PDA

View Full Version : sx1 من

بلای ناگهانی
4 July 2005, 05:13 AM
با سلام خدمت دوستان
يه sx1 مشكي واسه من از المان اوردند كه يه خورده با اون قبلي فرق مي كنه
اول اينو بگم كه باطريش الماني نيست و همون اندونزيه
يه مموري 128 مشكي هم باهاشه كه كره اي هستش
هندزفريش هم كه چينيه
اما اون قاب حاشيه دورش حالت نوبوك داره و خاكستري يا توسي رنگه اون قبليه فكر كنم مشكي بود قاب دورش(بغلش!)
جعبش هم كه عكسهاش فرف داره و همش روش نوشته شده O2
توي منوهاش هم دو تا گزينه اضافه داره كه يكيش O2 active و اون يكي O2 music كه اون اولي رو وقتي روش كليك كني گوشه صفحه بالاش مينويسي GPRS! اون دومي هم كه دو تا گزينه داره يكي كه مثل اينكه دريافت موزيك ان لاين هستش يكي ديگه مخصوص پخش ام پي تري(با ريدر كارت هم كه مموريم رو مي بينم يه ايكون جديد به اسم ام پي تري باز شده)
قسمت گيم هم بازيش عوض شده و همون بازي معروف كشتن پشه ها در فضا رو البته با گرافيك و كيفيت بالا گذاشتند
تو قسمت جاواش هم دوتا بازي بيليارد وperiodicTable رو گذاشتند كه بايد اپ ديت بشه(روي اون قبلي من يادم نمي ياد كه ديده باشم)
زنگهاش هم كه عوض شده و البته صداي پخش زنگ هاش هم من فكر مي كنم كه زياد تر شده باشه

وقتي كه گوشي رو روشن و خاموش مي كني هم باز لوگو و تبليغ O2 مياد و البته بگ گراند پيش فرضش هم عكس چند قطره اب هستش و اون وسطش بزرگ نوشته O2
حالا اين O2 چي هست نمي دونم! البته تبليغ O2 رو زياد ديدم امان نمي دونم چي هستش!
قيمتش هم باورنكردني هستش!
فقط 120 يورو! در حدود 130000 تومان
گوشي هم استوك نيست!

بلای ناگهانی
4 July 2005, 05:30 AM
اینم عکسی از گوشی
[Only registered and activated users can see links]

irreza
4 July 2005, 11:23 AM
با شبکه ایران مشکل نداره؟فریم ویر چیه؟

بلای ناگهانی
4 July 2005, 05:26 PM
نه مشکلی نداشت با سیستم ایران فکر کنم واسه این بود که سیم کارت خارجی روش نصب نشده بود
فریم ویر هم اینه
SX1_02_D_MUSIC_uk_de_tr_15_0003

hamed198220
4 July 2005, 08:03 PM
این O2 که میگی یکی از اپراتورهای معروف و تولیدکننده گوشی موبایل هست. :icon_cool

مگه فوتبال نمی بینی؟؟!!!

بلای ناگهانی
5 July 2005, 01:57 AM
چرا و می دونم O2 اسپانسر تیم ارسنال هستش حالا چه ربطی به زیمنس داره اینو نمی دونم

keyvan-GSM
5 July 2005, 11:16 AM
این گوشی ها به سفارش شرکت o2 که یکی از پروایدر های معروف تلفن های همراه در دنیا هست ساخته شده........

PAYAM
5 July 2005, 04:08 PM
فريمورتان 15 است و صداي بلندتر زنگ هم به همين خاطر است. اما آخر واريانتتان حروف 0003 (كه ورژن داخلي فريمور ورژن 15 است!) چيز جديدي هست و دليل تفاوت بازي ها و آهنگ هايتان هم به همين خاطر است، احتمالا! دوستان اگر به گوشي هاي خودشان دقت كنند ورژن فريمور 15 شان 0001 است.

رنجکار
6 July 2005, 07:58 AM
گوشی جدیدتون مبارک :icon_cool

hamed198220
6 July 2005, 08:17 AM
این گوشی ها به سفارش شرکت o2 که یکی از پروایدر های معروف تلفن های همراه در دنیا هست ساخته شده........

دقیقا همینجوره :icon_cool

بلای ناگهانی
6 July 2005, 10:45 PM
گوشی جدیدتون مبارک :icon_cool

مرسي دوست عزيز
فكر كنم با اين گوشي مشكلاتم كمتر باشه
البته دو روز اول 3 بار فرمتش كردم!