PDA

View Full Version : ظبط کردن مکالمه از تلفن ثابت

رحيم توكلي
28 June 2005, 12:39 AM
ازدوستان عزیز ی که روشهای ظبط کردن مکالمه ازتلفن ثابت را میدانند مرا راهنمایی کنند

ATOS
28 June 2005, 01:24 AM
مخابرات ريز مكالمات 2 ماه آخر تلفن ثابت رو بصورت رايگان ميده :icon_cool

samuraii40
28 June 2005, 01:50 AM
فکر کنم منظور ایشون ضبط کردن صدا در هنگام مکالمه باشه.

workaar
28 June 2005, 02:10 AM
modemspy خيلي خوبه
www.modemspy.com

dany0082
28 June 2005, 08:18 AM
woraar عزیز خیلی باهاله
شماره سریال شو نداری

workaar
28 June 2005, 03:13 PM
اينم سريال وطن پرستانه :icon_cool
name :PersianGulf for Ever
serial :M1-3210-3425-69139669-262736343

vatoovatoo80
28 June 2005, 09:11 PM
من هم یه روش میگم.البته اینو خیلی وقت پیش دیدم.روش کار به این صورت هست که شما یه تقویتکننده موج FM به دوشاخ تلفن میزنی و اون رو به پریز میزنی.باید عرض کنم که این تقویت کننده اصلا چیز عجیب و گرون قیمتی نیست و احتمالا به راحتی پیدا بشه.حالا وقتی شما با تلفن صحبت می کنی میتونی روی موج FM و یه فرکانس خاص مکالمه رو با کیفیت مناسب داشته باشید و به راحتی از رادیو مکالمه رو ضبط کنید.

Dokht Esmati
29 June 2005, 03:03 AM
اگه همسایم اون موج رو بگیره چی؟

سيتا
29 June 2005, 08:40 AM
اينم خودش يه حرفيه

ninijapoli
29 June 2005, 12:54 PM
خوب بستگی به فرستنده داره ... الان یه سری از این فرستنده ها هست که توی 2 شاخه تلفن جاسازی شدن .. ولی احتیاج نیست حتمن بصورت سری در مسیر سیم تلفن شما باشن ... یعنی شما میتونید تلفن رو به یک پریز وصل کنید و اون 2 شاخه رو به یک پریز دیگه وصل کنید ..... این مدل برد خیلی کمی دارن و بیشتر از 2 . 3 متر جواب نمیدن ...( دورتر به خش خش میفتن )
اما یه مدل خارجیش بود ( الان رو نمیدونم ) که ظاهری شبیه آداپتورهای معمولی داشت و باید حتمن بصورت سری در مسیر تلفن شما و پریز قرار میگرفت ... برد اون بیش از 10 .11 متر بود .. من خودم تستش کردم ... همسایه ها هم براحتی میتونستن گوش کنن .... ولی اولی خودت هم راحت نمی تونی گوش بدی چه برسه همسایه ....

اونایی که تو خونشون پریز تلفنشون سوکتی هست .. نمی تونن از این 2 مدل استفاده کنن. :icon_cool

باید خیلی بد شانس باشی که در همون لحظه همسایتون در حال سرچ کردن در موج اف . ام باشه .... :icon_razz

eastern
3 January 2008, 03:26 AM
من تخصصی اش رو نمی دونم، اما یه زمانی یک ضبط صوت sharp قدیمی داشتیم که چند جای ورود فیش داشت ( البته فیشهاش خیلی عجیب بود ). دادم یک ترکیب ساختن که یه سرش دو شاخ تلفن بود و یه سرش هم فیش مخصوص همون ضبط. بعد دو شاخه رو به پریز تلفن می زدم. دکمه record رو که می زدم رو نوار کاست ضبط می کرد.

راستش دیگه امتحان نکردم که با قسمت میکروفن ضبطهای دیگه هم میشه این کار رو کرد یا نه. ولی جالب ، کیفیت عالی ضبط صدا بود.

نمی دونم این همون روشی است که دوست بالایی گفتن؟

PAYAM
3 January 2008, 04:24 AM
حالا که این بحث زیرخاکی بالا اومد بگم که یه سری کیت هم هست که تهران‌کیت و این جور شرکت‌ها می فروشن، یکیش هم FM ـه هستش، یکی دیگه ش دقیقا خروجی میرکوفن بهتون می‌ده که می‌تونید وصل کنید به ضبط و مستقیم ضبط کنید. کیفیتش هم خووبه.

amahdavi2004
3 January 2008, 11:22 AM
من تخصصی اش رو نمی دونم، اما یه زمانی یک ضبط صوت sharp قدیمی داشتیم که چند جای ورود فیش داشت ( البته فیشهاش خیلی عجیب بود ). دادم یک ترکیب ساختن که یه سرش دو شاخ تلفن بود و یه سرش هم فیش مخصوص همون ضبط. بعد دو شاخه رو به پریز تلفن می زدم. دکمه record رو که می زدم رو نوار کاست ضبط می کرد.

راستش دیگه امتحان نکردم که با قسمت میکروفن ضبطهای دیگه هم میشه این کار رو کرد یا نه. ولی جالب ، کیفیت عالی ضبط صدا بود.

نمی دونم این همون روشی است که دوست بالایی گفتن؟
ضبط صوتهايي است كه به پريز تلفن وصل مي شوند و به مجرد مكالمه روشن و شروع به ضبط مي كنند و با قطع مكالمه تمام مي كنند.
پشت شهرداري پيدا مي شوند.

eastern
3 January 2008, 12:19 PM
ضبط صوتهايي است كه به پريز تلفن وصل مي شوند و به مجرد مكالمه روشن و شروع به ضبط مي كنند و با قطع مكالمه تمام مي كنند.
پشت شهرداري پيدا مي شوند.

جالبه. اسم و مارک خاصی داره یا از این سر هم بندی های وطنی است؟ چون من گذرم به پشت شهرداری نمی افته. اگه یک مدل شناخته شده باشه شاید جای دیگه هم بشه پیدا کرد. می شه لطفا دقیق تر راهنمایی کنید؟

amahdavi2004
5 January 2008, 01:06 PM
سر هم بندي نيست بلكه فابريك است و كلا ضبطهايي كه با فعال شدن ميكروفن، روشن و با قطع صداي ميكروفن خاموش مي شوند به درد اينكار مي خورند كه قديمها به آنها ضبط خبرنگاري مي گفتند. بسياري از وويس ركوردرها هم بايد مجهز به اين قابليت باشند البته اگر جك اتصال ميكروفن داشته باشند؛ من خودم يكي از آنها را چند سال پيش كه يكي از اقوامم براي كنترل مكالمات منشي اش خريده و كار گذاشته بود ديدم الآن يادم نيست ماركش چي بود ولي از پشت شهرداري خريده بود.(بعدا جناب خانم منشي با همدستي چند نفر ديگر طي يك سرقت مسلحانه به شركت ايشان دستبرد زدند!!)

amir_foad
12 April 2008, 04:53 PM
ازدوستان عزیز ی که روشهای ظبط کردن مکالمه ازتلفن ثابت را میدانند مرا راهنمایی کنند

یکی از دوستای من شرکتی داره. یه دفعه واسش یه فکسی اومده بود که معرفی دستگاهی بود که همچنین کاری می کرد. در فرمتهای مختلف مثل Wav و Mp3 و ... ضبط می کرد. هارد دیسک داشت. همزمان چند خط رو می تونستی باهاش ضبط کنی و ... دستگاه خیلی عالی ای بود. قیمتش هم حدوداً 300 هزار تومن بود.

behnam2bh
12 April 2008, 05:14 PM
من چند سال پيش كه مي خواستم اين كار رو انجام بدم يه دوشاخه به قيمت 250 تا تك تومن خريدم زدم به يكي از پريزهاي تلفن و از طريق اف ام ضبط كردم شما هم مي تونيد به همين راحتي همين كار رو انجام بدين براي تهيشم كافيه يه سر به وسيله برقي فروش سر محلتون مراجعه كنين فكر نكنم الان بيش از 1000 تومن باشه.