PDA

View Full Version : گم کردن آنتن......علت چیست؟؟؟

keyvan-GSM
15 July 2005, 11:39 PM
شاید تا بحال دیدید یا تجربه کردید که گوشی شما در جائی که اصلا فکرش را نمی کنید آنتن نداره .....این موضوع در باره گوشی های نوکیا بسیار شایع هست در اغلب مواقع با یه ریستارت ساده با آنتن فول روبرو می شید و پیش خودتون از گوشیتون نا امید می شید ولی واقعا علت این موضوع چیست؟

علت این موضوع یک اختلال در هنگام هند اوره ( زمانی که سیگنال دریافتی از بی تی اس مقابل قوی تر از بی تی اس پشت سر باشه عمل هند اورhandover رخ می ده یعنی شما ارتباط شما از این بی تی اس به بی تی اس بعدی منتقل می شه) این اختلالات ممکنه ناش از عوامل زیر باشه

1.قسمت گیرنده شما گاهی اوقات ممکنه با فرکانس های مورد استفاده در بی تی اس بعدی مشکل داشته باشه پس هند اور صحیح انجام نمی شه و شما با همون بی تی اس قبلی اونقدر حرکت می کنید که آنتن صفر بشه در این حالت match filter گوشیه شما خودش رو با فرکانس های مورد استفاده در بی تی اس پشت سر تطبیق داده و به هیچ وجه ول کن ماحرا نیست تا زمانی که شما گوشیتون رو ریستارت می کنید و مشکل حل می شه

2.در حال حاضز با استفاده از بی تی اس باند 1800 مشکل جدیدی که پیش اومده عدم هند اور صحیح بین باند 900 و 1800 است که مشترکینی که در باند 1800 صحبت می کنن در هنگام دور شدن از بی تی اس مربوطه در صورتیکه به بی تی اس باند 1800 دیگه بر نخورن نمی تونن هنداور داشته باشن و اونقدر میرن که انتن صفر می شه و با ریستارت مجددا به باند 900 مگاهرتز بر می گردند و انتن فول می شه

مهدي نوروزي
26 July 2005, 06:17 PM
کیوان جان خیلی عالی بود.دستت درد نکنه،استفاده کردم.

alisam44
26 July 2005, 06:43 PM
دمت گرم موضوع جالبي بود.من چند بار بهش برخورده بودم فكر مي كردم به خاطر مخابرات است آخه الان حدود 1 سال است كه شايع شده است.
در ضمن به جاي خاموش و روشن مي توان دكمه # را call كرد بعد درخواست مي كند و آنتن مي آيد(چند بار تكرار شود)