View Full Version : يه مشکل تو نوکيا6600
arash p mbz bmw
30 June 2005, 03:25 PM
سلام بچه ها پدرم یه موبایل 6600داره دائم مجبوره باهاش در تماس باشه باطری قوی داره ولی متاسفانه چند وقته گاهی اوقات غاطی میکنه و بسیار سرعتش کم میشه و بعد از 10 دقیقه دوباره درست میشه در ضمن بگم روش چندتا نرم افزارم نسبه اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا کمک کنه
موفق و پیروز در درگاه خداوند
monjezi
30 June 2005, 03:50 PM
با کد #7370#* گوشیو رسیت کن درست میشه .البته قبلش کارت حافظه باید فرمت بشه.فقط مواظب باش چون گوشی برمیگرده به حالت کارخانه
bromideh
30 June 2005, 03:53 PM
عزيزم گمونم برنامه هاي نصب شده خوب عمل نمي كنن كه اين طور قاط مي زنه. مثلاً ممكنه برنامه آنتي ويروس روش نصب شده باشه و مثلآً هر يك ساعت مياد و اسكن مي كنه. ميشه اسامي برنامه هاي نصبي را بگي؟
arash p mbz bmw
30 June 2005, 04:05 PM
یه دیگشنری و یه تلفن منشی و یه دونه دیگه که الان خوب یادم نیست
master
30 June 2005, 04:09 PM
من 2 یا 3 بار متنتون و خوندم یه مقدار مبهمه !
1.باطری قوی یعنی چی !؟؟!!؟ غیر از باطری فابریک چیزی نباید استفاده بشه مگر اینکه نوکیا تایید کرده باشه که اونم ایران گیر نمیاد و همش تقلبیه !
2.چه برناه هایی روش نصبه!؟!؟!؟
احتمالا ایراد شما از پر شدن رم دستگاهه
این گوشی رو هر روز روشن و خواموش کنید
و هر 4 ماه یه مستر ریست که در تاپیک خودش آموزش داده شده
arash p mbz bmw
2 July 2005, 01:41 AM
سلام این گوشی فقط 3 ماه خریداری شده و همه چیزش اکبنده و فقط 2 برنامه روش نصبه.......................
bromideh
2 July 2005, 04:44 PM
آقايون محترم دعوا و تيكه اندازي فعلاً متوقف تا بتونيم با خيال راحت به اين هموطن كمك كنيم.
عزيزم ميشه اندازه حافظه دستگاه و كارت مموري را چك كني. راستي يه برنامه Fexplorer نصب كن و فايلهاي مقيم حافظه را چك كن.
به هر حال اون نرم افزارها نباستي مشكل داشته باشن. همه اش كرك شده و كار مي كنن.
arash p mbz bmw
3 July 2005, 01:24 AM
ممنونم از جوابتون تقریبا فهمیدم چیکار کنم ببخشید یه سوال الان رم خوب به اندازه ی256چنده اصلا رم چه اندازه ای چنده ممنون میشم جواب بدید موفق و پیروز باشید
bromideh
3 July 2005, 08:31 AM
ممنونم از جوابتون تقریبا فهمیدم چیکار کنم ببخشید یه سوال الان رم خوب به اندازه ی256چنده اصلا رم چه اندازه ای چنده ممنون میشم جواب بدید موفق و پیروز باشید
ببخشيد چه ربطي به موضوع اين تاپيك داره؟؟؟ ميشه اين سوالو تو بخش MMC و ... جستجو كني؟
اسرافيل
3 July 2005, 10:17 AM
به نظر من که مموری کارتش پرشده
باید مستر ریست بشه
ATOS
3 July 2005, 11:01 AM
آقای حامد
شما راه بهتری سراغ دارید بفرمایید
و لطفا دق دلی تاپیک های دیگرو در همون تا پیک خالی کنید و کار و جاهای دیگه نکشید .
کسی که هی برنامه های مختلف میریزه و پاک میکنه حداکثر هر 3 یا 4 ماه خودش مستر ریست و لازم میبینه
البته میتونه با همون سرعت پایین و (بد سکتور) به کار خودش ادامه بده!
در اينصورت قبول دارم :icon_cool
چند ماهه اول من هر 20 روز تا 1 ماه يكبار مستر ريست ميكردم و حتي كار به فرمت هم كشيد :icon_razz
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.