View Full Version : نور صفحه P910i از بین رفته
farbod
16 July 2005, 04:44 PM
سلام به همه نور صفحه موبایلم از بین رفته چه کار کنم (p910i)
ninijapoli
16 July 2005, 10:00 PM
یک ذره بیشتر توضیح بدین ....
چجوری اینجوری شد.
آیا به این قسمت سر زدین ؟
Control panel--------->Display-------------->Power------------->Adjust brightness
اونجا brightness شما چند درصد است ؟
توضیحات : پست ادیت شد و از انتهای تاپیک زبان عربی جدا شده و مستقل شد.
Farbod.E
5 September 2005, 03:54 PM
من زمانی که T-630 داشتم این اتفاق برام افتد . به واسطه شغلم همش داخل پست برق بودم و امواج مغناطیسی این مشکل رو لیجاد کرده بود . 50000 خرجش کردم درست شد ( مجبور شدم LCD عوض کنم )
بهزاد
20 October 2005, 11:11 PM
این مشکل برای من هم پیش اومده منتها در قسمت adjust brightness نور صفحه تنظیم میشه و نور داره ولی وقتی از منوی کنترل خارج میشم دیگه نور نداره این نشون میده که لامپها و lcd سالم هستند احتمالاً مشکل نرم افزاری باید باشه
آیا غیر از فلش راه حلی داره؟
mehshiva
2 March 2006, 01:46 PM
اگه قبلا از موبالت backup گرفته باشي الان restore كن تا درست بشه.
ji ji
9 April 2006, 11:50 PM
اگه قبلا از موبالت backup گرفته باشي الان restore كن تا درست بشه.سلام شما ولوم کنار گوشی تو یکبار به بالاوبعد*/دوبار پایینوبعد* یکبار پایین و*رو بزن جدولی میادواردشماره 2شوید وشماره 3روokکن اونجا هرجور که خواستید نور صفحتون رو تنظیم کنید/:icon_cool
sisbss
12 April 2006, 09:40 PM
سلام شما ولوم کنار گوشی تو یکبار به بالاوبعد*/دوبار پایینوبعد* یکبار پایین و*رو بزن جدولی میادواردشماره 2شوید وشماره 3روokکن اونجا هرجور که خواستید نور صفحتون رو تنظیم کنید/:icon_cool
دوست من اون قسمت نور گوشیه شما رو تست میکنه و گزینه ok هم نداره:icon_surp
Benjamin
14 April 2006, 10:02 AM
آقا به نظر من گوشيت رو يكبار فرمت كن . از همون منوي مخفي كه با جاگ ديال وارد مي شي بايد گوشيت رو فرمت كني . شايد درست بشه .
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.