PDA

View Full Version : كتاب الكترونيكي (e-Book) روي موبايل!

m_d_1980
2 July 2005, 09:52 PM
گفتم حالا كه دوستان برنامه هاي مطالعه كتاب روي موبايل را معرفي كرده اند و در uc گذاشته اند (RepliGo , Mibipocket reader) چند كتاب معروف و پرفروش را در upload center بگذارم. براي شروع اين دو كتاب معروف را كه در زمينه (كمك به خود) هستند و با برنامه RepliGo قابل خواندن هستند را در قسمت سيمبين نسخه 6و7 گذاشتم: (هر وقت تاييد شدند لينك مستقيم را هم مي گذارم)

كتاب: چه كسي پنير مرا جابجا كرد؟

كتاب: سوپ مرغ براي روح

لينك RepliGo:
[Only registered and activated users can see links]
اگر دوستان موافق بودند باز هم ادامه مي دهم

StarSoheil
3 July 2005, 02:35 AM
ادامه بدی که عالیه

bromideh
3 July 2005, 09:14 AM
عزيزم شما كه زحمت كشيده بودين خب ميزاشتين تو يه جايي كه اعتبار نخواد!! يا همينجا يه لينك ميدادي تا حاليشو مي برديم. چي داش!!!!!

ATOS
3 July 2005, 11:19 AM
بسيار عالي :icon_cool حتما اين كار رو ادامه بده :icon_excl
بهترين جا هم براي آپلود كردن عبارت است از :
:icon_lol:

hooman419
3 July 2005, 01:17 PM
این کتابها به چه زبانین؟؟؟؟؟

m_d_1980
3 July 2005, 07:31 PM
این کتابها به چه زبانین؟؟؟؟؟

اين دو كتاب انگليسي هستند. لينك در upload center:

Who moved my cheese: [Only registered and activated users can see links]

Chicken soup for the soul: [Only registered and activated users can see links]

m_d_1980
3 July 2005, 07:36 PM
عزيزم شما كه زحمت كشيده بودين خب ميزاشتين تو يه جايي كه اعتبار نخواد!! يا همينجا يه لينك ميدادي تا حاليشو مي برديم. چي داش!!!!!

شما كه با سه ستاره و 214 پست فكر نكنم مشكل اعتبار داشته باشي! باز من اين حرف رو بزنم يه چيزي!!! :)

bromideh
4 July 2005, 11:00 AM
شما كه با سه ستاره و 214 پست فكر نكنم مشكل اعتبار داشته باشي! باز من اين حرف رو بزنم يه چيزي!!! :)

برادرجان، دقيقاً من منظور همين بوده و مي خواستم ساير علاقه مندان و مخصوصاً اعضا جديد را با استفاده از اين نوع برنامه ها به مشاركت جدي در اين فرويوم تشويق كنيم. بازهم تاكيد مي كنم كه اگه از دوستا كسي برنامه را مي خواد ولي اعتبار نداره يه PM به حاجيتون بزنين مخلص شما هستيم.
راستي يه پيشنهاد: يكي دو كتاب خيلي عالي و مفيد براي همه مانند «نشان لياقت عشق» و ... را اگه كسي داره بزار تو فرويوم.
پيشاپيش كمال تشكرات را دارد.

m_d_1980
4 July 2005, 09:46 PM
كتاب معروف هفت عادت مردان موثر (قابل خواندن با RepliGo) در upload center گذاشته شد. اين كتاب هفت صفت مردان موفق را به زباني جذاب بيان ميكند :icon_excl :

:icon_arro
Winning is a habit. So is losing. Twenty-five years of experience, thought, and research have convinced Covey that seven habits distinguish the happy, healthy, successful from those who fail or who must sacrifice meaning and happiness for success in the narrow sense.
-- Ron Zemke, coauthor of The Service Edge and Service America

:icon_cool Stephen R. Covey is a marvelous human being. He writes insightfully and he cares about people. The equivalent of an entire library of success literature is found in this one volume. The principles he teaches in The Seven Habits of Highly Effective People have made a real difference in my life.
-- Ken Blanchard, Ph.D., author of The One-Minute Manager

:) The Seven Habits are keys to success for people in all walks of life. It is very thought-provoking.
-- Edward A. Brennan, Chairman, President and CEO, Sears, Roebuck and Company

mohamadfar
5 July 2005, 04:08 AM
مهدي جان اين پيشنهاد من بود كه فايلهايي براي اين برنامه بسازيم و براي دانلود قرار بديم ، من بهت پيشنهاد مي كنم كه چند كتاب فارسي را هم به اين شكل قرار بدي ، اگر سايت كتاب هاي PDF فارسي را خواستي در پيغام هاي شخصي برات مي فرستم و اميدوارم كارهاي بهتري ازت بيبينيم و در ضمن اگر امكان دارد به جز آپلود سنتر سايت در جاي ديگري هم آپلود كن تا دوستان تازه وارد مثل خودت از اين فايلها استفاده كنن . اگر سوالي داشتي در پيغام شخصي از من بپرس ...

bromideh
5 July 2005, 10:00 AM
مهدي جان اي كاش كتاب فارسي اونو مي زاشتي. مهدي جان هنوزهم معتقدم ميشه علاوه بر آپلود سنتر در جاهاي ديگر هم اين برنامه ها را آپلود كرد.
آقا محمدي فر چرا اين سايتها را اينجا ذكر نمي كني تا ما هم در اين امر خير ثواب ببيريم؟

m_d_1980
6 July 2005, 12:21 AM
مهدي جان اين پيشنهاد من بود كه فايلهايي براي اين برنامه بسازيم و براي دانلود قرار بديم ، من بهت پيشنهاد مي كنم كه چند كتاب فارسي را هم به اين شكل قرار بدي ، اگر سايت كتاب هاي PDF فارسي را خواستي در پيغام هاي شخصي برات مي فرستم و اميدوارم كارهاي بهتري ازت بيبينيم و در ضمن اگر امكان دارد به جز آپلود سنتر سايت در جاي ديگري هم آپلود كن تا دوستان تازه وارد مثل خودت از اين فايلها استفاده كنن . اگر سوالي داشتي در پيغام شخصي از من بپرس ...

البته من هيچ كدام ار اين كتابها رو خودم نساختم. ولي خوشحال مي شم آدرس سايتي رو كه گفتي در pm برام بفرستي. اگر جاي ديگري براي upload هم سراغ داري لطفا برام pm بزن.

m_d_1980
10 July 2005, 07:55 PM
متاسفانه كتاب هفت عادت... تاييد نشد(ظاهرا بخاطر حجم بالاي 400 kb ) من سعي مي كنم بزودي اين كتاب و ساير كتب معرفي شده را در يك محل ديگر هم upload كنم (البته به لطف يكي از دوستان) ولي عجالتا يك كتاب جديد به فرمت repligo را در u/c گذاشتم.

كتاب 12 fun ways to change your life:

This book is a collection of twelve of my newsletters written over the last three years. The twelve that I have selected are ones that my readers especially liked and personal favorites of mine also. Each newsletter or story is about one small change we can make that will have a huge impact on our lives. At the end of each story, there are several optional action steps. This is where the fun comes in!
Read one story each week or each month and see what changes you might want to make in your life.
Happy thriving through change!

ahra
10 July 2005, 08:39 PM
ببخشید ولی بره من RepliGo روی pc فقهشم هست کد میخاد

گل آقا
10 July 2005, 09:16 PM
این کد رو امتحان کنید:
RAWME1P3-45678352

ahra
10 July 2005, 11:16 PM
این کد رو امتحان کنید:
RAWME1P3-45678352

خیلی ممنون کار کرد

m_d_1980
15 July 2005, 01:28 AM
بنا به درخواست دوستان عزيز كتابهاي مزبور علاوه بر uc در persiangig هم upload شد تا دوستاني كه اعتبار ندارند هم بتوانند استفاده كنند :)

آدرس: [Only registered and activated users can see links]

mohamadfar
15 July 2005, 05:05 PM
ممنون از محبت دوستان ، من لينك سايتهايي را كه مي توان از آنها كتابهاي PDF فارسي را دانلود كرد قرار مي دهم و از دوستان تقاضا مي كنم كه با برنامه اي كه دارند اونها را به فرمت RGO مخصوص برنامه موبايل تبديل كنن ، با تشكر از دوستان علاقه مند به مطالعه و با فرهنگ كه در راه اشعايه فرهنگ مطالعه سهمي را از آن خود مي كنند . اميدوارم روزي شاهكارهاي ادبيات فارسي در همين تاپيك در دسترس همه دوستان مشتاق قرار گيرد :

كتابها :

البته من خودم كتابهاي روانشناسي را از بقيه كتابها بيشتر دوست دارم :icon_cool

من براي اولين كار براي موبايل اين سايت را پيشنهاد مي كنم : :icon_wink

mohamadfar
22 July 2005, 01:19 AM
دوستان خبري نشد ؟