View Full Version : یه برنامه برای گرفتن شماره با صحبت کردن(یه چیزی مثل VoiceDial(
persian_gulf
7 July 2005, 03:51 AM
سلام
این برنامه را گذاشتم برای دوستان
کسی استفاده کرد بگه چطور بود ممنون میشم
سازنده برنامه ادعا کرده می تونه تمام شماره های تو موبایل را درک کنه(فکر کنم ...مطمئن نیستم)
تو آپلود سنتر هم گذاشتم حالا تا کی مدیران لطف کنن ببینن و تایید کنن :icon_roll
:icon_cool به هر حال اینجا هم گذاشتم امیدوارم که به دردتون بخوره
[Only registered and activated users can see links]
شرمنده من خودم نتونستم امتحانش کنم
persian_gulf
12 July 2005, 08:55 PM
آقا 26 نفر اینو دونلود کردن
A+ هم بهش دادن . . اگه میشه یکی بگه چطور بود ؟؟؟؟ بدرد می خورد یا نه؟
shining
13 July 2005, 12:20 AM
خوب شما كه اينهمه وقت ميري به geocities سر ميزني و پست ميدي خودت يه امتحاني بكن خبرشو به ما هم بده.
persian_gulf
13 July 2005, 12:27 AM
منظورتون چیه به Geocities سر میزنم؟
قبل از اینکه تایید بشه گذاشته بودم تو اون تا بشه راحت دونلود کرد...
و در الان من کامپیوترم مشکل داره نمی تونم و گرنه خوشحال می شدم استفاده کنم بهتون بگن چطوره
emroozi83
13 July 2005, 12:59 AM
لابد می خوای گوشیتو تو خیابون بگیری بگی خونه حج اصغر و مشدی بی کلاه رو بگیر هان ؟؟؟؟؟
آقا خود گوشی موبایل که یه همچنین ویژگی رو داره که .... برنامه واسه چیش؟؟؟ 26 نفر دانلود کردن 26 اعتبار هم کم شده ....جانم خیلی خوبه ولی باید ببینی دقیقا چه کسانی دانلود کرده اند....
persian_gulf
14 July 2005, 03:38 AM
من مرده این روحیه طنز شما هستم
عزیز دلم اونیکه دونلود کرده و از اعتبارش هم کم شده و باز ورداشته A+داده حتما خوشش اومده
در ضمن هیچ امکانی در اختیار من نیست که بفهمم کی دون لود کرده . . وگرنه فکر کنم به IQ من هم می رسید که اینکار کنم
حالا هم تو آپلوذ سنتر با نام SmartVoice_VoiceDialerPro.zip است
اگه بازم کسی دونلود کرد خبر بده لطفا
emroozi83
14 July 2005, 03:54 AM
آقا من نگفتم که برنامش بده یا اینکه کم اهمیته. جانم شما درست می فرمایید. خب باشه چرا میزنی؟؟؟؟
گفتم که خود گوشی این امکان رو داره که با صدا شماره گیری کنه....
اصلا هم روحیه طنز ندارم گفته باشم....
bromideh
14 July 2005, 08:47 AM
خب برتري اين برنامه معرفي شده نسبت به برنامه ديفالت خود گوشي چيه؟؟ نكنه اين برنامه براي گوشيهائيست كه فاقد اين تكنولوژيه؟؟
persian_gulf
14 July 2005, 09:33 AM
با عرض شرمندگی خدمت دوستان و مخصوصا آقای امروزیپ
من خودم این را نصب نکردم . . . نصب می کنم از اونجایی هم که گرفتم به دقت می خونم مزایای این برنامه را براتون می نویسم . . . که حد اقل کسی دون کرد و یک امتیاز ازش کم شد پشیمون نشه
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.