PDA

View Full Version : دوربين هاي كنترل سرعت

جك
13 September 2004, 06:34 PM
اگر كسي درباره روش كار دوربين هاي كنترل سرعت دارد لطفا به من بگيد . چون خيلي سخته كه آدم همش هواسش به عقربه باشه كه از 110 رد نشه . :shock:

kave
13 September 2004, 11:33 PM
(اين يكي هونيه كه يه زانتيا رو با سرعت 199 كيلومتر در ساعت ثبت كرد! )

به طور قطع سرعت هاي بالاتر هم بوده ولي خوب اينها ثبت نکردند :o

tirkamoon
15 September 2004, 11:49 AM
[Only registered and activated users can see links]

اينم عكسش به نقل از يونيكرن از فوروم ماشين

گروه حوادث: بالاترين سرعت جنون آميزى كه تاكنون توسط دوربين هاى
سرعت سنج ـ غير محسوس ـ راهنمايى و رانندگى به ثبت رسيده است مربوط به يك خودرو
زانتيا است.
راننده اين خودرو با سرعت غيرمجاز ۱۹۹ كيلومتر در ساعت در زمان ۱۲ و ۳۴ دقيقه در محور يادگار
امام در حال حركت است در حالى كه تابلو حداكثر سرعت مجاز ۸۰ كيلومتر در برابر ديدگان راننده
قرار دارد. راننده متخلف با بى توجهى از كنار اين تابلو عبور مى كند و به حقوق افراد جامعه اش
تجاوز مى كند و جان آنان و خودرا براى تسكين جنون سرعت به خطر مى اندازد. خودروى اين
راننده توسط پليس راهنمايى و رانندگى توقيف شد و پس از اخذ گواهينامه و ثبت در پرونده و اخذ
تعهد، خودرو تحويل صاحبش شد.

azma
15 September 2004, 02:04 PM
زين الدين نرسيده به پلهاي فجر هم يك دوربين در دو طرف باند شمالي هست يعني دو دور بين در دو طرف باند شمالي كه به خاطر عرض زياد بتواند عكس بگيرد

جك
16 September 2004, 06:33 PM
تير كامن جان دستت درد نكنه. فقط اگه ميشه راهاي فرار از دست اين دوربين هارو بگي خيلي ممنون ميشم.

جك
16 September 2004, 06:43 PM
تيركمون جان اون دوربنهايي كه شما ميگيد هزارتا جسمو باسرعتشون نشون ميده تو آلمان هستش و با software حدود 6 - 7 هزارتا درمياد . حالا اينا اين پولو ميدن يا نه ؟ بستگي به خودشون داره. ولي دوربين هاي تو ايران مال يه شركت انگيليسي هستش كه دوربيناش قديمي . البته ليزري هستش . پس توصيه ميشه تو برد 100 متر ديگه پاتونو رو ترمز نزارين. البته يكي از دوستام كه ريموت كنترل چراغ هارو ساخته مي گفت ميشه اونا يي كه راديويي هستنو از كار انداخت و اين ليزي هارو غير فعال كرد. من نمي دونم.

امید رضا
24 September 2004, 07:17 PM
اون دوربيني كه در تخت طاووس تفاطع مفتح هست مربوط به عبور از چراغ قرمز باشه نه speed camera

tirkamoon جان يه قبض جريمه طلبت :P
ديشب ساعت 11 بود از سر مفتح داشتم رد ميشدم سرعتم هم رو 80 تا بود و با توجه به حرف شما كه كنترل سرعت نيست از سر چهاراه رد شدم و ..... نور فلاش
اين در صورتي بود كه 25 ثانيه زماه داشتم

نتيجه اخلاقي :
1 اين دوربين هم speed camera هست
2 تو شهر با سرعت نريد
3 به حرف دوستتون زياد گوش ندين :arrow:

tirkamoon
24 September 2004, 07:30 PM
اميد جان من كه گفتم اين هارو من نقل قول كردم
عيب نداره ما خودمون خراب رفيقيم شما هم يكي از اونا :mrgreen:

امید رضا
24 September 2004, 07:43 PM
چاكريم اقا :wink:

po2ya
24 September 2004, 11:31 PM
نتيجه اخلاقي ديگر!!!!:::::
اميد رضا= خلاف كار!!!
در نتيجه باهاش نگردين خراب ميشين!!!
از اوونجا ميرسيم به اين كه تيركمون چون بهش خط داده بود پس تير كمون خلاف كار هست و اميد رضا هيچ مشكلي نداره و با خيال راحت باهاش بگردين!! 8) :mrgreen: فقط شووخي بود جفتشوون پسراي گلي هستن كارشوون هم خيلي درسته! 8) :o

tirkamoon
25 September 2004, 09:05 AM
ميگن هميشه حرف راست رو بايد از دهن بچه شنيد :P :P :mrgreen:

اينم يه شوخي ديگه :wink: :wink:

امید رضا
14 October 2004, 01:07 PM
اقا اصلا اين دوربين سر مفتح يا مشكل داره يا با من لجه :oops:
ديشب دوباره اومدم رد شم از ترسم كه مثل اوندفعه عكس نندازه سرعتم رو 40 تا كردم و تا اومدم از سر چهاراه رد شم دوباره فلش زد و كسي هم دور و بر من هم نبود :D
چيكار كنم ( البته هنوز جريمه قبليه برام پست نشده :arrow: :x )

tirkamoon
14 October 2004, 01:21 PM
احتمالن اون فقط آمار عبور ماشينها رواز سر چهارراه ميگيره :arrow: :arrow:
يا اينكه آمار خودتو دارن ميگيرن مواظب باش اون وقت شب :P :P :P

علی سلیمی
20 February 2005, 04:34 PM
تا اونجايي كه من شنيدم يه راه براي اينكار وجود داره٬ البته خودم تا به حال امتحان نكردم اما ميگن از اين برچسب سلفون هاي چسب دار رو روي پلاك ميچسبونن كه پلاك خونده ميشه و برچسب اصلا معلوم نيست و زماني كه فلاشر دوربين تصوير رو ميگيره نور منعكس شده از برچسب روي پلاك باعث ميشه تا پلاك سفيد بي افته٬ از يكي هم شنيدم يه سري از چراغ هاي آبي رنگي كه روي پلاك ماشين ميچسبونن بي تاثير نيست. به هر حال راست يا دروغش پاي خودشون اما اين رو ميدونم دستگاه هايي وجود داره (البته در ايران) كه با نزديك شدن به اين دوربين ها به شما آلارم ميده تا سرعت خودتون رو كم كنيد :evil:

امید رضا
20 February 2005, 05:42 PM
علي سليمي, جان
led آبي درسته .چون در شب كسي نميتونه پلاك رو بخونه . ولي تو ايران بهش كاري ندارن ولي در آلمان كسي اگه اينكار رو بكنه ماشينش توقيفه :P

Lizard
20 February 2005, 10:46 PM
اميد رضا,
پليس به خاطر LED يه بار منو جريمه كرد و با پا شكستشون...

توي ايران هم جرم داره... :oops:

Top RPM
22 February 2005, 08:10 PM
3 تا كار بايد كنيد.
1- نصب ال اي دي كه البته چراغش رو بشه خاموش روشن كرد( با يه كليد قطع و وصل) كه هر وقت گير بازار بود يا داشتيد مثل آدم متشخص مي رفتيد!!!( يعني لايي كشي و خلاف تعطيل بود) خاموشش كنيد.

2- يه سلفون بكشيد رو چراغ( ترجيحا چراغ هاي پلاك پرنور تر بشن. مي تونيد ال اي دي پر نور سفيد اضافه كنيد تا پلاك خونده نشه.

چراغ پلاك رو با يه كليد خاموش روشن كنيد( براي پليس هايي كه تو اتوبان هستن.

آقا از اين كار ها كه من مي گم ياد نگيريد. متمدن و با فرهنگ رانندگي كنيد.

علی سلیمی
22 February 2005, 08:24 PM
Top RPM, اينجوري كه شما گفتين نياز به يه بسته كليد روشن خاموش هست نه يكي :evil: اما خارج از شوخي من تا اونجايي كه اطلاع دارم سلفون براق رو روي خود پلاك ميچسبونن تا فلاش دوربين هاي عكاسي كه مي افته پلاك رو سفيد نشون بده٬‌ اما خود من شخصا اگر زماني مرتكب خلاف بشم و احساس كنم پلاك رو كسي ميخواد ياد داشت كنه سريع چراغ هامو خاموش ميكنم٬ فقط يه سوال اين راه هايي كه آموزش داديد براي دوربين هاي كنترل سرعت هست يا فرار از چشمان تيزبين ماموران راهنمايي رانندگي؟!

ali_tl2000
22 February 2005, 09:23 PM
دوستان من در همين جا رسما اعلام ميكنم كه كم اوردم :twisted: ولي خارج از شوخي اين دوربين ها فقط هم براي حال گيري و جريمه كردن من و شما نيست ! يه كمي هم براي سلامت جون خوبند. :idea:

Top RPM
23 February 2005, 02:26 PM
علي جان خوب يه كليد بگير( از اينهايي كه روش 3-4 تا كليد بسته شده) ببند يه جايي كه تابلو نباشه.( مي توني فلش بك رو به يكي از اونها وصل كني)

چراغ روي پلاك(LED)هم براي پليسه هم دوربين

سلفون و ترجيحا پر نور تر كردن پلاك براي پليس و دوربين
خاموش كردن چراغ پلاك فقط براي پليس.

ali_tl2000 جان گاهي لازمه. كمتر كسي حال داره از اينجا تا كرج رو با 100 تا بره و بياد. اون هم وقتي اتوبان كاملا خاليه.

علی سلیمی
1 March 2005, 10:41 PM
Top RPM, عزيز ممنون من براي شوخي گفتم و اطلاعاتي هم دادم براي اونايي بود كه شايد بخوان اينكار رو بكنن خود من سفر خارج از شهر ندارم و مسيرم هم بيشتر تو بزرگراه چمران و گاهي هم نيايش هست كه محل دوربين ها رو حفظم (از وقتي هم كه تصادف كردم خيلي تند نميرم به خصوص كه با رينگ 17 نميشه زياد تند هم رفت) اما به هر حال از لطفت ممنون٬‌ اما من به شدت دنبال نيون خوب هستم (حداكثر 300 دلار ميخوام هزينه كنم) براي هم ميخواستم بدونم شما اطلاعي دارين پليس اشكال ميگيره يا نه؟ (ميدونم داره تاپيك منحرف ميشه براي همين در موردش تو يه تاپيك ديگه صحبت ميكنم فقط ميخوام بدونم از نظر پليس و .. مشكلي نيست؟)

Top RPM
2 March 2005, 02:00 PM
علي جان سلام.

ببين تو سيستم پليس ما يه چيزي هست. هر چيز اضافه گيري در پي دارد!!! يعني اينكه مثلا حواست نيست چراغ قرمز رد مي كني. ممكنه طرف بذاره بري و كاري نداشته باشه. اما خوب يه موقع ديدي نيون رو كه ديدي يه دفعه بي خيال بخشش شد و گير داد. در ضمن به فكر اين باش كه يه دفعه يه لندكروز جلوت نگه مي داره مي ريزن خودت و ماشينت رو مي گردن. در ضمن حواست به دزد ها باشه. پليس حتيگاهي اوقات به خاطر آرم فدراسيون لج مي كنه و گير بيخود مي ده.

Top RPM
5 March 2005, 02:10 PM
نه. نمي شه. چون از پشت عكس مي گيره. البته تو بعضي از كشور ها از جلوي ماشين عكس مي گيره( اونا يه آينه هم دارن)

mahdi1944
8 March 2005, 01:57 AM
دوربين هاي چراغ راهنمايي که هم از جلو ماشين و هم از پشتش عکس مي‌گيره
چون دو تا دوربين دارند

hamidjan
8 March 2005, 03:10 PM
من كه خيلي وقته ميبينم ديگه اين
دوربينها تو برخي از اتوبانهايي كه تقريبا
هر شب ازشون رد ميشم خبري نيست
حتي با سرعت 120 هم رفتم
مثل نيايش چمران همت؟

حامدگلشن
28 March 2005, 11:51 AM
از من تا حالا زياد عكس گرفتن با استيل هاي مختلف با موبايل :shock: :( :evil: با سيگار خواب بيدار :lol: سرعت 120 و130 و 140 و 160 ولي وقتي بعد از يك سال رفتم عدم خلافي بگيرم يك دونش هم برام ثبت نشده بود :(

behdad sbojariyan
31 March 2005, 06:20 AM
بابا تازه فهمیدی؟ این دوربینا سرکاری یند اصلن بعضی یاشون هیچ تصویر واضحی در اختیار اقا پلیسا نمی زارن