PDA

View Full Version : بازیابی فایل پاک شده در UIQ ؟

ninijapoli
17 July 2005, 09:39 PM
کسی خبر داره چنین برنامه ایی هست یا نه ؟
که باهاش عکسی رو که مثلن 2 روز پیش پاک کردین رو بازیابی کنید . مثل برنامه های recovery در ویندوز و امثالهم .

ممنون.

vatoovatoo80
17 July 2005, 10:24 PM
در صورتی که شما یه رم ریدر داشته باشید،میتونید مموری رو توی اون بذارید و با recover my photos و یا برنامه های Recovery دیگه این کارو انجام بدید.

ninijapoli
18 July 2005, 01:16 AM
ممنون، اما عکسهای مذکور متاسفانه روی مموری استیک نبوده ..... [Only registered and activated users can see links]

vatoovatoo80
18 July 2005, 01:57 AM
فک میکنم اگه برنامه ای باشه که یه درایو مجازی رو کامپیوتر ایجاد کنه بازم بشه کارایی کرد.

m_d_1980
19 July 2005, 05:13 AM
ما كه آخر سر هيچي نفهميديم! امان از بي سوادي...

mh2002ir
19 July 2005, 08:57 AM
با سلام
دوست عزیز و نازنین
قاعدتا مموری هم مانند هارد دارای سکتور و ... میباشد و تا زمانی که اطلاعات جدید روی سکتور قبلی قرار نگیرد فایل رو میتوان ریکاور کرد در غیر اینصورت فایل جدید جایگزین فایل قبلی میشود.

ninijapoli
19 July 2005, 11:13 AM
مشکل اینه که مموری نیست ، باید برنامه ایی باشه که گوشی رو بعنوان یک درایو به کامپیوتر معرفی کنه تا قابل ریکاور شدن بشه ، همونجور که جناب vatoovatoo80 گفت.

از اون روز به بعد باهاش عکس گرفته نشده و فقط تماس عادی ، نمیدونم که اون بقول شما سکتورها جایگزین شدن یا نه ،چون منوی کال لیست تغیر میکنه ، sms میاد و غیره .... اما هرچی بگذره احتمال حرف شما بیشتر میشه.

ممنون از راهنماییتون.

moderator
20 July 2005, 03:31 PM
با سلام دوستان مي خوام يه برنامه اي براتون معرفي بكنم يه برنامه خفن كه با اين برنامه ميتونين فايلهاتونو برگردونين تضمين ميكنم چون من خودم ازش استفاده كردم و راضيئم. Recover My Photos محصولي از شركت GetData كه با محصول قدرتمند Recover My Files اين شركت همگي آشنا مي باشيم , نرم افزاري قدرتمند براي بازگرداندن تصاوير ديجيتالي پاك شده از حافظه هاي جانبي ميباشد مانند Smart Media, Compact Flash, Memory stick و Hard Disk و ... اين نرم افزار با اكثر دوربين هاي ديجيتالي كه در ويندوز براي خود درايو ايجاد مي نمايند سازگاري كامل دارد .فرمتهاي JPEG, TIFF, BMP, CRW, NEF, RAW و حتي فرمتهاي صوتي و تصويري AVI, MPEG, MOV and WAV را ميتواند بازگرداند. نظر يادتون نره!!!!!!!! [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] (((كرك))) فايل كرك شده را در پوشه ي نصب شده ي نرم افزار به جاي فايل اصلي كپي كنيد‌!
كرك تست شده و كار ميكند! :icon_cool :icon_cool

vatoovatoo80
20 July 2005, 03:57 PM
با سلام دوستان مي خوام يه برنامه اي براتون معرفي بكنم يه برنامه خفن كه با اين برنامه ميتونين فايلهاتونو برگردونين تضمين ميكنم چون من خودم ازش استفاده كردم و راضيئم. Recover My Photos محصولي از شركت GetData كه با محصول قدرتمند Recover My Files اين شركت همگي آشنا مي باشيم , نرم افزاري قدرتمند براي بازگرداندن تصاوير ديجيتالي پاك شده از حافظه هاي جانبي ميباشد مانند Smart Media, Compact Flash, Memory stick و Hard Disk و ... اين نرم افزار با اكثر دوربين هاي ديجيتالي كه در ويندوز براي خود درايو ايجاد مي نمايند سازگاري كامل دارد .فرمتهاي JPEG, TIFF, BMP, CRW, NEF, RAW و حتي فرمتهاي صوتي و تصويري AVI, MPEG, MOV and WAV را ميتواند بازگرداند. نظر يادتون نره!!!!!!!! [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] (((كرك))) فايل كرك شده را در پوشه ي نصب شده ي نرم افزار به جاي فايل اصلي كپي كنيد‌!
كرك تست شده و كار ميكند! :icon_cool :icon_cool
منم همین برنامه رو معرفی کردم ولی مشکل اینجاست که فایل ها روی مموری استیک نیست.

moderator
21 July 2005, 08:41 PM
با سلام و با اجازه مي خواستم بگم كه من هيچ مشكلي با اين برنامه ندارم و كاملا هم ازش راضيم و همه فايلهاي پاك شده رو هم ميتونم برگردونم بازم اگر سوالي داشتين من در خدمتتون هستم موفق باشيد)))))))؟ۀۀ؟ۀ

ninijapoli
21 July 2005, 09:40 PM
دوست گرامی جناب moderator،
گوشیها 2 نوع حافظه دارن یکی داخل خود گوشی هست که بهش Phone Memory میگن و یکی هم حافظه های کمکی یا مموری کارتها ....
این برنامه و روشی که گفته شده برای این حافظه های کمکی قابل اجرا هستند ... در حالیکه عکسهای مذکور در حافظه خود گوشی بوده در نتیجه برنامه شما نمی تونه اونها رو بازیابی کنه .

امیدوارم رفع ابهام شده باشه.
ممنون.

moderator
24 July 2005, 02:29 PM
جناب ninijapoli اگه شما يه خورده توجه به نوشته هايمن يكنيد مي فهميد كه نرم افزار براي چي هستش بهدا قضاوت ميكنيد))))))) نرم افزاري قدرتمند براي بازگرداندن تصاوير ديجيتالي پاك شده از حافظه هاي جانبي ميباشد مانند Smart Media, Compact Flash, Memory stick و Hard Disk !!!!(()))؟؟؟؟ :icon_bigg :icon_bigg

Researcher
24 July 2005, 11:48 PM
یه سؤال دیگه : راهی هست که بشه اطلاعات مربوط به اسم و شماره تلفن یه نفری که از تو لیست Contacts موبایل به اشتباه Delete شده رو بر گردوند ؟

ninijapoli
25 July 2005, 03:21 AM
جناب moderator،
الان حافظه درونی موبایل من کدوم یک از اونهایی هست که گفتین ؟

Researcher
25 July 2005, 06:57 PM
بابا یکی جواب سؤال منو بده ، ضروریه

ninijapoli
26 July 2005, 12:41 PM
با برنامه PC Mobile Drive میشه موبایل رو بصورت یه درایو مجازی در آورد ولی بازم هم برنامه های دیگه نمیشناسنش یعنی آدرس حقیقی براش وجود نداره که بشه به برنامه داد ...
در عکس دوم نگاه کنید آدرس دهی چجوریه ...
روی هر فایل هم که راست کلیک کنید و Properties رو ببینید آدرسی که میده آدرس فایل در موبایل هست نه در کامپیوتر ...
باید دنبال یه برنامه گشت که تو خوده گوشی نصب بشه و کار بازیابی اطلاعات رو انجام بده .

[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]

جناب م-ص .. صبر کن این عکسها رو بازیابی کنیم ... مال شما سخت تره ... مال ما که عکس هست حداقل یک فایل مجزا هست برای خودش .. مال شما دیتا بوده ...
بک آپ از گوشیت نداری ؟
یا اگر بهش زنگ زدی تازگیها برو پرینت بگیر ...

ممنون.