View Full Version : sl45 چه جور گوشی هست؟؟؟؟؟؟
morten
7 July 2005, 10:36 PM
سلام
می خواستم اگه میشه یه کم در مورد آنتن دهی sl45 و کیفیت mp3 همچونین باطریش بیشتر بدونم
به نظر شما از نظر آنتن دهی و عمر باطری گوشی خوبی هست؟؟
نويد hp
7 July 2005, 11:53 PM
از نظر آنتن دهي همه نظر ها در مورد اين گوشي يكسان نيست يعني عده ميگند آنتن دهيش خوبه و عده ديگه ميگن بده ولي كلن نظرات خوب بيشتر از بد هاست .
كيفيت mp3 اون بسيار خوب هست ولي حتمن بايد از طريق هندز فري گوش كنيد . امكان پخش موزيك با اسپيكر در اينم گوشي وجود ندارد .
در مورد باطريش اطلاعات چنداني ندارم ولي به طور كلي باطري گوشي هاي زيمنس بيشتر از نوكيا شارژ رو در خودشون نگه ميدارند . دوستاني اطلاعات كانل تري در اين باره دارند اگه حرف غلطه لطفن درستش رو بگند .
در كل به نظر من اگه از گوشيتون انتظارات زيادي نداشته باشيد و فقط بخايد با اون صحبت كنيد و موزيك گوش كنيد گوشي خوبي هست .
تنها مشكل اين هست كه ديگه نو اين گوشي در هيچ جا پيدا نميشه و شما بايد دست دوم اين گوشي رو خريداري كنيد البته اگه يه دست دوم تميز گير بياريد شانس آورديد .
morten
8 July 2005, 12:26 AM
مرسی آقای نوید
نو اونو امروز تو علائدین دیدم 88 تومن
پس به نظر شما میشه روش حساب کرد
چون گوشی برادرم s55 هست و برادرم هم هیچ استفاده ای از امکاناتی مثل بلوتوث یا دوربین نداره (دوربین اکسترنال و lcd رنگي)
می خواستم ببینم اگه sl45 حداقل از لحاظ آنتن دهی مثل s55 هست s55 رو با sl45 عوض کنم تا بتونه از mp3player اون استفاده کنه
به نظر شما کار عاقلانه ای هست؟
نويد hp
8 July 2005, 11:28 PM
اولن از اينكه ميگيد نو اين گوشي رو ديديد واقعن متعجب شدم چون من هر چه قدر دنبال نو اين گوشي گشتم پيدا نكردم . مواظب باشيد يه دست دو تميز رو به جاي نو به شما نفروشند .
به نظر من ميشه روش حساب كرد و لي در مورد باطري و آنتن دهي بهتر ه بقيه دوستان هم نظرارت خودشون رو بگن .
در كل به نظر من گوشي خوبي هست و قابل اعتماد و لي نظرات بقيه ممكنه متفاوت باشه .
HES@M
9 July 2005, 12:26 AM
مرسی آقای نوید
نو اونو امروز تو علائدین دیدم 88 تومن
پس به نظر شما میشه روش حساب کرد
چون گوشی برادرم s55 هست و برادرم هم هیچ استفاده ای از امکاناتی مثل بلوتوث یا دوربین نداره (دوربین اکسترنال و lcd رنگي)
می خواستم ببینم اگه sl45 حداقل از لحاظ آنتن دهی مثل s55 هست s55 رو با sl45 عوض کنم تا بتونه از mp3player اون استفاده کنه
به نظر شما کار عاقلانه ای هست؟
گوشیهای sl45 که الان بصورت نو وجود دارن اصل المان نیستند و دیگه اینکه sl45 هستند نه sl45i
و راجب اصل این گوشی باید گفت اگر جدید بودن گوشی برات مهم نیست باید بگم فوق العادن من به جرات میتونم بگم که هنوز گوشی که بتونه در زمینه ضبط خبرنگاری و ضبط مکالمه بخوبی این باشه نیومده و mp3 اون هم در حد خیلی خوبه من هنوز که هنوزه دلم نمیاد بفروشمش راحت بگم که تو گوشیهای زیمنس بهترین انتن رو داره شما سعی کن sl45i و اصل المان رو پیدا کنی
mohammad_match
9 July 2005, 01:45 AM
بهترين گوشيه
--------------------------------------------------------------------------------
سلام
گوشي Sl45 بهترين كيفيت پخش Mp3 را داره و حتي داراي بلوتوث است و بهترين ويژگي اون اينه كه بدون SimCard وارد Menu موبايل ميره
من خودم دنبال يك Sl45 نوع مي گردم .
تشكر خدافظ
[Only registered and activated users can see links]
نويد hp
9 July 2005, 10:38 PM
mohammad_match عزيز sl45 بلوتوس نداره .
morten
9 July 2005, 11:05 PM
از راهنمایهتون ممنونم
سعی میکنم نوی اونو پیدا کنم (اصلشو ) اگر نتونستم هم امیدوارم بتونم یه دست دو تمیزشو گیر بیارم
به هر حال متشکرم که کمکم کردین
sobhans
10 September 2005, 01:27 AM
چی شد آخر بلوتوث داره یا نه؟
afshin_ka
10 September 2005, 03:45 PM
من دو سال این گوشس رو داشتم از همه نظر عالیه آنتن دهیش هم حرف نداره.کیفیت MP3 اون هم به نظر من بهتر از SX1 هست
رنجکار
10 September 2005, 11:37 PM
چی شد آخر بلوتوث داره یا نه؟
خیر این گوشی بلوتوث ندارد
Requestfromyou
15 September 2005, 08:48 AM
من خودم اس ال 45اي داشتم و ميتونم ادعا كنم كه قدرت پخشش يك يك :icon_sad:ولي از باطريش اصلن راضي نبودم :icon_redfانتن دهيشم مثل بقيه گوشي هاي زيمنس
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.