View Full Version : تاپیک جامع فولکس واگن بورا
farzad2
9 July 2005, 06:39 PM
سلام
امروز تو روزنامه همشهري اگهي زده بود
بدنبال توليد و عرضه موفق خودرو هاي فولكس واگن در ايران بزودي توليد خودروهاي فولكس واگن مدل بورا نيز اغاز ميگردد
2000cc
BORA 1800cc turbo
از قیمت و مشخصات فنی هم فعلا خبری نیست.
اما مطابق معمول بعد از 3سال که خبر تصمیم به مونتاژ در ایران را دادند تازه الان که مدل جدید 2006 تولید شده میخوان مدل قدیمی رو تو ایران تولید کنن.
دیگه همه کارخانه ها و شرکتهای خارجی دندون ما ایرانی ها رو شمردن .
مدل قدیم و قرار به تولید برای ایران:
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
farzad2
9 July 2005, 06:43 PM
مدل جدید 2006:
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
مدل قدیم:
[Only registered and activated users can see links]
با توجه به قیمتی که برای هیوندا اونته گذاشتن و این بورا هم مونتاژ همین مجموعه است فکر نمیکنم قیمتی زیر 25 میلیون داشته باشه.
Evanescence
9 July 2005, 07:57 PM
قرار بود 16 تومن قیمت داشته باشه و پولو هم 20 تومن . حالا چند قیمت میخوره الله اعلم
arash p mbz bmw
9 July 2005, 08:18 PM
قرار بود 16 تومن قیمت داشته باشه و پولو هم 20 تومن . حالا چند قیمت میخوره الله اعلم
ببخشید ولی فکر کنم برعکس گفتید :icon_razz
پولپو16 تومن و بورا 20تومن بورا یه اتومبیل خانوادگیه و پولو یه اتومبیل استیشن( چیگفتم ) :icon_arro
Evanescence
9 July 2005, 08:43 PM
خیر. به همون ترتیب که گفتم صحیح بود .
فولکس واگن ( پولو )
در جلوی اين ماشين با کاپوت کوتاه و ۴ چراغ دايره ای شکل مواجه هستيم و درعقب خودرو ظاهری صاف و ارم ماشين خودنمايی می کند اين خودرو در دو مدل ۳و ۵ درتوليد می شود. طول و عرض و ارتفاع اين خودرو به ترتيب ۳۸۹۷ . ۱۶۵۰ و ۱۴۶۵ ميليمتر است .
درون کابين اتومبيل نسبت به بيرون ان بسيار جادارراست و اين به لطف بلند بودن ناصله چرخهای جلو و عقب نسبت به هم است.در طراحی داشبرد اين زيبا است و تمام دکمه های ضبط و دستگاه های ديگر در دسترس راننده است و غير از اين در داشبرد فضاهای زيادی برای قرار دادن اشيا موجود است .
اين خودرو مجهز به موتور های بنزينی وديزلی است که پيشرانه های بنزينی به ترتيب دو پيشرانه ۳ سيلندر ۱.۲ليتری که به ترتيب ۵۵و ۶۵ اسب بخار و گشتاور ۱۰۳ و ۱۱۲ نيوتون متر توليد می کنند و دو پيشرانه ۴ سيلندر ۱.۴ ليتری که هر کدام ۷۵ و ۱۰۱ اسب بخار و گشتاور ۱۲۶ نيوتون متر ( مشترک ) توليد می کنند ویک پیشرانه ۳سیلندر دیزل که قدرت ۷۵ و گشتاور ۱۹۵ نیوتون متر تولید می کند و ۱ موتور ۴ سیلندر ۱.۹ لیتری که قدرت ان ۱۰۱ و گشتاور ان ۲۴۰ نیوتون متر است
تجهيزات ايمنی اين اتومبيل که می توان نام برد بدنه خنثی کننده انرژی تصادف . محافظ های درون در ها ایربگ جلو کمربند ایمنی با ۳ نقطه اتصال ترمز های مجهز به ABS مي توان نام برد
farzad2
9 July 2005, 09:13 PM
با سلام خدمت دوستان و استاد عزیز evanescence
حدس من از قیمت با توجه به قیمت پایه جهانی 17000 دلار و اینکه موتورهای 2000 و 1800 توربو در سایتهای vw جزء موتورهای سطح بالا حساب میشه و چون گروه مدیران پارس رو هیوندا اونته قیمت 18 الی 22 میلیون گذاشتن و این بورا هم متعلق به همین گروه است حدس میزنم بالاتر از اونته عرضه بشه که انصافا هم از اونته باید ماشین بهتری باشه. مگه همین گل رو ندیدیم که حداقل 30% بالاتر از قیمت جهانی داره عرضه میشه تازه الان که قیمتش پائین امده اینجوریه یا ورنا که هیچ پوئنی هم نداره و قیمت جهانیش 10000 دلار است ولی با اینکه مونتاژ هم میشه حدود 15000 دلار داره تو ایران عرضه میشه. اگر واقعا 16 میلیون و حتی زیر 20 میلیون عرضه بشه اولین تهدید متوجه ماشین خود این گروه یعنی اونته میشه.
در هر صورت خدا از دهان شما دو بزرگوار بشنوه و اینجوری که شما میفرمایید بشه تا شاید من هم بتونم یک ماشینی که واقعا به دلم بشینه سوار بشم.
الان چند وقته میخوام ماشین بگیرم اما رو هوا و زمین گیرم و نمیتونم تا زیر 15 میلیون انتخاب مناسبی داشته باشم.اما اگر بورا با این قیمتها که شما فرمودید فروخته بشه ارزش بیشتر جور کردن پول رو داره.
حالا از بورا گذشته برای چی پولو با این قیمت؟
مگه از گل هم برتره؟ ظاهرا که هم قدوقواره هستند و مشخصات فنی هم تقریبا یکی پس این اختلاف قیمت از کجا ناشی میشه؟
البته میدونم گل برزیلی است و پولو المانی اما بنظر گل باید بزرگتر باشه؟
Evanescence
9 July 2005, 10:39 PM
من از توی روزنامه دنیای اقتصاد این قیمتها رو دیدم
farzad2
9 July 2005, 11:25 PM
من امیدوارم برای یکبار دوست خوب و استاد عزیزمون اشتباه کنند و این اشتباه اجرا بشه شاید اینجوری من به یک ماشین خوب برسم. :icon_arro
قول میدم اگر این طور شد به شما دو دوست عزیز و ارجمندم یک سور و شیرینی اساسی در حد یک مسافرت یکی دو هفته ای با همین بورا و کاملا مهمان من بدم. :icon_cool
پس دعا کنیم این اشتباه اجرا بشه :icon_wink .
evanescence عزیز علاقه من به شما با این خبر چه به اشتباه چه درست 10 برابر شد. :icon_wink :icon_wink
محمد رضا محمدي
10 July 2005, 12:30 AM
بورا حتا در مدل قديمي واقعن زيباست .... 100% خودروي موفقي خواهد بود در كلاسي كه رقيباني همچون : زانتيا ... مزدا 323 .... تويوتا كمري .... تويوتا كرولا ..... رو بايد باهاشون دست و پنجه نرم كنه ولي به نظر من سربلند بيرون مياد هر چي باشه آلماني هستش و خون VW و آيودي توي رگهاشه .... جالب توجه اينه كه براي بار اول در ايران در خودروي سواري از موتور توربو استفاده ميشه و به اين معني ميتونه باشه كه هزينه نگهداري بالايي خواهد داشت ...
arash p mbz bmw
10 July 2005, 08:31 PM
موتور 4 سيلندر 1400 سی سی - 4 سيلندر 1600 سي سي
قدرت (اسب بخار) 75 - 102
گيربکس معمولي 5 دنده - دنده اتوماتيك در 1600 سي سي
فرمان هيدروليک
حجم باک(ليتر) 55
نيروي محركه محور جلو
طول 4376 ميليمتر
عرض 1735 ميليمتر
ارتفاع 1446 ميليمتر
فاصله محور چرخها 2513 ميليمتر
چرخها 195.15
ترمز ديسکي
امکانات اضافی كولر - سيستم ترمز abs - ايربگ جلو و جانبي - فرمان قابل تنظيم - سيستم تثبيت سرعت - راديو پخش استريو - قفل مركزي - شيشه بالا بر برقي - سيستم هشدار ضد سرقت - آينه بغل برقي گرمكن دار - صندلي تاشو عقب - گرمكن شيشه عقب - چراغ مه شكن
اینم مشخصات کامل امیدوارم لذت ببرید عکس هم دوست خوبم گذاشتن
Mazhar
10 July 2005, 10:38 PM
به نظر من كه مدل قديم بورا خوشگلتر از مدل جديدش است.
arash p mbz bmw
10 July 2005, 11:33 PM
دوستان و استادان به نظرتون حجم و تعداد اسبها برای حرکت این غول کافیه
به نظر من که به نسبت کمه
farzad2
11 July 2005, 11:09 AM
دوست گرامی و ارجمند ارش عزیز
از درج مشخصات ممنون.
اما در اگهی که من در روزنامه همشهری دیدم فقط موتورهای 2000cc و 1800cc توربو قید کرده بود. فکر میکنم اطلاعات شما مربوط به سالهای گذشته که در نمایشگاه ماشین این بورا رو به نمایش گذاشتن می باشد.البته به غیر از موتور مابقی مشخصات باید درست باشه .
در هر صورت باز هم ممنون.
اینجانب
11 July 2005, 07:06 PM
در مورد قیمتی که این شرکتها در مورد ماشینهایی که در اینده خواهند ساخت وعده میدهند اصلا اعتماد نکنید. قرار بود قیمت گل در حدود سیلو باشد ولی در عمل 5/2-2 میلیون تومان گرانتر حساب کردن و کلی به ملت ضرر زدن.
farzad2
12 July 2005, 02:03 PM
ارش خان دوست عزیز
من منظورم این نبود که شما اشتباه میکنید. منظور من با توجه به اگهی روز شنبه اینه که مطابق معمول خودروهای ایرانی مشخصات اعلام شده همیشه تغیر میکنه ومن جز اطلاعات درج شده در اگهی روز شنبه اطلاع دیگه ای ندارم. و برای همین
امروز با شماره تلفنی که در گوشه اگهی روز شنبه چاپ شده بود تماس گرفتم.
اقایی که جواب داد میگفت اصلا از شرایط و مشخصات بورا هنوز هیچ چیزی مشخص نیست و حتی حدود قیمت و یا زمان احتمالی ثبت نام را هم گفت مشخص نیست. فقط گفت کسانی که الان گل رو ثبت نام میکنن در اینده اولویت ثبت نام یا تبدیل گل به بورا را دارند.اما بنظر من یکم بودار ه این موضوع. اینو میگن که مردم برن گل ثبت نام کنن چون گل شدیدا داره افت قیمت پیدا میکنه و اکثر کسانی که الان تحویل میگیرن در عمل دارن ضرر میکنن و قیمت بازار از تمام شده برای کسانی که ثبت نام کردن کمتر است. و در نتیجه کمتر کسی به فکر ثبت نام است.من در 3 هفته گذشته که بدنبال خرید ماشین بودم گل رو از 14300 تا الان که 13500 هم میشه خرید قیمت دارم در صورتی که حواله دعوتنامه دار زیر 13850 تا حالا پیدا نکردم و خود نمایندگی تحویل فوری رو 14100 قیمت میده.
و در کل گل بازار خوبی پیدا نکرده.
arash p mbz bmw
12 July 2005, 11:20 PM
سلام فرزد جان
بله منم امروز اگهی رو دیدم و شاخ دراوردم احتمالا اطلاعات اشتباهه من از دوستام پوزش میخوام
در مورد فروش هم باید بگم که خودروی گل الان پیروز نیست صبر کنید تا ازاد به فروش بره اونموقست که 206 رو میزنه کنار تو بازار به خصوص خودروی فوقولاده برای بانوان ایرانیه و اینکه گفتن اولویت و غیره......اینها همش حرفه مگه به غول شما چند نفر گل خریدن که حالا بخوان بهشون بدن تازه نصفشون هم ماشینو خریدن برای 5 سال نه برای 5 ماه
مدل بورا:2000و1800torbo
فکر میکنم امکاناتی که گذاشتم به غیر از موتور درست باشه
اقا فرزاد ممنون از اینکه این تاپیکو باز کردین
farzad2
13 July 2005, 01:57 PM
اقا آرش گل و دوست خوب و عزیز
اول اینکه خواهش میکنم و من کاری نکردم و بدون وجود دوستان هیچ تاپیکی گرم نمیشه.
مشخصات و تجهیزات رو دقیقا درست فرمودید. اما در مورد قیمت من به چندتا سایت سر زدم و جالبه که 1800 توربو کمتر از 27000 دلار پیدا نکردم. :icon_roll ولی واقعا عجب هیولایی میشه این بورا 180 اسب بخار قدرت با شتاب 7.6 ثانیه. :icon_redf
ولی از موتور 2000 زیاد تعریف نمیکنن و 107 اسب برای موتور 2000 فکر میکنم کمه البته با توجه به تکنولوژی موتورهای جدید و حتما این موتور 2000 باید از تکنولوژی قدیمی تری برخوردار باشه و قیمت مدل 2000 هم حدود 17000 الی 19000 دلار است .
در ضمن من اگهی رو اسکن کردم و میخواستم برای شما بفرستم که الان متوجه شدم شما خودتان این اگهی رو دیدید. اما برای اطلاع بقیه دوستان در همینجا پست میکنم.
از شما دوست گرامی هم برای همراهی متشکرم.
تاریخ اگهی شنبه 18 تیر ماه 84 روزنامه همشهری
arash p mbz bmw
13 July 2005, 08:13 PM
دوست خوب و بزرگم فرزاد
من مطمئنم با ورود این خودرو جا برای زانتیا تنگ میشه ولی از لحاظ قیمت بگم که تویوتا کمری خیلی ارزون داره عرضه میشه مخصوصا اگر گاز سوزش بیاد برای همین مطمئن باش بورا هم این وضعیتو داره بورا اومده تا زانتیا رو بزنه زمین و هم رده ی زانتیا باشه اونم با 20 تومن نه اینکه با قیمت بالای 22 تومن چون که موتور هم زانتیا و هم بورا تقریبا شبیه- به نظر من هم قیمت هستن
به درود
موفق و پیروز
farzad2
9 August 2005, 04:48 PM
چند روز پیش یکی از دوستان که محل کارش نزدیک دفتر شرکت همین بورا است میره و در مورد این ماشین تحقیق میکنه. مسئول انجا میگه این اگهی فقط برای ارزیابی کشش بازار و تخمین علاقه مندی مردم است و اگر مثبت باشه تازه خط تولید رو راه میندازن. در مورد قیمت هم گفته بالای 30 میلیون تومان. :icon_twis :icon_sad: :icon_razz
eminem_l2
6 June 2006, 07:14 PM
کسی خبر نداره که فولکس واگن بورا کی می یاد و اگه کسی اشنایی داره امکانش هست اطلاعات دقیقی از تاریخ عرضه به من بده خیلی مهمه اگه کسی میدونه حتما منو هم در جریان بزارید :
و سوال دیگه بورا 20 سوپاپ هست یا 24 چون توربو باید 24 باشد ولی من تو چند سایت دیدم 20 بود
و سوال دیگه قیمت جهانی بورا زیر 20 هزار دلار هست ایا کسی منبع دقیقی داره که تو ایران با چه قیمتی ارائه میشه و بورا ایا تولید المان هست یا مثل گل برزیل و یا کشور دیگه ای ؟؟؟ و بورا تکنولوژی چه سالی هست؟؟؟
و یه بحث راجب قدرت امکانات فن آوری و قیمت زیبایی و .... بین بورا و رنو مگان البته رنو مگان 2000 16 سوپاپ با بورا 1800 موتور توربو
eminem_l2
6 June 2006, 09:12 PM
من متلبی پیدا نکردم که بتونه به سوالای من جواب بده من کل سایت رو هم سرچ کردم (قابل توجه)
eminem_l2
6 June 2006, 09:58 PM
کسی مطلب جدید نداره؟؟؟
eminem_l2
7 June 2006, 02:38 PM
یه خبر عالی طی صحبتی که با مدیر عمل شرکت بم خورو داشتم در مورد زمان عرضه و قیمت بورا سوال شد که شما رو به جواب ایشون دعوت میکنم
با عرض سلام
انشاءالله تا پایان امسال ثبت نام داریم
در ضمن قیمت مشخص نشده برای اینکه ما در حال برنامه ریزی برای تولید جتا که همان new bora هستیم
با تشکر :icon_cool
karash501
7 June 2006, 04:27 PM
شما تو این ماشین چیزی به اسم زیبایی میبنید؟!؟قیافه عصبانی و خاصی داره ولی اصلا قشنگ نیست!
z_qz54
7 June 2006, 06:38 PM
شما تو این ماشین چیزی به اسم زیبایی میبنید؟!؟قیافه عصبانی و خاصی داره ولی اصلا قشنگ نیست!
همون موتورش برای همه چیز کافیه.
eminem_l2
7 June 2006, 07:08 PM
تا منظور شما از زیبایی چی باشه اگه شما اونه با زانتیا و حتی مزدا مقایسه کنید میبینیداز لحاظ موتور که زانتیا حتی ماکسیما رو میخوره از نظر قیافه هم طراحی 2003 2004 هست ولی مزدا 95 باز میگی زشته؟؟؟:icon_conf
eminem_l2
7 June 2006, 07:14 PM
تازه اینطوری که مدیر عامل گفت اگه قرار باشه جتا تولید بشه که دیگه همه ماشینا باید برن هوا خوری عکس جتا رو میتونی تو گوگل سرچ کنی
:icon_cool احتراماٌ،توليد فولکس بورا (بعد از نهائي شدن قرارداد که ماه پيش انجام گرفته است) زودتر از پايان سال جاري نخواهد بود از نظر قيمت هم اين خودرو با 2 موتور1800 توربو شارژو2000 معمولي به بازار عرضه خواهد شد که قيمت فروشي بين 22 تا26 ميليون تومان براي آن درنظر گرفته شده است اگر مورد ديگري نيز مد نظر شماست بفرمائيد تا پاسخگو باشيم:icon_cool :icon_cool
زیبایی سلیقه ایه!من واقعا هیچ چیز قشنگی نمیبینم!از نظر فنی شکی توش نیست اگه باین قیمت بیاد زانتیا مزدا آوانته کرولا یا حتی مگان هم میرن کنار
مگان با قیمتی 16 تا 23 عرضه میشه من خودم محصولات المانو بیشتر ترجیح میدم ولی تو ایران اولین ملاک قیمت هست فکر کنم مگان رقیب سرسختی هست بغیه مثل زانتیاو مزدا اوانته و... از رده خارجه به همین خاطره هم مزدا هم زانتیا دنبال عرضه ماشینهای جدید هستن مزدا m3 و زانتیا c5 البته اگه حرف ریئس بم خودرو درست باشه و جتا رو تولید کنند حتی کمری و ماکسیما هم از رده خارج میشه ولی بدیش اینه که دیر وارد بازار میشه اگه زود تر میشد خوب بود البته من چند خبر دیگه بهم قراره برسه که رسید حتما میگم من پیشنهاد میکنم حتما جتا رو ببین [Only registered and activated users can see links]
هنوز به نظرت زشته؟؟؟؟ این ماشین تو المان 23000$ اگه تو ایران تولید بشه با موتور توربو اوووووووووو
salar68
8 June 2006, 06:29 PM
سلام
یه مدلی که توی نمایشگاه بود و گفتند قرار هست تولید بشه قیافه بسیار افتضاح و ساده ای داشت
همون که توی صفجه های قبل هست !!!
این بالای عمرا" تولید بشه
z_qz54
16 June 2006, 07:39 PM
احتمالا اولش مثل گل توب تهیه قطعات جانبی مشکل داره.
eminem_l2
29 June 2006, 07:47 PM
کسی خبر جدیدی نداره؟؟ این بورا چی شد اخرش
eminem_l2
29 June 2006, 07:58 PM
[[Only registered and activated users can see links]]
molla sadra
29 June 2006, 08:37 PM
کسی خبر جدیدی نداره؟؟ این بورا چی شد اخرش
از شهریور ثبت نامش شروع میشه.
molla sadra
29 June 2006, 08:58 PM
این اعداد مربوط به موتور 6 سیلندر با حجم 2700 سی سی است.
1800سی سی توربو 150 اسب بخار صفر تا صد:8.9 ثانیه. و 2000سی سی 115 اسب بخار.
برای اطمینان از صحت این مطلب میتونید به شماره 221 مجله ماشین یا سایت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) مراجعه کنید.
Ace
12 December 2006, 08:47 PM
سلام دوستان
با خودم گفتم گذاشتن چند عکس از این خودرو اونم ساخته شده توسط یک شرکت ایرانی خالی از لطف نباشه
لازم به ذکر هست که این عکس ها در داخل کارخانه سازنده واقع در شرکت خودروسازان بم گرفته شده که غیر قانونی هم میباشد ولی خوب...:icon_surp
-----------------------------------------------------------------------------------------------
parsboy
12 December 2006, 09:15 PM
چقدر عقب و جلوی این ماشین ساده هستش (مثل گل)
فکر نکنم که مدل 2006 باشه-بنظرتون بدنشه از کنار(عکس اولی) شبیه سمند نیستش؟
نمیدونم چرا منو ناخوداگاه یاد سمند انداخت! البته منظورم این نیست که اینو از رو سمند ساختن ها !!
پروژکتور جلو هم که نداره ! عقبش هم خیلی ساده هستش
amin_lx
12 December 2006, 10:57 PM
این خودرو هنوز تولید نشده وتعدهد 3 دستگاه از این خودرو سال پیش برای تست وارد منطقه ویژه اقتصادی ارگ بم شد ولی مدتهاست که تست تموم شده وتا سال آینده هم تولید نشه شاید هم اصلا تولید نشه و بجاش گل جدید تولید بشه
Ace
13 December 2006, 07:08 PM
این خودرو 90% تولید خواهد شد
MerDaX
13 December 2006, 07:18 PM
قيمتي؟ چيزي؟
فكر كنم گفته بودن اگه توليد بشه 20 تومن خاهد بود...نه؟
مشخصات فنيشو نداري حسين جان؟
vahid_elx_645ci
13 December 2006, 07:28 PM
مشخصات فني خودرو
BORA
موتور
4سيلندر
حجم موتور
1800 سي سي
توان موتور
150 اسب بخار در دور 5700
گشتاور موتور
210نيوتن متر در دور 1750
نسبت تراكم
1 :9.3
حداقل درجه اكتان بنزين
91
ظرفيت باك
55 ليتر
سيستم سوخت رساني
انژكتوري مجهز به توربو شارژر
شتاب( 100- 0 )کیلومتر برساعت
8.9ثانيه
گيربكس معمولي
معمولي 5دنده جلو
گيربكس اتوماتيك( آپشن)
5دنده جلو
وزن خالص
1388 کیلوگرم
طول خودرو
4376 ميلي متر
عرض خودرو
1735ميلي متر
فاصله محور چرخها
2513 ميلي متر
ارتفاع
1446 ميلي متر
حجم صندوق عقب
455 ليتر
سايز تاير
15R/65/195
دايره گردش خودرو( دور زدن )
10.9 متر
استاندارد كنترل آلودگي
3EURO
مصرف سوخت در اتوبان در 100كيلومتر
6.3 ليتر
متوسط مصرف سوخت داخل شهر واتوبان در 100كيلومتر
8 ليتر
متوسط مصرف سوخت داخل شهر واتوبان در 100كيلومتر
8 ليتر
تجهيزات استاندار د خودرو BORA
کولر با سیستم تهویه مطبوع CLIMATRONIC
قفل مركزي با ريموت كنترل
سيستم ضد سرقت خودرو (immobilizer) همراه با آژير دزد گير
تجهيزات كمكي تعادل خودرو ABS,EDL,TCS,ESP
قابليت تنظيم پشتی و ارتفاع صندلی های جلو
آينه هاي بغل برقي با گرم كن الكتريكي
شيشه بالابر برقي دربهاي جلو وعقب
بدنه با پوشش گالوانيزه
نشانگر هاي ديجيتالي سرعت، مسافت طي شده،كيلومتر سفر
نشانگر اخطار سرويس هاي دوره اي
نور آبي نشانگرها و قابليت تنظيم شدت نور آن
قابلیت تنظیم ارتفاع نور چراغهای جلو
MerDaX
13 December 2006, 07:43 PM
12 سوپاپه ؟
amin_lx
13 December 2006, 08:17 PM
15 ماه پیش قرار بود این خودرو تولید بشه اما تا حالا حتی خط تولید این خودرو وارد نشده
AM-Jaguar
13 December 2006, 09:30 PM
چطوری با موتور 1800 -150 اسب بخار قدرت داره.
gongsta_021
14 December 2006, 02:16 AM
موتورش توربو هست به خاطر همین 150 قدرت داره قیمتش هم 22 تا 27 به خاطر موتور و ابشنهاش هست 22 با موتور 2000 و 27 با موتور 1800 توربو هست از یال دیگه هم توولید میشه طراحی سال 2001 هست
El Padrino.
15 December 2006, 02:39 PM
در تاپیک های قبلی هم عرض کردم که این خودرو 4 تیپ داره 1800 توربو معمولی و اتوماتیک و 2000 معمولی و اتوماتیک که ظاهرا در ایران فقط 1800 قرار هست بیاد اتوماتیک و ممولی توی کرمان که نمایشگاه دست آورد های استان بود یک 1800 دنده معولی آورده بودند و می گفتن که 1800 معمولی 23.5000 هست یعنی هم قیمت آوانته ی اتوماتیک بسیار ماشین زشتی بود از دید من به جز عقبش ولی بسیار ماشین حساب شده ای بود مثلا این ماشین روی صندوق عقبش جک بادی که روی ماشین هاچ بک می زارن گذاشته بودند
رییس نمایندگی کرمان گفت روز آخر نمایشگاه آخر های وقت بیا ما هم رفتید بهمون دادن یه دور باهاش زدیم واقا که لنگه نداشت شتاب عالی نرمی و...
tooraj2001
15 December 2006, 03:05 PM
hassanihn
2000 چند اسب قدرت داره
sina1717
15 December 2006, 04:50 PM
البته من سال پيش پرسيدم كي توليد ميشه گفت نيمه ي دوم سال !اما الآن نيمه ي دوم امسال هم داره ميگذره كه معلوم نيست توليد ميشه !ولي ماشين خوب و مناسبيه .
El Padrino.
15 December 2006, 08:54 PM
hassanihn
2000 چند اسب قدرت داره
من از 2000 چیزی نمی دونم !!!!
با عرض پوزش
salar68
16 December 2006, 02:44 PM
خدائیش خیلی بی ریخته !
نمایشگاهی 1 سال نیم پیش بود من این ماشین را دیدم گفتند بین 20 تا 25 هست و قرار هست تاز اول سال 85 تولید و فروشش آغاز بشه !
مثل تمامی این خودرو های این گروه
1- مدل قدیمی
2- قیمت بسیار بالا و غیر واقعی نسبت خودروهای خودمون
3- ظاهر نه چندان جذاب
و ..........
vahid_elx_645ci
16 December 2006, 03:52 PM
ولی از نکات جالبی که تو عکس ها مشخصه فرمان چرم این ماشین است.
mahdyshr
17 December 2006, 12:12 PM
من این ماشین رو پارسال تو نمایشگاه ماشین شیراز دیدم. چون رنگ مشکی بود به نظرم ساده ولی شیک آمد. ولی تو این عکس بسیار بی ریخته. درضمن بعد آمدن ماشین های جدید این ماشین اصلا از نظر قیافه نمی ارزه.
Mohsen1001
19 December 2006, 02:48 AM
چند سال هست قراره بورا توليد کنن اما به عللي عقب ميفته که خدا ميدونه !
z_qz54
22 December 2006, 01:23 AM
جدیدا هم گفتند تا بعد عیت تولید میشه
El Padrino.
1 February 2007, 10:43 PM
پیشنهاد می کنم برای سبک شدن سایت و ارر ندادن(بار روی سرور زیاد است ) این تاپیک به تاپیک جامع فلکس واگن بورا منتقل شود
z_qz54
2 February 2007, 07:06 PM
پیشنهاد می کنم برای سبک شدن سایت و ارر ندادن(بار روی سرور زیاد است ) این تاپیک به تاپیک جامع فلکس واگن بورا منتقل شود
از پیشنهاد خوب شما مچکریم:icon_cool
انجام شد
vahidsesariii
17 April 2007, 12:31 AM
در اينكه اين ماشين طرفدارهاي فولكس واگني خودش رو جلب مي كنه شك نكنيد چون اونا كه فولكسي هستن فقط فولكس مي خرن اما شكي نيست كه با وارد شدن ماشين هاي روز و با تاخير متاسفانه زياد براي توليد دوران اين ماشين تمام شده و اگر از لحاظ امكانات يا موتور نتونه بازار رو بگيره قطعا با ظاهر نمي تونه اين كارو بكنه اگه موتورش 150 اسب باشه يعني راسته BMW 320i من فكر كنم بتونه با اين موتور بازارو بگيره اما فقط بدنه خيلي قديمي داره
متاسفانه!
james_hetfiel
15 January 2008, 09:26 AM
من امروز تو محلمون 2 تا بوراي بدون نمره كه همگي كنارهم پارك شده بودند و نمره نداشتند ديدم. البته رو صندلي هاشون نايلون نديدم و برچسبي روي شيشه نداشت كه بفهمم تازه توليد شده يا نه؟ ولي نو بودند و همگي ذغالي بودند
كوچه سيزدهم ولنجك!!!! شايد هم مال سفارت بودند!
علی م
5 April 2008, 04:13 PM
سلام
خبر دارید که بورا بالاخره تولید می شه یا نه ؟ ما که کماکان منتظریم
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.