PDA

View Full Version : پرايد چيست و از کجا امد؟؟!!

arash p mbz bmw
21 July 2005, 01:20 AM
همه شما با خودرو يي با نام پرايد آشنايي داريد. خودرويي كه براي اولين بار توانست ركورد توليد پيكان رو بشكند و خودش رو تو بازار مطرح كد.
اين خودرو در سال 1985 توسط فورد طراحي شد.( البته طراحي اين خودرو براي فورد يك شكست محسوب مي شود چون در سال 1989 به عنوان ماشيني كه كمترين ايمني را دارد شناخته شد.)در آن زمان با نام فورد فستيوا وارد بازار شد البته لازم به ذكر است كه در حال حاضر خودرويي با ايننام در اروپا و آمريكا وجود دارد كه از فرزندان پرايد است اما اين دليل نمي شود كه مثل پرايد آشغال باشد.بعد هم كه امتياز توليد اون رو دادند به اين كره اي هاي از همه جا بي خبر. اول كه پرايد رد درست كردن يه هاچ بك دو در بود!!! اما اين كره اي ها هر بلايي كه مي تونستن سرش اوردن يعني روش صندوق عقب گذاشتن و كردنش يه سدان بعد هم دو تا در به اون اضافه كردن و بعد هم كه مدل استيشن و … خلاصه هر كاري كه خواستن روي اون انجام دادند و اين اتومبيل بيچاره نقش موش آزمايشگاهي رو داشت. بعد اين بيچاره رو فرستادن ژاپن و بقيه كشور هاي آسياي شرقي. اما مردم اون كشور ها مثل ايراني ها هر آشغالي رو نمي خريدند. بنا براين كيا موتورز در حق مردم ايران لطف كرد و پرايد رو به ما قالب كرد. سايپا هم اسمش رو عوض كرد و شد نسيم و صبا. اما اون پرايد كره اي كجا و اين پرايد وطني كجا!!! با خريدن اين ماشين تازه دردسر ها شروع مي شه که نمونه اش سر سیلندر و دلکو و.... هست که البته تو مدلهای جدید وارد شده تقریبا درست شده

گفتم این مقاله رو نخونید حیفه اینم برای اقای حسن شکوهی هستش
صحبت درباره طرح بدنه و داخل اين ماشين يك كار بيهوده است چون پيدا كردن اين ماشين كار آساني است. فقط كافي است سر خود را از پنجره بيرون ببريد و به جاي ديد زدن خانه همسايه ها به خيابان نگاهي بيندازيد تا چند تا پرايد رو ببينيد.
اما ماشين رو روشن مي كنيم تا ببينيم كه چقدر توانايي داره. شتاب ماشين خيلي خوبه و شما را راضي مي كند. و ترمز ها هم كار كرد بسيار خوبي دارند.البته دليل اين وزن كم خودرو است.اما در هنگام ترمز گيري شديد ماشين تمايل به انحراف دارد و كله مي كند.در تست سرعت هم تا 100 كيلومتر خوب است اما بعد از آن صداي باد شما را آزار مي دهد. وقتي كه از 130 كيلومتر در ساعت عبور كرديد بدنه به لرزش مي افتد و موتور ماشين زوزه مي كشد. در هنگام تعويض لاين هم مي توانيد صداي جيغ لاستيك ها را بشنويد. با اين خودرو تا سرعت 150 كيلومتر در ساعت رانندگي كرديم و در اين سرعت احساس پرواز را داشتيم. اما بايك پرايد CLC نتوانستيم بيش از 120 كيلومتر در ساعت سرعت بگيريم.البته در دنده 4. وفتي دنده 5 را جا زديم متوجه شديم كه سرعت اتومبيل به 110 كيلومت كاهش پيدا كرد. از راننده خواستيم كه پدال گاز را تا انتها فشار دهد اما متوجه شديم كه او قبل از گفتن ما تخته گاز كرده. خدا را شكر پرايد هاي CLC هم دچار سرنوشت دايناسور ها شدند و كارخانه معظم سايپا آن ها را از خط توليد خارج كرد.

Evanescence
21 July 2005, 01:34 AM
شتاب ماشين خيلي خوبه و شما را راضي مي كند. و ترمز ها هم كار كرد بسيار خوبي دارند.البته دليل اين وزن كم خودرو است.
شتاب و مخصوصا کشش اصلا خوب نیست . ترمزها هم در نوع خود بدترین هستن :icon_conf

arash p mbz bmw
21 July 2005, 01:46 AM
دوست خوب و گلمevanicensجان در موتورهایی که از کاربراتور به انژکتور تبدیل شده کاملا درسته و هیچ جای گمانی نیست ولی ترمز که خوبه و پاسخ ادمو میده!!! درسته ترمزش به پای پژو نمیرسه ولی بدتر هم نیست که.

booleck
21 July 2005, 02:04 AM
شتاب و مخصوصا کشش اصلا خوب نیست . ترمزها هم در نوع خود بدترین هستن

اين درسته که شتبش زياد جالب نيست ولی در حد طراحيه خودش بد نيست نميگام عاليه ولی زياد هم بد نيست

ولی اين مسئله ترمز هر قبول ندارم پرايد از ترمز های بسير خوبی بر خورداره من واقعاً از ترمز های ماشين راضيم مخصوصاً اگه توری تنظيم شده باشند که بشه به راحتی ترمز گيری حرفه اي کرد يعنی سريع قفل نکنه!! :icon_cool

هیچ جای گمانی نیست ولی ترمز که خوبه و پاسخ ادمو میده!!! درسته ترمزش به پای پژو نمیرسه ولی بدتر هم نیست که.

آرش جان شما واقعاً حالت خوبه ؟؟؟ فکر کنم بيخوابی زده به سرت (شوخی بود)
ولی تو همين دوتا پست بالا داشتی از ترمز پرايد تعريف ميکردی حالا زدی زيره حرفت؟؟؟؟

من که واقعاً از ترمز های ماشينم راضی هستم جواب سرعت های من که در حدود 120 تا 140 هست رو به خوبی ميده!!!!

اون آقايی هم که زده به شما حتماً شکه شده بوده که نتونسته پدال رو خوب فشار بده!!! يا مشکل ديگه اي داشته؟؟؟!!!

arash p mbz bmw
21 July 2005, 02:42 AM
دمت گرم اقا انقدر خندیدم که خوابم پرید وقتی شما گفتین نیرومند من گفتم دیگه خداست و لی این ترمز در اندازه پژو نیست چه برسه... به.

pedram55
21 July 2005, 07:50 AM
.بعد هم كه امتياز توليد اون رو دادند به اين كره اي هاي از همه جا بي خبر. اول كه پرايد رد درست كردن يه هاچ بك دو در بود!!! اما اين كره اي ها هر بلايي كه مي تونستن سرش اوردن يعني روش صندوق عقب گذاشتن و كردنش يه سدان بعد هم دو تا در به اون اضافه كردن و بعد هم كه مدل استيشن و …

باز خدا پدرشونو بيامرزه که تونستند بدنه را تغيير بدند و يکي دو مدل ماشين بدند بيرون چون اين کار بازم بهتر از اينه که موتور اينو بزارند روي اوون و يا بيان يه چيزائي از ماشين بزنند و به اسم يه مدل ديگه قالب کنند.

محمد رضا محمدي
21 July 2005, 11:35 AM
فورد فيستا مدل 1986 .....

[Only registered and activated users can see links]

كيا پرايد :

فورد فيستا2005 :

تفاوت از زمين تا آسمان است .... مشكل اينجاست كه در كشور ما معيار مهم توليد سودآوري و ارز بري كمتر است و نه رضايت و رفاه مشتري ... در بازاري كه هيچ رقابتي وجود نداشته باشه بهتر از اين نخاهد شد :icon_redf

arash p mbz bmw
21 July 2005, 01:04 PM
سپاس از اینکه عکس گذاشتید ادم تازه تفاوت رو میبینه میفهمه
همچنین تو کشور ما هم اینک رقابت برای نمونه میان ثایپا و ایرانخودرو هستش
وای به حال مردم

پژمان22
21 July 2005, 02:33 PM
شتاب و مخصوصا کشش اصلا خوب نیست . ترمزها هم در نوع خود بدترین هستن :icon_conf

کم لطفی می فرمایید جناب Evanescence عزیز.
بابا شتابش اگه نگیم خیلی خوبه اما قابل قبول که هست.(در مقایسه با ماشینهای هم قیمت مثل اردی و ماتیز )تو دنده های 2 و 3 هم تقریبا با 206 موتور 1400 برابری می کنه.

در مورد ترمز ها هم عجیبه این حرفو می زنید. ترمزهاش واقعا خوبه.برای این ماشین جواب می ده.(البته پر واضحه که با ماشینهای هم رده مقایسه می کنیم نه پورشه)

blacky
21 July 2005, 02:40 PM
زبطش هم باحاله

Evanescence
21 July 2005, 03:03 PM
آقا من تسلیمم :icon_excl

ولی هنوز هم مخصوصا در مورد ترمزها معتقدم خوب نیستند [Only registered and activated users can see links]

پارسا
21 July 2005, 04:33 PM
با سلام
قبل از اينکه بخواهم وارد هر بحثي و پاسخ به سوالات دوستان شوم از
arash p mbz bmw خواهشمندم به اين چند سوال پاسخ فرماييد :
الف - منبع تاريخچه اي از پرايد که نوشته بوديد را ذکر بفرماييد .
ب - ذکر فرموديد که صندوق عقب پرايد طراحي کشور کره مي باشد که اين مطلب صحت ندارد و کره تنها کاري که روي اين خودرو انجام داده است تبديل 2 در آن به 4 درب مي باشد و طراحي صندوق عقب اين خودرو توسط شرکت سايپا بدليل استفاده خاص در ايران - خانواده ها براي مسافرت در ايران اغلب اسباب کشي مي کنند ! - انجام گرفته است .
ج - از نظر شتاب در رنج موتورهاي زير 1400 باشتابترين خودرويي است که تاکنون طراحي گرديده است .
د - از هر وسيله اي بيد در حد خودش انتظار داشت و قياس دو خودرو در دوکلاس مختلف با هم اصلا صحيح نمي باشد چون بعضي از دوستان اين خودرو را با پژو مقايسه نموده اند !
ه - خواهشمند است اشکالات داخل اين خودرو را - دوباره عرض ميکنم که توجه به کلاس خودرو بفرماييد - بفرماييد ولي دوباره مقايسه با خودروي ديگري نفرماييد !
------------------------------------------------------------

arash p mbz bmw
21 July 2005, 05:54 PM
سلام به دوست خوبم
شما اگر درست متن رو میخوندید میفهمیدید که این متن توسط اقای حسن شکوهی نوشته شده این از منبع
مثل اینکه شما یادتون نیست که خودروهای سدان پراید معروف به کره ای رو همونایی که چراغهای عقبشون کلا با این پرایدها فرق میکرد درضمن مگر نه اینکه پراید هاچ بگ و 206 هردو هاچ بک نیستن و موتور هردوشون مگه 1.4 نیست پس تو یه کلاسن مگر اینکه شما کلاسهارو جابجا بگید
چرا 206 با موتور 1.4 میتونه تو شتا بپرایدو بگیره؟؟؟؟؟؟
لطفا از خودتون ارقام نیارید پراید هیچوقت شتابش خوب نبوده در ضمن حجم موتور 206 و پراید هردوشون یکیه و رندش میشه1.4 و 206 همیشه تو شتاب بهتر بوده

پارسا
21 July 2005, 08:30 PM
دوست عزيز
اين نوشته هاي حضرتعالي
-----------------------------------
پرايد چيست و از کجا امد؟؟!!

--------------------------------------------------------------------------------

همه شما با خودرو يي با نام پرايد آشنايي داريد. خودرويي كه براي اولين بار توانست ركورد توليد پيكان رو بشكند و خودش رو تو بازار مطرح كد.
اين خودرو در سال 1985 توسط فورد طراحي شد.( البته طراحي اين خودرو براي فورد يك شكست محسوب مي شود چون در سال 1989 به عنوان ماشيني كه كمترين ايمني را دارد شناخته شد.)در آن زمان با نام فورد فستيوا وارد بازار شد البته لازم به ذكر است كه در حال حاضر خودرويي با ايننام در اروپا و آمريكا وجود دارد كه از فرزندان پرايد است اما اين دليل نمي شود كه مثل پرايد آشغال باشد.بعد هم كه امتياز توليد اون رو دادند به اين كره اي هاي از همه جا بي خبر. اول كه پرايد رد درست كردن يه هاچ بك دو در بود!!! اما اين كره اي ها هر بلايي كه مي تونستن سرش اوردن يعني روش صندوق عقب گذاشتن و كردنش يه سدان بعد هم دو تا در به اون اضافه كردن و بعد هم كه مدل استيشن و … خلاصه هر كاري كه خواستن روي اون انجام دادند و اين اتومبيل بيچاره نقش موش آزمايشگاهي رو داشت. بعد اين بيچاره رو فرستادن ژاپن و بقيه كشور هاي آسياي شرقي. اما مردم اون كشور ها مثل ايراني ها هر آشغالي رو نمي خريدند. بنا براين كيا موتورز در حق مردم ايران لطف كرد و پرايد رو به ما قالب كرد. سايپا هم اسمش رو عوض كرد و شد نسيم و صبا. اما اون پرايد كره اي كجا و اين پرايد وطني كجا!!! با خريدن اين ماشين تازه دردسر ها شروع مي شه که نمونه اش سر سیلندر و دلکو و.... هست که البته تو مدلهای جدید وارد شده تقریبا درست شده

صحبت درباره طرح بدنه و داخل اين ماشين يك كار بيهوده است چون پيدا كردن اين ماشين كار آساني است. فقط كافي است سر خود را از پنجره بيرون ببريد و به جاي ديد زدن خانه همسايه ها به خيابان نگاهي بيندازيد تا چند تا پرايد رو ببينيد.
اما ماشين رو روشن مي كنيم تا ببينيم كه چقدر توانايي داره. شتاب ماشين خيلي خوبه و شما را راضي مي كند. و ترمز ها هم كار كرد بسيار خوبي دارند.البته دليل اين وزن كم خودرو است.اما در هنگام ترمز گيري شديد ماشين تمايل به انحراف دارد و كله مي كند.در تست سرعت هم تا 100 كيلومتر خوب است اما بعد از آن صداي باد شما را آزار مي دهد. وقتي كه از 130 كيلومتر در ساعت عبور كرديد بدنه به لرزش مي افتد و موتور ماشين زوزه مي كشد. در هنگام تعويض لاين هم مي توانيد صداي جيغ لاستيك ها را بشنويد. با اين خودرو تا سرعت 150 كيلومتر در ساعت رانندگي كرديم و در اين سرعت احساس پرواز را داشتيم. اما بايك پرايد CLC نتوانستيم بيش از 120 كيلومتر در ساعت سرعت بگيريم.البته در دنده 4. وفتي دنده 5 را جا زديم متوجه شديم كه سرعت اتومبيل به 110 كيلومت كاهش پيدا كرد. از راننده خواستيم كه پدال گاز را تا انتها فشار دهد اما متوجه شديم كه او قبل از گفتن ما تخته گاز كرده. خدا را شكر پرايد هاي CLC هم دچار سرنوشت دايناسور ها شدند و كارخانه معظم سايپا آن ها را از خط توليد خارج كرد

-----------------------
1 - اگر منظور حضرتعالي جمله زير باشد
نمي دانم از چه زماني تا كنون از كلمه براي بجاي ماخذ يا حرف اضافه از استفاده مي شود .
منظور از اين جمله - تا آنجاييكه درك بنده اجازه مي دهد - يعني اينكه اين مقالات براي آقاي حسن شكوهي نوشته شده است يا تاكيدي براي مطالعه ايشان است .
2 - منظور من از دو كلاس يكسان - قيمت ( كلاس اقتصادي خودرو ) با در نظر گرفتن كلاس فني - است نه فقط كلاس فني.
اگر شما اتومبيلي در رنج حجم موتور و قيمت جهاني - نه داخل ايران - پرايد سراغ داريد كه اين مشخصات فني را داشته باشد ممنون خواهم شد كه به بنده معرفي نماييد .

اینجانب
21 July 2005, 08:58 PM
سلام
اینجانب بیش از 5 ساله که پراید دارم و حدود 125 هزارتا رفتم. حدود 11 هزارتام با تیپ 5 رفتم. پراید رو از 2 جهت میشه بررسی کرد یکی مشخصاتش هست و دیگری کیفیت ساخت قطعات و مونتاژ. اول بریم سر دومی!
چون اکثر قطعات پراید و مونتاژش ایرانیه طبیعتا نقصهای زیادی داره. بعلاوه چون در کشور ما استاندارد یک چیزه فانتزیه و قطعات از کارخونه های داخلی تامین میشه که تولیدات خود آنها هم در طول زمان کیفیت ثابتی نداره، شما یک ماشین میبینین که موتورش عالیه یکی دیگه هرکارش کنین شتابش خوب نمیشه، یکی تا راه میفته گرم میکنه اونیکی تو ترافیک و سربالای و با کولر روشن آمپرش به وسط نمیرسه (شاید فشنگیش خراب باشه !)، یکی ترمز نداره اونیکی عالیه. این موضوع در مورد اکثر قریب به اتفاق سیستمهاش صادقه.
206 از نظر کیفیت ساخت و مونتاژ خیلی بهتره (اگرچه بی عیب نیست) وهم منابع رسمی و هم تجربه نشون میده که در این زمینه از پراید و 405 و سمند و پرشیا بهتره. اگر اخبار رسمی در مورد درصد ساخت داخلش درست باشه (که من باور نمیکنم!)، باید بگم یه معجزه است!!
ولی از نظر مشخصات کلی و البته قیمت پراید ماشین خوبیه. کولر داره، جای کافی داره، سیستمهاش و تعمیراتش ساده و ارزون و در دسترسه (اگرچه کیفیت قطعات یدکیش هم کمابیش مثل خودشه) و از نظر دید راننده بهتر از 206 هست.
206 بخصوص تیپ 5 هم از نظر مشخصات و امکانات برتریهایی داره که همه میدونن.

arash p mbz bmw
21 July 2005, 10:33 PM
دوست خوبم پارسا شما ببخشید من زبان پارسی رو خوب بلد نیستم خلاصه شما ببخش میریم سر موضوع دوم
دوست خوبم هیچ جای دنیا کلاس بندی فنی و اقتصادی رو با هم غاطی نمیکنن تازه اگر طرف اقتصادی هم بریم بازم 206 پیروز این بازیه چرا؟؟؟
چونکه الان با 8تومن یه 206 تیپه 2 میشه گرفت در حالی که صفر پراید 7.200یا بیشتر هستش
واقعا که شما داری ماشینی رو که طرفداریشو انقدر پایین میاری که من تو ذهنم رفتم طرف ماتیز ماشینی که 3 سیلنده همون بهتره پراید با ماتیز مقایسه بشه
موفق و پیروز

پژمان22
22 July 2005, 01:19 AM
آقا من تسلیمم :icon_excl

ولی هنوز هم مخصوصا در مورد ترمزها معتقدم خوب نیستند [Only registered and activated users can see links]

به قول دوستمون "اینجانب" شاید تفاوت زیاد در مونتاژ باعث می شه یکی راضی باشه یکی نباشه...

magilla_2005
22 July 2005, 07:52 AM
آقای محمدی عزیز عکس آخری از فوردفیستا برنگ قرمز نشون دادی تصویر فورد فوکوس هست و جزء رقبای مزدا3 - تویوتاسیون - مینی کوپر و میسوبیشی لنسر(رجوع به مجله ماشین شماره270)و خودروهای دیگه مطرح دنیاست که تو شماره های قبلی همین مجله میتونی مشاهده کنی.

niceevil
22 July 2005, 06:32 PM
درسته کره پرايد رو سدان کرده
خيلی هم فروشش بد نبوده تو بازار امريکا خوب جواب داده اما وقتی به اروپا ميره اونجا نميتونه با ماشين های اروپايی
مقابله کنه
از نظر ترمز واسه سرعت تا 120 خوبه اما بلا تر ضعيف ميشه
شايد يکی از دلايلش قطر کم لاستيک باشه که سطح اسطکاکش با زمين کمه
از نظر شتاب هم ما مدل 74 داشتيم راحت تا 80 کيلومتر يه کاپوت از 405 جلو بود
(البته خودم يه 80 داشتم از باقی پرايد ها ها جا ميموند)

arash p mbz bmw
22 July 2005, 07:08 PM
دوست خوبم این حرف شما دیگه اخرش بود
اخه حالا باید ببینیم اون 405 چه مدلی بوده رانندش کی بوده

ndelkhak
24 July 2005, 05:29 PM
سلام دوستان

دیدم بحث راجع به پراید و اینکه چیه و از کجا اومده

ford fiestivaa

عکسهای بیشتر ([Only registered and activated users can see links])

عکسهای بیشتر 2 ( به جای ستاره ها c a r x 1 رو بزارین البته بدون فاصله ) ([Only registered and activated users can see links]*****.com/Gallery/Pride/01/gallery_pride.html)
که

تو سایت رسمیش اینجوری نوشته

ایده از فورد

طرح مزدا

و ساخت کیا

اینم سایت رسمیش ([Only registered and activated users can see links])

مطلب زیر نقل شده از سایت ***** ( مثله اینکه اینجا سانسور کرده سایت کار ایکس وان هست car x 1 . c o m )

پرايد اتومبيلي که در ايران و يبن خانواده ها و جوانان محبوبيت فراواني کسب کرده است با اين اهداف طراحي و توليد شده است

1- مصرف پايين سوخت

2- ارائه فضاي مناسب براي سر نشينان

3 - ابعاد کوچگ براي قدرت مانور بيشتر در شهر ها

4 - طراحي اسپورت براي علاقمندان به خودروهاي کوچک

5- قيمت مناسب براي خانواده ها

6 - استفاده از تکنولوژي مناسب

اين اتومبيل در جايي متولد شد که اصولا بزرگترين اتومبل هاي دنيا متولد مي شوند و نام اوليه آن FORD FESTIVE مي باشد

که پس از چند سال توليد در آمريکا امتياز آن به KIA MOTORS کره جنوبي داده شد و بعد از آن هم به شرکت سايپا

مدل اوليه آن بدون صندوق بوده و در استراليا و کانادا و برخي کشورهاي آسياي جنوب شرقي صاحب محبوبيت شده است

وقتي اين اتومبيل تحت امتياز KIA توليد شد به هنر شرقي آراسته شد و شکل لوکس تري پيدا کردو تکنولوي آن نيز

بازنگري شده و امکانات رفاهي جديد بر روي آن اضافه گرديد .البته کره ايها تخصص زيادي در اضافه کردن صندوق به خودو هاي هاچ بک دارند

پرايد به علت آنکه در طراحي اوليه از شکل اسپورتي سود مي برد به راحتي قابل تيو نينگ نمي باشد و انتخاب سريع رينگ و لاستيک و تعويض سپرها و افزودن بال عقب شکل خودرو را جذاب تر خواهد نمود

مشخصات فني

موتور چهار سيلندر خطي با حجم موتورCC 1323

حداکثر قدرت 53 اسب بخار

با ظرفيت روغن 3/4 ليتر

طول 3/93 و در مدل هاچ بک 3/61

عرض 160 سانتيمتر

ارتفاع 145 سانتيمتر

گنجايش 1 الي 4 نفر

[Only registered and activated users can see links]*****.com

مطلب بعدی از روزنامه آسیا

۸۴/۴/۱۹ - ۱۵:۵ - آسیا

با خروج یك میلیون امین فورد فیستای تولید شده در كارخانه مونتاژ «كلون» فورد در آلمان، تولیدات فورد فیستا از ابتدا تاكنون به بیش از 11 میلیون دستگاه رسید!

اولین مدل فورد فیستا در سال 1976میلادی (حدود 30‌سال پیش) به مرحله تولید رسید.

از آن زمان تاكنون این مدل به‌طور پیوسته روبه تكامل و پیشرفت گذاشته است به طوری كه تاكنون بیش از 11 میلیون دستگاه از آن تولید شده و به تمام بازارهای دنیا صادر شده است.

خودروهای پراید نسیم و صبا نیز جزو مدل‌های اولیه فورد فیستا هستند كه امتیاز تولید آنها به شركت كره‌ای كیا واگذار شده بود و شركت‌كره‌ای كیاموتورز نیز همچنان آن را با اندك تغییراتی در كارخانه سایپا تولید می‌كند!

فورد فیستا، علاوه برآلمان در كارخانه مونتاژ والنسیای اسپانیا نیز تولید می‌گردد. این خودرو در سال 2002، جایزه معتبر «فرمان طلایی» را به خاطر داشتن كمترین میزان خرابی‌ها در بین سایر خودروهای هم رده خویش از سوی موسسه آلمانی ADAC به دست آورده بود.

و در آخر اینکه

هنوزهم تو ebay به قیمت 560 یورو میفروشن
اینم لینکش ([Only registered and activated users can see links])

خوب بچه ها سعی کردم جهت از بین رفتن هر گونه شبهه از خودم چیزی ننویسم و فقط منابع و ماخد رو بگم که نگین چرت گفتم

niceevil
24 July 2005, 06:05 PM
آرش جان يه مدل قديمی کره اي سالم و تميز رو ببينی نظرت عوض ميشه
من چند وقت پيش سوار اژانس شدم
اولش که سوار شدم ماشين رو نگاه نکردم يه دنده رو پر کرد پرسيدم کره ايه گفت آره اول 76
واقعاً فرق داره

arash p mbz bmw
24 July 2005, 10:44 PM
ممنونم از عکسهایی که گذاشتین
niceevilجان به نظرت باز هم میتونه پژو 1.8 رو بگیره؟؟!!تازه نگفتم 2.0

niceevil
24 July 2005, 11:47 PM
آرش جان من خودم يه 81 داشتم پرايد های معمولی رو هم نميگرفت
اما اون 74 هاچ بک خيلی توپ بود
ميگم تا دنده 3 پژو بهش نميرسيد
با اسپرو هم مينداختيم يه کاپوت عقب بود بعد (البته با اسپرو يه دفعه سرعت ميرفت بالا کلی جا ميموند)
ما عقب بوديم ها نه اسپرو :icon_mrgr

من که ديگه اون 74 رو ندارم که بخوام خالی ببندم
من با اون ذهنيت که از اون داشتم پرايد خريدم اما حالم از شتابش به هم خورد
پشت يه مدل پايين بشين نظرت عوض ميشه
(البته 74 دادشم هم خيلی سر حال بود و خوب آب بندی شده بود)

hamed.black
14 August 2005, 07:05 PM
1.پراید همون فورد فیستاست
2.ایرانیا فقط گند زدن بهش و صندوق دارش نکردن
3 تنها کاری که مهندسین زبده ایرانی تونستن انجام بدن تولید یک عجوبه صنعتی بنام سایپا 141 بود و ارتقا سطح کیفی پراید به یک چهارم کیفیت اولی
در کل اگه یه پراید کره داشته باشی با قیمتی که داره ماشینه تقریبا مناسبی برا کشورمونه

madboy
4 May 2007, 07:07 PM
با سلام به همه
من نمي خوام بگم تو پرايد بزرگ شدم؟! ولي لذت جا كردن پرايد لاي ماشينهاي ديگه
و دقت ماشين بازا به صدايپرايد(كه مبادا bp باشه)باعث ميشه هر وقت پشت فرمونشش ميشينم
اين مشكلاتي كه شما مطرح فراموش كنم بكلي فراموش كنم.
ولي بايد قبول كرد پرايد استاندارذ خيلي مشكل داره و خريدار خودش بايد مشكلاتو حل كنه.

dr_mehry
4 May 2007, 10:29 PM
جهت اطلاع عزیزان باید بگو که پراید هنوز هم در زلاند نو و بعضی کشورهای آمریکای جنوبی تحت لیسانس مزدا و یا فورد تولید میشه.لینک سایتش هم در تاپیک جامع پراید موجود است.مشخصات پراید ساخت زلاند نو را هر که می خواد بگه تا بزرام .