PDA

View Full Version : برنامه PHP براي دور زدن فيلتر

payamix
12 September 2004, 10:50 PM
اين برنامه رو خودم نوشتم٬ بر خلاف برنامه هاي ديگه از جايي كش نرفتم :arrow:
البته چيز خاصي نيست اما از دو جهت مهمه ٬ يكي اينكه ايده جالبيه و ديگه اينكه براي يك شخص خيلي! آماتور مثل من نوشتنش مثل شكستن شاخ غوله!

اما كارش چيه‌ ؟ اسم دامين رو ميگيره تبديل به IP ميكنه و اون رو باز ميكنه٬ همين.
خاصيتش چيه ؟ از اونجايي كه ISP ها اسم دامين رو فيلتر ميكنند ٬ اين برنامه با فراخواني IP فيلتر رو رد ميكنه٬ و ديگه مشكلات استفاده از پراكسي رو نداره.
مشكل اين برنامه اينه كه فقط با اون سايت هايي كار ميكنه كه IP مستقل دارند.

از برنامه نويسان گرامي هم خواهش ميكنم چپ چپ نگاهم نكنند... :lol:

<?PHP
$error = True;

if ($HTTP_POST_VARS['B1'] == "Go !") {
if ($HTTP_POST_VARS['T1'] == "") {
$msg = "You didn't supply a host name the previous page.";
} else {
$error = False;
$reply = gethostbyname($HTTP_POST_VARS['T1']);
}
}

if ($error) {
echo "<p><font face='Arial' size='2'>".$msg."</font></p>\n";
echo "<p><font face='Arial' size='2'>Click <A HREF=JavaScript:history.back()>here</a> to return to the previous page or click the Back button on your browser.</font></p>\n";
} else {
echo "<p><script language='javascript'>location='http://".$reply."'</script></p>\n";
}
?>

اينم ساده ترش :

<?PHP
$reply = gethostbyname($HTTP_POST_VARS['T1']);
echo "<p><script language='javascript'>location='http://".$reply."'</script></p>\n";
?>

و اين هم يك نمونه از فرم مورد نظر به عنوان مثال :

<form method="POST" action="my.php" name="IPLookupSubmit">
<input type="text" name="T1">
<input type="submit" value="Go !" name="B1">
</form>

ali
12 September 2004, 11:50 PM
خيلي خوب بود 8) 8) 8)
منتظر كارهاي ديگر شما هستيم

houtanal
13 September 2004, 12:47 PM
خب ديگه اشتباه كردي.
اكثر وب سايت هاي موجود به صورت نيم بيس بر روي وب سرور قرار گرفتن يعني درخواست شما با هدر نام وب سايت به وب سرور مي ره .خودت منطقي فكر كن زماني كه صد تا وب سايت يه آدرس دارن كه نمي شه با آدرس بهشون دسترسي پيدا كرد.

payamix
13 September 2004, 04:41 PM
اما سايت هاي گردن كلفت IP مستقل دارند.

houtanal
13 September 2004, 08:12 PM
سايت هاي گردن كلفت فيلتر نمي شن :lol:

kinz
13 September 2004, 09:15 PM
استفاده یک سایت از یک ای پی ددی کیتد طبق قوانین ممنوع هست و بر خورد میشه با این حرکت
و برای مواردی از قبیل اف تی پی نا شناس و ... قابل استفادست.

payamix
14 September 2004, 12:50 AM
من توي pm به شما ميتونم آدرس ده ها سايت فيلتر شده رو بدم كه IP مستقل دارند.

ali
14 September 2004, 11:02 AM
استفاده یک سایت از یک ای پی ددی کیتد طبق قوانین ممنوع هست و بر خورد میشه با این حرکت
و برای مواردی از قبیل اف تی پی نا شناس و ... قابل استفادست.
من فكر نمي كنم اينطور باشه . خودم چند سايت مي شناسم كه ديدي كيتد هستن و دارند حالي به حولي مي برند :wink: (ايراني)
ولي اينكه سايت ديدي كيتد با هزينه بالايي كه داره فيلتر بشه خيلي كمه(ولي كار نشد نداره) :arrow:

دوستاني كه سايت دارند همه دوست دارند روزي از ديدي كيتد استفاده كنند :idea: :!:

kinz
14 September 2004, 08:18 PM
ای پی ددیکیتد منظورمه و من یه چند سالی هست که ای پی ددیکیتد دارم اما استفاده نمیکنم چون احتیاجی ندارم.

اونقدرا هم خوب نیست سرور ددیکیتد. دلیل هک شدن سایتهای ایرانی هم همینه.
چون دو نوع ددیکیتد هست یکی منیجد و یکی انمنیجد
بطور مثال اینجا بر روی یه هاستی قرار داره که سرور این هاست مربوط به nocster هست و قیمتهای خیلی پایینی داره نوکستر و یکی از بد ترین سرویسهایه ممکنرو میده. من برای هزینه نزدیک به سرورهای ددیکیتد nocster رو برای یک پکیج هاستینگ در حدود 1/50 ریسورس اونجا میدم. حالا چرا؟
چون سرور های ددیکیتد انمنیجد که مورد استفاده ایرانیاست هیچ گونه ارتقاء کرنل و پچی روشون انجام نمیگیره و باید کسی که سرور رو اجاره کرده از طریق shell این کار هارو بکونه که کار اسونی نیست و برای همین کمتر هاستای ایرانی و ... اطلاعات سرور هاشون رو دست کاری میکنند.
و سرویس های منیجد که این مشکل رو ندارند اجاره هاشون خیلی بالا هست حدود 4 تا 6 برابر سرور های انمنیجد.

برای دسترسی از طریق وب فقط برای استفاده از ssl قانونی هست استفاده از یک ای پی برای یک سایت.
مگر اینکه بر روی یک سرور فقط یک سایت وجود داشته باشه که سایت ایرانی به این شکل ندیدم.

IPs are in short supply and ARIN (American Registry for Internet Numbers) has been pushing hosting companies to conserve IP space and promote name-based hosting. ARIN no longer accepts virtual accounts as sufficient justification for an IP assignment. We have therefore been forced to make it necessary that any dedicated IP assignments to domains must only be made if it is absolutely required. IP assignments are thus only allowed if they are to be used for any of the following:

ali
15 September 2004, 12:51 PM
منظور من هم همين بود. يك سرور فقط براي يك سايت :evil: