View Full Version : گوشيم مسيج رو اعلام نميكنه !!!
secondphoenix
29 June 2005, 09:06 AM
چند روزه هر وقت مسيج مياد گوشيم هيچگونه پيغامي نميده كه مسيج دريافت شد !!!
حتي روي صفحه هم پيغام New Message نمياد ! فقط علامت پاكت نامه در بالاي صفحه سمت راست ديده ميشه و دريغ از يك صدا و ويبره كه نشون بده مسيجي دريافت شد !!!
در ضمن Report هم ديگه ندارم !!!
ميشه كمكم كنيد درستش كنم ؟ :icon_redf
* پ.ن : اينم بگم كه برنامه MumSMS و Message Store رو نصب كرده بودم ... درست بود ! و بعد كه خراب شد اين برنامه ها رو كه فكر ميكردم شايد مرتبط با اين مشكل باشه پاك كردم اما مشكل همچنان پابرجاست ! :icon_redf
احسان خان
29 June 2005, 11:06 AM
جناب secondphoenix
اين مشكل براي من هم بارها پيش اومده.
اگر بخواي به طور مقطعي درستش كني گوشي رو به صورت safe mode روشن كن.
اگر هم نشد چند بار اين كارو كني يه احتمال زياد درست ميشه.
ولي براي اينكه مشكلت براي هميشه حل بشه تجربه به من نشون داده اين مشكل از 3 علت ناشي ميشه.
1ـ يا برنامه اي داري كه با message نا سازگاره كه بايد كشفش كني.
2ـ يا ويروسي شده گوشيت كه بايد حلش كني.
3ـ يا errorي در message شما ايجاد شده كه توسط برنامه هاي مديريتي بايد بري تو قسمت message و delete كنيش.
mori_kntu
29 June 2005, 11:13 AM
احتمال داره از همون MumSMS هم باشه
يکبار ديگه نصبش کن و تو قسمت تنظيماتش Monitoring رو غير فعل کن
ببين چي ميشه
secondphoenix
29 June 2005, 02:21 PM
متاسفانه متوجه شدم كه ربطي به مسيج نداره ! :icon_redf
چون Miss Call ها رو هم اعلام نميكنه :icon_redf
حالا چيكارش كنم ؟
احسان خان
29 June 2005, 02:34 PM
هميشه آخرين راه حل اينه كه اطلاعات ضروري گوشي از جمله contacts رو با نرم افزار هاي موجود back up بگيري و سپس گوشيو format كني.
باز اميدوارم قبل از آخرين راه حل مشكلت بر طرف بشه.
vatoovatoo80
29 June 2005, 02:59 PM
به قسمت log settings برید شاید NO Log رو انتخاب کردید.اگه این هم جواب نداد شروع کنید برنامه هارو حذف کردن.جدیدترین نرم افزارهایی رو که نصب کردید پاک کنید و باز تست کنید.اگه جواب نگرفتید دیگه چاره ای جز مستر ریست ندارید.
ATOS
29 June 2005, 03:24 PM
به قسمت log settings برید شاید NO Log رو انتخاب کردید.اگه این هم جواب نداد شروع کنید برنامه هارو حذف کردن.جدیدترین نرم افزارهایی رو که نصب کردید پاک کنید و باز تست کنید.اگه جواب نگرفتید دیگه چاره ای جز مستر ریست ندارید.
این روش خطر زیادی داره و خیلی ها به Remove کردن همه برنامه ها به System Erorr دچار شدن. :icon_frow
بهتره یا فرمت کنی یا مستر ریسیت :icon_cool
secondphoenix
1 July 2005, 12:56 AM
وقتی مموری رو گذاشتن تا فولدرهام رو save کنم و بعد فرمتش کنم دیدم یک فولدر دارم به اسم trm که توش یک سری فایل rar بود ! و از اونجایی که من تمام فولدرهام مرتبه و برنامه های مربوط به هم یکجاست متوجه شدم که این هیچ ربطی به من نداره و پاکش کردم !
از اون به بعد هم Miss Call هام نمایش داده میشه و هم زنگ مسیج فعال شده !!! :icon_roll
خواستم فرمت کنم که خیالم راحت بشه اما برنامه بکاپ contact رو فراموش کردم ... تو آپلودسنتر هم نبود. میشه قبل از قفل شدن تاپیک یکی اسم برنامه رو بده ؟ یا راهنماییم کنه ؟
جدیدترین نرم افزارهایی رو که نصب کردید پاک کنید و باز تست کنید.اگه جواب نگرفتید دیگه چاره ای جز مستر ریست ندارید.
من مستر ريست كردم ... فكر كردم همه چيز درست شد ... اما حالا خيلي از برنامه هايي كه مدتها ازشون استفاده ميكردم به محض Open شدن App. Close ميده و بسته ميشه !
حتي وقتي تو Inbox بودم يك مسيج جديد دريافت كردم همين پيغام اومد و صفحات بسته شد !!!
اين ديگه چيه ؟؟؟ :icon_redf
بیج بیج : دوست من . لتفن در سورتی که پس از پست شما پستی وجود نداشت از امکانات ویرایش جهت ادقام دو پست خود استفاده نمایید . با اجازه شما پست بعدی شما را بهمین علت پاک نمودم .
vatoovatoo80
1 July 2005, 01:06 AM
مورد جالبی بود.یعنی یه نوع ویروس بوده؟میشه اسم دقیق چیزایی که حذف کردی بگی و بگی که تو چه شاخه ای بودن؟ممکنه بعدا به دردمون بخوره.
secondphoenix
1 July 2005, 01:20 AM
مورد جالبی بود.یعنی یه نوع ویروس بوده؟میشه اسم دقیق چیزایی که حذف کردی بگی و بگی که تو چه شاخه ای بودن؟ممکنه بعدا به دردمون بخوره.
متاسفانه فولدر رو پاک کردم ... تو شاخه E:/ Trm بین فولدرهایی که درست کرده بودم ظاهر شد!
فقط میدونم 7-8 فایل rar شده بود که یکیشونو باز کردم ببینم مربوط به کدوم برنامه است که error داد که winrar نمیتونه این قایل رو ساپورت کنه ! بقیه فایل ها open with بود !
و اینکه تا وقتی که با رم ریدر مموری رو باز نکردم این فولدر دیده نشد ! :icon_roll
Evanescence
1 July 2005, 08:01 AM
احتمالا phone memory تون پر نشده ؟
naymz
1 July 2005, 11:08 AM
اين يك باگ هست توي 6600 زياد ايجاد مشكل ميكنه log file از كار ميوفته و ديگه recent calls نشون داده نميشه و بيغام مسيج جديد هم نمياد ... با يك خاموش روشن درست ميشه چيزه مهمي نيست.
secondphoenix
2 July 2005, 09:35 AM
احتمالا phone memory تون پر نشده ؟
نه هنوز 2.5 MB فضاي خالي داره ! چون مراقبم زياد Phone Memory رو پر نكنم !
secondphoenix
2 July 2005, 09:37 AM
اين يك باگ هست توي 6600 زياد ايجاد مشكل ميكنه log file از كار ميوفته و ديگه recent calls نشون داده نميشه و بيغام مسيج جديد هم نمياد ... با يك خاموش روشن درست ميشه چيزه مهمي نيست.
اما من شايد 20 بار روشن و خاموش كردم ! :icon_roll
Martike
2 July 2005, 05:35 PM
جالبه
من دقیقا عکس این مشکل رو دارم
هر بار که گوشی رو روشن کنم نشون میده که 3 تا new message دارم ولی همچین چیزی نیست
حتی وقتی که inbox خالی باشه
و اون علامت پاکت وقتی از رو صفحه میره که یه sms برسه
جالبه
من دقیقا عکس این مشکل رو دارم
هر بار که گوشی رو روشن کنم نشون میده که 3 تا new message دارم ولی همچین چیزی نیست
حتی وقتی که inbox خالی باشه
و اون علامت پاکت وقتی از رو صفحه میره که یه sms برسه
شرمنده ولی مشکلم همچنان باقیه و اعصابمو خورد کرده به شدت
از متخصصین عزیز التماس دعا دارم
:icon_redf
بیج بیج : دوست من . لتفن در سورتی که پس از پست شما پستی وجود نداشت از امکانات ویرایش جهت ادقام دو پست خود استفاده نمایید . با اجازه شما پست بعدی شما را بهمین علت پاک نمودم .
WAREZ
5 July 2005, 09:40 AM
چند روزه هر وقت مسيج مياد گوشيم هيچگونه پيغامي نميده كه مسيج دريافت شد !!!
حتي روي صفحه هم پيغام New Message نمياد ! فقط علامت پاكت نامه در بالاي صفحه سمت راست ديده ميشه و دريغ از يك صدا و ويبره كه نشون بده مسيجي دريافت شد !!!
در ضمن Report هم ديگه ندارم !!!
ميشه كمكم كنيد درستش كنم ؟ :icon_redf
* پ.ن : اينم بگم كه برنامه MumSMS و Message Store رو نصب كرده بودم ... درست بود ! و بعد كه خراب شد اين برنامه ها رو كه فكر ميكردم شايد مرتبط با اين مشكل باشه پاك كردم اما مشكل همچنان پابرجاست ! :icon_redf
بله مشكل مد نظرتون روي 7610 براي من اتفاق افتاد و كار بالاخره به ارتقاي فريم واير و مستر ريست منجر شد هنوز هم بعضي مواقع زنگ نميخوره ولي اگر به ستينگ مسيج مراجعه كنيد تا حدودي كارساز هستش
secondphoenix
6 July 2005, 09:04 AM
بعد از دو بار مستر ريست كردن تمام برنامه ها App Closed ميده :icon_redf
مخصوصا" در Report مسيج !!! :icon_roll
امير رضايي
6 July 2005, 12:17 PM
سلام
یه بار با نگه داشتن سه دگمه سبز، ستاره و 3 دستگاه رو روشن کنید تا فرمت بشه. مموری کارت رو هم جداگانه با رم ریدر فرمت کنید. وقتی هم دستگاه رو فرمت میکنید مموری کارت توش نباشه. نتیجه رو اعلام کنید.
مرتیکه کاری رو که توی پست قبل گفته بودم انجام دادید؟ یعنی:
1. فرمت مموری کارت با کارت ریدر یا با دوربین دیجیتال (در هر صورت با گوشی نه)
2. فرمت گوشی با نگه داشتن سه کلید سبز-3-ستاره به صورت همزمان و روشن کردن گوشی بدون اینکه مموری کارت درون گوشی باشد
3. گذاشتن دوباره مموری کارت درون گوشی و فرمت کردن مموری کارت با گوشی
bijbij
15 July 2005, 03:36 PM
هميشه آخرين راه حل اينه كه اطلاعات ضروري گوشي از جمله contacts رو با نرم افزار هاي موجود back up بگيري و سپس گوشيو format كني.
باز اميدوارم قبل از آخرين راه حل مشكلت بر طرف بشه.
آقا
شما جز معدود افرادی هستید که دیدم فرمت و مستر ریست را بعنوان آخرین راه حل پیشنهاد مینمایید . :icon_cool
بسیار عالیست .
secondphoenix
18 July 2005, 08:21 AM
اون موقع گوشيم مسيج رو اعلام نمي كرد حالا بعد از مستر ريست وقتي مسيج رو دريافت ميكنه گوشي ريست ميشه !!!!!!!!!! :icon_redf
خب حالا چه پيشنهادي داريد ؟؟؟ :icon_roll
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.