PDA

View Full Version : بشتابید و اس ام اس بگیرید

mehran_tavakoli
17 July 2005, 09:20 AM
سلام...
من دیروز رفتم و اس ام اس گرفتم ساعت 9 صبح رفتم و ساعت 10:30 برگشتم.
تا تمام نشده بشتابید :icon_razz

farzin4049
17 July 2005, 10:52 AM
تا چهارشنبه فکر میکنی تموم بشه؟؟؟
آخه من سیم کارتم 4شنبه میاد؟؟؟

علی سلیمی
17 July 2005, 12:04 PM
مديركل خدمات مشتريان ارتباطات سيار:
‌‌٥/١ ميليون SMS طي ‌‌٣ ماه واگذار مي‌شود

« دفاتر خدماتي حق ندارند براي ثبت‌نام SMS حتي يك ريال هم دريافت كنند‌ »

مديركل خدمات مشتريان شركت ارتباطات سيار، گفت: ثبت‌نام براي يك‌ونيم ميليون ظرفيت SMS از شنبه (‌‌٢٥ تيرماه) و بدون دريافت هزينه در دفاتر امور مشتركان انجام مي‌شود.

مهندس «عباس مردان‌خاني» در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با تشريح جزئيات و چگونگي انجام ثبت‌نام جهت واگذاري سرويس پيام كوتاه تلفن‌همراه (SMS)، اظهار داشت: ظرفيت مركز SMS با اتمام توسعه‌ي اول به اتمام رسيده و سرويس حدود يك ميليون و ‌‌٧٠٠ هزار مشترك واگذار شد.

وي افزود: خوشبختانه با توسعه‌ي بعدي مركز ظرفيت يك ميليون و ‌‌٥٠٠ هزار مشترك وارد مدار شده و ثبت‌نام براي واگذاري‌ها از شنبه آغاز مي‌شود. متقاضيان مي‌توانند براي ثبت‌نام به دفاتر امور مشتركان و خدمات ارتباطي مراجعه و با تكميل فرم، درخواست خود را اعلام كنند.

وي، ادامه داد: تا كنون با توجه به تكميل ظرفيت، انجام ثبت‌نام در دفاتر ممنوع شده بود، اما دستورالعمل به دفاتر امور مشتركان ابلاغ شده تا نسبت به ثبت‌نام اقدام كنند.

وي ادامه داد: افراد با همراه داشتن برگه‌ي شناسنامه‌ي سيم‌كارت و كارت شناسايي معتبر مي‌توانند نسبت به ثبت‌نام اقدام كنند.

وي، با بيان اينكه براي ثبت‌نام محدوديتي وجود ندارد، تصريح كرد: از نظر فني كمي محدوديت داريم، اما با توجه به توسعه‌هاي بعدي ثبت‌نام از هر ميزان مراجعه كننده انجام خواهد شد.

وي تصريح كرد: زمان داير كردن سرويس ‌‌٥/١ ميليون مشترك در حدود سه ماه انجام خواهد شد. زمان فعال شدن سيستم به ميزان ثبت‌نام‌ها بستگي دارد، اما در حال حاضر توانايي داريم تا روزانه نسبت به فعال كردن سرويس ‌‌١٠ هزار مشترك اقدام كنيم.

وي، ادامه داد: از متقاضيان درخواست داريم تا براي ثبت‌نام عجله نكنند و براي جلوگيري از سوء استفاده‌هاي احتمالي و بستن دست دلالان حتما با كارت شناسايي و شناسنامه‌ي سيم‌كارت خود براي ثبت‌نام مراجعه كنند.

وي، تصريح كرد: هيچ‌يك از مراجع به هيچ عنوان براي ثبت‌نام حق گرفتن يك ريال از مردم را ندارند.

وي، در ادامه با اظهار اميدواري از اينكه بتوانيم با توسعه‌هاي پيش رو نياز جامعه را به صورت يكجا پوشش دهيم، گفت: علت تاخير ايجاد شده اين بود كه مجبور بوديم چند مناقصه را با زمانبندي متفاوت براي تامين تجهيزات برگزار كنيم.

وي با اشاره به اظهارات اخير رئيس هيات مديره‌ي انجمن صنفي دفاتر خدمات ارتباطي مبني بر واگذاري غيرقانوني SMS با اخذ مبالغ سنگين، گفت: اين نكته كاملا تكذيب مي‌شود زيرا ظرفيت‌ها تا قبل از اين تكميل بوده و تنها سرويس‌هايي جزئي براي كساني كه تا قبل از اتمام ظرفيت‌ها و در سيستم مكانيزه ثبت‌نام شده حدود ‌‌٤٠ يا ‌‌٥٠ هزار نفر بودند كه روزانه دو هزار مورد فعال مي‌شد.

وي، با تصريح اين نكته كه هيچ كانال غيرقانوني در اين زمينه دخالت نكرده است، يادآور شد: اين دوستان كه چنين اظهاراتي داشتند، مي‌توانستند با ارائه‌ي مدرك و راهكار، با مراجعه به دفاتر نظارت، براي پيگيري اين نكته اقدام كنند، اين در حالي است كه تا امروز گزارشي رسمي مبني بر اين ادعا به ما اعلام نشده است.

وي، همچنين با اشاره به بخش ديگري از اظهارات رئيس هيات مديره‌ي انجمن دفاتر خدمات ارتباطي مبني بر اينكه شماره‌هاي رند تلفن‌همراه به صورت غيرقانوني به افرادي خاص واگذار مي‌شود، افزود: طرح اين مساله هم كاملا كذب است، زيرا پس از تاييد مصوبه‌ي مربوطه توسط هيات مديره واگذاري يك‌سري از شماره‌ها در رنج‌هاي خاص به طور كامل ممنوع شده و به صورت اتوماتيك از داخل رنج خارج مي‌شوند.

وي، ادامه داد: شايد تعدادي از شماره‌هاي مذكور در دست برخي از مردم باشد كه قطعا به زمان قبل از تاييد مصوبه باز مي‌گردد.

وي، خاطرنشان كرد: شماره‌هاي ديگري در واگذاري‌ها در دست برخي ديگر از افراد هستند كه به آن‌ها رند اطلاق مي‌شود، اما از نظر ما عادي بوده و شماره‌هاي رند نيستند، بلكه به خاطر پيش‌شماره‌هاي آن‌ها اين تصور ايجاد شده است.

وي، تصريح كرد: سيستم واگذاري شماره‌ها كاملا اتوماتيك و مكانيزه انجام مي‌شود.

منبع: سايت مخابرات استان تهران

mohammad_major
17 July 2005, 12:54 PM
دوست خوبم به اين شماره زنگ مي زدي اس ام اس مي گرفتي (09990) حالا كجا رفتي اس ام اس گرفتي ؟

BloodReza
17 July 2005, 07:25 PM
mohammad major :
یه کم راجع به این شماره که گفتی توضیح میدی

راستی بچه ها من با اینکه sms مخابراتو دارم هنوز هم که هنوزه از سرویس peykasa استفاده میکنم شما ها چطور به نظرم که سرعنش خیلی بیشتره

Sina-Ts
17 July 2005, 07:50 PM
peykasa اولا يکم مشکل داشت..البته الان خيلی خوب شده..يه موقع هايی که مخابرات کار نميکنه من با اون ميفرستم

6600lover
17 July 2005, 08:53 PM
peykasa چیه؟ اگه ممکنه یه کم توضیح بدین. مرسی

Sina-Ts
17 July 2005, 09:43 PM
يه شبکست که اگه اشتباه نکنم واسه سنعتی شريفه و به موازات مخابرات سرويس ميده
کافيه شماره message center رو 9891100510+ وارد کنين و ازش استفاده کنين

mohammad_major
17 July 2005, 10:04 PM
آقاي رضا اين تلفن سرويس دهي براي اس ام اس است كه فقط بايد قبل از ساعت 6:00 بعد از ظهر بگيري البته تلفن گويا هستش مي تونيد خودتون هم امتحان كنيد.