PDA

View Full Version : سن گرفتن گواهینامه تعغیر کرد؟!

arash p mbz bmw
11 July 2005, 01:48 AM
سلام دوستان من چند وقت پیش توی روزنامه خوندم که حداقل سن به 15 سالگی کاهش یافته و این قانون ابلاغ شده اگر شما اطلاعاتی دارید بفرمایید........... :icon_cool

Nima1989
11 July 2005, 01:51 AM
من عکس اینو شنیدم(خدا نکنه)

S A B E R
11 July 2005, 02:01 AM
فکر میکنم تا نیمه ی دوم سال 66 میتونن بگیرن - میشه حدودن 19 سال

خدا نکنه بشه 15 سال ، بچه بازی میشه که .... هر چند که الانشم بچه بازیه ...

البته بی احترامی به 15 ساله ها نشه ... هر چیزی یه حداقل سنی داره ...

arash p mbz bmw
11 July 2005, 02:02 AM
دبیر شورای عالی ترافیك همچنین در خصوص گواهینامه‌های راهنمایی و رانندگی گفت: بر اساس آیین‌نامه جدید راهنمایی و رانندگی، گواهینامه‌ها به پایه‌های «الف» تا «ت» و «ویژه» شامل پایه «الف» گروه 1 «موتور گازی (دوچرخه موتوردار)»، پایه «الف» گروه 2 «موتورسیكلت تا 200 سی سی»، پایه «الف» گروه 3 «موتورسیكلت از 200 سی سی به بالا و سه چرخ با وزن تا 400 كیلوگرم»، پایه «ب» گروه 1 «خودروهای تا 9 نفر ظرفیت و وانت تا 3/5 تن»، پایه «ب» گروه 2 «خودروهای 10 تا 15 نفر ظرفیت و خودروهای خدمات عمومی»، پایه «پ» گروه 1 «وسایل نقلیه باربری با ظرفیت بیش از 3/5 تا 10 تن»، پایه «پ» گروه 2 «وسایل نقلیه مسافربری با ظرفیت 16 تا 26 نفر»، پایه «ت» گروه 1 «وسایل نقلیه باربری با ظرفیت بیش از 10 تا 40 تن»، پایه «ت» گروه 2 «وسایل نقلیه مسافربری با ظرفیت 27 نفر و بیشتر» و «ویژه» برای ماشین آلات سبك و سنگین عمرانی و كشاورزی و وسایل نقلیه فوق سنگین تقسیم شده است.

وی افزود: بر این اساس برای پایه «الف» گروه یك حداقل سن دریافت گواهینامه 15، پایه «الف» گروه دو 17، ، پایه «الف» گروه سه 18، پایه «ب» گروه یك 18، پایه «ب» گروه دو 21، پایه «پ» گروه یك 23، پایه «پ» گروه دو 23، پایه «ت» گروه یك 25، پایه «ت» گروه دو 25 و «ویژه» 18 سال تمام تعیین شده است.

وی تصریح كرد: برای دریافت تمامی این گواهینامه‌ها ارائه گواهی طی دوره آموزشی آیین‌نامه و مقررات راهنمایی و رانندگی و همچنین ارائه گواهی طی «دوره كسب مهارت عملی رانندگی»، از آموزشگاه‌های رانندگی مجاز الزامی است. همچنین راهنمایی و رانندگی می‌تواند در صورت لزوم آزمایش مجدد مقررات راهنمایی و رانندگی را پیش از انجام آزمون مهارت عملی از درخواست كنندگان به عمل آورد.

دبیر شورای عالی ترافیك به مدت اعتبار گواهینامه‌ها اشاره كرد و گفت: مدت اعتبار انواع گواهینامه‌های رانندگی بر اساس آیین‌نامه جدید، 5 ساله و پس از پایان اعتبار آن و در صورت احراز سلامت جسمی و روانی، برای دوره‌های 5 ساله تمدید می‌شود.

به گفته همچنین برای افرادی كه سن آنها بیش از 70 سال تمام باشد، لازم است سلامت جسمی و روانی هر دو سال بررسی و احراز شود.

رئوفی همچنین افزود: بر اساس آیین‌نامه جدید در صورتی كه راننده به علت تكرار ارتكاب تخلفات مهم و حادثه‌ساز در یك سال، حد نصاب نمره منفی را دریافت كند، گواهینامه رانندگی وی به استناد قانون نحوه رسیدگی به تخلفات و اخذ جرایم رانندگی ـ مصوب 1350 ـ ضبط یا ابطال خواهد شد.

arash p mbz bmw
11 July 2005, 02:05 AM
saberجان النش من یکی رو میشناسم دو سال از من کوچیکتره تو رسالت ماشین دائم زیر پاشه
اقا من دوباره موندم تو خماری من الان 16/5سالمه و 1سال و نیم مونده گرچه الن خیلی میشینم ولی با گواهینامه صفای دیگه ای داره

Nima1989
11 July 2005, 02:06 AM
کاش اون قسمتیش که راجع به این تایک بود boldمیکردید

arash p mbz bmw
11 July 2005, 02:12 AM
کاش اون قسمتیش که راجع به این تایک بود boldمیکردید
پوزش میخوام نیما جان الان درستش کردم

Evanescence
11 July 2005, 04:07 AM
منتقل شد .