PDA

View Full Version : دريفت قسمت چهارم ( E-Brake )

Brabus
12 September 2004, 04:02 AM
يكي از اساسي ترين تكنيك دريف تكنيك E-Brake هست
از اين تكنيك در ماشينهاي FWD بيشتر اسفاده ميشه و براي انجام ان ترمز دستي بكشيد و عقب ماشين رو وادار به چرخيدن كنيد وقتي عقب ماشين چسبندگي خودش رو نسبت به زمين از دست داد با بازي فرمون و گاز تمام پيچ را به صورت دريفت حركت كنيد
از اين تكنيك ميشه براي درست كردن خطاي صورت گرفته هم استفاده كرد

E-Brake Drift
1.با سرعت خيلي زياد وار پيچ شويد (اگه شما دريفت زدن رو تا حالا تجربه نكرده ايد پيشنهادميكنم اول understeer رو با اين سرعت تجربه كنيد )

2.با تكنيك Heel-Toe معكوس بكشيد تا ماشين رو به دنده پايين يعني 2 وارد كنيد

3.فرمون رو خيلي سريع به طرف پيچ بچرخونيد در همين حال شما عمل معكوس و چرخوندن فرمون رو به پايان رسونديد شما الان بايد سر زاويه پيچ باشيد.

4.دكمه ترمزدستي رو به داخل فشار دهيد و خيلي سريع اون رو بكشيد و سريع آزادش كنيد به طوريكه اين عمل بيشتر از 1 ثانيه طورل نكشه اگه ماشين شما RWD بود هنگام انجام دادنE-Brake يا همون ترمز دستي كلاچ رو بگيريد و بعد از تمام شدن ول كنيد و اگه ماشين شما FWD هست هنگامي كه E-Brake رو انجام ميدهيد با گاز هم بازي كنيد

5.وقتي احساس كرديد كه انتهاي عقب ماشين ميل به خارج شدن داره خيلي سريع فرمون رو به سمت پيچ بچرخونيد و با گاز بازي كنيد در اينجا اگه از ترمز استفاده كنيد ماشين يا چپ ميشه يا از كنترل خارج ميشه چون شما وارد يك oversteered شديد شده ايد همينطور با فرمون و گاز پيچ رو به صورت دريفت حركت كنيد

6.وقتي كه جاده صاف شد به آرامي گاز رو ول كنيد و وقتي طايرهاي جلو وارد خط جاده صاف شدند فرمون رو به سمت جاده صاف بپرخونيد

sany1
23 July 2009, 08:28 AM
سلام
من امروز (01/05/88)توی بزرگراه مدرس تو پیچ صدر (مدرس شمال با جنوب) با سرعت پیچیدم یدفعه ماشین عقبش چرخید و
کنترل ماشین رو از دست دادم و تقریبا 120 درجه چرخیدم و پیچ رو بستم هر لحظا ممکن بود یه ماشین بیاد تو اتاق
ولی خیلی شانس آوردم که زیاد شلوغ نبود .. و تو گارد هم نرفتم ...
حالا سوالم اینه که چرا زیاد چرخید من که دستی نکشیدم و بعد ار چرخش هم فرمون رو مخالف چرخوندم
بعدشم ماشین خاموش شد!!
فکر کنم دور موتور پایین بود که نتونست درست ماشینو به جلو بکشونه !!
میشه اگه کسی اطلاعاتی داره بده
من همیشه پیچا رو با سرعت بالا میپیچم تا صدای ماشین در بیاد .. خیلی باحاله !!

equinoxe
11 March 2010, 10:26 PM
سلام من امروز با سرعت 100 به علت جو گیر شدن قصد دستی کشیدن داشتم اما بلافاصه بعد از کشیدن ترمز دستی ترسیدم و فرمون رو زیاد نچرخوندم نتیجه چی شد؟ماشین با شعاع زیادی دور خودش چرخید و نزدیک بود به جدول کنار خیابان بزنم.

Nomad
11 March 2010, 11:45 PM
پس بهتره از این به بعد کمتر جوگیر بشید !! ;-)

دوست عزیز شما میتونی اول چرخش ساده حول یک نقطه رو تجربه کنی اونهم با سرعت های پایینتر و در جاهای امن تر ... انقدر این کار رو انجام بده تا به تمام عکس العمل های ترمز دستی و چرخ ها و زمان بندی های لارم آشنا بشی ... بعد از اون با سرعت بالا و البته باز هم مکان امن میتونی دریفت ای برک رو تجربه کنی ...

equinoxe
12 March 2010, 12:02 AM
پس بهتره از این به بعد کمتر جوگیر بشید !! ;-)

دوست عزیز شما میتونی اول چرخش ساده حول یک نقطه رو تجربه کنی اونهم با سرعت های پایینتر و در جاهای امن تر ... انقدر این کار رو انجام بده تا به تمام عکس العمل های ترمز دستی و چرخ ها و زمان بندی های لارم آشنا بشی ... بعد از اون با سرعت بالا و البته باز هم مکان امن میتونی دریفت ای برک رو تجربه کنی ...
با سرعت 60-70 خیلی زیاد کشیدم اما واقعا 100 دیگه ترسناک بود!شانس آوردم خیابانش پهن بود و گرنه میخوردم توی جدول!!! حالا یه سوال اگه فرمون را نیم دور یا بیشتر میزدم چی میشد؟
اما نکته اینجاست که خیلی هم بد نشد یعنی با شعاع زیاد هم دستی کشیدن جالب هست فقط لاستیکها از بین میروند.