PDA

View Full Version : صدای یک طرفه...علت چیست؟

keyvan-GSM
16 July 2005, 09:17 PM
شاید بارها این اتفاق برای شما بوجود امده باشه که موبایل شما زنگ بخوره و شما صدای طرف رو می شنوید اما طرف مقابل صدای شمارو نمی شنوه؟ایا ممکن کانال مخابراتی یک طرفه باشه...در قدیم الایام این موضوع ممکن بود در سیستم های انالوگ که محیط انتقال گاهی اوقات از سیم تشکیل شده بود این اتفاق ممکن بود اما در دیجیتال این پدیده غیر طبیعیه....بپردازیم به جواب

علت این موضوع که بیشتر در مناطقی که از نظر پوشش ارتباطات سیار ضعیف هستن اتفاق می افته اینکه سیگنال دریافتی در این مناطق از انعکاسات ناشی از برخورد تشعشات بی تی اس با موانع و ساختمان های اطراف هست که به گیرنده گوشی شما می رسه اما تضمینی برای رسیدن امواج از گوشی به بی تی اس از همین طریق وجود نداره جون کانال یک کانال ایده ال برای انتقال نیست و متغیر با زمان است در ثانی توان ارسالی از گوشی ما بسیار کمتر از توان ارسالی بی تی اس هست

اگر سوالی بود در خدمتم

آرمان
16 July 2005, 10:07 PM
مرسی از شما
واقعا دونستن جواب سوالات برای من همیشه مورد توجه بوده.

Sina-Ts
16 July 2005, 11:53 PM
جالب بود..واسه من بر عکسش زياد پيش ميآد..يعنی صدای من واسه طرف ميره ولی صدای اون نمياد

satellite
17 July 2005, 12:56 PM
من یه سوال دیگه دارم!چرا حین مکالمه اگه وقتی که طرف داره صحبت میکنه من صحبت کنم : صدای طرف قطع و وصل میشه؟

keyvan-GSM
17 July 2005, 05:55 PM
دوست عزیز

یکی از علل قطع وصل صدا می تونه دریافت امواج از چند مسیر باشه .......معمولا امواجی که در اثر برخورد با موانع تشعسع می کنند با تاخیر به گیرنده گوشی ما می رسن و باعث اختلاف فاز می شن حاصل جمع موج اصلی به علاوه نسخه تاخیر یافته در بعضی فواصل زمانی باعث تقویت امواج دریافتی و در بعضی فواصل که اختلاف فاز منفی هست باعث صفر شدن کل دامنه می شه

متخصص
10 August 2005, 08:48 PM
درتکمیل صحبتهای دوست گرامی جناب کیوان
علت برخی از یک طرفه شدن مکالمات نیز می تواند به جابجایی لینکهای ترانسکدر ( مبدل نرخ بیت BSC به MSC ) باشد.
بارها وبارها به این مساله برخورد نمودیم که با چک کردن CIC ( توالی لینکها ) متوجه جابجایی شده ایم و پس از اصلاح و تست کانال مشکل برطرف گردید.

موفق باشید :icon_cool