View Full Version : تاپیک جامع ماشين هاي آمريكايي
mohammad_major
10 July 2005, 06:14 PM
خصوصياتي درباره ي ماشين هاي آمريكايي مانند:
كاديلاك و بيوك و پونتياك و مركوري و جيپ و كاپريس و شورولت و كامارو و داج و فورد و ...
mohammad_major
10 July 2005, 06:16 PM
كاديلاك به نظر تو ايران يكي از بهترين ماشين هاست البته تميزش حتي يكي از بهترين خصوصيت آن اين است وقتي وزن ماشين زياد مشه و ماشين مي خوابه كاديلاك اينو مياره بالا و خودش تنظيم مي كنه اين يكي از ويژگي هاي كاديلاك هستش
arash p mbz bmw
10 July 2005, 08:28 PM
دوست خوبم چرا از بدیهاش نمیگی؟؟؟؟
حميد روحبخش
12 July 2005, 05:53 PM
سلام
من شورلت بليزر دارم. با اينكه اين ماشين 27 سال كار كرده اما هنوز از رانندگي با آن لذت مي برم. به نظر من هيچ ماشيني به راحتي و قدرت و تكنولوژي ماشينهاي آمريكايي نمي رسد. خدا قسمت كنه مدلهاي جديدش رو سوار بشيم.
arash p mbz bmw
12 July 2005, 11:35 PM
دوستان خوبم دوران این ماشینها تموم شده این ماشینها به غیر از بدی هیچی ندارن چرا لذت به ادم میدن ولی.....
سوخت مصرفی این خودروها واقعا زیاده
الودگی دارن
قطعات کمه
و............................................
جدیداش باز یه چیزی
bardiashamee
12 July 2005, 11:50 PM
عروسن!!!!!
arash p mbz bmw
12 July 2005, 11:54 PM
عروسن!!!!!
دوستان عاشق ماشین امریکایی لطفا دلایلتونو بگید تا بقیه هم متوجه بشن :icon_excl
bardiashamee
13 July 2005, 12:05 AM
قدرت موتور
آرامش
امنیت
تکنولوجی
و....
حميد روحبخش
14 July 2005, 07:29 PM
سلام.
در اصطلاح عاميانه ميگن ماشيناي آمريكايي نامرد نيستن. يعني تا آخرين قطره خونشون ! كار ميكنن.
مثلاهمين بليزر من. بيچاره يه مدت بود آمپر آبش ميچسبيد به آخر قرمز. فكر كردم شايد ترموستاتش دير عمل ميكنه بدش يه روز ديدم رادياتش رو هرچي پر ميكنم سه سوت خالي ميشه.دقت كردم ديدم داره از لوله اگزوزش آب ميريزه. خلاصه شصتم خبردار شد كه يا واشر سرسيلندر سوخته يا سرسيلندر ترك خورده. حالا قسمت جالبه ماجرا اينكه با همين حالت و بدون آب ماشين بيچاره روشن شد و حدود 15 كيلومتر تو ترافيك باهاش رفتم تا به تعميرگاه رسيدم. بعدش كه مكانيك سرسيلندرشو باز كرد ديدم شانس آوردم فقط واشر سوخته. به نظر من كه انصافا جنس قطعاتي كه تو ماشيناي آمريكايي استفاده كردن تو هيچ ماشين ديگه اي لنگه نداره .
حالا فكرشو بكن اگه با يكي از همين ماشيناي امروزي باشي و مثلا آمپر آبش يك كم بالاتر بره چه بلايي سر ماشين و صاحب ماشين مياد.
از نظر راحتي فكر نكنم هيچ فرماني نرم تر از ماشيناي آمريكايي باشه. صندليهاشم كه نيازبه گفتن نداره از مبلاي راحتي هم راحت تره.
البته در كنار همه اين خوبيها هزينه نگهداري بالايي دارن. سوخت زياد مصرف مي كنن و . . .
ولي من فكر ميكنم ارزششو داره
محمد رضا محمدي
14 July 2005, 11:25 PM
من از بچگي با ماشيناي امريكايي بزرگ شدم .... به نظر من رو دست ندارن ....
من نميدونم چرا هر وقت بحث مصرف ميشه همه نگاها ميره سمت ماشيناي آمريكايي ....
جالبه بدونيد بليزر با موتور 6000 سي سي در هر 100 كيلومتر 18 تا 22 ليتر بنزين مصرف ميكنه كه دقيقن با مصرف بنزين پاترول با موتور 2400 سي سي برابري ميكنه ... سواري اين كجا و سواري و امكانات ... ايمني و جاداري بليزر كجا ....
شورلت نوا داشتم سدي 15 مصرف داشت با موتور 6 سيلندر 4100 سي سي مصرف پيكان چقدره ؟؟ با موتور 1600
سيستم سوخت پاشي انژكتور از حدود 35 سال پيش در خودروهاي امريكايي به كار گرفته ميشده حالا 405 با موتور انژكتوري ؟؟ !! خنده دار به نظر ميرسه وقتي هنوز مردم دنبال نوع كاربراتوري اون هستن .....
شورلت كاپريس بروگهام LS مدل 92 توي اتوبان 7-9 ليتر مصرف داره .... باور نميكنيد از اهل فن بپرسيد ....
bardiashamee
14 July 2005, 11:33 PM
قدرت موتور:قدرت موتور در اصل به خاطر اطاق بسار زمخت و سنگین نصف شده
ارامش:با شما موافقم ولی هر چی درمیاری باید پوله بنزینشو بدی
امنیت:---------------------------
تکنولوژی:به نظر شما یه شورلت برای چند سال قبله که میگین تکنولوژی..............
:icon_wink
در مورد قدرت موتور :امکان نداره از ماشین کولر بگیری کم بیاره یا داغ کنه :icon_cool
کادیلاک فلیدوود سال 75 رو هنوز اگه بهش اشاره کنی همه رو میخوره :icon_cool
پول بنزینم بشین حساب کن چقدر در سال فرقشه؟؟؟
همین کادیلاک ایران خودمون یا سویل خودشون خیلی از امکاناتی رو که هنوز بعضی ماشینا ندارن داره
کادیلاک فلیدوود امکان تنظیم برقی صندلی در سال1975!!
شورولت مونتکارلو مجهز به صندلی گردون برای سهولت در سوار وپیاده شدن سرنشینان عقبو..............
mohammad_major
14 July 2005, 11:56 PM
ماشين آمريكايي بهترينش و حتي تميزترينش بيشتر از 5ميليون نيست مانند كاديلاك بيوك پونتياك و...
arash p mbz bmw
15 July 2005, 08:59 PM
اولا احتمالا به نظر دوستان مصرف 15تا22لیتر بنزین کمه
بعدم منظور من کولر نیست منظورم اینه که بدلیل سنگینی بیش از حد ماشین قدرت موتور انچنان به چشم نمیزنه
شما کمیاب بودن قطعات رو چی میگید
مطمئن باشید با کوپونی شدن بنزین باید با اینجور ماشینها خداحافظی کرد پس نیازی به حساب کردن پول بنزین نیستش
من مخالف ماشین امریکایی نیستم بلکه مخالف ماشین امریکاییهای قدیمی هستم که خود شرکتهای سازندهشون اوراقشون کردن ولی ما هنوز دنبالشونیم اونم با ذوق ............
bardiashamee
15 July 2005, 11:22 PM
ماشين آمريكايي بهترينش و حتي تميزترينش بيشتر از 5ميليون نيست مانند كاديلاك بيوك پونتياك و...
چرا هست :icon_arro
من سراغ دارم کادیلاک دویل 86-87
تازه اولدزمبیل 92 سالم رو که دیگه آخرشه حدود 8 قیمت داره سالمش :icon_wink
bardiashamee
15 July 2005, 11:25 PM
بعدم منظور من کولر نیست منظورم اینه که بدلیل سنگینی بیش از حد ماشین قدرت موتور انچنان به چشم نمیزنه
مطمئن باشید با کوپونی شدن بنزین باید با اینجور ماشینها خداحافظی کرد پس نیازی به حساب کردن پول بنزین نیستش
من مخالف ماشین امریکایی نیستم بلکه مخالف ماشین امریکاییهای قدیمی هستم که خود شرکتهای سازندهشون اوراقشون کردن ولی ما هنوز دنبالشونیم اونم با ذوق ............
اگه تو ایران بنزین کوپنی بشه !! :icon_lol:
باید با زندگی خداحافظی کرد!!! :icon_bigg
(==>hell lord<==)
16 July 2005, 11:25 AM
پدر من یک شورلت نوا داره و من از بچگی با اون بودم....پدر من هم اسلن به ماشینش نمیرسه...13 به در 2 سال پیش یک پیکان ساف اومد چسبید به در نفر جلوی سمت راست...انقدر ضربه شدید بود که کسانی که صحنه رو دیدن میگفتن ماشین برای یک لحزه کج شد....از قضا مادرم هم حامله بود و جلو نشسته بود... به خاطر ضربه ای که سرم به شیشه ی بغل خورد سرم خون اومد....اومدیم بیرون دیدم که پیکانه کاپوت جلوش جمع شده بود و چرخها کج...ولی باورتون نمیشه...یعنی باورم نمیشد که فقط در جلوی ماشین ما رفته بود تو و حتی ستون ماشین دست نخورده بود..مادرم هم سالم بود...بعد هم که پیکان رو با جرثقیل بردن و ما هم با ماشینمون رفتیم خونه!روز بعد که بردیمش ساف کاری برای اینکه درو بردارن از بس سنگین بود 3 نفره برداشتنش.بعد که کاور رو باز کردیم دیدیم که یک ورقهی قتور فلزی که جد اقل 7cm عرض داشت به عنوان محافظ گذاشتن...اگر این ورقه نبود خدا میدونست چه بلایی سرمون میومد.اگر ماشینی که به ما خورده بود زیان یا پراید بود فکر کنم کشته هم میداد...تا الان هم 1.5سال هست که پاش به تعمیر گاه واز نشده!اگر این ماشین بنزین 20 یا 30 درصد بیشتر از بقیه میسوزونه بجاش 100 درسد امنیت و 60 درسد خرج کمتر و 50 درسد راحتی بیشتر داره!با این ماشینها تو تسانداز که میری خیلی کمتر احساس میکنی!من که این ماشینو دوست دارم و از قیافه اش خوشم میاد!شاید اگر این اتفاق نمی افتاد این رو انقدر قبول نداشتم!ولی موافقم که باید از دور خارج بشن!که شدن!الان هم شورلت دیگه جایگاه خوبی فکرنکنم داشته باشه!فلن اول از همه ماشینهای انگلیسی بعد المانی بعد ایتالیایی بعد هم شاید امریکا!
mohammad_major
16 July 2005, 04:52 PM
[Only registered and activated users can see links]
Pontiac GTO ي6000 سي سي 8 سيلندر سرعت 340 كيلومتر
اينم قسمت داخلي
Ford GT ل 8000 سي سي 460 اسب بخار 8 سيلندر سرعت 380 كيلومتر 0تا 100 3ثانيه
اينم قسمت داخلي
Cadilac Escalade پ8 سيلندر 0 تا صد 4ثانيه دنده ي 1 110 سرعت شاستي بلند .
فكر كنم آرش ان حرفي براي گفتن نداري .
arash p mbz bmw
16 July 2005, 05:19 PM
مدل جدیدی از پورشه 911 عرضه شده است که دارای پسوند قس است مهندسین پورشه با کم کردن وزن ان به 1360 کیلوگرم و تغییرات فنی در اتومبیل و نصب یک براگیر از جنس فیبر کربن و نصب یک موتور 6 سیلندر تخت و24 سوپاپه که دارای زمان بندی متغیر باز وبسته شدن سوپاپ ها است و دارای توان 380 اسب بخار در 730 دور در دقیقه و گشتاور 400 نیوتن متر در 5100 دور در دقیقه و یک گیربوکس 7 سرعته دستی ( 6دنده جلو و یک دنده عقب ) توانستند به شتاب 4.4 ثانیه در 0 تا 100 کیلومتر و حداکثر سرعت 305 کیلومتر در ساعت را به دست بیاورند .
General information:
* Year: 2003
* Manufacturer: Ferrari S.p.A.
* Model: Enzo Ferrari
* Body type: coupe
* Base MSRP: $643 330
Dimensions
* Curb weight: 1255 kg
* Weight distribution: 43.9-56.1
* Length: 4.702 m
* Height: 1.147 m
* Width: 2.035 m
* Wheelbase: 2.650 m
* Wheel rim size: 19"
Engine
* Type: 5.998 liter gas
* Drivetrain: Mid-Engine / RWD
* Valvetrain: 48 Valve DOHC variable valve timing
* Cylinders: 12
* Displacement: 5,998 cc
* Redline: 8000 RPM
Transmission
* Gear type: 6 speed manual with automated shifting and clutch
* 1st Gear Ratio: 3.15:1
* 2nd Gear Ratio: 2.18:1
* 3rd Gear Ratio: 1.57:1
* 4th Gear Ratio: 1.19:1
* 5th Gear Ratio: 0.94:1
* 6th Gear Ratio: 0.76:1
* Final drive gear ratio: 4.10:1
Performance
* 0 to 100 km/h (62 mph) 3.5 s
* 1-100 mph: 6.4 seconds
* Top speed: > 350 km/h (> 219 mph)
* Fuel efficiency: 8 mpg city / 12 mpg highway
اگه بیشتر میخوای بدنه ی ماشین امریکاییات با پستم ابشه بگو بیشتر بزارم
محمد رضا محمدي
18 July 2005, 11:23 AM
اينجا بحث مشخصات فني خودروهاي آمريكايي هستش و نه كل كل سر امريكا و روپا و فراري و پورشه ....
بهتر بود اطلاعات خودتون رو در تاپيك هاي مجزا به نمايش ميگذاشتيد ....
camaro
26 December 2005, 12:15 PM
خدمت اون دسته از دوستان كه اوتومبيلهاي آمريكايي رو جيز مي دونن و پشت سرش همش يك سري حرفايي ميزنن كه بيشتر در خور اتومبيلهاي صفر وطنيه :
اولا در جواب دوستمون جناب آرش كه فرمودند بنزين زياد مصرف مي كنه : من از 15 سالگي با ماشيناي آمريكايي رانندگي رو ياد گرفتم . الان هم يه كاماروي ال تي فول دارم .موتورش 8 سيلندر 350 كه تقريبا موتور استاندارد 80 % ماشيناي آمريكايي موجود در كشوره .موتور بيوك ايران. در مورد مصرف بايد عرض كنم كه البته يكمي بيشتر از آردي صفر مصرف داره .حدودا صدي 13 تا و داخل شهر هم 15 تا . كه به خاطر وجود سيستم مگنت و مني فولي خاص ساخت جي ام و يك سيستم تزريق بخار بنزين هست.
خب حالا اينا رو بعدا بيشتر توضيح مي دم .
در مورد قععات يدكي هم كه از پيكان بيشتره و هم ارزونتر .البته چند سال پيش خيلي گردون بوده.
پس خيلي هم كميـــــــــــــــــــــــــــــاب نيست.
در مورد وزن ماشين خب يه چيزي بالاي يه تن و نيمه . كه هر وقت دلتون خواست مي تونيد با فشار 3 سانتي متر !به پدال گاز اين هيكل رو در عرض 15 ثانيه از نظر يه زانتيا و 206 جديد محو كنيد .( كاريكه هر بعد از ظهر دارم مي كنم .)
در مورد كوپن بنزين هم هنوز تصميم درست و حسابي نگرفتن البته منظور شما كارت هوشمند سوخته كه بيشتر واسه شناسايي و موارد امنيتي صادر ميشه .
در مورد ! اوراق كردن اين جور ماشينا توي خود آمريكا وكانادا بايد بگم كه الانه تعداد خيلي زيادي از اين نوع ماشينا داره در سطح خيابوناشون تردد مي كنه اونم با بهترين نوع تزئينات اسپرت و وضعيت موتور و بدنه.
بشتر سرمايه دارا و علاقمندان هنوز هم داخل گاراژشون سواي يك اتومبيل لوكس و يه اتومبيل اس يو وي و يه ماشين كوهستاني اقلا يه نمونه از فورد موستانگ دهه 70 و يا شورلت كامارو و يا مچ وان و يا ترانس اي ام و يا .......... دارن و يكشنبه ها از سواري با اونا لذت مي برن.
شايد هم ذوق ما ايراد داره و نمي خوايم دور بر ماشيناي ساخت داخل بپلكيم.
البته من خودم هم سواي ماشين امريكايي يه پژو جي ال ساخت فرانسه دارم كه همين پژو 10 12 ساله مصرفش از جي ال ايكس صفر كمتره .موتورشم مطمئنطره .
mohammad_xlr
26 January 2006, 01:25 PM
تاپیک جالبیه.منهم با نظر آقا محمد موافقم.ماشین فقط ماشینهای امریکایی که گل سرسبدشون هم کادیلاکه.به نظرم کادیلاک مدلهای جدیدش بازار اتومبیل های لوکس جهان رو از اینرو به اونرو میکنه.مخصوصا که قیمتش با رقبای اروپاییش قابل مقایسه نیست(ارزونه)خلاصه منهم خواستم عرض ارادت کنم وهر کمکی از دستم بر بیاد برای این تاپیک حاضرم انجام بدم.
mohammad_xlr
26 January 2006, 01:33 PM
cadillac xlr 2005
mohammad_xlr
26 January 2006, 02:14 PM
CADILLAC DTS 2006این دیگه آخرشه من که از این مدلش خیلی خوشم میاد.مطمئنم رودست نداره
CADILLAC DTS 2006
CADILLAC ESCALADE ESVحجم موتور 6000سی سی
اینهم DTSآقای پرزیدنت بوش.هیچ اطلاعاتی ازش در دست نیست ولی مطمئنا...
یکی از شاهکارهای کادیلاک.CADILLAC CIEN.7500CC TURBO CHARGHER ENGINE.750HP.MAX SPEED??ALL TIME 4WD.
مدلهای V-SERIES کادیلاک.سمت چپ STS-V.وسطیXLR-V. سمت راستCTS-V.
باز همCADILLAC CIEN
نمای پشت CTS-Vعظمتوووووووووووو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mohammad_xlr
26 January 2006, 02:55 PM
CADILLAC XLR_V
CADILLAC SRX
CADILLAC SRX
CADILLAC SRX
CADILLAC SRX
mohammad_xlr
26 January 2006, 03:14 PM
CADILLAC SIXTEEN!!!شاهکار کمپانی عظیم کادیلاک.16 سیلندر.13000 سی سی حجم موتور.1000 اسب بخار قدرت.دیگه نمیدونم در موردش چی بگم...ظاهرا 2 میلیون دلار هم براورد قیمتشه.البته این خودرو کانسپت هست وفعلا امکان خریداری نیست.
موتور 16 سیلندر کادیلاک سیکستین!!!!
mohammad_xlr
26 January 2006, 03:33 PM
CADILLAC IMAJ
CADILLAC IMAJ
12 سیلندر 7500 سی سی.از آیینه های بغل خبری نیست.استفاده از سیستم دوربین در عقب ماشین.همچنین این خودرو مجهز به سیستمNIGHT VISION یا دید در شب میباشد.کادیلاک دی تی اس نیز مجهز به این سیستم میباشد.در بین مدلهای معمولی فقط دی تی اس مجهز به دید در شب میباشد.همچنین سیستمهای بیشماری همانند HEADER SHOW یا نشان اطلاعات بر روی شیشه جلوی راننده همانند جنگنده ها.البته این سیستم در اکثر خودروهای تولیدی کادیلاک موجود میباشد.و سیستمهای بیشمار دیگر...
mohammad_xlr
26 January 2006, 03:55 PM
CADILLAC CIEN نمای داخلی.تمامی نشاندهنده ها LCD بوده وخبری از عقربه نیست.
CADILLAC EVOQ.12 سیلندر 7500 سی سیو...آخر تکنولوزی البته کانسپته.
نمای داخلی ایواک
mohammad_xlr
26 January 2006, 04:02 PM
2 تا عکس از کادیلاک وایزون
mohammad_xlr
26 January 2006, 04:10 PM
اینهم چند تا عکس از خودم.این هامر حدود 2-3 ماهی در اختیارمون بود.گذر موقت.عجب ماشینی بود.ولی HUMMER کی شود CADILLAC؟؟!!!
amirbandpey
5 March 2006, 03:02 PM
سلام . من عاشق كاديلاكم اين ماشين همه چي داره
هرچي فكرش مي كنين باهم هم ميتونيم بحث كنيم باي
astiak
6 March 2006, 01:08 AM
دایی من یه جیپ ویلیز شهباز داره بعد 40 سال و اندی گیربکسشو باز کرد لامسب دنده ها تکون نخورده بودن و اصلا ساییده نشده بودن و از اونجایی که مراغه ای هستم و همه تو مراغه حداقل یه ماشین دو دف دارن . هیچ ماشین دو دفی مثل ویلیزها و شهبازهای آمریکایی نمیشه. من شهبازی رو دیدم که باهاش داشتن زمین های کوهستانی مراغه رو شخم میزدن
shei2nak
7 March 2006, 04:37 PM
دوستان عاشق ماشین امریکایی لطفا دلایلتونو بگید تا بقیه هم متوجه بشن :icon_excl
كافيه فقط يكبار سوارش بشين بعد ميفهمين نرمي و شتاب يعني چي .:icon_cool
iph3w
29 April 2006, 09:02 AM
البته ماشين هاي آمريکايي قديما خيلي تاپ بودن و جديدا ديگه خيلي حرفي در مقابل ماشين هاي اروپايي و ژاپني براي زدن ندارند. هم از لحاظ سراحي عقب هستند و هم از لحاظ امکانات تکنولوژيکي و راحتي. ولي ماشين هاي آمريکايي قديمي به هر ماشين ايراني که بگين شرف دارند. من الان دارم دنبال يه کاديلاک 1958-1963 ميگردم ولي چيزي پيدا نکرم. جالبه بدونيد ماشيني که اون موقع ساخته شده بود داراي power Streering، صندلي برقي، کولر، پنجره برقي، آينه برقي، و حتي پخش نوار 8 نواره بوده، مثل cd-changer. ولي ماشين هاي آمريکايي جديد از همه لحاظ افت کردن و حتي طراحي شون هم ديگه مثل قديما هنر مندانه نيست.
يه سوال هم داشتم. مگه نميشه موتور کاديلاک ايران يا شورلت قديمي ها رو گاز سوز کرد؟ ميشه؟ نميشه؟
خلاصش اينکه ماشين هاي قديمي قديمي رو خيلي به 405 و گل و 206 و از اين چرت و پرت ها ترجيح مي دم. (اگه ماشين قديمي تميز باشه)
astiak
30 April 2006, 02:00 AM
میشه گاز سوز کرئ ولی LPG چون در CNG با یه گاز دادن تمام گاز تو تانک رو میکشه تو خودش
iph3w
30 April 2006, 10:36 AM
فقط همين؟ آخه ديگه که ماشيني رو lpg نمي کنن درست مي گم؟
آریو
30 November 2006, 01:48 AM
دوستان مدتي هست دنبال يه بليزر هستم اگه ممكنه نظرتون روبگين ويك راهنمايي درموردمدل هاي موجوددرايران وقيمتشون وچيزهاي ديگه كه به نظرتون ميرسه
پيشاپيش متشكرم
Hossein WV
30 November 2006, 02:19 AM
دوستان مدتي هست دنبال يه بليزر هستم اگه ممكنه نظرتون روبگين ويك راهنمايي درموردمدل هاي موجوددرايران وقيمتشون وچيزهاي ديگه كه به نظرتون ميرسه
پيشاپيش متشكرم
دوست عزیز بلیزر از نضر امکانات خیلی خوبه شیشه برقی کولر یخچال صندلی خیلی راحت و کاشین خیلی قدتی من باهاش شیب 65 70 درجه رو رفتم بالا قیمت هم تمیزش در حدوده 3.5 4 به بالاست
به جز ماشین امریکایی هیچی سوار نمیشم به چند دلیل
1- سواری و امنیت فوق العاده خوب
2-از نظر شتاب و سرعت کمتر ماشینی بهش میرسه تو ایران
3-مدل های کورسیش کلاس خوبی داره
4-با اینکه واسه دهه 70 میلادیه اما از نظر امکانات از ماشین های امروزی سر تره نه لوازمش اونقده گرونه نه زیا میسوزونه من یه فایربرد 6 سیلندر خورجینی داشتم در 100 کیلومتر 12 تا میسوووزوند اما یه فایربرد دیگه داشتم موتور 400 با کربرات سولوکس داشت در 100 کیلومتر 16 تا میسوزووند اما به جرات میگ هیچ ماشینی منو نتونست چه تو شتاب چه تو تاپ اشپید بگیره :icon_razz
بلیزر معمولا موتور 350 روش هست اما 400 هم داره و میتونی بندازی
از مدل دهه 70 هست تا 2005 مدلهای دهه 70 صندلی برقی شیشه برقی یخچال دارن و ماشین خوبیه در 100 کیلومتر هم 13 تا 18 میسوزونه بستگی به کاربراتس داره بله اتومات داره موتور 8 سیلندر داره 6 هم پیدا میشه 5700 سي سي حجم موتور و 165 اسب قدرت با موتور 350
اگه ماشین شاستی بلند میخوای بهترین گزینه است اگه هم خرجی برات داشته باشه سواری خوبی بهت میده که اصلا خرجش به چشم نمیاد ولی معتادی داره یعنی بعدش دیگه سوار هیچ ماشینی نمیتونی بشی:icon_twis :icon_razz
shahram2006_m
30 November 2006, 10:08 PM
دوست گرامی donner 48
پست شما به علت انحراف و نداشتن هیچ گونه ارتباطی با تاپیک پاک شد
spymatrix_xxx
1 December 2006, 03:09 AM
اولا کامارو rs 1969 با قدرت موتوره 450 اسب در اون زمون 0-100 5تانیه است بن.ینم فداش
در ضمن به این ماشینا muscle car میگن در سرتاسر دنیا کلو ب دارن و با قیمت های بالا معامله میشن [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
Lord of Darkness
1 December 2006, 08:23 PM
به نظر من گاز سوز کردن ماشینهای امریکایی خیانتی عظیم به این قایقهای تندروی تفریحیه.
Foad
4 December 2006, 09:12 AM
نام تاپیک به
تاپیک جامع ماشين هاي آمريكايي
تغییر یافت
دوستان لطفا کلیه سوالات خود را در زمینه خودرو های قدیمی آمریکایی موجود در کشور اینجا مطرح کنید
دلیل این مسئله پرهیر از ایجاد تاپیک هایی متعدد و با پاسخ کم می باشد
Lord of Darkness
4 December 2006, 01:15 PM
حالا که تاپیک جامع امریکایی شد اینجا.
دوستان پونتیاک ترانس ام 78 سراغ ندارید؟
یا فورد مک وان بین 74 تا 78
آریو
5 December 2006, 01:31 AM
دوستان سوالي دارم ولي قبلش مي خواهم خواهش كنم كه تلگرافي جواب نديد
درمورد ون شورلت وفورد چه مدل هايي درايران هست وحدودقيمت (لطفا)
وبليزر دودرب چه مدل هايي هست درايران وحدودقيمت(لطفا)
ببخشيدكه من روم زيادهست ولي خب چي كاركنم فقط ازشمامي توانم بپرسم
درضمن اگه نظرديگه اي هم داشتيدخوشحال ميشوم
متشكرم
Foad
7 December 2006, 08:56 AM
ازتمامي دوستاني كه منت گزاشتندلطف كردندجوابي ندادندصميمانه سباس گداريم
دوست عزیز
من چندین باز در تاپیک هایی که شما در مورد بلیزر باز می کردید خدمت شما متذکر شدم که بدلیل تعداد کم دوستانی که از این خودرو ها دارند شما لطفا در این تاپک مشکلتونو مطرح کنید
همونطور که عرض کردم تعداد کمه و شما باید صبر داشته باشید
لطفا از زدن اینگونه پست ها خودداری کنید
پست شما پاک شد
Hossein WV
7 December 2006, 04:14 PM
متشكرم
سلام دوست عزیز درباره فورد ون من که تا حلا ندیدم ولی بیلزر دو در هست و توی پست های قلبی هم مشخصاتشو نوشتم هم قیمتو
قیمتش بسته به تمیی از 3 میلیون داره به بالا
محمد وزانی
8 December 2006, 06:24 PM
کلا ماشین های آمریکایی تولید شده قبل از انقلاب چیا هستن؟
Lord of Darkness
11 December 2006, 11:14 AM
منظورت از ماشینهای امریکایی قبل از انقلاب تولید داخله؟ باید بگم هیچی.
اگه منظورت تولید خود امریکاست که باید بگم همه چی.
محمد وزانی
16 December 2006, 01:17 PM
منظورت از ماشینهای امریکایی قبل از انقلاب تولید داخله؟ باید بگم هیچی.
اگه منظورت تولید خود امریکاست که باید بگم همه چی.
یعنی چی هیچی؟این همه کادیلاک ایران و سویل و ... پس اینا چیه؟قیمت هاش رو از کجا میتونم گیر بیارم؟ راستش شاید یکی بخوام بخرم !! شورلت رویال چی؟
آریو
16 December 2006, 03:32 PM
كسي اطلاعاتي درموردچگونگي تغييررنگ دادن خودرواطلاعاتي نداره؟
amir-pars
31 December 2006, 04:18 AM
حجم موتور بیوک B3 چقدر هست؟ مدل 1980
Hossein WV
31 December 2006, 12:11 PM
كسي اطلاعاتي درموردچگونگي تغييررنگ دادن خودرواطلاعاتي نداره؟
باید با اداره راهنمایی رانندگی هماهنگ کنی که اونا استعلام میگیرن از بدنه تا موتورو چک میکنن
حدود 40 50 تومن هم خرج داره کاره اداریش یه کم زیاده
[amir-pars=QUOTE] حجم موتور بیوک B3 چقدر هست؟ مدل 1980 [/QUOTE]
بيوك ايران هم موتور 8سيلندر 350 اينچ مكعبي يعني 5800 سي سي داره
168 اسب بخار هم قدرت داره
محمد وزانی
9 January 2007, 07:09 PM
کسی یه کادیلاک ایران (سویل)تر و تمیز سراغ داره ؟ من میخرم .... هر کی سراغ داره پیغام بده تلفن بذاره ... راستی این حجم موتور به چه درد میخوره؟ میدونم ربطی به این تاپیک نداره اگه میشه آدرس بدین برم یاد بگیرم
shei2nak
10 January 2007, 02:45 AM
با سلام
مي خواستم از اقاي hossein wv عزيز بپرسم مگه ميشه بيوك با 8سيلندر و 5800 سي سي حجم موتور فقط 168 اسب قدرت توليد بكنه:icon_twis اگه اينطور است لطفا مشخصات فني تر اين موتور را در اختيارم قرار دهيد
با تشكر فراوان
Hossein WV
10 January 2007, 01:09 PM
بله دوست عزیز قدرت بيوك با موتور 350 اينچي 165 اسب بخار هستش. که اونجا غلط تایپی شده
فنی تر ؟؟؟؟مثلا؟؟
آریو
11 January 2007, 01:03 AM
ببخشيد اينچي يا سي سي ؟
shei2nak
11 January 2007, 01:15 PM
دوست عزيز منظورم از فني تر يعني مشخصات موتور مخصوصا نسبت تراكم كه مطمئنا بيشتر از 7.5 نبايد باشه به دليل قديمي بودن موتور
پاينده باشيد
Blazer
3 April 2007, 08:54 PM
- من يه معدن وسط كوير مركزي ايران دارم .
- اونجا فقط بولدوزر d8 كاترپيلار - 1921 ده چرخ و بليزر K5 ميتونه بره .
- با چند تا ماشين ديگه هم رفتم مثلا پاترول يا پيكاپ اگه يه نم با رون بزنه بايد بري تراكتور بياري بكشيش بيرون .
- حالا تو بگو بنزين ليتري 1000 تومان ...
================================================== ====
متشكرم
من بليزر رو بگم
مدل K5 دو در 4WD در ايران هست با دو موتور V8-400-350 و گيربكس 3سرعته اتوماتيك- 4يا3 سرعته دستي -كمكش كامله وزنش حدود 2 الي 2.2 تن هستش و از مدل 1975تا1980 تو ايران هست .
مدل K10 وانتش هست با دو موتوره 250-6سيلندر خطي و V8 350 دو و تك ديفرانسيل پيدا ميشه .
مدل Suberbun چهار دره فوق ااعاده درازه 3 رديف صندلي داره جون ميده برا مسافرت با موتور هاي 350-400-455 در ايران پيدا ميشه اونم دو و تك ديفرانسيلش هست از مدل 1981 به بالاش گير بكس 4 سرعته اتوماتيك روش هست (از 1977 تا 1994 تو ايران هست اونم به خاطر جنگ كويت).
در كل اگر بليزر به در بوخور گيرت بياد مدل 77 يا 78 زيادتر هست . از 2 ميليون تا 5-6 ميليون هم حدود قيمتشه .
mti 84
4 April 2007, 01:50 AM
سلام می خواستم ببینم یه نوا c6 تمیز قیمتش چنده!!!:icon_surp
در کل ارزش داره یه مدل 66 به بالاشا بگیرم.آخه عشقه اتوماتیک کشته منو:icon_cry::icon_cry::icon_cry:
Blazer
4 April 2007, 05:42 PM
سلام می خواستم ببینم یه نوا c6 تمیز قیمتش چنده!!!:icon_surp
در کل ارزش داره یه مدل 66 به بالاشا بگیرم.آخه عشقه اتوماتیک کشته منو:icon_cry::icon_cry::icon_cry:
ما 7 سال يه نوا C6 داشتيم خيلي ماشين خوبي بود 210 تا هم تو جاده ميرفت فقط . . . :icon_evil
الان بليزر دارم حالا ميبينم اون موقع اگه بيوك خريده بودم بهتر بود چون موتور 350 GM تو اون سري بهترين موتوره هم كم خرج تره هم شتاب و گشتاورش خيلي بالاس فرقش 1 ليتر بيشتره
موتور نوا : 250 اينچ -4100cc - شش سيلندر خطي ( اين موتور روي وانت شورلت ها بيشتر استفاده مي شه)مصرف حدود 13-14 ليتر
موتور بيوك : 350اينچ - 5700cc- هشت سيلندر خورجيني V8 مصرف حدود 13الي 15 ليتر
گيربكس هر دو شون TH350 اتوماتيك هست سه سرعته كه ميتوني با TH700 چهار سرعته عوض كني.
انواع كيت هاي تيونينگ رو موتور 350 سوار ميشه كه 250 نداره (مثل انواع كاربراتور - سوپر شارژ - ميل سوپاپ - انگشتي و رنجير تايم ريس ) حتي كيت انژكتور اگه خواستي يه ندا بده
در كل من ظاهر نوا رو بيشتر ميپسندم
قيمتش تر تميزش هم از 3.5 تا 4.5 ميليون هست رنگ كرمش هم بيشتر تو بورسه
mti 84
6 April 2007, 01:18 AM
راسیاتش من یه روآ نوشتم که تا 10 روز دیگه بهم میدند
نظر خودم اینکه بفروشم یه نوا بگیرم و 4 میلیون هم داشته باشم!!!!:icon_razz
نظر شما چیه؟البته مصرفشون فکر نکنم زیاد فرقی داشته باشه چون حالا یه آر دی دارم یه کم بالاست!
Blazer
7 April 2007, 03:04 PM
خوب كاري ميكني
نوا قطعا بهتر از روا هست اميدارم يه تميزش رو پيدا كني
موفق باشي
Foad
13 April 2007, 11:28 AM
دوستان
خواهش می کنم بحث رو به ماشینهای دیگه نکشید.عنوان کاملا واضحه.
ممنونم ازشما
Lord of Darkness
14 April 2007, 10:18 AM
دوستان من با یکی از رفیقام یه هیولای امریکایی خریدیم.دوج شارژر مدل 73.دو در با حجم موتور حدود 5900cc و تاپ اسپید 120 مایل(حدود 200Km/h).البته این آمار و ارقامی که میگم واسه وقتیه که سالم بوده.الان خیلی کار داره.ولی فکرشو بکنید 34سال پیش این ماشین تولید شده ولی 200 کیلومتر بر ساعت سرعت داشته.از شتابشم نگم که هنوزم که هنوزه با اینکه داغون شده دنده 1 و 2 کاملا تو صندلی فرو میری.کاملا نیاز به بازسازی داره.اگه شد عکساشو اینجا میزارم عاشقای ماشین امریکایی حالشو ببرن.
3284
15 April 2007, 02:27 PM
دوستان
خواهش می کنم بحث رو به ماشینهای دیگه نکشید.عنوان کاملا واضحه.
ممنونم ازشما
خوب منم از تجربم با اين ماشين گفتم
كه با شورولت نواC6تو جاده بندر عباس با 180 با كولر روشن ميرفتم
Malkemid
2 May 2007, 03:53 AM
آقا من عاشق کمپانی dodge هستم...مخصوصا challenger...viper...charger...کسی مشخصات چارجز قدیمی ها رو. نداره؟
Lord of Darkness
5 May 2007, 10:50 AM
آقا من عاشق کمپانی dodge هستم...مخصوصا challenger...viper...charger...کسی مشخصات چارجز قدیمی ها رو. نداره؟
کدوم مدل چارجر رو میخوای؟چه سالی؟
به نظر من مخوفترین چارجر72 بود با اون چراغ مخفیاش و دو خط رنگی سراسر بدنش.
Malkemid
5 May 2007, 01:31 PM
کدوم مدل چارجر رو میخوای؟چه سالی؟
به نظر من مخوفترین چارجر72 بود با اون چراغ مخفیاش و دو خط رنگی سراسر بدنش.
فکر کنم 70 بود...اونم چراغش مخفی بود...تو فیلم blade2 یارو اینو داشت...تو ایران هست؟مشخصاتش چیه؟
چند تا سوال دارم در مورد کادیلاک ایران.میشه cngسوزش کرد؟آخرین مدل موجود مال چه سالیه ؟قیمتش؟قیمت لمزمش اصلا پیدا میشه؟ممنون
چند تا سوال دارم در مورد کادیلاک ایران.میشه cngسوزش کرد؟آخرین مدل موجود مال چه سالیه ؟قیمتش؟قیمت لمزمش اصلا پیدا میشه؟ممنون
اولا که توصیه میکنم کادیلاک فقط امریکایی بگیرین
این ماشین خدات تومن پول بنزینشه ولی قطعاتش از پیکان ارزونتره
قیمتش بستگی به تمیزیش داره از 2 میلیون تا 7-6 میلیون تومنه تا اونجا که من میدونم
لوازمش هم هست ولی بعضی از تعمیرگاهها دارن
میشه CNG کردش ولی دیگه اون کادیلاک رو نمیشه بهش گفت کادیلاک!
اگه واقعا میخوای بری دنبال اینجور ماشینا بیشتر دنبال Caprice classic یا nova C6 باش نوا مصرفش کمتره توی اتوبان صدی 9 میخوره (یه چیز داره برای کاهش مصرف سوخت اگه اون رو فعال کنی مصرفت اینقدر میشه)
Caprice رو هم یه مدل تخم مرغی داره اون رو پیشنهاد میکنم البته نمیدونم چنده
caprice یه مدل دیگه هم داره که دهه 90 توی امریکا پلیس بود اونم خوبه ولی باز مصرفش قد کادیلاکه
Pontiac
8 May 2007, 03:49 AM
سلام
فکر کنم دوست عزیزم منظورشون از کاپریس تخم مرغی, شورلت كاپريس بروگهام LS مدل 92هست که بگمانم 7-9 ليتر مصرف داره .این ماشین فوقولادس:icon_wink فرمون هیدرولیک برقی گیربگس اتوماتیک نرم و رون(اونم برقی) قدرت زیاد,امنیت و... واقعا ماشین نرمیه:icon_sad:
در مورد کادیلاک ایران فکر کنم تا سال 64 تولید شد اما مطمئن نیستم.
از نظر گاز سوز شدن هم بله دوست عزیز میشه,کار نشد نداره.اما حیف نیست این ماشین کلاسیک زیبا با این همه امکانات و قدرت موتورو گاز سوز کنی؟:icon_twis من که تا حالا ندیدم کسی این کارو کنه:185:
لوازم یدکیشونم چند سالیه تو بازار زیاد شده و قیمتشم مناسبه
:icon_neut توصیه:دوست خوبم اگه میخوای ماشین امریکایی بگیری حتما دقت کن ماشین تمیز بگیری حتی اگه 1 تومن هم بالای قیمت بگه میارزه حتما به 1 مکانیک خبره هم نشون بده,
الان با توجه به ترس مردم از بحران بنزین (بنزین جیره ای) میتونی ماشینای خوب و تمیزی با قیمت مناسب گیر بیاری.
امیدوارم که 1 مدل خوب گیرت بیادو صفا کنی:icon_cool
trans
11 May 2007, 04:17 PM
اصلا از همه چيز كه بكذريم
شما با پول بنزين بيشتر داري پول امنيت جانيت رو ميدي
z_qz54
12 May 2007, 12:08 AM
اصلا از همه چيز كه بكذريم
شما با پول بنزين بيشتر داري پول امنيت جانيت رو ميدي
دوست عزیز؛تصور تصادف با چنین خودروهایی مرگ آوره!!!
مگر اینکه به یک ماشین ضعیف بزنید که ضربه جذب بشه و مستقیما به شما منتقل نشه.چون در غیر اینصورت اگر کمربند هم داشته باشید؛چیزی از قفسه سینه نمیمونه!!
Hossein WV
12 May 2007, 03:28 AM
دوست عزیز؛تصور تصادف با چنین خودروهایی مرگ آوره!!!
مگر اینکه به یک ماشین ضعیف بزنید که ضربه جذب بشه و مستقیما به شما منتقل نشه.چون در غیر اینصورت اگر کمربند هم داشته باشید؛چیزی از قفسه سینه نمیمونه!!
سلام دوسته عزیز میتونم دلیلتونو برای این حرف بدونم ؟؟؟؟
من خودم با ایجور ماشینا زیاد تصادف کردم از نوا گرفته تا فایربرد که البته زیاد سنگین نبوده بخز یکی دوتاش که همیشه بعدش خدا رو شکر کردم که ماشینم از این ماشینای جدید و کاغذی نبوده
z_qz54
13 May 2007, 02:19 AM
خواهش میکنم
دلیل خاصی نیست.چون مشخصه که میزان جمع شدن بدنه که جذب ضربه به اون وابسته است در این ماشین های صفره.
من مثالی بهتر از پاترول نمیبینم.خیلی ساده عرض میکنم:
فرض کنید با سرعت 100 کیلومتر بر ساعت با پاترول مستقیما به یک دیوار بتونی بزنید!!
شما با شاسی میرید توی دیوار و هیچ قسمتی از بدنه به جز جلو پنجره و سپر له نمیشند که این یعنی ضربه مستقیما به شمایی که پشت فرمونی منتقل میشه و ناگهان باید چند برابر وزن خودتون که 100 کیلومتر در ساعت سرعت داره برای حفظ جان به فرمون وارد کنید.
حالا فرض کنید فرمون رو نداشته باشد و به فرمون بخورید... خدا اون روز رو نیاره!!!
اگر کمربند هم داشته باشید یا کمربند کنده میشه یا قفسه سینه له میشه.
حالا اگر با پژو 206 با همون سرعت به همون دیوار بزنید،اتاق تا شیشه جمع میشه و خاصیتش اینه که بیش از 40% ضربه توسط بدنه خودرو جذب میشه و شما ضربه خیلی کمتری رو احساس میکنید.
نظر شما چیست؟
Pontiac
13 May 2007, 04:06 AM
سلام
دوست عزیز جناب z_qz54 با این تفاسیری که شما فرمودین یعنی هرچه خودرو بیشتر جمع شه ضربه گرفته میشه.حالا سوال من اینه پس چرا تو تصاویر تست تصادف از روبرو با شرایط یکسان امکاناتی,بعضا دیده میشه خودرویی که کمتر جمع شده امتایز بیشتری گرفته.و نکته دیگه هم که به ذهنم میرسه اینه که له شدن بین لاشه خودرو بهتره یا ...
Hossein WV
13 May 2007, 03:28 PM
خواهش میکنم
دلیل خاصی نیست.چون مشخصه که میزان جمع شدن بدنه که جذب ضربه به اون وابسته است در این ماشین های صفره.
فرض کنید با سرعت 100 کیلومتر بر ساعت با پاترول مستقیما به یک دیوار بتونی بزنید!!
شما با شاسی میرید توی دیوار و هیچ قسمتی از بدنه به جز جلو پنجره و سپر له نمیشند که این یعنی ضربه مستقیما به شمایی که پشت فرمونی منتقل میشه و ناگهان باید چند برابر وزن خودتون که 100 کیلومتر در ساعت سرعت داره برای حفظ جان به فرمون وارد کنید.
حالا اگر با پژو 206 با همون سرعت به همون دیوار بزنید،اتاق تا شیشه جمع میشه و خاصیتش اینه که بیش از 40% ضربه توسط بدنه خودرو جذب میشه و شما ضربه خیلی کمتری رو احساس میکنید.
نظر شما چیست؟
بله منطقیه حرفتون اما شما پاترول رو مثال زدین فکر کنم این بحثه ما در مورد ماشین های امریکایی باشه که تا اونجا که من اطلاع دارم ماشین هایی مثل ایمپالا کاپریس بیوک و ... از چند تا فنر در داخل سپر یا پشت سپر استفاده کرده که این ضربه ناشی از برخورد و میگیره و فقط این فنره که فشار بهش میاد و جمع میشه در این صورت هیچ فشاری بروی سرنشینان نیست
نظر شما چیست؟
اینی که شما گفتین فکر کنم فقط در حالت شاخ به شاخ ممکن باشه یعنی همچین وضعیتی پیش بیاد!
ولی باز من 2 تا کاتالوگ از بنز 280 و نوا c6 داشتم که نمونه های تصادف رو نشون میداد هم بنز هم نوا تا شیشه جمع شده بود در لحظه ی تصادف! و یه کادر قرمز هم دور اتاق کشیده بود یعنی در هر وضعیتی که به این ماشین در تصادف نیرو وارد بشه سرنشینان چیزیشون نمیشه!
چیزی که توجهم رو خیلی توی اون کاتالوگ ها جلب کرده بود رنگ اتوموبیلها بود! صفحه آخرش رنگهای مختلف ماشین ها رو زده بود توی یه سری مربع 3در3 سانتی متر! رنگ اصلیه ماشین بود!!!! روی کاغذ!
z_qz54
15 May 2007, 12:13 AM
سلام
دوست عزیز جناب z_qz54 با این تفاسیری که شما فرمودین یعنی هرچه خودرو بیشتر جمع شه ضربه گرفته میشه.حالا سوال من اینه پس چرا تو تصاویر تست تصادف از روبرو با شرایط یکسان امکاناتی,بعضا دیده میشه خودرویی که کمتر جمع شده امتایز بیشتری گرفته.و نکته دیگه هم که به ذهنم میرسه اینه که له شدن بین لاشه خودرو بهتره یا ...
درسته،ولی شما سیستم های ایمنی مثل ایربگ و سیستم پیش کشنده کمربند و... رو هم در نظر داشته باشید...
بین مقدار کم جمع شدن و جمع نشدند خیلی فاصله است!
مثلا بیوک! شاسیش تیراهنه!!!! خوب اگر خدای نکرده با بیوک به یک 206 بزنی،شما چیزی احساس نمیکنی چون تما ضربه رو 206 جذب کرد و پدرش در اومد!ولی اگر با همین بیوک با یک بیوک دیگه شاخ به شاخ کنی؛هر دو...
اینی که شما گفتین فکر کنم فقط در حالت شاخ به شاخ ممکن باشه یعنی همچین وضعیتی پیش بیاد!
هم شاخ به شاخ و هم برخورد با عوامل طبیعی مثل کوه و... که بسیار زیاد هم پیش میاد!
در کل بحث تصادف این خودرو ها امری نسبی است
Malkemid
2 June 2007, 01:14 AM
بچه ها در مورد ford mustang mach1 اطلاعاتی دارید؟من یکی دیدم یارو می خواست بفروشه...می گفت حجم موتورش 7900 cc هست!! موتورش خیلی گنده بود و لی واقعا 7900 تا میشه؟!!!می گفت 0 تا 100 5.5 ثانیه گرفته باهاش...بدنه ماشینش هم تمیز...تمام قطعات تزئینات داخلیشو هم وارد کرده بود کاملا نو...می گفت 6 تومن...مصرف بنزینش هم صدی 60 لیتر!!
Lord of Darkness
2 June 2007, 08:18 PM
سلام. مک وان یه هیولاست.اگه فیلم معروف بولیت با بازی استیو مک کوئین رو دیده باشید ماشین مک کوئین(پلیس)همین مک وانه و ماشین دزدا یه چارجر مخوف.
6 تومن خیلی گرونه.صفر تا صدم من میگم اغراق میکنه.چه سالیه؟بگو تا شناسنامشو بریزم رو دایره.
اگه میتونی یه عکس ازش بزار.
Malkemid
7 June 2007, 01:34 AM
ماشین فکر می کنم مال 1973 باشه...اون مدلیه که به eleanor معروفه...موتورشم می گفت موتور ماستنگ gt500 رو گذاشته روش که 7900 cc حجمشه!!می گفت 4 میلیون فقط پول موتورشو داده...واقعا انقدر هست؟!اینم عکس
XELTEK
7 June 2007, 07:45 PM
MALKEMID جان !
این حداقل 1 میلیون خرجش میشه تا بشه باهاش راه رفت !
چون هم جلوش خورده هم لاستیک میخواد هم اینکه یکم باید پولیش شه و ... ! کلا" با مبلغ این میشه 7 میلیون که نمیصرفد !
این 1.5 خودشو بده یه 1 میلیونم خرجش کنی خوبه ! ( با توجه به سهمیه بندی بنزین و موتور 8 لیتری )
Malkemid
8 June 2007, 02:32 PM
تمام قطعاتشو نو داره طرف...فقط باید نصب بشه...از آینه بغل بگیر تا صندلی.موتورشم می گفت با یه تک استارت روشن می شه...موتورشو دیدم به نظر نو می اومد.
حالا قراره یه روز بریم یه شتاب بگیریم ازش...اگه رفتم فیلمشو می ذارم.
z_qz54
8 June 2007, 10:56 PM
تمام قطعاتشو نو داره طرف...فقط باید نصب بشه...از آینه بغل بگیر تا صندلی.موتورشم می گفت با یه تک استارت روشن می شه...موتورشو دیدم به نظر نو می اومد.
حالا قراره یه روز بریم یه شتاب بگیریم ازش...اگه رفتم فیلمشو می ذارم.
مالکمید جان لطفا اگر نشد فیلم بگیری،عکس های بیشتری ازش بگیر
از موتورش هم عکس بگیر لطفا
قیمت رو دوباره بپرس و اعلام کن لطفا
ببخشید که توقعم زیاده:icon_neut
Malkemid
9 June 2007, 02:22 AM
چشم علی جان...موتورش کروم بود و به نظر خیلی نو می اومد...طرف هم کلی از صداش و نمی دونم احساس کنده شدن چرخ جلو از زمین و اینها می گفت!! الان ازش عکس ندارم ولی می گیرم...قیمت هم از 5.5 پایین تر نیومد...می گفت من اینو ردیف کنم بذارم نمایشگاه راحت 8-9 تا می فروشم! نمی دونم والا..اینم عکسهای بیشترالبته ماشین خاکیه...ولی رنگش نو هست:
amir-pars
26 June 2007, 05:01 PM
امریکایی سوار میدونه ماشین امریکایی چیه
کسانی که سوار نشدن لطفا نظر ندن چون نمیدونن که در مقابل ماشینهای صفر داخلی یک هواپیما است
(امکانات.فنی.............)
باید بگم شما هنوز ماشینهای امریکایی
هشت سیلندر با حجم 5000 و بالا تر رانندگی نکردید
وگرنه اینقدر به 206 و امسال ان توجه نداشتید
خوب البته هر کسی نمیتونه امریکایی سوار بشه
VIGO
28 June 2007, 08:38 PM
من فقط پیشنهادم اینه که از دست نده این ماشین رو من یک نفر رو می شناسم که اصیل ترین امریکایی بازیه که دیدم سنش هم حدود 60 ساله ماشینایی که داره چند تاشونو صفر خریده : Chevrolet Silverado,Chevrolet Camaro z28,Chevrolet Impala,Chevrolet Monte Carlo همه اینا در حدی اند که اصلا نمی فروشه، به نظر من هیچکس مثل ایشون نمیتونه روی این ماشین نظر بده .
من فردا میرم پیش ایشون و قبل از اون یه تحقیق کامل می کنم مشخصات کامل رو میگیرم و به ایشون میدم ، در صورتی که می دونم قبل از معرفی مشخصات کامل موتور رو میده ، اما میتونه قیمت حدودی بهت بده .
اشتباه نکن قیمت رو از یک امریکایی باز اصیل بپرس اون موقع بخرش ، شاسی سالم باشه چپی هم نباشه.
اگر خوب بود بخر بنداز گوشه خونه.
مطمئن باش وضعیت بنزین اینجوری نمیمونه.
sogoli
2 July 2007, 05:23 PM
ba salam man be donbal yek adad chevrollet cilberety hastam
agar kasi ettelaati darad ba man tamas hasel konad
دوست عزیز لطفا به قوانین فروم احترام گذاشته و فارسی تایپ نمایید.
باسپاس:lover:
pedram55
12 July 2007, 07:08 AM
یکی اگهی زده برای دیزل کردنش .کسی میدونه به درد می خوره یا نه
Glimpser
12 July 2007, 11:18 AM
مشکوک میزنه
Pontiac
12 July 2007, 06:11 PM
خواهش میکنم
نظر شما چیست؟
[quote=z_qz54;368540]خواهش میکنم
سلام
دوستان چند وقت پیش تو یکی از فروم همسایه چشمم به این صفحات جالب افتاد و بعد از چند روز تصمیم به گرفتم یک سرقت اطلاعاتی از اونجا انجام بدم:icon_twis (حیفم اومد بعضی از بچه ها که اونجا عضو نیستن اینارو نبینن.)
و اما خدمت استاد خودم(پدر بزرگ فروم) جناب z-qz54 عرض کنم یک مقداری تو این مقالات راجع به بحث ایمنی صحبت شده بود که من جسرات کردم برای دفاع از عشقم(ماشین های امریکایی) زیر بعضی قسمت ها خط کشیدم تا پیدا کردنشون راحت تر بشه :icon_neut.
من که از خوندن این صفحات لذت بردم امیدوارم دوستان ماشین باز(به خصوص امریکایی باز) هم خوششون بیاد.و اگه اطلاعات تکراری یا سرقتی هست دیگه به بزرگی خودتون ببخشید...
امين حرفه اي1
19 July 2007, 02:11 AM
با سلام
در باره جيپ آهو مدل 54 و 64 كسي اطلاعاتي داره اگه از اين نوع صفحات داشته باشيد كه محشره
Pontiac
6 August 2007, 03:24 PM
سلام
در ادامه پست قبلیم اینبار چند مدل دیگه...!
1)لينكلن
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
2)مونت كارلو
3)كوروت
4)پونتياك ترانس ام
امیدوارم مفید واقع بشه.
mehran_top
6 August 2007, 07:24 PM
سلام دوستان !خیلی با این topicحال کردم!در مورد chargerبگم که یه افسانه است !ماشین همه بدمن های دنیا!و به نظرم بهتره اصلا مقایسه نکنید با این سوسول بازی ها!امروز ما پز میدیم که ماشینمون انژکتوره!که 35 سال پیش musclecar همینو ساخته!من یه دونه camaro lt دارم میخواستم ببینم اوضاع موضاعش چطوریاس واسه یه خرج حسابی !برای یه موتور hemi یا مگنوم؟!450hpراستی یه تعمیرگاهی چیزی که خدای آمریکایی باز باشه سراغ ندارین؟!
Pontiac
7 August 2007, 03:31 AM
سلام
دوست عزیز پیش از هر چیز ورودت رو تبریک عرض میکنم.
در مورد سوالت با اجازه اساتید, عرض کنم خدمتت که گزینه های زیادی پیش رو داری.کاربراتوری هست انژکتوری هست. روی موتور نو میتونی کار کنی دست دو ریبیلد شده هم استفاده میکنند.
موتورهاي مختلف كامارو رو بدون تغيير دسته موتور ميتوني براش بزاري و موتورهاي فورد و دوج هم با تغيير جاي دسته موتورها روش قابل نصبه ولي كار اصولي اي نيست.
موتور هم از v6 231- 250 l6 - 350 v8 - 400 v8 - 403 olds v8 -455 v8 454 v8 و.... خیلی مدل های دیگه روش میشه بست.
اگر واقعا قصد کار روش, رو داری اول تحقیق کن بیگدار به اب نزن.زیاد هم رو مکانیک ها حساب نکن.اول ببین چیکار میخوای انجام بدی و چقدر می خوای مایه بزنی.ماشینت تو چه وضعی هست؟تصادف که نداشته؟
چند تا عکسم میزارم میدوارم لذت ببری.
کاماروی 640اسبی ریبیلد شده:
اینم یه مدل ریبیلد شده دیگه:
hozhzhat
8 August 2007, 11:43 AM
دوستان در اینکه ماشینهای آمریکایی خوب و با امکانات بالا هستند شکی نیست ولی باید ببینید تو تهران و شهرهای پر ترافیکش چی به درد میخوره مصرف بنزین صدی 15 با این وضع بنزین کم نیست ولی انصافا کولرشون رودست نداره یا امنیت و شتابو قدرت خوبی دارند البته نسبت به زمان خودشون
BlackNGA
22 November 2007, 02:25 PM
من در عجبم که در باره فورد موستانگ :icon_wink چرا این قدر کم بحث می کنید (یعنی کسی طرفدار موستانگ نیست :icon_cry:) من که هرموقع میگن آمریکا یاد Mustang , Trans AM , Camaro میافتم :icon_wink
z_qz54
23 November 2007, 01:08 AM
من در عجبم که در باره فورد موستانگ :icon_wink چرا این قدر کم بحث می کنید (یعنی کسی طرفدار موستانگ نیست :icon_cry:) من که هرموقع میگن آمریکا یاد Mustang , Trans AM , Camaro میافتم :icon_wink
چرا دوست عزیز !!!!!!!!! من هستم!!!
خصوصا" مدل های کلاسیکش!
مدل 1965:icon_wink
مدل استثنائی "fast back" مدل 1965 با موتور 5 لیتری کمر....:icon_wink
خودروی مورد علاقه من در صدر ذهنم است فورد موستانگ!
محمد رضا محمدي
25 November 2007, 11:19 AM
موستانگ و پونتیاک ترانس ای ام افسانه های حقیقی آمریکا هستند .. من بیشتر از هر چیز عاشق صدای موتورشون هستم :red_heart:و اینکه نسبت به زمانشون وحشتناک شتاب میگیرن !:191: از نظر دوام و کیفیت هم قابل قیاس با خودروهای هم رده نیستند چرا که هنوز میشه خودروهای آمریکایی خیلی تمیز پیدا کرد ولی بقبه ماشین های هم سن و سال به لگن های متحرک تبدیل شدن !:icon_sad:
از بچگی با ماشین آمریکایی بزرگ شدم و تا 6 ماه پیش هم یه وانت S10 عروسک داشتم ! که البته فروختمش
همین S10 رو با هیچ وانتی نمیشه مقایسه کرد با اینکه حجمش فقط 2500 سی سی هستش ! ولی اگه هوس کنی که دریفت بزنی هیچ ماشینی نمیتونه پا به پاش بیاد ! اگه بخوای تیک آف کنی در عرض 5 ثانیه 300 هزار تومن لاستیک رو دود هوا میکنه و آسفالت رو به حالت لوله شده در میاره !!
ای کاش دوباره پای خودروهای آمریکایی به بازار ایران باز میشد ! من میتونستم یه ایمپالا 2008 بخرم یه عمر باهاش حال کنم !
BlackNGA
25 November 2007, 01:59 PM
آخرشه :icon_wink (به نظر من که افتخار می خواد که از کنار این ماشینا رد شد :icon_sad:)
z_qz54
26 November 2007, 12:18 AM
BlackNGA کاملا" باهات موافقم
خیلی از اشنایی با شما که طرفدار این موستانگ هستید خوشحال شدم:icon_surp
کلا" شما موستانگ بعد از سال 1964 به بعد که اومد،هر مدلی که باشه از نظر من زیباست
فوق العاده است!!!!!!
[Only registered and activated users can see links] allpaper_02.jpg
[Only registered and activated users can see links] allpaper_03.jpg
[Only registered and activated users can see links] allpaper_04.jpg
[Only registered and activated users can see links] allpaper_05.jpg
shei2nak
26 November 2007, 02:35 AM
:icon_sad::191: عجب هیولایی هست ...
دوستان لطفا کمی از مشخصات موتورش هم بگید تا بیشتر کف کنیم. چه کاربراتورایی دارههههه . راستی انگار تو این موتور از توربو خبری نیست! چرا؟ فیلتر هوا هم که نداره ( یعنی اونجا انقدر هوا تمیزه؟)
BlackNGA
26 November 2007, 01:39 PM
Z_qz54 منم واقعا از آشنایی با شما خوشبختم :big_smileb:
من از اسم و آرم موستانگ خوشم میاد هر جور که می خواد باشه
ولی این طرحش یک چیز دیگه است :icon_winkFord Mustang GT
وهمچنین طرح جدید و با اصلو نسبش:icon_wink Ford Mustang Giugiaro (فقط حیف که طرحش ایتالیایی)
به نظر من توی این طرح همه تاریخچه موستانگ نهفته است.
BlackNGA
26 November 2007, 01:49 PM
عجب دوجی شده این دوج Dodge Avenger Tuner Stormtrooper :grimace:
z_qz54
27 November 2007, 12:00 AM
:icon_sad::191: عجب هیولایی هست ...
دوستان لطفا کمی از مشخصات موتورش هم بگید تا بیشتر کف کنیم. چه کاربراتورایی دارههههه . راستی انگار تو این موتور از توربو خبری نیست! چرا؟ فیلتر هوا هم که نداره ( یعنی اونجا انقدر هوا تمیزه؟)
قبول داری هیولاست؟؟؟؟
حرف نداره!!!
این خودرویی است که نوجوانان امریکایی با دیدن عکس تا یک ماه خواب ان را میبینند!
ما که دیگه هیچی .......
این یک تاریخچه از فورد موستانگ که توی اون به فورد بالایی که عکس هایش رو قرار دادم اشاره شده
خیلی جالب است.با اینکه زبانم خوب نیست ولی لذت بردم
The Ford Mustang is an American automobile, originally based on the Ford Falcon compact named after the Southern Methodist University Mascot. The first production Mustang, a white convertible with red interior rolled off the assembly line in Dearborn, Michigan on March 9, 1964. Introduced to the public at the New York World's Fair on April 17, 1964, and via all three American television networks on April 19, it was the most successful product launch in automotive history, setting off near-pandemonium at Ford dealers across the continent. The original Mustang inspired the term pony car and prompted many imitators. The Mustang's combination of sporty design, low price, and overall performance allowed it to sell over one million units in its first 18 months on the market. After a number of different generations and redesigns, the Mustang remains available today.
Though the Mustang features equine artwork throughout, it was named after the World War II-era P-51 Mustang.
Engineering
Surprisingly, for all its style and well-marketed sporty design, the Mustang was based heavily on familiar, yet simple components. Much of the chassis, suspension, and drive train was derived from the Ford Falcon and Ford Fairlane. The car had a unitized platform-type frame from the 1964 Falcon, and welcoming box-section side rails, including five welded crossmembers. Although hardtop Mustangs were the majority in sales, durability problems with the new frame led to the unusual step of engineering the (necessarily less rigid) convertible first, which ensured adequate stiffness. Overall length of the Mustang and Falcon was identical, at 181.6 in (4613 mm), although the Mustang's wheelbase at 108 in (2743 mm) was slightly shorter. With an overall width of 68.2 in (1732 mm), it was 3.4 in (86 mm) narrower, although wheel track was nearly identical. Shipping weight, about 2570 lb (1170 kg) with six-cylinder engine, was also similar. A full-equipped, V8 model weighed about 3000 lb (1360 kg).
Built to order
Much of the appeal (and the high profit) in such a low-priced car came from the options list. The Mustang's long list of optional equipment has enabled buyers to fully customize their cars to their tastes and budgets. It also resulted in typical transaction prices hundreds of dollars above the base price, making the Mustang profitable not only for the dealer but also for the manufacturer.
The option list included several power train combinations; the buyer could choose a 3 speed or four-speed manual transmission]] ($115.90 or $188.00 with six-cylinder or eight-cylinder engines, respectively) or the three-speed Cruise-O-Matic automatic transmission ($179.80 or $189.60). The standard six-cylinder engine could be replaced with a 164 hp (122 kW) 260 in³ (4.2 L) for $116.00 or a 210 hp (157 kW) 289 in³ (4.7 L) V8. Boasting the V8 and four-speed manual, the Mustang Road & Track recorded a 0-60 mph (0-96 km/h) time of 8.9 seconds, with the standing quarter mile in 17 seconds at 85 mph. Starting in June 1964, the new 271 hp (202 kW) "K-code" High Performance engine became available. At $442.60 (not counting the mandatory four-speed transmission you had to get on a K code engine) it was the single most expensive Mustang option, and only 7,273 of the 680,992 Mustangs sold in 1965 were equipped. With a skilled driver, K-code/4-speed equipped Mustangs could do 0-60 in around 6 seconds, and put down mid 14-second ¼ mile times with ease.
Other options included: limited-slip differential, styled wheels and wheel covers, power steering, power brakes, air conditioning, center console, a vinyl top, various radios, a bench seat, and various other accessories. Disc brakes for the front wheels became optional later in 1965. The list would continue to grow through much of the Mustang's history, in which added trim packages like the Interior Decor Group (or "pony interior") and GT package (which included disc brakes, a handling package with stiffer springs, shock absorbers, stiffer front anti-roll bar, fast-ratio steering, and duel exhaust . Additional engine choices and convenience items are well known for the Mustang.
Coming to market
Because the timing of the car's introduction coincided perfectly with the first wave of the postwar "baby boom", the Mustang entered the market with a strong force, which was heading off to work in a strong economy. Incredibly, no domestic manufacturer up until that time had anything that remotely resembled an affordable, yet youthful and sophisticated automobile aimed at this burgeoning market, and Iacocca knew it. Despite his repeated attempts to receive the go-ahead to produce such a car, his proposals fell on mostly deaf ears. Although the company was still smarting financially after the demise of the Edsel Division in late 1959, upper management at Ford under Robert McNamara (later United States Secretary of Defense under Lyndon Johnson) wasn't willing to take such a major risk.
Still, Iacocca persevered and was given the green light to produce the Mustang in mid-1962, which gave the design team only eighteen months to design and develop the car. Not only did the project wrap up in under eighteen months, it wrapped up under budget, thanks to the decision for the use of many existing mechanical parts as possible. As far as the design itself was concerned, Ford stylists basically threw out the company handbook on design limitations. This single handedly pushed the stamp of technology of the time to its limit in such design areas as the sweep of the rear lower valence and the remarkably complicated front end stampings and castings. Curved side glass was used as well, but at a stern price considering the technology to produce distortion-free curved safety glass was still in its early stages. Though most of the mechanical parts were directly taken from the Falcon, the Mustang's body shell was completely different from the Falcon's, sporting a shorter wheelbase, wider track, lower seating position, and overall height. An industry first, The "torque box," was an innovative structural system that greatly stiffened the Mustang's unitized body construction and further helped contribute to its excellent handling; at least compared to other cars of the time.
When the Mustang hit the market, there was nothing like it. It was perfect for young hip adults and the talk of the new teen power scene.
From sporty car to sports car
Some minor changes to the Mustang occurred at the start of 1965 model year production, a mere five months after its introduction. First was an almost complete change to the engine lineup. The 170 in³ (2.8 L) I6 engine made way for a new 200 in³ (3.3 L) version which had 120 hp (89 kW) at 4400 rpm and 190 ft·lbf (258 N•m) at 2400 rpm. Production of the 260 in³ (4.2 L) engine ended with the close of the 1964 model year. With a new, two-barrel carbureted 200 hp (149 kW) 289 in³ (4.7 L) engine taking its place as the base V8, people started to get excited. A 225 hp (168 kW) four-barrel 289 in³ (4.7 L) was next in line, followed by the unchanged "Hi-Po" 289. The DC generator was replaced by a new AC alternator on all Fords and the now-famous Mustang GT was introduced. Available was a four-barrel engine with any body style. Additionally, reverse lights were an option added to the car in 1965. Originally, the Mustang was available as either a hardtop or convertible. During the car's early design phases, however, a fastback model was strongly considered. The Mustang 2+2 fastback made its inaugural debut with its swept-back rear glass and distinctive ventilation louvers.
A machine built for the ages, Carroll Shelby converted (with Ford Motor Company's blessing), a special model designed with only two things in mind; winning races and beating the Chevrolet Corvette. Designated simply as the "GT-350", these purpose-built performance cars started as "Wimbledon White" fastbacks with black interiors. The fastbacks were shipped from the San Jose, California assembly plant and fitted with a Hi-Po 289, four-speed manual transmission, and included front disc brakes. Also shortened hoods and rear seats with identifying trim were among other visual variations. These few cars were converted to street, road racing, and drag cars in Shelby's plant at Los Angeles International Airport.
Modifications to both the street and racing versions included: side-exiting exhausts, Shelby 15 in (380 mm) magnesium wheels (though some early cars were fitted with the factory steel wheels), fiberglass hoods with functional scoops, relocated front control arms, (to reduce understeer and neutralize handling), quicker steering, Koni shock absorbers, a Detroit Locker rear end with Ford Galaxie drum brakes, metallic brake linings at all four corners, rear-mounted batteries, rear anti-sway bars with souped-up front anti-sway bar, dash-mounted gauges, a fiberglass parcel shelf and spare tire holder where the rear seat was intended to be. Among other engine modifications, considerable overhaul boosted output to 306 hp (228 kW). Hot Rod Magazine recorded a 0-60 time of 5.7 seconds.
When Ford stiffened the car's basic body structure, they included a front angled brace intended for the export models and so-called "Monte Carlo" bar; triangulating the under-hood shock absorber towers. Though Shelby's influence on the car diminished as Ford's grew, the 1965 to 1970 GT-350 and its "big-block" brother, the 1967 to 1970 GT-500 are among the most sought-after, and valued automobiles in the world; so too are the high-performance models offered over the years by other automotive tuners following in Shelby's footsteps.
Carroll Shelby also had a special GT500 in mind, called the Super Snake. Instead of the 428, the Super Snake got an all aluminum version of the upgraded side-oiler FE motor in the 427 S/C Shelby Cobra, estimated at around 600 horsepower. Unfortunately, the staggering sticker price offset the public's interest in this concept, and only one was ever documented, with that one still in existence today.
The industry reacts
In its first two years of production, three Ford Motor Company plants in San Jose, California; Dearborn, Michigan; and Metuchen, New Jersey produced nearly 1.5 million Mustangs, a record unequalled before or since. It was a success that left General Motors utterly unprepared and the Chrysler Corporation only slightly less so. Chrysler had just introduced a car only a few weeks before that would be a competitor, the Plymouth Barracuda. Though the "'Cuda" would grow into one of the most revered muscle cars of all time, it started out at as just a Plymouth Valiant with a hastily grafted fastback rear window. As for GM, they were certain that they had a Mustang fighter in their rear-engine Corvair Monza, but sales figures didn't even come close. The Monza was a fine performer, but boasted a six-cylinder, not competing to the Mustang's available eight-cylinder. It took GM until the 1967 model year to counter with the Chevrolet Camaro and Pontiac Firebird. Even Lincoln-Mercury joined the fray in 1967 with the introduction of an "upmarket Mustang" (and subsequent Motor Trend Car of the Year), the Mercury Cougar. The Cougar name had originally been given to the Mustang during the development phase. In 1968 American Motors (AMC) would introduce the Javelin and later, the 2-seat high-performance AMX. This genre of small, sporty, and often powerful automobiles was unofficially dubbed the "pony car" as a tribute to the car that started it all. The 1968 Mustang fastback gained pop culture status when it was used to great effect as Steve McQueen's car of choice in the crime thriller Bullitt. The Mustang was pitted against the Dodge Charger in the film's famous car chase through the streets of San Francisco. The Mustang also got a boost in its already high-performance image when Holman-Moody racing ordered 15 1966 Mustangs for use in the A/FX drag racing class. These Mustangs were turned into brutes, thanks to the incredible 427 Single-overhead-cam Hemi-headed V-8. Seriously underrated at 657 horsepower with 2-4bbls, these motors were absolute screamers, redlining at over 10000 rpm. Drivers routinely made passes in the mid-10's, with trap speeds around 130-135 mph, not too shabby considering the pathetic traction that slicks of the day provided, not to mention the mustang's aerodynamics (or rather, lack thereof).
The Mustang grows up
The 1966 Mustang debuted with only moderate trim changes, and a few new options such as an automatic transmission for the "Hi-Po," a new interior and exterior colors, an AM/eight-track "Stereosonic" sound system, and one of the first AM/FM monaural radios available in any car. The 1967 model year would see the first of the Mustang's many major redesigns with the installation of big-block V8 engines in mind. The high-performance 289 option now took a supporting role on the option sheet behind a massive 335 hp 390 in³ (6.4 L) engine direct from the Thunderbird, which was equipped with a four-barrel carburetor. Stock 390/4speed equipped Mustangs of the day were recording ¼ mile times of mid 13's [1], with trap speeds of over 105 mph. A drag racer for the street took a stand during the middle of the 1968 model year, as the 428 Cobra Jet (7.0 L) officially rated at 335 hp (250 kW), but in reality producing well in excess of 400 hp. 1969 saw the introduction of both the car's third body style and a hand-built muscle car intended solely to satisfy the homologation rules of NASCAR, the Boss 429.
Available in 1969 and 1970 only, with a standard Mustang SportsRoof (the new corporate name for the fastback) and the new Mach 1 muscle car version's deluxe interior, the Boss 429 sported none of the garish decals and paint schemes of the day. Only a hood scoop and 15 in (380 mm) "Magnum 500" wheels fitted with Goodyear "Polyglas" tires, with a small "BOSS 429" decal on each front fender, hinted that most powerful Ford V8 of all time was fitted under the hood. Ford intentionally underrated the Boss 429 for advantages both in racing as well as insurability at 375 hp (280 kW) and 450 ft·lbf (610 N•m) of torque. Several dynos showed it to be more around 500-525 horsepower, at very high rpm however. Even with racing touches straight from the factory such as aluminum heads with hemispherical combustion chambers, along with a combination of O-rings and seals in place of head gaskets, it was believed that yet another 75 to 100 hp (50 to 75 kW) was on tap once the single four-barrel carburetor, intake, the restrictive factory exhaust system, and engine speed governor were either replaced or removed. While power steering was a "mandatory option" on the Boss 429, neither an automatic transmission nor air conditioning was available. In the case of the latter, there simply wasn't enough room under the hood. It should be noted that due to the extremely free breathing capabilities of these heads, combined with the smallish carburetor(the Boss 302 had a larger one) and restrictive exhaust, it wasn't necessarily the best choice for a street car, especially since the rev limiter was locking in its revving potential. The Boss 429 made its power in a significantly higher RPM range than most other big block street cars, much like the 426 street hemis, and of course street racing was prevalent in the day. Owners of these could often be surprised by "lesser" cars of the day in stop light drag racing.
Also available during that two-year period was another homologation special for the up-and-coming sport of Trans-American sedan racing. The Boss 302 was Ford's attempt to mix the power of a muscle car with the handling prowess of a sports car. The automotive press gushed over the result, deeming it the car "the GT-350 should have been." Boasting a graphic scheme penned by Ford designer Larry Shinoda, the "Baby Boss" was powered by an engine that was essentially a combination of the new-for-1968 302 in³ (4.9 L) V8 and topped with cylinder heads from the yet to be released new-for-1970 351 in³ (5.8 L) "Cleveland". This combination meant that the Boss 302 was good for a conservatively rated 290 hp (216 kW) through its four-speed manual transmission. Ford originally intended to call the car Trans Am, but Pontiac had beaten them to it, applying the name to a special version of the Firebird. In the ¼ mile the Boss 302 could post very similar times to the Boss 429, oddly enough, despite the smaller displacement and an incredibly free-breathing induction system in the car. It should be noted that the blocks from these cars are incredibly strong, and Ford Racing plans on selling new Boss 302 blocks in the near future.
حتما این لینک رو باز کنید
عکس ها و متن از این است
حیف است اگر با حداکثر کیفیت عکس ها رو نبینید!
مرسی BlackNGA عزیز
محمد رضا محمدي
27 November 2007, 09:25 PM
این مدل دوج چارجری که عکسشو گذاشتید رو دیروز تو خیابون دیدم :red_heart:! البته مدل استانداردش(پلاک گذر موقت) ! واقعا محشر بود اینقدر مات و مبهوت عظمت این ماشین شدم که مسیر حرکتم به کلی عوض شد ! بعدم مجبور شدم نیم ساعت تو ترافیک سنگین بچرخم تا بتونم برگردم به مسیر قبلیم !! :icon_excl
BlackNGA
28 November 2007, 06:03 PM
خوشبخالت ما مشهدیها که اینقدر خسیسیم :127: الاغ اینجا به زور دیده میشه :icon_cry:
البته
BlackNGA
28 November 2007, 06:08 PM
ادامه ....
البته اینجا ماشین خوبم پیدا میشه و خیلی کم :pudency:
z_qz54
1 December 2007, 01:02 AM
مقایسه ظاهری بین دو سری تولید از فورد جی تی سال 1966 و 2005 !
این است اصالت طراحی!!!!
AVLIS
21 January 2008, 09:58 PM
دوستان موافقین دوباره تاپیک رو بکشیمش بالا؟؟؟
برای شروع یکسری مطلب در مورد Ford Mustange Mach1 & Shellby دارم..
اولین فرصت که ترجمشون تموم شد آپ میکنم...
بهرحالمن مایلم در این زمینه بیشتر صحبت بشه...
تو برنامه دارم دارم طی چندماه آینده یه muscle car بگریم.البته برای باسازی.. از شنیدن نظراتتون خوشحال میشم..
Lord of Darkness
24 January 2008, 03:06 AM
این برنامه شما رو بنده هم دارم ولی با این تفاوت که میترسم آرزوشو با خودم ببرم اونجا.
چه ماسلکاری مد نظرته؟چه موتوری؟....
AVLIS
24 January 2008, 09:42 PM
چه ماسلکاری مد نظرته؟چه موتوری؟
راستش تو موقعیت فعلی من بیشتر بودجه است که برام تصمیم میگیره.بغیر از اون فکر نمیکنم تنوع زیادی وجود داشته باشه.چون من دنبال یه ماسل هستم که باسازیش کنم.باید شاسی و اتاق سالم باشن بقه قطعات رو میشه طی یکی 2 سال روش گذاشت.برنامه ام طولانی مدته(مشکل بودجه و...)
خودم اگه موقعیتم جور بشه بیشتر نظرم روی Mustang Mach1 و یا Shelby هست..
ولی خب اگه جور بشه..در مورد موتور و گرباکس هم توفکرم یکیشو بیارم از دوبی یا...ولی دارم روش تحقیق میکنم.
ببینم همون قدرت بنزینی رو مبشه از موتورهای دیزل هم گرفت.چون تاجائی که من اطلاع دارم(شایدهم اشتباه باشه) انجینهای آمریکایی 200 HP رو دور موتور 3000 -4000rpm میدن..که احتمالا بشه همچین قدرتی رو از موتورهای دیزل هم گرفت.بیشتر گرباکس مهمه که بتونه قدرت ورودی رو به سرعت تبدیل کنه..
در مورد گرباکس هم 2 3 مدل رو خوندم کشش شون بالاست ..قیمتها تا حدودی معقوله.. 300 تومن یا 400 تومن برای گرباکس..ولی اگر نتونستم پیدا کنم باید همون انجینهای بنزینی رو کار کنم..
بیوک اسکای لارک مدل 1970 هم مورد مناسبیه..
به عبارتی دنبال پونتیاک و کامارو نیستم...
خوشحال میشم شما هم نظرتون رو اینجا بیان کنید تا همه استفاده کنند...
AVLIS
24 January 2008, 09:58 PM
Ford Mustang Mach1
1970 Buick Skylark ([Only registered and activated users can see links])
Buick Riviera
راستی کسی میدونه این مدل بیوک تو ایران هست یا نه؟اگه هست وضعیتشون چطوری(البته منظورم اونایی که داخل ایران هست)؟
Lord of Darkness
27 January 2008, 11:56 PM
شلبی شک دارم تو ایران باشه.تا حالا گزارشی نداشتیم که شلبی تو ایران دیده شده باشه.اگرم باشه فکرشو کاملاااااا از سرت بیرون کن.قیمتش با چاه نفت یکیه.
سال پیش با یکی از دوستان یه اسکای لارک مامانو از دست دادیم مفتتتتت.انقدر دست دست کردیم که یکی دیگه اومد خریدش.چند؟؟؟؟؟ 800 هزار تومن.:icon_cry::124:
موتورش تعطیل بود ولی بدنه حرف نداشت سند دست اول خوابیده(بیش از این ذکر مصیبت نگم که دلم خونه)
بیوک ریویرا هم چند تایی هست،اونا هم قیمت پرت و پلا میگن.دو سال پیش سیزده به در تو پارک چیتگر یه قهوه ای سوختشو دیدم بیش از 4 ساعت پای ماشین نشستم صاحبش بیاد نیومد از خانواده هایی هم که به شعاع 1KM نشسته بودن پرسیدم ولی ماله اونا نبود.شماره تماس پشت شیشه گزاشتم ولی.........
بهترین گزینه موستانگ.اگه خریدی مارو بی خبر نزار.
shei2nak
28 January 2008, 02:06 AM
سلام دوستان.
به نظر من کمتر کسی از اطلاعات فنی و اسمی ماشین های امریکایی با خبر است(از جمله خود من) و فوق العاده مشتاق به دانستن این اطلاعات هستم. اگر دوستان لطف کنن و همراه با عکس اطلاعات فنی این جیییگر هارو در اختیار قرار دهید بسیار ممنون میشویم.
با تشکر.
AVLIS
28 January 2008, 02:22 AM
اسكايلارك, سند دست اول, خوابيده, اتاق سالم ,800؟؟؟؟:icon_redf
از اون شانسهاست كه يه بار در پاركينگه خونه رو ميزنه!!!
اين ماسل كار پتانسيل پيمپ شدنش بالاست.. تو نت كه داشتم درمورد تحقيق ميكردم تو شرايط مختلف خوب عمل كرده..
كپي كردن مطلب اينجا لطفي نداره ...لينك سايت رو براتون ميزارم اونجا ميتونين جزئيات كاملتر رو ببينين..
هرچند به احتمال قوي قبلا اين سايت رو ديدين..
اين يكيشونه:
[Only registered and activated users can see links] :icon_cool
درمورد انجين ديزل چيزي نگفتين؟؟ تو سايتهاي ديگه هم چيزه خاصي نديدم...ولي درمورد انجين بنزيني فراوون..تو يكي از سايتهاي ايراني براي يه انجين موستانگ يه آگهي زده بودند..ظاهرا موتور خشك بود (صفر) ولي خب 1.5 فيمت داده بود..از چيزي از جزئياتشم نگفته بود..
همين نمايشگاه خودرو اصفهان رفتم بپرسم ,دربدر دنبال يه مهندس!!! اما دريغ از ...
همه فروشنده..يكيشون كه ميگفتن مهندسه ازش پرسيدم كه اونم هيچ جواب و راهنمايي نداشت..
حالا تو نت بايد به نتيجه برسم...
shei2nak
28 January 2008, 03:37 AM
با سلام.
دوست عزیز یک مکانیک امریکایی باز نزدیک خونمون هست که اگه ادرسشو میخواهید بگید تا براتون پی ام کنم.
Pontiac
28 January 2008, 08:24 AM
سلام
خرید موتور کامل از اون ور آب زیاد به صرفه نیست(از نظر مالی).توصیه من به عنوان یه دوست اینه که موتورت رو انتخاب کنی(350،400،545،455....)بعد بگردی یه بلوک تمیز همین ایران پیدا کنی و بریزی پایین جمع کنی اگر برات بازم بودجه موند میتونی اقدام به خرید لوازم مارک دار تقویت همین موتور ها کنی مثل سامیت ،ادل براک و....
این جوری 2 تا خوبی داره اول اینکه هزینت خیلی کم میشه و دوم دردسرهای واردات موتور رو نداری:194:
گیر باکس هم مدل زیاده ،میتونی از گیرباکس مدل های بالای کارخونه ایی استفاده کنی(بسته به نوع ماشین) یا از گیرباکس های تقویت ،که یه مدل خوبش(با توجه به کارایی و قیمت) تارمک هست.که بدون دست کاری روی ماشین سوار میشه و هم مدل دستی داره هم اتومات
اول برنامت(بودجه و هدف..) وماشینت رو مشخص کن بعد تحقیق کن اینطوری نتیجه بهتری میگیری:icon_surp
AVLIS
28 January 2008, 11:12 AM
سلام
خرید موتور کامل از اون ور آب زیاد به صرفه نیست(از نظر مالی).توصیه من به عنوان یه دوست اینه که موتورت رو انتخاب کنی(350،400،545،455....)بعد بگردی یه بلوک تمیز همین ایران پیدا کنی و بریزی پایین جمع کنی اگر برات بازم بودجه موند میتونی اقدام به خرید لوازم مارک دار تقویت همین موتور ها کنی مثل سامیت ،ادل براک و....
این جوری 2 تا خوبی داره اول اینکه هزینت خیلی کم میشه و دوم دردسرهای واردات موتور رو نداری:194:
گیر باکس هم مدل زیاده ،میتونی از گیرباکس مدل های بالای کارخونه ایی استفاده کنی(بسته به نوع ماشین) یا از گیرباکس های تقویت ،که یه مدل خوبش(با توجه به کارایی و قیمت) تارمک هست.که بدون دست کاری روی ماشین سوار میشه و هم مدل دستی داره هم اتومات
اول برنامت(بودجه و هدف..) وماشینت رو مشخص کن بعد تحقیق کن اینطوری نتیجه بهتری میگیری:icon_surp
ظاهرا توليد كنندهاي انجين اين مدل خودروها تو خاورميانه هم فروش دارن....
ولي همونطور گفتين قيمتها بالاست هزينه شيپمنت هم بماند..
ولي با تقويت موتور فكرنكنم بشه به 400 HP رسيد؟؟ ولي قيمتشون هم بالاست(خيلي بال:194:)
اما قدرت موتورها هم بالاست.. 750HP !!!:icon_mrgr
اين ليست قيمتهاست بر اساس قدرت موتور..
اين هم اينك اون موتور هواپيماست!!![Only registered and activated users can see links]
بايد ديد داخل ايران چه ميشه كرد...
Pontiac
28 January 2008, 03:41 PM
سلام
واسه رسیدن به این قدرت ها خیلی کارها اید انجام بدی.به قول استاد من برای این قدرت باید 3 یا 4 تومنی پول بزاری و
چيزايي كه حتما مي خواي.
ميل سوپاپ كيت كامل(ميل سوپاپ٬ رولر و راكر٬ فنر و ريتينر)
اينتيك و هدرز
پيستون و شاتون
اينا ملزومات هست
بقيه چيزا ها پيچ هاي سر سيلندر
كپه ها
ياتاقان ها
ميل لنگ و ....
البته این اعداد واسه موتور 350 هست(مثل موتور 8 سیلندر بیوک)
اما واسه 300 اسب میتونی بدی يه LS1 حدود 7000 درهم (1.800)از امارات بخري.حدود 600 تومن هم بدي برات بيارن اينجا كه تا اينجا شد 2.400 بعد بسته به ميلت با انژكتور يا كاربراتور روشن كني.
بخواي با انژكتور روشن كني يه چيز حدود 1 تومن آب مي خوره و اونوقت راحت بيشتر از 300 اسب قدرت داري اونم براي استفاده طولاني و شهری
حالا خود دانی:194:
AVLIS
28 January 2008, 04:44 PM
پونتياك جان مواردي رو كه ذكر كردي با يدونه اويل پمپ و واتر پمپ متناسب, يه پوسته موتور كه كشش فشار رو داشته باشه و... اينها از موتور كامل مورد خاصي كمتر نداره..
اين كيت چقدر قراره پامون آب نوش جان كنه؟؟ :194:
بيوك تا جائي كه ميدونم بطور معمول 180 HP
كيتهاي تقويت تاثيرش چقدره؟؟
كلا يه موتور گيرباكس منوآل چقدر در مياد؟؟همينجا اگه بخوام پياده كنم و جمع كنم.. چون با اين اوصاف ماييه ما كه قد نميده..وام شهريه ام كه ديگه نميدن.:icon_razz.!!!
براي خريدش بريم چراغ برق يا بايد بريم شوش؟؟؟يا...
Pontiac
28 January 2008, 09:38 PM
منظورم این بود بلوک موتور ثابت باشه :cool_phalls_67:
سر جمع چقدر پول داری؟ موتوری که میخوای چیه؟ماشینت چیه؟:cool_phalls_17:
AVLIS
29 January 2008, 11:07 PM
دقيقش ماه ديگه معلوم ميشه..
ولي تا اينجا.احتمالا ميتونم يه 2 تومني براي اين كار كنار بزارم..:194:
مد نظرم هم تو پستاي قبلي گفتم بيشتر روي بيوك اسكايلارك و يا موستانگ هست...
البته اين سوالايي كه مثل مسلسل از اين ذهن خلاق مياد واسه روز مباداس...:125:
از اطلاعاتي كه در اختيارمون قرار ميديد بسيار ممنونم..
Pontiac
30 January 2008, 08:19 AM
سلام
علاوه برپول ماشین این 2 تومن رو در نظر گرفتی؟اگه اینطوره میشه یه کارهایی کرد که خلق خدا راضی بشه:icon_mrgr.حالا چرا فقط این دو مدل؟مدل های خیلی خوبی هستند اما خودتو محدود نکن چیز مناسب دیدی بزن تو گوشش.چقدر برای ماشین در نظر گرفتی؟
اگر هم برای کل پروژت دو تومن در نظر گرفتی که کلا بیخیال شو و الکی پول و وقتت رو حروم نکن:194:
AVLIS
30 January 2008, 09:48 AM
سلام
علاوه برپول ماشین این 2 تومن رو در نظر گرفتی؟اگه اینطوره میشه یه کارهایی کرد که خلق خدا راضی بشه:icon_mrgr.حالا چرا فقط این دو مدل؟مدل های خیلی خوبی هستند اما خودتو محدود نکن چیز مناسب دیدی بزن تو گوشش.چقدر برای ماشین در نظر گرفتی؟
اگر هم برای کل پروژت دو تومن در نظر گرفتی که کلا بیخیال شو و الکی پول و وقتت رو حروم نکن:194:
اوني كه گفتم داراييه كل خزانمه...:125:
ولي فكر ميكنم با 2 تومن يه اتاقو شاسي سالم بشه گير اورد..حالا براي موتور و گيرباكس ... ميشه صبر كرد.
تا بمرور تو چند ماه بسازمش ..
يعني نميشه با اين پول يه همچين چيزي گير اورد؟؟؟
حالا ميگن ماشين كشيده بالا تو اين 1 ساله اما نه ديگه اينقدر..
خلاصه اگه آمار داري,بده...:194:
Pontiac
11 March 2008, 12:46 PM
سلام
کار که نشد نداره .کمر همت ببند همه جارو زیرو رو کن از شوش گرفته تا همشهری از تهران گرفته تا شهر های دور افتاده...
باید بگردی یه چیزی پیدا کنی که مدتها بی استفاده مونده یا صاحبش قدرش رو نمیدونه و میخواد تبدیلش کنه .هر چی پولت کمتر زحمتت بیشتر! فقط مراقب باش تصادفی نگیری به هیچ عنوان حتی اگه به بهترین نحوه تعمیر شده باشه بازم نه بدنش مثل اول میشه نه شاسی و متعلقاتش...
حوالی خیابون بهار کوچه مهندسی یه دونه ماستنگ بود 3 سال پیش که اونجاها میرفتم ظاهرا خوابیده بود .حوالی خیابون فلسطین هم ماه پیش که رفتم عینک بگیرم یه دونه دیدم ظاهرا 1 سالی بود خوابیده(آره اینجوری باید بگردی) به تعمیر گاه های مختلف هم سر بزن چند ماهی بگردی خودت مدل های مختلف رو ببینی حساب دستت میاد .اما اگه بشینی اینجا و فقط بگی حلوا حلوا به جایی نمیرسی.تو شهرستان قیمت ها معقول تره تهران یکم پرتو پلا میگن !
در آخر هم بگم اگه واقعا عاشق ماسلی اگه حاظری از زندگیت بزنی خرجش کنی بالاخره یدونه صاحب میشی اگه نه عاشقش نیستی مثل بقیه فقط حرفش رو میزنی نخری بهتره.خودت دو دوتا کن ببین به چه نتیجه ایی میرسی.
badform
25 March 2008, 01:24 AM
جناب پونتياك شما خودتونم ماشين آمريكايي داريد؟اگر آره مي شه عكس و مشخصات و تجربه ات را بگيد؟ممنون مي شوم.
badform
25 March 2008, 01:27 AM
[quote=z_qz54;368540]خواهش میکنم
سلام
دوستان چند وقت پیش تو یکی از فروم همسایه چشمم به این صفحات جالب افتاد و بعد از چند روز تصمیم به گرفتم یک سرقت اطلاعاتی از اونجا انجام بدم:icon_twis (حیفم اومد بعضی از بچه ها که اونجا عضو نیستن اینارو نبینن.)
و اما خدمت استاد خودم(پدر بزرگ فروم) جناب z-qz54 عرض کنم یک مقداری تو این مقالات راجع به بحث ایمنی صحبت شده بود که من جسرات کردم برای دفاع از عشقم(ماشین های امریکایی) زیر بعضی قسمت ها خط کشیدم تا پیدا کردنشون راحت تر بشه :icon_neut.
من که از خوندن این صفحات لذت بردم امیدوارم دوستان ماشین باز(به خصوص امریکایی باز) هم خوششون بیاد.و اگه اطلاعات تکراری یا سرقتی هست دیگه به بزرگی خودتون ببخشید...
جناب اين لينك ها پاك شدن؟مي شه دوباره لينك سايت منبع را بگيد؟?
Pontiac
25 March 2008, 01:57 PM
سلام
دوست عزیز من شرمندم دسترسی به مطالب ندارم. منبع اصلی مجله ماشین های قدیمی بود که یه جا آپ لود شده بود منم دزدیدم:cool_phalls_67:
در مورد ماشین هم همون طور که تو پرو فایلم به چشم میخوره بد بختانه آمریکایی ندارم که بخوام عکسی ازش بذارم .دوست عزیز من اینجا شاگردم و پیش اساتید درس پس میدم و از تجربیات اونها بهره میبرم.
اگه ایشالا اسپانسر پیدا بشه حتما یه ترانس ام 78 میگیرم ترجیحا 6.6:cool_phalls_48:
hemi426
8 May 2008, 01:57 PM
من خودم باراکودا دارم
مدل 70
پلاک ملی
موتور 360مگنوم
ام اس دی
20تومن میدم
بازم عکس خواستید بهم ایمیل بزنید
hemi426
8 May 2008, 02:00 PM
خواستید به شمارم اس ام اس بزنید
..... دوست گرامی قرار دادن شماره تلفن در پستها مجاز نیست.
pm12559
4 June 2008, 03:50 PM
با سلام به همگي
:lover:
من تازه عضو شدم:icon_arro و از اطلاعات خوبتون خيلي حال كردم.:icon_cool
چون به كامارو علاقه زيادي دارم تمام صفحات رو خوندم ولي زياد در موردش صحبت نشده. من دنباله يه كاماروي تيز مي گردم اما اطلاعات زيادي در مورد مدلهاي موجود در ايران، سال ساختشون و قيمتهاشون ندارم. از لحاظ ظاهر ماشين 2 مدلش را ديده ام ، يكي با سپرهاي فلزي و چراغهاي عقب كوچك و يكي فايبر گلاس با چراغهاي عقب كشيده تر كه رنگهاي راهنما، خطر و دنده عقب متفاوت و از هم قابل قابل تشخيص هستن .از آنجاييكه كسي اطلاعات جامعي نمي ده :131: از شما خواهش مي كنم يه سري اطلاعات در مورد كامارو به من بديد. ممنون.
saeed_seville_68
7 June 2008, 12:36 PM
سلام دوستان
من می خوام یه سویل 1980 بخرم. طرف میگه 4000000 تومن.
البته در عقب رنگ داره. به نظر دوستان می ارزه 4 تومن؟
shei2nak
8 June 2008, 01:49 AM
فكر نكنم 4 تومن بيرزه.... البته بستگي به تميزي ه ماشينم داره. اگه عكس باشه بهتر ميشه نظر داد.
Pontiac
9 June 2008, 11:54 PM
سلام دوستان
من می خوام یه سویل 1980 بخرم. طرف میگه 4000000 تومن.
البته در عقب رنگ داره. به نظر دوستان می ارزه 4 تومن؟
سلام
فكر كنم بشه به اين مدل گفت كاديلاك ايران.
ماشينه خوبيه .قيمتش هم مناسبه .البته اگه ماشين سالم باشه
چند نكته رو دقت كن:
1)تصادف سنگين نداشته باشه
2) موتور با انژكتوره هنوز يا تبديل به كاربرات شده؟
3)لوازم تزيني سالم و كاملا؟(اون سنگ كنسول هست؟زه ها آرم ها چراغ ها جلو پنجره و ....)
4)سيستم تنظيم اارتفاع سالمه؟
5)ادوات برقي و اتوماتيك تو چه وضعي هستند؟
6)رنگ شده يا رنگ فابريكه؟رنگ ميخواد؟
7)گيربكس و موتور و ديفراسيل سلامت هستند؟
8)كولر كار ميكنه؟
9)تودوزي تو چه وضعيه؟
كلا ماشين سالم به نظر مياد سواريش خوبه يا ميشيني توش حس ميكني لگن شده؟
اينجا يه سري امكانات اين مدل عنوان شده يه نگاهي بنداز:icon_surp
aidin_tiny
16 June 2008, 01:03 PM
باسلام آقایون کسی از موستانگ تو ایران سراغ داره مخصوصا 67الینیر همونیکه تو سرقت در 60ثانیه بود؟؟؟
aidin_tiny
17 June 2008, 12:08 AM
راستی درمورد این یکی کسی قیمتی چیزی داره تو دبی مخصوصا
(پست 101)
علیمیگمیگ
17 June 2008, 03:43 PM
سلام دوستان من دارم یک فورد موستانگ زیر شاخه گراند
مدل 73
200 هزار کارکرد
موتور 8 سیلندر 302
اتومات
پلاک 44
11 ماه بیمه
کارت سوخت
ماه پیش معاینه فنی گرفته
به قول خودش 15 سال خوابیده
اخیرن 5 میلیون خرجش کرده
15 تومن
می خرم
می ارزه؟:lover:
لطفاً اگه اینجا جای این سوال نیست لطفا راهنمایی کنید
ضمنا تعمیر کار حرفه ای گلف میشناسید می خوام باسه تصمیم گیری ببرم پیشش (با انصاف باشه)
راستی این عکسم از اینترنت گرفتم که مدلشو بشناسید
aidin_tiny
20 June 2008, 03:32 PM
راستی درمورد این یکی کسی قیمتی چیزی داره تو دبی مخصوصا
(پست 101)
کسی نیست جواب بده ...
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.