PDA

View Full Version : بلوتوث Billionton ؟ خواهش می کنم کمک کنید

Mahan
28 June 2005, 09:40 PM
با سلام من یه هفته پیش از بازار گند علائ الدین یه بلوتوث با مارک Billionton گرفتم وقتی برنامه اش رو نصب می کنم 2 تا علامت بلوتوث میاد یکی همون علامت معمولیه یکی هم یه علامت دیگس که قرمز است
وقتی روی قرمزه کلیک می کنم می نویسه start using bluetooth بعد پایینش می نویسه
bluetooth device not found چطوری می شه بلوتوث رو بهش شناخت من روی گزینه
start using bluetooth امّا بازهم هیچ عکس العملی نمی کنه
************************************************** *
در ضمن روی 6600 وقتی در بلوتوث می زنم نیو پرد دویس این دویس کامپیوتر رو نمیشناسه

بلوتوث موبالیم هم هیدن یا خاموش نیست

من هم با برنامه ی نوکیا موبایل رو به کامپیوتر وصل کردم امّا نمی دونم چرا نمی تونم وارد ستینگ بلوتوث که در مقاله ی وصل شدن به اینترنت گفته بود شوم
************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** **********************
تو رو خدا کمکم کنید

اگه ممکنه بگین چطوری می تونم اینجا عکس بزارم که عکس این مشکلات رو بزارم

untitled.bmp

untitled1.bmp

سعيد123
29 June 2005, 01:03 AM
سلام من هم از اين نوع دارم اولى كه هيچ و دومى هم براى كانكت شدن به نت به وسيله بلوتوث است كه در موقع نصب كردن برنامه بايد آن هم نصب كنى . مگه ميخواهى با بلوتوث كانكت بشى؟ ميدونى هزينش چقدره ؟

Mahan
29 June 2005, 01:07 PM
موبایل چرا نمی شناسش

سپهرال پي
30 June 2005, 02:01 AM
اول اینکه ویندوزتون چیه...بعد..درایور همراه اونو نصب کردین؟؟؟بعد هم اینکه ...با ابن اطلاعاتی که دادین فکر کنم درایورش درست نصب نشده.....
بهتره از ویندوز سرویس پک 2 استفاده کنین چون خودش میشناسه...بدون هیچ مشکلی...

namdar_vali
30 June 2005, 10:10 AM
بلو توث شما نصب شده واین طبیعیه که گوشی در کامپیوتر نصب نیست و وقتی جلو بلو توث می گیری ویندوز اقدام به شناسایی می کند در ضمن بهتره ویندوز اک پی باشه

سپهرال پي
30 June 2005, 11:24 AM
اون انفرا رد هستش که حتما باید گوشی رو جلوش گرفت....
بلوتوث کافیه سرچ کنی مهم نیست گوشی تو چه فاصله باشه...حداکثر 10 متر...

babak_1991
5 November 2005, 02:48 PM
با سلام
ماهان جان حق داره
منم يه بلوتوث كلاس 1 با مارك Billionton گرفتم و طبق توضيحات خودش اول درايور را نصب كردم و بعد خود بلوتوث را بهش شناساندم ولي علامت بلوتوث قرمز رنگ است.
ببينيد اشتباه نشود از طريق خود ويندوز بلوتوث شناخته ميشه و حتي با برنامه بلوتوث ويندوز ميشود بهش فايل فرستاد يا فايل دريافت كرد.
مشكل اينجاست كه برنامه‌اي را كه روي سي دي خود بلوتوث است نميشناسه و با اين تفاصيل در واقع هيچ كاري نمي توان كرد. و از طريق برنامه نمي‌شود با بلوتوث كار كرد
والا من 2 روزه كه دارم بهش ور ميرم و اعصابم خورد شده. اگه كسي ميدونه لطفا كمك كنه

parsmobile
23 November 2005, 04:38 PM
آره ویندوز بلوتوسو می شناسه به شرطی که xp با service pack 2 باشه !

braveheart
8 March 2006, 07:22 PM
با سلام
ماهان جان حق داره
منم يه بلوتوث كلاس 1 با مارك Billionton گرفتم و طبق توضيحات خودش اول درايور را نصب كردم و بعد خود بلوتوث را بهش شناساندم ولي علامت بلوتوث قرمز رنگ است.
ببينيد اشتباه نشود از طريق خود ويندوز بلوتوث شناخته ميشه و حتي با برنامه بلوتوث ويندوز ميشود بهش فايل فرستاد يا فايل دريافت كرد.
مشكل اينجاست كه برنامه‌اي را كه روي سي دي خود بلوتوث است نميشناسه و با اين تفاصيل در واقع هيچ كاري نمي توان كرد. و از طريق برنامه نمي‌شود با بلوتوث كار كرد
والا من 2 روزه كه دارم بهش ور ميرم و اعصابم خورد شده. اگه كسي ميدونه لطفا كمك كنه

دقیقا مشکل من مثل شماست
لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم
مرسی