PDA

View Full Version : برنامه ها و كتابهاي پزشكي روي موبايل!!!

m_d_1980
1 July 2005, 04:22 PM
با سلام و تشكر از مسوولين اين سايت.
من چون دانشجوي پرشكي هستم از وقتي كه موبايل گرفتم دنبال اين بودم كه برنامه هاي پزشكي قابل اجرا روي موبايل را پيدا كنم ولي در اين جستجوها متوجه شدم كه در اين مورد بندرت ميشه مطلبي در سايتهاي فارسي پيدا كرد ( شخصا بجز oxford medical dictionary چيز ديگري در سايتهاي فارسي نديدم :( ) بنابراين گفتم اين تاپيك رو بزنم و اولين كتاب پزشكي روي موبايل رو معرفي كنم و از بقيه دوستان هم دعوت كنم كه اگر در اين مورد مطلب مشابهي پيدا كردند همينجا به بقيه هم اطلاع بدهند.

برنامه Mobipocket reader بهترين برنامه مطالعه كتاب روي موبايل است و اكثر كتابهاي مفيد به فرمت اين برنامه نوشته ميشوند. اين برنامه مجاني است ولي حالت Pro آن كه براي highlight كردن و تغيير دادن متن كتاب است پولي است. اين برنامه را با پسورد حالت Pro در upload center گذاشتم. (چون فرصت نداشتم بررسي نكردم كه قبلا كسي اين برنامه را در uc گذاشته يا نه! :()

كتاب Medical approaches كتاب پزشكي زيبايي است كه approach به بيماريهاي مختلف اورژانسي و غير اورژانسي را همراه با كليات درمان آورده است. اين كتاب قابل خواندن با برنامه Mobipocket روي موبايل سري سيمبين و پالم و ppc است. ازupload center ميتوانيد اين كناب را download كنيد. :icon_excl
خوشحال مي شوم كه نظر خودتون رو بنويسيد.

لطفا شما هم اگر در اين مورد مطالب مشابهي پيدا كرديد همينجا به بقيه هم اطلاع بدهيد. :)

ATOS
1 July 2005, 07:28 PM
دوست عزيز:
1. تو كدوم قسمت آپلود كردي؟(اگه زحمت نيست آدرس لينكشو بزار)
2. كي آپلود كردي؟ (تائيد شده يا نه؟)
چون Search آپلودسنتر كار نميكنه جواب اين سوالا خيلي راهگشاست :icon_cool

m_d_1980
1 July 2005, 11:19 PM
امروز آپلود كردم ولي هنوز تاييد نشده. در قسمت نرم افزار سيمبين سري 6و7

m_d_1980
2 July 2005, 08:30 PM
دو فايل Mobipocket reader, Medical approaches در uc تاييد شدند. :) لينك:

Mobipocket reader: [Only registered and activated users can see links]

Medical approaches: [Only registered and activated users can see links]

خوشحال مي شوم نظر خود را بنويسيد.

kasra03
2 July 2005, 10:26 PM
من الان دارم دانلود میکنم خیلی جالب باید باشه به یه همچین چیزی تو بخشا برا رو کم کنی اتندینگ محترم لازمه :icon_arro

mehdi58
2 July 2005, 11:31 PM
ممنوووون باید جالب باشه

hooman419
3 July 2005, 01:27 PM
خیلی عالی بود

TAEL
3 July 2005, 01:36 PM
دوست عزیز می شه جای دیگری هم آپلود کنی

m_d_1980
3 July 2005, 08:05 PM
خواهش ميكنم.

شما هم اگر برنامه پزشكي سراغ داريد لطفا همينجا اطلاع بديد :icon_cool
سعي ميكنم برنامه هاي ديگري هم پيدا كنم و بفرستم...

kasra03
3 July 2005, 08:53 PM
خیلی به درد بخوره فقط کاشکی امکان سرچ هم داشت برنامه دیگه ای نیس که امکان سرچ هم داشته باشه و بشه این قبیل کتاب ها رو باز کرد؟

m_d_1980
4 July 2005, 09:19 PM
خیلی به درد بخوره فقط کاشکی امکان سرچ هم داشت برنامه دیگه ای نیس که امکان سرچ هم داشته باشه و بشه این قبیل کتاب ها رو باز کرد؟

برنامه ebook reader فايلهاي prc را باز مي كنه و امكان سرچ هم داره ولي حالت rich text را نداره و فقط حالت text داره

kasra03
4 July 2005, 10:05 PM
ببخشید من منظورتونو از rich text متوجه نمیشم یعنی فقط حالت test اینه که قسمت هایی که وسط متن به صورت highlight هست را نمیشه روش کلیک کرد؟

m_d_1980
6 July 2005, 12:42 AM
ببخشید من منظورتونو از rich text متوجه نمیشم یعنی فقط حالت test اینه که قسمت هایی که وسط متن به صورت highlight هست را نمیشه روش کلیک کرد؟

يعني حالت italic يا Bold نداره. شكل ها را نشان نميده (مثل دايره هاي خاكستري اول خط ها) امكان Highlight كردن نداره. متن به صورت Hyperlink رو هم نمیشه روش کلیک کرد. در نتيجه اگر كتاب چنين عناصري داشته باشه در اين برنامه كلا بهم مي ريزه!

سامان2
2 March 2006, 10:47 PM
مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

HBN110
2 March 2006, 11:31 PM
آقا دستتون درد نکنه ، واقعا باید از این کار قدر دانی بشه.

Ehsan3500
27 November 2006, 11:52 PM
اين تاپيك ديگه ادامه پيدا نميكنه؟؟؟؟

roozegar14
3 December 2006, 09:19 AM
همكاران محترم علوم پزشكي و پيراپزشكي
سايت انتشارات كشتي نوح [Only registered and activated users can see links]
اومده و براي كمك به بچه هاي يتيم برنامه هاي واسه موبايل خوبي تهيه كرده
بيايم كمكشون كنيم

برنامه اطلاعات دارويي براي موبايل و اطلس تمام رنگي چشم پزشكي و اطلس كامل پاتولوژي واسه موبايل
اطلاعات دارويي 4 مگابايت 2007 با بيش از 3000 دارو
اطلس چشم پزشكي با تصاوير رنگي و با كيفيت بيش از 450 بيماري چشم 18 مگابايت
اطلس كامل پاتولوژي خون شناسي سلول هاي سرطاني باكتري ها و غيره با قابليت جستجوي فوق العاده 170 مگابايت
دستشون درد نكنه

soltan11
14 December 2006, 03:30 AM
دوستاني كه علاقمند مباحث پزشكي هستند بد نيست سري هم به [Only registered and activated users can see links] بزنند.