PDA

View Full Version : تغيير دادن نوشته اي در عكس

سعيد123
16 July 2005, 02:13 PM
سلام
من ميخواهم با برنامه ى فتوشاپ نوشته اى كه در عكس باشد رو عوض كنم
به عنوان مثال :

به دلیل استفاده از ارم تبلیغاتی یه سایت دیگه به جز phalls مسال پاک شد

قاطى - پاتى رو ميخوام عوض كنم آيا امكانش هست
من قبلا اين تايپك رو باز كردم ولى نمى دونم كى حذفش كرده و سرچ هم ميكنم به نتيجه اى نمى رسم :icon_roll

payamix
16 July 2005, 02:38 PM
از ابزار Clone Stamp Tool بهره بگیرید.

moein_id
16 July 2005, 03:33 PM
دوست عزیز شما باید اول این نوشته رو پاکش کنید اونم به این صورت که تا جایی که میتونیید پس زمینه یا همون زمینه زیرین نوشتتون رو باز سازی کنید بدش دوباره متنتونو روش بنویسید تا زمینه ای که درست کردهاید کمتر تو چشم باشد و البته برای ترمیم زمینه ای که پاک میکنید همونجوری که پیام جان گفتنند میتونید از Clone Stamp Tool
استفاده کنید
البته اگر توی اون سایتی که شما الان ارمشو به عنوان مسال به کار بردید و خودتون روش نوشتید قاطی پاطی عضو بودید و مقالاتشونو خونده بودید که حتمن خونده اید متوجه میشدید که میشه از ابزار hiling brush tool یا patch tool
نیز به صورت بسیار حرفه ای اینکارو کرد

در ضمن مسال شما بزرگه و صفحه بندیو به هم ریخته و از اینها گزشته هیچ تبلیغی چه به صورت مسال یا مستقیم یا غیر مستقیم ممنوعه پس لطف کنید مسالتونو تصحییح کنید و اون پروانه رو که وسط دو کلمه قاطی پاتی هستشرو تا 24 ساعت دیگه پاک کنید

پیشا پیش ازتون ممنونم موفق باشید :icon_cool

ACTIVE
17 July 2005, 07:02 PM
بهتر بود که از یه مثال دیگه استفاده می کردی، به هر حال همونایی که تو تاپیک بالای سر منه فکر کنم کمکت کنه

moein_id
18 July 2005, 12:05 AM
دوست عزیز active بودن عالیه ولی سازنده باشه و از زدن پستهای بی مورد خودداری کنید
لطفن

سعيد123
12 September 2005, 02:11 AM
حالا اومديمو پشت نوشتهه خيلى شلوغ پلوغ بود كه اصلا نشه با همون ابزارهاى كه گفتيد پاكشون كردن
ولى مطمعنم كه يه برنامه اى هست كه همين كارو بكنه يكى از دوستانم اين برنامه رو داشت و نشونم داد هر عكسى كه مياوردى نوشته هاشو ميتونستى EDIT كنى فقط و نمىتونستى برداريشون بايد به تعداد حروف همون نوشته چيزى مينوشته بيشتر هم ميشد ولى كمتر نمىشد ولى متاسفانه اونموقع بدردم نمىخورد الان هم كه بدردم ميخوره اونم رفته استراليا فعلا 1 سالى هست كه ازش خبرى ندارم شماها نمىدونيد اسم اون برنامه چيه ؟
خيلى لازمش دارم !!

moein_id
14 September 2005, 03:01 PM
اگه توی فتوشاپ دنبال راه حلی برای سوالتون هستید همون جوری که قبلن هم گفتم از ابزار hiling brush tool یا patch tool استفاده کنید و با کمک این ابزار میتونید خیلی حرفه ای این کارو انجام بدید ولی اگه دنبال برنامه دیگه ای میگردید من اطلاع زیادی ندارم

سعيد123
14 September 2005, 11:35 PM
مرسى معين جان Patch tool خيلى خيلى بدردم خورد دنبال همين ميگشتم تو فتوشاپ مرسى از لطفت

Ali.Kheradmand
7 December 2005, 09:38 PM
path tool چکار می کنه ؟

سعيد123
8 December 2005, 03:17 PM
همين ابزار ميتونيد باهاش يه نوشته يا ... رو كه داريد با اين ابزار انتخابش كنيد و اون رو به شكل بقيه جا ها در بياريد !!