PDA

View Full Version : علت سفت بودن کلاچ 405 چیه؟

Malkemid
12 July 2005, 01:38 PM
سلام...

بابام یه 405 داره مدل 74....کلاچش خیلی سفته...مشکلش چیه؟...شایدم همه 74 ای ها اینطورین؟...

Evanescence
13 July 2005, 08:05 AM
تمام 405 های کاربراتوری همینطوری هستن . با رگلاژ و در صورت لزوم تعویض صفحه اندکی بهتر میشه

arash p mbz bmw
13 July 2005, 07:56 PM
ببخشید از سر تنبلی بود ! ولی خدایی جمله بالاتون رو بخونید ببینید چند تا کلمه غیر پارسی ! توش وجود داره ! :icon_razz
من بخوام پارسی تایپ کنم هیچ کس متوجه نمیشه و همه ایراد میگیرن
موضوعو منحرف نمیکنم
اقا یه سوال
؟
چرا 405کاربراتوری این مشکلو دارن مشکلی تو گیربکس هست؟؟؟؟!!!!!یا صفحه کلاچ؟؟؟؟؟

ali_tl2000
14 July 2005, 12:27 PM
تا اونجا که من میدونم صفحه کلاج هردو تیپ یکسان هستش ! به احتمال خیلی زیاد مشکل سیم کلاج هست که اگه ایرانی هم باشه به بدتر شدن مشکل کمک میکنه ! موقع تعویض سیم کلاج باید داخلش کاملا روغن زده بشه و دقت کنید گرد گیرش هم سالم باشه.

zary
13 June 2007, 07:54 PM
من هم پژو روآ گرفتم کلاجش سفته و زانو ام را اذیت می کند اگر کسی در این رابطه برای نرم شدن آن تجربه ای دارد لطفا راهنمائی کند.

پیمان ق
14 June 2007, 01:02 AM
بابام یه 405 داره مدل 74....کلاچش خیلی سفته...مشکلش چیه؟...شایدم همه 74 ای ها اینطورین؟...

Malkemid عزیز ، به احتمال زیاد اشکال از سیم کلاچ و رگلاژ هستش. در ضمن من شنیدم موقع تعویض سیم کلاچ نباید بهش روغن زد چون خاک میگیره و بعد از مدتی مصیبت میشه. بعد از اینکه سیم کلاچ رو در آوردین حتماً با یه سیم دیگه داخل محل سیم کلاچ رو تمیز کنید.

من هم پژو روآ گرفتم کلاجش سفته و زانو ام را اذیت می کند اگر کسی در این رابطه برای نرم شدن آن تجربه ای دارد لطفا راهنمائی کند....

دوست عزیزم ، زیاد درموردش حساسیت بخرج ندین . کلاچ ماشین منهم اولش خیلی سفت بود (مثل دندش) ولی کم کم بهتر شد. البته ببرین نمایندگی تا هم چکش کنند و هم کلاچ رو ریگلاژ کنند.

Glimpser
14 June 2007, 01:39 AM
Malkemid عزیز ، به احتمال زیاد اشکال از سیم کلاچ و رگلاژ هستش. در ضمن من شنیدم موقع تعویض سیم کلاچ نباید بهش روغن زد چون خاک میگیره و بعد از مدتی مصیبت میشه. بعد از اینکه سیم کلاچ رو در آوردین حتماً با یه سیم دیگه داخل محل سیم کلاچ رو تمیز کنید.

دوست عزیزم ، زیاد درموردش حساسیت بخرج ندین . کلاچ ماشین منهم اولش خیلی سفت بود (مثل دندش) ولی کم کم بهتر شد. البته ببرین نمایندگی تا هم چکش کنند و هم کلاچ رو ریگلاژ کنند.

عزیزم بسیار هم به سفت بودنش اهمیت بدید وگرنه مفصل های پاتون آسیب میبینه :icon_redf
چند سال پیش روزی نیم ساعت با یک ار دی که کلاچش اوایل سفت بود تو شرکت اینور اونور میرفتم بعد از چند وقت هم کلاچش نرم شده بود ( البته من فکر میکردم نرم شده نگو پای من قوی شده بودن ) خلاصه از پادرد رفتیم دکتر اون برام توضیح داد جریان چیه و کلاچ سفت چه مشکلاتی برای مفاصل ایجاد میکنه برای من یک سال طول کشید تا برطرف بشه

از سیم های خارجی مرغوب استفاده کنید و سیمی که یکبار سفت شده باشه را میشه یک کمی با روغن ترمز شلش کرد ولی موقتیه
اشکال میتونه از محل عبور سیم باشه ( اگر از نزدیک جاهای داغ رد بشه زود سفت میشه ) مسیر را تغییر بدید .
اشکال میتونه در نحوه پیچ و خم سیم باشه ( میتونید از سیم های بلندتر استفاده کنید تا پیچ ۀآرامتر و نرمتری داشته باشه )
بعضی از انواع سیم هستند که داخلشون روغن داره از اونها استفاده کنید
اشکال میتونه از فنرهای دیسک و صفحه باشد که نوع مرغوب اون رو پیشنهاد میکنم استفاده کنید .

اینها تجربه های من بودن دیگه خوددانید فقط مراقب پاهاتون باشید که اقلا 60 سال دیگه باید براتون کار کنه

shei2nak
14 June 2007, 04:12 PM
با سلام!
همونطور كه دوستمون(donner48) گفتند مشكل از سيمه!(خدا پدر ماشين هاي 30 سال پيش رو بيامرزه كه به علت استفاده از پمپ هيدروليك به راحتي بالا پايين ميشد) و به نظر من اگه سيم رو تعويض كنيد و از جنس مرغوب استفاده كنيد خيلي بهتر ميشه (چون بابام سيم آردي رو با سيم 405 عوض كرد خيلي بهتر شد) .
در ضمن فكر نكنم مشكل از فنر ديسك باشه چون فنر به مرور زمان (به غول معروف خسته ميشه) و نرم ميشه نه سفت!!!

z_qz54
15 June 2007, 09:28 PM
بدید سیم رو روغن بزنند این هم خیلی تاثیر داره

Glimpser
20 July 2007, 05:36 AM
با سلام!
همونطور كه دوستمون(donner48) گفتند مشكل از سيمه!(خدا پدر ماشين هاي 30 سال پيش رو بيامرزه كه به علت استفاده از پمپ هيدروليك به راحتي بالا پايين ميشد) و به نظر من اگه سيم رو تعويض كنيد و از جنس مرغوب استفاده كنيد خيلي بهتر ميشه (چون بابام سيم آردي رو با سيم 405 عوض كرد خيلي بهتر شد) .
در ضمن فكر نكنم مشكل از فنر ديسك باشه چون فنر به مرور زمان (به غول معروف خسته ميشه) و نرم ميشه نه سفت!!!

اگر با گرم شدن ماشین کلاج سفت بشه میتونه اشکال از فنر دیسک باشه :icon_twis منم اول باورم نمیشد ولی خودم تجربه کردم

soheilm
23 October 2007, 02:58 PM
من هم پژو روآ گرفتم کلاجش سفته و زانو ام را اذیت می کند اگر کسی در این رابطه برای نرم شدن آن تجربه ای دارد لطفا راهنمائی کند.

برعکس شما من روا گرفتم کلاجش عینه دنبه میمونه از 405 رفیقم نرمتره انگار ماشین به ماشین فرق داره

amahdavi2004
13 November 2007, 10:04 AM
من سر 31 هزار ديسكم مرخص شد!!!؟ و در نمايندگي با شركتي تعويض شد و كلاچش مثل پنبه نرم شد قبلش آنقدر سفت بود كه توي ترافيك زانويم درد مي گرفت (با مقايسه بقيه 405 هاي مدل 85 همگي مثل مال خودم سفت بودند و فكر مي كردم كلاچ 405 طبيعتا همين جور است). مكانيك مي گفت بلبرينگ كلاچ و فنرها خراب بوده اند (از اول هم من بهش گفته بودم بلبرينگ كلاچ خراب است)

n@vid
13 November 2007, 10:15 AM
پدر من هم پرشیا داره که کلاچش خیلی سفت بود و اذیت می کرد.یه بار سیم کلاچ رو عوض کردند و تقریبا هیج فرقی نکرد ولی با تعویض دیسک و صفحه،کلاچش بسیار نرم شد.پس شما هم اول از سالم بودن دیسک و صفحه مطمئن باشید تا بی مورد سیم کلاچ رو تعویض نکنید.