View Full Version : چه طوری میشه که قاب ویندوز رو برداشت ؟
دنياي مجازي
23 July 2005, 08:16 PM
http://varioabito.com/sss/fff.jpg
سلام .
چه طوری میشه که تو فلاش قاب ویندوز رو برداشت ؟
mohammad_major
23 July 2005, 08:27 PM
منظورت از قاب چيه ؟ ويندوزت يه XP خاص هستش .
ninijapoli
23 July 2005, 09:37 PM
براي اين كار شركت multidmedia يك نرم افزار به اسم Flash Studio Pro ساخته كه فايلهاي swf رو به فرمت exe تبديل ميكنه وكلي خاصيت بهش اضافه ميكنه.
( برای ارتباط با بانک هم معرفیش کرده بودم )
در این برنامه شما میتونید انتخاب کنید که فایلی که بصورت exe تبدیل میشه آیا قاب اصلی رو داشته باشه ، یا یکی از قابهای بسیار زیبای موجود در برنامه رو انتخاب کنید ، یا اینکه اصلن قاب نداشته باشه.
این برنامه الان رو کامپیوتر من نصب نسیت . اما تا اونجا که یادمه حالت Transparent هم داشت.
در ضمن شما میتونید نحوه ظاهر شدن فلش رو هم انتخاب کنید که مثلن بصورت Fade in باشه یا از چپ به راست و کلی چیز دیگه .
اما توجه کنید که این کار بدرد کارهای اینترنتی نمی خوره ، چون فایل مذبور exe خواهد بود.
سايتش هم اينه : http://www.multidmedia.com
دنياي مجازي
24 July 2005, 02:38 PM
ninijapoli جان ممنون . فقط این نرم افزارو پیدا کردم اما ریجیستر نشدست . ریجیستر شدشو از کجا بیارم ؟
راستي يک مشکل ديگه هم دارم که کمک مي خوام !
نمي دونم چرا fscommand ها مثلا دکمه close کار نمی کنه بهد از اينکه از نرم افراز استفاده مي کنم؟؟؟
ممنوونم!
mohammad_major
24 July 2005, 04:06 PM
من كه آخر نفهميدم درباره ي چي صحبت مي كنيد به ما هم بگين .
ممنون
ninijapoli
24 July 2005, 08:52 PM
دنياي مجازي،
شما باید نسخه Retail رو پیدا کنی چون نسخه trial قابلیت رجیستر شدن نداره ... برای اون نسخه که گفتم 3 نوع کرک هست بسته به ورژن برنامه .
2.0.16 و 2.0.26 و 2.0.27 حالا شما ببین کدوم ورژن رو داری ......
در مورد fscommand هم فکر کنم به این دلیل باشه که اون کدها به فلش پلیر یک سری دستوراتی رو ارسال میکردن .... در حالی که شما دیگر فلش پلیر ندارید که دستورات شما رو انجام دهد ...
mohammad_major،
وقتی یک فایل فلش با پسوند swf رو در کامپیوترت اجرا کنی یه کادر دورش هست که شبیه بقیه کادرهای پنجره های ویندوز است ... بحث سر تعویض کردن اون کادر همیشگی با کادر های جدید است.
مثل همون عکس که در پست اول میبینید.
mohammad_major
24 July 2005, 10:17 PM
آهان حالا فهميدم
ممنون
دنياي مجازي
26 July 2005, 06:46 PM
ninijapoli jan
با نرم افزار swf studio کارم راه افتاد . fscomands هم تو این نرم افزار کار می کنه . فقط اینکه تو این نرم افزار نميشه قاب جديد جا گزین کرد . فقط میشه بدون قاب کرد . اینم نرم افزار خوبیه و خیلی امکانات داره . بازم از راهنماییات ممنون
نيوان
20 June 2006, 06:43 PM
ninijapoli jan
با نرم افزار swf studio کارم راه افتاد . fscomands هم تو این نرم افزار کار می کنه . فقط اینکه تو این نرم افزار نميشه قاب جديد جا گزین کرد . فقط میشه بدون قاب کرد . اینم نرم افزار خوبیه و خیلی امکانات داره . بازم از راهنماییات ممنون
شما اين نرم افزار رو بلاخره دانلود كرديد يا از بيرون خريديد؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.