PDA

View Full Version : آقايون هيچ patch اي برای فعال کردن picture message برای sx1 نيومده ؟

alix19446
11 July 2005, 10:34 AM
آقايون هيچ patch اي برای فعال کردن picture message برای sx1 نيومده ؟

m_d_1980
12 July 2005, 03:42 PM
من كه نديدم!

amir_3dxp
12 July 2005, 04:56 PM
فكر نكنم اومده باشه

PAYAM
14 July 2005, 03:49 PM
خير. اصولا پچ كردن در معني اصطلاحي يعني جانشين كردن موردي قديمي با موردي جديد و كاراتر. متناسفانه فرمت ota اصولا از ساپورت اس ايكس وان خارج شده است و بسيار بسيار بعيد است كه با پچ بشود كاري براي آن كرد. احتياج به سورس است و ...

mohammad_major
14 July 2005, 05:30 PM
تشكر از راهنمايي همه ي شما اتفاقاً فورمت ota ساپورت مي كنه و اصلاً علي جان اين كه اصلاً برنامه نمي خواد شما فقط بايد اونارو كپي كني توي مموريه موبايلت اصلاً برنامه ي مربوط به اين كار نيست حالا من خودم اينجا Picture message آپلودكردم و شما مي توني همينجا دانلود و موبايلها فورمت BMP (Bit map paint را ساپورت نمي كنه براي پيكچرمسيج

دانلود Picture Message ([Only registered and activated users can see links])

alix19446
15 July 2005, 11:47 AM
محمد جان من اصلاً etebar برای دانلود کردن ندارم
ميشه جای ديگه آپلود کنی

m_d_1980
19 July 2005, 04:27 AM
تشكر از راهنمايي همه ي شما اتفاقاً فورمت ota ساپورت مي كنه
ظاهرا اين دوست ما متوجه سوال نشدند. در SX1 امكان دريافت و ارسال Picture sms وجود ندارد چون گوشي ساپورت نمي كند. اين هم شاهد:
[Only registered and activated users can see links]

Excalibur
27 July 2005, 11:13 PM
Picture Message رو SX1 ساپورت نمي كنه، هيچ گونه برنامه اي هم براي اين مورد نديدم. خيلي عجيبه كه از بين اين همه برنامه هيچ برنامه اي براي Picture Message براي SX1 نيستش...!

رنجکار
28 July 2005, 12:43 AM
Picture Message رو SX1 ساپورت نمي كنه، هيچ گونه برنامه اي هم براي اين مورد نديدم. خيلي عجيبه كه از بين اين همه برنامه هيچ برنامه اي براي Picture Message براي SX1 نيستش...!
روی فرم ور 7 لود میشه ولی فرم وری پر از باگ و خطا است ! :icon_cool

HTK
28 July 2005, 12:55 AM
ولی گوشی من تا روزی که فیرمویرش رو عوض نکردم هم Picture Message میفرستاد هم میگرفت و نشون میداد.

Excalibur
28 July 2005, 11:18 AM
ولی گوشی من تا روزی که فیرمویرش رو عوض نکردم هم Picture Message میفرستاد هم میگرفت و نشون میداد.
احتمالا روي گوشي شما فيرم ور ورژن 7 نصب بوده، من در پست هاي اين فروم ديدم كه به اين موضوع اشاره كرده اند.
البته آقاي رنجكار هم به اين موضوع اشاره كرده اند. ممنون.

بلای ناگهانی
29 July 2005, 04:38 PM
گوشي من هم پوشه اي به نام پيكچر مسيج در درايو c داره اما باز مسيج تصويري رو نمي گيره!

PAYAM
30 July 2005, 01:42 AM
فولدر پيكچر مسيج در همه اس ايكس وان ها و با هر ورژني از فريمور موجود است اما از ورژن 7 به بعد فقط خود فولدر موجود است و داخل آن خاليست. قابليت دريافت و ارسال پيكچر مسيج فقط تا ورژن 7 ساپورت مي شد و بعد از آن به خاطر رعايت مسايل كپي رايت از اس ايكس وان حذف شد.

mse1445
31 July 2005, 02:34 AM
يكي به ما بگه چه ربطي به كپي رايت داره ؟؟

همه گوشيا ساپورت ميكنن الا اين زاغارتي

samuraii40
31 July 2005, 04:01 AM
لی فکر کنم بتونه forward کنه مثل 6630.

PAYAM
31 July 2005, 03:06 PM
خير. توي 6630 دريافت و خوانده مي شه ولي سيو نمي شه اما تو SX1 دريافت مي شه ولي اصلا بازش نمي كنه تا بشه ذخيره يا فوروارد كردش.

Excalibur
1 August 2005, 02:05 AM
متاسفانه نمي توني حتي از INBOX با استفاده از برنامه هاي ديگه درش بياري و براي ديگران با بلوتوث بفرستي.

sami
2 September 2005, 01:59 PM
واقن نمیشه کاری کرد که پیکچر مسیج sx1 درست بشه من میخوام ازش استفاده کنم .چجوری میشه بفهمی ورژن گوشی چنده منظورم اینه که کد نداره ؟

mse1445
2 September 2005, 06:37 PM
*#06#

PAYAM
3 September 2005, 02:47 AM
ستاره مربع 06 مربع
سپس دكمه Info را بزنيد در خط سوم و جلوي كلمه SVN ورژن فريمور شما نوشته شده است.

GhAeM
3 September 2005, 10:21 AM
حالا مثلا عكس سياه سفيد فرستادن اينقدر مهمه!
واقعا من نمي دونم چرا يه عده كه اصلا از سيمبيان و اسمارت فون سررشته ندارن اينجور گوشيها رو ميخرن!
مثل اين ميمونه كه بري آبگوشت با نون سنگك خاشخاشي بخوري بعدش خاشخاش بره زير دندونت بعد بگي آبگوشتش بد بود!
حالا اگه ميشد عكس رنگي بفرستي يه حرفي !
ارزش اين گوشي با يه عكس نفرستادن پايين نمي ياد!

m_d_1980
4 September 2005, 09:01 PM
واقعا من نمي دونم چرا يه عده كه اصلا از سيمبيان و اسمارت فون سررشته ندارن اينجور گوشيها رو ميخرن!
مثل اين ميمونه كه بري آبگوشت با نون سنگك خاشخاشي بخوري بعدش خاشخاش بره زير دندونت بعد بگي آبگوشتش بد بود!

ايول. از مثالي كه زدي خيلي حال كردم :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

mse1445
4 September 2005, 10:43 PM
بنظرم اين گوشي و هر كي خريد سرش كلاه رفت

بلندگو ضعيف
كيفيت سخت افزاري پايين (دو بار در عرض هشت ماه كاركرد رفته تعمير گاه
سيمبين ورژن پاپين
اس ايكس وان دقيقا هموش سنگگ خشخاشي ست
ههههههه

irreza
4 September 2005, 11:21 PM
mse1445 عزیز
نظر هر کس برای خودش مهترمه.در ضمن کیفیت سختافزاریش خیلی هم بالاست.
و اینکه گوشی شما در عرض هشت ماه دو بار رفته تعمیر گاه مشکل شماست نه مشکل گوشی.
اگر هم با سیمبین ورژن پایین مشکل دارید میتونید از یه گوشیه دیگه استفاده کنید.
سعی نکنید با نظر شخصی خود ارزش گوشی رو پایین بیارید.داشتن هر چیز با ارزشی لیاقت میخواد.

m_d_1980
5 September 2005, 12:07 AM
بنظرم اين گوشي و هر كي خريد سرش كلاه رفت

بلندگو ضعيف
كيفيت سخت افزاري پايين (دو بار در عرض هشت ماه كاركرد رفته تعمير گاه
سيمبين ورژن پاپين
اس ايكس وان دقيقا هموش سنگگ خشخاشي ست
ههههههه
اولا كيفيت سخت افزارش بالاست و مال من بعد از 8 ماه هيچ مشكلي نداره...
دوما صداي اسپيكرش خيلي بلند نيست ولي كيفيت صدا در هدفون خيلي بالا و استريوست
ثالثا هميشه سريهاي جديد سيمبين مياد. قرار نيست يه گوشي با نسلهاي بعدي مقايسه بشه
رابعا مهمترين مزيتش اينه كه مثل گوشيهاي نوكيا نيست كه دست هر بني بشري باشه و آدم وقتي گوشيش رو از جيبش درمياره همه ميگن ا‏‎‏اااااه اينهم كه نوكيا داره...

mse1445
5 September 2005, 12:24 AM
آقا رضا عزيز

اس ايكس وان و كلا محصولات سيمنس بي كيفيت هستن اين براي همه مصرف كننده ها ثابت شده

منتها طراحيش خيلي عاليه

بيخيال!!! خونتو براي آلماني ها كثيف نكن

گوشي هم برا كسي شخصيت نمياره
شخصيت ذاتيه

GhAeM
5 September 2005, 11:20 AM
اولا كيفيت سخت افزارش بالاست و مال من بعد از 8 ماه هيچ مشكلي نداره...
دوما صداي اسپيكرش خيلي بلند نيست ولي كيفيت صدا در هدفون خيلي بالا و استريوست
ثالثا هميشه سريهاي جديد سيمبين مياد. قرار نيست يه گوشي با نسلهاي بعدي مقايسه بشه
رابعا مهمترين مزيتش اينه كه مثل گوشيهاي نوكيا نيست كه دست هر بني بشري باشه و آدم وقتي گوشيش رو از جيبش درمياره همه ميگن ا‏‎‏اااااه اينهم كه نوكيا داره...
وقتي اين گوشي توليد شد هنوز 6600 به فكر نوكيا هم نرسيده بود!
تازه شما ميبينيد كه اكثر برنامه هايي كه روي 6600 با سيستم عامل بالاتر و ram داخلي بالتر اجرا ميشه رو اون هم اجرا ميشه!
ضمنا تا اوجايي كه من ميدونم سرعت سي پي يو SX1 بالاتر هستش!
همه همه اينها به كنار مهمترين موضوع اينه كه :
نوكيا نيستش

irreza
5 September 2005, 01:23 PM
آقا رضا عزيز
اس ايكس وان و كلا محصولات سيمنس بي كيفيت هستن اين براي همه مصرف كننده ها ثابت شده

این مسعله برای من ثابت نشده.شما ثابت کنید. :icon_razz دوستان دیگر هم فکر نکنم ناراضی باشند(از پست ها معلومه)
در ضمن من قبلن یه گوشی a50 داشتم و خیلی ازش راضی بودم.آنتن دهیش عالی بود منوش فوق العاده
پیچیده بود و هر کسی نمی تونست ازش استفاده کنه.زیمنس برای حرفه ای هاست.

منتها طراحيش خيلي عاليه

در این مسعله شکی نیست.

بيخيال!!! خونتو براي آلماني ها كثيف نكن
من خونم رو نه تنها برای آلمانی ها بلکه برای هیچ کس آلوده نمیکنم.آلمانی ها در صنعت گوشی های
همراه واقن عالی کار میکنن و من هم فقط و فقط برای کیفیت و کارایی محصول آن را انتخاب میکنم.چه
بسا اگر این کیفیت و کارایی رو گوشی های نوکیا داشت از آن استفاده میکردم.

گوشي هم برا كسي شخصيتنمياره

من کی گفتم گوشی شخصیت میاره؟

شخصيت ذاتيه

شخصیت هم زاتی نیست که مثل رنگ مو و بلندی قد و ... از پدر و مادر به انسان انتقال پیدا کنه.شخصیت
چیزیه که داخل انسان رشد میکنه و کم کم شکل میگیره(با توجه به الگوی انسان از بچگی تا نوجوانی) و
کامل میشه.در واقع انسان خودش اون رو میسازه.

Nima1989
6 September 2005, 06:29 PM
از موضوع تاپیک خارج نشوید.