PDA

View Full Version : مصرف بالای پراید من

Shahzadeh kocholoo
4 July 2005, 08:52 PM
صاحبنظران عزیز سلام

من 1دونه پراید تقریبا صفر دارم 2300 کار کردشه با با اینقدر بنزین مصرف می کنه که ....
مگه پراید نباید صدی 7 تا بسوزونه؟

من با 1باک 350 کیلومتر نهایتش 370 بیشتر نمیره؟؟

گارانتی هم بردم کاری نکرد برام؟

علتش چیه؟؟؟

تنظیم موتور نیازه؟
GLXi هم هستش

لطفا راهنما یی کنید

مرسی

bardiashamee
4 July 2005, 11:02 PM
احیانآ شمع رو عوض نکردی؟؟؟

Shahzadeh kocholoo
5 July 2005, 08:47 AM
نه من شمع عوض نکردم دست به هیچی موتور نزدم فقط سیستم انداختم که ربطی به اون فکر نمی کنم داشته باشه

در مورد دیاک میگن که همه جا دیاکو درستو حسابی بلد نیستند بزنند این درسته ؟ یا ربطی نداره؟
شتاب ماشینم اصلا تغیر نکرده

niceevil
5 July 2005, 09:58 AM
7 واسه جادست تو شهر حدود 8-9 مصرف ميکنه
اگه يه ساعت در جا تو ترافيک باشی کليومتر که جلو نميره اما بنزين مصرف ميشه ديگه
کولر هم تأثير داره

po2ya
5 July 2005, 10:47 AM
والا تو ÷راید صدی 10 تو شهر چیز عادییه

h6600
5 July 2005, 11:42 AM
انژکتوری توی شهر وقتی راه میره بین 10 تا 12 می سوزونه در صورتی که کاربراتی 8
در ضمن علت اینه که موتور انژکتور باید گرم کار کنه و موتور پراید برای انژکتور طراحی نشده (حرارتش 80 درجس) پس کاریش نمیشه کرد باید سوخت و ساخت !!!!!! :icon_razz

Shahzadeh kocholoo
5 July 2005, 08:14 PM
در مورد شهر و جاده

من دانشگام ورامینه اکثر جا هایی که میرک تو جادست

اخه من دوستم کاربراتوری داشت خیلی کم مصرف تر بود

پس بنظر سما دست کاریش نکنم؟

arash p mbz bmw
5 July 2005, 09:58 PM
اقا جان به نظر من فقط دیاگ بزن اونم اگر میبری نمایندگی که وای نسا چون درست دیاگ میزنن ولی اگر جای معمولی میبری وایسا بالا سر طرف تا درست کار کنه همیشه بهتر هر چند هزار کیلومتر ماشین دیاگ زده بشه تا همه چیزش تنظیم بشه

Shahzadeh kocholoo
9 July 2005, 07:31 PM
اقا جان به نظر من فقط دیاگ بزن اونم اگر میبری نمایندگی که وای نسا چون درست دیاگ میزنن ولی اگر جای معمولی میبری وایسا بالا سر طرف تا درست کار کنه همیشه بهتر هر چند هزار کیلومتر ماشین دیاگ زده بشه تا همه چیزش تنظیم بشه

ببین من حتی اگه بالا سرشم وای بسم چه فایدهای داره؟
من که نمی تونم بفهمم درست داره میزنه یا نه؟راهی برای کنترلش هست؟؟؟؟

نمایندگی که باید 6 صبح برب صف وای سی ارزش نداره

این فیلتر های اسپرتی که شبیه دوکه اثری تو شتاب و سر عت و مصرف داره؟

arash p mbz bmw
9 July 2005, 07:40 PM
اره خیلی تاثیر داره ولی ماشین یه کم مصرفش میره بالاتر:)
اقا تنها راحت همینه دیاگ نزنی هیچ کاری نمیتونی بکنی

Sina-Ts
9 July 2005, 08:39 PM
آقا من يه پرايد دارم..رو کيلومتر 6000 داده بودم نمايندگی مثلاً تنظيم انژکتور کرده بود ولی ماشين نه
جون داشت راه بره هم مصرفش کلی بالابود ولی الان که رسيده به 12000 خود به خود نفسش باز شده
هم شتابش بهتر شده هم کلی مصرفش کم شده..آدم سر از کار اين ماشين های ساخت ايران در
نمياره

arash p mbz bmw
9 July 2005, 08:54 PM
میبخشید اقا سینا چند بار پست میزنین؟؟؟:)

Shahzadeh kocholoo
10 July 2005, 10:21 AM
ببین این فیلتر های اسپرتی قیمتش چنده؟1زمانی 40 تومن بود ؟ الان چنده؟ایرانیشم امده

واقعا ایولا با این مکانیکامون ...
ارش نگفتی راهی برای کنترل اینکه ببینی دیاک درست زده هست یا نه؟برنامه هاشون ورجن داره؟

Evanescence
10 July 2005, 12:44 PM
بابا دیاگ انژکتوریها نرم افزاریه فقط برنامه رو چک میکنه

arash p mbz bmw
10 July 2005, 03:05 PM
بابا دیاگ انژکتوریها نرم افزاریه فقط برنامه رو چک میکنه
من منظور شمارو خوب متوجه نشدم
منم همین حرفو زدم

baris
10 July 2005, 09:47 PM
آقا جان خودرو هاي صفر بدليل نو بودن قطعات داراي اصطكاك و استهلاك بالايي هستند و بهمين دليل هم مصرف بالايي دارند و هم از حداكثر شتاب و سرعت برخوردار نيستند. ماشين من هم همين طوري بود و 100 بار هم همه جا و حتي پيش آشنا دياگ كردم مشكلي نداشت و رفته رفته و بعد از اينكه چند تا مسافرت رفتم باهاش و رفته رفته با دور هاي بالا حركت كردم درست شد.

baris
11 July 2005, 12:18 AM
از نظر شما گاز خور كردن دليل قانع كنندست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پسر خوب موتور نو نو به رواني يه موتوري كه مثلا 10000 تا كار كرده نيست.(نه تنها موتور بلكه تمامي اجزاءمتحرك) همين گاز خور كردني كه شما ميگيد راهيست براي رسيدن به چيزي كه من ميگم.
دوست عزيز شما اگر از 2000 تا رد كرديد يه مدت گاز بهش بديد و روغنش رو هم زور زود عوض كنيد مشكلتون حل خواهد شد. ضممنا چند تا نكته رو هم چك كنيد يكي اينكه دونه دونه زير چرخها جك بزنيد و چرخ رو با دست بچرخونيد ببينيد همگي به يك اندازه روان هستند يا نه. چون لنت هايي كه اينا ميندازن بعضي وقتا خوب جدا نميشه و كمي درگيره. يه فيلر گيري هم بكنيد. سنسور هاي انژكتور رو هم تميز كنيد و يه چند تا كار ديگه هم هست كه خيلي طولاني ميشه. فعلا همين كارا رو بكن

booleck
11 July 2005, 12:24 AM
دوست من تا جايی که من ميدونم ماشين رو با دياگ تست بزن حالا حتماً مجبور نيستی بری نمايندگی خيلی ها هستن که کرشون درسته
و خدمت شما ارز کنم اگر در شهر و ترافيک از کولر نيز استفاده ميکنيد مصرف شما طبيعی است و هيچ نگران نباشيد

من ماشينم کربرتوری هستش و هر 100 کيلمتر 8.6 ميسوزنه و در جاده 5.5

arash p mbz bmw
11 July 2005, 02:32 AM
پسر خوب موتور نو نو به رواني يه موتوري كه مثلا 10000 تا كار كرده نيست.(نه تنها موتور بلكه تمامي اجزاءمتحرك) همين گاز خور كردني كه شما ميگيد راهيست براي رسيدن به چيزي كه من ميگم.
دوست عزيز شما اگر از 2000 تا رد كرديد يه مدت گاز بهش بديد و روغنش رو هم زور زود عوض كنيد مشكلتون حل خواهد شد. ضممنا چند تا نكته رو هم چك كنيد يكي اينكه دونه دونه زير چرخها جك بزنيد و چرخ رو با دست بچرخونيد ببينيد همگي به يك اندازه روان هستند يا نه. چون لنت هايي كه اينا ميندازن بعضي وقتا خوب جدا نميشه و كمي درگيره. يه فيلر گيري هم بكنيد. سنسور هاي انژكتور رو هم تميز كنيد و يه چند تا كار ديگه هم هست كه خيلي طولاني ميشه. فعلا همين كارا رو بكن
دوست خوبم من به گاز خور کردن هم نگفتم دلیل بلکه گفتم برای بهتر شدن نفس ماشین گاز بهش بدین
در ضمن این مشکل اصلا برای اجزا نیست چون که برای خودروهای دیگه این اتفاق نمیوفته تا اونجایی که من میدونم
روغن هم در هفته های اول باید تعویض شه چون که واقعا روغن نیست ابه
من هنوزم میگم این مشکل بادیاگ به اسانی برطرف میشه :icon_excl

Shahzadeh kocholoo
11 July 2005, 05:39 AM

ماشین من 2800 رفته و تقریبا 800 تاس که گاز میدم روغنشم خوض کردم

در مورد لنتا درست می گید چون 1 صدای جیر جیری میاد در حین حرکت که لنتا درگیره که با 1 نیش ترمز برطزف میشه برای رفع دائمی این صدا لنتارو حوض کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربراتور صدی 5 - 5 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

والا مال من تو جاده هم صدی 9 10 تا می سوزونهخ
تو شهر که ....................

الانم دارم میرم دانشگاه ورامین میزم میام دقیقا میزان مصرف را دقیقه به دقیقه نگاه کنم قشنگ مشخصه که غیر معموله

بازم از صاحبنظران غزیز ممنونم بابت راهنمایی :icon_cool

sepehr_share
14 February 2006, 03:03 AM
من یه پراید تحویل مرداد 84 دارم ازشم نسبتا راضیم یک باک پرم 520 تا 540 تا میرم چه خبره بعضی از دوستان میگن صدی 12 بابا 1300 و صدی 12 . نهایتا صدی 6.5 . این انژکتور ساژما خیلی عالین...

amirali18
28 February 2006, 06:59 PM
ببخشيد ممکنه بی ربط باشه ولی در مورد پرايد کاربراتوری چی؟ مصرف زياد اونا رو چطوری ميشه کم کرد؟
من 2-3 دفعه کاربراتور رو بردم تنظيم کردم ولی بازم هيچ فايده اي نداشته، در ضمن وقتی صبح ها ماشين رو روشن ميکنم دود ميکنه

مصرف در حدود 12 ليتر در 100 کيلومتر (در شهر)

pedram55
27 April 2006, 12:12 PM
ببخشيد ممکنه بی ربط باشه ولی در مورد پرايد کاربراتوری چی؟ مصرف زياد اونا رو چطوری ميشه کم کرد؟
من 2-3 دفعه کاربراتور رو بردم تنظيم کردم ولی بازم هيچ فايده اي نداشته، در ضمن وقتی صبح ها ماشين رو روشن ميکنم دود ميکنه

شمعها و علي الخصوص واير ها را عوض کن .من با اينکار رسيدم به 8.5 ليتر در 100 کيلومتر (در شهر)

SHAROShape
4 May 2006, 02:49 AM
صاحبنظران عزیز سلام

من 1دونه پراید تقریبا صفر دارم 2300 کار کردشه با با اینقدر بنزین مصرف می کنه که ....
مگه پراید نباید صدی 7 تا بسوزونه؟

من با 1باک 350 کیلومتر نهایتش 370 بیشتر نمیره؟؟

گارانتی هم بردم کاری نکرد برام؟

علتش چیه؟؟؟

تنظیم موتور نیازه؟
GLXi هم هستش

لطفا راهنما یی کنید

مرسی
مصرف پرایدم تا جائیکه عق آدم برسه میشه کم کرد. ولی اکه همچین حرکتی انجام بشه، کلی جون ماشین گرفته میشه. در هر صورت ببر دیاگ بزنن تا ردیف شه. اگه اینکارشم نمیشناسین بهتون آمار یکیو میدم که دستش طلاست.

reza1357
4 May 2006, 10:42 AM
من چند روز پیش باک رو پر کردم الان هم 230 کیلومتر بهاش رفتم(البته توی شهر) آمپر میگه نصف دیگه داره نظر دوستان نسبت به مصرف ماشین چیه ؟

XELTEK
27 May 2006, 12:45 PM
من چند روز پیش باک رو پر کردم الان هم 230 کیلومتر بهاش رفتم(البته توی شهر) آمپر میگه نصف دیگه داره نظر دوستان نسبت به مصرف ماشین چیه ؟
نون اضافه چی ؟
بابا میگی تو شهر هاب فرض محال اگه باکش 40 لیتر گرفته باشدمیشه صدی 9 !!! فکر نکنم بد باشه !!! پراید شرکت ما با باک پر بیشتر از 350 تا نمیره !!! صفر 84

mozhgan
29 May 2006, 09:34 AM

ماشينتونو ببريد اينجا كارش حرف نداره هر جور فكرشو بكنيد استاده ...
جمهوري خيابان سي تير پاركينگ سي تير(قوام السلطنه سابق) آقايي هستش به اسم موسي حدود 20 سال تجربه داره كارش براي من و دوستام كه حرف نداشته ... :icon_wink :icon_excl

XELTEK
29 May 2006, 11:12 AM
ماشينتونو ببريد اينجا كارش حرف نداره هر جور فكرشو بكنيد استاده ...
جمهوري خيابان سي تير پاركينگ سي تير(قوام السلطنه سابق) آقايي هستش به اسم موسي حدود 20 سال تجربه داره كارش براي من و دوستام كه حرف نداشته ... :icon_wink :icon_excl
شما مطمئنی ؟ من کسی رو ندیدم اونجا ؟
اصلا" کجای پارکینگه ؟ رو چه ماشینایی کار میکنه ؟

mozhgan
29 May 2006, 11:34 AM
شما مطمئنی ؟ من کسی رو ندیدم اونجا ؟
اصلا" کجای پارکینگه ؟ رو چه ماشینایی کار میکنه ؟
وارد پاركينگ كه شديد سمت راست خودتون رو دقت كنيد حتما مي بينيد ....
والله روي ماشين هاي سواري كه من بردم پيشش 405 و پرايد و RD و دوو سيلو خوب كار كرده .... بخوايد پارتي بازي هم كنيد در خدمتم :icon_surp :icon_arro

XELTEK
29 May 2006, 11:56 AM
وارد پاركينگ كه شديد سمت راست خودتون رو دقت كنيد حتما مي بينيد ....
والله روي ماشين هاي سواري كه من بردم پيشش 405 و پرايد و RD و دوو سيلو خوب كار كرده .... بخوايد پارتي بازي هم كنيد در خدمتم :icon_surp :icon_arro
نکنه اومده جای تیپاکس ؟
صافکاری هم میکنه ؟

pedram55
29 May 2006, 01:40 PM
براي کاهش مصرف يه نگاه به اينجا بندازيد
من خودم اينو تست کردم و نتيجه گرفتم

[Only registered and activated users can see links]

mozhgan
29 May 2006, 01:46 PM
نکنه اومده جای تیپاکس ؟
صافکاری هم میکنه ؟
اونشو ديگه نمي دونم:icon_razz
ولي يه قسمت ديگه از اين پاركينگ كارهاي صافكاري هم انجام مي دن
يه آقاي ديگه هم كار باطري و .... :icon_surp

محمد مکانیک
18 June 2006, 03:51 AM
سلام :بله میتونی cd اموزشی انژکتور پراید تهیه کن این cdخیلی کمکت میکونه تمامه پارامتر سنسور ها رو میگه به ارقام دقت کن.

z_qz54
18 June 2006, 12:43 PM
دوستان بهتره که تو این سایت تبلیغ نکنیم ، خیلی ممنونم از توجه همه شما دوستان.
:icon_cool :icon_surp :lover:

beatr9
19 March 2007, 10:27 PM
در پرايد دوگانه سوز در حالت استاندارد بخاطر اتلاف هوا از لوله هاي اتصالي مصرف سوخت بالاتر و در حالت استاندارد در شهر بطور ميانگين بين 11 تا 12 ليتر در صد كيلومتر است.

danial_2006
20 March 2007, 07:53 PM
سلام :بله میتونی cd اموزشی انژکتور پراید تهیه کن این cdخیلی کمکت میکونه تمامه پارامتر سنسور ها رو میگه به ارقام دقت کن.

cd رو از کجا باید گرفت. از اینترنت باید دانلود کرد یا از بییرون خرید .:icon_cool

اميد رشيدي
28 March 2007, 02:08 AM
دوست عزيز
پرايد شما كاملا صفره بنابراين صد در صد نياز به فيلرگيري داره اگه درست نشد بايد يه عيب ياب وارد ماشينتونو عيب يابي كنه

beatr9
31 March 2007, 09:00 PM
پس از تنظيم موتور مجدد ميزان مصرف سوخت با بنزين به ازاي 100 كيلومتر در شهر 9.5 ليتر و در جاده 6 ليتر شد. ميزان مصرف سوخت با گاز هم 120 كيلومتر در شهر و 180 كيلومتر در جاده به ازاي يك مخزن پر گاز ( برابر 15 مترمكعب يا 6 كيلوگرم ) شد لذا با وجود درستي مصرف بيشتر سوخت در اتوموبل هاي دوگانه سوز پست قبلي خودم را اصلاح مي كنم.

amirinline
5 April 2007, 01:06 PM
کلیه ماشینهای انژکتوری و بخصوص پراید انژکتوری در فصل سرما و حجم فشرده هوا و بخاطر بدست آوردن نسبت بنزین به هوا ( 14.7 به 1) مصرف بنزین بیشتری نسبت به هوای گرم و معتدل دارند . پس اگر در فصل زمستان و هوای سرد مصرف بنزین بیشتری داشتین مشکل نیست.

dr_mehry
5 April 2007, 02:13 PM
کلیه ماشینهای انژکتوری و بخصوص پراید انژکتوری در فصل سرما و حجم فشرده هوا و بخاطر بدست آوردن نسبت بنزین به هوا ( 14.7 به 1) مصرف بنزین بیشتری نسبت به هوای گرم و معتدل دارند . پس اگر در فصل زمستان و هوای سرد مصرف بنزین بیشتری داشتین مشکل نیست.

ماشین من تابستون بدون کولر(جاده) حدود 6 لیتر می سوزند ولی وقتی هوا خنک باشه حدود 5.5

Mehdi_s
15 May 2007, 04:55 AM
دوستان، شما با آمپر بنزين مشكل نداريد؟؟!!!

پرايد من صفر 86 هست. 1000 تايي هم كار كرده و چند روز پيش بردن سرويس اوليه.
اين لعنتي هم مصرفش بالا هست. هنر كنه تا چراغ روشن شه، 300 تا بره. نميدونم اينا اصلا تنظيم موتور كردن يا نه.
دقيقا 60 تا كه راه ميره، آمپر بنزين يه خط مياد پايين. تا وسط برسه 120-130 تا ميره. اما نيمه دوم آمپر انگار دوام بيشتري داره !!
جالبيش اينه كه جرات نميكنم به چراغ بنزين اعتماد كنم. عقربه تقريبا به خط قرمز ميچسبه، بعد چراغ روشن ميشه.

نمايندگي نه اين رو درست كرد نه مصرف رو.

حالا طبق راهنماييهاي شما يه مدت باهاش راه برم بعد ببرم تنظيم ببينم درست ميشه يا نه.
بد بختي چيزي به شروع سهميه بندي نمونده !!! :(