View Full Version : بين سمند LX و پژو GLX كدوم بهتره ؟
ali_zzr
9 July 2005, 12:40 AM
با سلام خدمت همه دوستان !
مي خواستم بدونم از دو ديدگاه كيفيت و ظاهر شما بين دو ماشين سمند LX و پژو GLX كدوم را انتخاب مي كنيد ؟ در ضمن در مورد قابليتهاي اسپرت شدن هر كدوم هم توضيحي بدهيد ! :icon_razz
Evanescence
9 July 2005, 12:46 AM
مثل روز روشنه که سمند lx
اگر برای 405 ثبت نام کردید میتونید بعد از تحویل بفروشیدش و حواله lx بخرید (قیمت حواله آماده تحویل 12.2) اگر عمری بود در مورد سمند lx مطلب کاملی مینویسم . در یک کلام با در نظر گرفتن 1- فاکتور قیمت و 2- در کلاس خودش ارزنده ترین خودرو ساخت داخل است
arash p mbz bmw
9 July 2005, 12:46 AM
سلام
اقا از لحظ ظاهر مساویند ولی من 405 رو انتخاب میکنم از لحاظ کیفیت هم سمند چون ایرانخودرو برای حفظ ابرو بیشترین جون رو براش میذاره گرچه اخرش هم............
از لحاظ اسپرت هم 405 سر سمنده شک نکن
به نظر من 405 ماشین کاملتری سمند بعد از مدتی خودشو میندازه ولی 405 اینطوری نیست
گل آقا
9 July 2005, 01:18 AM
Evanescence عزیز،
اگه وقت کردید لطفا راجع به مشکلاتی که سمند معمولی داره و تو LX رفع شده هم بنویسید.
ممنون :icon_cool
arash p mbz bmw
9 July 2005, 01:28 AM
Evanescence عزیز،
اگه وقت کردید لطفا راجع به مشکلاتی که سمند معمولی داره و تو LX رفع شده هم بنویسید.
ممنون :icon_cool
سلام گرچه با من نبودید و با رئیس بنده اقایEvanescenceبودین ولی اگر اجازه بدین من کمی توضیح میدم و بقیه رو به اقای Evanescenceمیسپورم
سمند lxدر نمای خارجی بهتر شده مخصوصا در عقب در کمکها تصیح شده اگر میخواید حرف منو بپذیرید یک سمن معمولی . یک سیمندlxرو کنار هم بزارید و عقب هر دو ماشینو نگاه کنید متوجه میشید که کمی سمند معمولی بالاتره پس هم از لحاظ استیل بهتره هم از لحاظ کمک درون خودرو فقط امکاناتی که همه میدونن زیاد شده و موتورشون هم یکیه و هیچ فرقی نمیکنه من دیگه اطلاعاتی ندارم و میکروفونو به اقای Evanescenceمیسپارم :icon_arro
Evanescence
9 July 2005, 02:37 AM
انشا... وقتی درمورد lx نوشتم با معمولی هم مقایسش میکنم
AmooNetwork
9 July 2005, 02:48 AM
GLX 2000 که حیف شد دیگه نمی زنند. ولی ظاهر 405 و امکانات LX رو رو هم بزاری ماشین خوبی در میاد. راجع به اسپرت کردن اصلا سمند راه نمیده خیلی زمخته. 405 بهتر کنار میاد از زیبایی پرشیا هم توی اسپرت کردن نمیشه گذشت. آقا این چراغ LX بی ریخت نیست؟
farhad_s5
9 July 2005, 03:20 AM
من خواستم سمند LX بخرم که گفتم با یکی که وارده مشورت کنم .
یادم اومد اومد که دوست پدرم در ایران خودرو مشاور هست به اون زنگ زدم بهم گفت که اصلا بی خیال سمند شو که همش سره هم بندیه :icon_idea وهیچیش به چیز دیگریش نمیخوره :icon_roll
منم یه جای دیگه شنیده بودم(از یه منبع قابل اعتماد)که هنوز یه درصدی مثلا 30% یا 20% از 405 با این که از رده خارجه ولی وارد میشه و ایران خودرو اجازه ی ساختش رو نداره :icon_cool
Admil2al
9 July 2005, 04:06 AM
از لحاظ اطاق فكر مي كنم پژو جادار تره، ولي سمند داراي سيستم به روز هستش (خودم هم خندم گرفت)
ATOS
9 July 2005, 06:26 AM
منم یه جای دیگه شنیده بودم(از یه منبع قابل اعتماد)که هنوز یه درصدی مثلا 30% یا 20% از 405 با این که از رده خارجه ولی وارد میشه و ایران خودرو اجازه ی ساختش رو نداره :icon_cool
گيربكس چند درصده؟ :icon_lol:
Evanescence
9 July 2005, 10:40 AM
میزان ساخت داخل سمند 70 درصده (405 ، %90) گیربکسشون هم مدتهاست ساخت داخل شده ولی وقتی یک سمند صفر رو با یک 405 صفر مقایسه میکردم گیربکس سمند در عمل بهتر بود (405 نسبت به سالهای قبل افتضاح شده بود)
اونطوری که من شنیدم در lx مشکلات برقی پیش میاد که البته فقط در نمایندگی میشه درستش کرد
از لحاظ جاداری هم سمند خیلی جادارتره . مخصوصا جای سرنینان عقب و فاصله سرشون تا سقف ! جالب توجهه ! صندوق عقبش هم با اینکه به گفته سایت ایران خودرو فقط 10 لیتر فضای بیشتری داره ، ولی به نظر من حد اقل 10 تا 15 درصد حجم صندوقش از 405 بیشتره .
saeedtb
9 July 2005, 11:15 AM
خود مهندسین ایران خودرو میگن سمند چه معمولی چه ال ایکس کلی مشکل داره نقطه کور داره و ...
و باید مثل پیکان روی آن کلی کار کنیم برای رفع اشکال اخرش هم درست نمیشه .
من با یکی از مهندسهای ایران خودرو مشورت میکردم گفت : سمند اصلا ماشین نیست حیف پول که برای اون بدی . اگر یک آشنا در ایران خودرو داشته باشید که حقیقت را به شما بگه حتما میگه سمند نخر.
arash p mbz bmw
9 July 2005, 07:01 PM
خود مهندسین ایران خودرو میگن سمند چه معمولی چه ال ایکس کلی مشکل داره نقطه کور داره و ...
و باید مثل پیکان روی آن کلی کار کنیم برای رفع اشکال اخرش هم درست نمیشه .
من با یکی از مهندسهای ایران خودرو مشورت میکردم گفت : سمند اصلا ماشین نیست حیف پول که برای اون بدی . اگر یک آشنا در ایران خودرو داشته باشید که حقیقت را به شما بگه حتما میگه سمند نخر.
سلام دوستان از مدل 82 به قبل 405 موتورش حداقل اصله من اینو به چشمم دیدم که موتور 405 رو با کشتی اوردن حالا نمیدونم رو چه حسابی 90% :icon_arro ساخت داخله بگزریم
خداییش سمند ماشینه 2 ساله تو شتاب در مقابل پرشیا کم میاره ولی تو کفی به غیر از زانتیا حریفش نیست دید تو اطاق کمه بعدم جدیدن یه کلکی یاد گرفته ایرانخودرو که کمکی رو سمند میندازه که در 3 ماه اول مثل کمکهای پراید نرمه ولی بعدش کمکم خشک میشه و به صدا میوفته و اخر اینکه مهمترین ایراد سمند بالا رفتن بیش از حد دمای موتوره :icon_excl :icon_excl
Evanescence
9 July 2005, 07:13 PM
حداقل اصله من اینو به چشمم دیدم که موتور 405 رو با کشتی اوردن حالا نمیدونم رو چه حسابی 90% ساخت داخله بگزریم
شما کنار کشتی ایستاده بودید ؟ از همون ابتدا موتور 405 به صورت یکجا وارد نمیشد چه برسه به حالا . آمار %90 مربوط به سال 81 هستش که از اون موقع تا حالا تا اونجایی که من دقت کردم ، شیشه ها و سویچ ! و برف پاک کن و سرسیلندر و ecu و ... هم ایرانیزه شدن . فکر نکنم به جز رادیات و دینام و متعلقات کولر و لاستیکها قطعه وارداتی دیگه ای باقی مونده باشه
مهدي شيوا
9 July 2005, 08:05 PM
بالا رفتن درجه سمند عادیه چون موتورش گرم سوز هستش در مورد شتاب تو جاده خیلی خوبه ولی رو پیچ خطر ناک می شه چون گرانیگاهش بالاست مگه اینکه رینگ و کمک اسپورت استفاده کنی بیاریش پایین واسه همینم LX ها فاصله اشون با جاده کمتره
arash p mbz bmw
9 July 2005, 08:13 PM
بالا رفتن درجه سمند عادیه چون موتورش گرم سوز هستش در مورد شتاب تو جاده خیلی خوبه ولی رو پیچ خطر ناک می شه چون گرانیگاهش بالاست مگه اینکه رینگ و کمک اسپورت استفاده کنی بیاریش پایین واسه همینم LX ها فاصله اشون با جاده کمتره
منظورتون از شتاب تو جاده چیه؟؟؟؟
شتاب تو اتوبان یا اینکه موقع حرکت
در ضمن تو lxموتور عوض نشده که بخواد گرم سوز باشه ؟؟
چطور تو پرشیا و 405 این بدبختی وجود نداره؟؟ :icon_roll
مهدي شيوا
9 July 2005, 08:22 PM
تو پرشیا و 405 هم درجه همیشه بالای 95 هستش
منظورم تو جاده بودش تو حرکت اول سنگینه سمند
arash p mbz bmw
9 July 2005, 08:26 PM
تو پرشیا و 405 هم درجه همیشه بالای 95 هستش
منظورم تو جاده بودش تو حرکت اول سنگینه سمند
تو جاده باهاتون کاملا موافقم
ولی از اونجایی که فامیلمون 405 داره هیچ وقت امپر بالای 85 نمیاد پرشیا هم همینطوره نمونش امروز(تو pmبراتون میگم اینجا بحث منحرف میشه )بالا نمیاد ولی سمند رو 100 هم میرسه
مهدي شيوا
9 July 2005, 11:25 PM
ولی 405 ما همیشه اکثرا رو 95 هستش حتی نمایندگی هم گفت هرچه قدر گرمتر بهتر
من زیاد فنی نیستم تجربه ام رو می گم البته کولر هم خیلی اثر داره
محمد رضا محمدي
10 July 2005, 12:06 AM
من 2 سالي هست كه هم با سمند و هم 405 سر. كله ميزنم .....
از ديدگاه من سمند خيلي سر تره .... چرا ؟؟
اتاق سمند هم در داخل و هم خارج خودرو بسيار شيك تر ساخته شده و در نقطه مقابل اون 405 هست كه بدون رينگ و لاستيك اسپرت به هيچ عنوان قابل تحمل نيست ... امكانات خيلي در سمند بيشتره ... همينطور در بحث ايمني 405 ضعف داره به طوري كه حتا لوله جاذب انرژي تصادف درون در ها رو نداره ... فرمان سمند سفت تره ولي همين يك مزيت و احساس اطمينان بيشتر در سرعت هاي بالا به شما ميده .... بهبود كيفيت صندلي عقب باعث شده كه سمند بر خلاف 405 به يك خودروي 5 نفره شبيه بشه چون همون طوري كه ميدونيد كناره هاي صندلي عقب 405 خيلي باعث آزار سرنشينان عقبي ميشه ... صندوق عقب جادارتر ... گارانتي و خدمات بهتر
مزيت هاي 405 :
اتاق كوچك تر ... مناسب تر براي داخل شهر .... اسپرت خور مناسب تر ( به اين دليل كه وسايل اسپرت فراواني براي 405 موجود ميباشد ) .... كم تر جلب توجه ميكنه ... ترمز ها تا حدودي بهتر عمل ميكنند ( در سرعت زير 40 )
اگر دوست داشتيد مقايسه كاملي بين 405 و سمند ميتونيم ترتيب بديم ....
مهدي شيوا
10 July 2005, 12:19 AM
نمی دونم چرا سمند اینهمه خوشگله ولی 405 بیشتر تو دل می شینه
من تو 405 بیشتر احساس امنیت می کنم
درسته هردوشو ایران تولید می کنه ولی هرچی باشه طراحه اون پژو فرانسس
fizzi
10 July 2005, 12:37 AM
....
درسته هردوشو ایران تولید می کنه ولی هرچی باشه طراحه اون پژو فرانسس
بدنه سمند توسط كمپاني انگليسي فرست اتوموتيو شكل گرفت ( روايت از اهل بيت گاراژ !!!) و پژو 405 را استوديو طراح ايتاليايي Pininfarina در ايتاليا براي پژو تراحي كرد. :icon_cool
مهدي شيوا
10 July 2005, 12:44 AM
گفتم همون اول من اونقدرام فنی نیستم
ولی منظورم یک چیز دیگه بود
الان پژو تو خیلی کشور ها هست ولی سمند هم هست آیا؟
arash p mbz bmw
10 July 2005, 01:06 AM
بدنه سمند توسط كمپاني انگليسي فرست اتوموتيو شكل گرفت ( روايت از اهل بيت گاراژ !!!) و پژو 405 را استوديو طراح ايتاليايي Pininfarina در ايتاليا براي پژو تراحي كرد. :icon_cool
دوست خوبم یه اشکال کوچیکی کردین
طبق مقاله ی ناگفته ی سمند که طراحان و مهندسان سمند برای بنده( البته با هزارتا واسطه )این خودرو طرح ور شکسته ی ازبکستانه اگر بخاید کمی در موردش توضیح میدم
اقای محمدی انقدر زیبا و اراسته توضیح دادن که واقعا هیچ جایی برای بنده که البته هیچی نیستم نزاشتم من که کاملا متوجه صحبتاشون شدم ولی اقای محمدی مهمتری خوبی 405 اینه که دینامیک فوقولاده ای داره نظرتونو در این باره میفرمایید؟؟
fizzi
10 July 2005, 01:23 AM
دوست خوبم یه اشکال کوچیکی کردین
طبق مقاله ی ناگفته ی سمند که طراحان و مهندسان سمند برای بنده( البته با هزارتا واسطه )این خودرو طرح ور شکسته ی ازبکستانه اگر بخاید کمی در موردش توضیح میدم
اقای محمدی انقدر زیبا و اراسته توضیح دادن که واقعا هیچ جایی برای بنده که البته هیچی نیستم نزاشتم من که کاملا متوجه صحبتاشون شدم ولی اقای محمدی مهمتری خوبی 405 اینه که دینامیک فوقولاده ای داره نظرتونو در این باره میفرمایید؟؟
اين رو من نگفتم دوست عزيز....من گفتم طبق روايات اهل بيت گاراژ ... :icon_arro
ترجمه: يعني بر طبق شنيده هاي موثق افرادي كه در اين پروژه دستي داشتند ودوستان با اطلاع تر از بنده...:icon_excl
اگر در موردي كه ميگوييد اتلاعات مفيد و از منبع مطمئني داريد لطف كنيد و حتمن بگزاريد . :icon_cool
arash p mbz bmw
10 July 2005, 01:38 AM
دوست خوبم لطفا در تاپیک ناگفته های سمند این مطلبو مطالعه بفرمایید
chiako
15 July 2005, 02:23 AM
من مطمئنم اگه ایران خودرو نمی گفت سمند یه خودروی ملیه و اسمشو سمند نمیگذاشت مثلا میگفتن این یه مدل گلف هستش همه میگفتن ماشینه خیلی خوبیه خیلی لوکس و باکلاسه ولی افسوس ........
alisam44
15 July 2005, 09:52 AM
به نظر من سمند خيلي سرتر از 405 است و بدنه سالمتري دارد.بدنه سازي ما آنقدر كه رو سمند حساس است رو 405 نيست.
سمند به نظر من نسبت به قيمتش خيلي مي ارزد مخصوصاً با كارت طلاييش،
يك نكته جالب براي من اينه كه هركسيو ديدم از سمند بد گفته خودش نداشته!!
من از خيلي ها كه سمند داشتند پرسيدم راضي بودند.
مهدي شيوا
15 July 2005, 10:48 AM
نه ما یه 405 قدیمی داریم یه سمند هم عموم اینها جدیدا گرفتن ولی وقتی ما با 405 رو دنده 2 داریم پرواز می کنیم سمند داره زور می زنه که به دنده 2 برسه از زمین بلند شدنشون صفره کفره آدمو در میاره
arash p mbz bmw
15 July 2005, 08:41 PM
دوست خوبم ما سمند داریم نمیدونم رو چه اساسی این حرفتونو زدین که اونایی که ندارن بد میگن
کارت طلایی اصلا که نمیارزه هیچ خوب هم نیست چونکه اگر بخوای ازش استفاده کنی باید کلی تو صف وایسی
chiakoخوبم
مردم به اون حد رسیدن که تشخیص بدن چه ماشینی بد هستش من یه سوال از شما دارم؟؟؟
ایا پژو مشکلات سمند از قبیل سروصدا و............رو داره که مردم بخوان ازش ایراد بگیرن
مهدي شيوا
15 July 2005, 09:58 PM
خداییش درسته پژو از رده خارجه و لی صد شرف داره به سمند اصلا سمند به دل نمی شینه آدم می ترسه باهاش سرعت بره
sina2502002
15 July 2005, 10:39 PM
منم يه چيزي بگم لال از دنيا نرم :icon_razz
مگين اطاق سمند زود به سرو صدا ميوفته :icon_redf
تازه يه چيز جالبي كه اتفاق افتاده يه سمند LX كه بعضي از دوستان اينقدر روش حساسيت دارن داخل اتوبان تهران قم تصادف ميكنه تصادف هم زياد شديد نبوده ولي سيستم ايمني ايربك طرف رو خفه كرده :icon_lol:
مهدي شيوا
16 July 2005, 01:35 AM
میشه بشه
از سمند هیچی بعید نیست
مثلا یهو دیدین صندلس سمند رانندرو گاز بگیره
اونم میشه بشه
:D:D:D
Evanescence
16 July 2005, 08:39 AM
منم يه چيزي بگم لال از دنيا نرم :icon_razz
مگين اطاق سمند زود به سرو صدا ميوفته :icon_redf
تازه يه چيز جالبي كه اتفاق افتاده يه سمند LX كه بعضي از دوستان اينقدر روش حساسيت دارن داخل اتوبان تهران قم تصادف ميكنه تصادف هم زياد شديد نبوده ولي سيستم ايمني ايربك طرف رو خفه كرده :icon_lol:
محض اطلاع سمند lx ایربگ ندارد :icon_lol: اگر هم داشت خودروهای ایرانی در تصادفات شدید هم اگر ایربگشون عمل کنه خیلی هنر کردن . شاید ایشان به دلیل دیگه ای خفه گشتن :icon_arro
arash p mbz bmw
16 July 2005, 10:08 AM
دوست خوبم اقای evanicensدرست میگن
شرکت ایرانخودرو سیستم absنمیتونه ببنده اونوقت
گفتم absیاد یه چی افتادم:)
این absکه ایرانخودرو رو محصولاتش میبنده اصلا بدرد نمخوره حتی چرخها قفل هم میکنه
اینم یه نمونه
cowboy21
16 July 2005, 12:31 PM
بابا اتومبیل 20سال پیش رو با اتومبیل روز مقایسه میکنی . هر چند GLX در دوره خود دارای استاندارد جهانی بود ولی در این دوره با وجود سابقه GLX ؛ساخت ان در داخل ایران و نیز وجود اتومبیل روزی چون LXو... دیگر جائی برای GLX نیست.
پژمان22
17 July 2005, 12:14 AM
مثل روز روشنه که سمند lx
در یک کلام با در نظر گرفتن 1- فاکتور قیمت و 2- در کلاس خودش ارزنده ترین خودرو ساخت داخل است
میشه دلایلتون رو بگید.
مهدي شيوا
17 July 2005, 12:14 AM
کجا مسله روز روشنه؟
سمند اسلا ماشین نیست پیش پژو ظاهر مهم نیست اسلا مهم امنیت و توانایی هستش
chiako
17 July 2005, 12:15 AM
اقا این بحث ما نتیجه نداره به نظر من هر کی 405 میخره مبارکش باشه هرکییم سمند میخره بازم مبارکش باشه از قدیم گفتن خلایق هر چه لایق
مهدي شيوا
17 July 2005, 12:18 AM
اینم یه حرفیه
به نظر منم حرف حساب جواب نداره
Evanescence
17 July 2005, 03:47 AM
اگر تجحیزات سمند lx رو در نظر بگیریم میبینیم که قیاس با خودرویی مثل پرشیا قیمت پایینی داره . از کلاس هم نام بردم به خاطر وجود خودرویی مثل 206 تیپ 5 با قیمتی نزدیک به سمند lx
Evanescence
17 July 2005, 03:52 AM
کجا مسله روز روشنه؟
سمند اسلا ماشین نیست پیش پژو ظاهر مهم نیست اسلا مهم امنیت و توانایی هستش
یک جوری از پژو حرف میزنید انگاری آئودیه :icon_idea
علی سلیمی
17 July 2005, 06:38 AM
متاسفانه اینجا هم همون بحث قدیمی و تکراری راه افتاده یعنی مقایسه سمند با 405 یا Persia با سمند و 405 که به نظر من به دلیل حق انتخاب کم و ضعییفی که تو ایران هست و استفاده از موتور این ماشینا روی هم دیگه چندان نمیشه در موردشون قضاوت کرد خوب خیلی ها مثل من شاید از روی تعصب حرف بزنن خیلی ها از روی چیزایی که از دیگران میشنون و خیلی ها هم از روی آمار و ارقامی که هر روز یه سری از خودشون در میارن و فرداش نقض میکنن به نظر من اگر سواری ماشین رو در نظر بگیریم بی شک 405 و اگر امکانات برامون مهم باشه سمند این دیگه قضاوت عادلانه ایی است .. همه ما میدونیم که بر فرض هم 405 و هم سمند و هم بنز باراباس 200 تا سرعت میرن اما مساله این جاست که شما تو کدوم ماشین تو همچین سرعتی احساس امنیت میکنید و کدوم بدنه از لحاظ آیرودینامیک قابل قبوله و یا تو کدوم ماشین سرعت بیشتر احساس میشه ..؟ این نکته رو هم اضافه میکنم و به دوستان توصیه میکنم حتما بهش دقت کنن که وقتی صندوق جلو سمند رو بزنید بالا علامت بزرگ پژو رو میبیند پس قضاوت در مورد این دو ماشین از نظر من کاملا اشتباه اونم ماشینای ایران خودرو که از هیچ نظر دو تا ماشینش به هم شبیه نیستن منظورم اینه که یه سمند رو شما میبینی برو و یه سمند رو میبینی اصلا راه نمیره و هزار تا ایراد داره ..
اما در کل با نظر یکی از دوستان موافقم که هر کی سمند داره مبارکش باشه هر کی هم که 405 خریده اشتباه نکرده :icon_cool
مهدي شيوا
17 July 2005, 08:10 AM
ONLY 405 :X
داود18
17 July 2005, 11:28 AM
اقا قرار بود امکانات کامل lx را بزاريد چي شد
alisam44
17 July 2005, 12:33 PM
اقا قرار بود امکانات کامل lx را بزاريد چي شد
مشخصات LX:
LX سمند
ترمزها
سيستم ترمز ضد قفل ABS نوع ترمز
ترمز ضدقفل استاندارد
نوع ترمز ضدقفل 4 کانال با سيستم قدرتي EBD توزيع ترمز الکترونيکي
MK 20E (Continental Teves) مدل ترمز ضدقفل
Aluminium 6.5J15 چرخها
تجهيزات داشبورد
با پس روشنايي آبي جلو آمپر ديجيتال
با پس روشنايي آبي سرعت سنج
با پس روشنايي آبي دور سنج موتور
با پس روشنايي آبي دما سنج مايع خنک کننده
با پس روشنايي آبي (کيلومتر شمار ديجيتال (غير قابل صفر کردن
با پس روشنايي آبي (مسافت سنج ديجيتال (قابل صفر کردن
با پس روشنايي آبي درجة بنزين
عملکرد جديد چراغ هشداردهندة باز بودن کمربند ايمني راننده
با پس روشنايي آبي (کليد آزادکنندة درِ صندوق عقب از روي داشبورد (تاخيري با فشردن کليدبمدت 4 ثانيه
با پس روشنايي آبي ساعت ديجيتال
با پس روشنايي آبي (هيونداي) MP3 سيستم راديوپخش و دستگاه ديسک خوان مجهز به پخش
با پس روشنايي آبي سيستم هشداردهنده
قطعة جديد قاب تزئيني دريچة هوا چپ
قطعة جديد قاب تزئيني دريچة هوا وسط
قطعة جديد قاب تزئيني دريچة هوا راست
تجهيزات رانندگي و ايمني
استاندارد خودرو ميباشد (سيستم ترمز ضدقفل مجهز به سيستم الکترونيکي توزيع نيروي ترمزي (يا سيستم ضدلغزش
استاندارد خودرو ميباشد سنسور دنده عقب
استاندارد خودرو ميباشد (SPEEDLINE) درپوش رينگ آلومينيمي
استاندارد خودرو ميباشد (SPEEDLINE) رينگ آلومينيمي
استاندارد خودرو ميباشد (SPEEDLINE) آرم کلة اسب روي رينگ آلومينيمي
چراغها و روشنائي ها
طرح جديد مجموعة چراغهاي عقب روي صندوق عقب چپ / راست
طرح جديد مجموعة چراغهاي عقب روي بدنة عقب چپ / راست
صندوقِ عقب
طرح جديد (جا پلاکي(جا نمره اي
قطعات جديد ابرويي زير چراغ عقب چپ / راست
طرح جديد آرم ثابت بصورت برجسته آرم روي صندوق عقب
طرح جديد و موقعيت نصب جديد آرم سمند روي لبة پاييني سمت چپ جا پلاکي
طرح جديد و موقعيت نصب جديد آرم LX روي لبة پاييني سمت راست جا پلاکي
طرح جديد و کيفيت برتر موکت کف صندوق عقب
امکانات راحتي و آسايش
طرح جديد کليد معمولي(تيغه ثابت) کنترل از راه دور راديويي
طرح جديد کليد تاشو(چاقويي) کنترل از راه دور راديويي
صندلي ها
با پس روشنايي آبي کليد تنظيم برقي پشتي صندليهاي جلو
رودري و متعلقات آن
طرح جديد مجموعة رودري جلو سمت راننده - مخملي
با پس روشنايي آبي کليد شيشه بالابر برقي جلو سمت راننده / عملکرد با يک لمس
با پس روشنايي آبي (کليد تنظيم آيينه هاي برقي بيروني (کليد مدور
با پس روشنايي آبي (کليد انتخاب عملکرد آيينه هاي برقي بيروني (کليد پله اي
با پس روشنايي آبي کليد شيشه بالابر برقي جلو راست
با پس روشنايي آبي کليدهاي شيشه بالابر برقي عقب چپ / راست
با پس روشنايي آبي کليد قفل کنندة شيشه هاي بالابر برقي عقب
تجهيزات اورژانس پزشکي
قطعة جديد جعبة کمک هاي اوليه
تجهيزات الکتريکي
پژمان22
17 July 2005, 03:10 PM
اگر تجحیزات سمند lx رو در نظر بگیریم میبینیم که قیاس با خودرویی مثل پرشیا قیمت پایینی داره . از کلاس هم نام بردم به خاطر وجود خودرویی مثل 206 تیپ 5 با قیمتی نزدیک به سمند lx
در موردتجهیزات درسته.اما کیفیت و کارایی این تجهیزات هم مهمه که بنظرم در مورد سمند یک مقدار این قضیه بیشتر به چشم میاد.
نکته دیگه اینکه ایا اختلاف قیمت سمند lx و 405 قابل توجیه هست یا نه.
به نظرم اگر کسی بتونه با طراحی ظاهری 405 کنار بیاد(که یه مساله شخصی هست و من خودم اونو به سمند حتی نوع lx ترجیح میدم)اون موقع با توجه به قیمت و تواناییهای حرکتی 405 انتخاب مناسبتری خواهد بود.
smartchain
17 July 2005, 04:15 PM
ببخشید تو جم اساتید فضولی میکنیم یه راننده 405 میگفت سمند چون چرخاش بزرگتره تو سرعتا بالا ÷جورو میگیره اما ÷جو هم از نظر قدرت هم شتاب سرتره...
arash p mbz bmw
18 July 2005, 12:27 AM
ببخشید تو جم اساتید فضولی میکنیم یه راننده 405 میگفت سمند چون چرخاش بزرگتره تو سرعتا بالا ÷جورو میگیره اما ÷جو هم از نظر قدرت هم شتاب سرتره...
من کاملا با حرف شما موافقم
اگر یه سمند و یه پرشیا رو بذاری پیش هم میبینی که پرشیا تو شتاب راحت سمند رو میگیره ولی در سرعتهای بالا کمکم سمند جون میگیره و میخوابه تو جاده
وزن هم مهمه.............
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.