PDA

View Full Version : کمک فوری 9500

x-y
9 July 2005, 10:05 PM
سلام من یه 9500 دارم که قاطی کرده اساسی هیچ دکمش کار نمیکنه قاطی کرده اگه میشه فورا کمک کنید :icon_excl

x-y
10 July 2005, 12:04 AM
خودم فک میکنم ویروس گرفته میدمننید چرا چون:symantec Auto Protect Service Thread
reason code:KERN-EXEC
RESON number:3
فک کنم باید فلش بشه آخه ساعتش درس کار میکنه ولی فقط همین متنه بعده 5 دقیقه میاد بعدش محو میشه هیچ دکمه ایی هم کار نمیکنه با سبز ستاره 3 و پاور هم کاری نمیشه کرد خاموش نمیشه شارژ هم نمیگیره شما چی فک میکید :icon_cry: :confused:

Evanescence
11 July 2005, 03:32 AM
دوست عزیز اگر دوستان جواب سوال شما رو میدونستند دریغ نمیکردند . شاید به این دلیل که کمتر با این گوشی کار کرده اند جواب سوالات شما رو نمیدونند

x-y
11 July 2005, 08:51 AM
بسیار خوب فقط ببینم اگه فلشش کنم چطور!؟

x-y
11 July 2005, 08:59 AM
کسی از آقایون نمیدیه که اگه 9500 بخواد فرمت شه به جر سبز 3 ستاره پاور کد دیگه ایی هم هست چون هیچی نمیشه بنویسیم توش و کد عددی وارد کنیم یا باید کد بخوره یا باید فلش بشه صاحبشم امکان داره تا 2-3 روز بعد بندازدش دور من هم ولم میسوزه!

شهر
11 July 2005, 11:28 AM
سلام

اینجا گمونم کمتر 9500 دارن. باید توی انجمنهای خارجی مثل dotsis.com مشکلتون رو مطرح کنید تا جواب بگیرید.
سلام:

من هم یه بار این مشکل رو داشتم ولی باطری رو داراوردم و صبر کردم تا کامل سیستمش بیاد بالا و بعد روشنش کردم مشکل حل شد. من موقع سرچ کردن بلوتوث به این مشکل برخورد کردم.

x-y
11 July 2005, 02:24 PM
بابا من هر چی باطری رو در میارم درس نمیشه بعدشم یا برنامه ناقص نصب شده یا وبروس

mchdesigner
27 October 2005, 05:53 PM
کسی از آقایون نمیدیه که اگه 9500 بخواد فرمت شه به جر سبز 3 ستاره پاور کد دیگه ایی هم هست چون هیچی نمیشه بنویسیم توش و کد عددی وارد کنیم یا باید کد بخوره یا باید فلش بشه صاحبشم امکان داره تا 2-3 روز بعد بندازدش دور من هم ولم میسوزه!

سلام دوست من

باطری گوشیتو در بیار 2 باره جابزن بعد دکمه power رو یک بار بزن - توسط کیبورد داخلی ctrl+f رو مدام بزن - یک صفحه آبی مییاد که ازت در مورد مطمئن بودن فورمت device سوال میکنه - اگه جواب قبول بدی دستگاه شما در کمترین دقیقه ریست میشه و کل اطلاعات و دفترچه تلفنو از دست میدی ولی در عوض یک گوشی سالم مثل روز اول داری :icon_arro

موفق باشی دوست عزیز