PDA

View Full Version : فشار آوردن به موتور پراید

Shahzadeh kocholoo
23 July 2005, 08:10 PM
سلام

ببینید ما اکثرا از وارد کرد فشار به موتور ماشین زیاد صحبت کردیم اما اما هیچ وقت به صورت کامل و علمی صحبتی نشده!!!

لطفا اونایی که اطلاعاتی کامل دارند یکم توضیح بدند !!

البته تو این زمینه اکثرا اطلاع دارند ولی ......

ممنون

alireza_shd
25 July 2005, 06:54 AM
چند روش برای فشار اوردن به موتور!
1 دور موتور قرمز
2 دور موتر بالای 5 هزار در دنده سنگین به مدت بیشتر از 10 ثانیه
3 بعضی مواقع گاز رو که بیشتر میکنی سرعت ماشین بیشتر نمیشه! گاز دادن در اینجور مواقع
4 رانندگی با دور موتور کمتر از 1500
5 دنده معکوس در دور موتور بالا
6 انجام حرکات نمایشی
.......

niceevil
25 July 2005, 10:16 AM
بستگی به حرکت داره
مثلاً برن اوت يا تيک اف کردن به پلوس ها ديسک و صفحه کلاچ فشار زيادی ميآره
دستی کشيدن به چرخهای عقب فشار ميآره و باعث ميشه زاويه چرخ عوض بشه و از تنظيم خارج باشه
اما يه هرکم مثل ديريفت ضرری نداره
کلاً اين حرکات رو نبايد با ماشين استندارد انجام داد و بايد زير بندی ماشين تقويت شده باشه

Shahzadeh kocholoo
25 July 2005, 08:34 PM
دستی کشيدن به چرخهای عقب فشار ميآره و باعث ميشه زاويه چرخ عوض بشه و از تنظيم خارج باشه؟

خوب خرج درست کردنش چقدره؟
از کجا میشه فهمید ماشین این مشکل را داره یا نه؟
بهم خوردن تنظیمش چه مشکلی را ایجاد می کنه؟

niceevil
25 July 2005, 11:38 PM
زاويه کمبر چرخ تغيير ميکنه البته نه با يکی دو بار دستی کشيدن
با يه ميله اون رو اندازه ميگيرن فاصله پايين 2 تا چرخ عقب رو با فاصله بالاش اندازه ميگيرن
برابر نباشه يعنی يا کمبر + داره يا -

اگه اين مشکل پيش بياد اولين چيزش اينه که لاستيک از کناره خورده ميشه
معمولاً ميشه راحت تنظيمش کرد (اگه چيزی کج يا گشاد نشده باشه)

نقل از وبلاگ اتول

Camber به زاويه عمودی چرخ نسبت به خودرو اطلاق می شود ، اين زاويه در حالت عادی معمولا در اکثر خودروها صفر است ، در صورتيکه فاصله بالای دو چرخ مقابل ، به يکديگر نزديک تر از پايينشان باشد Camber يا زاويه چرخ ، منفی است و اگر هم که عکس اين موضوع صادق باشد ، زاويه چرخ مثبت است . سيستم تعليقی که در مواجه با پيچها و دست اندازها و با با لا و پايين رفتن چرخ در جای خود ، قابليت تبديل وضعيت زاويه چرخ به حالتهای منفی و مثبت را داشته باشد و Camber بهينه را در مواجه با شرايط مختلف ايجاد نمايد ، در مقايسه با خودرويی که در تمام حالات زاويه ای يکسان ، مثلا صفر دارد از توانايی بالاتری در کنترل خودرو برخوردار خواهد بود . خصوصا زمانی که در سر پيچ ، چرخی به سمت بالا کشيده می شود ، زاويه Camber منفی يا همان باز شدن چرخها ، باعث تعادل بهتر خودرو خواهد شد ، پس اگر سيستم تعليق قابليت انحراف زاويه چرخ را در شرايط مختلف دارا باشد ، کمک های شايانی به تعادل خودرو خواهد نمود
[Only registered and activated users can see links]

alireza_shd
31 July 2005, 10:13 AM
اگر زاویه چرخ های عقب مناسب نباشه ماشین رو زمین خیس حالت سر خردن پیدا می کنه (به مقدار کج کج حرکت میکنه که از زاویه دید ماشین پشت سر کاملاً معلوم هست) باید ببری جلو بندی کار دو تا پیچ بزرگ هست که با اونا تنظیمش می کنند.

sadegh451
21 February 2006, 03:27 PM
بغیر از موارد ذکر شده این موارد عمر موتور رو کاهش میدن و به عبارتی به موتور فشار میارن.
رانندگی با دنده مرده (دور کمتر از 2000 و گاز دادن در این حالت) بدلیل کم بودن فشار روغن و عدم روغنکاری مناسب قطعات متحرک.
ریختن روغن نا مرغوب و به موقع عوض نکردن روغن.
ریختن روغن زیادی در موتور که پدر رینگ ها رو در میاره.
دنده عوض کردن نامناسب .مثلا پا رو از کلاج سریع برداری که به سیستم انتقال قدرت فشار میاره و یا زمانی که دور موتور افت کرده به یکباره معکوس بدی.
تخته گاز و با دور موتور بالای 4500 به مدت طولانی و مسافت زیاد.
و...

Mohsen_d_62
25 March 2006, 05:24 PM
روغن و دستی کشیدن که فشار به موتور نیست . روغن جزو موارد نگهداری خودرو هست و دستی هم اجزای انتقال قدرت رو تحت فشار میزاره ، فاشر به موتوری وارد میشه که :
1 - دور موتور به ردلاین یا همون خط قرمز برسه و تو اون حالت ثابت نگه داشته بشه .
2 - رانندگی با سرعت ثابت به مدت طولانی که نمیتونم دقیق بگم دلیل ایجاد مشکل چیه ولی فشار وارد میشه احتمالاً مشکل به خاطر روغنکاری هستش .
3 - موتور ماشینی که به هر دلیلی در قسمت های انتقال نیرو مشکل داره وشما برای مثال اصطحکاک رو با گاز دادن بیشتر میخواهید جبران کنید .
4 - موتور ماشینی که توش غیر اصولی دستکاری شده باشه مثلاً کربراتور رو دستکاری الکی بکنید که باعث بشه سوخت نمیسوز بشه این موضوع باعث از بین رفتن زود تر از موعد خاصیت روغن و .... میشه که میتوه موتور و جداره سیلندر رو فرسوده کنه .
5 - راه رفتن تو سربالایی ها با دنده نامناسب و داشتن بار بیش از حد . دنده نامناسب خودش رو به خوبی به شما نشون میده ، همونطور که میدونید اگه دنده شما دور موتور رو پایین بیاره آمپر آب بالا میره و حتی ممکنه موتور ریپ بزنه (قابل توجه آقایون موتور سوار که رادیاتور ندارن اینو جدی بگیرید ) وقتی تو این حالت یه دنده کم کنید و با دور بالتر حرکت کنید به محض خنک شدن ماشین ماشینتون دور میگیره .
6 - موتور ماشینی که رانندش صفحه کلاچ رو با لنت ترمز اشتباه میگیره یعنی معکوس هایی که دور موتور رو زیاد میاره بالا معکوس آخرین گزینه است آقایون نه اولی و نه یه عادت (قابل توجه موتور سواران گرامی که اصلاً نمیدونن ترمز چیه )
7 - موتور ماشینی که راننده اون بدون داشتن اطلاعات کافی میاد ضد یخ رو تو تابستون خالی میکنه و آب خالی میریزه تو ماشین ، آخه عزیز من این مایع هم ضد یخ هست هم ضد جوش چرا این اشتباه رو میکنید ؟؟؟ همین دیروز نزدیک بود پدر من به خاطر اشتباه یه راننده دچار سوختگی بشه . چرا ؟؟ تو شماره بعدی بخونید
8 - در صورتی که ماشینتون جوش آورده به هیچ عنوان ماشین رو خاموش نکنید چون با اینکار باعث آب شدن رینگ پیستون و در نتیجه قفل کردن موتور میشید . در این حالت ماشین رو روشن نگه دارید و اگر روشن نموند حد اقل هر 20 ثانیه استارت بزنید . و اینکه در رادیاتور رو باز نکنید تا آب بپاشه بیرون که یه فاجعه میشه .
خوب عزیزان گرامی فعلاً بیشتر یاد نمیاد ضمناً بعضی از این موارد زود تر و بعضی دیر تر خودشون رو نشون میدن و ممکنه همیشه حس نشن ولی یه وقتی خودشون رو نشون میدن که جاش نیست و کلی حال گیری میشه . من پدرم راننده پایه 1 هست سعی میکنم بیشتر ازش مطلب یاد بگیرم و به شما منتقل کنم .

مودي
26 March 2006, 09:44 AM
گاهی اوقات تو ترافیک‌های سنگین که فرضا باید 2 یا 3 متر جلو بری و بعد ترمز کنی، من بدون این‌که پامو رو گاز بذارم، با آروم ول کردن کلاج، این چند متر رو می‌رونم. این موقع ها دور موتورم زیر 1000 هستش (پراید انژکتوری). آیا این کار خیلی به ماشین صدمه می‌زنه؟

shhrz
26 March 2006, 11:07 AM
با سلام.
می شه لطفا یه مقداری در مورد معکوث دادن توضیح بدین؟ من یه بار اومدم معکوث بدم، پام رو از رو گاز برداشتم، کلاچ رو گرفتم و اومدم رو 4. بغلیم گفت دو بار دیگه اینکارو بکنی موتور میاد پایین. ولی توضیح نداد چرا.
با تشکر

Mohsen_d_62
26 March 2006, 11:39 AM
گاهی اوقات تو ترافیک‌های سنگین که فرضا باید 2 یا 3 متر جلو بری و بعد ترمز کنی، من بدون این‌که پامو رو گاز بذارم، با آروم ول کردن کلاج، این چند متر رو می‌رونم. این موقع ها دور موتورم زیر 1000 هستش (پراید انژکتوری). آیا این کار خیلی به ماشین صدمه می‌زنه؟
بدترین و مخرب ترین آسیب به موتور حرکت با دنده مرده یا همون دور پایین با ماشین هستش . البته تو شرایطی که شما میگید فشار زیادی روی موتور نیست ولی سعی کنید حد اقل دور موتور رو روی 1500 ببرید و بعد حرکت کنید مهم لحظه ای هستش که ماشین میخواد از حالت سکون خارج بشه و به محض اینکه دور برداشت گاز دادن نیازی نیست این دقیقاً کاریه که من خودم انجام میدم البته این تو ماشی های انژکتوری جواب میده چون من تو کاربراتوری ندیدم که خودش دور موتور رو ثابت نگه داره .

Mohsen_d_62
26 March 2006, 11:55 AM
با سلام.
می شه لطفا یه مقداری در مورد معکوث دادن توضیح بدین؟ من یه بار اومدم معکوث بدم، پام رو از رو گاز برداشتم، کلاچ رو گرفتم و اومدم رو 4. بغلیم گفت دو بار دیگه اینکارو بکنی موتور میاد پایین. ولی توضیح نداد چرا.
با تشکر
به احتمال زیاد بعد از دادن معکو دور موتورتون زیاد اومده بالا و از گاز وسط هم برای برفع این مشکل استفاده نکردید معکوس باید زمانی داده بشه که دنده ای که دارید باهاش حرکت میکنید دیگه دور کافی نداشته باشه و تو زمانی که معکوس میدید ماشین نباید ایست لحظه ای داشته باشه . برای تبهر تو معکوس دادن با یه راننده پایه یک مشورت کنید . خیلی خوبه که پدر آدم راننده تریلی باشه مگه نه ؟؟؟ :icon_cool منکه هر چی بلدم اون یادم داده .

parti3000
26 March 2006, 09:10 PM
خیلی خوبه که پدر آدم راننده تریلی باشه مگه نه ؟؟؟ .
عاليه
بعضي هاشون تو جاده خيلي با مرام هستن :icon_excl
از خبر دادن در مورد كمين گاههاي پليس تو جاده بگير تا كمك براي تعمير ماشين ودادن وسايل كمكي ( چراغ قوه فندك و....) راه دادنهاي تو گردنه ....:icon_mrgr
ما كه ارادت داريم
دوتا از داداشهاي من هم پايه يك دارن :icon_neut

paymanonline
26 March 2006, 11:32 PM
با سلام.
با تشکر
اگه کلاچ رو خیلی اروم ول بدی و دور موتور هم بالا نباشه هیچ ایرادی پیش نمیاد
ولی اگه یهو ول بدی یا دور موتور خیلی بالا بره فشار به موتور میاره