PDA

View Full Version : رادياتور 405

astronix
15 July 2005, 02:54 PM
سلام
يه سوال داشتم از اساتيد
حداكثر دما براي آمپر آب بايد چقدر باشه ?
مثلا اين روزا تو يادگار به سمت شمال بدون كولر آمپر ميره روي 95
در ضمن ترموستات رو آوردم روي 75
كولر هم مثل اينكه گاز نداره
موتور هم 2000 هست
با تشكر از بروبچ

نيما 2
18 July 2005, 11:48 AM
سلام
تو 405 رفتن دما بدون كولر تا 95 موردي نداره
اگر از محلول هاي ضد جوش استفاده كنيد دما تا 5 درجه پايين تر مياد
در صورتي كه باد كولر خنكاي معمول را ندارد گاز اون رو چك كنيد

navid-83
19 July 2005, 03:56 AM
جنس رادیاتور هم تاثیر داره
آلومینیومیا کمتر گرم میشن تا فولادیا.
همونتور که نیما گفته دمای نرمالیه.نگران نباش

astronix
19 July 2005, 05:36 PM
ممنون از navid-83 نيما 2
باز هم اگر تجربه اي در اين زمينه داريد بگيد

نيما 2
20 July 2005, 10:19 PM
يه چيز ديگه كه يادم رفت بگم اينه كه اگر از دنده سنگين با دور موتور بالا ( مثلا در سربالايي ها) زياد استفاده كنيد هم دما به طور غير معمول بالا ميره
درسته كه پژو ها فن الكتريكي دارند ولي قسمت اعظم تهويه اونها از طريق حركت تامين ميشه
گاهي اوقات كه جهت باد برعكس حركت ماشين باشه تهويه كم ميشه و اون موقع هم دما كمي بالاتر ميره

من فقط همين ها رو تجربه كرده بودم :icon_evil

engmtx2007
16 August 2005, 01:05 AM
شما که ميگيد موردي نداره اتفاقا مورد داره.ما يه پژو 405 GLX داشتيم که 2000 هم بود.تو تابستون با کولر هميشه دما بالا بود.مثلا 90-100. پيش هر تعمير گاهي رفتيم هر بلايي سر اين اوردن همينطوري بود و ميگفتن نرمال. خيلي ها هم ديدم که هميشه دما ماشينشون روي نود. ولي از عمر موتور کم ميکنه و خيلي ضرر داره. ولي بعضي از اين کسايي که حاليشون بود مي گفتن بايد رادياتور عوض شه و مشکل 405 هم همينه.حتي تو سايت ***** خوندم که هر 405 که مي خري بايد رادياتور عوض شه. ما هم همين کار رو کرديم و رادياتور فرانسوي خريديم و مشخصات ديگشو يادم نمياد. از اون به بعد دما تو تابستون با کولر از 70 درجه بالاتر نميرفت. اين هم بگم که تنها راه همينه. البته رادياتور با رادياتور هم فرق داره.

ali_tech
20 August 2005, 10:51 AM
ما در این سایت داریم علمی بحث میکنیم. متا سفانه مکانیکای ما نه غیر علمی که ضد علمی هستن و تئوری هاشون واسه خودشون خوبه.در مورد دما هم همینطوره اونا واسه اینکه از دمای جوش فرار کنن همه کاری میکنن تا دما رو تا جایی که میشه پایین نگه دارن.
دوست عزیز طبق مانوال فرانسوی دمای اون باید حداقل 85 وحد اکثر 105 باشه .دمای کمتر از 85 (در هر ماشینی با توجه به مانوال اون ماشین)ممکنه بعضی افراد بدون دانش فنی رو خوشحال کنه اما باعث مشکلات دیگه ای در عملکرد موتور میشه: راندمان پایین میاد احتراق ناقص صورت میگیره مقدار بنزین نسوخته زیاد میشه قدرت موتور کمتر میشه و الودگی اون بیشتر میشه.
سعی کنید ماشینو از حالت استاندارد طراحی خارج نکنید مگر اینکه مشکلی داشته باشه.

شازده كوچولو
21 August 2005, 02:35 PM
شما که ميگيد موردي نداره اتفاقا مورد داره.ما يه پژو 405 GLX داشتيم که 2000 هم بود.تو تابستون با کولر هميشه دما بالا بود.مثلا 90-100. پيش هر تعمير گاهي رفتيم هر بلايي سر اين اوردن همينطوري بود و ميگفتن نرمال. خيلي ها هم ديدم که هميشه دما ماشينشون روي نود. ولي از عمر موتور کم ميکنه و خيلي ضرر داره. ولي بعضي از اين کسايي که حاليشون بود مي گفتن بايد رادياتور عوض شه و مشکل 405 هم همينه.حتي تو سايت ***** خوندم که هر 405 که مي خري بايد رادياتور عوض شه. ما هم همين کار رو کرديم و رادياتور فرانسوي خريديم و مشخصات ديگشو يادم نمياد. از اون به بعد دما تو تابستون با کولر از 70 درجه بالاتر نميرفت. اين هم بگم که تنها راه همينه. البته رادياتور با رادياتور هم فرق داره.
براي 405 من هم همين مورد پيش اومد و متاسفانه يه بار هم واشر سر سيلندر سوزوندم. با اين حال از وقتي رادياتورش رو عوض كردم دماش به طور معمول بين 80 تا 90 هست. رادياتوري هم كه گذاشتم به گفته تعميركار 3لوله هست. يعني حجم بيشتري از آب رو از خودش عبور ميده.

شازده كوچولو
21 August 2005, 02:40 PM
اين رو هم بگم كه تعميركارهاي فعلي(خيلي هاشون) نه تنها هيچي بلد نيست بلكه گاهي وقتها اطلاعات غلط هم مي دن. اينو براي اون دسته از دوستاني ميگم كه 405 دارن و همچين مشكلي هم براشون پيش اومده بهتر كه هر چه سريعتر براي تعويض رادياتورشون اقدام كنن.
متاسفانه ايران خودرو روي 405 هاش كه فكر مي كنم 405 هاي 2000 باشن رادياتور غير استاندارد بسته كه براي اين ماشين اصلا مناسب نيست. و به مرور زمان عمر موتور رو كاهش ميده.

شازده كوچولو
21 August 2005, 02:45 PM
البته نبايد انتظار داشته باشيم كه مطالبي كه كارخانه پژو فرانسه درباره 405 گفته براي 405اي كه در ايران كار ميكنه كاملا مصداق داشته باشه. چون همونطور كه مي دونيد اروپا معمولا هواي مرطوبي داره و از لحاظ جوي با ايران ما كه رطوبت به مراتب كمتر و گاهي خشك داره خيلي تفاوت داره. پس اگه همون پژو رو از فرانسه بيارن تهران بايد منتظر اتفاقاتي باشيم كه از لحاظ فني پيش بيني نشدست.
بهر حال شايد تعبير مسئواين از ايرانيزه كردن پژو ساخت داخل اين بوده كه رادياتور رو كوچكتر و ... بكنند.

Farbod.E
10 January 2008, 09:41 PM
درود بر دوستان گرامی:
متاسفانه چندی پیش در همین سایت و در یک تاپیک ( که متاسفانه حضور ذهن ندارم کدام تاپیک بود ) مطلبی را در مورد هواگیری رادیاتور موتورهای پژو مطالعه کردم که نگارنده گفته بود موتور باید خاموش هواگیری شود که این حرف کاملاً اشتباه و بی اساس است .
البته بنده بعد از کلی تحقیق و تفحص از دوستان اهل فن به این نتیجه رسیدم و صد البته خو نیز یکی از قربانیان هواگیری با ماشین خاموش هستم !!!!!

homayoon_az
23 January 2008, 01:00 PM
سلام بر دوستان عزیز:
من یک 405 مدل 83 دارم و از اولین سرویس (800 کیلومتر) متوجه شدم که اورینگ بالای رادیاتور سمت راننده نشتی داره و کسی که ماشین رو پذیرش میکرد گفت باید از بیرون یک اورینگ یه کم بزرگتر تهیه کنی و عوضش کنی ماهم اورینگ همین قدری داریم بازم آب خواهد داد!!! (ایول به تکنولوژی ایران خودرو!!!)

از اون موقع مثل کولر آبی تو ماشین آب می ریزم.
آیا کسه دیگه ای هم این مشکل رو داشته ؟
آیا کسی اورینگ مناسب رو پیدا کرده یا خیر ؟
از همتون ممنونم.

nekuee
21 April 2008, 10:38 AM
چند وقته كه مدام مثل کولر آبی تو ماشین آب می ریزم. آخرين بار اندازه يكي و نصفي نوشابه خانواده آب كم كرده بود!
آیا جايي سراغ دارين كه مكانيكي كاربلد بتونه كل سيستم ترموستات و راديات و... را چكاپ كند؟
تمام اين مطالب مربوط به راديات را خواندم ولي وقت اصلا ندارم...:lover:

nekuee
23 April 2008, 12:09 AM
امروز متوجه شدم که از شیر تخلیه پایین رادیات آب میچکد.

fafali_tune
23 April 2008, 12:15 AM
يه چيز ديگه كه يادم رفت بگم اينه كه اگر از دنده سنگين با دور موتور بالا ( مثلا در سربالايي ها) زياد استفاده كنيد هم دما به طور غير معمول بالا ميره
درسته كه پژو ها فن الكتريكي دارند ولي قسمت اعظم تهويه اونها از طريق حركت تامين ميشه
گاهي اوقات كه جهت باد برعكس حركت ماشين باشه تهويه كم ميشه و اون موقع هم دما كمي بالاتر ميره

من فکر می کنم اگر در سربالایی ها دور موتور رو زیاد پایین نگه دارید بیشتر باعث بالا رفتن دمای موتور میشه. اگر یک مقدار با دور موتور بالاتر در سربالایی ها یا موقع سبقت گرفتن حرکت کنید موتور راحت تر کار میکنه و عمل خنک کردنش هم بهتر انجام میشه. البته من خودم این رو تجربه هم کردم. توجیه علمی هم داره...
در ضمن قبلا تو یک تاپیک خونده بودم که میشه رادیاتور سه یا پنج لول(اگر درست خاطرم باشه) واسه ماشین استفاده کرد که از گرم شدن موتور جلو گیری می کنه. با ترموستات 88 درجه هم که رو مدل های قدیمی 405 می گذاشتند ماشین خیلی سرحال تر کار میکرد، اما کم کم که درصد قطعات ایرانی 405 بیشتر شد چون آلیاژها زودتر فرسوده می شدند از ترموستات 75 درجه استفاده کردند که عمر موتور کم نشه...

arash2006_7
23 April 2008, 02:49 PM
رادیاتور ordozen ساخت کجاست؟ چند لوله؟:icon_ques