PDA

View Full Version : کمک فنر پراید

bachebahal
16 July 2005, 07:39 PM
سلام ببخشید من یه تایپیک جدید برا کمک فنر پراید باز کردم چون دیدم پراکنده در موردش صحبت شده.از دوستان کسی کمکاشو عوض کرده؟خواهشا با ذکر قیمت و مدل و کشور سازندش و میزان رضایت و اختلاف با نوع ایرانی و فابریک خود ماشین بیشتر صحبت کنن.
ممنون

alireza_shd
20 July 2005, 07:06 AM
ما پرايد رو كه از كمپاني گرفتيم كمك هاي جلو جام بود. يكي از نمايندگي ها كه آشنا بود 16 هزار تومان گرفت ( ماتفاوت) دلفي آمريكا انداخت كمك هاي واقعآ خوبي هست خيلي نرم و مناسب هستن.

bachebahal
20 July 2005, 12:12 PM
پس من برا تعویض کمک ها برم نمایندگی؟من فکر میکردم نمایندگی ها فقط قطعات ایرانی دارن

kasra03
29 July 2005, 03:57 PM
سلام
من هم همین سوال رو دارم که برا تعویض کمک ها اگر کسی یه جای مطمعن در اصفهان سراغ داره لطف کنه ادرسشو بده چون ظاهرا تقلبی هاش زیاده!

علی اسماعیل
4 February 2006, 01:24 PM
بهترین نوع کمک وفنر پراید

هاشميا
27 March 2006, 12:27 AM
كمك فنرهاي خارجي گارانتي ندارند و آنقدر هم روي نرمي ماشين تاثير ندارند. بهترين كمك فنر به اعتقاد تقريباً همه تعميركاران كمك ژاپني است نه به اين دليل كه نرم است بلكه به اين علت كه خرابي ندارد. اا قيمت آن بالاست (جلو جفتي 75 هزار تومان) كمك فنر "فرآوري" ايراني كه نمايندگي‌ها دارند كمك خوبي است و حدود يك سال از تاريخ ساخت ضمانت دارد (مزيت بسيار بزرگ نسبت به خارجي). دقت كنيد نصب درست تاثير زيادي در نرمي دارد. من كمك فنر نو را كه روي ماشين انداختم (تازه در عامليت مجاز) اصلاً راضي نبودم و بعد جاي ديگري كمك‌ها را باز كردم و ازنو بستم مشكل حل شد.
روي پرايد هاي نو هم همين كمك هاي ايراني است و مشكل نرمي ندارند.
توصيه مهم: كمك را عوض مي كنيد لاستيك هاي طبق را هم عوض كنيد لاستيك ها معمولاً زود خراب مي‌شوند.

Mohammad 1985
23 May 2006, 03:54 AM
به نظر من بهترين کمک فنر ها براي پرايد کمک هاي گازي است. واقعا عاليه

ali-sh
23 May 2006, 11:09 AM
من تا هالا ظرف یک سال دو بار کمک فنرامو عوض کردم بار اول کمک دلفی بود و7 ما بیشتر کار نکرد بار دوم رفتم نمایندگی که 5 ماه بیشتر کار نکرد الان هم کمکام میکوبونه وتوی یک دست انداز کوچیک که میری سرو صدا میکنه حالا می خوام گازی بندازم اگه کسی مارک خوب میشناسه یا کمک بهتری سراغ داره بگه که این کمکا بدجوری من و کلافه کرده

Mohammad 1985
24 May 2006, 03:30 AM
کمکهاي گازي بهترين نوع کمک و جديد ترين هستند از نظر قيمت گرانتر از کمک روغني هستند ولي عمر بيشتري دارند و نرمتر هستند و در حفظ تعادل ماشين در شيبها هم تاثير گذارند.:icon_cool
من به شما پيشنهاد مي کنم حتما کمک گازي استفاده کني تا فرقش رو با کمک روغني متوجه بشي من که کاملا ازش راضي ام هم ايراني داره هم خارجي مال من ايرانيه و من ازش راضي هستم.:icon_excl

mohammad_55
24 May 2006, 01:03 PM
1-كمك فنر گازي براي ماشين هاي سنگين خوبه. اگر دائم توي ماشينت مسافره ، كمك گازي بگير. اگر ماشينت حداكثر يكنفر بغير از خودت سوار ميشه توي ماشينت حركت زياد حركت مواج داره .
2- كمك فنر دلفي اصلش ماله امريكا است ولي اينهايي كه توي ايرانه همه اش چيني است و خيلي جالب نيست
3- كمك ايراني اصلاً نگير
4- بهترين كمك فنر براي پرايد مارك مونرو است اين كمك ساخت بلژيكه و قيمتي حدود 100 هزار تومان داره. (البته چيني هم داره كه خوب نيست)
5- بعد از اين كمك فنر ، كمك ژاپني توصيه ميشه . موفق باشي

pesaremelli
25 May 2006, 11:27 PM
من رو پراید خدا بیامرز کمک اصل دلفی انداخته بودم رو (رو کیلومتر 20000 هزاذ عوض کردم)چند وقت پیش صاحب جدیدش اومده بود میگفت چه کمکی انداختی رو این بعد از 70هزارتا هنوز توپ توپ کارمیده

كاميار نظيري
26 May 2006, 09:04 PM
دلفی خیلی خوبه ولی بگیر نگیر داره.معلوم نیست 1 ماه کار کنه یا 1 سال.واسه من 2 ماه کار کرد
حالا ساچ گرفتم.جفتی 38000 ولی از دلفی بهتره......تازه توش گردگیر کمکم رایگان داره

hamid_joon
26 May 2006, 09:31 PM
سلام
دلفی از همه بهتره اونم اگر اصلش باشه نه چینی که اینم بستگی داره

paymanonline
27 May 2006, 01:10 AM
بهترین کمک فنر ها از نظر نرمی کمکهای گازی هستند ولی از نظر دوام کمکهای روغنی بهتر هستند
ولی به طور کل بهترین کار برای دوام بیشتر کمک فنرها اینه که مراقب دست اندازهای خیابونا باشید و سرعتگیرها رو آروم رد کنید و خلاصه دلتون برای ماشینتون بسوزه

ali-sh
27 May 2006, 08:05 AM
به ریسکش نمی ارزه که دلفی بخری چون چینی شم زیاد :icon_smil
همون پول و به یک کمک دیگه میدم

Mohsen_d_62
19 August 2006, 09:21 PM
با سلام خدمت دوستان
اگه یادتون باشه من توی یه تاپیک دیگه پیگیر کمک های گازی پارسیا بودم که این پیگیری به خرید و نصب منجر شده و باید بگم که ازشون راضیم ولی یه مشکل پیش اومد اونم زدن فرمون بعد از تعویض کمک ها بود که رو 100 تا میزد و دیگه اینکه سرعت گیر ها رو اگه با یه سرعت خاصی رد بشی (نه کم نه زیاد) یه صدای عجیبی میاد که انگار ماشین بلند شده رو هوا و فرود میاد رو آسفالت البته صدا وحشتناک نیست ولی یه جوراییه . به هر حال ماشین میشه عین 405 و اینکه تو تعلیق خیلی تاثیر داره سر پیچ اصلاً مشکلی نداره و با سرعت میشه پیچید . نرید خودتونو بکشید بگید این گفتا ...

reza1357
19 August 2006, 11:04 PM
البته زدن فرمان در سرعت بین 95 تا 110 یا 120 در پراید طبیعی هست و بیشتر پرایدها این مشکل رو دارن
بنده ماشینم لاستیکهای پهن و رینگهای اسپورت روش هست اوائل که ماشین گرفتم رو 90 میزد بعد که چرخها رو بلانس کردم رفت روی 100 یا 105 هرجا رفتم گفتن که یک چیز طبیعی هست میشه درست کرد ولی بعد از مدتی باز فرمان میزنه
شاید اگه چرخها رو بلانس کنی مشکلت حل بشه امتحان کنید ضرر نداره:icon_cool
موفق باشید

Mohsen_d_62
20 August 2006, 08:44 PM
هر چهار چرخ رو بالانس کردم و جالب اینجاست که بعضی وقتها میزنه نه همیشه من خودم به جعبه فرمون و سیبک ها شک دارم .

dr_mehry
20 August 2006, 10:07 PM
کل سیستم تعلیق باید بالانس بشه . نه فقط چرخها

reza1357
21 August 2006, 08:45 AM
هر چهار چرخ رو بالانس کردم و جالب اینجاست که بعضی وقتها میزنه نه همیشه من خودم به جعبه فرمون و سیبک ها شک دارم .
از سیبک ها هم میتونه باشه

s_mostafa
2 September 2006, 03:33 PM
من يه 141 نوشتم و براي بهمن تحويل مي گيرم حا لا به نظر شما دوستان كمك هايش را عوض كنم ؟
و چي بندازم من اصفهانم اگه يك جاي توپ سراغ داريد متشكر مي شم آدرسش رو بديد.

SAEEDKIA83
2 September 2006, 05:38 PM
با سلام به همه دوستان باید به عرض برسانم که من خودم به عنوان مصرف کننده کمک فنر گازی از این نوع کمک راضی بودم و در بین کمکهای گازی نوع ایرانی ان به نام کمک فنر پارسیا است که از تاریخ فروش یک سال گارانتی تعویض دارد و واقعا کمک ایده الی هست اگر کسی خواس pm بده تا ادرس دفتر اصلی فروش بدم تا بدون واسطه خرید کنه
:icon_cool

madscoother
9 September 2006, 09:57 PM
ميگمم اين كمك تو دستنداز ويا تركهاي جاده لرزش رو به اتاق منتقل نميكنه قيمتش رو بدين ارتفاعش فرقي نميكنه
درضمن ايا اين كمكها براي عقب وجلو هست

dr_mehry
10 September 2006, 01:55 PM
کمکهای دلفی (ابته ساخت مجارستان ) بنظرم خوب جواب میده .یه خورده خشکه ولی ماشینو تقریبا مثل پژو میکنه .توی اتوبان که معرکست.من ازش راضی بودم.

madscoother
10 September 2006, 10:13 PM
کمکهای دلفی (ابته ساخت مجارستان ) بنظرم خوب جواب میده .یه خورده خشکه ولی ماشینو تقریبا مثل پژو میکنه .توی اتوبان که معرکست.من ازش راضی بودم.
منظورت از خشك كار ميكنه يعني چي به اتاق ضربه ميزنه يا نه تو جاده هايي كه ترك ترك هست چطور عمل ميكنه لرزش رو به اتاق انتقال ميده يا نه قيمت هم بگو مرسي

dr_mehry
11 September 2006, 02:08 PM
منظورت از خشك كار ميكنه يعني چي به اتاق ضربه ميزنه يا نه تو جاده هايي كه ترك ترك هست چطور عمل ميكنه لرزش رو به اتاق انتقال ميده يا نه قيمت هم بگو مرسي

من خودم حالا 206 دارم.با کمک دلفی ماشینت تقریبا مثل 206 میشه.البته نه به خشکی 206 . بله اکثر ناهمواریهای ریزو نشون میده.ولی توی فرمون گیری و سرعت واقعا عالی عمل میکنه به اتاق یه هیچ وجه ضربه نمیزنه ..
قیمت برای جلو جفتی 38 و برای عقب جفتی36 . (البته مجارستانیش).تقلبیهاشم وجود داره که قیکتش کمتر یا بیشتره.

hozhzhat
12 September 2006, 11:55 AM
سلام
من چند روز پيش يه ماشين از اژانس گرفتم كه يه پرايد بزك شده بود چيزي كه خيلي توجه منو جلب كرد اين بود كه كمكهاش فوق العاده نرم بود دقيقا ضرب دست اندازها رو ميگرفت ازش در مورد كمك هاش سوال كردم گفت كمك هاشو عوض كرده و كمكي به نام دلفي delphi گذاشته كه كمك ريسينگ

madscoother
14 September 2006, 12:43 PM
دوستان اين كمك دلفي رو ميخهاي جاده چطور عمل ميكنه مهم برام

madscoother
17 September 2006, 10:48 PM
من امروز امار كمك دلفي رو گرفتم اصلي كم پيدا ميشه چين بازار را قبضه كرده
در مورد سه كمك زير كدوم بهتره
1)rgc ميگن كره اي هست تا حالا شاكي نداشته ورو پرايد جواب پس داده
2)prxهركسي يه چيزي گفت يكي گفت انگليسي و يكي گفت فرانسويه دو مدل هم ديدم يكي ميل پيستونش درازتر بود وقيمت وگارانتي وهمه ارم وعلائم هم مثل هم بود
3)فراوري يكي گفت تا شش ماه بيشتر برات كار نميكنه تا زمان گارانتي
درضمن هرسه شش ماه گارانتي دارند دوستان اگر كمك بهتر سراغ داريد با قيمت برام معرفي كنيد قيمت سه مدل بالا را هم ميخواهم

hozhzhat
20 September 2006, 11:04 AM
من امروز امار كمك دلفي رو گرفتم اصلي كم پيدا ميشه چين بازار را قبضه كرده
در مورد سه كمك زير كدوم بهتره
1)rgc ميگن كره اي هست تا حالا شاكي نداشته ورو پرايد جواب پس داده
2)prxهركسي يه چيزي گفت يكي گفت انگليسي و يكي گفت فرانسويه دو مدل هم ديدم يكي ميل پيستونش درازتر بود وقيمت وگارانتي وهمه ارم وعلائم هم مثل هم بود
3)فراوري يكي گفت تا شش ماه بيشتر برات كار نميكنه تا زمان گارانتي
درضمن هرسه شش ماه گارانتي دارند دوستان اگر كمك بهتر سراغ داريد با قيمت برام معرفي كنيد قيمت سه مدل بالا را هم ميخواهم

سلام دوست عزيز
من از كار كرد كمك فنر هاي ديگه اطلاعات كاملي ندارم ولي كمك دلفي كه روي اون ماشين بود يك سال بود كه داشت كار ميكرد و همچنان خوب عمل ميكرد
در ضمن شما درست ميگي كمك دلفي اصل الان خيلي كمه ولي اگه با كمك فنر ساز حرفه ايي بري واسه خريد حتما پيدا ميكني :icon_cool :lover:

Abolfazl2006_p
22 September 2006, 02:17 AM
به نظرم کمک هر چقدر هم که حوب باشه برای پراید 12 ماه بیشتر کیفیت نداره و بعدش میشه مثل کمک قبلی و الان بازار پر شده از کمک هایی که نمیشه تشخیص داد ساخت کجاست و فقط یک اسم را یدک میکشند
اگه کسی میخواد کمک بخره یا باید اینکاره باشه یا حتما از کسی که در این مورد تجربه داره در خرید کمک بگیره

wow
20 October 2006, 10:33 PM
من میخام یه کمک جلوی پراید که ایرانی باشه بخرم چون به خارجیا اعتماد ندارم.ممکنه چینی باشه! چه مارکی توی بازار از همه بهتره.
لطفا مارک و حدود قیمت رو هم بگید.
ممنون.

Abolfazl2006_p
21 October 2006, 12:10 AM
فراوري هست البته با ضمانت بگیر

sajjadnegaresh
21 October 2006, 08:44 AM
سلام
من چند روز پيش يه ماشين از اژانس گرفتم كه يه پرايد بزك شده بود چيزي كه خيلي توجه منو جلب كرد اين بود كه كمكهاش فوق العاده نرم بود دقيقا ضرب دست اندازها رو ميگرفت ازش در مورد كمك هاش سوال كردم گفت كمك هاشو عوض كرده و كمكي به نام دلفي delphi گذاشته كه كمك ريسينگ
قيمت اين كمك هاي دلفي كه براي ريسينگ استفاده مي شه رو مي دي .

m_eslam
21 October 2006, 03:36 PM
يه سوالم من دارم ،‌دوستان! اگر فنر-لول هاي ريس بندازيم و از كمك گازي استفاده كنيم تركيب اين دوتا چي ميشه؟ بازم ماشين نرم ميشه؟ يا نه؟ براي من مهم هندلينگ ماشينه و اينكه ارتفاعش هم پايين اومده اما الان تصميم دارم فنر ريس بندازم چون قبلا" فنر رو بريده بودم.
ميشه استيد منو راهنمايي كنن؟

SAEEDKIA83
22 October 2006, 02:25 PM
سلام ماشین خوده من هم دقیقا همین طور که شما می خوای بود و تا لحظه فروش هم به همین شکل سوار میشدم یعنی فنر کوتاه اسپرت باضافه کمک گازی که بسیار خوب بود و اینکه کمک گازی ضرب کوتاهی فنر رو می گرفت در ضمن من هنوز فنر کوتاهامو دارم خواستی پی ام بده با هم صحبت کنیم

m_eslam
23 October 2006, 09:27 AM
سلام ماشین خوده من هم دقیقا همین طور که شما می خوای بود و تا لحظه فروش هم به همین شکل سوار میشدم یعنی فنر کوتاه اسپرت باضافه کمک گازی که بسیار خوب بود و اینکه کمک گازی ضرب کوتاهی فنر رو می گرفت در ضمن من هنوز فنر کوتاهامو دارم خواستی پی ام بده با هم صحبت کنیم

خيلي ممنونم ،‌ يعني اگر فنر اسپرت با كمك گازي بندازم ، هندلينگ ماشين بهم نميخوره؟ الان به نسبت خوبتر از زمان استانداردشه (بخاطر ارتفاع كمتر).راجع به كمك هم اگر ميشه اطلاعات بيشتري بده ، راستي چرا عوض كردي؟ ماشين ديگه اي گرفتي؟ كجايي هست؟ ضمنا" نميخوام بيشتر از يه حدي ارتفاع رو كاهش بدم ، همينطوري هم نميتونم به راحتي وارد پاركينگ خونه بشم ، اگر ميشه راهنماييم كن.

danial_2006
23 October 2006, 03:20 PM
من میخام یه کمک جلوی پراید که ایرانی باشه بخرم چون به خارجیا اعتماد ندارم.ممکنه چینی باشه! چه مارکی توی بازار از همه بهتره.
لطفا مارک و حدود قیمت رو هم بگید.
ممنون.

تو يكي از همين تاپيك ها نوشته بود كوشاوران كه گازي هم هست.سرچ بزني پيدا ميكني.:icon_cool

dr_mehry
23 October 2006, 05:21 PM
کمک فنر فقط جنس ایرانی معتبرش خوبه .جنسای خارجی اکثرا آشغالند

sajjadnegaresh
23 October 2006, 11:14 PM
آدرس فروش نمايندگي كمك گازي پارسيا رو اگه داريد براي استفاده اعضا بزاريد.
ممنون

SAEEDKIA83
28 October 2006, 04:08 PM
خيلي ممنونم ،‌ يعني اگر فنر اسپرت با كمك گازي بندازم ، هندلينگ ماشين بهم نميخوره؟ الان به نسبت خوبتر از زمان استانداردشه (بخاطر ارتفاع كمتر).راجع به كمك هم اگر ميشه اطلاعات بيشتري بده ، راستي چرا عوض كردي؟ ماشين ديگه اي گرفتي؟ كجايي هست؟ ضمنا" نميخوام بيشتر از يه حدي ارتفاع رو كاهش بدم ، همينطوري هم نميتونم به راحتي وارد پاركينگ خونه بشم ، اگر ميشه راهنماييم كن.
سلام من ایرانی هستم و اهل تهران و سمت غرب چرا ماشینو عوض کردم چون می خوام اگه خدا بخواد خونه بخرم الان هم یه رنو مدل 80 جمع کردم کمکهای اونم اتفاقا پارسیا گذاشتم و گازی هست در ضمن من هنوز فنر های اسپرت عقب رو دارم خواستی بگو تا بدم به شما ارتفاع با فنر اسپرت استاندارد خیلی پائین نمی اد که بخواد باعث دردسر بشه ولی من کارگاهی سراغ دارم که فنر می سازه تو همین تهران به اسم اسپرت بعد بهت هم میگه می خوای چقدر ماشینت بیاد پائین که این درست نیست اسپرت بودن ماشین هم استاندارد های خودش داره اگه دیده باشی بعیضیا ماشینو تا اونجا که می تونن میارن پائین که این اول از همه به سر پلوسها اسیب می رسونه و غیره در هر حال اگه می خوای فنر اسپرت بندازی فقط مارک دار بنداز خواستی بگو ادرس بدم بازم اگه سوالی داشتی من در خدمت هستم
:lover:

SAEEDKIA83
28 October 2006, 04:10 PM
آدرس فروش نمايندگي كمك گازي پارسيا رو اگه داريد براي استفاده اعضا بزاريد.
ممنون
سلام به روی چشم ولی نمی دونم با انجام این کار جنبه تبلیغاتی پیدا نکنه مدیر محترم ایراد بگیره اگه مجاز باشه چشم من مخلص همه شما هستم :lover:

sajjadnegaresh
29 October 2006, 12:04 AM
سلام به روی چشم ولی نمی دونم با انجام این کار جنبه تبلیغاتی پیدا نکنه مدیر محترم ایراد بگیره اگه مجاز باشه چشم من مخلص همه شما هستم :lover:
چون هدف استفاده براي همه اعضاي بيننده اين تاپيك است ، بنابراين برخلاف قوانين نيست .
ممنون

SAEEDKIA83
29 October 2006, 10:09 AM
میدان فاطمی خ جویبار پلاک 14
تلفن 88920352
تلفن 88920353
واحد فروش خانوم محمدی
شرکت نوساز صنعت کمک فنر گازی پارسیا
در ضمن به علت نزدیکی محل کارم به این شرکت اماده خدمت به دوستان هستم :lover:

danial_2006
30 October 2006, 10:38 AM
میدان فاطمی خ جویبار پلاک 14
تلفن 88920352
تلفن 88920353
واحد فروش خانوم محمدی
شرکت نوساز صنعت کمک فنر گازی پارسیا
در ضمن به علت نزدیکی محل کارم به این شرکت اماده خدمت به دوستان هستم :lover:

دمت گرم فقط قیمتم اگه داری بده تا اونجا نیایم الاف شیم.:icon_cool

SAEEDKIA83
30 October 2006, 03:18 PM
دانیال جان قربون چشای عسلیت برم من که شماره دادم زنگ بزن قیمت روز بگیر من پارسال خردیم برای پراید ولی این ماه گذشته برای رنو خریدم قیمت پرایدو زحمت با خودتون :icon_cool

m_eslam
9 December 2006, 10:39 AM
دوستان ،‌من كمكاي ماشينو عوض كردم ،‌ 4 تا كمك ايراني (گازي) با مارك "كوشاوران" انداختم ،‌مكانيك نمايندگي كه پشت ماشين نشست ، كف كرده بود !!!
هم قيمتش خوبه (4 تاش با هم 57 تومن) هم 3 ماه گارانتي داره ، هم اينكه همه خط توليدش ژاپنيه!

matin61
9 December 2006, 02:40 PM
دوستان ،‌من كمكاي ماشينو عوض كردم ،‌ 4 تا كمك ايراني (گازي) با مارك "كوشاوران" انداختم ،‌مكانيك نمايندگي كه پشت ماشين نشست ، كف كرده بود !!!
هم قيمتش خوبه (4 تاش با هم 57 تومن) هم 3 ماه گارانتي داره ، هم اينكه همه خط توليدش ژاپنيه!

کسی میدونه پارسیا بهتره یا کوشاوران؟

همین الان پارسیا قیمت گرفتم...

جلو 30 - عقب 25(یا شایدم برعکس):icon_neut
ولی پراید کلا55 تومان میشه...

معذرت میخوام که دو تا پست پشت سر هم زدم، زمان Edit تموم شده بود...

SAEEDKIA83
10 December 2006, 03:16 PM
سلام ماشینتو به کجا رسوندی تونستی ارتفاع بزنی

sajjadnegaresh
10 December 2006, 04:09 PM
به خاطر كوبيدن بيش از حد كمك فنر بالاخره ، چهار عدد كمك فنر گازي پارسيا براي پرايد گرفتم
قبل از نصب وضعيت ماشين به اين صورت بود :
فنر لول هاي اسپرت كه دو حلقه هم كوتاه شده بود + كمك فنر هاي فابريك روغني
در اين حالت لاستيك به اندازه نيم بند در داخل گلگير بود.
وضعيت ماشين بعد از نصب كمك فنر گازي به همراه همان فنر لول ها ، لاستيك به اندازه يك انگشت با گلگير فاصله دارد.:icon_cry:
با كمك هاي روغني تمام دست انداز ها قابل شمارش بود ، و كوبيدن كمك زياد .
ولي با نصب كمك هاي گازي ، نرمي بسياري به ماشين اضافه شده.
دليل بالا آمدن ارتفاع هم به اين دليله كه كمك گازي ميل به دفع ضربه داره و در اثر فشرده شدن سعي در دفع فشردگي و حركت به سمت مخالف رو داره كه به همين دليل ارتفاع به اندازه يك انگشت زياد شده.
از حركات موجي در دست اندازه ها هم خبري نيست

matin61
24 December 2006, 06:27 PM
به خاطر كوبيدن بيش از حد كمك فنر بالاخره ، چهار عدد كمك فنر گازي پارسيا براي پرايد گرفتم
قبل از نصب وضعيت ماشين به اين صورت بود :
فنر لول هاي اسپرت كه دو حلقه هم كوتاه شده بود + كمك فنر هاي فابريك روغني
در اين حالت لاستيك به اندازه نيم بند در داخل گلگير بود.
وضعيت ماشين بعد از نصب كمك فنر گازي به همراه همان فنر لول ها ، لاستيك به اندازه يك انگشت با گلگير فاصله دارد.:icon_cry:
با كمك هاي روغني تمام دست انداز ها قابل شمارش بود ، و كوبيدن كمك زياد .
ولي با نصب كمك هاي گازي ، نرمي بسياري به ماشين اضافه شده.
دليل بالا آمدن ارتفاع هم به اين دليله كه كمك گازي ميل به دفع ضربه داره و در اثر فشرده شدن سعي در دفع فشردگي و حركت به سمت مخالف رو داره كه به همين دليل ارتفاع به اندازه يك انگشت زياد شده.
از حركات موجي در دست اندازه ها هم خبري نيست

خوبه... قثیمتش از اونی که من گفتم تو 2-3 تا پست قبل بالاتر بود؟ چقدر برای تعویض 4 تاش دادی؟ دقیقا چقدر گارانتی داشت؟ پس الان راضی هستی؟

SAEEDKIA83
26 December 2006, 10:57 AM
سجاد جام خوشحالم که بلاخره انتخاب درست انجام دادی من خودم به عنوان مبلغ این کمک فنر و مصرف کننده دائمی ان بازم میگم در ایران فقط پارسیا
مبارک باشه و کیفشو ببری :icon_excl :icon_excl :icon_excl :lover:

sajjadnegaresh
27 December 2006, 03:39 PM
خوبه... قثیمتش از اونی که من گفتم تو 2-3 تا پست قبل بالاتر بود؟ چقدر برای تعویض 4 تاش دادی؟ دقیقا چقدر گارانتی داشت؟ پس الان راضی هستی؟

مبلغ واريزي براي شركت ، 55000 تومان
هزينه باربري تا محل مشتري بسته به فاصله تا تهران داره كه براي من شد 1500
هزينه نصب هم به آهنگر بستگي داره ، من دادم 7000 تومن
شش ماه گارانتي
در كل راضي كننده است . براي من كه فنرلول اسپرت رو كوتاه كردم راضي كننده هست چه برسه به كسي كه فنرلول فابريك داره .

m_eslam
27 December 2006, 05:07 PM
سلام ماشینتو به کجا رسوندی تونستی ارتفاع بزنی

سلام ، من شرمندت شدم دوست من، چون دارم دير جواب ميدم. واقعيتش ارتفاعو كه آوردم پايين ، تا اونجا كه مطمئنم به پولوس ها آسيب نميرسه ،‌البته همزمان لاستيك ها رو به 65-175 تغيير دادم كه كلا" با هم يه تركيب عالي بهم داده ، ديگه به هيچ وجه (در مقايسه با قبل) ليز نمي خوره ، ترمز نميكشه ، و موقع شروع حركت هم ، بكسوات نميكنه. من از كمك ها خيلي راضيم. فنرها هم همون اصلي هاست كه بريدمشون ،‌گمونم 3 دور از هر كدوم. ترسيدم اسپرت بندازم زياد بياد پايين.

SAEEDKIA83
28 December 2006, 09:42 AM
سلام خواهش میکنم این چه حرفیه میزنی این روزها همه یه جوری درگیر مسائل شخصی هستیم
در کل امیدوارم ماشینت چرخاش برات بچرخه ولی اگر فنرها رو سه دور بریدی که ارتفاع خیلی میاد پائین حتی بیشتر از زمانی که فنر اسپرت بندازی یه توضیح خدمتت عرض کنم فنر اصلی چون تعداد دورهاش بیشتر (حلقه )هست برای همین فاصله بین دورها نزدیکتره ولی در فنر اسپرت تعداد دورها کمتر ولی فاصله بین دورهای فنر بیشتر برای همین تو هندلینگ و کوبیدن خیلی نرمتر هست برای همین اگر فنر اسپرت مینداختی هم ماشین تا حد معقولی پائین می امد و هم اینکه از اینی که الان سوار میشی بهتر بود تازه دوست عزیز من که گفتم فنر اسپرت دارم می امدی امانی میگرفتی تعارف هم ندارم نصب میکردی بعد اگه خوشت می امد یا نه اونوقت تصمیم میگرفتی در کل مبارک باشه

FSRASHT
14 October 2007, 03:44 PM
دوستان من مدت 7 سال است كه پرايد دارم و روي نرمي آن خيلي حساسم و انواع كمك فنر را روي ماشينم تست كردم از جمله ايندامين كوشاوران و فراوري از ايران و دلفي و ماندو و مونرو و انواع چيني كه بازار را جديداً خيلي بهم ريخته و اعتماد را از بين برده بهترين اعتماد را بايد به كمكهاي ايراني داشته باشيم كه در اين ميون شركت فراوري يك نوع كمك فنر جديداً ميزنه كه خيلي عاليه من رو ماشينم نصب كردم هم خدماتش خوب است هم عمر مفيدش خيلي خوب است

mohammad_55
16 October 2007, 03:03 PM
كدوم مدل ؟ چند خريدي؟ از كجا خريدي؟

Moh3n
10 March 2008, 09:29 PM
من امروز یک جفت پارسیا برای جلو گرفتم، خیلی تاکید داشتن که در نصب دقت بشه، اگر نه گارانتی بی گارانتی!
میتونید راهنمایی کنید خودم تعویض کنم؟

dr_mehry
11 March 2008, 10:51 AM
سجاد جام خوشحالم که بلاخره انتخاب درست انجام دادی من خودم به عنوان مبلغ این کمک فنر و مصرف کننده دائمی ان بازم میگم در ایران فقط پارسیا
مبارک باشه و کیفشو ببری :icon_excl :icon_excl :icon_excl :lover:

این کمکای پارسیا کارش نسبت به دلفی چجوریه ؟ من 2 سال قبل رو ماشین خانمم دلفی نصب کردم.کمک بسیار بادوامیه . ولی یه کمک خشکه .یه چیز تو مایه های 206 خودم.

k000m
11 March 2008, 11:02 AM
این کمکای پارسیا کارش نسبت به دلفی چجوریه ؟ من 2 سال قبل رو ماشین خانمم دلفی نصب کردم.کمک بسیار بادوامیه . ولی یه کمک خشکه .یه چیز تو مایه های 206 خودم.

من 6 ماه ميشه كه زيره ماشينم پارسيا انداختم و خيلي راضي هستم . سره پيچ ها ماشين خيلي پايدار تر شده . كمك دلفي هم خوبه ولي تقلبي خيلي زياد شده . براي نصب كمك پارسيا چون يك جداره گازي هستش موقع بستن به گيره حتما دقت كنيد در همان نقطه كه در جعبه توضيح داده شده روي گيره بسته بشه تا كمك آسيب نبينه :icon_evil

Moh3n
11 March 2008, 09:29 PM
7 تومن دادم کمکای جلو رو تعویض کردن+ 3 تومن میزون فرمون.
طرف میگفت یکی از بلبرینگ چرخا یه کم لقه!
مشکله حادی میتونه باشه ؟

k000m
12 March 2008, 09:41 AM
مشکله حادی میتونه باشه ؟

راستش نظره من اينه كه در مورد چرخهاي ماشين و متعلقاتش حساس باشيد چون در حركت و سرعت اگه مشكلي پيش بياد ممكنه قابل جبران نباشد . بلبرينگ چرخ قيمت زيادي نداره حتما قبل از عيد و مسافرت عوضش كنيد

Kam-Telecom
12 March 2008, 10:04 AM
مشکله حادی میتونه باشه ؟

من هم بلبرينگهاي چرخ عقبم مشكل داشت عوضشون كردم
حين حركت صداي مهيبي از چرخها بلند ميشه ، با 60-70 تا ميري انگار داري 120 تا ميري :icon_roll
اين مشكل دقيقا بعد برف و سرماي اول برام پيش اومد ولي اين صدا و وضع رو 2 هفته اي تحمل كردم:icon_eek:
احساس ميكنم مصرفم تو اون مدت بالا رفته بود

بردمش نمايندگي (مركزي 4 )بلبرينگها رو عوض كرد هر چرخي 5.5 هزينه بلبرينگش شد (هر چرخ دو تا بلبرينگ داره يه داخلي يه خارجي)

خلاصه ... حتما و زودتر ببر عوضشون كن

amirinline
17 March 2008, 09:39 AM
با سلام به همه دوستان باید به عرض برسانم که من خودم به عنوان مصرف کننده کمک فنر گازی از این نوع کمک راضی بودم و در بین کمکهای گازی نوع ایرانی ان به نام کمک فنر پارسیا است که از تاریخ فروش یک سال گارانتی تعویض دارد و واقعا کمک ایده الی هست اگر کسی خواس pm بده تا ادرس دفتر اصلی فروش بدم تا بدون واسطه خرید کنه
اولا کمک فنر پارسیا شش ماه گارانتی داره نه یکسال و من هر چهار تا کمک را عوض کردم که کمک جلو هفته اول به صدا افتاد که عوضش کردم و بعداز شش ماه کمک عقب هم خراب شده وبه صدا افتاده و کلا کمک فنر های پارسیا بسیار مزخرفه.

Moh3n
17 March 2008, 11:18 AM
من که راضی هستم، خیلی خوب داره جواب میده

k000m
17 March 2008, 03:54 PM
منم همينطور . بالا هم گفتم 6 ماه كه بستم و مشكلي نداشتم . خيلي بهتر از كمكهاي روغني هستش

amirinline
8 April 2008, 04:01 PM
بهترین کمک فنر ها از نظر نرمی کمکهای گازی هستند ولی از نظر دوام کمکهای روغنی بهتر هستند
ولی به طور کل بهترین کار برای دوام بیشتر کمک فنرها اینه که مراقب دست اندازهای خیابونا باشید و سرعتگیرها رو آروم رد کنید و خلاصه دلتون برای ماشینتون بسوزه
کمک فنر گازی فقط در هوای گرم خوب عمل میکنه و در هوای سرد از روغنی هم بدتر میکوبه من 1 ساله کمک فنر گازی انداختم و اینو تجربه کردم.

amirinline
8 April 2008, 04:07 PM
با سلام خدمت دوستان
اگه یادتون باشه من توی یه تاپیک دیگه پیگیر کمک های گازی پارسیا بودم که این پیگیری به خرید و نصب منجر شده و باید بگم که ازشون راضیم ولی یه مشکل پیش اومد اونم زدن فرمون بعد از تعویض کمک ها بود که رو 100 تا میزد و دیگه اینکه سرعت گیر ها رو اگه با یه سرعت خاصی رد بشی (نه کم نه زیاد) یه صدای عجیبی میاد که انگار ماشین بلند شده رو هوا و فرود میاد رو آسفالت البته صدا وحشتناک نیست ولی یه جوراییه . به هر حال ماشین میشه عین 405 و اینکه تو تعلیق خیلی تاثیر داره سر پیچ اصلاً مشکلی نداره و با سرعت میشه پیچید . نرید خودتونو بکشید بگید این گفتا ...
من هم کمک فنر گازی پارسیا انداختم که هفته اول کمکهای جلو را با تائید نماینده شرکت به علت صدای غیر عادی در دست اندازها تعویض شد. و بعداز 6ماه (بعد از اتمام گارانتی) کمکهای عقب در دست اندازها به صدا افتادند.

amirinline
8 April 2008, 04:38 PM
دوستان من مدت 7 سال است كه پرايد دارم و روي نرمي آن خيلي حساسم و انواع كمك فنر را روي ماشينم تست كردم از جمله ايندامين كوشاوران و فراوري از ايران و دلفي و ماندو و مونرو و انواع چيني كه بازار را جديداً خيلي بهم ريخته و اعتماد را از بين برده بهترين اعتماد را بايد به كمكهاي ايراني داشته باشيم كه در اين ميون شركت فراوري يك نوع كمك فنر جديداً ميزنه كه خيلي عاليه من رو ماشينم نصب كردم هم خدماتش خوب است هم عمر مفيدش خيلي خوب است
دوست عزیز چند وقته زیر ماشینت کار میکنه و در هوای سرد زمستانی چه جور بودو اگر واقعا نرم وبی صداست لطفا در مورد مدل و نماینده فروش آن اطلاعات بیشتری بدهید.
سپاسگزارم.

dr_mehry
9 April 2008, 09:19 AM
این کمکهای دلفی ،روغنی هستند یا گازی ؟

ماهی
22 April 2008, 05:03 PM
دوستان کمک ساج برای پراید چطوره خوب جواب داده یانه.باتشکر

k000m
27 April 2008, 01:44 PM
کمک فنر گازی فقط در هوای گرم خوب عمل میکنه و در هوای سرد از روغنی هم بدتر میکوبه من 1 ساله کمک فنر گازی انداختم و اینو تجربه کردم.

دوسته من وقتي ماشين شما در هواي سرد ميكوبه 90% به علت جنس لاستيك ماشين شماست .

ar1358
27 April 2008, 09:23 PM
كمك فنر كره اي پرايد وجود خارجي ندارد
بيشترين شكايت ها براي قطعات از روي احساس مشتريان بوده است و ما نيز به منظور كسب رضايت، قطعات مورد نظر را تعويض كرده ايم درحاليكه طي تست هاي فني اين قطعات سالم و قابل مصرف بوده است.

پارسیان نیوز - اوايل مردادماه امسال بصورت همزمان 30 نمايندگي خدمات پس از فروش سايپا در سراسر كشور افتتاح و راه اندازي خواهد شد.

حسن عموزاده مديرعامل سازمان خدمات پس از فروش سايپا، با بيان اين مطلب افزود: هم اكنون 750 نماينده مجاز خدمات پس از فروش در سراسر كشور به خودروهاي سواري گروه خودروسازي سايپا خدمات مي دهند و تا پايان سالجاري اين به تعداد به حدود 800 نمايندگي افزايش مي يابد.

وي در خصوص اينكه "بيشترين قطعه اي در سال 86 از سوي شركت سايپا يدك تعويض شد، چه قطعه هايي و در چه خودروهايي بوده است؟" گفت: قطعات مصرفي خودروهاي اين گروه بيشترين تعويض هاي ما طي سال 86 بوده است.

عموزاده ادامه داد: بيشترين شكايت ها براي قطعات از روي احساس مشتريان بوده است و ما نيز به منظور كسب رضايت، قطعات مورد نظر را تعويض كرده ايم درحاليكه طي تست هاي فني اين قطعات سالم و قابل مصرف بوده است.

مديرعامل سايپا يدك با بيان اينكه كمك فنر خودروي پرايد يكي از پرتعويض ترين قطعات در سال 86 بود، تاكيد كرد: بيش از 60 درصد كمك فنرهايي كه از سوي مشتريان داراي نقص اعلام شده بود در تست هاي فني و با آزمايش سالم بود.

وي در واكنش به اين موضوع كه "كمك فنرهاي كره اي پرايد بهتر از نوع داخلي است؟" تصريح كرد: كمك فنر كره اي وجود خارجي ندارد و متاسفانه به دليل نبود اطلاع كافي از مباحث كيفي قطعات، قطعات توليد كشور چين به نام كره اي فروش مي رود. همچنين با تغيير روش مهندسي در توليد كمك فنرهاي پرايد كه از دو سال قبل انجام شده است بايد بگويم كه كمك فنرهاي داخلي، براساس استانداردهاي روز جهاني توليد مي شود.

عموزاده در خصوص اين بحث كه خدمات پس از فروش در ايران سود ده نمي باشد، متذكر شد: حداكثر پنج درصد سود خودرو از بخش فروش حاصل مي شود و مابقي آن مربوط به ساير فعاليت ها شامل قطعات، خدمات، ... است.

وي با اشاره به اينكه كمتر از دو هزار نمايندگي مجاز در كشو فعاليت مي كنند، اضافه كرد: تعداد تعميرگاه هاي مجوز دار موجود كشور بيش از 22 هزار واحد است و اين يعني اينكه كمتر از 10 درصد تعميرگاه هاي كشور نماينده مجاز خودروسازي است.

به گفته مديرعامل سايپا يدك؛ چنانچه تعداد خودروي سواري كشور را 9 ميليون دستگاه فرض كنيم، سهم دو خودروسازي سايپا و ايران خودرو از اين تعداد بيش از شش ميليون خودرو مي شود يعني اينكه سهم دو هزار نماينده مجاز خدمات پس از فروش ارائه خدمات به دو سوم از خودروهاي سواري كل كشور است!

عموزاده در ادامه با توجه به اين واقعيت و بيان اينكه بايد خدمات پس از فروش در كشور سودده باشد، افزود: متاسفانه هم اكنون واقعيت اين است كه خدمات پس از فروش در كشور ما به دلايل مختلف از جمله: سياست ها، ذهنيت جامعه، نحوه عملكرد و ... سود ندارد، البته برنامه هاي مدوني براي بررسي اين موضوع در دستور كار ما قرار دارد.[Only registered and activated users can see links]

shahin SssS
27 April 2008, 11:10 PM
و کلا کمک فنر های پارسیا بسیار مزخرفه.

من که راضی هستم، خیلی خوب داره جواب میده

به این میگن تولید از نوع ایرانی یکی میگه خوبه یکی میگه مزخرف

k000m
28 April 2008, 09:23 AM
كمك فنر كره اي پرايد وجود خارجي ندارد
بيشترين شكايت ها براي قطعات از روي احساس مشتريان بوده است و ما نيز به منظور كسب رضايت، قطعات مورد نظر را تعويض كرده ايم درحاليكه طي تست هاي فني اين قطعات سالم و قابل مصرف بوده است .............

واقعا جالبه كه مي گن (بيشترين شكايت ها براي قطعات از روي احساس مشتريان بوده است ) چطور بعد از تعويض دوباره احساساتي نمي شوند در ضمن ايشان فرموده اند ( بيش از 60 درصد كمك فنرهايي كه از سوي مشتريان داراي نقص اعلام شده بود در تست هاي فني و با آزمايش سالم بود.) يعني 40% كه خودشان خرابي آن را تاييد مي كنند رقم كمي است ؟
كمكي كه بعد از يك ماه كار كردن روغن زده آيا كمك سالمي است . چرا بايد ماشين نو احتياج به تعويض كمك داشته باشه . چرا اين مشكل و احساس در خريد يك خودرو خارجي به كسي دست نميدهد ؟