View Full Version : درخواست یه برنامه !
Moein_sg
8 July 2005, 11:56 AM
سلام
همه میدونید که گوشی هایی که اینفرارد دارن قابلیت ارسال و دریافت امواج مادون قرمز رو دارن !
من دنبال برنامه ای میگردم که کنترل هر چیزی مثل تلوزیون رو جلوش بگیری و و دکمه ها رو فشار بدی و این برنامه بتونه اینا رو باز یابی کنه ! یعنی این کد ها رو سیو کنه و بتونه ارسال کنه .
اینجوری میشه سوییچ ÷ژوهای بچه ها چند لحظه ازشون گرفت و ............ :icon_cool
کسی برنامهای که بتونه این کارو انجام بده سراغ داره ؟ چنین برنامه ای اصلا هست ؟
namdar_vali
8 July 2005, 12:32 PM
من خیلی گشتم ولی نبود
emroozi83
8 July 2005, 01:29 PM
گشتیم نبود نگردین که نست ... وللش . چون اصلات این برنامه ای که شما میگین جنبه علمی نداره. چطوری بشه که هم بگیره هم بده؟؟ ریموت کنترل ها فقط کد می دن نمی گیرن که ...
m_d_1980
8 July 2005, 02:02 PM
فكر خيلي جالبيه و بنظر عملي مياد...
behrooz4859
8 July 2005, 02:16 PM
End سر کاریه دنبالش نرین.
namdar_vali
8 July 2005, 02:17 PM
فكر خيلي جالبيه و بنظر عملي مياد...
فکر کردن در رایطه با همه چیز جالبه اما عملی کردنش صد سال طول می کشه
Moein_sg
9 July 2005, 10:34 AM
گشتیم نبود نگردین که نست ... وللش . چون اصلات این برنامه ای که شما میگین جنبه علمی نداره. چطوری بشه که هم بگیره هم بده؟؟ ریموت کنترل ها فقط کد می دن نمی گیرن که ...
امروزی جان شما درست متوجه سوال نشدید !
ببینید به مثال میزنم : ما با دوربین فیلمبرداری فیلم میگیریم . این فیلم روی نوار ذخیره میشه . بعداً فیلم رو داخل دوربین میزاریم و Play ..... خوب فیلم ÷خش میشه !!!!! ÷س دوربین تصویرو میگیره بعد بازیابی میکنه و ارسال
منم دنبال همچین چیزی میگردم . میخوام کنترل هرچیزی مثه TV رو جلوی سنسور گوشی بگیرم و یه دکمه رو فشار بدم . این برنامه هم به اصطلاح Capture کنه این کد رو سیو کنه . بعد هم بتونه اون کد رو به صورت مادون قرمز ارسال کنه ....
برنامه Total ir remote میتونه یه کد مربوط به یه دکمه از کنترل رو بگیره و اونو ارسال کنه . خب ما نمیدونم این کد چی هست ولی یه برنامه میتونه امواج مادون قرمز رو بگیره و به کد تبدیل کنه
این چیزی که من میگم از لحاظ علمی هم کاملاً درسته . چون Infrared موبایل قابلیت Send and receive رو داره ...
satellite
9 July 2005, 11:03 AM
اره.درسته.
emroozi83
9 July 2005, 12:50 PM
درست می فرمایید شما من کاملا متوجه منظورتان شدم.. ولی بازهم می گم که نمیشه. 100 در صدر جنبه علمی و عملی نداره ..... چرا؟
چون که درسته که ریموت امکان Send & Recieve داره اما نگاه کن خوب که دقت کنی می بینی که:
امواج ریموت مادون قرمز هستند که اولا خیلی ضعیفند و دوما با طول موجهای مختلف فرستاده می شن که به اون میگیم یه کد... یعنی خود طول موج ها هستند که باعث میشن یه کنترل به یک رسیور بخوره. خب وقتی ما یک فرستنده مادن رو با یک طول موج جلوی سنسور موبایل بگیریم. هیچ عملی رخ نمیده چون طول موجها کاملا متفاوتند. بنابراین هیچ طول موجی دریافت نمیشه که بخواد اونرو ذخیره کنه. بر فرض محال هم که ذخیره کرد اون فقط طول موج رو ذخیره می کنه بعد کدی که بصورت امواج فرستاده میشه رو چطور ذخیره کنه....
از همه اینا که بگذریم اصلا که برنامه رو بسازه که رو کدای امواج مسلط باشه؟؟؟
Moein_sg
9 July 2005, 11:52 PM
امروزی جان این کارو total ir remote میکنه
کد میدی امواج رو میفرسته
من الان نمیتونم توضیح برم ::D
فردا میام میگم
emroozi83
10 July 2005, 01:58 AM
آقا معین شما مثلا کد امواج تلویزون و ریموت تلویزون پاناسونیک 21 اینچ مدل ایکس تی 51 رو دارید جانم. اگر دارید بدین یه نفر واستون برنامه رو بسازه . و به نام خودتان ثبتش کنید . آشنا دارم می خواید؟
Moein_sg
10 July 2005, 02:19 PM
آقا معین شما مثلا کد امواج تلویزون و ریموت تلویزون پاناسونیک 21 اینچ مدل ایکس تی 51 رو دارید جانم. اگر دارید بدین یه نفر واستون برنامه رو بسازه . و به نام خودتان ثبتش کنید . آشنا دارم می خواید؟
امروزی جان من دقیقاً همینو میخوام که شما گفتی ! :icon_arro
شما میگی هر ریموت یه کد داره که ما نمیدونیم . من میخوام همین کد رو ÷یدا کنم با یه برنامه . این برنامه بیاد و امواج رو بگیره و به کد تبدیل کنه . یعنی دقیقاً برعکس برنامه Total IR Remote که کد ها رو داره و موج ها رو تولید میکنه . اگه برنامه ای روی موبایل میتونه کد رو به موج تبدیل کنه حتماً برنامه ای هم وجود داره یا میتونه وجود داشته باشه که موج رو به کد تبدیل کنه .
مثل زی÷ کردن فایل !! :icon_razz :icon_arro اول شما کد میکنی بعداً یه نفر دکود !
اگه هم برنامه نویسی که بتونه این طور چنین چیزی بنویسه سراغ داشتم مطمئناً این تا÷یکو باز نمیکردم . اگه هم کد رو داشته باشم که دیگه نیازی به برنامه نوشتن نیست همون کد رو با total ir remote اجرامیکنم .
راستی .چند وقت ÷یشا یه ساعت دیدم که سنسور مادون قرمز داشت و این کاری رو که من میگم انجام میداد . یعنی کنترل رو روبروی سنسورش میگرفتی و یه کلید ساعت رو برای تعریف کد انتخاب میکردی و بعد یه دکمه مثلا دکمه روشن و خاموش رو فشار میدادی . از اون به بعد اون دکمه روی ساعت کار .
خاموش و روشن کردن رو میتونست انجام بده
ایده اصلی من هم از همین ساعت بود
مهدي شيوا
10 July 2005, 02:50 PM
همچین چیزی امکان داره بشه ولی برنامشو تا حالا کسی ندیده
اگه پیدا کردین خبر بدین
m_d_1980
10 July 2005, 08:39 PM
اينكه ميگن ايرانيها تو تقلب خيلي واردن راسته بخدا! ببين چه چيزهايي به ذهنشون مي رسه!!
emroozi83
11 July 2005, 12:55 AM
نه جانم راست میگید آقا معین .ولی با توجیه علمی سازگار نیست. شما متوجه منظور من و گفته خودتان نشدید. شرمنده ولی این که یک ساعت بتونه این کارو بکنه دور از ذهن نیست ولی سنسور موبایل درسته که هم میگیره هم میده ولی امواج مادون رو نمی تونه بصورت کد ذخیره کنه چون بجز بحث تیونینگ بحث سابسکریب هم هست ممکنه فقط دکمه روشن خاموش عمل کنه ولی دکمه های دیگه عمل نمیکنن چون امواج در حالت عادی هم بسامد دارن هم کانکتیویتی تایم . خب کانکتیویتی تایم رو دگه نمیشه ذخیره کرد ..الان افتاد؟؟؟؟؟
مطمئن باش اگر همچین چیزی عملی بود سالها پیش اختراع می شد.....
aghdam
11 July 2005, 01:36 AM
سلام
منم با آقای معین موافقم و علتش هم اینه که
ما میاییم یه با فقط کد دگمه روشن خامو مثلا تلویزیون رو با فشار دادن دگمه روشن خاموش روی ریموت تلویزیون اسکن می کنیم و اون رو ذخیره می کنیم و بعد کانال 1و2و3و...
بعد برای هرکدوم از اینها یه دگمه توی موبایل تعریف می کنیمو بس
به نظر من کاملا عملی هستش چون که وقتی میتونه موبایل این بسامد ها و طول موجها و کانکتیویتی رو به یه برنامه یا عکس یا همچین چیزی تبدیل کنه پس چرا نتونه یه بسامد و طول موج و کانکتیویتی رو اسکن کنه و ازش کد بسازه و ذخیره کنه
از دوستان می خوام که نظر من رو نقد کنند تا اشکالاتم رو بدونم
والسلام
Moein_sg
11 July 2005, 09:16 AM
امروزی جان باور کن من هرچی فکر میکنم دلیلی نمیبینم که این کار نشد باشه !
موبایل میتونه کانکتیوی تایم رو هم تشخیص بده . کافیه سنسور روبروش باشه و ... . کانکتیوی تایم هم هیچ وقت بیشتر از یک ثانیه نمیشه و گوشی میتونه تا وقتی که موجی رو دریافت میکنه مدت رو کانکتیو تایم تلقی کنه !
به هر حال من منتظرم بقیه هم جواب بدن !
مهدي شيوا
11 July 2005, 10:41 PM
نطر معین درسته
شما وقتی دکمه کلید ماشین رو فشار بدین هر چقدر هم نگه دارین فقط یک کد تونم همون اول ارسال می شه پس می شه ایمشئ هم ذخیره کرد
emroozi83
11 July 2005, 11:49 PM
باشه .هر کسی نظری داره ولی وقتی ساخته شد بگین اسم آی دیم رو عوض کنم.
به هر حال من که با چند تا پروفسور فیزیک هم مشورت کردم. نمیشه.
aghdam
11 July 2005, 11:58 PM
امروزی جان ما شما رو چه با این آیدی و چه با آیدی دیگه ای و چه با این عکس و چه با عکسهای دیگه همیشه دوست داریم
Malkemid
12 July 2005, 12:16 AM
در مرد ساعته درست می گین...منم داشتمش...قابلیت learn امواج رو داشت...
Moein_sg
12 July 2005, 10:31 AM
باشه .هر کسی نظری داره ولی وقتی ساخته شد بگین اسم آی دیم رو عوض کنم.
به هر حال من که با چند تا پروفسور فیزیک هم مشورت کردم. نمیشه.
چرا اینقد زود ناراحت میشی !!؟
منظورم این نبود که شما نظر ندین . من گفتم که بقیه هم نظر بدن آخه همه ساکتن .
مهدي شيوا
12 July 2005, 02:54 PM
مگه پرفسور های فیزیک هک از ساختار داخلی گوشی های ایفرادار خبر دارن و یا اینکه برنامه نویسن؟
emroozi83
12 July 2005, 03:43 PM
عزیز بحث سر امواج مادون قرمز یا فروسرخه شما هم اگر بلدید بسازید. ...
امواج بحث علم فیزیکه نه شیمی ... افتاد الان؟؟؟؟؟؟؟؟
هی میان میرن تو مخ آدم....
آقا جان شما دکتر نجومی - دکتر اطلسی - پروفسور انجبی رو که نمی شناسین..... من خودم قصد ساخت این برنامه رو داشتم. وقتی دیدم همه دارن میگن میشه گفتمن چرا من برنامه رو نسازم ولی دیدم یه مقداریش به بحث امواج گیره که مشکل بزرگیه.... خب نمیشه یا نمی تونم. ولی شخصا اعتقاد دارم کار نشد نداره اما نه هر نشدی.... مثلا ممکنه با علم امروز نشه ولی سالهای آتی بشه و یا چمیدونم .....هر اتفاقی ممکنه رخ بده...
عزیزان من ناراحت نشدم ... فقط خواستم بگم که بحث کاملا علمیه و جای سوال و جواب الکی نیست .....
اگر شما مشخصات اسکریپتهای کد های مثلا کنترل دزدگیر ماشینو بخواین می شه یه کاریش کرد چون واقعا فرکانسش معلومه و با یک تیونینگ ساده میشه یه9 دزدگیر رو بازش کرد ولی بحث مادون قرمز بخاطر ویژگیهاش واقعا جالب و بحث بر انگیزه ....
aghdam
12 July 2005, 04:09 PM
امروزی
مراقب خودت باش بخاطر این دزد گیر ماشین ممکنه بدزدنت
مهدي شيوا
12 July 2005, 05:55 PM
این مسائل مربوط به الکترونیک می شه بشتر فیزیک مربوط به ماهیت کاره یعنی ماهیت و رنج فرکانس اولیه
و این که شما که عالم دهر نیستی شما شاید نمی تونی یا دانش شما در حدی نیست که بتونی ما هم اینجا این بحث رو شروع کردیم که هر کی می تونه بیاد جلو و گرنه نه خودمون نه اطرافیانمون نمی تونیم لازم نیست اینو شما گوشزد کنید
Moein_sg
12 July 2005, 06:04 PM
امروزی جان میتونی برای کنترل ماشین بسازی شما ؟
فکر نمیکنم به این ÷یچیدگی ها هم باشه ! اگه ممکنه کامل اینجا توضیح بشه چرا نمیشه .
emroozi83
13 July 2005, 12:19 AM
جان بودی و جانان همه بر ملک زدند دل آمد و زان نقش جهان می بینی
دوستان من بیشتر این بحث رو ادامه نمیدم ..شاید بگید کم آوردم. هر چی می خواین بگین بگین. باشه .
...
خب اینم مشخصات امواج بلوتوث. الکترونیک موج رو که نمیشکافه جانم. یه سری به مقالات امواج توی فیزیک بزن ببین مال کدوم بخشه
....
اینم مشخصات امواج بلوتوث که جزو امواج رادیویی با فرکانس پایینه و طول موج بالا و خدممتون عرض کنم که کلا جزو امواج الکترومغناطیسیست.
....
NZ = (m / 4pe3) (w2 _+ wwB).
vg(w)~2vp(w)~2c{(wwB)1/2/wp} .
E(t) = Eo e-iwt
,2Eo + t2Eo = 0, then
t2 = (4psmw / c2) i
t = (1 + i) [2psmw]1/2 / c = (1 + i) / d .
So the skin depth d is given by
d = c / [2psmw]1/2 ,
where s is the electrical conductivity, m is the permeability, and w is the angular frequency.
In MKSA units, the skin depth d is given by
d = {2 / mws}1/2 ....
اصلا چرا تو کاری که به من مربوط نیست دخالت کنم. هر وقت برنامش رو ساختم اونوقت به همه ثابت میشه که کار نشد نداره ...... بای در این تاپیک!!!
گود ویشز فور یو..
Profession@l
22 August 2005, 08:09 AM
دیگه دارم عصبانی میشم.ااااااااااااااااااااااااا
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.