View Full Version : هارد 200 ساتا
Koorosh
3 July 2005, 02:45 PM
قیمت هارد 200 ساتا رو می خوام + IDE 200 گیگابایت
و اینکه می ارزه ساتا بگیرم . و مشکلات هر یک
llvllohsen
3 July 2005, 03:53 PM
MAXTOR & WESTERN 200 GB + 8mb buffer & Serial ATA - UDAM 150 FAST SPEED
قیمتش 108000 تومان
zfarhad2000
3 July 2005, 10:22 PM
خوب به نظر من سرعتش در حدی نیست که یک کاربر معمولی احساس کنه سرعت کامپیوترش خیلی بالا رفته ولی اگه کارت مونتاژ فیلم و کارهای گرافیکی خیلی سنگین است می شه گفت اون موقعه سرعت رو احساس می کنه.
در ضمن رو هاردهای sata ویندوز 98 و بعضی از توزیعهای لینوکس نصب نمی شه. ولی در عوض داخل کیس خیلی تروتمیز و منظم می شه چون سیم این هاردهای sata واقعا کوچیکه
Koorosh
4 July 2005, 01:23 PM
من کار تدوین انجام می دم .
من فقط می خواتم بدونم اگه ساتا بگیرم سرعت کپی کردن و سیو برنامه که روی هارد انجام می ده بالا می ره .
با توجعه به اینکه سی پی یو 3 فول و 768 مگابایت رم دارم . فکر کنم اگه ساتا شه هرد . ..
Joe Satriani
4 July 2005, 03:36 PM
SATA به تنهایی سرعتش به طرز محسوسی از ATA بیشتر نیست مگر اینکه RAID0 کنید
معایب :
1- در RAID 0 در صورت کوچکترین آسیبی به هر یک از هاردها , امکان بازیابی اطلاعات توسط خودتان که یک کاربر هستید بسیار دشوار و غیر ممکن هست
2- امکان نصب لینوکس روی SATA RAID وجود ندارد (ملانصرالدین ها درست بخوانند !!! فقط بر روی SATA RAID این امکان وجود ندارد !)
3- برای نصب ویندوز تا این لحظه که آخرین OS مایکروسافت XP SP2 هست , قادر به شناخت برخی SATA Controller ها نیست ! لذا برای هربار نصب به Floppy نیاز دارید (در مورد XP Media Center هنوز تست نکرده ام) اما Controller اینتل رو میشناسه . مادربورد من SATA اینتل نداره .
4- برای SATA RAID باید Power قبلی خود را رسماً دور بیاندازید ! وگرنه به قطعات سیستم آسیب جدی خواهد رسید (این تجربه برایم بسیار بسیار گرون تموم شده و آنرا به شما انتقال میدم که متحمل هزینه نشوید)
پاور مناسب برای سیستمی مثل سیستم من 550 وات بود (450 IDLE و 550 Pick) با قیمت 50 هزار تومن ساخت Green
مزایا :
1- در صورت استفاده از RAID 0 سرعت بسیار بالاتر هنگام Hard Disk Access Time و Indexing و Search و Copy Paste و LAN Streaming و ... خواهید داشت
2- در صورت عدم استفاده از RAID به تکنولوژی Hot Pluging برای Hard ها دسترسی خواهید داشت
3- در صورت استفاده از RAID 1 امکان حفاظت از دیتای هارد دیسک اول وجود دارد
4- بدلیل آزاد بودن پورت های IDE , دیوایس های IDE دیگر بصورت Master متصل شده یا تعداد بیشتری قابل استفاده خواهند بود.
ضمناً برای کار تدوین مقدار RAM مهم است اما سرعت آن مهمتر است !!! پهنای Bus و RAS و CAS و Dual Channel بودن .
Koorosh
4 July 2005, 03:46 PM
در مورد قیمت هم میشه مختصر توضیحی دهید . ؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.