PDA

View Full Version : چند راهكار مفيد براي تسكين خستگي چشم ناشي از كار با رايانه

anaraki
19 July 2005, 01:46 PM
در حاليكه ممكن است خستگي چشم ناشي از كار با رايانه تاثير دايمي به روي بينايي نداشته باشد، اما بدون شك مخرب و كاملا نامطلوب و ناخوشايند است.

محققان موسسه مايوكلينيك چند راهكار را براي تسكين و كاهش اين خستگي و فشار بر روي چشم‌ها پيشنهاد كرده‌اند كه عبارتند از:

1- به چشم‌هايتان استراحت بدهيد؛ در طول روز با تمركز بر روي هر چيز ديگري به جز صفحه رايانه چشم‌ها را در حالت استراحت و آرامش قرار دهيد.

2- محل خود را تغيير دهيد. سعي كنيد هر 2 ساعت يك بار از جاي خود برخاسته و كمي راه برويد. چنانچه امكان دارد براي چند لحظه به پشت دراز كشيده و چشم‌هايتان را ببنديد.

3- پلك بزنيد. بسياري از كاربران رايانه‌اي حتي به اندازه كافي پلك نمي‌زنند. اين امر منجر به خشك شدن چشم و مشكلات ديگري مي‌شود.

براي اينكه به دفعات بيشتر پلك بزنيد بايد يك تلاش هوشيارانه داشته باشيد. چنانچه اين امر مؤثر نبود، مي‌توانيد از قطره‌هاي چشم كه نيازي به تجويز پزشكي ندارد، استفاده كنيد.

4- از عينك مناسب استفاده كنيد. اگر از عينك يا لنز استفاده مي‌كنيد نيز بايد مطمئن شويد كه عدسي آن براي كار با رايانه مناسب است.

vatoovatoo80
19 July 2005, 01:51 PM
http://www.golpesar.com/learning/comments.php?id=00038

anaraki
19 July 2005, 01:55 PM
شما لینک رو درست دادید..ولی حتی این سایت هم این متن رو از جای دیگه کپی کرده پس منبع اصلی نا مشخص است...چون قبل از این سایت این نوشته رو بگذاره من این متن رو داشتم..
رحيم توكلي
25 July 2005, 06:39 AM
مگه بايد تمامي مطلبمون از خودمون باشه
همه علوم واطلاعات اكتسابيند پس بهم خرده نگيريم

ninijapoli
25 July 2005, 07:05 AM
به پایین تمام صفحات نگاه کنید این جمله رو میبینید :

کپی برداری از مطالب این سایت بدون اجازه ، طبق قانون های جاری کشور ایران قابل پیگرد قضایی است.

وقتی ما از بقیه این انتظار رو داریم ، پس باید خودمون ( اعضای phalls ) بهترین الگو باشیم .
این کار هم میشه با نوشتن منبع خبر انجام داد .

موفق باشید. :icon_cool

anaraki
25 July 2005, 08:14 PM
به پایین تمام صفحات نگاه کنید این جمله رو میبینید :

کپی برداری از مطالب این سایت بدون اجازه ، طبق قانون های جاری کشور ایران قابل پیگرد قضایی است.

وقتی ما از بقیه این انتظار رو داریم ، پس باید خودمون ( اعضای phalls ) بهترین الگو باشیم .
این کار هم میشه با نوشتن منبع خبر انجام داد .

موفق باشید. :icon_cool
.................................................

سلام..حرف شما درست..ولی ایا این سایت شما مطمئین هستید که منبع اصلی نوشته است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه شما می گید اره من میگم نه چون من می توانم 5 الی 6 سایت دیگر با همین موضوع برایتان جناب ninijapoli
پیدا کنم....پس قبل از اینکه تهمت بزنید لطف کنید مطمئین باش!.در ضمن من این مطلب رو از یک مجله با دست خودم تایپ کردم
ninijapoli
25 July 2005, 08:40 PM
چه خوب بود اون 5 الی 6 سایت هم منبع رو مینوشتن .... اما دلیل منطقی نمی تونه باشه چون اونا ننوشتن ما ( اعضای phalls ) هم ننویسیم ....
بطور مثال :
( ایسنا خبر رو از سی.ان.ان میگره وقتی شما خبر رو از ایسنا میگیرید منبع شما میشه ایسنا، نه سی.ان.ان )
منبع یعنی جایی که شما ازش میگیرید ..... حتی اگر مجله باشه .... مطمئن باشید با نوشتن منبع چیزی از ارزش مطالبتون کم نخواهد شد ....

این مطلب هم برای شخص شما نوشته نشده بود که شما تهمت حسابش کردید ... کلی بود و در جواب RAHIM206 نوشته شد .

اگر روزی مطلب شما رو کپی و پیست کنن و حتی بنویسن نویسنده : ناشناس .... میفهمید من چی میگم .. چه برسه که مطلبتون رو بدون منبع روی یک سایت دیگه ببینید. :icon_surp

با تشکر .

( اگر باز هم جایی برای توضیحات هست ممنون میشم که با PM با هم در ارتباط باشیم )

anaraki
25 July 2005, 09:02 PM
تشکر می کنم که رفع ابهام نمودید