PDA

View Full Version : صد هزار خط اينترنتي سرعت بالا در تهران توسط آلكاتل

payamix
26 March 2004, 12:58 PM
به نقل از يكي از راديو ها :

شركت فرانسوي آلكاتل قراردادي را با يك شركت ايراني امضا كرده است كه به موجب آن در سه سال آينده صد هزار خط اينترنتي با سرعت بالا در تهران و اصفهان راه اندازي خواهد شد.
به دنبال امضاي يك قرارداد مهم بين موسسه فرانسوي آلكاتل و شركت عصر دانش افزار، آلكاتل صدها هزار خط تلفني DSL به ايران تحويل مي دهد. اين قرارداد كه طي سه سال موجب برخورداري ايران از شبكه تلفني با سرعت زياد خواهد بود، سرويس و خدمات اجرايي و تعميراتي پس از فروش را نيز به اينترنت در بر مي گيرد.

اين خطوط جديد تلفني به ايران امكان مي دهد كه تهران و چند شهر بزرگ ديگر مجهز به ارتباطات اينترنت با سرعت زياد كه ديگر كشورهاي پيشرفته از آن بهره مندند، برخوردار مي شود. اولين مرحله اين قرارداد، شامل تامين 23 هزار خط تلفني از طريق اين تكنولوژي است كه احداث آن از ماه مي امسال آغاز خواهد شد.

بر اساس اطلاعيه مطبوعاتي آلكاتل كه ديروز منتشر شد، شركت عصردانش افزار از زبان رئيس شركت، اردشير منتظري گفته است: دريافت تكنولوژي DSL از طريق آلكاتل به ايران امكان مي دهد تا در اين زمينه سيستم اينترنت خود را به حد كشورهاي اروپايي برساند. در همين راستا ميشل رايل، رئيس فعاليتهاي ارتباطات آلكاتل گفت: اين قرارداد تاييد ديگري بر تعهدات و پيشرفتهاي آلكاتل در تسريع افزايش سرعت ارتباطات در زمينه اينترنت و نمونه حضور ما در ايران و پيوند آن با شركتهاي خصوصي اين كشور است.

اين قرارداد موضع آلكاتل را كه در حال حاضر 37% بازار خطوط ارتباطي تلفني سريع را در دست دارد تقويت خواهد كرد. تا امروز آلكاتل 39 ميليون و دويست هزار خط تلفني سريع الانتقال به بيش از 70 موسسه تلفني در كشورهاي مختلف فروخته است.

مارال55
26 March 2004, 01:53 PM
فقط خدا كنه قيمتش سرسام آور نباشه :oops:

iceberg
10 April 2004, 03:27 PM
من كه خيلي پايه ام داشته باشم :wink:

kave
19 May 2004, 03:41 AM
ادمين جون تا حالا قيمته حدودي ندادند
حتما بايد داده باشند
اما از كي شروع ميشه اين طرح تا چه حد پيشرفتن؟ :twisted:

farshid
19 May 2004, 07:54 AM
pars online اينترنت dsl ميده 69000 تومان ماهانه 8)

Lizard
19 May 2004, 09:42 AM
توي اصفهان رفتم نمايشگاه.... نمايندگي جهان آن لاين ميخواست dsl بده...
ازشون پرسيدم چنده در ماه... گفت ساعتي 3000.... :arrow:
آخه مگه ميشه ؟؟؟؟؟؟؟ اگر كسي اطلاع داره بگه چون من اينجوريشو نديده بودم :mrgreen:

payamix
19 May 2004, 10:49 AM
همون 69000 تومن براي يك ماه هستش و در بعضي مناطق تهران
سر گرده نست ديگه !

mmemme
19 May 2004, 04:05 PM
1-اقاي منتصري نه منتظري
2-خط هاي adsl هم دارن راه اندازي ميكنن كه الان 3000 پورت اماده دارن ولي دارن با مخابرات سر وكله ميزنن
3-قيمتش رو هم هنوز معلوم نيست چون اونم دارن با مخابرات سر و كله ميزنن
4-خبر هايي كه من در اين موارد بهتون ميدم كاملن مطمئن باشيد برادر من از مسئولان قسمت مشاوره عصر دانش افزار ه (four stars)
5-اگه سوال ديگه در مورد اين شركت داشتين بپرسين

پامچال
19 May 2004, 05:09 PM
ادمين جون :

از اواسط فروردين تا الان در خواست خط كرديم از پارس آنلاين هر روز دارن ما رو يه جور ميپيچونن الان هم گفتن خط شما از طرف مخابرات مشكل داره وقتي هم ميريم مخابرات ميگه ما مشكلي نداريم !!! :x

كسي سمت ميدان آرژانتين خط دي اس ال گرفته ؟؟؟ :cry:

pharma79
24 July 2004, 12:22 PM
توي نمايشگاه كامپيوتر هم ندا ADSL رو با مودم اماني ميداد اگه يادم باشه 55-50 ماهانه .

po2ya
24 July 2004, 02:59 PM
قيمتاش بايد بد سرسام آور باشه اوون خطها
يه تذكر به آدمين: آدمين جان خودت اري از موضوع تاپيك ميري بيروون ها !!!!

پدرام55
25 July 2004, 07:56 AM
توي اصفهان رفتم نمايشگاه.... نمايندگي جهان آن لاين ميخواست dsl بده...
ازشون پرسيدم چنده در ماه... گفت ساعتي 3000.... :arrow:
آخه مگه ميشه ؟؟؟؟؟؟؟ اگر كسي اطلاع داره بگه چون من اينجوريشو نديده بودم :mrgreen:
اينا را ولشون كن.اينا كار زياد ميخواستن بكنن. به من هم گفتند قراره اينترنت wireless راه بندازيم.اما ظاهرا معلوم نشد كه چي شد.
آره قربونش

roozbeh
5 September 2004, 01:46 PM
اين dsl فقط برای بعضی منطقه ها هست؟
کسی ميدونه چه منطقه هايی؟

Brabus
21 September 2004, 05:33 AM
اقا قيمت 69000 ماهيانه خوبه كه ما هم الان دارييم تقريبآ ‌همين قيمت رو ميپردازيم يعني اجاره مودم + ماهيانه خط
بعد از 1 سال مودم مال خودمون ميشه

kave
21 September 2004, 05:43 AM
اين dsl فقط برای بعضی منطقه ها هست؟
کسی ميدونه چه منطقه هايی؟

مخابراتي آزادگان

kave
21 September 2004, 05:44 AM
اقا قيمت 69000 ماهيانه خوبه كه ما هم الان دارييم تقريبآ ‌همين قيمت رو ميپردازيم يعني اجاره مودم + ماهيانه خط
بعد از 1 سال مودم مال خودمون ميشه

خيلي زياده چون من از ديش كه استفاده مي كنم هم ارزون تره هم سرتش بيشتره
شاهد هم مي خواي اسكريم

Brabus
21 September 2004, 06:56 PM
پبزده جان اين ديشهايي كه تو ايران استفاده ميكنند چه سرعتي دانلود ميكنه ؟؟؟
فقط دريافت قوي اره يا فرستادنش هم خوبه ؟؟؟

payamix
21 September 2004, 07:14 PM
Brabus,
اينترنت ماهواره اي توي ايران براي كاربراي عادي فقط دريافت هستش و به درد دانلود ميخوره...