View Full Version : نحوه انتقال دفترچه تلفن به سيم كارت ( سوال ... ؟ )
hyper
15 September 2004, 07:11 PM
سلام
آقا چگونه ميتوان دفترچه تلفن با تمام مشخصات مربوطه را به سيم كارت منتقل يا كپي كرد تا روي گوشي قابل دسترسي باشه ؟
:cry:
kinz
19 September 2004, 09:54 AM
روی سیم کارتهای مخابرات همچین اطلاعات حاصی وجود نداره و اطلاعاتی که قابل حمل هست هم در همین حد اس ام اس و شماره تلفن ها هست.
با کارت رایترهای میتونی این کار رو انجام بدی. کارتهای خامی که میتونی استفاده کنی هم فعلا سیلور و گلد و گرین و گرین2 هست که تعداد پیغام و شماره تلفن های خیلی بیشتری رو به نسبت کارتهای مخابرات میتونند نگهداری کنند.
ضمننا اطلاعات سیمکارتها رو هم میتونی تغییر بدی.
اما اطلاعات اضافه دفترچه تلفن مختص بعضی از گوشی ها هست و سیمکارت این اطلاعات رو نمیتونه نگه داره (برای این کار طراحی نشده) فقط در حد اسم و شماره تلفن و ...
پارسا
29 September 2004, 07:58 AM
سلام به همگي
من همين سوال رو دارم ولي از جوابي كه داده شده نتونستم چيزي بفهممم
سوال :
چه جوري مي توان اطلاعات تلفن در 3650 را به سيم كارت انتقال داد؟
پارسا
30 September 2004, 03:06 PM
دوستان .. لطفا راهنمايي بفرماييد
در بسياري از گوشيها دو گزينه بصورت زير وجود دارد
1 - انتقال دفترچه تلفن ( حداقل در حد نام و شماره تلفن ) به سيم كارت
2 - انتقال دفترچه تلفن از سيم كارت به حافظه موبايل
آيا
اين دو گزينه در 3650 وجود دارد ؟ اگر وجود ندارد چگونه امكان پذير است ؟؟
kinz
30 September 2004, 04:29 PM
جوابی که دادم مربوط به انتقال شماره تلفن و ... به سیم کارت بود و حرفی از گوشی در میان نبود
یعنی اضافه کردن شماره تلفن و ... مستقیما با سخت افزار که قابلیت خوندن سیم کارت رو داشته باشه بود.
این کاری که شما میخواین انجام بدین به مراتب اسونتره اگه گوشیتون نوکیا هست و این امکان بر روی گوشی وجود نداره (که من شک دارم و باید وجود داشته باشه) از طریق اتصال گوشی به کامپیوتر و استفاده از نرمافزارهایی مثل نوکیا لوگو منیجر و یا نوکیا سوییت این کار رو میتونید انجام بدید.
hyper
30 September 2004, 08:05 PM
از شما بسيار متشكرم
hyper
2 October 2004, 07:21 PM
دوستان سلام
پيرو توضيحات تاجدار عزيز
من در دفترچه تلفن تمامي محتويات را انتخاب كردم ( mark all )
بعد گزينه copy to sim directory رو انتخاب كردم .
تمامي شماره ها به صورت تكي و مجزا به دفترچه سيم كارت كپي شد . يعني براي هر شماره تلفن يك خانه مجزا !
به اين ترتيب مثلا اگر در دفترچه تلفن و بنام رضا 2 شماره قرار داشت ، در سيم كارت 2 نام رضا براي هركدام از شماره ها ايجاد شد .
همانطور كه جناب تاجدار عزيز فرمودند ساير اطلاعات موجود براي افراد ناديده گرفته شد و تنها نام و شماره تلفن ذخيره شد ...
قربان شما
پارسا
4 October 2004, 08:12 AM
بسيار ممنون از توضيحات
پارسا
5 October 2004, 07:52 AM
من گوشيم 3650 است ..ولي وقتي همشو انتخاب مي كنم گزينه گفته شده وجود ندارد ...از دوستان تقاضاي راهنمايي دارم ...كه :
براي كپي دفترچه تلفن به سيم كارت چيكار بايد بكنم ؟؟؟
پارسا
6 October 2004, 07:47 PM
بعد گزينه copy to sim directory رو انتخاب كردم
اين گزينه چرا در 3650 وجود نداره يا من نمي دونم كجاست ...
hyper
6 October 2004, 07:49 PM
بنده اطلاعي در مورد 3650 ندارم !!
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.