View Full Version : تفاوتهای تیپ های مختلف 206
world
24 July 2005, 12:29 PM
سلام
ممنون می شوم که تفاوتهای تیپ های مختلف 206(تیپ های 1،2،3،4،5،6،7) را بیان کنید. البته بیشتر از نمای ظاهری و تفاوتهایی که با مشاهده اولیه بتوان پی به نوع تیپ 206 برد
ممنون از راهنمایی شما
رحيم توكلي
25 July 2005, 02:55 AM
تیپهای 1 و2 و3 از بیرون فرقی با هم نداردند تنها فرق 3 با 1 و2 پشت سریهای صندلی عقبه و ایر بک رو فرمون وجلو سینه ماشین
تیپ5و6 همه اونهایی که تیپ 3 داره رو دارند بعلاوه اینکه ترمزهای عقب عین جلو دیسکیه البته اگر ماشین رینک اسپورت داشته باشه کاملا ترمزها مشخصه
Evanescence
25 July 2005, 03:26 AM
البته قاب همرنگ بدنه آینه ها رو هم باید اضافه کرد .
رحيم توكلي
25 July 2005, 03:32 AM
به کدومشون 3 و5و6 ؟
Evanescence
25 July 2005, 03:35 AM
به هر 3 . ولی بهترین راه تشخیص این 3 تیپ دقت در برقی بودن یا نبودن آینه های جانبیست
رحيم توكلي
25 July 2005, 03:41 AM
برقی بودن اینه که از بیرون مشخص نیست ولی اگر قراره به داخل ماشین سرک بکشیم برای تیپ 6 از روی دنده برای تیپ 5 از نمایشگر وعیت ماشین جلوی دنده وتیپ 3 از ایربکهاوتیپ 1 از نمایشگر ساعت کوچیک نسبت به بقیه روی سینه ماشین
Evanescence
25 July 2005, 03:52 AM
برقی بودن آینه (نداشتن پیچ تنظیم) از بیرون خودرو به راحتی قابل تشخیص است
arash p mbz bmw
25 July 2005, 07:48 AM
دوستان چرا خودتونو اذیت میکنید تیپه 6 ارمش 206aهستش که پشتش زدن دیگه این کارا لازم نیست
رحيم توكلي
25 July 2005, 07:26 PM
خب با بقيه تيپها چكار كنيم
سود انباشته
30 July 2005, 04:20 PM
من همه جا سر زدم تا ارم تیپ 6 که 206a هست را پیرا کنم ولی در بازار نبود!!!فروشندگان گفتند که باید به نمایندگان ایرانخودرو سر بزنید.
ایا کسی این ارم رو تو بازار ندیده؟؟؟؟!!!!!!!!!
arash p mbz bmw
30 July 2005, 07:55 PM
سلطانی عزیز همین 5 ماه پیش من مغازه ی رفیق بابام 2 تا دیدم گذاشته بود برای فروش
وقتی باهاش گاز میدادی ماشین میلرزید
برای خودش خدایی بود
ادرسش:
Generation-x: ***************************************
دوست عزیز دادن آدرس در تا÷یک عمومی ممنوع است محض اطلاع!!!!
در ضمن آقای سلطانی اتومبیل رو ن÷رسیدند بلکه آرم اتومبیل رو ÷رسیدند!!!!!!!قبل از اینکه شروع بع زدن ÷ست کنید اول جان من منظور ÷ست دووستان رو متوجه بشید بعدا اگه جواب داشتین در صورت بیربط نبودن ÷ست کنید!
fizzi
30 July 2005, 08:31 PM
من همه جا سر زدم تا ارم تیپ 6 که 206a هست را پیرا کنم ولی در بازار نبود!!!فروشندگان گفتند که باید به نمایندگان ایرانخودرو سر بزنید.
ایا کسی این ارم رو تو بازار ندیده؟؟؟؟!!!!!!!!!
اون ارم ابتكار ايران خودرو هست كه از حرف A كه در پژو PARS استفاده مي شود براي 206 اتوماتيك استفاده مي كنند و هيچ هماهنگي با اعداد 206 كنار خود ندارد.
پس حالا مي دانيد كه بايد دنبال چي باشيد: حروف عقب پژو پرشيا
arash p mbz bmw
30 July 2005, 08:56 PM
بله پژو که اصلا 206با ارمaنداره
اقایFZZIمن نفهمیدم ربطش در مورد پرشیا چی بود میشه بیشتر توضیح بدین؟؟!
سود انباشته
30 July 2005, 09:37 PM
بله پژو که اصلا 206با ارمaنداره
اقایFZZIمن نفهمیدم ربطش در مورد پرشیا چی بود میشه بیشتر توضیح بدین؟؟!
سلام
منطورش اینه که باید از نوشته عقب پژو پارس استفاده کنی pars
یعنی اینکه باید یک ارم پارس رو خرید و حرف a را از ان جدا کرده و به 206 وصل کرد.
در پایان از همه دوستان تشکر میکنم.
world
1 August 2005, 07:36 PM
یعنی انقدر تفاوتها بین تیپ های مختلف 206 انقدر کم است (خصوصا تفاوتها بین تیپهای پایین و از نمای ظاهری ) که یک جواب واضح به این سئوال داده نشد؟
kima
1 August 2005, 08:06 PM
آره دیگه
همه یک مدل هستن
اگر شما فرق بین 205 و 206 و 405 رو بخواین میشه خیلی واضع توضیح داد
اما شما میخواین روی یک مدل تفاوت ها رو ببینید
پس مثلما نباید زیاد باشه
فقط تشخیص دادن 206 تیپ 3 و 5 از هم مشکل هست که اون هم اگر کنار هم باشن تیپ 5 سرش پایین تره چون موتورش سنگین تره
اما 1 و 2 به بقیه از پشتی صندلیهاش به خوبی قابل تشخیص هست
6 هم که دندش با همه فرق داره
داود18
1 August 2005, 11:45 PM
آقا زور نزنيد قابل تشخيص نيست طرف تيپ 0 داره همه لوازم تيپ 3 زا براش ميخره خوب در اصل تيپ 0 است ولي شده تيپ 3 شما به اين ميگيد تيپ چند؟
kima
2 August 2005, 12:20 AM
میگیم تیپ جواد
tiesto
2 August 2005, 10:56 AM
آقا زور نزنيد قابل تشخيص نيست طرف تيپ 0 داره همه لوازم تيپ 3 زا براش ميخره خوب در اصل تيپ 0 است ولي شده تيپ 3 شما به اين ميگيد تيپ چند؟
اقا نميشه :icon_mad: چون فقط ميتونه پشت سريها ورنگ ايينه هاشو عوض كنه :icon_mrgr
arash p mbz bmw
3 August 2005, 12:26 AM
تیپه 5 روی فرمونش نوشته ایربگ بعدم جلو داشبورد کریستاله و اینکه ماشین سطحش به زمین کمتره
Evanescence
3 August 2005, 12:42 AM
تیپه 5 روی فرمونش نوشته ایربگ بعدم جلو داشبورد کریستاله و اینکه ماشین سطحش به زمین کمتره
lcd ش فرق نمیکنه
رحيم توكلي
3 August 2005, 02:10 AM
بازم میگم
تیپ 1 از ساعت دیجیتال روی داشپورت کوچکتر
تیپ 3 از ایربک رویفرمون ونداشتن صفحه ال سیدی جلوی دنده ونداشتن ترمزهای دیسکی عقب
تیپ 5 از ترمزهای دیسکی عقب + ایربکروفرمون +صفحه ال سی دی جلوی دنده
تیپ6 از ترمزهای دیسکی عقب + ایربکروفرمون +صفحه ال سی دی جلوی دنده +دنده اتوماتیک
تیپ2 اگر نشانه های بالا رو نداشت تیپ دو هستش
tiesto
3 August 2005, 02:47 AM
بازم میگم
تیپ 1 از ساعت دیجیتال روی داشپورت کوچکتر
تیپ 3 از ایربک رویفرمون ونداشتن صفحه ال سیدی جلوی دنده ونداشتن ترمزهای دیسکی عقب
تیپ 5 از ترمزهای دیسکی عقب + ایربکروفرمون +صفحه ال سی دی جلوی دنده
تیپ6 از ترمزهای دیسکی عقب + ایربکروفرمون +صفحه ال سی دی جلوی دنده +دنده اتوماتیک
تیپ2 اگر نشانه های بالا رو نداشت تیپ دو هستش
جناب rahim206 اگر منظورتون از LCD جلو دنده همان lcd كولر اتوماتيك هست بايد بگويم هم تيپ 3 وهم تيپ5 و6 هر 3 شان داراي كولر اتوماتيك و lcd نمايشگر وضعيت جريان هواي كولر هستند. :icon_mad:
ديدن سوراخها ونوشته ايربگ بالاي داشبورد اين 3 تيپ اسانتر از دقت كردن براي ديدن ايربگ روي فرمان هست. :icon_evil
در مورد همه تيپ ها وضع مشخصه به جز تيپ 3 و5 كه كاملن شبيه هستند و در حالت استاندارد و بدون رينگ اسپرت غير قابل تشخيص هستند. بقيه دوستان نظري ندارند در اين مورد؟ :icon_ques
th.alireza
3 August 2005, 09:12 AM
جناب rahim206 اگر منظورتون از LCD جلو دنده همان lcd كولر اتوماتيك هست بايد بگويم هم تيپ 3 وهم تيپ5 و6 هر 3 شان داراي كولر اتوماتيك و lcd نمايشگر وضعيت جريان هواي كولر هستند. :icon_mad:
ديدن سوراخها ونوشته ايربگ بالاي داشبورد اين 3 تيپ اسانتر از دقت كردن براي ديدن ايربگ روي فرمان هست. :icon_evil
در مورد همه تيپ ها وضع مشخصه به جز تيپ 3 و5 كه كاملن شبيه هستند و در حالت استاندارد و بدون رينگ اسپرت غير قابل تشخيص هستند. بقيه دوستان نظري ندارند در اين مورد؟ :icon_ques
کاملن درست میفرماید :) :) :icon_surp
th.alireza
3 August 2005, 09:16 AM
دوستان چرا خودتونو اذیت میکنید تیپه 6 ارمش 206aهستش که پشتش زدن دیگه این کارا لازم نیست
یکی ممکن 206aخودش زده باشه
سود انباشته
3 August 2005, 02:36 PM
ایا در تیپ3 هم قاب روی اینه ها هم رنگ بدنه میباشد یا اینکه فقط در تیپ 5 و6 همرنگ بدنه هست؟
Evanescence
3 August 2005, 02:39 PM
ایا در تیپ3 هم قاب روی اینه ها هم رنگ بدنه میباشد یا اینکه فقط در تیپ 5 و6 همرنگ بدنه هست؟
بله در تیپ 3 هم همرنگه
اینجانب
4 August 2005, 01:47 PM
تنها راه شناخت تیپ 3و 5 از هم اینه که:
1- از بیرون اگر بشه و نور کافی باشه دیسک عقب تیپ 5 را ببینید.
2- اگر بشه در کاپوت را بالا بزنید و تفاوت ظاهری موتورها را ببینید.
206_tu5
4 August 2005, 01:48 PM
اقا جان من خودم 206 تبپ 5 دارم . فرقش با تيپ 3 در اينمه كه شيشه هاي عقبش هم برقي هست . :icon_cool
Evanescence
4 August 2005, 02:33 PM
اقا جان من خودم 206 تبپ 5 دارم . فرقش با تيپ 3 در اينمه كه شيشه هاي عقبش هم برقي هست . :icon_cool
تیپ 3 هم شیشه های عقبش برقیه :icon_idea
fizzi
5 August 2005, 12:10 PM
من چي گفتم؟! :icon_razz
1- اگر رينگ اسپرت نداشته باشد غير ممكن است.
2- چتور مي خاهيد در كاپوت ماشين مردم را باز كنيد؟؟؟؟!!!!! :icon_mad:
po2ya
5 August 2005, 02:34 PM
اگه ماشین از حالت استوک خارج نشده باشه و انگولکش نکرده باشن از ارتفاع ماشین میتوونید تفاوت 3 را با تی÷ 4 5 6 متوحه بشید!!!!! تی÷ 3 ارتفاعشش بالاتره ولی 456 چون موتور1600 دارن خود کارخانه ارتفاع ÷ایین تری رو برای انتخاب کرده!
ولی بسووزه ÷در این فنر اس÷رت ایرانیا رو که همه ماشین ها رو خوابووندن!
kima
5 August 2005, 04:33 PM
دیگه چی ؟
یک راهش هم اینکه راننده رو از وسط اتوبان بکشی پایین از ماشینش و ازش بپرسی ماشینت تیپه چنده
Sajady
7 August 2005, 05:29 PM
تيپ 2 تيپ 3 تيپ 5 اتوماتيك
حداكثر سرعت 174 174 190 190
شتاب (0 تا 100) 12.2 12.2 9.6 11
گيربكس دستي دستي دستي اتوماتيك
شيشه بالابر عقب دستي برقي برقي برقي
ترمز عقب كاسهاي ديسكي ديسكي ديسكي
ترمز ABS ندارد دارد دارد دارد
كيسه هواي راننده و
سرنشين جلو ندارد دارد دارد دارد
آينه جانبي برقي +
سنسور دما + قاب رنگي ندارد دارد دارد دارد
CD Player (Track ندارد دارد دارد دارد
سه عدد زيرسري صندلي عقب ندارد دارد دارد دارد
تهويه اتوماتيك (+ LCD) ندارد دارد دارد دارد
نمايشگر LCD تك خط تك خط تك خط تك خط
(نوع A) (نوع A) (نوع A) (نوع A)
tiesto
10 August 2005, 11:23 PM
يك سئوال از بچه هاي وارد:
صفحه LCD بالاي داشبورت در 206 اتوماتيك با بقيه مدلها فرق داره يا مثله بقيه تك خطه؟
Evanescence
11 August 2005, 01:08 AM
يك سئوال از بچه هاي وارد:
صفحه LCD بالاي داشبورت در 206 اتوماتيك با بقيه مدلها فرق داره يا مثله بقيه تك خطه؟
تقی جان !! :icon_razz
206 های اتومات موجود در ایران دو دستن . حدود 169 دستگاه به صورت cbu وارد کشور شد تا کشش بازار سنجیده شود . این تعداد دارای سنسور باران ، چراغ اتوماتیک ، lcd متفاوت ، جا نقشه ای پشت صندلیهای جلو و ... بودند ولی مدلهایی که به وسیله ایران خودرو تولید شدند هیچ کدام از موارد مذکور را دارا نمیباشند :icon_mad:
farhad_k
9 November 2005, 11:29 AM
ببخشید
این جلوداشبورد کریستالی یعنی چی؟
fizzi
9 November 2005, 10:17 PM
ببخشید
این جلوداشبورد کریستالی یعنی چی؟
منزورشون صفحه نمايش كريستال LCD دستگاه تهويه اتوماتيك هست كه در تيپهاي 3 و 5 و اتوماتيك ,استاندارد مي باشد.
kima
9 November 2005, 11:50 PM
از همه راحت تر اینه که اگرکسانی که 206 باز باشن از شکل تیپ 5 راحت تشخیص میدن که این ماشین تیپ چنده
206 تیپ 5 به خاطر وزن بیشتر موئتورش سر ماشین در صورت دقت کردن به طرز قابل توجهی پایین تر از تیپ 2 و 3 هست
البته اگر کسی بیاد فنر جلو تیپ 3 را نورد کنه دیگه نمیشه اینجوری تضخیص داد
اما این روش خیلی کارا هست
امير رضايي
10 November 2005, 02:31 PM
تيپ 2 تيپ 3 تيپ 5 اتوماتيك
حداكثر سرعت 174 174 190 190
شتاب (0 تا 100) 12.2 12.2 9.6 11
گيربكس دستي دستي دستي اتوماتيك
شيشه بالابر عقب دستي برقي برقي برقي
ترمز عقب كاسهاي ديسكي ديسكي ديسكي
ترمز ABS ندارد دارد دارد دارد
كيسه هواي راننده و
سرنشين جلو ندارد دارد دارد دارد
آينه جانبي برقي +
سنسور دما + قاب رنگي ندارد دارد دارد دارد
CD Player (Track ندارد دارد دارد دارد
سه عدد زيرسري صندلي عقب ندارد دارد دارد دارد
تهويه اتوماتيك (+ LCD) ندارد دارد دارد دارد
نمايشگر LCD تك خط تك خط تك خط تك خط
(نوع A) (نوع A) (نوع A) (نوع A)
سلام
1. تیپ سه ترمز عقب دیسکی داره؟ :icon_idea
2. منظورتون از اتوماتیک تیپ 6 هستش؟ :icon_razz
3. تیپ 4 چی شد؟ داریدش؟ :icon_surp
مرسی :icon_cool
farhad_k
10 November 2005, 04:49 PM
ببخشید یه سوال بی ربط
توی لیست بالا این حداکثر ها از کجا میاد
مثلا نوشته حداکثر سرعت 190
در حالی که همه دوستان بیشتر از 190 تا رو امتحان کردند
ایا راجع به توان ماشین که نوشته 110 تا هم همینطوری حداکثره
یعنی بیشتره و کمتر نوشتند؟
Sajady
10 November 2005, 05:03 PM
سلام
1. تیپ سه ترمز عقب دیسکی داره؟ :icon_idea
2. منظورتون از اتوماتیک تیپ 6 هستش؟ :icon_razz
3. تیپ 4 چی شد؟ داریدش؟ :icon_surp
مرسی :icon_cool
سلام
1- ترمز تيپ 3 هم ديسكه ولي شنيدم توشون كاسهاي هم پيدا ميشه
2- بعضيها به اتوماتيك تيپ 6 هم ميگن.
3- تيپ 4 همون طور كه قبلن هم توي يكي از تاپيك ها بحث شده بود اونم اتوماتيكه ولي تو ايران مونتاژ نميشه.
farhad_k
10 November 2005, 05:16 PM
یه سر فصلی بود به اسم تفاوت تیپ 3 و 5 که توسط اقای evanescenceقفل شد من یه سوالی از ایشون پرسیدم که در جواب به من گفتند تیپ 3 ها ترمز عقبشون کاسه ای هستش
ووقتی من به حرفم اصرار کردم که دیسکیه ایشون به من گفت احتمالا از یه مدل پولک هایی که برای زیبایی در هنگام استفاده از رینگ هستش استفاده شده
البته چون صاحب اون ماشین همسایه ماست و چون من مطمعن هستم که ماشینشون تیپ 3 هستش و مدلش هم تقریبا مهر ماه 83 باز هم رفتم دیدم که دیسکی هستش ولی دیگه اون بحث رو کش ندادم
در ضمن پسر خالم هم یه بار تیپ 3 خریده بود مال اون هم چون رینگ انداخته بود معلوم بود و کاملا مشخص که دیسکی هستش
حالا اینکه اقای سجادی گفتند دیسکی هم داره و کاسه ای هم داره موضوع برام حل شد
Sajady
10 November 2005, 05:17 PM
ببخشید یه سوال بی ربط
توی لیست بالا این حداکثر ها از کجا میاد
مثلا نوشته حداکثر سرعت 190
در حالی که همه دوستان بیشتر از 190 تا رو امتحان کردند
ایا راجع به توان ماشین که نوشته 110 تا هم همینطوری حداکثره
یعنی بیشتره و کمتر نوشتند؟
اينا را سازنده اعلام ميكنه
فكر كنم حداكثر سرعت را بر اساس دور موتور تا قبل از رسيدن به ناحيه قرمز و در سبكترين دنده (دنده 5)مشخص ميكنن.اونايي كه بيش از حداكثر ميرن دورموتورشون در ناحيه قرمزه
در رابطه با قدرت فكر نميكنم اينطور باشه و اون قدرتي كه گفته ميشه حداكثره(البته مثلن در دور موتور 5800)
Sajady
10 November 2005, 05:29 PM
یه سر فصلی بود به اسم تفاوت تیپ 3 و 5 که توسط اقای evanescenceقفل شد من یه سوالی از ایشون پرسیدم که در جواب به من گفتند تیپ 3 ها ترمز عقبشون کاسه ای هستش
ووقتی من به حرفم اصرار کردم که دیسکیه ایشون به من گفت احتمالا از یه مدل پولک هایی که برای زیبایی در هنگام استفاده از رینگ هستش استفاده شده
البته چون صاحب اون ماشین همسایه ماست و چون من مطمعن هستم که ماشینشون تیپ 3 هستش و مدلش هم تقریبا مهر ماه 83 باز هم رفتم دیدم که دیسکی هستش ولی دیگه اون بحث رو کش ندادم
در ضمن پسر خالم هم یه بار تیپ 3 خریده بود مال اون هم چون رینگ انداخته بود معلوم بود و کاملا مشخص که دیسکی هستش
حالا اینکه اقای سجادی گفتند دیسکی هم داره و کاسه ای هم داره موضوع برام حل شد
فرهاد جان سلام
نوع ديسكي را من هم ديدم ولي evanescence جان استاد ما هستند و تو اين زمينه صاحب نظرند.
Evanescence
11 November 2005, 09:52 AM
فرهاد جان سلام
نوع ديسكي را من هم ديدم ولي evanescence جان استاد ما هستند و تو اين زمينه صاحب نظرند.
این حرفا چیه ... :icon_eek:
اکسل عقب تیپ 3 کاسه ای هستش . به طور کلی با توجه به قدرت موتور و شتاب tu3 الزامی به دیسکی بودن ترمزهای عقب نیست . جناب fizzi بشتر میتونند راهنمایی کنند ...
fizzi
11 November 2005, 10:00 AM
Evanescence عزيز استاد من هستند...:icon_evil :icon_surp
من خودم تيپ 3 دارم و و 2 تا تيپ 3 ديگر رو هم ميشناسم تيپ 3 ها همشون ترمز عقب كاسه اي هست و اوني كه ميبينيد شبيه ديسك هست و خيلي ها اشتباه ميگيرنش كاسه چرخ هست ...
اينو بدونيد اگر تيپ 3 ديسكي بود ايران خودرو خودش و ملت رو خفه ميكرد با تبليغاتش ...
در زمن حداكثر سرعت رسمي يك اتومبيل در پيست بدون شيب و در سطح دريا و رطوبت و دماي معين اونهم با استفاده از چرخ پنجم و دستگاههاي دقيق الكترونيكي در داخل و خارج ماشين بدست مي آيد و اعلام ميشود و رقم كيلومتر سنج درست نيست و در سرعتهاي بالا حداقل 10 كيلومتر سرعت را زياد نشان ميدهد.
Sajady
11 November 2005, 02:09 PM
Evanescence عزيز از راهنمائي تون ممنون
همينطور از شما فرزين جان هم بابت راهنمائي متشكرم
مربا
11 November 2005, 02:36 PM
اینه بغلهای تیپ3 با تیپ 5 هم فرق می کنن.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.