PDA

View Full Version : سوال در مورد چند برنامه

BloodReza
5 July 2005, 06:48 AM
سلام میشه در این موارد یه راهنمایی کنید

1 - برنامه SpaceDoubler هست که حافطه موبایل رو دو برابر میکنه. آیا نصب این برنامه درست هست یعنی مشکلی ایجاد نمیکنه و یا بعد پاک کردنش اطلاعات هم از بین بره
2 - بهترین برنامه فیلم برداری مخصوصن تو شب(که رو 6630 هم کار کنه) چیه؟
3 - بهترین برنامه مدیریت فایل چی هست (برای 6630)
4 - من دیروز memory رو فرمت کردم و حواسم نبود که بعضی از برنامه های اصلی 6630 روی مموری نصبه و بخاط همین بعضی برنامه ها مثل برنامه قسمت quick office و چند تا برنامه قسمت media و چند تای دیگه پاک شد از کجا دوبیاره این برنامه ها رو بگیرم

امير رضايي
5 July 2005, 03:07 PM
سلام
1. نمی دونم!
2. مگه برنامه خودش خوب نیست؟ 1 ساعت که فیلم برداری می کنه کافی نیست؟
3. من از FExplorer راضی هستم. efile manager و Symbian Commander رو هم می پسندم.
4. از سایت نوکیا! توی بخش گوشی 6630 برید و بخش Software for Owners (یا یه همچین چیزایی) رو باز کنید و دانلود کنید هر کدوم رو که می خواهید.

PAYAM
5 July 2005, 03:51 PM
1) Space Doubler برنامه هاي موجود روي گوشي رو يه جوراي به حالت زيپ شده درمياره و بعد هنگام استفاده از اونها دوباره UnPack شون مي كنه. كلا با توجه به قيمت پايين حافظه هاي جنبي فكر نمي كنم ديگه الان زياد براي گوشي هاي فعلي به درد بخور باشه (بيشتر به درد 7650 مي خوره كه مقدار حافظه ش محدوده و قابل افزايش نيست) ضمن اينكه چون از شركت Psolic هم هست من هيچ كرك قابل اطميناني ازش نديدم و همه شون بعد از يه مدت Expire مي شن.
2) به نظر من هم برنامه خودش خوبه. به اضافه اينكه هيچ برنامه اي رو پيدا نمي كني كه همچين زومي كه برنامه فابريك خودش بهت مي ده رو داشته باشه... باز اگه قانع نيستي CameraXpro رو يه امتحاني بكن.. ضمن اينكه ETI CamCorder روي SX1 من توي شب خيلي بهتر از برنامه خودش جواب مي ده ولي كيفيت و فرمتش مزخرفه ضمن اينكه روي 6630 ام امتحانش نكردم.
3) من FileMan رو مي پسندم. SeleQ هم بدك نيست...
4) جناب امير رضايي توضيح دادند.

hamed198220
6 July 2005, 08:52 AM
اما من خیلی وقته که ازش استفاده میکنم و تا بحال هم هیچ مشکلی نداشته و expire هم نشده؟!!
:icon_cool

BloodReza
6 July 2005, 11:35 AM
برنامه فیلم برداری خود 6630 مشکل شطرنجی شدن داره ETI رو هم ازش استفاده کرم نمیدونم بی صدا چرا نصب میکنه

BloodReza
6 July 2005, 11:59 AM
برنامه های SeleQ و فیلیپس کمکودر و anti moquito رو گوشیم کار نمیکنه

BloodReza
7 July 2005, 02:39 PM
ویبره 6630 رو از کجا باید on کرد

امير رضايي
7 July 2005, 10:46 PM
ویبره 6630 رو از کجا باید on کرد

سلام

از شما که بالای 300 تا پست دارید بعیده قوانین رو نادیده بگیرید! یه سوال در یه پست دیگه!

داخل هر پروفایل می تونید انتخاب کنید که ویبره کار کند یا نکند!

shining
8 July 2005, 10:33 AM
برنامه فیلم برداری خود 6630 مشکل شطرنجی شدن داره ETI رو هم ازش استفاده کرم نمیدونم بی صدا چرا نصب میکنه
من كه همچين مشكلي ندارم

shining
8 July 2005, 10:35 AM
برنامه های SeleQ و فیلیپس کمکودر و anti moquito رو گوشیم کار نمیکنه
در مورد philips camcorder و anti mosquite درست ولي seleq 1.7 روي 6630 جواب ميده و خيلي عاليه

BloodReza
8 July 2005, 01:54 PM
آقا امیر رضایی :
از این اینکه یک سوال رو دو بار در دو تاپیک مختلف مطرح کردم شرمنده همه
ولی همون طور که در قوانین سایت هم اومده این سایت یک سایت آموزشی هست و ممکنه ابتدایی ترین سوالات هم پرسیده شه اینکه من بالای 300 پست دارم دلیل نمیشه که بخام سوالم رو نپرسم حالا هر چقدر هم احمقانه یا پیش پا افتاده
منم نه از بچگی 6630 داشتم نه 6630 رو درست کردم که همه چیزشو بدونم زیرو روش کردم پیدا نشد
از راهنماییتون هم ممنون.

BloodReza
9 July 2005, 11:38 PM
اینجا خیلی مقرراتی شده کاش تا آخر همین طور بمونه
واژه -چند- یک واژه مبهم هست و من تتعداد سوالات رو تعیین نکردم گفتم جواب این سوالارو بگیرم بعدا بقیش رو میپرسم
منظور از سوال تکراری هم اینه که عین یک سوال رو یک بار دیگه یا بیشتر بپرسی
دلیل عذر خاهی من هم این بود که سوال اکتیو کردن ویبره رو در تاپیک -هرسوالی در مورد 6630- گفتم که البته فورن پاک کردم

matrix6617254
15 December 2005, 07:01 PM
1=برنامه اسپايس دابلر كارايي چنداني در موبايل ندارد وچنانچه اين برنامه راازروي گوشيت پاك كني ديكر برنامه هاي زيپ شدهات اجرا نميشوند
2=موارد 2و3 را دوستان جواب دادهاند
4=برنامه هايي را كه پاك كرده اي داخل سي دي همراه موبايل موجود است