PDA

View Full Version : اطمينان از رسيدن sms

itc
17 July 2004, 03:59 AM
با سلام خدمت دوستان
من يك گوشي نوكيا 5110 دارم كه وقتي sms ارسال مي كنم علاوه بر info كه دريافت مي كنم 2 تا بوق مي زنه كه نشان دهنده دريافت آن توسط طرف مقابل است . اما اگر گوشي طرف مقابل خاموش باشه يا در دسترس نباشه يك بوق مي زنه و وقتي كه طرف گوشي شو روشن كنه يا در دسترس قرار بگيره يك بوق ديگه مي زنه كه دقيقا متوجه ميشم چه زماني sms رو گرفته .
يك گوشي نوكيا 8310 گرفتم با اينكه جديدتره اينطوري نبود يعني موقع ارسال sms هيچ بوقي نميزد و فقط info رو دريافت مي كردم كه فروختمش . حالا مي خواهم يك گوشي جديد صفحه رنگي تهيه كنم كه sms اون مثل 5110 باشه . فروشنده ها هم از اين جزئيات خبر ندارند و نتونستند كمكي به من بكنند . لطفا راهنمايي كنيد چه گوشي تهيه كنم كه اين امكان رو داشته باشه .
با تشكر

PAYAM
17 July 2004, 05:25 AM
وقتي براي شما Delivery Report يا به قول شما همان Info مي آيد به صفحه بعدي برو و ساعت دريافت sms ات (يا در صورت Fail شدن زمان آخرين تلاش شبكه براي فرستادن sms) را ببين. البته ساعتش يكي دو دقيقه اي از زمان رسمي كشور عقب تره و معلوم نيست اين باگ كه از اول راه اندازي sms در ايران بوده رو كي ميخوان رفعش كنن.
منظورتو از بوق هاي 5110 نفهميدم. بايد 5110 ام را از انباري در بيارم يه نگاهي بهش بندازم حيوونكي رو!

payamix
17 July 2004, 11:52 AM
گوشي هاي سيمبين قسمت report داره كه تمام گزارش ها اونجا قرار ميگيره

itc
19 July 2004, 04:01 AM
منظورتو از بوق هاي 5110 نفهميدم. بايد 5110 ام را از انباري در بيارم يه نگاهي بهش بندازم حيوونكي رو!

پيام جان سلام
منظورم كه روشنه: وقتي sms ارسال ميشه گوشي2 تا بوق ميزنه- بوق اول نشانه ارسال به شبكه و بوق دوم نشانه دريافت sms توسط طرف مقابل است . ولي با info به اين دقيقي مشخص نميشه .
من به همين دليل 5110 رو فعلا به انبار نفرستادم

تاريخ 29 تير 1383 - 3:05:

گوشي هاي سيمبين قسمت report داره كه تمام گزارش ها اونجا قرار ميگيره

Nobody جان سلام
آيا مشخص ميكنه شخصي كه گوشيش خاموش بوده چه ساعتي روشن كرده و sms رو دريافت كرده؟
مرسي

payamix
19 July 2004, 11:07 AM
بعد از ارسال يك sms گزارش به صورت pending قرار ميگيره
هر وقت كه طرف گوشي رو روشن كرد٬ يك صداي دينگ پخش ميكنه و گزارش هم به صورت delivered در مياد

PAYAM
20 July 2004, 01:02 AM
دوست عزيز همانطور كه گفتم در Delivery Report كه از طرف SMS Center فرستاده مي شود وقت دقيقي كه sms شما به دست طرف رسيده ذكر مي شود.

itc
21 July 2004, 03:15 AM
با سلام و تشكر از پاسخهاي شما دوستان عزيز
Nobody جان دقيقا من دنبال همون صداي دينگ هستم كه شما فرموديد اگر امكان داره چندتا گوشي با همين خصوصيت معرفي كن چون من نوكيا 8310 رو كه تست كردم اينطوري نبود و همانطور كه پيام خان كفتند فقط Report مي داد كه متاسفانه فراموش مي كنم مرتب Reportها رو چك كنم ولي همون صدا خودش يادآوريه . فروشنده ها هم از اين جزئيات خبر ندارند به همين خاطر مزاحم شما شدم . اگر امكان دارد چند تا گوشي كه اين امكان رو دارند و قيمت مناسبي هم دارند معرفي كنيد .
نگي 6600 كه خيلي گرونه
با تشكر فراوان

payamix
21 July 2004, 10:42 AM
اولن صداي دينگ نيست٬ صداي بيپ هستش ! :mrgreen:
3660 3650 6600 رو ميدونم كه اين ويژگي رو دارند

PAYAM
21 July 2004, 05:35 PM
7650 هم داره...

itc
22 July 2004, 02:09 AM
مرسي

فرهاد اطلسي
22 December 2004, 01:00 PM
6600 من موقع دليور زنگ نميزنه كجاش بايد تنظيم كنم

Sina-Ts
22 December 2004, 01:06 PM
سيمبين ها کلاً ظاهرا بوق نميزنن برای delivery ...فقط يه صدای کوچيک مثله موقعی که install برنامه تموم ميشه مياد..کسی راه حلی نداره؟

PAYAM
22 December 2004, 06:19 PM
فقط سيمبين ها اين مشكل رو ندارن، همه گوشي هاي جديد نوكيا اين مشكل رو دارند. مثكه براي اونها فرستاده نشدن sms غير طبيعيه... :shock:

imeni
26 July 2005, 03:40 PM
هزینه delivery چقدره؟؟؟

نيما 2
26 July 2005, 05:08 PM
نصف هزينه ارسال اس ام اس

مهدي نوروزي
26 July 2005, 06:13 PM
هزینه delivery چقدره؟؟؟

والا من یه دفعه که از این دفاتر خصوصی پرسیدم گفتن هزینه نداره.پرینت تلفن رو هم یه دفعه گرفتم باز چیزی درباره ی report هام ندیدم.

Profession@l
6 September 2005, 06:38 PM
یه مدت شایع شده بود که به اندازه یک sms
این حقیقت داره؟

mohammad54
25 February 2006, 02:43 PM
با سلام خدمت دوستان
من يك گوشي نوكيا 5110 دارم كه وقتي sms ارسال مي كنم علاوه بر info كه دريافت مي كنم 2 تا بوق مي زنه كه نشان دهنده دريافت آن توسط طرف مقابل است . اما اگر گوشي طرف مقابل خاموش باشه يا در دسترس نباشه يك بوق مي زنه و وقتي كه طرف گوشي شو روشن كنه يا در دسترس قرار بگيره يك بوق ديگه مي زنه كه دقيقا متوجه ميشم چه زماني sms رو گرفته .
يك گوشي نوكيا 8310 گرفتم با اينكه جديدتره اينطوري نبود يعني موقع ارسال sms هيچ بوقي نميزد و فقط info رو دريافت مي كردم كه فروختمش . حالا مي خواهم يك گوشي جديد صفحه رنگي تهيه كنم كه sms اون مثل 5110 باشه . فروشنده ها هم از اين جزئيات خبر ندارند و نتونستند كمكي به من بكنند . لطفا راهنمايي كنيد چه گوشي تهيه كنم كه اين امكان رو داشته باشه .
با تشكر

X430 بخر.

Gemini
25 February 2006, 05:03 PM
گزارش تسلیم یا Delivery Report یک سوم هر اس ام اس هزینه خواهد داشت . . . هر اس ام اس 15 تومن هست، پس هر ریپورت 5 تومن خرج داره . . . من فقط برای اس ام اس هایی که حتما باید طرف مقابلم بگیره از Report استفاده می کنم . . .

PAYAM
25 February 2006, 07:22 PM
مي‌شه بفرماييد از كجا به اين نتيجه رسيديد؟

farzad_sx1
25 February 2006, 07:57 PM
دقیقا منم میخواستم بدونم که از کجا به این قیمت رسیدین که اصلا Delivered دارای هزینه هستش...؟؟؟!!!!
جونه من شایعه نکنید که مخابرات بیاد واسه اینم قیمت بزاره..... خیلی پول قبضامون کم نیست اینم اضافه بشه...

kevin_m_bb
25 February 2006, 08:16 PM
گزارش تسلیم یا Delivery Report یک سوم هر اس ام اس هزینه خواهد داشت . . . هر اس ام اس 15 تومن هست، پس هر ریپورت 5 تومن خرج داره . . . من فقط برای اس ام اس هایی که حتما باید طرف مقابلم بگیره از Report استفاده می کنم . . .
من شنیدم Delivery اصلا هزینه نداره!!!
اگه داشت که پول Sms منو بیچاره می کرد

Gemini
25 February 2006, 08:35 PM
یکی از دوستانم که تو مخابرات کار می کنه بهم گفت . . . و من قبول دارم، چون از وقتی که بدون ریپورت اس ام اس می فرستم هزینش کمتر شده . . . نمی دونم !! خواستین امتحان کنین . . . اینم بگم که من آمار اس ام اس هامو دارم . . . پس نمی خواد بگین که مثلا تعداد اس ام اسات کم و زیاد میشه و الان تو توهمی !!!
نمیدونم جناب پیام منظورشون از به نتیجه رسیدن چی بود !!؟ اگه قیمت هر اس ام اسه که همه می دونن هر اس ام اس یک سوم هر پالس ه . . . در ضمن هر 50 یا 56 کاراکتر هم یک اس ام اس حساب میشه . . . ( دقیقا یادم نیست ) در مورد ریپورت هم شخصی به من این موضوع رو گفته و من چیزی رو کشف نکردم که بشه اسمش رو گذاشت به نتیجه رسیدن . . . !! :icon_razz

Malkemid
28 February 2006, 12:36 AM
من امتحان کردم خودم...هر اس ام اس با ریپورت شد 13 تومن!! (15 تومن هم نه!)

farzad_sx1
28 February 2006, 01:29 AM
اصولا قیمت هر SMS معادل 30 درصد قیمت هر پالس است...
آخرین قیمت هر پالس هم در سایت مخابرات (http://www.irantelecom.ir/default.asp?sm=0&page=126&code=2)با تعرفه 447 ریال تعیین شده...
پس اگه ضرب و تقسیم بکنیم قیمت هر SMS معادل 134.1 ریال هستش...یعنی دقیقا 13.41 تومن...
دیگه هیچ حرفی از هزینه ریپورت یا چیزایه دیگه تویه هیچ مدرک مخابراتی وجود نداشته و نداره.... در ضورت عدم پذیرفتن این مطلب لطفا مدرک برای رد این موضوع ارائه بدید...

saber2q
28 February 2006, 02:02 AM
اصولا قیمت هر SMS معادل 30 درصد قیمت هر پالس است...
آخرین قیمت هر پالس هم در سایت مخابرات (http://www.irantelecom.ir/default.asp?sm=0&page=126&code=2)با تعرفه 447 ریال تعیین شده...
پس اگه ضرب و تقسیم بکنیم قیمت هر SMS معادل 134.1 ریال هستش...یعنی دقیقا 13.41 تومن...
دیگه هیچ حرفی از هزینه ریپورت یا چیزایه دیگه تویه هیچ مدرک مخابراتی وجود نداشته و نداره.... در ضورت عدم پذیرفتن این مطلب لطفا مدرک برای رد این موضوع ارائه بدید...
قيمت هر smsمعادل يك سوم يك دقيقه مكالمه است و هر دقيقه مكالمه تلفن همراه معادل 8پالس است و براي محاسبه قيمت sms بايد 8 را تقسيم بر 3 بكنيد و ضربدر قيمت واحد پالس بكنيد
با اين فرمول قيمت دقيق smsبه دست ميايد و با توجه به فاصله كيلومتري كه از حداقل 100كيلومتر شروع ميشودتغيير ميكند

farzad_sx1
28 February 2006, 02:28 AM
قيمت هر smsمعادل يك سوم يك دقيقه مكالمه است
یک سوم نه دقیقا 30 درصد... صفحه 13 کتابچه راهنمای تلفن همراه چاپ روابط عمومی شرکت مخابرات

هر دقيقه مكالمه تلفن همراه معادل 8پالس است و براي محاسبه قيمت sms بايد 8 را تقسيم بر 3 بكنيد و ضربدر قيمت واحد پالس بكنيد
تعداد پالس در یک دقیقه در ساعتهای مختلف روز متفاوت هستش... سایت مخابرات (http://www.irantelecom.ir/default.asp?sm=0&page=126&code=2)

با توجه به فاصله كيلومتري كه از حداقل 100كيلومتر شروع ميشودتغيير ميكند
فکر کنم قیمت sms در کل کشور ثابت هستش و هزینه sms بین الملل فرق میکنه...

PAYAM
28 February 2006, 02:47 AM
قبلا هم با دوستان سر اين مسئله بحث شد و يك تاپيك طولاني هم راه افتاد.
با اينكه هيچ چيزي از مخابرات بعيد نيست ولي ريپورت هزينه‌اي ندارد! يك بار پرينت اس ام اس هايتان را بگيريد متوجه خواهيد شد.

Gemini
5 March 2006, 01:21 AM
قبلا هم با دوستان سر اين مسئله بحث شد و يك تاپيك طولاني هم راه افتاد.
با اينكه هيچ چيزي از مخابرات بعيد نيست ولي ريپورت هزينه‌اي ندارد! يك بار پرينت اس ام اس هايتان را بگيريد متوجه خواهيد شد.

اگه راهی بود که پرینت میدادن خیلی خوب بود . . . من یه بار خواستم پرینت بگیرم گفتن نمیشه و فقط می تونین تقاضای بررسی مجدد بدین . . . اگه اشتباه شده باشه رو فیش بعدی اصلاح میشه . . . شما تا حالا پرینت اس ام اس گرفتین ؟!؟ راستی من هنوزم میگم ریپورت هزینه داره، چون از کسی شنیدم که حرفش بی برو برگرد درسته . . . البته من نمی خوام بحث رو کشدار کنم، فقط لطف کنید بگید چطوری میشه پرینت اس ام اس گرفت ؟!؟!؟!؟ چون به من خیلی راحت گفتن نداریم، نمیدیم !!!

Malkemid
5 March 2006, 01:30 AM
اگه راهی بود که پرینت میدادن خیلی خوب بود . . . من یه بار خواستم پرینت بگیرم گفتن نمیشه و فقط می تونین تقاضای بررسی مجدد بدین . . . اگه اشتباه شده باشه رو فیش بعدی اصلاح میشه . . . شما تا حالا پرینت اس ام اس گرفتین ؟!؟ راستی من هنوزم میگم ریپورت هزینه داره، چون از کسی شنیدم که حرفش بی برو برگرد درسته . . . البته من نمی خوام بحث رو کشدار کنم، فقط لطف کنید بگید چطوری میشه پرینت اس ام اس گرفت ؟!؟!؟!؟ چون به من خیلی راحت گفتن نداریم، نمیدیم !!!
چرا از counter خود موبایل استفاده نمی کنید؟!من واسه امتحان این قضیه 2 ماه یه گوشی counter دار گرفتم :icon_razzو همونطور هم که گفتم ریپورت هزینه ای نداشت...:icon_surp

Gemini
5 March 2006, 01:30 AM
تعداد پالس در یک دقیقه در ساعتهای مختلف روز متفاوت هستش... سایت مخابرات

فکر کنم فهمیدن مطالبشون خیلی وقته Uptodate نشده سایت و بستن . . . :icon_razz

تو گوشی های کنتوردار میشه تنظیم کرد که هر چند کاراکتر یک اس ام اس ؟!؟!؟
من خیلی راحت این قضیه رو حل کردم . . . تو دفترچه یادداشت موبایلم هر شب تعداد اس ام اسایی که سند کردم رو با قبلی جمع بستم به همین دلیل گفتم که حساب اس ام اسامو دارم . . . البته دیگه این کارو نمی کنم و بر می گرده به همون دوران . . .

SCREAM
5 March 2006, 02:23 AM
راستش منم وقتی ریپرت رو روشن میکنم حس می کنم یه جورایی هزینه بیشتر میشه
نمی دونم والا از این مخابرات هرچی بگی بر میاد !!!

Malkemid
5 March 2006, 04:17 AM
تو گوشی های کنتوردار میشه تنظیم کرد که هر چند کاراکتر یک اس ام اس ؟!؟!؟
بابا شما به همه چی مشکوکی ها!! من نمی دونم این 50 کاراکتر 1 sms از کجا اومده...من که با همون کنتور حساب کردم معقول و درست بود.

مهدي نوروزي
5 March 2006, 10:05 AM
من هم قبلا تو تاپيك هاي مختلف گفتم كه به نظر من ريپورت هزينه نداره، توي پرينت تلفن كه چيزي نشون داده نميشه و من از چند تا از دفاتر خصوصي هم پرسيدم گفتن كه هزينه نداره.

PAYAM
8 March 2006, 02:53 AM
گرفتن پرينت اس ام اس يه خورده دردسر داره ولي گير بدين بهتون مي‌دن. (احتياج به سند و صاحب سند داره)
هزينه اس ام اس با ريپورت و بدون ريپورت روي تاليا هم فرقي ندارد. (با استفاده از كد نمايش دهنده اعتبار تست كردم)

karash501
8 March 2006, 07:40 AM
منم تا حالا فکر میکردم ریپورت مجانی نیس!
درباره تالیا نظر خاصی ندارین که چیکارش کنیم که تو رسیو اس ام اس مشکل نداشته باشه؟هر چی باهاش بزنی سند میشه ولی رسیو نه!من که تا حالا به این نتیجه رسیدم کاراکترا از 110-120 تا بالا بزنه خودتو بکشیم رسیو نمیکنه!!!
پرینت هم دردسر نداره!!فقط باید قبضو ببری تقاضا بنویسی ولی 1-2ماه بعد میدن

007
8 March 2006, 12:46 PM
کاراکترا از 110-120 تا بالا بزنه خودتو بکشیم رسیو نمیکنه!!!
برای من میکنه
من فک میکردم که مجانیه اما الان که پول 14500 SMS اومد فک کنم مفتی نباشه چون من حد اکثر 500 تا زدم نه 1000 تا چون برنامه ُSMS کنتور هم دارم !!!

farzad_sx1
8 March 2006, 01:20 PM
فکر کنم فهمیدن مطالبشون خیلی وقته Uptodate نشده سایت و بستن . . . :icon_razz

کی میگه سایت مخابرات بسته شده؟؟؟؟:icon_twis
این آدرس سایت مخابرات هستش : www.irantelecom.ir (http://www.irantelecom.ir) ........یکبار دیگه نگاه کن ......
اینم آدرس صفحه قیمتها : http://www.irantelecom.ir/default.asp?sm=0&page=126&code=2

PAYAM
9 March 2006, 02:28 AM
SMS Counter براي سري 60 اصلا برنامه دقيقي نيست!

Gemini
18 March 2006, 08:30 PM
کی میگه سایت مخابرات بسته شده؟؟؟؟:icon_twis
این آدرس سایت مخابرات هستش : www.irantelecom.ir (http://www.irantelecom.ir) ........یکبار دیگه نگاه کن ......
اینم آدرس صفحه قیمتها : http://www.irantelecom.ir/default.asp?sm=0&page=126&code=2

هرچند دیگه بی مورد این پست رو میزنم، ولی یه نگاهی به ساعت پست من مینداختین بد نبود . . . اون موقع بسته بود
:icon_razz