PDA

View Full Version : نرم افزار Easy PHP

ali
13 September 2004, 12:07 AM
نرم افزار Easy PHP
در درس امروز مي خواهيم در مورد چگونگي استفاد از نرم افزار Esay PHP صحبت کنيم.
در اين درس مرحله سوم يا آخرين مرحله نصب و پيکربندي PHP رو ياد مي گيريد. اول كمي توضيح بدم که Esay PHP چيه و چه کاري ميکنه! اين نرم افراز يک شبيه ساز وب سرور هست که مي تونه بروي کامپيوتر شما بدون نياز به IIS و PWS برنامه هاي PHP رو با استفاده از کاوشگر اينترنت اجرا کنه.
همچنين اين نرم افزار امکان استفاده از بانک اطلاعاتي مورد استفاده در PHP رو به شما ميده ‚ در درسهاي بعدي بيشتر در مورد بانکهاي اطلاعاتي صحبت مي کنيم! براي نصب و پيکربندي Esay PHP ابتدا بايد اون رو از اينجا دريافت کنيد و بعد مراحل زير رو براي نصب طي کنيد!
با کليک کردن روي فايل اجرايي "easyphp1-6_setup" مي توانيد Wizard نصب رو اجرا کنيد. با اجراي فايل نصب پيغامي رو مشاهده خواهيد کرد که در اون از شما براي نصب نرم افزار Esay PHP اجازه کسب مي کنه که شما با زدن دکمه YES کادر رو تاييد کرده و کار نصب رو ادامه مي دهيد.
سپس اين پنجره باز خواهد شد که به شما اطلاعاتي در مورد نرم افزار Esay PHP ميده که شما مي تونيد با زدن دکمه Suivant (من خودم تو زبان Wizard نصب اين موندم اگه کسي ميدونه چه زباني هست به من هم بگه!!!)مي توانيد به مرحله بعد بريد.
سپس پنجره Accord de Licence باز خواهد شد که شما با فشار دکمه Oui مي توانيد به مرحله بعدي برويد.
در اين مرحله از Wizard نصب مسيري که فايل هاي Esay PHP قراره در اونجا کپي شوند رو به شما نشان خواهد داد که شما مي توانيد اين مسير نصب رو عوض کنيد و با فشار دکمه Suivant > به کار خود ادامه دهيد.
در مرحله بعد محلي که براي قرار گرفتن ميانبر هاي Esay PHP در Programes رو مشخص مي کند که شما مي تونيد با فشار دکمه Suivant > به Wizard نصب ادامه دهيد و به مرحله بعدي برويد.
در اين مرحله از شما براي کپي کردن فايلهاي Esay PHP اجازه مي خواهد که شما با فشار دکمه Installer اين کادر را تاييد مي کنيد.
حال شما شاهد کپي شدن فايلها در مسير تعيين شده هستيد و بايد اندکي صبر کنيد تا عمل کپي انجام شود. بعد از اتمام کپي فايل از شما مي خواهد که سيستم را دوباره راه اندازي کنيد که شما با فشار دکمه Terminer اجازه اين کار را به برنامه خواهيد داد.
حالا بعد از دوباره راه اندازي سيستم در قسمت کازينه سيستم شمايل Esay PHP نمايش خواهد داده شد و شما هم اکنون مي توانيد با استفاده از مرورگر خودتون برنامه هاي PHP رو اجرا کنيد!
منتظر مفاهيم اوليه PHP باشيد!!! و آغاز کار کد نويسي.

mojrian@statisgroup.com :idea:

رها
13 September 2004, 02:09 AM
مرسي از لطفت
فقط اگر لينك اين برنامه رو هم برا دانلود بذاري توپ مي شه.
باز هم ممنون....

ali
13 September 2004, 10:46 AM
http://easyphp.abbal.com/depot/easyphp1-6_setup.exe
حدود 10 مگ هست (از نرم افزار هاي دانلود استفاده نكنيد)

به شخصه خودم زيادد باهاش حال نمي كنم :x
XAMPP-WIN32 بيشتر حال ميده :evil:

houtanal
13 September 2004, 01:08 PM
http://apache2triad.sourceforge.net/

رها
14 September 2004, 04:22 PM
مرسي از هردو..