View Full Version : مزایای فتوشاپ جدیدcs2
mani9669
28 June 2005, 02:05 AM
لطفا افرادی که در مورد فتوشاپ جدید اطلاعاتی دارن اینجا بگن ما هم استفاده کنیم.ممنون
گل آقا
28 June 2005, 03:47 AM
دوست من با یه سرچ کوچولو یکی دو تا تاپیک در این مورد پیدا میکردید ولی به هر حال میتونید به این تاپیک برید (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=4938&highlight=%DD%CA%E6%D4%C7%81) و خلاصه ای رو که اونجا نوشتم بخونید.
موفق باشید :icon_cool
mani9669
1 July 2005, 11:26 AM
مشکل ایینه که انگار آموزشهای cs1روروی cs2 نمیشه اجرا کرد درسته؟
گل آقا
2 July 2005, 02:44 AM
منظورتونو متوجه نمیشم، لطفا دقیق تر بفرمایید.
چه نوع آموزشی رو نمیشه روی CS2 اجرا کرد؟
mani9669
3 July 2005, 01:43 AM
مثلا بعضی افکتهایی که نحوه ساختش توی سایت هست..من وقتی خواستم اجراشون کنم دیدم که بعضی چیزها یا نیست یا اسمشون عوض شده..مثلا جزییات فیلترها ...بدبختانه..برای کم کردن حجم فایل help رو هم ازش کم کردن..من هنوز نتونستم با فیلتر جدیدvanishing point کار کنم.
گل آقا
3 July 2005, 03:31 AM
دوست عزیز،
لطفا با ذکر نام اون فیلترها رو بگید.
من هنوز زیاد وقت نکردم Help فتوشاپ جدید رو نگاه کنم ولی همین الان که اونو باز کردم مشکلی توش ندیدم. جوابشو میذارم برای وارسی کامل اون.
فیلتر vanishing point برای تصحیح پرسپکتیو بکار میره.
برای اطلاعات بیشتر دگمه F1 رو توی فتوشاپ فشار بدید تا پنجره Help باز بشه و بعد از اون برید به قسمت Transforming and Retouching و گزینه vanishing point که خودش شامل 8 زیر مجموعه هست رو انتخاب کنید.
mani9669
4 July 2005, 01:35 AM
گفتم که متاسفانه فایل help نداره...به هر حال ممنون
ACTIVE
15 July 2005, 11:16 PM
با سلام
خب یه تعداد مزیت نسبت به ورژن قبلی داره که
مثلا هیلینگ براش جدید با حالت پرسپکتیو
چندتا فیلتر میلتر جدید
کار بر روی عکسها با افکتهای فونتی
تم زیبای محیط کاری
و...
از همه مهمتر !!!!! اینه که
تو ورژنهای قبلی فتوشاپ وقتی عکسی رو باز میکری و کوچیک یا بزرگش میکردی کیفیت عکس مثل کورل افت پیدا میکرد ولی در سی اس 2 این امکان داده شده که مثل محیطهای وکتور عکسهای ما نیز کیفیتشون حفظ بشه و در حین بزرگ یا کوچیک کردن کیفیت پیکسلی نشه
ولی از معایب بزرگش به نظر من اینه که سنگین کار میکنه و تقریبا یه کمی هم باگ داره... فعلا همینا به ذهنم رسید
موفق باشید
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.