PDA

View Full Version : N-GAGE QD سوال....

s4l4rn
10 July 2005, 03:48 PM
میشه تفاوت بین N-GAGE QD با مدل معمولی رو بگید ؟؟
کدومش از نظر کلی برتری داره؟؟(سرعت پردازش . مموری.رم.display.و........)
اگه میشه قیمت هر دو رو هم بگید ممنون می شم

Merula Alba
10 July 2005, 10:14 PM
سلام ....
هر دو گوشی پردازنده یکسان 104 مگاهرتزی از نوع ARM4 دارند و صفحه نمایش هر دو 4096 رنگ و از نوع TFT هست . پس ابدا از لحاظ قدرت پردازش تفاوتی ندارند .

در N-Gage :

1) برای مکالمه مجبور به حالتی موسوم به side-talking هستین . یعنی باید گوشی رو از بغل (قسمت نازک گوشی) کنار گوشتون بگذارید ..( که خیلی زجر آوره)
2) این مدل دارای رادیوی FM استریو هست .
3) این مدل به طور سخت افزاری دارای Mp3 player استریو می باشد .
4) ابعاد گوشی خیلی بزرگه و به راحتی در جیب قرار نمی گیره .
5) برای تعویض مموری کارت مجبوریم درپوش باتری را برداشته ، سپس خود باتری را خارج کنیم زیرا مموری در زیر باطری قرار گرفته .

در N-Gage QD :

1) در این مدل مسئله side-talking حل شده و برای مکالمه مانند گوشی های دیگر دستگاه رو به طور عادی کنار گوش می گذاریم .
2) ابعاد گوشی کوچکتر شده و خوش دست تر است .
3) مموری کارت دارای حالت hot-swap است ، یعنی مموری کارت از کنار و تنها در عرض چند ثانیه (با برداشتن درپوش لاستیکی) قابل تعویض است .
4) رادیو FM از این مدل حذف شده .
5) MP3 player به طور سخت افزاری در این مدل گنجانده نشده اما با استفاده نرم افزار های جانبی می توانیم از امکان پخش mp3 استفاده کنیم . (خروحی صدا در این مدل به صورت Dual-Mono است و نه استریو)

سوال دیگه بود ، در خدمتیم !!!!

Merula Alba
10 July 2005, 10:16 PM
ببخشید یادم رفت :

قیمت N-Gage QD :
175000 تومان (با مموری 128 مگابایت)

قیمت N-Gage :

به سختی پیدا می شه و حدودا 120000 تومانه .

s4l4rn
11 July 2005, 12:45 AM
اقا احسان دست شما درد نکنه از جوابتون ممنون :icon_cool

MP3 player به طور سخت افزاری در این مدل گنجانده نشده اما با استفاده نرم افزار های جانبی می توانیم از امکان پخش mp3 استفاده کنیم . (خروحی صدا در این مدل به صورت Dual-Mono است و نه استریو)

یعنی کیفیت پخش صداش پاینتر امده؟؟

اگه میشه یه سایت واسه دانلود برنامه و بازی NGAGE معرفی کنید

Merula Alba
11 July 2005, 12:10 PM
قطعا کیفیت صدای QD پایین تره (البته به نظر من با توجه به سایر خصوصیاته این گوشی قابل تحمل و صرف نظر کردنه )

برای دانلود برنامه ها که از آپلود سنتر همین سایت می تونه استفاده کنی (چیزای خوبی توش پیدا می شه). کلا همه برنامه های symbian 6 روی ngage کار می کنه ....

در مورد بازیهای N-Gage :

1) می دونی که حجم بازیهای مخصوص N-gage خیلی زیاده (به طور متوسط 25 مگابایت)
2) تا مدتی قبل لینک های زیادی برای دانلود بازیها وجود داشت که تویه یکی از تاپیک های بخش بازیهای سیستم عامل سیمبین می تونی ببینیشون ، اما الان به دلایل نامعلومی کار نمی کنن ...
3) من تمام بازیهای N-Gage رو زمانی که لینک ها کار می کرد دانلود کردم ..... اگر خواستی می تونم بهت بدم ولی یه ذره خرج داره ، چون من خودم هم برای دانلودشون (کلا بیش از 500 مگابایت) به یه ISP پول دادم ... خواستی بهم PM (پیغام خصوصی) بزن ......