PDA

View Full Version : نظرتون راجع به اين 206 چيه

رحيم توكلي
20 July 2005, 04:56 PM
دوستان من چند تا عكس از ماشينم رو براتون ميزارم نظرتونو بگين

رحيم توكلي
20 July 2005, 05:01 PM
اينم از نماي داخل ماشين

neyvid
20 July 2005, 05:18 PM
SALAM.BE NAZARE MAN GHANSHG TAR AZ IN MITONESTY DOROST KONI..CHERAHG HAYE AGHAB KHEILY MODEL ESH GHADIMIYE..BALE AGHAB HAM KHOSHGEL TAR BOODE;..DAR ZEMN RANG AMIZIT ZIYAD JALEB NIST..IN NAZARE MANE..206 KHEILY KHOSHGEL TAR HAST

fizzi:

درود و خير مقدم به شما دوست خوب. لتفن از اين پس پارسي تايپ كنيد ... زبان رسمي اينجا پارسي است. :icon_cool

ترجمه: سلام .به نزر من قشنگتر از اين ميتونستي درست كني... چراغهاي عقب خيلي مدلش قديميه..باله عقب هم خوشگلتر بوده ... در ضمن رنگ اميزيت زياد جالب نيست ... اين نزر منه ...206 خيلي خوشگلتر هست.

arash p mbz bmw
20 July 2005, 10:42 PM
لطفا پارسی تایپ کنید
دوست خوبم من به شما پیشنهاد میکنم بال و فلاب بندی رو رنگ ماشین بکن چراغ عقب رو عوض کن دیگه تکمیله
اگر مایه داشتی یا رینگو رنگ کن یا عوض کن چون نمیاد
ایشالله چرخش برات بچرخه عزیز

رحيم توكلي
21 July 2005, 01:13 PM
ارش خان از نظرات مفيدت حتما استفاده ميكنم
ممنون

آپارتمان
21 July 2005, 06:27 PM
rahim206 عزیز نمای بیرونش حرف نداره ولی داخلش..............!!زیاد جالب نیست

رحيم توكلي
22 July 2005, 12:14 AM
اپارتمان جان ممنون از توجهت

Masoud 206-16v
22 July 2005, 12:20 AM
آقا کارت درست با حاله

booleck
22 July 2005, 01:35 AM
سلام ماشين قشنگی شده من خيلی از ترکيب رنگ مشکی با قرمز سپر و بدنه خوشم امد

ولی فکر نميکنی يه کم زيادی شلوغش کردی؟؟؟

arash p mbz bmw
22 July 2005, 01:39 AM
نه اقا این دو رنگ اصلا به هم نمیان قرمز-مشکی
ماشینو افتاده کردن به نظرم رنگ کنه بهتر بشه راستی اقا رحیم بنده فکر کنم کلی مدل بدونم که اگر انجام بدی ماشین تو ایران تک بشه الان تو فکر انجام یه 405 سفارشی هستم اگر بخوای به تو هم میگم ولی بهت بگم باید ماشینو تقریبا به مدت طولانی نگه داری

bmw320
22 July 2005, 08:38 AM
بابا ای ول 206

fizzi
22 July 2005, 09:14 AM
هواكش دكوري روي كاپوت جلو خيلي جالب نشده...كفپوشها خيلي زيبا و جالب هست بر عكس روكش فرمان .

رحيم توكلي
22 July 2005, 01:09 PM
از نظرات شما دوستان ممنون
ارش خان اگه ميشه يا پي ام بزن يا در همين تاپيك توضيح بيشتري بده

رحيم توكلي
22 July 2005, 01:17 PM
fizzجان هواكش كنده شده يه روز رفتم بيرون شهر با سرعت 140 ميامدم كه رفت هوا
ولي در مورد دور فرمان چون كلا اسفنجيه از روي ماشين قبليم پرايد برش داشتم

رحيم توكلي
22 July 2005, 01:21 PM
بهروز خان لطف كنيد راهنمايي كنيد

رحيم توكلي
22 July 2005, 11:20 PM
ارش خان اين يكيش
بازم بگو

arash p mbz bmw
25 July 2005, 07:54 AM
بله چشم رحیم جان اینم یکی دیگه:
البته این تو اسپرت نیست و توی تقویته
چند روز پیش یکی از دوستام مبگفت موندم که نیتروس بندازم یا تربوچارجر
باید بگم بچه ها بین این دو حتما تربو رو انتخاب کنید چونکه نیتروس رو برای چند لحظه کوتاه داری ولی تربو رو برای همیشه داری
خوب بریم سر اسپرت
تا حالا رکاب هواپیمایی چیزی شنیدی
تو تهران فقط یه 206 داره اونم ماشین خدا بیامرز بنده بود که حالا معلوم نیست کجاس خلاصه برای تهیه ی این رکاب باید بدی شرکتهایی که لوله پولیکا تولید میکنن قالب بزنن و بسازن میدونم دردسر داره ولی محشر میشه محشر محشر دیگه دوست داری وایسی و ماشینو فقط تماشا کنی

pesaremelli
3 August 2005, 03:09 PM
سلام یکی به من مزیت های 405 نسبت به سمند رو بگه

Evanescence
3 August 2005, 09:52 PM
سلام یکی به من مزیت های 405 نسبت به سمند رو بگه
دوست عزیز به این تاپیک چه ربطی داشت ؟ :icon_twis

رحيم توكلي
5 August 2005, 12:02 PM
ارش خان از توضيحات كاملت ممنون اگه ميشه اسم اين اگزوز يا ساير مشخصات ومحل فروش رو بهم بگي چون هوا كش اسپرت دارم شمعها رو هم تواين سرويس عوض ميكنم ميمونه اگزوز
البته اگه توضيحي از تربو شارژر وقيمتش بدي كه ديگه نهايت لطفه

نازنین مولایی
6 August 2005, 04:36 PM
از نظر من که اصلا جالب نشده ...... اصلا دو رنگ کردن کار قشنگی نیست
به نظر میاد شما هر چی دستت رسیده به ماشین وصل کردی
ولی بهتر بود که از فلپهای همرنگ ماشین استفاده کنی و کاپوت جلو هم با کاپوتهای اسپورت عوض کنی (کاپوت خیلی بد شده)
کلا به نظر من اصلا جالب نشده

Mazhar
7 August 2005, 02:32 PM
رحيم جان شما هرچي دستت اومده بستي به ماشين . بهتر بود يه كمي خلوت تر مي كردي. به قول آرش عزيز اين دو رنگ مشكي و قرمز اصلا به هم نمياند. بهتره يه كمي تزئينات ماشين رو كمتر كني. البته بايد خودت خوشت بياد كه احتملا اين طوري رو بهتر مي پسندي.

رحيم توكلي
7 August 2005, 04:59 PM
ارش خان سلام
خب یکمکی در مورد این سوپر چیپس توضیح میدی که چطوری 31 اسب میبره بالا
البته اگر اینطور که میگی باشه +اگزوز +هواکش اسپرت قدرت از تیپ 5 هم میره بالا

arash p mbz bmw
8 August 2005, 06:45 AM
رحیم جان و دیگر دوستان سلام
در ایران موتور ها باید الیاژی به نام سویئچ...... ندارن و اگر توربو چارجر بندازی موتور همه در عرض 30دقیقه اب میشه و چیزی ازش نمیمونه
از اون به بعد بود که سوپر چارجرو وارد کردن که اونم قیمت خیلی بالایی داره
سوپر چیپس که وارد شده یه تحول بزرگه کارش مثل توربو هستش اما با این تفاوت که به الیاژهای موتورهای داخلی میخوره و قیمت پاینتری هم داره و تا اونجایی هم که بنده میدونم فقط یه جاس که وارد میکنه و هیچ کس دیگه نداره
رحیم جان من گفتم با تیونیگ 206 تیپه 5 که اصلا هیچ میتونی با زانتیا و بالاتر دست و پنجه نرم کنی
من حالا اگر بخوای راه حلای توپتری بهت میگم
رحیم جان
شما هرچی موتور ماشینت تقویت شه باید ماشینت هم سنگینتر بشه چونکه تو سرعتهای بالا اذیت میشی برات یه مثال ساده میزنم
این پرایدها هست که موتورشو عوض میکنن اونا اگر ستون کشی و و سیستم ترمز و سرب ریزی نکن راننده نیستن
شاید اغلب مدیران بگن که سرب ریزی دیگه دورانش تموم شده ولی تو مملکت ما که تعلیق 206 دست کاری میشه و ماشین به این اوضاع میوفته و در ضمن ماشین حدود 50 اسب میاد روش سرب ریزی باید بشه تا حداقل ماشین رو زمین بمونه
دفعه ی بعد راه های توپ تری بهت معرفی میکنم که هیچ کس تا حالا.......................

Evanescence
8 August 2005, 10:51 AM
1- 206 تیپ 5 بدون تیونینگ هم زانتیای 1800 رو میگیره

2- با چه کاری 50 اسب :icon_twis توان موتور بالا میره ؟

رحيم توكلي
8 August 2005, 04:58 PM
ارش خان ممنون از اطلاعاتی که در اختیار من وسایر دوستان قرار میدی
خواشن مطالبتو ادامه بده
مرسی

niceevil
8 August 2005, 05:07 PM
31 اسب کجا بود رو موتور 1600 10 اسب اضافه ميکنه
بهترين راه اگه نميخای موتور عوض کنی ميل سوپاپ هست البته گرون در مياد

در ضمن سوپر چيپس توربو نيست
يه برنامه مخصوص هستش که رو ماشين های انژکتوری به جای برنامه اصلی استفاده ميشه
(يه برنامه بهينه شده)

www.superchips.co.uk
به نظر من 1400 اصلاً ارزش تيونينگ نداره چون پولی که ميخوای خرج کنی رو بزار روش يه 1600 بگير

humi
9 August 2005, 01:54 AM
باحال بود اما می تونستی ترپترم بسازیش

Asal
9 August 2005, 02:15 PM
به نظر من اصلا قشنگ نیست.

هیج دختری به این نگاه نمی کنه.

شبیه جت جنگی شده تا ماشین.

arash p mbz bmw
9 August 2005, 10:14 PM
سلام
اولا باید عرض کنم که منظور از گرفتن زانتیا مدل exclusivبود
در ضمن 31 اسب اضافه میشه
niceevilجان
برنامه نیست اولا
بعدم هر ماشینی برای تیونینگ میارزه در ضمن 206 پراید نیست عزیزم که هردمبیل باشه
بنده خودم فقط به خاطر رحیم جان این موضوع رو دنبال کردم و به اون نتایج رسیدم
در ضمن من کجا گفتم توربو من گفتم سوپر چیپس که تنها یه شرکته که فعلا وارد میکنه عزیز
سوالی هست بفرمایید
لطفا با دلیل و مدرک

niceevil
11 August 2005, 08:59 AM
شما ميتونی يه زحمت به خودت بدی به اون سايت سر بزنی بعدن واسه بقيه نسخه بپيچی
اولاً تو خود اون سايت دقيق نوشته چند اسب اضافه ميکنه
دوماً سوّپر چيپس يه برنامه مخصوصه
سومن من واسه نمايندگيش رفتم صحبت کردم بيشتر از شما اطلاعات دارم ديگه حداقل ميدونم نمايندگی چی رو ميخواستم بگيرم

شما تو سايت که بری شماره نمايندگی ايران رو ميبينی زنگ بزن بگو اين چيه

تو ايران هيچکی هر حرفی هم بزنه در هيچ حالات حاضر نيست قبول کنه اشتباه کرده

حداقل سايت رو ببين بعدا بيا از دليل حرف بزن
شما حتی نميدونی اينی که داری تبليغ ميکونيه چيه

Over 15 years, Superchips have developed a unique set of applications for most modern cars, including Non turbos, Turbos and Turbocharged diesels.

Non Turbo (normally aspirated engine) cars
Superchip's re-mapping of the on board computer gives up to 10% more power. Other annoying traits such as hesitation and poor throttle response, that can occur on computer-controlled cars, are eliminated making the car more lively and responsive. This makes in-town driving a pleasure, requiring less gear changing with a smooth and progressive engine response.

رحيم توكلي
14 August 2005, 02:38 AM
یعنی این سوپر چیپس فقط6اسب اضافه میکنه

رحيم توكلي
18 August 2005, 05:53 PM
کسی از دوستان هست قیمت این سپر جلو وعقب ورکابهایی که من انداختمو تو تهران بدونه چنده چون الان میخوام در بیارم وبفروشمش

reza_active
23 August 2005, 08:30 PM
خوبه ولي يكم شلوغه وچراغهاي عقب ناجوره

pooyaeee
24 August 2005, 01:45 AM
آقا حرف نداره ولی یکم شلوغه..........

رحيم توكلي
11 November 2005, 06:06 PM
حالا چطور شده

arash p mbz bmw
11 November 2005, 06:18 PM
رحیم جان عالی شد ولی به نظر من چراغ و رینگهارو عوض کن بعد دیگه دست نزن

مربا
11 November 2005, 06:43 PM
یه کمی بهتر شده.اما هنوزم اون مشکی روی چراغاش توی ذوق می زنه.

رحيم توكلي
11 November 2005, 07:43 PM
رحیم جان عالی شد ولی به نظر من چراغ و رینگهارو عوض کن بعد دیگه دست نزن
منظورت چراغهاي عقبه؟

arash p mbz bmw
14 November 2005, 06:25 PM
اره عزیز چراغهای عقب زشتش کرده راستی یادت باشه بیشتر از این شلوغش نکنی

rezaps
14 November 2005, 08:06 PM
اون دور فرمونت منو کشته....
ايران 17 بالاخره............

arash p mbz bmw
14 November 2005, 08:25 PM
دوست خوبم متاسفانه ما جوونای ایرانی تهرانی یا غیر تهرانی ( همون ایران 17 یا 22یا 11 ) فرقی نمیکنه
با کلی جون کندن ماشینامونو اینطوری میکنیم و مثل شما نیستیم که دور فمون از نوع اب طلا ببندیم رو فرمون
لطفن سعی کنید کمی بهتر صحبت کنید :icon_smil :icon_eek: :icon_idea

رحيم توكلي
15 November 2005, 12:54 AM
لابد مال ماشين شما بهتره
لطف كن عكسشو بذار ايران ...:icon_bigg

ali2fast
15 November 2005, 11:06 AM
ببخشيد ولي بايد بگم كه خيلي جواده واصلا كلاس 206 رو آوري پايين ‌ ها اي اسپورت كه ميگن يعني چه :icon_sad:

m16586
15 November 2005, 12:35 PM
ببخشيد ولي بايد بگم كه خيلي جواده واصلا كلاس 206 رو آوري پايين ‌ ها اي اسپورت كه ميگن يعني چه :icon_sad:

به عقیده من کسی که در مورد چیزی نظر خواهی می کنه باید تحمل شنیدن نقطه نظرات مثبت و منفی را داشته باشه

ولی از سایر دوستان هم خواهش می کنم در جواب به نظر خواهی رعایت ادب کنند و از به کار بردن الفاظ بد و زشت خودداری شود

به تعداد آدم ها سلیقه وجود دارد

مثلا به عقیده من هم این ماشین قشنگ نشده است من کلا با اون باربند های اسکی مخالفم اون بال عقب هم اصلا از نظر اندازه تناسبی با هیکل ماشین نداره

ali2fast
15 November 2005, 12:54 PM
به عقیده من کسی که در مورد چیزی نظر خواهی می کنه باید تحمل شنیدن نقطه نظرات مثبت و منفی را داشته باشه

ولی از سایر دوستان هم خواهش می کنم در جواب به نظر خواهی رعایت ادب کنند و از به کار بردن الفاظ بد و زشت خودداری شود

به تعداد آدم ها سلیقه وجود دارد

مثلا به عقیده من هم این ماشین قشنگ نشده است من کلا با اون باربند های اسکی مخالفم اون بال عقب هم اصلا از نظر اندازه تناسبی با هیکل ماشین نداره

من از شما متشكرم و نظرم اينه كه بهتر از اين هم ميشود 206 را اسپورت كرد البته شايد به نظر اين دوست ماشينش خيلي هم قشنگ شده.......................صليقه ها متفاوت والبته محترمه

kourosh69
15 November 2005, 05:44 PM
آقای rezaps گرامی

همانطور که m16586 هم اشاره کردند آدمها با سلایق مختلف ابزار و وسایل خودشان را تزئین میکنند
به صورتی که از استفاده و یا تماشای اون بیشتر لذت ببرند

بعضی ها هم دوست دارند برای رفع کردن نقایص احتمالی خود ، نظر دیگران را جویا بشن ، ولی با پیش فرض رعایت احترام

شما هم اگر از روی حسن نیت و آگاهی دظر سازنده ای دارید با لحن شایسته تری هم میشود ابراز عقیده کرد

در ضمن ما همه ایرانی هستیم و همفکر ( البته در این تاپیک ) بهتره در جهت ارتقای سطح فرهنگی همدیگه ابراز عقیده کنیم

با احترام

kourosh69
15 November 2005, 05:46 PM
به نظر من بدنه 206 و چیدمان المانها در بهترین حالت انجام شده و به شخصه حالت ساده آن را بیشتر می پسندم

sima0000
15 November 2005, 06:06 PM
به نظر منم چراغ هایه عقبشو عوض کنی و اون سیاهی جلو رو برداری و باربند اسکی رو عوض کنی یه چیز تاپی میشه....

ali1011
16 November 2005, 03:28 AM
با سلام
من فکر میکنم اگر همون هواکش روی کاپوت ولی قرمزشو میذاشتی بال عقبتم یه چیز قشنگتر میذاشتی (الان شبیه خفاش شده نه ماشین اسپرت جیگر) بعدشم سپر عقبتو یه چیز قشنگتر میذاشتی واقعا جیگر میشد
من بابام 206 داره ولی هیچوقت اجازه تزئین ماشین رو بهم نمیده وگرنه طرحهای خیلی قشنگی تو مخم تار عنکبوت بسته!
ولی با ماشین دومیمون (نو که میاد به بازار کهنه میشه دل آزار) یعنی پژو 504 یا همون رخش هر کاری که بخوام میکنم چون همش زیر پای خودمه (در کل هیچ ماشینی توی ایران بهتر از همین ماشینای خوب قدیمی نمیشن هم تند میرن(من با ماشینم 165 تا رفتم)هم ایمنیشون بالاست و محکمن و هم اگه خدای نکرده با این فرهنگ بالای رانندگی تصادف کردی مالیات مدل بالا بودن ماشینتو نمیخواد به صافکار بدی!)

farhad_k
16 November 2005, 12:09 PM
اقای توکلی
به نظر من هم نباید از نظر دیگران ناراحت بشید
در ضمن اینکه پلاکتون 17 باشه یا هرچی دیگه هیچ چیزی از ارزش کسی کم نمیکنه و به دیگری اضافه نمیکنه
با اینکه من ماشینم ساده ساده هسش و اصلا هم دوست ندارم حتی رینگ به ماشینم اضافه کنم ولی به نظر من در ماشین شما اون باله غقب زیاد به ماشین شما نمیاد
من به شخصه خودم هم میگم اگه کسی پیست اسکی نمیره ولی از این قلاب های مخصوص اسکی روی شقف ماشین بزاره زیاد کلاس نداره
ولی رینگ های ماشینتون قشنگه
امیدوارم که ماشینتون هر روز بهتر از دفعات فبل اسپرت بشه

m16586
16 November 2005, 12:13 PM
اقا رحیم یک سوال

اون رینگ ها چپ و راست داره ؟؟؟

چون اینکه من می بینم هوای زیر ماشین رو تخلیه می کنه و باعث چسبندگی بیشتر به جاده میشه

GHAZANFARDEL
16 November 2005, 02:10 PM
اقا خوبه مباركت باشه
چقدر واست خرج ورداشته

fizzi
16 November 2005, 11:23 PM
من هم با اسپويلر عقب خفاشي موافق نيستم .... مث ماشين BATMAN شده !

رحيم توكلي
16 November 2005, 11:33 PM
من هم با اسپويلر عقب خفاشي موافق نيستم .... مث ماشين BATMAN شده !
عكسي از نمونه هاي ديگه داريد
اينجا مدلها خيلي محدوده

رحيم توكلي
16 November 2005, 11:38 PM
اقا رحیم یک سوال

اون رینگ ها چپ و راست داره ؟؟؟

چون اینکه من می بینم هوای زیر ماشین رو تخلیه می کنه و باعث چسبندگی بیشتر به جاده میشه
اره اين رينكها معروف به توربيني هست منتها برعكس گفته شما هوا رو از بيرون به طرف داخل ميمكه واسه خنك كردن ديسكها

fizzi
16 November 2005, 11:58 PM
عكسي از نمونه هاي ديگه داريد
اينجا مدلها خيلي محدوده

از اين طرحهاي معمولي gti كه از 35 تا 70 تومن هست بگيريد .البته من نوع 70 تومنيش رو پيشنهاد ميكنم.

اينها هم زيبا هستند ولي اين كه گير بياد!؟؟؟ :icon_ques :

http://www.ecosse-peugeot.co.uk/products.asp?app=206&category=Roof/Boot%20spoilers

رحيم توكلي
18 November 2005, 11:33 PM
اقا خوبه مباركت باشه
چقدر واست خرج ورداشته
حدود 2 تومن شايد هم بيشتر البته با وسايل داخليش

mamo206
27 November 2005, 10:25 AM
رنگ بندي رعايت نشده چراغهاي عقب قديميه اگه مشكي ميزاشتي بهتر بود ولي اگه رنگ ماشينت غير اين بود قشنگتر ميشد ولي زحمت كشيدي دمت گم باله عقب جديدتر هم وجود داره . آفرين

ali_z
15 December 2005, 03:54 AM
خيلي بي ريخت شده

رحيم توكلي
15 December 2005, 07:45 PM
ممنون از لطف دوستان

HU016865
7 January 2006, 07:22 PM
عجب 206 جواديه.

hamedbo
12 January 2006, 04:20 PM
آقا رنگ آلبالويي و مشكي تو ذوق ميزنه. در ضمن اگه كفپوش هاش رو هم عوض كني به نظر من حقير بهترميشه ولي در كل مباركت باشه

206_tu5
18 January 2006, 02:56 AM
به نظر من این بر آمدیگیهای روی کاپوت که میذارن یا چراغهای 3 حبابی که سیاه هست و زه گلیگیر ها هم که سیاه هست رو اگه هم رنگ ماشین وکنن خیلی خخخخخخخخخیییییییلیییییییی اسپرت میشه .

mehdi pride
29 May 2006, 06:09 PM
چرا من نمیتونم عکسارو ببینم؟

آریو
6 June 2006, 01:23 AM
این 206 کجاهست؟
ماکه ندیدیم

XELTEK
6 June 2006, 03:36 AM
به خدا عکسی وجود نداره !!!!
اقا رحیم !!!! عکسهارو دوباره بذار !!

آریو
14 June 2006, 01:03 AM
این جاکسی به مااهمیت نمی ده؟

po2ya
14 June 2006, 01:15 AM
به تاریخ پست ایشوون توجه بفرمایید تقریبا مال 1 سال پیشه!!!!