PDA

View Full Version : سوال در مورد pc suite 6.5

Malkemid
23 July 2005, 12:23 AM
سلام دوستان

2 تا مشکل با این ورژن دارم...یکی اینکه نمیدونم چجوری فایلهای تصویری رو با pc suite به 3gp تبدیل کنم...تو قبلیه فایل رو ترنسفر می کردی خودش انجام می داد...مشکل دومم فرستادن sms از pc suite هست...sms رو تایپ می کنم...send رو که می زنم...یه جا هست که باید گوشیو انتخاب کنی....نوشته nokia3230...ولی دکمش فعال نیست!! :icon_twis ممنون می شم راهنمایی کنین...با اینفرا رد هم کانکت می شم.

گل آقا
23 July 2005, 03:12 AM
اکثر مشکلات دوستان و منجمله خودم بدلیل قدیمی بودن نسخه این نرم افزاره.
الان ورزن 6.6 تو سایت نوکیا موجوده.
به سایت نوکیا برید
http://www.nokia.com/nokia/0,,72026,00.html
گزینه اول رو انتخاب کنید و ادامه رو کلیک کنید.
مدل گوشی رو انتخاب کنید و ..............
حتماً قبل از نصب ورژن جدید، درایور کابل و برنامه پیسی سوییت قبلی رو پاک کنید.
موفق باشید :icon_cool

farhad_s5
23 July 2005, 01:54 PM
این برنامه اصلا چیکار می کنه؟

(خواهشا توضیح بدید)

Ashkan
23 July 2005, 01:59 PM
با گزینه nokia multimedia player امتحان کنید.اونجا به احتمال زیاد میتونید به 3gp تبدیل کنید.در ضمن ضمن یکی از مشکلهای اساسی 3230 هم همین نبودن pc suite در sales package گوشی 3230 هست که باید اونو از سایت نوکیا گرفت.

Ashkan
23 July 2005, 02:12 PM
این برنامه اصلا چیکار می کنه؟

(خواهشا توضیح بدید)
pc suite برنامه ای هست که در یک CD همراه گوشیهای نوکیا(البته فکر کنم سری60 به بالا) عرضه میشه و شما با کمک اون میتونید برنامه های موبایل رو روی گوشیتون نصب کنید و امکان پخش 3gp رو خواهید داشت و امکان انتقال فایل از PC به گوشی و برعکس رو خواهید داشت و امکان synchronization رو خواهید داشت.البته امکانات pc suite بیشتر از این حرفهاست که وقتی خودتون اونو نصب کنید متوجه خواهید شد.

Malkemid
23 July 2005, 11:59 PM
با گزینه nokia multimedia player امتحان کنید.اونجا به احتمال زیاد میتونید به 3gp تبدیل کنید.در ضمن ضمن یکی از مشکلهای اساسی 3230 هم همین نبودن pc suite در sales package گوشی 3230 هست که باید اونو از سایت نوکیا گرفت.

اینم شد مشکل !!! دانلودش 1-2 ساعت بیشتر وقت نمی خواد ! مشکل جاهای دیگست ! :icon_cry:

farhad_s5
24 July 2005, 02:03 PM
pc suite برنامه ای هست که در یک CD همراه گوشیهای نوکیا(البته فکر کنم سری60 به بالا) عرضه میشه و شما با کمک اون میتونید برنامه های موبایل رو روی گوشیتون نصب کنید و امکان پخش 3gp رو خواهید داشت و امکان انتقال فایل از PC به گوشی و برعکس رو خواهید داشت و امکان synchronization رو خواهید داشت.البته امکانات pc suite بیشتر از این حرفهاست که وقتی خودتون اونو نصب کنید متوجه خواهید شد.

مرسی ممنون

من از اینترنت دانلود می کنم ببینم خوبه یا نه!!!!!!!!!!!!!!! :icon_excl :icon_cool

hamid1369
7 August 2005, 07:57 PM
به نظر من نسخه 6.5 خيلي بهتره از 6.6 حتماً 6.5 رو نصب كنيد ماهه؟