View Full Version : راهنمایی برای خرید کامپیوتر(نیاز فوری)
llvllohsen
4 July 2005, 07:52 PM
با سلام
من یه سیستم جدید میخوام بگیرم ولی نمیدونم که قطعات رو از چه نوعیشوم بگیرم.موارد استفاده ام هم بازی و اینترنت ماهواره ای و دانلود آفلاین و از این جور حرفاست...
بودجه هم 1ملیون و100-200 هزار تومان
مثلا رم رو خودم 1گیگ انتخاب کردم ولی یه مهندس بهم گفت بیشتر ار 512 به دردت نمیخوره!؟؟
cpu:AMD 3000 soket 937
vga: pcx_6600 g-force 256 mg
main board: giga 915p
ram:512mg king stone
hard:serial ata 160 gb maxtor
خودم اینا رو پیشنهاد کردم
در مورد کارت گرافیک هم بهم گفت این pcxها زود داغ میکنن.در مورد هارد هم کدوم نوع بیشتر بدرد کارم میخوره(ساتا یا..)؟؟؟
دوستان اگه راهنمایی کنن ممنون میشم
irreza
4 July 2005, 08:14 PM
از نظر کارت گرافیک همین g-forceی که انتخاب کردی خوبه سراغ چیز دیگه ای نرو.
در مورد هارد هم ساتا بهتره چون سرعتش بیشتره.
در کل سیستم خوبیه.ولی فکر کنم یخورده گرون تموم میشه ولی ارزششو داره :icon_cool
cursed_lucifer
4 July 2005, 08:19 PM
رم 1 گیگ بگیری بهتره چون 512 کم میاره بعضی جاها مخصوصا که بره بازی هم می خوای
farzad2
4 July 2005, 09:25 PM
حتما رم رو 1 گیگ بگیر اما نه در یک ماژول. 2 تا 512 مگ بگیر از مدلهایی که مخصوص dual channel است و در یک بسته بندی دو ماژول 512 مگی و تست شده مخصوص dual channel است و تقلبی هم کمتر داره . با این کار باس سیستم رو دو برابر میکنی. در مورد مارک هم کینگستونهایی که در بازار است همه ریمارکه و اصل نیست . یا مارک GEIL یا Transcend بگیر که هر دو اصل هستند و dual channel هم دارند.
cpu خوب انتخابی کردی اما از گارانتی البالو نگیر و از گارانتی رای افرین که به اسم amd iran هم هست بگیر که مطمئن ترینه.
vga جز asus یا giga نگیر که بعدا پشیمون میشی.
مینبورد هم سعی کن asus بگیری که از giga خیلی روونتره و کمتر crash میکنه.msi هم در مینهای مخصوص amd یکی از بهترینها است. سعی کن بهترین مدل مینی که در بازار موجوده رو بگیری و اصلا دنبال قیمت کمتر نباش که از چیزای دیگه واجبتره.
هارد هم حتما SATA بگیر و من شخصا westerndigital رو بیشتر می پسندم تا maxtor هر دو تا هم 3 سال گارانتی هستند اما وسترن خیلی کم صداتر و سریع تر از مکستوره.
در ضمن اگر پولت میرسه حتما یک پاور 500 وات مارک گرین بگیر که برای amd بخاطر حساسیت بیشتر به برق خیالت همه جوره راحت باشه و مثل یک گارانتی برای سیستم است.
اگر راهنمایی بیشتر خواستی در مورد مدل من در خدمتم.
WAREZ
5 July 2005, 01:12 AM
جناب محسن
تمام اينها برميگرده به اينكه چه كاري ميخاين با سيستم انجام بدين همين وبس با بودجه شما راحت ميشه 2 تا سيستم جمع كرد
كار گرافيكي
كار اديت فيلم
يا ورد تايپو اينترنت و امثالهم.(تمام اينها يك سيستم خاص ميخاد )
هزينه زياد صرف قطعه نكنيد كه بعدن با ورود قطعات جديد تر قطعن پشيمان خاهيد شد
nim5400
5 July 2005, 02:57 AM
Salam
cpu ok
mani ke entekhab kardi male cpu lga p4 st.
shoma bayad msi k8n-neo4 begiri.
karim:پارسي بنگاريد
p900_guest
5 July 2005, 10:58 AM
درسته ولی قیمت اینایی که نوشتی (البته اگر فقط کیس بخوای بخری) بیشتر از 600 نمیشه!
من توصیه میکنم از cpu amd 3200+ 1mb l2 cache استفاده کنی که تاثیر محسوستری روی سرعتت میذاره و حدودا 35 تومن گرونتره
اگه بیشتر از این 600 تومن میخوایب خرج کنی توصیه اکید من روی ddr II است که از نظر پهنای باند خیلی بهتره در کل ram تاثیر فوق العادهای روی سرعت سیستم میذاره (حتی بر خلاف تصور خیلی ها رم از سی پی یو بیشتر تاثیر میذاره)
برای مین بورد هم مثلا در گیگا بایت 8xyz ان x نشان دهنده توع چیپست مین بورد است
مثلا n نشاندهنده nvidia و i نشاندهنده intel است پس 8i915p مال اینتل است و نه amd
در مورد کارتهای pci express دوستت حق داره چون در واقع هسته این کارتها برای کار با agp ساخته میشوند و برای pci express از یک پل تبدیل pci express به agp استفاده میکنند در نتیجه زیاد فرقی با هم نمیکنند اما برای آینده که چیپ های بصورت native برای pci x بیایند بهتره
llvllohsen
5 July 2005, 03:13 PM
با تشکر از همه دوستان
اینطور که شنیدم هارد با حافظه بالا مثلا همین 160 گیگ سرعتشون خیلی کمه درسته؟
بین مکستور و وسترن کدومش رو پیشنهاد میکنین؟
فرق کارت کرافیک های agp ,pci x در چیه ؟کدومش بهتره؟
بین dvd rom ها کدوم رو پیشنهاد میکنین؟نظر خودم سونی
کریم جان.عرض کردم برای بازی و اینترنت ماهواره ای و از این چیزا میخوام
alisam44
5 July 2005, 04:29 PM
هارد maxtor ذثلهق
dvd rom همون سوني عالي است
كارت گرافيكي از خانواده Ati Radeon بگيري بهتر است.
هارد 60 يا 80 بگير چون بيشترشم به درد نمي خورد و همه فضاي هاردت خالي مي ماند.
ram هم خيلي فرقي بين يك 512 يا دوتا 512 نداره چون كامپيوتر يك ظرفيتي داره به آن حد برسه ديگر اضافه كردن ram كاري عبث و بيهوده است.
در مورد مودم حرفي نزدي؟به نظر من Accorp External بگير خيلي خوبه و با دوام.
موس اپتيكم من الان دوسال و نيم است موس giga دارم خيلي راضيم رنگشم نرفته.
llvllohsen
5 July 2005, 10:11 PM
من که آخر نفهمیدم رم 1گیگ بگیرم با 512 ؟یعنی ممکنه 512 تو بعضی از بازیهای خفن کم بیاره؟؟
Dokht Esmati
5 July 2005, 11:22 PM
2 تا 512 بگیرید و مادربردتون رو Dual Chanel انتخاب کنید.
(اسلن هر چی میگیرید جفت بگیرید تا بتونید Dual ببندینش.)
bardiashamee
5 July 2005, 11:35 PM
سعی کن مارک مادربرد و بقیه قطعات یکی باشه!!
Dokht Esmati
5 July 2005, 11:59 PM
سعی کن مارک مادربرد و بقیه قطعات یکی باشه!!
اسراری رو این موزو نیست.
فقط هواست باشه قتعات رو هماهنگ انتخاب کنی. (یه وقت سی پی یو باس 800 نگیری ، با مادربرد باس 553)
سعيد123
6 July 2005, 12:57 AM
رم 1 گيگا بگير با VGA : Ge Force FX (128)
vatoovatoo80
6 July 2005, 01:19 AM
من تازه یه کامپیوتر با همین حدود قیمت جمع کردم.
رم 512 یا 1 گیگ هرکدومو میگیری dual channel ببند.geil رو پیشنهاد نمیکنم من خودم هم با 1 گیگ ddr و هم ddr2 geil کار کردم و پیشنهاد من به شما 1GB DDR Dual Channel و مارک trancsend هست.ddr2 های بازار ایران افتضاح اند لازم به ذکره که بهترین رم ddr2 دنیا OCZ و از نوع Platinum هست که اصلا تو ایران نیومد فقط gold تو ایران هست که اکثرا timing اونا مورد داره و مادر برد به جای 533 اونارو 400 detect میکنه.
در مورد مادر برد پیشنهاد من ASUS P5GD1 هست که مادر برد قوی هست.سراغ Gigabyte نرو وگرنه از همون ماه اول باید بری گارانتی.کارت گرافیک هم پیشنهاد من MSI 6600GT هست.در زمینه کارت گرافیک ASUS یه مقدار ضعیف تر از MSI هست من اینو خودم بارها با انواع 3D Mark ها تست کردم.
CPU ]م من شخصا INTEL رو ترجیح میدم گرچه AMD هم بسیار قوی هست.و با AMD میتونی Bandwidth بیشتری از Ram بگیری چون AMD یه کار جالب کرده و Memory controller رو تو خود Cpu گذاشته.در صورت انتخاب AMD دیگه نمیتونی از مادربردی که گفتم استفاده کنی.
llvllohsen
7 July 2005, 01:56 PM
فرق کارت گرافیک های pcx با معمولی ها چیه؟ مثلا فرق pcx_6600 and fx_600 چیه؟
اساتید لطفا راهنمایی کنید .نیاز شدید و فوری...
vatoovatoo80
7 July 2005, 02:18 PM
خدمت شما عرض کنم که کارت های PCI-Express سرعت بیشتری برای انتقال Data دارن و 16x هستن.و پهنای باند اونها حدود 4 برابر AGP هست.من با یه کارت گرافیک AGP با coreClock برابر با 500 مگاهرتز و یه کارت PCX با Coreclock برابر با 350 کار کردم و کارت PCX به مراتب بهتر جواب داده به طور مثال امتیاز AGP توی 3DMARK2005 حدود 650 بود ولی امتیاز کارت pcx حدود 3000 بود.پیشنهاد من 6600 GT از نوع pcx هست و قیمتی حدود 220 تومان داره.
llvllohsen
7 July 2005, 03:36 PM
vatoovatoo80 جان آخه اگر پی سی آی بگیرم باید یه مادر برد که ساپورتش کنه بگیرم که حداقل 150000 تومانه.میشه یه مارد برد خوب(ساپورت آ م دی)برای pcx_6600 معرفی کنی؟
در مورد mem clock va core clock میشه یه توضیح بدین؟اخه من شنیدم این 2تا از مقدار رم کارت گرافیک خیلی مهم ترن درسته؟یعنی اگه یه 128 با کر کلاک بالا بگیرم بهتر از به 256 با کر کلاک پایینه؟
در مورد مارک مودم و دی وی دی رام و اسپیکر چه مارکیشون خوبه؟
ممنون
vatoovatoo80
7 July 2005, 03:59 PM
خوب من با توجه به قیمتی که گفته بودی اینارو گفتم.واسه این کارت گرافیک ASUS P5GDC Deluxe شاید بهترین انتخاب باشه که فک کنم حدود 155 باشه.
در مورد CORE CLOCK و Memory clock هم درست شنیدید.به طور مثال یه کارت گرافیک 128 با coreclock 900MHz یه کارت فوق العاده است ولی یه کارت گرافیک 256 با coreclock 400MHZ خیلی ازون ضعیف تر کار میکنه.توصیه من به شما اینه که درباره تمام این ویژگیها در اینترنت تحقیق کنید و به سایت های Review بروید مثل www.Viperlair.com
.مطمئن باشید فروشنده ها کمتر ازین چیزا خبر دارن.
vatoovatoo80
7 July 2005, 04:04 PM
در مورد مودم هم باید بگم UsRobotics External مودم خوبیه.DVD rom هم Pioneer میتونه انتخاب خوبی باشه.Speaker هم بستگی داره چقدر بخوای هزینه کنی.با حدود 30 تومن می تونی یه Microlab Lexus 2XR بگیری.
persiamix
7 July 2005, 04:08 PM
مادربورد Epox بگیر گرچه کمی گرونه !! ولی خوب 1.خر کاره 2. سرعت بالایی داره مخصوصا اگه duall memory بذاری و هارد sata
llvllohsen
7 July 2005, 04:43 PM
ASUS P5GDC Deluxe .به طور مثال یه کارت گرافیک 128 با coreclock 900MHz یه کارت فوق العاده است ..
vatoovatoo80 جان این 900 که نوشتی فکر کنم مربوط به mem clock باشه.درسته؟؟؟
mem clock با core clock چه فرقی داره؟
من 2تا پی سی ایکس 6600 دیدم.2تاشون 256 مگ
PCX-6600 256 mg core:500 mem mem clock:1000
PCX-6600 256 mg core:450 mem clock:500
قیمت هر دوشون هم 180000 تومان
یعنی مم کلاک مهم نیست که قیمتشون یکیه درسته؟و کر کلاک مهمه؟؟؟
vatoovatoo80
7 July 2005, 07:15 PM
هر دو مهمه دوست عزیز اولی که گفتی 1000 هست احتمالا از DDR3 استفاده کرده که خیلی سریعتر هست و نسل های جدید همه ازین memory استفاده میکنند.ولی در کل تاثیر coreclock بیشتره.شما coreclock رو مثل cpu و memoryClock رو مثل باس رم در نظر بگیر .شما وقتی میخوای یه Pc بخری اول قدرت cpu رو مد نظر قرار میدی.پس شما Coreclock رو مد نظر قرار بده و در آخر سعی کن مموری از نوع DDR3 باشه.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.