View Full Version : GDR Tool v1.01
mrm_mkh
12 July 2005, 02:36 PM
Category: FONT UTILITY
فونت هاي گوشي هاي سيمبيان داراي پسوندي به نام gdr ميباشند كه معمولا از روي درايو Z گوشي شما بار گذاري ميشوند . جهت تغییر و اصلاح فونتهای گوشیتان می توانید از این برنامه استفاده کنید.
[Only registered and activated users can see links]
GDR Tool v1.01 ([Only registered and activated users can see links])
Shahrooz
24 July 2005, 03:38 AM
میشه یکی توضیح بده فونت تولید شده رو چطور باید استفاده کرد و فونت کدوم قسمت ها رو میشه عوض کرد؟
ممنون.
hamid_2fun
24 July 2005, 03:44 AM
یعنی میشه با این فونت فارسی ساخت ؟؟
ولی چه فائیده مثلا اگه با فونت فارسی که با این ساختی یه SMS بنویسی گیرندش که اون فونت رو نداره فارسی نمی خونه...
به چه درد می خوره این دقیقا ؟!
Shahrooz
24 July 2005, 03:54 AM
یعنی میشه با این فونت فارسی ساخت ؟؟
ولی چه فائیده مثلا اگه با فونت فارسی که با این ساختی یه SMS بنویسی گیرندش که اون فونت رو نداره فارسی نمی خونه...
به چه درد می خوره این دقیقا ؟!
فونت فاسی رو نمی دونم میشه باهاش ساخت یا نه
ولی اینو می دونم که بلفرض اگه من با یه فونت توی گوشیم به شما sms بزنم مهم نیست که شما اون فونت رو داشته باشی یا نداشته باشی ،مهم اینه که کدهای حروف فونت من استاندارد باشه
hamid_2fun
24 July 2005, 04:01 AM
درست میگی شما ولی sms ای رو که شما با یه فونت خاص به من زدی من که با همون فونت اون رو نمیبینیم اگه کد ها استاندارد باشه فقط همون حرف رو بشکل فونت روی گوشی خودم می بینم...
فرض کن من یه فونت فارسی ساختم و بجای" H" برای اون "آ" و بجای "F" "ب" رو تعریف کردم, وختی برای شما SMS میدم "آب" شما اون رو این شکلی می بینید : FH
پس فائیده ای نداره فونت ساختن با این, حداقل برای SMS
mrm_mkh
24 July 2005, 11:48 AM
دوستان توجه کنید که با این برنامه می تونید فونتهای منوها و قسمتهای مختلف گوشیتونو customiz کنید.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.