PDA

View Full Version : تاپیک مخصوص پرسش و پاسخهای بازیهای کامپیوتری !

bijbij
16 July 2005, 04:40 PM
دوستان عزیز :icon_wink

این تاپیک را گشودم تا دوستانی که هر گونه سوال فنی در رابته با بازیهای کامپیوتری دارند و دوستانی که تمایل به راهنمایی و اتلارسانی به دیگر دوستان کاربر و پاسخ به سوالات ایشان را دارند در آن به تبادل نزر بپردازند .
و همچنین
امید وارم این تاپیک به دوستانی که قسد خرید بازی دارند و نمیدانند کدام بازی را انتخاب نمایند و همچنین نیاز به راهنمایی دارند را کمک نماید .

در این تاپیک میتوانید هرسوالی در رابته با موارد زکر شده در پایین را از دوستانتان بنمایید و جواب لازم را دریافت نمایید :

1. سوال در مورد نام بازی مورد نزرتان و تعداد CD .
2. سوال در رابته با سبک بازی .
3. سوال در رابته با شرکتی که بازی را بدون مشکلارزه نمودن .
4. سوال در رابته با نوع حمایت سیستم که آنبازی آن را لازم دارد ( ازقبیل کارت گرافیک و سدا و .... ) .
5. سوال در رابته با اجرا بازی بدون گزاردن CD داخل کامپیوتر ؟
6. سوال در رابته با استفاده از ( دسته بازی ودسته خلبانی و سیستم فرمان و ... ) .
7. سوال در رابته با توانایی بازی در استفاده ازامکانات .Game Net .
8. سوال رابته با تنزیمات بازی ( از قبیل کارت گرافیکی و سوتی و .... ) .
9. سوال در رابته با کدهای رمز و ترینر بازی وارایه لینک آنها .

موارد و پستهایی که بندهبا ارز پوزش و شرمندگی بدون ارسال PM به نگارنده آن , آنان را حزف خاهم نمود .
( تمامی موارد جز قوانین تالار است که ممکن است برخی از کاربران با آن کم آشنا باشند ) :

1. پستهای تکراری و غیر تکراری با دو مزمون اماپشت هم ( در این مورد میتوانید از امکانات ویرایش جهت ادقام دو پست خود استفادهنمایید ) پستهای سپاس .
2. مزاح خالی بدون هیچگونه نکته خاس .
3. هر نگارشی که سبب دلسرد شدن کاربران بخسوسکاربران تازه وارد گردد .
4. تکزر به کاربران دیگر ( تمامی تاپیکها تحتنزارت مدیران هستند ) .
5. پستی که به انحراف تاپیک بیانجامد و ارتباتیبه موزو اسلی تاپیک نداشته باشد .
6. لتفن فقت سوالهایی در رابته با بازیهایکامپیوتر را در این تاپیک مترح فرمایید و از ارایه نحوه بازی و رد نمودن مراحلبازیهای مترح شده بپرهیزید .
( جهت آن میتوان تاپیکیمستقل گشود ) .

:icon_excl همیشه پایدار و پیروز باشید :icon_excl

arash p mbz bmw
16 July 2005, 05:11 PM
با سلام
اگر هرکسی بازیهایی با گرافیک بالا میخواد تو تاپیک مطرح کنه بهش بگم فقط نوع کارت گرافیکتون یادتون نره در ضمن هرکس تو یه جای بازی مونده بگه شاید بلد باشم
با تشکر از بیج بیج

bijbij
16 July 2005, 05:19 PM
دوستان
هروقتی بازیی توی تاپیک ( معرفی بازیهای کامپیوتر ) مترح شد و تعدادی از دوستان مشتاق آن بازی شدند یک تاپیک جهت راهنمایی بازی و رد نمودن مراحل و ... افتتاح میکنیم .
شروع به بازی را هم در همین تاپیک االام میکنیم تا تاپیکش را راه بیاندازیم .
مسل تاپیک موفق GTA . :icon_cool

bachebahal
16 July 2005, 05:47 PM
سلام به همه دوستان
من راسش زیاد اهل بازی نیسم یعنی وقتشو ندارم ولی خیلی وقت پیش بازی mafia رو خریدم و تا مراحل زیادیشم رفتم ولی مجبور شدم کامپوترم رو فرمت کنم همه اون مراحل که save کرده بودم پاک شدن اون کدهای رمز و ترینر بازی رو هم که شما معرفی کردین رفتم ولی چیزی سر در نیوردم حالا ممکنه شما راهنماییم کنید که چطور میتونم به مراحل مختلفش دسترسی داشته باشم؟
ممنون

vatoovatoo80
16 July 2005, 06:24 PM
سلام من یه بازی با گرافیک بالا می خوام.
کارت گرافیک :MSI Nx 6600 256 mb pci express

bijbij
16 July 2005, 07:23 PM
سلام به همه دوستان
من راسش زیاد اهل بازی نیسم یعنی وقتشو ندارم ولی خیلی وقت پیش بازی mafia رو خریدم و تا مراحل زیادیشم رفتم ولی مجبور شدم کامپوترم رو فرمت کنم همه اون مراحل که save کرده بودم پاک شدن اون کدهای رمز و ترینر بازی رو هم که شما معرفی کردین رفتم ولی چیزی سر در نیوردم حالا ممکنه شما راهنماییم کنید که چطور میتونم به مراحل مختلفش دسترسی داشته باشم؟
ممنون
دوست من
اگر یک سری به این سایت :
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
بزنید حتمن هرچه کلک و ترینر در مورد هر بازیی که بخاهید پیدا خاهید نمود . :icon_cool

arash p mbz bmw
16 July 2005, 09:04 PM
نه بیج بیج جان چرا سایتهای دیگه اگر شما بخواین من مراحل saveشده ی مافیا تا انتهای بازی رو دارم فقط بزارم تو اپلود سنتر یا اینکهuplodکنم بعد لینکشو بهتون بدم
هیچ جا نرید فقط psforumsبمونید
من خودم ردیف میکنم
دوست خوبم شما اگر یه بازی گرافیک بالا میخواید کافیه بازی undergruond2رو بگیرید توی قسمت settingsقسمت گرافیک یه جا هست که کارتو امتحان میکنه اون رو تا اخر پر کنید اونطوری برید تو بازی مطمئن باشید فکر میکنید خودتون پشت فرمونید
خیلی کیف میده
به درود

bijbij
16 July 2005, 09:09 PM
نه بیج بیج جان چرا سایتهای دیگه اگر شما بخواین من مراحل saveشده ی مافیا تا انتهای بازی رو دارم فقط بزارم تو اپلود سنتر یا اینکهuplodکنم بعد لینکشو بهتون بدم
من خودم ردیف میکنم
دوست خوبم شما اگر یه بازی گرافیک بالا میخواید کافیه بازی undergruond2رو بگیرید توی قسمت settingsقسمت گرافیک یه جا هست که کارتو امتحان میکنه اون رو تا اخر پر کنید اونطوری برید تو بازی مطمئن باشید فکر میکنید خودتون پشت فرمونید
خیلی کیف میده
به درود
دوست من
بنده منزورم دریافت اتلاعات بسیار زیاد از بابت کلک و ترینر بازیهاست .
زحمت آپلود نمودنش را میکشید ولی برای دانلود نمودن آن دوستان ممکن است دچار مشکل از بابت اعتبار باشند .

arash p mbz bmw
16 July 2005, 09:12 PM
خوب اشکالی نداره من توی persiangigاپلود و ادرسشو تا فردا تحویل خودتون میدم
برای این سایت هر کاری درسته:)
به شما بازی مهیجfarcryکه بازی سال هم هست پیشنهاد میکنم این بازی رو کارت گرافیک 128 ریپ میزنه اونو بگیر ببین چی میشه

vatoovatoo80
17 July 2005, 12:14 AM
من خودم ردیف میکنم
خیلی کیف میده
به درود
underground رو بازی کردم. تو زمینه Action باشه.

bijbij
17 July 2005, 07:51 PM
underground رو بازی کردم. تو زمینه Action باشه.
آقا
یک سر به تاپیک معرفی بازیهای کامپیوتر زدی ؟
کلی بازی اکشن توش معرفی شده !

نيما 2
18 July 2005, 11:22 AM
نقشه جديد داريد Battlefield 2 براي بازي

bijbij
18 July 2005, 05:03 PM
دوستان عزیز :icon_wink
تاپیک بسورت موزو مهم و به قسمت بازیهای کامپیوتری انتقال یافت . :icon_cool

bijbij
18 July 2005, 05:16 PM
خوب اشکالی نداره من توی persiangigاپلود و ادرسشو تا فردا تحویل خودتون میدم
برای این سایت هر کاری درسته:)
به شما بازی مهیجfarcryکه بازی سال هم هست پیشنهاد میکنم این بازی رو کارت گرافیک 128 ریپ میزنه اونو بگیر ببین چی میشه
اجازه بدین بنده هم بازیهای The Lord Of The Ring و Alias و James Boond 007 و Panisher را پیشنهاد مینمایم .

hamed198220
18 July 2005, 05:23 PM
از دوستان کسی تا بحال juiced رو بازی کرده؟؟؟
یک سوال خیلی مهم ازش دارم :confused: :icon_ques

(==>hell lord<==)
20 July 2005, 03:54 PM
Batle field 2 به درد میخوره که بگیرم?

bijbij
20 July 2005, 05:23 PM
آره خیلی قشنکه .

نيما 2
24 July 2005, 06:47 PM
Batle field 2 يك بازي گروهي است . به صورت انفرادي تعداد نقشه هاي اون كمه. ولي گرافيك و جزيياتش خيلي عاليه . اگر هم كه بصورت گروهي بازي بشه كه ديگه آخرشه

behrooz4859
24 July 2005, 07:46 PM
کسی باگ های General Zero:Hour رو داره !!!

اینم خداس.

pesar_naz16
1 August 2005, 02:07 PM
با عرض سلام سوالی در باره gta .sa
میخواستم بپرسم که چطور میشه به وسیله mp3 player خود بازی
آهنگ دلخواهو گوش داد آیا کسی میدونه؟
چون در نسخه vice city این بازی به راحتی میشد با کپی آهنگها
در فولدر Mp3 موجود در شاخه بازی اونا را با mp3 player ماشین
گوش کرد لطف کنید منو راهنمایی کنید

galiver980
1 August 2005, 04:41 PM
سلام
من یک بازی مثل المپیک میخاهم .
چی پیشنهاد میکنید .

bijbij
4 August 2005, 11:58 AM
سلام
چی پیشنهاد میکنید .
دوست من کدام المپیک ؟
زمستانس یا تابستانی ؟
و یا اسلن منزورتان بازی ورزشی نیست !
روشن تر بیان نمایید .

aidan
7 August 2005, 03:44 PM
سلام

دوستانی که در زمینه ی مسابقات بازی ها (هر گروه برگزار کنندهای هر نوع بازی)اطلاعاتی جامع دارند(نحوه انتخاب تیم نحوه برگزاری مسابقات) اگر ممکنه اخبار واطلاعات سودمند خودشونو بگن اگر هم که لینک بدین سایت معرفی کنین عالییه

beckham
11 August 2005, 03:40 PM
من یک مشکل در باره gta sa داشتم من تا سر مرحله کازینو که تو شهر 3 ( اولش)هستش رد کرده بودم ولی مجبور شدم کامپیوترم رو فرمت کنم اگه کسی save تا این مرحله یا جلوتر رو داره بده ممنون

saeed6600
21 August 2005, 03:49 PM
سلام
چی پیشنهاد میکنید .
اگه ps2 داری بازیه المپیکه آتن خیلی وقته اومده.واسه کامپیوترش هم هست ولی خیلی باحال نیست.

saeed6600
21 August 2005, 03:52 PM
سلام من یه بازی با گرافیک بالا می خوام.
کارت گرافیک :MSI Nx 6600 256 mb pci express
تو چه سبکی میخوای؟

nemanaldin
1 September 2005, 01:30 AM
salam
man save bazzy-e syberia 2 ro mikhastam onjaee ke saat ro bayad roye 7:15 tanzim koni allbate bad az in marhale ro mikhastam chon majboor shodam pc ro format konam
mamnoon

DJ RoSo : دوست عزیز لطفاً قوانین سایت رو بخونید و فارسی تایپ کنید.ممنون

[Only registered and activated users can see links]

Dr feminism
4 September 2005, 01:22 AM
كسي مي تونه يه سري بازي ملايم براي بچه ها و بزرگترهايي كه خشن دوست ندارند معرفي كنه
خيلي بچه گونه و ساده نباشه
مرسي

(==>hell lord<==)
4 September 2005, 08:39 AM
كسي مي تونه يه سري بازي ملايم براي بچه ها و بزرگترهايي كه خشن دوست ندارند معرفي كنه
مرسي
Worms World Party.... به نظر من!

naeim1
4 September 2005, 08:57 AM
مرسي
بله بازی ورم خیلی بازی قشنگی است ولی بازی ماداگاسکار هم بازی قشنگ و زیبایی است.

white shark
6 September 2005, 05:28 PM
بله بازی ورم خیلی بازی قشنگی است ولی بازی ماداگاسکار هم بازی قشنگ و زیبایی است.
اقا منظورتون همون جنگ کرمهاست دیگه نه ؟

(==>hell lord<==)
6 September 2005, 06:29 PM
اره!

hesamsh
6 September 2005, 08:20 PM
بیج بیج، یه سوال! چطور میشه بازی age of empires رو به صورت اینترنتی بازی کرد؟ غیر از سایت هایی که میخوان ازت که CD رو تو دستگاه بذاری(مثل zone.com )

white shark
6 September 2005, 08:28 PM
اقا باید بری قسمت بازی دونtرش Multi player و بعد هم بری یا قسمت LAN و یا internet .

Dr feminism
6 September 2005, 11:46 PM
بازي hercules رو هم يكي به من پيشنهاد كرد. كدهاي مراحل مختلفش رو هم دارم. اگر كسي خواست بگه تا بهش بگم.

hesamsh
7 September 2005, 12:15 AM
اقا باید بری قسمت بازی دونtرش Multi player و بعد هم بری یا قسمت LAN و یا internet .

آقای white shark عزیز عقلم دیگه به اینجا ها میرسه . 1:من نگفتم میخوام lan بازی کنم.2: برای بازی توی اینترنت خودش سایت zone رو معرفی میکنه که من اون رو مستثنی کردم.

bijbij
14 September 2005, 06:02 PM
بازي hercules رو هم يكي به من پيشنهاد كرد. كدهاي مراحل مختلفش رو هم دارم. اگر كسي خواست بگه تا بهش بگم.
دوست من
ارایه خدمت به دوستان را به کسب اجازه و درخاست ننمایید .
اگر خدمتی از دستتان برای دوستان برمی آید ارایه دهید .
با سپاس از کوشش و توجه شما
آقای white shark عزیز عقلم دیگه به اینجا ها میرسه . 1:من نگفتم میخوام lan بازی کنم.2: برای بازی توی اینترنت خودش سایت zone رو معرفی میکنه که من اون رو مستثنی کردم.
دوست من
کمی ملایم تر باشید .
ایشون هم خواستند کمکی کرده باشند .

namdar_vali
14 September 2005, 07:33 PM
سلام
چی پیشنهاد میکنید .
يه بازي هست به اسم المپيك تابستاني و يك سي دي هست و پنج بازي هم بيشتر نداره
:icon_cool

mili_black
17 September 2005, 01:19 AM
نقشه جديد داريد Battlefield 2 براي بازي
baraye bazie battlefield 2 hanooz mapi baraye single player sakhte nashode amma agar shoma LAN Party mikonid be nazare man ke hatman ye sari be site [Only registered and activated users can see links] bezanid chon maphaye besiar ghashangi baraye multiplayer dare :icon_cool

mili_black
17 September 2005, 01:35 AM
با عرض سلام سوالی در باره gta .sa
میخواستم بپرسم که چطور میشه به وسیله mp3 player خود بازی
آهنگ دلخواهو گوش داد آیا کسی میدونه؟
چون در نسخه vice city این بازی به راحتی میشد با کپی آهنگها
در فولدر Mp3 موجود در شاخه بازی اونا را با mp3 player ماشین
گوش کرد لطف کنید منو راهنمایی کنید
baraye inkar kafie beri ghesmate MY DOCUMENTS useri ke dary bahash GTA:SA ro bazy mikoni baad dakhele foldere GTA San Andreas User Files sepas ghesmate User Tracks va oonja har ahangi ke doost dary ro mirizi(dar zemn man nemidoonam che pasvandi mikhore valy man khodam mp3 rikhtam)bad az oon miri tooye bazi va ghesmate option sepas ghesmate audio va baad user tracks va scan ro mizani ta ahangaieee ro ke rikhti scan kone baad az oonam miri tooye bazy va ba scroll mouset mibari roo user tracks dar zmen mitooni ahangaro ba capslock avaz koni agar be moshkeli bar khordi haminja benvis ta dobare komaket konam :icon_arro

سعيد123
24 September 2005, 10:50 PM
من يه مشكل تو بازى Underground 2 دارم اينه كه همه ميگن توش ماشن هاى ايرانى هست مثل سايپا141 ولى من هر چى بازى كردم ماشينى كه ايرانى باشه بهم ندادن
كسى هست منو راهنمايي كنه ؟!

hesamsh
25 September 2005, 07:54 PM
بیج بیج عزیز ممکنه کمک کنید و اگر اطلاعی راجع به بازی کردن age of empires در اینترنت دارید، به من هم بگید.
(این هم ملایم تر خوبه؟ ;-) )

bijbij
25 September 2005, 08:38 PM
بنده با این بازی نا آشنا هستم و مایلم جهت جلوگیری از سردرگمی شما پاسختان را به دوستان دیگر که در این بازی ورود دارند وا گزارم .

alfex
28 November 2005, 12:36 PM
سلام مشكل من اينه كه وقتي ميخوام بازي Call Of Duty 1رو باز كنم يه همچين اروري ميدهcan not load Open GL
اگه تونستن يه كمكي كنين ممنون
در ضمن كارت گرافيكم اينهNvidia Riva TNT2 model64

bijbij
26 December 2005, 12:21 PM
من cheat code بازی رو گیر آوردم.
ver 1.2 فقط کار میکنه.
اینم لینکش :
حالشو ببرید
دوست من
پستتان مفید است اما انتخاب تاپیک نامناسب آنرا نامناسب مینماید .
مکان مناسب این پست در این تاپیک است :
تاپیک مخصوص معرفی Cheat Code & Trainer & walkthrout بازیهای کامپیوتری ! ([Only registered and activated users can see links])
در نگارش بعدی بیشتر دقت نمایید .
پست شما تا 24 ساعت دیگر پاک میگردد .

locomotive
30 December 2005, 10:01 PM
سلام عزيزان.

بخشيد دو تا سوال داشتم.

1- من كارتم لث جي فورس 440 MX هستش(MB 64) . آيا CALL OF DUTY 2 رو ميكشه يا نه.RAM 256

2-من امروز نسخه 1 اين بازي رو گرفتم و نصب كردم . ولي ارور Could not load OpenGL. V, ميده .

سيستم ويندوز XP SP2 .سي پي يو 2400+ AMD .

اگه لطف كنيد و جواب بديد ممنون ميشم.

محمد759
31 December 2005, 11:06 PM
سلام كسي بازي gunرو بازي كرده؟
كد تقلبشو ميخوام

imeni
12 January 2006, 06:26 PM
تو بازی هری پاتر و جام آتش مرحله آخرش (ولدمورت) یک مجسمه هی می خوره تو سرت ..چی کارش باید کرد؟؟

Seyyed_110
3 February 2006, 08:09 PM
سلام...
من با NFS MW مشكل دارم....دانلودش كردم كامل....4 تا سي دي است....بعد از نصب و وقتي ميخوام اجراش كنم صفحه ي اول بازي فول سكرين نمياد....يه مدت رو صفحه اول ميمونه....بعدش هم بسته ميشه و send error ميده.
كارت كرافيكم هم اينه:
Nvidia geforce2 go 32 ..... توي ea easy info چك كردم ديدم باهاش مشكلي نداره.
تعويض ويندوز و فرمت هم فايده اي نداشت!

mehranzaryoun65
4 February 2006, 11:51 PM
کسی میدونه چطوری میشه pach بازی need for speed under the ground رو که از سایتش گرفتم روش بریزم؟چون وقتی pach رو install می کنم بازی اجرا نمیشه و cd رو میخواد.(تشکر)

bijbij
5 February 2006, 12:34 AM
سلام كسي بازي gunرو بازي كرده؟
كد تقلبشو ميخوام
دوست من
میتوانی کدهای تقلب را از این سایت بگیرید :icon_cool
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

bijbij
5 February 2006, 12:42 AM
سلام عزيزان.

بخشيد دو تا سوال داشتم.

1- من كارتم لث جي فورس 440 MX هستش(MB 64) . آيا CALL OF DUTY 2 رو ميكشه يا نه.RAM 256

2-من امروز نسخه 1 اين بازي رو گرفتم و نصب كردم . ولي ارور Could not load OpenGL. V, ميده .

سيستم ويندوز XP SP2 .سي پي يو 2400+ AMD .

اگه لطف كنيد و جواب بديد ممنون ميشم.
دوست من
تعدادی از بازیها با سيستم ويندوز XP SP2 مشکل دارند که شاید این بازی شما نیز از آنجمله باشد و فکر کنم مشکل ار همانجا باشد .
بهتر است از سيستم ويندوز XP SP1 و یا از سيستم ويندوز XP Perfessional استفاده نمائید .
امیدوارم مشکل هل شود .

hdavoodh
15 February 2006, 01:36 PM
چند بازي با گرافيك خوب ميخواستم (6600gt -- اتلون 3000+ -- رم 1 gig

shining
22 February 2006, 02:38 PM
call of duty 2
civilization 4
prince of persia 3
need for speed most wanted

CommandoBIG
17 March 2006, 02:11 PM
با سلام
شاید بدونی که خیلی از نسخه هایی از بازی سیمز 2 که تو ایرانه مشکل گرافیکی داره ونمیشه داخل بازی دیوار واز این جور چیزا ساخت از طرفیم شنیدم که یک پچ برای برطرف این مشکل وجود داره میخاستم اگه اونو داری واسم بفرستی
یاحداقل اسم سایتی که توشه بذاری

Evanescence
17 March 2006, 08:50 PM
سلام

بنده بعد از عمری هوای بازی به سرم زد و IGI 2 رو گرفتم :D در هنگام اجرای اولیه از فایل weapons.res ایراد میگیره . سی دی ها رو رفتم عوض کردم ولی مشکل پابرجاست . ایراد از چی میتونه باشه ؟ :icon_eek:

nemanaldin
20 March 2006, 02:48 AM
سلام
من بازی stilllife رو گرفتم وتو مرحله ای که باید نقش پدر بزرگ رو بازی کنم اون جایی که کالبد شکاف پلیس رمز صندوقش رو یادش رفته گیر کردم و می دونم که هر عددی مربوط به یک سمبل هست که رو ساعت 4 تاش مشخصه ولی بقیشو نمی دونم اگه کسی بلده لطفا راهنمایی کنه
ممنون

XIII
21 March 2006, 12:56 AM
در مورد commondos 3 سوال دارم اونم اينه كه همش از بازي مياد بيرون و save ها ميره
ايراد از بازيه يا pc?

bijbij
21 March 2006, 01:22 AM
در مورد commondos 3 سوال دارم اونم اينه كه همش از بازي مياد بيرون و save ها ميره
ايراد از بازيه يا pc?
دوست من
پست پرسشی مفید در تاپیک اشتباه .
جای پست شما اینجا است .
تقازا دارم بیشتر دقت نمائید .

nemanaldin
22 March 2006, 12:35 AM
سلام
من بازی stilllife رو گرفتم وتو مرحله ای که باید نقش پدر بزرگ رو بازی کنم اون جایی که کالبد شکاف پلیس رمز صندوقش رو یادش رفته گیر کردم و می دونم که هر عددی مربوط به یک سمبل هست که رو ساعت 4 تاش مشخصه ولی بقیشو نمی دونم اگه کسی بلده لطفا راهنمایی کنه
ممنون

کسی نبود جواب منو بده

bijbij
22 March 2006, 12:40 AM
کسی نبود جواب منو بده
دوست من
کمی درنگ نمائید تا دوستانی که این بازی را دارند پاسخ پرسش شما را بدهند :icon_cool

yosefi
9 April 2006, 02:31 PM
سلام
می خواستم بدانم ایا فقط بعضی از بازی ها امکان ارتباط با دسته بازی را دارند البته در کامپیوتر
و اینکه چگونه میتوان این ارتباط را فعال کرد؟
الان ویندوز دسته من را شناسایی کرده ولی در چند بازی رفتم ولی دسته فعالیتی نکرد در optionهم گزینهای مر بوط به دسته نبود
ودر آخر اینکه برای جلوگیری از سیولات تکراری چگونه در سایت جستجو کنیم؟

bijbij
11 April 2006, 12:19 PM
سلام
می خواستم بدانم ایا فقط بعضی از بازی ها امکان ارتباط با دسته بازی را دارند البته در کامپیوتر
و اینکه چگونه میتوان این ارتباط را فعال کرد؟
الان ویندوز دسته من را شناسایی کرده ولی در چند بازی رفتم ولی دسته فعالیتی نکرد در optionهم گزینهای مر بوط به دسته نبود
ودر آخر اینکه برای جلوگیری از سیولات تکراری چگونه در سایت جستجو کنیم؟
دوست من
با ارز پوزش از اینکه پاسخ شما قدری دیر شد .
پاسخهای شما :

بله همینتور است .
جهت استفاده از انواع دسته بازی و فرمان و ... ابتدا همانتور که فرمودید ( کلی ارز مینمایم ) سیستم آن را شناسایی نماید و سپس آن را کالیبره نمائید .
برخی از بازیها اسولن دسته بازی و ... را پشتیبانی نمینمایند .
در برخی از بازیها هم که البته به ندرت این اتفاق مشاهده میگردد خود تنزیمات و نیازهای سیمستم بازی آن را ( منزور بنده دسته بازی و یا فرمان و ... ) نمیشناسد و نیاز به ابزارهای درخواستی خود میباشد که بنده برای اولین بار این مورد را در بازی GOD FATHER ( پدر خوانده ) ([Only registered and activated users can see links]) مشاهده نمودم .امید وارم پاسختان را بدرستی داده باشم
در سورتی که پرسش دیگری داشته باشید بنده در خدمت شما خواهم بود

yosefi
11 April 2006, 02:28 PM
تشکر ازاینکه به سئوال من جواب دادید

bijbij : دوست من .
خواهش میکنم . وزیفه دوستی را بجا آوردم . در زمن از شما تقازا دارم جهت سپاسگزاری از دکمه سپاس استفاده بفرمائید .

alek_s3
30 April 2006, 11:17 PM
من هم در بعضي از بازيها در سرويس پگ 2مشكل داشتم .كارت گرافيكم را آپ ديت كردم مشكل حل شد

babak_n70
3 May 2006, 09:40 PM
با سلام, دو تا مشکل داشتم در مورد بازی GODFATHER دارم و امیدوارم با کمک دوستان حل بشه
اولا:چطور باید از ماشین پیاده شد.همه کلید ها رو امتحان کردم,نشد.
ثانیا:با حرکت ماوس به چپ کارکتر به راست می چرخد وبالعکس. این موضوع باعث شده در حین دویدن وبخصوص موقع تیراندازی قاطی کنم و تمرکزم رو از دست بدم.توی آپشن های بازی رو گشتم ولی جایی برای تغییر حرکات چپ و راست ماوس نبود.
ممنون میشم اگه جواب بدید.

Al3l3@S@li
6 May 2006, 09:55 AM
البته من اين بازي رو نديدم ولي
invert mouse رو تيك نزدي؟؟؟
اگه زدي اونو وردار.شايد درست بشه.
يكبار control setting رو ديفالت كن شايد درست بشه.

bijbij
7 May 2006, 06:17 AM
با سلام, دو تا مشکل داشتم در مورد بازی GODFATHER دارم و امیدوارم با کمک دوستان حل بشه
اولا:چطور باید از ماشین پیاده شد.همه کلید ها رو امتحان کردم,نشد.
ثانیا:با حرکت ماوس به چپ کارکتر به راست می چرخد وبالعکس. این موضوع باعث شده در حین دویدن وبخصوص موقع تیراندازی قاطی کنم و تمرکزم رو از دست بدم.توی آپشن های بازی رو گشتم ولی جایی برای تغییر حرکات چپ و راست ماوس نبود.
ممنون میشم اگه جواب بدید.
دوست گرامی
بتور آدی از کلیدهای ( Space ) و یا ( Returne , Enter ) برای پیاده و یا سوار شدن استفاده میشود .
شما میتوانید با رفتن به قسمت گزینه ها ( Option ) و ( Controls ) کلید اسلی را بسادگی بیابید .
جهت این کار شما میتوانید با رفتن به قسمت گزینه ها ( Option ) و بخش کنترل ( Controls ) و برداشتن تیک از روی ( Invert Mouse ) مشکلتان را هل نمائید .
نکته : اگر شخسیت داستان شما با هرکت ( Mouse ) توری تند میچرخد که به شما هالت سرگیجه میدهد میتوانید سرعت آن را از روی نواری که در بالای همان دکمه ( Invert Mouse ) میباشد ( Mouse Sensitivity ) آن را کم نمائید .
امیدوارم مشکلتان هل شود

Al3l3@S@li
11 May 2006, 02:24 PM
اينا رو كه منم گفتم...:icon_twis

kronos
25 May 2006, 08:16 AM
مشکل دوستان حل شد ؟؟؟؟

اگه حل نشد یه Path هست که باید نصب کنید تا مشکل حل بشه

خواستین بگین تا بزارم:icon_wink

mehdi pride
25 May 2006, 10:17 PM
سلام.میخواستم کد های تقلب آندر گرند 2 و طریقه ی استفاده از اونو بدونم.ممنون میشم اگه جواب بدین.

Al3l3@S@li
29 May 2006, 09:34 AM
سلام.میخواستم کد های تقلب آندر گرند 2 و طریقه ی استفاده از اونو بدونم.ممنون میشم اگه جواب بدین.
ببينين بدردتون ميخوره
2757

mehdi pride
29 May 2006, 02:29 PM
من این صفحه رو خودم دانلود کردم ماله سایتهcheat book هم هست اما سر در نیاوردم.به هر حال ممنون.

BlackStorm
13 June 2006, 03:51 PM
دوستان،كسي ميدونه در بازي syberia 2 اونجايي كه بايد ماهي گيري كنيم چجوري ميتونيم ماهي مورد نظر را بگيريم و به خرسي كه پشت در هست بديم.ماهي نارنجي رو نميشه گرفت، همش آبي و بنفش مياد.:icon_cry:

spiderman9119
13 June 2006, 04:29 PM
وب برای دانلود رمز بازی پلی استیشن 1 و 2 و پرتابل و پی سی: [Only registered and activated users can see links]

michelll1
17 June 2006, 05:26 PM
اگر کسی بازی اسپلینتر سل 3 رو انجام داده یه ندا به من بده نیاز به کمک تویکی از مراحلش دارم لطفا.؟؟؟

امير عاصي
17 June 2006, 08:42 PM
من بازي كانتر 1.7 را خرديم و وقتي ميخوام تك نفري بازي كنم از من يك كد ميخواد لطفا" كنم

bijbij
18 June 2006, 02:22 PM
من بازی كانتر 1.7 را خردیم و وقتی میخوام تك نفری بازی كنم از من یك كد میخواد لطفا" كنم
کد بازی یا روز پاکت و یا روی خود سی دی و یا داخل مهتویات سی دی میباشد :icon_cool
اگر کسی بازی اسپلینتر سل 3 رو انجام داده یه ندا به من بده نیاز به کمک تویکی از مراحلش دارم لطفا.؟؟؟
دوست گرامی در این گفت و گو ([Only registered and activated users can see links]) بسیار زود تر به پاسخ خود میرسید :icon_cool

امير عاصي
18 June 2006, 07:21 PM
با سلام
من همه جاي سي دي را ديدم ولي كد رو پيدا نكردم
اگر كسي كد بازي كانتر 1.7 را داره لطف كنه و بده
كدي كه براي اجراي بازي ميپرسه

eastern
19 June 2006, 03:24 PM
سلام

کسی می دونه آیا بازیایی رو که از یاهو دانلود می کنیم میشه کرک کرد؟

این بازیها معمولا 10-15 بار قابل اجراست و بعد هیچ !

white shark
19 June 2006, 03:38 PM
سلام

کسی می دونه آیا بازیایی رو که از یاهو دانلود می کنیم میشه کرک کرد؟

این بازیها معمولا 10-15 بار قابل اجراست و بعد هیچ !
کدوم بازیها ؟

djnima
19 June 2006, 08:49 PM
سلام

من موقع نصب بازي GHOST RECON 3 با اين پيغام مواجه ميشم ،لطفن راهنماييم كنيد.

ممنون.

eastern
20 June 2006, 01:13 AM
کدوم بازیها ؟

همه بازیهایی که از یاهو قابل دانلوده..
مثل bounce out ، collapse و ...

BlackStorm
21 June 2006, 01:27 PM
كسي در مورد ورژن Need For Speed Most Wanted , Black Edition اطلاعاتي داره؟:icon_ques

SAJAD DP
22 June 2006, 06:36 PM
بازیContract JACK Just Another Contract Killer چه جوری؟

X Ray
23 June 2006, 07:05 PM
سلام
لطفآ يكي بگه در بازي مافيا چه طور مي شه از MOLTOV و چوب استفاده كرد؟!!!!
من دستم رو روي FIRE نگه مي دارم و خط قرمز تا ته پر مي شه و هيچ كاري نمي كنه...!!

plok
24 June 2006, 12:57 PM
قبل از این که تا آخر پر بشه باید ولش کنی

mmoeimifar
25 June 2006, 06:18 AM
سلام

من موقع نصب بازي GHOST RECON 3 با اين پيغام مواجه ميشم ،لطفن راهنماييم كنيد.

dj nima جان اینerror مربوط میشه به ویندوز سرویس پک 2 چون windoas تو سرویس پک 2 هست و شرکتی که ازش cdرو خریدی بازیش با سرویس پک 2 همخوانی نداره فکر کنم از تکین خریدی ghost recon تکین با سرویس پک 2 مشکل داره
یا cd رو از یه شرکت دیگه بخر یا سرویس پک 1 نصب کن

X Ray
25 June 2006, 10:33 AM
قبل از این که تا آخر پر بشه باید ولش کنی
امتحان كردم بازم نشد!:icon_cry: لطفآ يكي كمكم كنه...:icon_cry: :icon_redf

SAJAD DP
25 June 2006, 05:57 PM
رمز بازی Commandos Strike Force را می خواستم

BlackStorm
28 June 2006, 05:45 PM
كسي در مورد بازي Condemned اطلاعاتي داره؟:icon_evil

aminsir
8 August 2006, 06:21 PM
با سلام
کسی سریال نامبر بازی the god father رو داره اگر داره کمک کنید. با تشکر

Master X
29 August 2006, 04:20 PM
کسی بازی کامل star Blaze رو به همراه ترینرش سراغ داره
ممنون می شم راهنماییم کنید

esmigel
7 September 2006, 09:55 PM
کجا گیر کردی؟

Master X
10 September 2006, 09:22 AM
بازی را نصب کردم اما نتونستم سریال نامبرش را پیدا کنم. مراحل بازی قفل هستند. ضمناً یه ترینر براش پیدا کردم به نام kamude اما اجرا نمیشه.

Amir_dre
16 September 2006, 09:51 PM
سلام کسی میتونه ب من بگه که فایل های دموهای نید فور اسپییدmost wantedکه پسوندvp6داره رو چه جوری باز کنم یا تبدیل کنم

mehdiney navaz
19 September 2006, 11:03 PM
با سلام
من همه جاي سي دي را ديدم ولي كد رو پيدا نكردم
اگر كسي كد بازي كانتر 1.7 را داره لطف كنه و بده
كدي كه براي اجراي بازي ميپرسه
5 Z 6 2 E - 7 9 J D V - 7 9 N A M- Z G V E 6- A R B W Y

javad3
10 October 2006, 08:19 PM
کسی بازی بیچ هد رو داره ؟

castilla_ht
13 October 2006, 01:37 AM
سلام دوستان عزيزم
لطفا به من يه با زي معرفي كنيد كه
1- تو ما يه هاي dune 2000 - tiberain sun -... باشه و نکته مهم اینکه می خوام حتما بتونم این بازی رو دو نفره و از طریق اینترنت adsl بازی کنم
یعنی بازی باشه که وقتی تو شهرستان هستم بتونم با دوستم تو تهران از طریق اینترنت پرسرعت دو نفره بازی کنیم
خیلی ممنون
حامد

arash_tak2006
14 October 2006, 11:58 PM
کی مکس پین 3 میاد؟

moein_id
5 November 2006, 12:38 AM
سلام
اقايون كسي بازي company of heroes رو تموم كرده ؟
راستش من اون مرحله اي كه بايد تانكرهاي اكسيژن و اون موشك زمين به هوا رو منفجر كنيم گير كردم يعني تمام map رو خالي كردم از دشمن ولي نميتونم تانكرهاي اكسيژن و اون موشكل لعنتي رو نابود كنم كسي راهشو بلده يا راهنماي بازي رو داره ؟
ممنون ميشم اگه كمك كنيد

esmigel
30 November 2006, 05:53 PM
می شه چند تا بازی گرافیک بالای توپ مثل call of duty...fear...مخصوصا rembo 6...یورش سراسری.... بهم معرفی کنین...
من اسپیکرم 5.1 بازی سراغ دارین که کیفیت صداشم توپ باشه...مثل همون کال اوف دی یو تی...
وقتی صدا رو زیاد میکنم در حین بازی فکر می کنم وسط میدون جنگم

Koorosh
2 December 2006, 02:25 PM
برای فیفا 07 کد تقلب و این جیزا دارید ؟

mone146
6 December 2006, 11:24 PM
سلام
کسی GODFATHER رو تا آخرش رفته؟ من آخر بازی موندم.

قول
7 December 2006, 02:30 AM
سلام :
سیستم من:
کارت گرافیک radeon 7000
رم 256
cpu 2.4
آیا با این سیستم فیفا 2007 بخوبی اجرا میشود؟؟

chieftain
2 January 2007, 12:52 PM
سلام کسی میتونه ب من بگه که فایل های دموهای نید فور اسپییدmost wantedکه پسوندvp6داره رو چه جوری باز کنم یا تبدیل کنم

sسلام 1 راه برا دیدن این دمو ها بیشتر نیست اونم اینه :
اول باید 1 دمو که به راحتی میتونی داخل بازی چند بار ببینی گیر بیاری
منظورم فایل x.vp6 این فایل رو رینیم میکنی یا 1 چیزی انتهای اسمش اضافه میکنی
بعد فایل هایی رو که میخواهی ببینی به اسم اصلی لین فایل در میاری بعد از داخل بازی دمو رو اجرا
میکنی حالا شما 1 دموی دیگه میبینی چون جای دمو هارو با هم عوض کردی .
من دموی بازی هاییی که حال ندارم تا آخرش برم رو اینجوری نگاه میکنم.
تلاش کن موفق میشی !

chieftain
2 January 2007, 02:04 PM
سلام :
سیستم من:
کارت گرافیک radeon 7000
رم 256
cpu 2.4
آیا با این سیستم فیفا 2007 بخوبی اجرا میشود؟؟

تنها مشکل سیستم شما برای اجرای فیفا کارت گرافیک شماست

chieftain
2 January 2007, 02:19 PM
می شه چند تا بازی گرافیک بالای توپ مثل call of duty...fear...مخصوصا rembo 6...یورش سراسری.... بهم معرفی کنین...
من اسپیکرم 5.1 بازی سراغ دارین که کیفیت صداشم توپ باشه...مثل همون کال اوف دی یو تی...

اگه medal of honor pacific assault را بازی نکردی
امتحانش کن ضرر نمیکنی

OM1D
13 January 2007, 11:58 PM
کارت گرافیک radeon 7000
رم 256
cpu 2.4
آیا با این سیستم فیفا 2007 بخوبی اجرا میشود؟؟کارت گرافیک شما در مورد پشتیبانی از پیکسل نمای 1024 در 768 رزولیشن مشکل خواهد داشت حتی اگر کیفیت تصویر را به حالت Law دربیارید کمااینکه در بازی از ماژول های فلش نیز استفاده شده و منوهای Real Time بسیار مشکل بوجود خواهند آورد چون همین مشکل در سری 06 این بازی وجود داشت و میزان فریم در ثانیه به عدد 10 میرسید ! . :icon_mad:
پردازشگر شما در حالت معمولی است و به احتمال زیاد موقع لودینگ کمی بیشتر از حد متعارف باید برای آماده سازی بازی ، صبر کنید . :icon_mad:
در مورد حافظه جانبی شما باید بگم شما حتماً باید این رم خودتون رو بروز کنید مگراینکه هرچی برنامه های پس زمینه ی ویندوز مثل آنتی ویروس و یاهو مسنجر و کلی آیکون های فعال دیگه رو که اشغال سازی رم کردند رو ببندید و بدون Windows Appearance یعنی حالت قدیمی ویندوز و Theme ویندوز قدیمی استفاده کنید که رمتون بیشترین قدرتش رو روی بازی قرار بده . :icon_idea

امیدوارم سری های Brother In Arms شرکت UbiSoft رو بازی کرده باشید ؟ :icon_ques

nojan
11 March 2007, 04:10 PM
دوستان من toca race driver 2 رو گرفتم(3ش اومده البته)اما کرکش کار نمیکنه یه فایله 7 مگیه کرک داره که جواب نمیده اگه کرک سالمشو دارید لینک بدید لطفاژ!

chieftain
12 March 2007, 11:11 AM
یه سری به سایت [Only registered and activated users can see links] بزن .

پیمان ق
19 April 2007, 04:34 AM
ببخشید دوستان :
کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟
یه بازی میخوام مشابه کاماندوز 1و2 (commandos) .:171:

VIGO
19 April 2007, 02:16 PM
اگر وسترن قوی و فوق العاده داستان جالب و ... می خواهید بد نیست Desperados : Wanted Dead or Alive رو بازی کنید .

پیمان ق
19 April 2007, 08:41 PM
[quote=VIGO;359006]اگر وسترن قوی و فوق العاده داستان جالب و ... می خواهید بد نیست Desperados : Wanted Dead or Alive رو بازی کنید .[/quote

دوست عزیز از شما ممنونم
بنظر خیلی بازی معرکه ای میاد:icon_cool
راستی در رابطه با company of heroes کسی کد نسوز کننده داره؟:icon_surp

mone146
25 April 2007, 08:33 PM
سلام
کسی بازی RollerCoaster Tycoon® 3 رو انجام داده؟ البته یک کم قدیمی هست و مال سال 2004 یا 2005 هست. ولی من تازه اونو گرفتم.
میخواستم ببینم کسی تونسته اونو توی Career mode تموم کنه. گیر کردم...

پیمان ق
12 May 2007, 02:04 AM
دوستان یه سوال دارم:
دربازی کومپانی آف هیروز آیا میشه کنترل آلمانها رو در دست گرفت یا نه؟ چون
یکسری عکس تو سایت خود بازی دیدم که گویای این مطلب بود. آیا نسخه دیگه ای ازاین بازی هم وجود داره؟
ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

DonLethon
13 May 2007, 09:58 AM
من نمي دونم چرا اينجا كسي به Warcraft و يا World of Warcraft علاقه اي نشون نميده !!!!!!!!!!!!!!
من الان خونه نيستم ولي وقتي رسيدم خونه آدرس يه سرور Free وايرني براي بازي WOW رو ميزارم ...
پيشنهاد ميدم كه حتما امتحان كنيد ... ( البته اينو شوخي نمي كنم و كاملا جدي مي گم ... ببينيد اگه جنبه نداريد بهتره كه هيچ وقت WOW بازي نكنيد ... چون بد جوري اعتياد آوره و آدم رو غرق در خودش ميكنه )
راستي اينم بگم كه من بدجوري بازي خور بودم ... من مدت ها در آرزوي اين بودم كه Resident Evil 4 براي PC بياد تا من بتونم بازي كنم ولي از وقتي كه 2 باره اومدم سراغ wow ( آخه من قبلا بازي مي كردم ولي چون Dial up داشتم نمي تونستم با خيال راخت بازي كنم ) ذيگه هيچ بازي رو بازي نمي كنم و با اينكه RE4 رو PC نصب بود بازي نكردم و پاكش كردم ... باور كنيد لذت وصف نشدني داره اين بازي :icon_wink:icon_wink:icon_wink

iCeman
20 May 2007, 06:58 PM
بازی فرمولا وان جدید برای pc computer اومده یا نه?????

Pishva 7
5 June 2007, 11:36 PM
اگه بخوام بازی های PES و CARBON رو ONLINE با دیگران بازی کنم باید چیکار کنم.
خیلی سعی کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم لطف می کنید اگر کمکم کنید.

VIGO
6 June 2007, 01:48 PM
شما اینترنت پر سرعت (ADSL) دارید ؟

Pishva 7
7 June 2007, 02:04 AM
شما اینترنت پر سرعت (ADSL) دارید ؟
بله :icon_cool

SAJAD DP
11 June 2007, 02:34 PM
سلام
يه سوال در اين سايت تاپيكي براي اديت pes هست؟

VIGO
11 June 2007, 03:40 PM
منظور شما از ادیت Modding و فایلهای mod هستش ؟

VIGO
11 June 2007, 04:03 PM
بله :icon_cool

فایروال رو غیرفعال کنید
شما ممکنه از فایروال ویندوز یا فایروال های دیگر استفاده کنید ، در این صورت فایروال رو غیر فعال کنید.
Start/Control Panel/Windows Firewall

SAJAD DP
12 June 2007, 02:18 PM
سلام
در پست 123 با من بوديد؟
اگر بله براي اديت اين بازي نيازي به اين چيز ها نيست اين بازي فقط 4 تا فايل داره كه با عكس ها رو مي سازيم و با برنامه به فايل اضافه مي كنيم

mehrdad70741
4 July 2007, 03:46 AM
سلام ميشه كمك كنيد من بازي NFS Carbon رو خريدم ولي روي Vista نمي ياد.
چيكار كنم كه اجرا بشه مشخصات دستگاه هم
VGA 512 , Ram 2GB , CPU 3800 , Windows Vista Ultimate
من واسه داداشم خريدم كچلم كرده از ديشب كه چرا اجرا نميشه راه حل چيه

VIGO
4 July 2007, 01:21 PM
دوست من شما باید پچ ورژن 1.4 رو نصب بفرمایید.

- رفع اشکال اجرا نشدن بازی در سیستم عامل ویندوز ویستا.
- رفع برخی اشکالات گرافیکی و برخی امکانات آنلاین.

پچ ورژن 1.4 رو می توانید از این لینک ([Only registered and activated users can see links]) داونلود بفرمایید.

mehrdad70741
4 July 2007, 07:18 PM
مرسي اميدوارم كه مشكل حل بشه البته اگه بشه با اين اينترنت ذغالي دانلود كرد

mehrdad70741
5 July 2007, 02:05 AM
اين مشكل حل نشد من يادم رفت بگم كه ميره تو بازي ولي تا لوگو EA مي ياد از بازي خارج ميشه حالا چي كار كنم فايل رو هم گرفتم ولي كاري نكرد

babak_deghat
8 July 2007, 11:02 AM
اسم آخرین ورژن بازی مورتال کامبت که برای pc عرضه شده چیه؟؟از جایی میشه دانلودش کرد؟؟؟؟؟

lvloh3nn
8 July 2007, 12:12 PM
آخرين ورژن كه البته خيلي هم جديد نيست
Mortal kombat trilogy
كه همه مبارز ها رو داره
من از برنامه هاي p2p دانلودش كردم
(Bear share)

VIGO
8 July 2007, 03:42 PM
اين مشكل حل نشد من يادم رفت بگم كه ميره تو بازي ولي تا لوگو EA مي ياد از بازي خارج ميشه حالا چي كار كنم فايل رو هم گرفتم ولي كاري نكرد

دوست من درایور کارت گرافیک رو کاملا Uninstall کنید و سپس Install کنید .
اگر بازهم حل نشد ، بازی را دوباره نصب کنید اگر بازهم جواب نگرفتید نهایتا ویندوز رو عوض کنید.

R.He!!boy
10 July 2007, 11:50 AM
سلام ، من تو بازي اينفرنال گير کردم ... جايي که بايد دکتر ولف (فکر کنم همين اسمش بود) را ازبين ببري.اونجايي که يه سالن دايره اي شکل هست و از دور و بر آدم مثل قارچ سبز ميشه....اونجا بايد چي کار کرد؟؟خواهش ميکنم کمک کنيد.

VIGO
11 July 2007, 06:20 PM
شما پس از شکستن شیشه های استوانه ای شکل که ماده ی زرد رنگی داخلشون هست (توسط مانا) باید از قدرت دستتون برای جابه جایی اجسام استفاده کنید . برای انجام این کار در هنگام بازی دکمه Ctrl رو میزنید وشکل دست رو انتخاب میکنید حالا باید دکمه F رو بزنید تا بتونید از قدرت دستتون استفاده کنید . سپس به وسیله این قدرت اون گوی ها رو که در مداری در حال چرخش هستن خارج میکنید .
بعد از انجام این کار هم پروفسور میاد که با شما مبارزه کنه . فقط توجه داشته باشید با زدن دکمه Q و حالت دوتایی شدن به پشت پروفسور تیر بزنید .

پیمان ق
18 July 2007, 03:38 AM
آیا برای نصب و بازی GENERALS ZERO HOUR حتماً بایدنسخه قبلی رو نصب کنیم؟
آیا این بازی بصورت اکسپنشن بازی قبلی ارائه شده؟

VIGO
18 July 2007, 01:38 PM
بله دوست من شما باید Command & Conquer: Generals را نصب کنید سپس نسخه Zero Hour را نصب کنید.
در جواب شما باید بگم که بله Zero Hour یک اکسپنشن پک(Expantion Pack) هستش.

VIGO
18 July 2007, 02:24 PM
آخرين ورژن كه البته خيلي هم جديد نيست
Mortal kombat trilogy
كه همه مبارز ها رو داره
من از برنامه هاي p2p دانلودش كردم
(Bear share)

دوستان میتونند ورژنهای ارائه شده روی پلتفورم PC رو از این تاپیک ([Only registered and activated users can see links]) داونلود بفرمایند.

پیمان ق
11 August 2007, 01:28 AM
من بازی fifa manager 07 رو نصب کردم ولی وقتی میخوام وارد بازی بشم این ارور زیر رو میده:

کسی از دوستان میدونه اشکال از کجاست؟

Lord of Darkness
11 August 2007, 10:11 PM
درایوی که برای نصب انتخاب کردید فضاش کمتر از این مقداره.یه درایو دیگه انتخاب کنید یا اطلاعات غیر ضروری رو باید پاک کنید.

پیمان ق
12 August 2007, 04:17 AM
درایوی که برای نصب انتخاب کردید فضاش کمتر از این مقداره.یه درایو دیگه انتخاب کنید یا اطلاعات غیر ضروری رو باید پاک کنید.

نه دوست عزیزم ، از این نمیتونه باشه چون هارد سیستم من فقط از یک پارتیشن تشکیل شده ( فرمتش هم NTFS هستش ) و نزدیک 30 گیگ هم فضای خالی داره .
من تاحالا به همچین مشکلی بر نخورده بودم .:icon_ques

VIGO
12 August 2007, 05:41 PM
یعنی فقط درایو C دارید ؟

پیمان ق
13 August 2007, 01:38 AM
یعنی فقط درایو C دارید ؟

آره عزیزم، درسته .
سیستم من سونی مدل وایو vgn-fs760/w هستش و با اینکه هاردش 100 گیگه ولی یک پارتیشن بیشتر نداره . اونهم با فرمتی که گفتم . ویندوزش هم اورژیناله .
حالا بنظر شما مشکل از چی میتونه باشه ؟:icon_ques

ATOS
3 October 2007, 05:27 PM
با سلام:
من بازی Call Of Duty 2 رو گرفتم و موقع اجرا از directx ایراد میگیره:icon_razz
از فروشنده که سوال کردم گفت ایراد از SP2 ویندوز است و باید ویندوز SP1 رو نصب کنم و بعد از نصب بازی SP2 رو نصب کنم:icon_evilولی منکه ویندوزم اورجینال است (LapTop) باید چکار کنم؟:icon_ques

Al3l3@S@li
3 October 2007, 10:45 PM
من با سرويس پك 2 با اين بازي هيچ مشكلي نداشتم...
در ضمن directx رو يك بار ديگه نصب كنين.(البته احتمالا اين كار رو كردين)

mick
17 October 2007, 04:10 PM
سلام . فیلم کازینو رویال رو دیده اید ؟ من یک بازی پوکر مثل اون میخوام . اون نوع پوکر اسم خاصی داره ؟

msp_ok
5 November 2007, 09:26 PM
پس کسی بازی جدیدی واسه معرفی نداره ؟

پیمان ق
5 November 2007, 10:46 PM
کسی از شما دوستان میدونه که توی بازیه Company of Heroes - Opposing Fronts چطور میشه بازی رو Pause کرد ؟ که در این حالت بشه بعضی دستورات رو به نیروها داد !

همواره پاینده باشید .

askarizadeh
20 January 2008, 10:42 AM
در مورد VCD games كسي ميدونه از كجا ميشه دانلود كرد؟

VIGO
20 January 2008, 03:39 PM
منظورتون بازیهایی هستش که روی بعضی از وی سی دی ها بصورت یک سی دی عرضه میشه ؟

askarizadeh
20 January 2008, 04:31 PM
VCD games يكسري بازي هست كه شما بدون داشتن اينترفيس كامپيوتر و يا آتاري و يا كنسولهاي ديگه فقط با دشتن يك دستگاه پخش VCD‌ميتونيد بازي كنيد ! من يك VCD games دارم اما ميخوام بازيهاي جديدتري را دانلود كنم كسي اگر اطلاعاتي داره ممنون ميشم دراختيامر بذاره

ar22
15 July 2008, 02:51 PM
کد فعال سازی بازی رانندگی در تهران را دارید لتفا پ خ بزنید

mjms
30 August 2008, 01:21 PM
سلام من در پيشتر بازي ها مراحل و رمز رو بلد هستم فقط بپرسيد

ashinem
8 September 2008, 02:15 PM
من گرافیکم geforce 6200 256MB مارکشم ایسوسه رمم هم 512 ولی وقتی Underground2 رو بازی میکنم وسط بازی هنگ میکنه و ری استارت مشه.مشکل از کجاس؟اینم بگم با کانتر Condition Zero و Pro Evolution Soccer 6 و بازی پدرخوانده هیچ مشکلی نداره(هنگ نمیکنه)

عرفنا
8 September 2008, 07:01 PM
من گرافیکم geforce 6200 256MB مارکشم ایسوسه رمم هم 512 ولی وقتی Underground2 رو بازی میکنم وسط بازی هنگ میکنه و ری استارت مشه.مشکل از کجاس؟اینم بگم با کانتر Condition Zero و Pro Evolution Soccer 6 و بازی پدرخوانده هیچ مشکلی نداره(هنگ نمیکنه)

دوست عزیز دو تا سوال:
1. گرافیک بازی رو پایین یا بالا می برید کشکل کم و زیاد نمی شه؟؟
2. با نسخه ی دیگه ای از بازی امتحان کردید؟ این نسخه ی شما دستکاری شده نیست؟؟

ashinem
11 September 2008, 07:59 AM
1.گرافیک بازی روی پایین ترین حدشه ولی وقتی یکم بردمش بالاتر هم همون قدر طول کشید تا هنگ کنه(هیچ تغییری نکرد)
2.با نسخه دیگه نه ولی همین بازی قبلا (حدودا یکسال و نیم پیش) روی یه سیستم نصب بود که گرافیکش 128 مگ جیفورس سری 3 یا 4 بود و رمش هم 256 بود.و بدون هیچ مشکلی کار میکرد.

عرفنا
11 September 2008, 09:18 AM
1.گرافیک بازی روی پایین ترین حدشه ولی وقتی یکم بردمش بالاتر هم همون قدر طول کشید تا هنگ کنه(هیچ تغییری نکرد)
2.با نسخه دیگه نه ولی همین بازی قبلا (حدودا یکسال و نیم پیش) روی یه سیستم نصب بود که گرافیکش 128 مگ جیفورس سری 3 یا 4 بود و رمش هم 256 بود.و بدون هیچ مشکلی کار میکرد.

توی ویندوزتون مشکلی در رابطه با گرافیک به چشم نمی خوره؟
امکانش هست با نسخه ی دیگه ای از بازی هم کارکرد سیستم رو تست کنید؟؟

ashinem
13 September 2008, 05:33 PM
نه تو ویندوز مشکلی نداره.
چشم اگه تونستم نسخه دیگه یی تهیه کنم تست میکنم(میدونین که بخاطر آمدن ورژن های جدیدتر Underground2 دیگه گیر نمیاد)

LordSatan
28 October 2008, 03:29 PM
سلام دوستان.منتازگي بازي تيكن 3رو تحت كامپيوتر گرفتم اما فنون بازيگران آن را نميدانم(به قسمت Practice modeرفتماما اون هم خيلي كمكم نكرد...از كجا مي توانم فنهاي هر مبارز را داشته باشم؟

7652
29 October 2008, 10:18 PM
با سلام خدمت شما اساتید گرامی
دوستان چند روز پیش بازی جالب fifa 09 رو گرفتم و به روی کامپیوتر نصب کردم اما مشکلی پیدا شد و آن هم این بود که بازی اجرا می شود ولی در هنگام بالا آمدن زمین فوتبال بازی دچار مشکل می شه و به خوبی اجرا نمی شود یعنی تمام بازی کنان به حالت مهره های فوتبال دستی دستهاشون باز است .
سیستم من دارای مشخصات زیر است :
cpu : 1.7
ram : 256
vga: 128 mb geforse
دوستان با توجه به مشخصات سیستم من مشکل از کدام قسمت است و کدام قطعه الزاما باید ارتقا پیدا کند .

عرفنا
30 October 2008, 05:12 PM
با سلام خدمت شما اساتید گرامی
دوستان چند روز پیش بازی جالب fifa 09 رو گرفتم و به روی کامپیوتر نصب کردم اما مشکلی پیدا شد و آن هم این بود که بازی اجرا می شود ولی در هنگام بالا آمدن زمین فوتبال بازی دچار مشکل می شه و به خوبی اجرا نمی شود یعنی تمام بازی کنان به حالت مهره های فوتبال دستی دستهاشون باز است .
سیستم من دارای مشخصات زیر است :
cpu : 1.7
ram : 256
vga: 128 mb geforse
دوستان با توجه به مشخصات سیستم من مشکل از کدام قسمت است و کدام قطعه الزاما باید ارتقا پیدا کند .

دوست عزیز همین قدر که تونستید از بازی ران بگیرید عجیبه :icon_surp
system requirement این بازی به این شرحه:

Operating Systems: Windows XP SP2, Windows 2000 SP4 or Windows Vista (Windows 95, Windows 98, Windows ME and Windows NT 4.0 are not supported)
Processor: 1.3 GHz
RAM: 512 MB
Video Card: DirectX 9.0c Compatible 3D accelerated 64 MB video card or equivalent . Here’s the list of supported chipsets (note that laptop versions of those chipsets were not tested and thus not officially supported):

NVIDIA GeForce3
NVIDIA GeForce3 Ti200/500
NVIDIA GeForce4 Ti4200/4400/4600/4800
NVIDIA GeForce FX series
NVIDIA GeForce 6xxx series
NVIDIA GeForce 7xxx series
NVIDIA GeForce 8xxx series
ATI Radeon 8500
ATI Radeon 9xxx series
ATI Radeon Xpress 200
ATI Radeon X300
ATI Radeon X550
ATI Radeon X600
ATI Radeon X700
ATI Radeon X800/850
ATI Radeon X1300
ATI Radeon X1600
ATI Radeon X1800
ATI Radeon X1900
ATI Radeon X1950
ATI HD 2900 XT
Intel 915
Intel 945/950
Intel GMA 3000
S3 Graphics DeltaChrome S4
S3 Graphics Chrome S27

Hard Disk: 3.5 -4 GB free hard disk space (depending on the version)
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible
DirectX 9.0c installed
MS compatible mouse
Keyboard

و همچنین می دونید که این minimum system requirement است و برای راحت و با کیفیت بازی کردن مشخصات دیگه ای لازم است.
در مرحله ی اول شما باید ram سیستمتون رو بالا ببرید :icon_cool