View Full Version : طريقه ي درست کولر گيري از اتومبيل
arash p mbz bmw
9 July 2005, 09:04 PM
سلام بچه ها من طبق جمع اوری اطلاعات به یه نتایجی رسیدم که فوقولاده مهم هست و برای شما هم مینویسم
در دورهای بالا که دور موتور بالاست به هیچ عنوان کولر نگیریدنمیگم نگیرید ها اول خلاص کنید بعد کولر بگیرید دلیلشم اکر کسی دوست داشت بگه توضیح میدم
در سرعتهای بالا کولر رو خاموش کنید تا فشار به ماشین نیاد
در هنگام کولر گرفتن هیچ وقت گاز الکی ندید چون امپر میره بالا
در هنگام کولر گرفتن نباید با کولر ماشینو خاموش کنید دلیلشو فکر کنم همه بدونن این چیزایی که گفتم همه دلیل داره خواستید بگید تا بهتون توضیح بدم
من این اطلاعات رو از کسی که مهندس مکانیک از کشور امریکا داره پرسیدم گفتم هیفه ندونید :icon_cool
crimsondevil50
9 July 2005, 09:43 PM
فكر كنم اگر كلاچ رو بگيري كافي باشه و نياز به خلاص كردن در حال حركت نباشه!
مهدي شيوا
9 July 2005, 11:30 PM
کولر ماشین ما جدیدا صداهای عجیبی مثله قر قر وقتی اول روشن می شه می ده و اینکه مثله قبلا زود خنک مکی شه زمان می بره و وقتی روشنه فن دور بالای ماشی تند تند روشن خاموش می شه مثلا 2 ثانیه روشن می شه بعد خاموش علتش چیه؟
arash p mbz bmw
10 July 2005, 01:43 AM
اون صدای قرقر فکر کنم از تسمه ی کولره و خنک نکردنش شاید گاز نداشتنشه
فن مشکلی نداره بیشتر ماشینها همینه اگر 405 داشته باشید فوق عادیه
مهدي شيوا
10 July 2005, 02:05 AM
منظور از فوق عادی چیه؟
3 بار هم دینامش سوخته بود
بعدا فهمیدن که از سیمش بوده که شل بستنش
وقتی کولر می زدیم بعد 30 دقیقه دینام می سوخت
arash p mbz bmw
10 July 2005, 02:09 AM
نگاه کن عزیز ماشین ما هم همین طوریه شاید تو ماشین شما ترموستات خراب شده که خوب دما رو تشخیص نمیده و دائم فن میزنه ولی تو ماشین ما وقتی کولر میگیری فن شروع میکنه وقتی هم خیلی گرم شه میره رو درجه ی اخر بهد از 30 ثانیه خاموش میشه
سود انباشته
11 July 2005, 04:23 PM
من وقتی که میخوام کولر ماشین را روشن کنم اول توقف کرده کلاچ را نگه داشته کولر را روشن کرده وکلاچ را رها کرده و حرکت میکنم. و برای خاموش کردن هم این کار ها را انجام میدم.
crimsondevil50
11 July 2005, 04:37 PM
حد اقل30-60 ثانيه قبل از خاموش كردن موتور ، كمپرسور كولر را خاموش كنيد.براي افزايش طول عمر موتور.
arash p mbz bmw
11 July 2005, 10:44 PM
حد اقل30-60 ثانيه قبل از خاموش كردن موتور ، كمپرسور كولر را خاموش كنيد.براي افزايش طول عمر موتور.
دوست خوبم لطف میکنید یه کم توضیح بدید به نظر من دفعه ی بعد روشن شدن موتور موتور یا کمی سختی روشن میشه چون باطری کامل شارژنمیشه ولی عمر موتور.............اگر میشه توضیح بدید :icon_cool
crimsondevil50
12 July 2005, 12:38 PM
منظورم اينه كه با كولر روشن ماشين رو خاموش نكنيد اين تكته اي كه اغلب من شنيدم و به كار ميبرم مثلا توي پرايد از كم كردن اب رادياتور هم جلوگيري ميكنه توي پژو من با بد روشن شدن مواجه نشدم.
مهدي شيوا
12 July 2005, 02:56 PM
آخه کولر پراید با موتور ارتباط داره ولی ماله پژو بنظرم کاملا مجزاست
arash p mbz bmw
12 July 2005, 11:38 PM
آخه کولر پراید با موتور ارتباط داره ولی ماله پژو بنظرم کاملا مجزاست
تقریبا مجزاست چونکه همون فن کولر یه مقدار برقی میخواد این مقدار برق هم باید تامین شه اونوقت......
Nomad
31 July 2005, 01:30 AM
حالا ما كه هميشه ماشينمون رو با (كولر روشن) خاموش كرديم قراره چه بلايي سر ماشينمون بياد؟
kima
5 August 2005, 12:04 AM
من وقتی که میخوام کولر ماشین را روشن کنم اول توقف کرده کلاچ را نگه داشته کولر را روشن کرده وکلاچ را رها کرده و حرکت میکنم. و برای خاموش کردن هم این کار ها را انجام میدم.
اوووووووووووووه
داداش موشک که نمیخوای هوا کنید
شما وسط راه هم کلاچ رو بگیرید که دنده ها آزد شه و کولر رو بزنید و بعد از 2-3 ثانیه آزاد کنید میشه همون
اینجوری وقت مصرف لنت ترمز و بنزین و وقتت رو بیشتر می کنی
kima
5 August 2005, 12:06 AM
حالا ما كه هميشه ماشينمون رو با (كولر روشن) خاموش كرديم قراره چه بلايي سر ماشينمون بياد؟
والا منم همین رو میگم
بابای من یه 405 داره که مدل 82 هست
تابستان همیشه با کولر روشن میکنه و با کولر هم خاموش
هر چی هم بهش میگیم نکن میگه ماشین باید بادل تو راه بره نه تو با دل ماشین
بااینکه 85.000 تا رفته هیچ طوریش نشده
kima
5 August 2005, 04:36 PM
من خودم قبول دارم
اما مگه یک ماشین رو آدم چقدر میخواد نگه داره که این کارها رو براش انجام بده
کسی بخواد یک ماشین با خودش به دنیا بیاد و با خودش هم از دنیا بره آره
اما کسی که سالی یک ماشین عوض می کنه چه کاری هست دیگه
ماشین واسه خریدار سالم نگهداره ؟
fizzi
5 August 2005, 05:11 PM
من يكي رو ميشناسم كه هميشه مواظب وسايل برقي ماشينشه....
هروقت سر چراغ قرمز ميرسه چراغها و كولر ماشين رو خاموش ميكنه كه باتري عمرش بيشتر بشه ! ويا به سر بالايي خيلي ملايم ميرسه كولر رو خاموش مي كنه... هر روز روغن و اب و باتري رو چك ميكنه... حتا قبل از خاموش كردن ماشين پخش رو خاموش ميكنه كه در هنگام استارت فشار به ماشين نياد.....
به نزر من اين ادم ها يك مشكلي دارند.
چون اونها دارند به ماشين سواري مي دهند نه ماشين به اونها!
مسئله 17 مجهولي كه حل نميكنيد :icon_sad: مگر به قول دوستمون عمر يك ماشين كه بايد به ماخدمت كنه چقدر هست كه اينقدر خودتون وسرنشينان رو عذاب ميديد ؟؟؟!!! :icon_mad:
اين كارها ممكن هست عمر كمپرسور را %1 يا 2% بيشتر كنه ولي سلامت رواني و جسميتون كه هميشه نگران خراب شدن يا نشدن اين وسايل هستيد به شدت كاهش ميدهد. :icon_redf
حالا اگر ارزششو داره بفرماييد..... :icon_mrgr
persian_gulf
6 August 2005, 01:01 AM
منم با fizzi , kima و masoud GLX موافقم
ما هم همیشه با کولر خاموش می کنینم و در هیچ حالتی(سر بالایی ،سرازیری دور بالا دور پاییین کولر را خاموش نمی کنیم
kima
6 August 2005, 05:53 PM
منم با fizzi , kima و masoud GLX موافقم
ما هم همیشه با کولر خاموش می کنینم و در هیچ حالتی(سر بالایی ،سرازیری دور بالا دور پاییین کولر را خاموش نمی کنیم
البته من خودم زمانی که میخوام خر سبقت بگیرم کولر رو خاموش میکنم
اون هم به دلیل شتابی هست که نیاز دارم
اما در حالت عادی نوچ !!! بذار کار کنه تا جونش در آد
arash p mbz bmw
6 August 2005, 11:35 PM
دوستان
بنده هم ( البته برادرم ) یک پدری از ماشین درمیاره ولی چی زی نشده که
ولی اینو بدونید که خودتون بعدا ضرر میکنید و باید یا کمپرسور عوض کنید یا اینکه دائم باد گرم بخورید
من نمیگم که کولرو تو سر بالایی خاموش کنید من میگم موقع روشن کردن یه کم مدارا کنید چون خیلی به هم موتور و هم کولر فشار میاد
اتفاقا اگر کولر روشن باشه یه فن اضافی وارد مدار میشه و نمیزاره دما زیاد بالا بره
در ضمن fizziجان
به نظر من اگر حداقل 30 ثانیه قبل از خاموش شدن ماشین چراغها و ضبط ( به خصوص اگر ساب داشته باشی ) رو خاموش کنی دفعه ی بعد ماشین بهتر روشن میشه و عمر باطری و دینام بالاتر میره
persian_gulf
6 August 2005, 11:51 PM
البته من خودم زمانی که میخوام خر سبقت بگیرم کولر رو خاموش میکنم
اون هم به دلیل شتابی هست که نیاز دارم
اما در حالت عادی نوچ !!! بذار کار کنه تا جونش در آد
آره بابا وقتی که می خوام کل کل کنم منم خاموش می کنم
اما در هیچ حالتی دیگه خاموش نمی کنم
booleck
7 August 2005, 04:25 PM
من خودم قبول دارم
اما مگه یک ماشین رو آدم چقدر میخواد نگه داره که این کارها رو براش انجام بده
کسی بخواد یک ماشین با خودش به دنیا بیاد و با خودش هم از دنیا بره آره
اما کسی که سالی یک ماشین عوض می کنه چه کاری هست دیگه
ماشین واسه خریدار سالم نگهداره ؟
بله بله دقئيقن همتون راست ميگين!!
البته دست بالای دست بسيار است شما با ماشين اين کارو ميکنی! دمت گرم آره تا جونش در اد!!!!
سال ديگهم عوض ميکنی ماشين رو!
خوب ماشين بعدی که ميگيری اگه يکی همين کارای که شما ميگی باهاش کرده باشه ! خوب فقط خرجاش و اعصاب خوردش ميمونه واسه تو!
بدشم همه نميتونن سالی يه بار ماشين بخرن!
crimsondevil50
7 August 2005, 04:51 PM
به نظر من اتومبيل يا هر وسيله ديگر براي ايجاد راحتي و سهولت كار ها و يا رفاه هستش و بايد از كليه امكاناتش در حد نياز استفاده كرد اما نگهداري هم لازمه به اندازه اي كه بتونه بهت سرويس مورد نظر را تا زماني كه در اختيار تو هست ارايه بده و باعث زحمت نشه و بلا استفاده هم نمونه. نه وسواس خوبه نه سهل انگاري. آياخودرويي كه مدتها سرويس نشده و بدون توجه، با حداكثر ظرفيت كاركرده براي يك سفر طولاني غير مترقبه آماده و قابل اطمينانه؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.