View Full Version : تاپیک جامع مشکلات206(تمامی تیپ ها)
رحيم توكلي
7 May 2005, 01:21 AM
زاساتید ودوستان خواهشمندم که راهنمایی کنند
امروز می خواستم یک آنتن برقی برای مونیتور وصل کنم که تصادفی سیمهای مثبت ومنفی سیستم صوتی که بصورت مستقیم وصل است بهم خوردند
هیچیک از فیوزها نسوخته اما موقع باز کردن سوئیچ چراغهای کوچک روشن میشود برف پاکنها خود بخود کار میکنند .سیستم قفل مرکزی از کار افتاده وماشین روشن نمی شود چراغها هم روشن نمی شوند
حدود15 دقیقه هم قانتاق منفی باطری روهم از باطری جدا کردم تا اشکال رفع شودولی بیفایده است
به احتمال زياد ECU از بين رفته يا فيوز اصلي آن سوخته بايد به از امداد خودرو كمك بگيريد يا با يك نمايندگي هماهنگ كنيد كه باتري ساز را به منزل شما بفرستند . اگر همچين كاري بكنند چون كلا نمايندگي ها خيلي ناز دارند ولي اگر آشنا باشند اين كار را مي كنند يا يك باتري ساز وارد بياوريد تا سيم كشي را چك كند .
dibaji
7 May 2005, 02:51 PM
اگر موقع اتصال كوتاه سوييچ بسته بوده بعيده كه ecu سوخته باشه.ولي احتمالا كل سيستم برنامه ريزي diag رو پاك كردي (در قسمت برقي)و با گذاشتنdiag درست ميشه . 8)
harzaabe
8 May 2005, 04:40 AM
dibaji,
بله تنها راه درست کردن ماشين ايشون استفاده از دستگاه دياگ هستش. ماشين رو تا يکی از نمايندگيهای نزديک محل زندگيتون بکسر کنيد.
8)
رحيم توكلي
8 May 2005, 01:06 PM
دوستان عزيز ممنوناز راهنماييهاتون
همانطور كه گفته بودم تمامي فيوزها را چك كرده بودم وهمانروز در بيرون شهر بودم با هزار بدبختي ساعت 10 شب با يكي از ماشينهاي آشنايان بوكسورش كردم تا خانه البته چون چراغهام هم كار نمي كرد افتادم تويه چاله بزرگ وسپر جلوم كه اسپرته هم ترك برداشت صبح روز بعد باهزار بدبختي بردم نمايندگي يكي گفت اي سي يو سوخته مسئول دياگ گفت خدا كنه كد سوئيچ پاكنشده باشه كه دو روز معطلي داره وچون سيستيمش خيلي پيچيده است بايد سر ظهر كه سرم خلوته نگاش كنم خلاصه بعد از پنج ساعت معطلي اول فيوزها راتست كرد ومتوجه شديم كه يه فيوز سوخته اما نه از وسط فيوز دقيقا از بغل كه تشخيصش سخت بود وما اينهمه علاف يه فيوز كوچيك بوديم
harzaabe
8 May 2005, 01:16 PM
RAHIM206,
شكر عزيز 8)
اميدوارم بار آخر باشه :!: 8) :wink: 8)
jacob
8 May 2005, 02:53 PM
با سلام برو خدا شكر كن از فيوز بود چون اگه سي پي يو و كا مپوتر مي سوخت ماشين گل مي زدي
به عنوان كالسكه با دو تا اسب با هاش اين ور اون ور مي رفت يه ممكت ابن همه ماشيت توليد مي كنه
اون وقت قطعه يدكي نيست يه سر سيلندر تيپ 5 فول با بد بختي تازه ايراد مال كارخانه بود سر سيلندر ترك داشت بعد از 3 ماه الافي 12000000 يك مليون و دويست هزار توامن ناقابل اقا يون به فلا نش هم نيست كه مردم پول دادن ماشين از كار افتاده
po2ya
8 May 2005, 10:26 PM
RAHIM206,
آقا حالا اين آقاي تعمير كار چقدر وارد بووده !
آخه نگفت چه ربطي داره به سوويچ!
حالا به سويچ هم ربط داشت 2 رووز معطلي نداره خيلي علاف بشي 1 تا 2 ساعته كارش!
8)
sami
27 June 2005, 03:56 PM
سلام یه مدتیه وقتی با ماشینم گاز میدم درجه حرارت موتور از 90 میره بالا و میرسه به خط بالای 90
کسی میدونه ایرادش چیه ؟ البته قبلن اینتوری نبود تازه اینتوری شده ماشین مدلش آخر 82 هست تو جاده هم که میرسم به 150 کیلومتر دور موتور که از 4000 رد میشه خیلی دمای موتور میره بالا تا سرعت میارم رو 110 کیلومتر ، دما میاد پایین رو 90 ، ایا مشکل داره یا همشون اینتورن ؟
البته هوا هم خیلی گرم من تو آبادان هستم دمای هوا 45 تا 50 هم میشه بعضی روز ها لطفن اگه میدونید چجوری میشه خنک نگهش داشت کمک کنید چون نمی خوام تو اتوبان 100 برم :icon_cry:
بیشتر وقتا هم وقتی تو شهرم دور موتور که به 3000 میرسه گرم میشه البته با کولر
بدون کولر کمتر اینتوری میشه اما بازم فکر می کنم عادی نیست :icon_eek: :icon_cry: :icon_mad:
kima
27 June 2005, 04:42 PM
به نظر من که عادی هست
تند میری
کولر هم میگیری
از همه بدتر دما هم 50 هست
ماشین شما مشکلی نداره
یک چیز عادی هست این امر
نمیدونم مشیه فشنگی رو عوض کرد که ماشین دمای اب رو ایین تر بیاره یا نه
sami
28 June 2005, 12:32 AM
دما خیلی واضح و سریع بالا و پایین میره
اگه یکم دقت کنی به راحتی میتونی ببینی که توی 20 ثانیه میره بالا وقتی به سرعت 130 کیلومتر نزدیک میشی
ولی من فکر میکنم 405 و پرشیا اصلا اینتوری نیست
کیما جان ازت ممنونم یکم خیالم راحت شد
میشه بگین تا چه دمایی زیاد خطر نداره .
master
28 June 2005, 12:47 AM
کمپانی پژو اعتقاد و اصرار داره که بهترین دما برای سختن بنزین 87 درجا است به خاطر همین دمای موتور این اتومبیل ها بالاست و فقط باید از روغنهای مخصوص استفاده بشه تا به موتور آسیب نرسه
فقط به 100 نزارین برسه قبل از اون ایرادی نداره
mehrdadu83
28 June 2005, 01:42 PM
با سلام خدمت دوستان
ماشين من 206 است نيمه دوم 82 تيپ 2 من اين مشكل را دارم امسال تابستان هنگام استفاده در جا درجه حرارت خيلي بالا ميايد حتي بعضي مواقع از 100 نيز ميگذرد در جاده نيز مخصوصا در روز از 98 درجه بالاتر ميايد حتي بعضي مواقع با دور موتور بالاي 4000 از 102 درجه نيز ميگذرد .
از اساتيد خواهشمند ام راهنمائي فرمايند
1-ايا ماشين مشكل پيدا كرده مشكل آن از كجاست؟
2-چگونه ميتوان اين مشكل را حل كرد ؟ (راه حل آن و يا اضافه كردن آپشن و يا.....
با تشكر فراوان
كامبيز باقي
4 August 2005, 10:27 AM
من هفته بيش يك 206 صفر تيب 2 خريدم وقتي تو دنده يك مي خواي كاز بدي و يا تو دنده 2 وقتي يه خورده دور ماشين كم هست احساس مي كني جلوي ماشين مي لرزه و دسته دنده هم مي لرزه دوستان مي خواستم راهنمايي كنن كه ايا همه 206 ها اين طوري هستن يا ايراد مثلا در بلوس ها هست
crimsondevil50
4 August 2005, 02:13 PM
من هم اين مشكل رو تو 206 تيپ 3 صفر ديدم
.Reza.
4 August 2005, 02:36 PM
اين مشكل بدليل اشكال در فنر هاي پلوس ها بوجود مياد و اگر بيش از حد و آزار دهنده باشه بايد به نمايندگي مراجعه كنيد.
رحيم توكلي
5 August 2005, 11:47 AM
ميشه بگي دور موتورت چنده؟
كامبيز باقي
6 August 2005, 08:49 AM
دور موتور 3000 بوده
Evanescence
8 September 2005, 04:59 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یک خودروی پژو 206 تیپ 3 دارم و دمای ماشین در حالت نرمال و درجا به 99 درجه میرسه حتی تو روزهای خنک
به نمایندگی هم مراجعه کردم ولی اونا میگن که نرماله
قبلا درجه آب ماشینم از 92 بالاتر نمیرفت ولی الان بین 90 تا 99 درجه نوسان داره البته وقتی که موتور درجا کار میکنه درجه بالا میره و به 99 که میرسه بعد میاد تا 92 بعد دوباره میره تا 99 و این هی تکرار میشه
به نظر شما ایراد از کجاست؟
لطفا بحث رو در این تاپیک ادامه دهید :icon_surp
harzaabe
10 September 2005, 03:44 AM
سلام دوستان
ممنون از بابت اين تاپيک چون خيلی وقت بود ميخواستم اين بحث رو مطرح کنم ولی پا نداد
منم 206 مدل 82 دارم
دقيقاً همين مشکل رو هم دارم ولی با يه تفاوت
دما اونقدر يه دفعه ميره بالا که به خط قرمز ميرسه و ماشين شروع ميکنه به بوق زدن و چراغ ستپ هم روشن ميشه.
از تهران که ميام اصفهان تا قم 2 بر اين طوری ميشه ببينيد تا اصفهان چه فيلمی دارم.
رادياتور رو هم هوا گيری کردم و مشکل نداره ، عيب از ترموستات هم نيست چون اگه کمی عيب داشته باشه ماشين تا استارت ميخوره جوش ميآره .
لطفاً هرکی واقعاً بلده بگه چی کار کنم .
ممنونم ازتون
payam2536
10 September 2005, 10:39 AM
سلام دوستان به سوال من هم پاسخ بديد لطفا
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یک خودروی پژو 206 تیپ 3 دارم و دمای ماشین در حالت نرمال و درجا به 99 درجه میرسه حتی تو روزهای خنک
قبلا درجه آب ماشینم از 92 بالاتر نمیرفت ولی الان بین 92 تا 99 درجه نوسان داره البته وقتی که موتور درجا کار میکنه درجه بالا میره و به 99 که میرسه بعد میاد تا 92 بعد دوباره میره تا 99 و این هی تکرار میشه
ولي در حركت هاي سريع روي 90 تا 92 باقي ميمونه لازم به گفتنه كه فن ماشين رو چك كردم روي 99 درجه روشن ميشه و وقتي به 92 ميرسه خاموش ميشه
nader afshar
10 September 2005, 11:24 AM
با سلام
دوستان من هم مشکل گرم کردن را در 206 داشتم تا جایی که مجبور شدم ECU را هم عوض کنم ولی در حقیقت اشکال بسیار ساده بود حال بترتیب زیر مراحل را بازگو میکنم :
1- درچه حرارت نرمال کارکرد موتور 206 همانطوری که یکی از دوستان ذکر کرده بود 87 درجه است .
2 - برای خنک کردن موتور میتوانید ترموستات را بردارید یا از ترموستات با دمای پایینتری استفاده کنید.
3 - سنسور دمایی که به فن دستور روشن شدن میدهد در دمای حدود 94-92 فعال میشود که ابتدا با دور پایین و در دمای بالاتر از 98 بل دور زیاد فن را روشن میکند.
4- این سنسور را نیز میتوانید با نوع دیگری که در دمای پایینتر فعال شود تعویض نمایید حتی میتوانید با گرفتن یک خروجی از دو سر آن و گذاشتن یک کلید آنرا بطور دستی فعال و غیر فعال کنید (خاموش و روشن کردن دستی فن ).
5- بجای مخلوط آب و ضد یخ (ضد جوش) از ضد یخ خالص استفاده کنید تا دمای جوش بالاتر از 100 درجه
رود و ماشین جوش نیاورد.از ضد یخهای روغنی استفاده کنید نه الکلی.
6- در کنار سنسور دمای آب (شمع آب ) که روی بدنه موتور تعبیه شده یک پیچ برای هواگیری وجود دارد از این قسمت هواگیری را حتما انجام دهید مشکل اتوموبیل من در این قسمت بود که پس از تعویض این سنسور هوا گیری انجام نشده بود و یک حباب هوا در زیر سنسور وجود داشت که مانع تماس آن با آب و خواندن صحیح درجه حرارت میشد بنابراین فن بدرستی فرمان نمیگرفت و به موقع روشن نمیشد در نتیجه دمای موتور بالا رفته سبب ایجاد آلارم میشد.
موفق باشید
ارادتمند
نادر افشار
payam2536
10 September 2005, 02:52 PM
با سلام
nader afshar عزیز
میخواستم بدونم سنسور دمای موتور رو خودم میتونم عوض کنم و باید فابریکش رو از کجا تهیه کنم؟
حدودا قیمتش چنده؟
و دیگر اینکه سنسور با چه درجه ای باید بگیرم؟
با تشکر پیام
nader afshar
11 September 2005, 09:01 AM
با سلام
دوست عزیز پیشنهاد اول من تعویض ترموستات با نوع 75 درجه آنست که ارزانتر و به راحتی در بازار پیدا میشود در مورد سنسور دما باید به فروشندگان لوازم یدکی واقع در خیابان امیرکبیر مراجعه کنید شاید حتی لازم باشد از سنسور دمای مشابه اتوموبیلهای دیگر استفاده نمود.
موفق باشید
Sajady
11 September 2005, 07:32 PM
سلام دوستان به سوال من هم پاسخ بديد لطفا
با سلام خدمت دوستان عزیز
قبلا درجه آب ماشینم از 92 بالاتر نمیرفت ولی الان بین 92 تا 99 درجه نوسان داره البته وقتی که موتور درجا کار میکنه درجه بالا میره و به 99 که میرسه بعد میاد تا 92 بعد دوباره میره تا 99 و این هی تکرار میشه
ولي در حركت هاي سريع روي 90 تا 92 باقي ميمونه لازم به گفتنه كه فن ماشين رو چك كردم روي 99 درجه روشن ميشه و وقتي به 92 ميرسه خاموش ميشه
زمان عمل كردن فن در هنگام گرم شدن موتور به اين صورته:
1- تا 96 درجه فن خاموشه
2- از 96 به بالا فن با دور كند روشن ميشه.
3- از 100 به بالا دور تند روشن ميشه
4- از 106 به بالا اگه كولر روشن باشه، از كار ميافته و فن دور تنده
5- از 112 به بالا چراغ STOP روشن ميشه. كه بايد فورن توقف كنيد و اجازه بديد موتور خنك بشه (موتور خاموش نكنيد) .
206 بجز فشنگي (سنسور دماي راديات) ، يك سنسور اطمينان ) دوم (هم داره كه اگه فن (كلن سيستم خنك كننده موتور) درس كار نكنه، و دماي موتور به 118 درجه برسه، عمل ميكنه. اين سنسور مستقيمن به بدنه موتور وسله كه دماي واقعي رو ببينه ( مسل حالتي كه آقاي افشار گفتن راديات هوا گيري نشده بود و دماي كاذب نشان ميداد). وقتي دما به 118 برسه اين سنسور دو سر فشنگي اصلي آب رو اتصال كوتاه ميكنه و در حقيقت سر ecu كلاه ميذاره و ecu فكر ميكنه دما خيلي بالا رفته و اقدامات مرحله 5 بالا را انجام ميده
يه نكته ديگه اينه كه وقتي دما به يه رنجي ميرسه و فن روشن بشه (دور كند يا تند) تا دما 4 تا 5 درجه پائين نياد فن به حالت قبل (خاموش يا دور كند) برنميگرده. مسلن اگه دما به 96 برسه فن دور كند روشن ميشه و تا روي 91 يا 92 برنگرده هنوز فن (دور كند) روشنه
payam2536
12 September 2005, 08:25 AM
با سلام
فن ماشین من حدود 99 درجه روشن میشه و حدود 92 درجه خاموش.
میخواستم بدونم آیا اصلا ماشین من نیازی به تعویض سنسور یا ترموستات داره یا نه؟
و آیا اگه اینجوری کار کنه مشکلی پیش میاد یا خیر؟
Sajady
12 September 2005, 01:01 PM
سلام
فكر نمي كنم مشكلي داشته باشه زمان روشن شدن فن 96 درجه است. و همون تور كه در دو خط آخر پست قبلي گفتم، روي 92 خاموش ميشه (البته دور كندش) اين اعداد تقريبي هستند و ممكنه تا 2، 3 درجه اختلاف داشته باشه.
sami
12 September 2005, 04:02 PM
از همتون ممنونم .
من دوباره اومدم که بگم ماشین با خنک شدن هوا دوباره مثل روزای اولش شه و دما روی 90 - 93 میمونه البته اگه به صورت عادی و درست گازش بدم و هیچ مشکلی نداره خدا رو شکر چشش نکنم خوبه :icon_mrgr
من فکر می کنم که واقعا به خاطر دمای هوا اینجوری شده بود راستس من از وقتی که خریدمش آب تو رادیات نریختم مشکلی نداره ؟ میشه بگین چه چیزایی رو باید ماه به ماه چک کرد ؟ ممنون :icon_arro
payam2536
13 September 2005, 12:10 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
در مورد دمای موتور 206 براتون بگم
بنده توسط یکی از دوستان پیش یکی از کارشناسای خیلی کار درست مرکز تحقیقات شرکت ایرانخودرو رفتم که متخصص این کار بود
و ایشون در رابطه با گرما و رنج کارکرد موتور 206 برام کلی توضیخ داد که قسمتی از اونو براتون میگم:
ایشون بهترین دما برای کارکرد موتور 206 رو بین 92 درجه تا 97 درجه میدونست که دقیقا همون رنج روشن و خاموش شدن فن دور کند است
خیلی توصیه میکرد که به هیچ وجه کاری نکنید که موتور زیر 90 درجه کار کنه ( با تعویض ترموستات یا سنسور و غیره) چون طراحی این موتورها به صورتی است که باید در دمای بالا کار کنند در دمای پایین به آنها آسیب میرسد و تمامی قطعات و روغن این موتورها با این شرایط ساخته شده است.
ایشون گفت خاموش و روشن شدن فن بین 92 درجه تا 97 درجه صورت می گیره و عملکرد سیستم فن را اینگونه بیان کرد:
1- آستانه باز شدن ترمستات 87 درجه
2- روشن شدن فن دور کند در دمای 97 د رجه
3- خاموش شدن فن دور کند در دمای 92 درجه
4- روشن شدن فن دور تند در دمای 102 درجه (البته اینو یکم شک دارم چون یادم رفت چی گفت :icon_neut )
5- خاموش شدن کولر در دمای 112 درجه
6- روشن شدن چراغ استاپ در دمای 118 درجه ( در این دما موتور به آرامی کار میکند و باعث میشود موتور کم کم خنک شود)
البته این درجه هارو ما از روی آمپر به درستی نمیتونیم بخونیم بخاطر اینکه یه اختلافی بین سنسور و آمپر است که تو همه خودروها وجود داره اونم از کالیبراسیون نا صحیح آمپر سنجه اگه تا دو سه درجه اختلاف دارید هیچ مشکلی نیست .
پیام
Sajady
13 September 2005, 01:29 PM
اختلاف فكر كنم به خاطر خود سنسور باشه چون قطعات الكترونيكي چند درصدي خطا دارند. سنسور دما يا فشنگي هم در حقيقت يك NTC هست (كه با افزايش دما مقاومت دو سرش كم ميشه) و حدود 2%± خطا داره.
Sajady
13 September 2005, 01:44 PM
... راستس من از وقتی که خریدمش آب تو رادیات نریختم مشکلی نداره ؟ میشه بگین چه چیزایی رو باید ماه به ماه چک کرد ؟ ممنون :icon_arro
زمان افزودن آب راديات را از روي درجه روي مخزن آب پيدا كنيد هر وقت به خط حداقل رسيد بهش اضافه كنيد. ولي اگه مشكلي وجود نداشته باشه خيلي دير آب كم ميكنه.
موارد چك ماهانه هم توي دفترچه خودرو نوشته ولي به نظر من فكر ميكنم كاركرد ماشين معيار مناسبتري براي زمان چك كردن باشه مسلن زمان تعويض فيلتر هوا ،فيلتر بنزين، فيلتر روغن و روغن و ... از روي كيلومتر مشخص ميشود.
harzaabe
14 September 2005, 07:30 PM
عزيزان من مشکل ماشينم مثله اينکه حال شد .
بعد از تست کامل بهتون ميگم که بايد چی کار کرد.
harzaabe
15 September 2005, 03:46 AM
دوستان عزيز
من روزه پيش به يکی از نميندگيهای خوب اسفهن رفتم و آن عزيزان مشکل ماشين منو حال کردند و ديگه آمپر آب هميشه بين 85 تا 90 هستش.البته هنوز جاده رو باهاش تست نکردم.
کاری که آنها کردند:
يک ترمستات درجه پايين رو ماشين بنده نصب کردند مهم ترين نکته اينجاست :
هوا گيری
206 در 2 مرحله هوا گيری ميشه و اين خيلی مهم هست
1- هواگيری معمولی که از طريق يک پيچ هست که دوستان توضيح داده اند
2- هواگيری سرسيلندر که مشکل ماشين من اينجا بود ، شايد همون اول حدود 10 ثانيه از سرسيلندر ماشين من هوا با فشار خارج شد ، شانس اوردم تا حالا موتور پايين نيومد
اين شکل از هواگيری از طريق يک پيچ که روی موتور هست انجام ميشه و احتياج به يک آچار ستاره اي داره
حتماً همه عزيزان با مراجعه به يک نمايندگی از آنها بخواهند که هوای سرسيلندر را هم برای آنها بگيرند
payam2536
15 September 2005, 09:17 AM
سلام دوستان
از اینکه ماشینتون زیر 90 درجه کار کنه زیاد خوشحال نباشید چون حداقل دمای کارکرد این خودرو 90 درجه هستش و توصیه میشه کاری نکنید که ماشینتون زیر این دما کارکنه چون به برای موتور ضرر داره تا 7 درجه بالای 90 درجه کار کنه بهتر از اینه که تا 7 درجه زیر 90 کارکنه من اینارو از یکی از کارشناسای 206 مرکز تحقیقات ایران خودرو پرسیدم
اون میگفت مردم فکر میکنن که هرچی دمای ماشینشون پایین تر باشه بهتره ( تو خودرو های پژو ) ولی نمیدونن که این طراحی این خودروها اینجوریه که با دمای بالا کار کنن
در ضمن آب معمولی بدون ضد یخ در موتور 206 و هر موتوری که سیستم خنک کاری بسته داره به علت تخت فشار بودن آب تو دمای 110 درجه به جوش میاد . پس اینقدر نگران نباشید
harzaabe
15 September 2005, 04:58 PM
ولی پيام جان
من همش تو جادم و نميتونستم اين وضع رو تحمل کنم چون همش مجبور بودم بزنم کنار و صبر کنم تا موتور خنک بشه چون همش چراغ استپش روشن ميشد .
harzaabe
17 September 2005, 03:35 AM
لطفاً دوستان اين بحث رو ادامه بدند
payam2536
18 September 2005, 08:49 AM
سلام دوستان عزيز
من يه سوال دارم . مي خواستم بدونم غير از سنسور دما كه روي موتور هستش براي روشن و خاموش شدن فن سنسور ديگه اي وجود داره؟ يا اينكه همون سنسور دستور روشن و خاموش شدن فن را ميده؟
مثلا اگه بخواهيم تغييراتي توي روشن و خاموش شدن فن بدهيم بايد چيكار كنيم؟
harzaabe
18 September 2005, 08:59 AM
شما بوسيله يه باطری ساز قابل ميتونيد کليدی در داخله بدنه نصب کنيد که با استفاده از اون کليد بتونيد به فن دستور روشن شدن بديد. ولی اين کار رو نکنيد ، اگر سيستم رادياتوره شما درست باشه هيچ وقت ديگه احتياج به اين کليد پيدا نخواهيد کرد ، پس به فکر تنظيم سيستم خنک نگهدارنده موتوره ماشينتون باشيد.
Sajady
25 September 2005, 06:24 PM
سلام دوستان عزيز
من يه سوال دارم . مي خواستم بدونم غير از سنسور دما كه روي موتور هستش براي روشن و خاموش شدن فن سنسور ديگه اي وجود داره؟ يا اينكه همون سنسور دستور روشن و خاموش شدن فن را ميده؟
مثلا اگه بخواهيم تغييراتي توي روشن و خاموش شدن فن بدهيم بايد چيكار كنيم؟
با قطع مدار سنسور دماي يا حتي اتصال كوتاه دو سر آن ميتونيد BSI را وادار كنيد كه فن را روشن كنه. البته در اين حالت چراغ STOP بصورت كاذب روشن ميشه و فن هم با دور تند كار ميكنه.
ولي با اين حال منم با نظر جناب آقاي harzaabe موافقم:
. . . ولی اين کار رو نکنيد ، اگر سيستم رادياتوره شما درست باشه هيچ وقت ديگه احتياج به اين کليد پيدا نخواهيد کرد ، پس به فکر تنظيم سيستم خنک نگهدارنده موتوره ماشينتون باشيد.
payam2536
2 October 2005, 09:43 AM
سلام
داستان من میدونید چیه؟
راستش من نمیدونم هنوز چرا بعضی از 206 ها وقتی در جا کار میکنن آمپر دما رو 90 درجه ثابته و فن روشنه
ولی بعضی ها دیگه که تعدادشون کمتر مثل ماشین من وقتی درجا کار میکنه هی فن تو رنج 92 و 98 روشن خاموش میشه و اصلا ثابت نیست البته بدون کولر و فقط در جا چون وقتی حرکت میکنم و باد به رادیاتور میخوره درجه رو 90 ثابت میمونه
این قضیه اعصاب منو خراب کرده چون قبلا ماشینم که در جا کار میکرد از 90 درجه بالاتر نمیرفت یعنی فن ماشین رو 89 قطع میکرد و چون در حالت درجا دما به 89 نمی رسید فن روشن میموند و درجه ثابت رو 90 میموند
پیام
harzaabe
2 October 2005, 05:17 PM
پيام جان لطفاً تاپيک رو کامل بخون حتماً به جوابت ميرسی...
دوست عزيز مطمئن باش که رادياتورت هوا گيری ميخواد .
payam2536
4 October 2005, 09:14 AM
سلام
هواگیری هم کردم
arian_206
18 October 2005, 01:26 AM
سلام دوستان عزيز
2 روز هست كه وقتي سوئيچ رو باز ميكنم
در قسمت نشانگر ديجيتال كيلومتر شمار و در بخش نشانگر ميزان روغن كه بصورت
6 عدد مربع هست (خط نشده) موردي پيش اومده كه قبلا نبود
الان اين 6 عدد مربع بصورت چشمك زن ظاهر و بعد از چند ثانيه طبق معمول به منوي بعد ميره
ميخواستم اشكال ماشينو بدونم
از نمايندگي هم سوال كردم جواب قانع كننده اي داد
گفت نميدونيم !! دستگاهاي ما هم نميتونن تشخيص بدن!!!!! :icon_conf :icon_bigg
جالب اينكه حتي نخواستن رنگ ماشينمو ببينن :icon_redf
از طريق بلوتوث حمايت و رضايت از مشتري ايران خودرو با كاپوت ماشين من
ارتباط و به اين نتيجه رسيدن!!!!!!!!! :icon_mrgr
از اساتيد تقاضاي كمك دارم :icon_wink
آخر هفته مسافرت طولاني دارم :icon_cry:
206 تيپ 5 كاركرد 4500 كيلومتر
روغن هم روي 2000 كيلومتر تعويض و Total 9000 ريختم
yazdanp
18 October 2005, 01:42 AM
شايد اشكال از تعويض روغن باشه. ممكنه سنسور، حباب روغن گرفته باشه. گيج دستي رو حتماً چك كن. من تيپ 5 دارم 8000 تا كار كرده اما روغن عوض نكردم و منتظر تعويض روغن سر 10000 تا هستم. البته با وجود اينكه دود آبي نداره و روغن ريزي هم نداره اما يكبار از ماكزيمم تا مينيمم روغن كم كرد بردم نمايندگي روغن اضافه كرد الان هم نمايشگر ديجيتال گيج روغن از 6 تا مربع رسيده به 3 تا مربع. حالا اين روغن كجا ميره من نميدونم! شايد بد نباشه ببري به نمايندگي 1016 توي كريمخان http://www.irankhodro1016.com با تلفن 88801016 (تلفنش جالبه، رفته شماره رو مطابق با شماره نمايندگيش خريده)
farhad_k
18 October 2005, 12:03 PM
سلام
یکی از مدیران سایت فکر کنم قبلا راجع به این سوال جواب داده بود
یادمه گفته بود زیاد مهم نیست و باید یک بار هم دستی گیج روغن رو بررسی بکنید
ماشین من هم تیپ 5 با 21000 کیلومتر کار کرده و معمولا هر روز یه چیزی نشون میده
بعضی روزها چندتا از مربع ها خالیه بعضی روزها درسته و یک بار هم همش رو خالی نشون داد ولی 5 دقیقه بعد همشو درست نشون میداد
به نظر من مهم هستش ولی بعضی وقتها هم بنا به دلیلی که نمیدونم اشتباه میکنه
اینجانب
18 October 2005, 12:49 PM
ظاهرا این مشکل نشاندهنده روغن تو تیپ 5 اپیدمیه! ماشین منهم از اول 50%-60% موارد موقع روشن شدن چشمک میزد. بعد از سرویس 10000 (که به نمایندگی گفته بودم) در 10%-20% موارد اینطور نشان میده. من هم چون بدلایلی اعتمادم به نمایندگیها بکل از بین رفته موضوع رو بیخیال شدم. ولی واقعا نفهمیدم این یک ایراده یا یک عدم تنظیم و مربوط به کدام قطعه است.
Sajady
18 October 2005, 01:30 PM
البته فكر كنم نوع روغني هم كه تو ماشين ميريزيد بي تاثير نبست! با برخي از روغن ها اين حالت بيشتر اتفاق ميافته.
اين توتال هم كه قربونش برم، قلابي زياد داره .
m16586
18 October 2005, 03:40 PM
روغن توتال اصل از کجا باید بگیریم ؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید ممنون میشیم :icon_neut
sadegh451
18 October 2005, 03:55 PM
روغن توتال اصل از کجا باید بگیریم ؟؟؟
:icon_neut
اول خیابان ملت تقاطع امیر کبیر به سمت توپخانه نمایندگی اصلی توتال هستش .توتال 7000 نیمه سنتتیک اصل که خود من چند تا ازش خریدم به قیمت 16000 تومان وتوتال 9000 به قیمت 24000 تومان که فکر می کنم بیرون گرونتر باشه در بازار هم پر از تقلبیه.
m16586
18 October 2005, 04:32 PM
نزدیک میرداماد جایی برای روغن توتال سراغ ندارید ؟
Sajady
18 October 2005, 06:28 PM
نزدیک میرداماد جایی برای روغن توتال سراغ ندارید ؟
حالا حتمن بايد ميرداماد باشه؟ به نزر من اگه جائي مطمئن پيدا كردي اون سر تهرانم بود برو دنبالش. ارزشش را داره. آخه ميدوني هر روز كه نميخواهي روغن عوض كني
اينم با اين وضع آشفته بازار. يه جنسي را با 10 تا قيمت مختلف پيدا ميكني همه هم ميگن جنسمون اصله و نميدونم از يه آدم مطمئن كه ... ميگيرم.
m16586
18 October 2005, 06:34 PM
حالا حتمن بايد ميرداماد باشه؟ به نزر من اگه جائي مطمئن پيدا كردي اون سر تهرانم بود برو دنبالش. ارزشش را داره. آخه ميدوني هر روز كه نميخواهي روغن عوض كني
اينم با اين وضع آشفته بازار. يه جنسي را با 10 تا قيمت مختلف پيدا ميكني همه هم ميگن جنسمون اصله و نميدونم از يه آدم مطمئن كه ... ميگيرم.
آقا چرا می زنی پرسیدیم اگه نزدیکتر پیدا میشه تا اون دور دورا نریم فقط همین :icon_excl
Sajady
18 October 2005, 07:35 PM
خدمت شما ارادت داريم، تمام و كمال.
پيشنهاد بود اگه قبول داشته باشيد.
sadegh451
18 October 2005, 10:10 PM
در برخی از نمایندگی های سایپا که تعمیر گاه زانتیا هست روغن توتال7000 رو گیر میاری البته نمی دونم اصله یا نه وحتما قیمتشم بالاتره .اما خودم از همونجایی که گفتم می خرم .هر وقت هم میرم سه چار تا روغن و اکتان بوستر و مکمل وچیزای دیگه ای که یا جاهای دیگه گیر نمی یاد یا اصلش پیدا نمیشه می خرم و تو خونه نگه میدارم و به مرور استفاده می کنم چون قیمتش متغیره و گرون میشه.قیمتش هم مناسبه مثلا اکتان بوستر 2500 تومانی رو 1800 می خرم.
RoSo
18 October 2005, 10:22 PM
فکر کنم تو دفترچه خود ماشین نوشته باشه که روشن و خاموش شدن اون عدد برای چیه. البته مطمئن نیستم ولی چند وقت پیش یه چیزی تو این مایه ها به چشمم خورده بود تو دفترچه.
harzaabe
19 October 2005, 03:44 AM
هيچ وقت به اين نمايشگر ديجيتال توجه نکنيد
يادمه سال 82 که 206 خريدم بعد از 2 ماه ديدم 2 تا خونه خالی داره ولی گيج نشون نميداد ، کلی خرج کرديم آخر سر فهميدم اين ديجيتاله مسخرست.حالا بيخيال ولی همينو بگم که به اين ديجيتال اهميت نديد.
حالا راه هل شما :
اين مشکل واسه من ايجاد شد و با 2/3 بار جدا کردن سر باتری اين مشکل هل شد ، همين ، البته نه همون موقع ، بعد از 10 دقيقه رانندگی بعد از اين عمليات
Malkemid
22 October 2005, 10:29 PM
با سلام...
من یه 206 تیپ 2 دارم...اخیرا متوجه شدم مصرفش خیلی زیاد شده..مشکل از کجا می تونه باشه؟ :icon_redf
harzaabe
23 October 2005, 04:03 AM
صافی بنزين
اصلش بايد 9 تومان باشه
Sajady
23 October 2005, 11:56 AM
مصرف بالا به عوامل زيادي بستگي داره
ولي افزايش مصرف بواسطه فيلتر هوا محسوس تره
farhad_k
23 October 2005, 12:05 PM
مگه چقدر مصرف میکنه؟
ماشین من در شهر که همش دنده 1 و 2 میرم صدی ده مصرف میکنه ولی توی اتوبان چند روز پیش حساب کردم شد 5.5 لیتر
harzaabe
23 October 2005, 03:28 PM
مصرف بالا به عوامل زيادي بستگي داره
ولي افزايش مصرف بواسطه فيلتر هوا محسوس تره
شما دوست عزيز کاملاً درست ميفرماييد
در تمام ماشين های انژکتوری عملکرد فيلتر هوا به صورت چشمگيری محسوس هستش
po2ya
23 October 2005, 09:11 PM
احتمال گیر بودن است÷ر موتور هم میتوونه باشه!
البته اگه جون موتور کم شده و یه موقع ها هم خاموش میکنه تا گاز رو ولی میکنی!
harzaabe
24 October 2005, 12:22 AM
گير بودن چی؟ميشه توضيح بدی عزيز؟
Sajady
24 October 2005, 08:49 AM
اگه استپر (Stepper) گير داشته باشه قدرت موتور كم ميشه، بد گاز ميخوره،
ولي اگه برخي اوقات كه موتور تحت فشاره (مسلن تو سربالائي ها)، كم مياره يا ريپ ميزنه احتمالن از صافي بنزينه. البته ممكن موارد ديگهاي هم باشه.
harzaabe
24 October 2005, 07:32 PM
اگه استپر (Stepper) گير داشته باشه قدرت موتور كم ميشه، بد گاز ميخوره،
ولي اگه برخي اوقات كه موتور تحت فشاره (مسلن تو سربالائي ها)، كم مياره يا ريپ ميزنه احتمالن از صافي بنزينه. البته ممكن موارد ديگهاي هم باشه.
پرسيدم ميگند اگر استيپر مشکل پيدا کنه ماشين اصلاً گز نميخوره و راه نميره؟
arash p mbz bmw
24 October 2005, 09:40 PM
دوستان جدیدا فروشگاه 206 یه قطعه ای به نام ( cyclone3)اورده که 24%مصرف میاد پایینتر خیلی چیز عالیه...
من پیشنهادش میکنم
harzaabe
24 October 2005, 10:40 PM
دوستان جدیدا فروشگاه 206 یه قطعه ای به نام ( cyclone3)اورده که 24%مصرف میاد پایینتر خیلی چیز عالیه...
من پیشنهادش میکنم
قيمت چند؟
arash p mbz bmw
24 October 2005, 11:06 PM
دوست خوبم دقیقا نمیدونم نمیدونم ولی اگر علاقه مند هستید شمارشو میدم بهش زنگ بزنید
شرح کارهای این قطعه:
1-24%کاهش مصرف سوخت
2-به دلیل احتراق کامل سوخت ضایعات قسمتهای مختلف موتور به حداقل میرسد
3-روغن موتور دیرتر کثیف میشود
4-فشار وارده به موتور در هنگام کولر گیری کم میشود
5-موتور روان و بی لرزش کار میکند
6-کاهش 17%الایندگی
7-سیستم ترمز خودرو را تقویت میکند
در خودروهای:
رونیز
سیلو
سمند
مزدا323
زانتیا
ماکسیما
206( انواع تیپها )
پارس elxو 405
دارای 206مدال افتخار در دنیا
شماره ی فروشگاه 206
22044469و22034412
موفق باشید
hapahopa
24 October 2005, 11:47 PM
سلام
آقا خوب دقیق نمی دونی ، حداقل حدود بگو
مثلا" 50 هزار تومان یا 500 هزار تومان ؟
که آدم بدونه طرفش بره یا نه .
مرسی.
harzaabe
25 October 2005, 07:51 AM
دوست عزيز من 2 تا از اين ها رو ديده بودم يکيش که قيمتش 45000 تومان بود و تهران هم بود و شمارش رو برداشتم و يادم نيست کدوم سايت ديدم ، دومی رو هم پايين ميآرام :
دستگاه كاهنده سوخت خودرو
دستگاه "بهسوزFuelEx" : با اين دستگاه مصرف بنزين اتومبیل خود را تا 20درصد كاهش ، و شتاب و قدرت آنرا افزایش دهيد .
نصب آسان و سريع - بدون نياز به برق وباطري - بدون عوارض منفي براي پيستون ها و سوپاپها - نصب بر روي لوله سوخت بدون ايجاد برش بر روي لوله- بازگشت سرمايه خرید اوليه حداكثر تا دوماه- دارای تاییدیه از آزمایشگاه جنرال موتورز امریکا و آزمایشگاهای معتبر کشورهای استرالیا, نیوزیلند, پاکستان, لیتوانی, ایتالیا و ... - جايگزين مناسبي برای مكمل های شيميايي بنزين - با گارانتي يك ساله و ضمانت کارکرد و امکان برگشت از فروش در صورتیکه رضایت خاطرتان فراهم نشود.
با خاطری آسوده ، شما هم امتحان کنید.
قيمت: 17000 مشخصات آگهي
نام:مجيد اعرابيMajid Aarabiايميل:majid_np******.comتلفن:09133576763http ://www.istgah.com/ads/images/44750_fyCCbhiUwn_m.jpg
arian_206
25 October 2005, 10:27 PM
از راهنمايي هاي شما ممنون
يه مقدار روغن كمتر 5/0 ريختم تا شيار دوم گيج روغن رسيد
نشانگرها بدتر شد همه بصورت (_ _ _ _ _ _) در اومد :icon_cry:
ولي با برداشتن و گذاشتن چند بار سر باطري مشكلم حل شد :icon_sad:
بازم ميگم
از همگي متشكرم :icon_cool
harzaabe
25 October 2005, 10:40 PM
از راهنمايي هاي شما ممنون
يه مقدار روغن كمتر 5/0 ريختم تا شيار دوم گيج روغن رسيد
نشانگرها بدتر شد همه بصورت (_ _ _ _ _ _) در اومد :icon_cry:
ولي با برداشتن و گذاشتن چند بار سر باطري مشكلم حل شد :icon_sad:
بازم ميگم
از همگي متشكرم :icon_cool
عزيزم زود برو روغن زيادی رو خارج کن ...نه...اصلاً يه تعويض روغن ديگه برو چون روغن اگه زياد هم باشه باز به ماشين ضربه ميزنه
Sajady
26 October 2005, 05:57 PM
با سلام
با اين همه مزايايي كه براي اين دستگاه گفتيد، يه سوال پيش مياد و آن اينكه چرا خود سازنده اين چنين قطعهآي را نصب نميكنه؟ اونهم الان كه تو اين ماشينا مصرف كمتر، يك پارامتر مهم براي كسب استانداردها (آلايندگي) است.
harzaabe
26 October 2005, 06:17 PM
با سلام
با اين همه مزايايي كه براي اين دستگاه گفتيد، يه سوال پيش مياد و آن اينكه چرا خود سازنده اين چنين قطعهآي را نصب نميكنه؟ اونهم الان كه تو اين ماشينا مصرف كمتر، يك پارامتر مهم براي كسب استانداردها (آلايندگي) است.
من خودم اگر جواب اين سؤال رو ميدونستم همين حالا ميرفتم اين دستگه رو نصب ميکردم
Reza_v6
4 November 2005, 02:26 PM
با سلام اقای arian_206 در جواب من میتونم بگم که حتما باطزی شما ضعیف شده و یا روغن بیش از حد به سنسور روغنشما مرسد و با کمی کم کردن ان مشکل حل مشود ولی در مورد شما احتمال زیاد باید باطری بازدید شود
farhad_k
5 November 2005, 01:06 PM
وضع دیسپلی زیاد مهم نیست
چون ماشین من هم بعضی وقت ها به صورت _ _ _ _ _ در میاد ولی با توجه به این که از روغن ماشینم مطمعن هستم زیاد توجه نمیکنم
اما سوالی که الان دارم اینه که با توجه به این که این حالت یه اخطار هستش و این اخطار رو به هر صورت از ecu فرستاده میشه ایا تکرار زیاد این حالت میتونه کاری بکنه که مثلا ماشین قادر به حرکت نباشه یعنی مثلا باعث بشه چراغ stop دایم روشن بمونه و در واقع کامپیوتر ماشین اون رو یک عیب کلی تشخیص بده و مانع حرکت ماشین بشه یا حداقل یه جوری ادم رو اذیت کنه؟
harzaabe
6 November 2005, 04:53 AM
با سلام اقای arian_206 در جواب من میتونم بگم که حتما باطزی شما ضعیف شده و یا روغن بیش از حد به سنسور روغنشما مرسد و با کمی کم کردن ان مشکل حل مشود ولی در مورد شما احتمال زیاد باید باطری بازدید شود
دوست عزيز ، اينگونه که شما ميفرماييد نيست ...دوستان لطفاً بحث های نکنند که همه رو گيج ميکنهلطفاً اگر کاملاً اطلاع داريد صحبت بفرماييد
arian_206
9 November 2005, 03:14 PM
دوست عزيز ، اينگونه که شما ميفرماييد نيست ...دوستان لطفاً بحث های نکنند که همه رو گيج ميکنهلطفاً اگر کاملاً اطلاع داريد صحبت بفرماييد
باز همون مشكل سراغم اومده باطريم هم مطمئن هستم بوش سيلور 55 امپر هست
4 ماه از عمرش ميگذره تاريخ امسال هم هست
روغن هم روي گيج نرمال هستش
امروز ميرم دياگ بزنم ببينم چيزي معلوم ميشه
تو نمايندگي ميگفتن اگر از روغنهاي ديگه بجز توتال استفاده بشه
اين مشكل حادتر ميشه بنظرم بعيد مياد :icon_twis
ما كه توتال 9000 هم ريختيم خيري نديديم
خدا بخير كنه:icon_cry:
majid206
26 November 2005, 01:23 PM
دوستان چند روزی است در برخی زمان ها خصوصا در هنگام خاموش کردن ماشین صدایی شبیه یک بوق خفیف (اینحوری بو...........و ) شنیده میشه حتی بعد از خاموش شدن ماشین ادامه داره کسی میدونه این چیه ؟ در ضمن هیچ چراغ اخطاری هم روشن نمیشه که بگه ایرادی وجود دار؟
یک سوال دیگه هم دارم بعضی وقت ها کنترل ماشین هم عمل نمیکنه و مجبور میشم با خود کلید در را باز کنم و بعد از یک مدت(حدود ده دقیقه) دوباره درست میشه ؟
m16586
26 November 2005, 01:41 PM
دوستان چند روزی است در برخی زمان ها خصوصا در هنگام خاموش کردن ماشین صدایی شبیه یک بوق خفیف (اینحوری بو...........و ) شنیده میشه حتی بعد از خاموش شدن ماشین ادامه داره کسی میدونه این چیه ؟ در ضمن هیچ چراغ اخطاری هم روشن نمیشه که بگه ایرادی وجود دار؟
یک سوال دیگه هم دارم بعضی وقت ها کنترل ماشین هم عمل نمیکنه و مجبور میشم با خود کلید در را باز کنم و بعد از یک مدت(حدود ده دقیقه) دوباره درست میشه ؟
قسمت دوم سوالت راجع به ریموت برای من هم پیش اومده ( دو بار ) نمی دونم دلیلش چیه قبلا یک بار مطرح کردم دوستان تو همین فروم گفتند ممکنه از باتری یا دینام باشه که به عقیده من این نیست چون ماشین نو بود و فقط 2000 تا کار کرده بود
به هر حال از موقعی که دزدگیر گذاشتم دیگه ریموت به دردم نمی خورد گذاشتمش خونه
حالا اگر کسی راه حلی داشت به ما هم بگه و اینجا مطرح کنه ممنون میشیم
axel
26 November 2005, 02:13 PM
من با همچین مشکلی روبرو شده ام.:icon_redf صدای بوقی که برای مدت 3 یا 4 ثانیه در هنگام خاموش کردن ماشین یا خاموش کردن کولر شنیده میشه.البته فکر کنم یکی دو ماهی هست که دیگه این مشکل اتفاق نیفتاده.اینم باید بگم که ماشین من هم مثل شما 206 اتماتیک هستش.:icon_eek:
majid206
26 November 2005, 02:30 PM
من با همچین مشکلی روبرو شده ام.:icon_redf صدای بوقی که برای مدت 3 یا 4 ثانیه در هنگام خاموش کردن ماشین یا خاموش کردن کولر شنیده میشه.البته فکر کنم یکی دو ماهی هست که دیگه این مشکل اتفاق نیفتاده.اینم باید بگم که ماشین من هم مثل شما 206 اتماتیک هستش.:icon_eek:
دوست عزیز متشکر در ضمن 206 من تیپ 5 هست
kourosh69
27 November 2005, 11:57 AM
آقا مجید
در مورد مشکل اول : دقت کنید هنگامی که این صدا را می شنوید درجه آب ماشین از 98 درجه به بالا هست یا نه ؟ اگر اینطور باشه این صدا مربوط به شروع به کار فن خنک کننده رادیاتور می باشد
مخصوصا زمانی که ماشین را خاموش میکنید چون صدای موتور قطع می شود این صدا بهتر شنیده می شود که کم کم قطع می شود
در مورد دوم هم من چنین چیزی را تجربه نکرده ام .
axel
27 November 2005, 12:09 PM
مجید جان ببخشید داشتم به صورت تستی می خوندم فکر کردم اولی رو هم m16586 نوشته.:icon_surp اما در مورد صدا تا اونجا که یادمه با صدای روشن شدن فن فرق می کرد.یک صدای بوق مانند که برای 4 ثانیه شنیده میشه.
axel
27 November 2005, 02:03 PM
آقا منم امروز با این مشکل ریموت رو برو شدم.:icon_twis این دیگه چه وضعشه:icon_conf راه حلش چیه؟
m16586
28 November 2005, 05:21 PM
آقا منم امروز با این مشکل ریموت رو برو شدم.:icon_twis این دیگه چه وضعشه:icon_conf راه حلش چیه؟
شاید سرویس پک باید روی BSI نصب کنیم :icon_arro :icon_arro :icon_arro
:icon_arro
برای من تا حالا 3 بار پیش اومده که ریموت کار نکرده و بعد از نیم ساعت خود به خود درست شده
فعلا که صورت مساله را پاک کردم یعنی دزدگیر گذاشتم با ریموت اون کار می کنم
amir_ir
29 November 2005, 03:23 PM
در مورد سوال اول (شير اكسپنشن كولرت خرابه .و يه صدايي مثل سوت قطار ميده برو نمايندگي تا ماشنت گارانتي هست مال خود من هم همين جوري بود
ali206-5
28 December 2005, 01:56 PM
206 تیپ 5 ( مدل 84 ) من دچار یک مشکل شده .
به تازگی یعنی 1 ماه بعد از نصب رینگ 17 این مشکل ایجاد شده که نمیدونم این مشکل به این رینگ ربط داره یا نه .
مشکل :
اولین بار زمانی که مدت زیادی توی سربالایی رانندگی میکردم این مشکل ایجاد شد .
پدال گاز را که فشار میدم و در حالت عادی زمانیکه به موتور یهو فشار میارم ماشین گاز میخوره اما نیرو به چرخها منتقل نمیشه و دور موتور یهو زیاد میشه .
اگر کم کم سرعت را زیاد کنیم مشکل ایجاد نمیشه اما اگر بخواهیم یهو سرعت را زیاد کنیم و به موتور فشار بیاریم این مشکل ایجاد میشه .
ایران خودرو بردم گفتند که از صفحه کلاچه
ولی قدرت موتور کم نشده و دنده ها هم خوب جا میرن .
اگر شما میدونید که مشکل چیه لطفا من را راهنمایی کنید .
رحيم توكلي
28 December 2005, 02:46 PM
اره از صفجه بايد باشه
اینجانب
29 December 2005, 09:02 AM
206 مشکل :
اولین بار زمانی که مدت زیادی توی سربالایی رانندگی میکردم این مشکل ایجاد شد .
پدال گاز را که فشار میدم و در حالت عادی زمانیکه به موتور یهو فشار میارم ماشین گاز میخوره اما نیرو به چرخها منتقل نمیشه و دور موتور یهو زیاد میشه .
اگر کم کم سرعت را زیاد کنیم مشکل ایجاد نمیشه اما اگر بخواهیم یهو سرعت را زیاد کنیم و به موتور فشار بیاریم این مشکل ایجاد میشه .
ایران خودرو بردم گفتند که از صفحه کلاچه
بنظر من با این اوصافی که شما میگین چیزی غیر از صفحه کلاچ نمیتونه باشه. حالا ممکنه مثلا کاسه نمدش خراب بوده که باعث شده صفحه کلاچ چرب بشه و . . . البته نمیدونم این ماشین امکان ریگلاژ کلاچ هم داره یا نه.
راستی هرچه سریعتر ببریدش گارانتی چون اگر ماشین یک کمی کارکردش بالاتر بره مدعی میشن که صفحه کلاچ گارانتی نیست و عیب از شما بوده که پاتون رو زیاد در حالت نیم کلاچ قرار دادین! اگر چنین چیزی گفتن بگین باشه شما عوض کنین اگر عیب از فرسودگی بود غیر گارانتی حساب کنن و صفحه فرسوده رو هم بشما بدن. در ضمن بالا سرشون واسین که یک صفحه دیگه بجاش ندن!
اگر نتیجه را هم اینجا بنویسید ممنون میشیم.
hedalat
30 December 2005, 08:35 PM
در مورد صدای اول برای من هم پیش اومده بردم نمایندگی گفت از گاز کولر هست و سال دیگه که کولر را سرویس بکنن درست میشه حالا نمیدونم اصلن گاز کولر چه ربطی به این صدا داره بعصی ها هم میگن کمپرسور کولر باید روغن کاری بشه.در ضمن ریموت من همین چند روز پیش به مدت نیم ساعت از کار افتاد ولی خودبخود درست شد.ماشینم اتوماتیک با 1600 کیلومتر کارکرد هست
z_qz54
9 February 2006, 09:28 PM
سلام امروز متوجه شدم صفحه کریستال مایع از سمت راست داره کمرنگ میشه.همینجورم داره به سمت چپ میاد.
تاحالا هم بهش ضربه نزدم.البته یک بارهم ماشین تصادف نسبتا شدید داشته ولی مال خیلی وقت پیشه.
راستی یه پرسش دیگه هم دارم .ماشین من وقتی داشت تصادف میکرد من دوپا رفتم رو ترمز طوری که بادگیر سپر جلو کنده شد ولی عجیب اینه که وقتی پیاده شدم متوجه شدم کمکای جلو همینجور جمع مونده.نمیدونم چرا ولی فکر کنم این عامل بزرگ معلق زدن این ماشینا باشه.اگه میدونید چرا لطفا بگید.
ممنون.
fizzi
10 February 2006, 12:16 AM
اگر ميتونيد يك عكس از lcd تون برامون بزاريد ...
جمع شدن كمك فنرهاي جلو در اثر شدت تصادف و داغون شدن جلوبندي ماشين بوده احتمالن !
z_qz54
10 February 2006, 02:06 AM
http://uploader.ws/upload/200602/CDocuments_and_Settingsali_faghih_nasiriDesktopDSC 01974.jpg
اینم عکسش البته اینجا زیاد نشون نمیده.
.Reza.
10 February 2006, 03:15 AM
سلام
در مورد نمايشگر نگران نباشيد.
به راحتي ميتونيد اونو باز كنيد و لامپ هاي اونو تعويض كنيد.
داراي سه لامپ هستش كه سمت راستيه سوخته!.
z_qz54
10 February 2006, 03:23 AM
ممنونم رضا جان از راهنماییت.
z_qz54
10 February 2006, 10:20 PM
من سرچ کردم تایپی با این موضوع پیدا نکردم.پس بهت ببینیم که این بچه فرانسوی چه مشکلاتی داره؟
البته بیشتر مشکلات زیر در مورد 206 فرانسوی صادق نیست.
مشکلات مال من ((تیپ3)) : اگه یک کم کم گاز بدی خیلی سریع خاموش میکنه.
2.کمک های عقب بسیار سفتی داره
3.نمد زیر کاپوت نداره
4.پیچ آزاد کردن زاپاس خیلی سفته
5.گاز شدید که کیدم روغن از سوراخ میله رغن میزنه بیرون
6.خیلی خشک هستش در زمان حرکت(زود تقه میخوره)
7.ABS تو دست انداز قاطی میکنه.
8.مخزن شیشه شوش کنار تسمه است که یک بار به دست من صدمه زده:icon_cry:
شماهم مشکلاتتون رو بنویسید
fizzi
10 February 2006, 10:47 PM
وقتي توي دست انداز مي افته تا آخرين دونه پيچ و مهره هاش نلرزه لامصب ول كن نيست ! :icon_sad:
مثل اين پيكانهاي مسافركش كه هر لحظه ممكنه از هم بپاشه آدم با *** بيفته وسط خيابون!:icon_mrgr
اينجانب چند روز ديگه يك كاسه ماست خوري پلاستيكي سبز رنگ مي خرم جلو شيشه ميزارم (برا پول خرد) بعدش ميرم تو خط مسافركشي. :icon_evil
pesaremelli
10 February 2006, 11:02 PM
اقا گفتن ماشين اسپورته و خشكه اما نه اينقدر ديگه خالم يه تيپ 2 داره اقا وقتي ميوفته تو دست انداز ادم از زندگيش سير ميشه ماشين كه هيچي تمام اعضاي بدنت تكون ميخوره
من شنيدم كمكها در اريان عوض شده ايا ميتونه تو نرمتر شدن ماشين كمك كنه يا نه
راستي سيني عقبش بطرز فجيعي سدا ميده راهي هست از شر سداش خلاص شه
masoudgh
11 February 2006, 11:48 AM
داخل درهاش هم خيلي صدا در مياد حتي وقتي كه داري توي جاده صاف ميري
pesaremelli
11 February 2006, 03:15 PM
داخل درهاش هم خيلي صدا در مياد حتي وقتي كه داري توي جاده صاف ميري
خوبه يه تاپيك باز كنيم و روش بزنيم خيلي مهم روش سدا گيري درها رو اونجا بگيم هر كه مياد سؤال ميكنه :icon_arro
قفل درهارو گريسكاري كنيد خوب ميشه
z_qz54
11 February 2006, 07:43 PM
اقا جریان این کد زیر شیشه جلوی 206 چیه؟ میگفتن مال تصادفه که اگه رخ بده پاک میشه ولی مال من با اینکه تصادف نسبتا شدیدی کرد پاک نشد.
.Reza.
11 February 2006, 10:00 PM
با سلام
بعضي از از مشكلاتي كه دوستان مطرح كردن قابل حل و برخي ديگه جزو خصوصيات اين ماشين هستن.
فعلا به تعدادي از اين مشكلات مطرح شده برسيم.
اگه یک کم کم گاز بدی خیلی سریع خاموش میکنه.
اين مشكل با تميز كردن MAP سنسور و استپر موتور حل ميشه.
.ABS تو دست انداز قاطی میکنه
بايد اتصالات سنسور هاي ABS چرخها و خود سنسور ها چك شوند.
اقا جریان این کد زیر شیشه جلوی 206 چیه؟ میگفتن مال تصادفه که اگه رخ بده پاک میشه ولی مال من با اینکه تصادف نسبتا شدیدی کرد پاک نشد.
اين كد به تصادف هيچ ارتباطي نداره و مدل هاي 80 و اوايل 81 هم اين كد رو ندارن
sina1808
11 February 2006, 11:35 PM
سلام
من يه 206 صفر گرفتم ( حدود 2 هفته اي هست ) همچين مشكلاتي ندارم
مثلا خدا رو شكر صدايي نداره ؟!
z_qz54
12 February 2006, 12:06 AM
سینا جان باید 1 سالی صبر کنی بعد بهت حال میده.
sina1808
12 February 2006, 12:17 AM
آها از اون لحاظ ؟
خوب اين مسئله كمي هم به نحوه نگهداري و برخورد با ماشين بر ميگرده !
مثلا خود من در مورد سمند هم شنيدم كه بعد از يك سال صداش كم كم در مياد پس نميشه گفت اين مورد جزو اشكالات 206 هست :)
alireza_shd
12 February 2006, 08:47 AM
اقا گفتن ماشين اسپورته و خشكه اما نه اينقدر ديگه خالم يه تيپ 2 داره اقا وقتي ميوفته تو دست انداز ادم از زندگيش سير ميشه ماشين كه هيچي تمام اعضاي بدنت تكون ميخوره
من شنيدم كمكها در اريان عوض شده ايا ميتونه تو نرمتر شدن ماشين كمك كنه يا نه
راستي سيني عقبش بطرز فجيعي سدا ميده راهي هست از شر سداش خلاص شه
محور عقب 206 فنر نداره و فقط یه کمک فنر هست که با زاویه خیلی زیاد قرار گرفته. هرنوع کمکی که برای عقب بندازی تاثیر زیادی ندارد و خکشی ماشین رو برطرف نمی کنه! هنوز 206 رینگ اسپورت (17) سوار نشدی ببینی چه زلزله ای می یاد تو ماشین!!
z_qz54
13 February 2006, 10:23 PM
ولی به این کد که شبیه صفحه دیجیتالی هستش فیش وصل هستش.
سعی میکنم عکسشو گیر بیارم.
sina1808
21 February 2006, 12:05 AM
سلام
دوستان 206 بنده حدود 700 تا راه رفته الان احساس ميكنم شتاب اوليه اش ( دنده 1 و 2 ) كم شده
يادم مياد اون اوايل ( روز هاي اول ) خيلي عالي بود و ماشين پرواز ميكرد :icon_cry:
به نظرتون چه عاملي باعث افت شتاب شده ؟
من كاري به كارش نداشتم اصلا ؟! :icon_idea
يه چير ديگه
اون اوايل خيلي راحت تر ميشد دنده عوض كرد و دنده خيلي عالي جا ميخورد ولي الان بعد از عوض كردن دنده و بالا آوردن كلاچ ماشين يه كوچولو تقه ميزنه ( لق ميخوره - يه حركت كوچولوي اضافي )
ميشه راهنمايي كنيد ؟
گل آقا
21 February 2006, 04:58 AM
اینطور که معلومه ماشین شما هنوز سرویس اولیه نرفته.
بعد از سرویس اولیه خیلی از این موارد درست خواهند شد.
po2ya
21 February 2006, 09:53 AM
در مورد تقه خوردن فکر کنم ایراد از دسته موتور باید باشه !
مال من هم توو 1000 تا دسته موتورم پاره بوود
جنس های خراب میزارن رو ماشین اینطوری میشه
در مورد کم شدن شتاب احتمال داره که فالت کد داشته باشه که همه اونا باعث میشه که ماشین شتابش کم بشه !
البته به قول آقای گل آقای گل ماشینتوون بره سرویس اولیه این مشکلات حل میشه!
sina1808
21 February 2006, 01:44 PM
سلام
من ميتونم زودتر ماشين رو به سرويس اوليه ببرم ؟
در مورد کم شدن شتاب احتمال داره که فالت کد داشته باشه که همه اونا باعث میشه که ماشین شتابش کم بشه !
فالت كد چيه ؟ بيشتر توضيح ميدين ؟
اين تقه خوردن به گيربكس و صفحه و كلاچ و اين چيز ها ربطي نداره ؟
po2ya
21 February 2006, 02:34 PM
فالت کد برای سنسورهای ماشین هستش که درست کار میکنند یا خیر اگر درست کار نکنند یک کد در کامپیوتر ماشین ذخیره میشه به نام فالت کد
در ضمن چون این ماشین تقریبا یه نمووری هوشمند هستش خودش رو با شرایط وفق میده تا بهترین کارکرد رو داشته باشه اگر فالت کد داشته باشه یه جووری خودشو تنظیم میکنه که مشکلی برای راننده پیشن نیاد تا زمانی که به تعمیرگاه مجاز برسه!
احتمال اینکه کم شدن شتاب ماشین شما برای این مورد باشه زیاده!
البته اگر ماشین شما تیپ 2 یا 3باشه احتمال داره که استپر موتور شما گیر کرده باشه و بد کار کنه ماشین!
sina1808
21 February 2006, 04:21 PM
بله ماشين تيپ 2 هست
البته بد كار نميكنه فقط احساس كردم شتاب اوليه كم شده
ممنون از توضيحات در مورد فالت كد :)
سعي ميكنم بهش بنزين سوپر بزنم ببينم بهتر ميشه يا نه ؟
sina1808
5 March 2006, 11:54 PM
سلام
من امروز با يه مشكلي بر خوردم
با سرعت داتشم ميرفتم كه يه جا مجبور شدم بمونم
وقتي مجدا شروع به حركت كردم ( گاز دادم و كلاچ رو ول كردم ) ماشين نزديك بود خاموش بشه
چون اون لحظه گاز با تاخير عمل كرد ! :(
يعني يكي 2 ثانيه بعد از اينكه پدال رو فشار دادم ماشين گاز خورد !
از اون به بعد متوجه شدم ماشين خفه و سنگين راه ميره و شتاب قبل رو نداره !
به نظرتون مشكل از چيه ؟
كسي اين مورد براش پيش نيمومده ؟!
bijansafikhan
5 March 2006, 11:58 PM
به نظر من از انژکتوره یه باک بنزین سوپر بزن ببین چی میشه:icon_cool اگه نشد ببر شستشو انژکتور
sina1808
6 March 2006, 12:03 AM
ماشين همين الانش هم بنزين سوپر داره ! در ضمن كيلومترش 1600 هست بايد گارانتي اول هم بره
در ضمن گاهي اوقات از صداي موتور اينطور برداشت ميشه كه چيزي تو گلوي ماشين گير كرده ...
يه حركت جزيي از نحوه كاركرد موتور احساس ميشه - مثلا يه لرزش آني !
sina1808
6 March 2006, 12:18 AM
در ضمن
دفعه قبل كه ماشين رو بردم نمايندگي با كامپيوتر چك كردن ظاهرا برق رساني 2 تا شمع هماهنگ نبود كه طرف دستكاريش كرد بهتر شده بود
ممكنه بازم از همون باشه ؟
kourosh69
6 March 2006, 10:47 AM
سینا جان :
برای من هم تا حالا 4 بار اتفاق افتاده که برای لحظاتی ماشین گاز نمی خوره و تا مرز خاموش شدن پیش میره ، ولی بعدش درست شده ، حالتی شبیه خفه کردن .
من که کاریش نکردم و بعدش خودش درست شد .
فکر نکنم مشکل خاصی باشه ، به نظر میرسه توی زمان کوتاهی تنظیم هوا و سوخت با تاخیر انجام میشه .
mehdy660
6 March 2006, 11:27 AM
206 همینطوریه.بعضی از ماشینهای انژکتور اینجورین.
fizzi
6 March 2006, 11:41 AM
اين اتفاق چندين بار براي من پيش اومده و آخرين دفعه هم ديروز بود كه سر يك 4 راه ميخاستم از خيابان فرعي به اصلي برم و يك لحظه ايستادم و وقتي دوباره گاز دادم ماشين به حال خفگي افتاد... ولي من ديگه عادت كردم چون اين مشكل به ندرت و شايد هر 2 ماه يك بار اين مشكل براي من پيش مياد و چند ثانيه بعد خودش درست ميشه ولي يكي از آشنايان 206 سوار اين مشكل رو بصورت خيلي شديد داشت و ماشينش تقريبن روزي نبود كه وسط خيابون خودبخود خاموش نكنه .شايد بيشتر از 10 بار ماشينش با دستگاههاي كامپوتري مختلف چك شد و موقتن درست شد ولي مشكل هر بار دوباره پس از چند روز شروع ميشد آخرش هم ماشين رو فروخت و يك 206 ديگه خريد!
po2ya
6 March 2006, 12:24 PM
اگه ماشینتوون تیپ 5 هست اوون تاخیر به دلیل اینه که گاز تیپ 5 کامپیوتری هستش وه طبیعیه ولی اگه موتور1300 هست ماشینتوون احتمال کثیف بوود استپر موتور هستش یا شاید جنس استپر موتور بده و خوب عمل نمیکنه در بیشتر مواقع ایرادات 206 از سر همین سنسور مسخره هستش !
sina1808
6 March 2006, 01:50 PM
سلام
ممنون از راهنمايي دوستان
ماشين تيپ 2 هست
در مورد اين مشكل .. آيا قابل تعمير نيست ؟! :)
po2ya
6 March 2006, 01:52 PM
اگه کثیف باشه بزش میکنن تمیزش میکنن و یه سرویسش میکنن و در اکثر موارد این کار جواب میده اگر با این کار مشکل حل نشه باید اوون سنسور تعویض بشه!
ولی بازم میگم دراکثر موارد این مشکل با سرویس کردن اون سنسور حل میشه مشکل!
payamix
6 March 2006, 02:10 PM
من فکر میکردم مشکل از شمع باشه ، اما با تعویض شمع ها حل نشد.
بالاخره به توصیه مکانیک پاک کننده انژکتور STP سیاه رنگ داخل باک ریختم و به تدریج رفع شد.
sina1808
6 March 2006, 02:14 PM
اگه کثیف باشه بزش میکنن تمیزش میکنن و یه سرویسش میکنن و در اکثر موارد این کار جواب میده اگر با این کار مشکل حل نشه باید اوون سنسور تعویض بشه!
ولی بازم میگم دراکثر موارد این مشکل با سرویس کردن اون سنسور حل میشه مشکل!
منظورتون همون سنسور اكسيژن هست ؟
po2ya
6 March 2006, 02:18 PM
نه خیر سنسور استپر موتور!
Steper Motor
fizzi
6 March 2006, 04:04 PM
اگه ماشینتوون تیپ 5 هست اوون تاخیر به دلیل اینه که گاز تیپ 5 کامپیوتری هستش وه طبیعیه ولی اگه موتور1300 هست ماشینتوون احتمال کثیف بوود استپر موتور هستش یا شاید جنس استپر موتور بده و خوب عمل نمیکنه در بیشتر مواقع ایرادات 206 از سر همین سنسور مسخره هستش !
Generation-X عزيز ..ببينيد 2 نوع تاخير هست ....
يكي اين تاخير كه گاهي منجر به خاموش شدن ماشين ميشه و غير طبيعي هست و مشكل بسياري از 206 سواران از جمله ايشون هست...در واقع يك ايراد هست.
دومي تاخيري كه شما گفتيد و مختص تيپ 5 هم نيست بلكه در همه 206 ها باموتور 1400و 1600 هست و به دليل وجود ECU هست . اين مورد ايراد محسوب نميشود.
po2ya
6 March 2006, 05:51 PM
fizziجان بنده خودم اعلام کردم تاخیر اولی ما تیپ 5 مال کامپیوتری بوودن سیستم گازش هست ولی اوون تاخیر که منجر به خامووش شدن در تیپ 2 میشه در اکثر موارد برای ایراد داشتن سنسور ها هست که در بیشتر این موارد استپر موتور زوود تر از همه عیب خودش رو نشوون میده و باعث میشه که ماشین اذیت کنه!
arash p mbz bmw
6 March 2006, 06:41 PM
البته ما هم یه 206 داشتیم که وقتی گاز میدادی بعد از 12ثانیه گاز میخورد
خیلی هم سر حال بود
فکر میکنم این مشکل که شایدم اصلا مشکل نباشه رو همه ی 206ها دارن
ali1860
7 March 2006, 09:42 AM
دیروز هنگام خاموش کردن ماشین کیلومتر ماشین که روی عدد999 بود یکدفعه صفر شد وپس از دوباره روشن کردن دیدم کیلومتر از صفر شروع کرد ولی اول که سویچ را میچرخانی کیلومتر واقعی را نشان میدهر (1001) علت چیست؟
saeid_anwar
7 March 2006, 10:31 AM
دوست عزيز كيلومتر شمار شما روي حال دستي بوده . در اين حالت تا 999 پيش ميرود و بعد از صفر شروع ميشود و شما ميتوانيد هر وقت خواستيد آن را صفر كنيد .
براي راهنمائي بيشتر به كاتالوگ ماشينتان مراجعه كنيد.:icon_cool
payamix
7 March 2006, 10:38 AM
کلید سمت راست روی کیلومتر شمار
abedinian
7 March 2006, 11:41 AM
سلام
اون كيلومتر، مسافت سنج است و به همين صورت صفر مي شود براي ديدن كيلومتر واقعي يك بار كليد سمت راست را فشار دهيد. براي صفر كردن اين مسافت سنج هم در حالتي كه آنرا نشان مي دهد. كليد سمت راست را ممتد فشار دهيد تا پس از سه بار چشمك زدن صفر شود.
tile
7 March 2006, 10:53 PM
سلام من یه پژو206 تیپ 3 دارم روزایی که هوا سرده وقتی ماشینو روشن میکنم چراغ stop چشمک میزنه و خاموش نمیشه و حتما باید آمپر یه خرده بره بالا بعد ماشینو خاموش کنم و دوباره روشن کنم تا قطع بشه البته چراغ absهم همین حالتو داره بردم نمایندگی جواب درستی بهم نداد باید چیکارکنم؟
Sajady
8 March 2006, 09:05 AM
سلام
هوا چقدر سرد ميشه؟
چراغ STOP زماني روشن ميشه كه حتمن بايست خودرو متوقف شده و ادامه حركت (يا روشن بودن موتور) به صلاح نيست. شايد اشكال در سيستم ABS موجب روشن شدن چراغ STOP ميشه!
tile
8 March 2006, 09:29 PM
وقتي دما به زير 7 درجه ميرسه اين اتفاق ميفته ولي اگه بعد از چند دقيقه خاموش كنم و دوباره روشن كنم چراغش خاموش ميشه
kima
8 March 2006, 09:52 PM
ایرانید شما ؟
این روزا هوای زیر 7 درجه نداره ایران
زمانی که ماشین روشن باشه تا حدی که دمای آب به 90 هم برسه خاموش نمیشه چراغ ؟
حتما باید خاموش کنید دوباره روشن کنید ؟
tile
9 March 2006, 10:07 PM
دماسنج ماشین این دما رو نشون میده البته از وقتی هوا گرمتر شده دیگه این اتفاق نیفتاده.
حتما باید خاموش کنم و دوباره روشن کنم. چیکار باید بکنم؟
fizzi
10 March 2006, 07:47 AM
اعتقاد دارم از موارد جزئي تر و ساده تر شروع كنيد...
اين احتمال هست در هواي سرد كه روغن ماشين غليظ هست و موتور در ابتداي روشن شدن بخوبي روغنكاري نميشه .. پس روغن رو با يك روغن مخصوص هواي سرد تر از سري توتال عوض كنيد اگر بعد از تعويض روغن عيب ماشين بر طرف نشد اون موقع به فكر ايراد الكترونيكي در نشانگرهاي ماشين باشيد و در صورت درست بودن سيستم الكترونيكي , سراغ تعمير عيب مكانيكي بريد.
z_qz54
10 March 2006, 01:49 PM
من با 206 که تصادف کردم ، از اون موقع چراغ ABS و AIR BAG روشنه.
هیچ کسی هم نتونست کاری کنه.
amirpeugeot
11 March 2006, 10:21 PM
من معتقدم ایراد از سیستم الکترونیکیه.بعید میدونم مشکل مکانیکی باشه
homanzaki
16 March 2006, 04:12 PM
من برای رفع کپ سنسور اکسیژن ، فیلتر بنزین عوض کردم و دیاگم هیچی نشون نمیده ولی بازم کپ میکنه.کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟
payamix
16 March 2006, 04:16 PM
کپ یعنی چی ؟ من نمیدونم.
homanzaki
16 March 2006, 04:44 PM
ماشین هنگام حرکت اولیه گیر میکنه راه نمیره (کم میاره البته گاهی اوقات)
sina1808
16 March 2006, 11:01 PM
ماشين منم اين مرض رو داره
بردم نمايندگي زدن چراغ نقص فني رو خاموش كردن و بعد يكم دور زدن گفتن مشكلي نداره
ولي ماشين بعضي وقت ها كند راه ميره
گاهي اوقات هم دنده يك رو دو حركته راه ميره
يعني يكم راه ميره - يه كوچولوه خفه - يهو دور موتور ميره بالا و حركت عادي به خودش ميگيره !
نميدونم چه مرگشه ؟
.Reza.
16 March 2006, 11:13 PM
سلام
كارهايي كه بايد انجام بديد:
1) تميز كردن يا تعويض استپر موتور
2) تميز كردن يا تعويض MAP Sensor
3) باز كردن و تميز كردن محفظه سنسور , استپر
اگر مشكل حل نشد بايد به شمع ها هم رسيدگي كنيد.
موفق باشيد
payamix
16 March 2006, 11:20 PM
ممکنه حدودن بفرمایید استپر و MAP Sensor کجا قرار دارند و به چه شکل تمیزشون بکنیم ؟
سپاسگزارم
homanzaki
16 March 2006, 11:56 PM
من استپ موتورم دادم تمیز کردن ولی بازم فرقی نکرد.میترسم عوض کنمم فرقی نکنه.مکانیکا سر در نمیارن.:icon_redf
.Reza.
17 March 2006, 12:24 AM
به علت كمبود نور كيفيت عكس مناسب نشد. متاسفم. اما تا حدي قابل استفاده است((محل هايي كه با دايره قرمز مشخص شده)).
http://www.imagecabin.com/files/2006/03/16/97647035nQ2AbWFeJ8A9g1.jpg
آپارتمان
17 March 2006, 10:33 AM
دوستان کمک کنن همین مشکل رو 206 من داره!!:icon_cry:
sina1808
17 March 2006, 04:12 PM
آقا بدبختي اينجاست كه نمايندگي ها رسيدگي نميكنن
ميگن حتما بايد چراغ نقص فني روشن بشه !! :icon_bigg
ماشين من فقط 2200 تا راه رفته ! :icon_cry:
sina1808
17 March 2006, 04:14 PM
به علت كمبود نور كيفيت عكس مناسب نشد. متاسفم. اما تا حدي قابل استفاده است((محل هايي كه با دايره قرمز مشخص شده)).
http://www.imagecabin.com/files/2006/03/16/97647035nQ2AbWFeJ8A9g1.jpg
اين عكس برام لود نميشه ! :icon_redf
homanzaki
18 March 2006, 01:13 AM
به من گفتن این ایراد از مکمل بنزینم میتونه باشه.شما هم از مکمل بنزبن استفاده کردین؟
shervin22
18 March 2006, 03:27 AM
این مشکل را من هم از 3000 کیلو متر به بعد داشتم و دلیل اصلی ان هم کثیف بودن بنزین است چه در بنزین معمولی و چه سوپر که اول باعث کثیف شدن فیلتر بنزین و بعد مهمتر از همه خود انژکتورها است که باعث این مشکل میشود.
بهترین نتیجه که من گرفتم این بود که هر 10 روز فیلتر بنزین را تمیز میکنم و از هر جایگاهی بنزین نمیزنم.درصد کثیف بودن فیلتر هم مشخص میکند که کدام پمب بنزین بهتر است.
کثیفترین جایگاه ها-اذربایجان-ستارخان-پارک وی روبروی پل گیشا و تله کابین و ....
amirpeugeot
18 March 2006, 07:11 AM
من هم این مشکل را توی دنده یک 206 داشتم.فکر میکنم مال این بنزینهاست.افتضاحن!
romeo_1593
18 March 2006, 09:42 AM
آقایو و خانوم ها خدمتتون عرض کنم این مشکل از تابستون پیش برای من شروع شد و مطمئنا برای شما هم به اینجا کشیده میشه که تو دنده 1 و2 با کولر روشن یهو ماشین خاموش میشه. مال منم اوش مثل مال شما فقط گیر میکرد اما وقتی هوا گرم شد و کولر روشن کردم ماشین تو حرکت با سرعت پایین تو دنده 1 و 2 یهو خاموش میشد که در این صورت نه ترمز دارین و نه فرمون........بچه ها واقعا خطرناکه ، چند بار نزدیک بود واقعا تو جاده سر این بمیرم....
1000 جا از نمایندگی گرفته تا اینکاره ترین تعمیرکار هم بردم هر کس 10 جا رو عوض کرد ولی درست نشد.
حتی سنسور اکسیژن رو هم عوض کردند درست نشد...هنوزم ایم مشکل من حل نشده.
اگه کسی راه حلی پیدا کرد تو رو خدت به منم بگین ....
رامتين123
18 March 2006, 10:53 AM
رمئو عزيز . مشكل شما از كثيف بودن استپ موتور هست . تميزش كنيد . اگر درست نشد بايد عوض بشه . معمولاً تعميرگاه ها با دستگاه دياگ نميتوانند خرابي اين قطعه را تشخيص دهند . به روشي كه در اين لينكي كه ميدم گفته ميتونيد خودتون هم تميزش كنيد . بقيه دوستان هم حتماً توجه دارند كه ماشين انژكتوري خيلي به فيلتر هوا و فيلتر بنزين و كثيف نبودن آن حساس هستند . با اين وضع آلودگي هوا و خرابي بنزين كه ما داريم سعي كنيد هر 5000 كيلومتر اين فيلترها را عوض كنيد . براي تميز شدن انژكتور و اينكه ماشينتون بهتر گاز بخوره از STP پاك كننده انژكتور در يك باك بنزين ميتونيد استفاده كنيد . موفق باشيد .
http://www.tuningtalk.com/forum/viewtopic.php?t=4120
sina1808
18 March 2006, 11:01 AM
خداروشكر ماشين من ظاهر خود به خود خوب شده !
البته به نظر من بازم اينطوري خواهد شد كه بايد يه فكر اساسي كرد ... در هر حال من با يكي از تعمير كارها قشنگ صحبت كردم و كلي با ماشينم دور زد قرار شده اگه بازم اينطوري شده يك راست برم پيشش و اون پيگيري كنه تا به نتيحه برسه
اگه به نتيجه درست و حسابي رسيدم حتما اينجا مينويسم
همون روز كه داشتيم با ماشين دور ميزديم در مورد سنسور استيپر پرسيدم و در مورد كارهاش برام توضيح داد و ... به نظر من اين مشكل مستقيما با همون سنسور مرتبط هست !
درضمن من فقط بنزين سوپر ميزنم و از مكمل هم هيچ وقت استفاده نكردم
رامتين123
18 March 2006, 11:45 AM
مكمل كه اصلاً چيز خوبي نيست . اين مايعي كه گفتم پاك كننده انژكتور هست و رسوباتش را از بين ميبره . استفاده از آن بي تاثير نيست . ضمناً يه مشكلي كه تو ماشين هاي انژكتوري جديد زياد پيش مياد اينه كه اكثراً تو ترافيك و كار كردن درجا رسوبات بنزين باعث كثيف شدن سريعتر انژكتورها ميشه كه به مرور باعث لش شدن ماشين ميشه . اگر هر از چند گاهي براي مدت كوتاهي تخته گاز بريد و موتور با دور بالا كار كنه اين رسوبات رد ميشه . من در عمل اين رو ديدم .
sina_1363
1 April 2006, 02:40 AM
سلام ديروز يكي از لامپ هاي صفحه نمايش سوخت كه با توجه به راهنمائي دوستان آن را تعويض كردم ولي امروز 2 لامپ ديگر هم سوخت كه آنها را نيز تعويض كردم. بعد از چند ساعت كه ماشين را دوباره روشن كردم متوجه شدم كه 3 تا لامپ دوباره سوخته و بعد از 2 ساعت رانندگي با ماشين صفحه نمايش ديگر حتي نوشته هاي كم رنگ را نيز نشان نمي دهد و عملا خاموش شده ... از دوستان ممنون مي شم راهنمائي كنند.
saber2q
1 April 2006, 02:24 PM
احتمالا اين حالت شانسي است و اين لامپها (نميدونم چرا) خيلي حساسن و خيلي سريع ميسوزن و موقع خريداري بايد جنس خب بخريد
من خودم لامپ پشت ساعت پرشيا رو برداشتم و جاش لامپ سفيد انداختم و ورق زرد رنگ پشتش هم برداشتم، اينو براي كساني گفتم كه ضبطشون رنگ سفيد داره و اين رنگ هاي زرد با سفيد هارموني پيدا نميكنه
اینجانب
4 April 2006, 10:59 AM
سلام
چند روزه که شیشه بالابر برقی جلوم (۲۰۶) بصدا افتاده و یک صدای قیج و قوج موقع بالا یا پایین رفتن میده. البته عملکردش کاملا معمولی هست و گیر و ... نداره. میخواستم ببینم علتش چی میتونه باشه؟ در ضمن رودری رو چطوری میتونم پیاده کنم؟ مشکل اصلیم چگونگی باز کردن اون قسمتی هست که مقابل آینه قرار داره و تویتر بلندگو توشه. در ضمن رفتم نمایندگی، بدون اینکه باز کنند گفتند: مهم نیست و اگر بهش روغن بزنیم خاک میگیره و خراب میشه، با صداش بساز.
حالا شما هر نظری دارید بفرمایید.
sina1808
4 April 2006, 11:41 PM
براي ماشين منم به صدا افتاده
وقتي تا آخر بالا ميديم جير جير ميكنه و توي دست انداز هم بعضي وقت ها صدا ميده ! :(
ali206-5
5 April 2006, 01:24 AM
سلام دوستان
زمانی که 206 را خریدم ترمزش عالی بود
اما الان چند ماهه که ABS زود فعال میشه و باعث میشه که توی سرعتهای کم هم ماشین خوب ترمز نگیره و سر بخوره .
لنتها هم مشکلی ندارند .
206 من مدل خرداد 84 است .
به نمایندگی هم بردم ولی چیزی نفهمیدند .
کسی میدونه باید چیکار کنم ؟
parab
5 April 2006, 10:05 AM
سلام دوستان
زمانی که 206 را خریدم ترمزش عالی بود
اما الان چند ماهه که ABS زود فعال میشه و باعث میشه که توی سرعتهای کم هم ماشین خوب ترمز نگیره و سر بخوره .
لنتها هم مشکلی ندارند .
206 من مدل خرداد 84 است .
به نمایندگی هم بردم ولی چیزی نفهمیدند .
کسی میدونه باید چیکار کنم ؟
سلام
از اونجايي كه ABS موقع سر خوردن ماشين فعال ميشه، ممكنه لاستيكها صاف شده باشن...
parab
5 April 2006, 10:16 AM
سلام به همه دوستان،
من با گيربكس اتوماتيك 206 يه مشكل پيدا كردم كه هر كسي بتونه بهم كمك كنه خيلي ممنون ميشم: موضوع از اين قراره كه هر وقت با گاز و ترمز زياد و شديد رانندگي كنم، به نظر ميرسه گيربكس داغ ميكنه و بعد از مدتي، موقع توقف كامل گيربكس تو يه دنده (فكر ميكنم 3) گير ميكنه. تا وقتي هم يكي دو تا گاز ندم، از اون دنده خارج نميشه (تازه اونم با يك ضربه خيلي شديد) :icon_cry:
كسي مي دونه مشكل از چيه؟ ساعت گيربكس، خود گيربكس و يا تنظيم لازم داره...
Masoud 206-16v
5 April 2006, 10:48 AM
سلام
ببین 3دلیل وجود داره:
1-وجود خطا در سیستم گیربکس اتوماتیک که در این حالت گیربکس بطور اتوماتیک به مد اضطراری که همان دنده3است پرش میکنه.
2-نشانگر دمای بالای روغن گیربکس.
3-نشانگر قدیمی بودن روغن گیربکس که توسط دیاگ2000میتونی در منوی Parameter measurment مربوط به گیربکس میزان قدیمی بودن روغن را با معیار یک عدد مشاهده کرد.
در هر صورت تست با دستگاه دیاگ رو فراموش نکن.
یکی از دوستانم تقریبا مشکلی شبیه شما داشت که البته ماشینش در حد صفر بود که نمایندگی یه کاری شبیه این که الان واست توضیح میدم کرد و جوابم گرفت:
1-سویچ را حداقل به مدت 10 ثانیه باز کن و در این مدت هیچ کار نکن.
2-پدال گاز رو تا انتها فشار بده.
3-سویچ را حداقل به مدت 20ثانیه ببند.
4-پا تو از پدال گاز ور دار.
5-پس از چند لحظه باز کردن سویچ میتونی استارت بزنی.
دوست من قسمت اول که واسه توضیح دادم بر گرفته از کتاب عیبیابی پژو206تالیف مهندس سیامک گرشاسبی است.
حامدگلشن
5 April 2006, 11:06 AM
ماله منم همين طوره هر از گاهي يه جير جير يا تق تق ميكنه
ماشينيكه ايران توليد كنه از اين بهتر نميشه:icon_mad:
اميدوارم تو اين پست بتونيم يه راه حل خوب براش پيدا كنيم
parab
5 April 2006, 11:28 AM
دوست عزيز، خيلي ممنون.
حتماً ماشينو براي تست با دياگ ميبرم. البته اينم اضافه كنم كه وقتي اين مشكل پيش مياد، اگر 10 دقيقه آروم رانندگي كنم، خود به خود بر طرف ميشه، بنابراين همونطور كه گفتين ممكنه مساله دماي بالاي روغن هيدروليك گيربكس باشه.
به هر حال در مورد راه حل خاموش و روشن كردن، دفعه بعد كه گيربكس قاطي كرد تست ميكنم (شايد هر يكي دو هفته يكبار اين مشكل اتفاق بيفته!)
خوش باشيد
sina1808
5 April 2006, 12:39 PM
اگه درش رو باز كنيم و بعد شيشيه رو بالا پايين ببريم ميشه فهميد صدا دقيقا از چيه ؟!
ali206-5
5 April 2006, 03:06 PM
لاستیک ها سالم هستند .
مشکل اینه که توی سرعتهای کم مثلا 20 km هم ABS فعال میشه و در نتیجه ماشین نمیتونه زود توقف کنه .
z_qz54
5 April 2006, 04:48 PM
ABS همیشه فعاله ولی دریچه دوم سر پین بسته و زمانی که تا ته فشار میدید اونم باز میشه و ماشین میلرزه.
ali206-5
5 April 2006, 05:06 PM
ولی قبلا به این سادگی ها فعال نمیشد .
الان اگر تا آخر پدال را فشار ندم از ترمز خبری نیست .
من میخوام جوری باشه که دیرتر فعال بشه مثل گذشته .
Payamnazeri
5 April 2006, 06:35 PM
با عرض سلام و تبریک سال نو.
من یه پزو 206 دارم که 4 ماه پیش تحویل گرفتم.با توجه به اینکه هوا یه کمی گرم شده میخواستم از کولرش استفاده کنم ولی متوجه شدم که کمپرسوره کولرش بر خلاف ماشینهای دیکه دائما زیره بار هست و اصلا قطع نمیکنه.توی کرج تمام نمایندگی ها رو سر زدم هیچکس کاره کولر انجام نمیداد.منم ماشینو بردم پیشه یکی از اینهایی که گاز کولر شارژ میکنند.درجه گذاشت گاز کولرش اندازه بود.یه کم بهش ور رفت بهد گفت کمپرسورش خرابه و باید عوض بشه و حدود 370 هزار تومان خرج داره.بردم پیش یکی دیگه بهم گفت همشون همینجوری هستند و فقط تو هوای شرجی قطع میکنه.لطفا منو راهنمایی کنید که آیا همه 206 ها همینجوریه یا ماشین من مشکل داره.
alighasser
5 April 2006, 06:41 PM
دوست عزیز نگفتی که ماشینت چه تیپیه ؟؟؟
تیپ 5 و 6 چون دارای کنترولر دیجیتال هستند کمتر از این مشکلات دارند ...
پیروز باشید ... :icon_cool
Payamnazeri
5 April 2006, 06:46 PM
ماشین من تیپ 2 هست.
alighasser
5 April 2006, 07:02 PM
دوست عزیز،
پیشنهاد میکنم به مراکز تخصصی کولر اتومبیل مراجعه کنید (منظورم مغازههای کولرسازی و شارژ گاز کولر نیست)
اگر تبلیغ محسوب نشه ، یکی از این مراکز رو میتونی زیر پل گیشا پیدا کنید ...
در ضمن یه تستی بکن :
درجه کولر رو کمتر کن یعنی در محلی وسط قسمت آبی قرار بده ، ببین کمپرسور قطع میکنه یا نه ؟؟؟
شاید ترموستات ایراد داشته باشه ...
پیروز باشید ... :icon_cool
.Reza.
5 April 2006, 08:00 PM
سلام
دوست عزيز خودرو شما گارانتي داره.
بهتره به تعميرگاه مركزي مراجعه كنيد و هزينه نكنيد.
.Reza.
5 April 2006, 08:03 PM
سلام
اول سنسور هاي چرخها رو بايد تست كنيد و اگر مشكلي وجود نداشت بايد ECU مربوط به ABS كنترل بشه.
اين كارها رو فقط در نمايندگي ايران خودرو ميشه انجام داد.
z_qz54
5 April 2006, 08:44 PM
به هر نمایندگی ای هم ندید.
احتمال نشت روغن برگشتی هم به داخل سیلندر هستا.
Sajady
6 April 2006, 11:55 AM
مگه ABS براي اين نيست كه چرخ ها قفل نشن و ماشين سر نخوره. فكر كنم خود ABS بخصوص سنسوراي پشت چرخ مشكلي داره . البته من با نحوه كار كردن سنسورش آشنا نيستم ولي شايد بايد تميز بشه
pesaremelli
7 April 2006, 08:33 AM
گيربكس 206 اتوماتيك سه سال گارانتي تعويض داره اگه مشكل از گيربكست باشه حتمن ببري نمايندگي برات عوض ميكن و جاي نگراني نيست
pesaremelli
7 April 2006, 08:39 AM
شيشه بالابر سمت راننده ي ماشين ما هم (سمند)موقع پايين اومدن صدا ميده يه صدايي مثل برخورد با لاستيكهاي دور شيشه كسي ميدونه بايد چيكارش كرد
arian_206
7 April 2006, 01:48 PM
یکی از دوستانم تقریبا مشکلی شبیه شما داشت که البته ماشینش در حد صفر بود که نمایندگی یه کاری شبیه این که الان واست توضیح میدم کرد و جوابم گرفت:
1-سویچ را حداقل به مدت 10 ثانیه باز کن و در این مدت هیچ کار نکن.
2-پدال گاز رو تا انتها فشار بده.
3-سویچ را حداقل به مدت 20ثانیه ببند.
4-پا تو از پدال گاز ور دار.
5-پس از چند لحظه باز کردن سویچ میتونی استارت بزنی.
آیا این عمل کاربردش فقط رفع عیب گیربکس اتوماتیک هست ؟
Masoud 206-16v
7 April 2006, 03:26 PM
تنها رفع عیب گیربکس اتوماتیک نیست این روش در اصل Initialize(تجدید حافظه)پدال گاز هستش که در تمام خودرو های206 که از موتورTU5 بهره میگیرن استفاده میشود.
XELTEK
8 April 2006, 02:40 AM
دقت کن ببین تو دور موتور بالا هم زیر بار هستش یا نه ؟
اگه بود کلاچ کمپرسور خرابه !!!
Payamnazeri
8 April 2006, 09:06 PM
امروز رفتم و از یه نفر که وارد بود پرسیدم.گفت که میشه کمپرسوره 206 رو از توی bsi به دو صورت برنامه ریزی کرد.یکی اینکه کمپرسور دائم کار کنه و یکی اینکه مثل بقیه ماشینها قطع و وصل کنه.میگفت که دوو ها هم همشون همینجوریه.حالا بهم گفته اگر میخام اونجوری بشه security code ماشین رو براش ببرم تا اونجوری برنامه ریزیش کنه.ولی نظر خودش این بود که همینجوری باشه بهتره.چون نه کلاج کمپرسور خراب میشه و از طرفی همیشه یک سرمای ثابتی رو به داخل میفرسته.ضمنا احتمال می داد که خود کارخونه مدلهای 84 به بعد رو اینجوری برنامه ریزی کرده باشه.از دوستانی که تیپ دو مدل آخر 84 دارند خواهش میکنم که یه نگاهی بکنند و ببینند که ماشینه اونها هم همینجوریه یا من بدم ماشینمو درست کنند.
Payamnazeri
8 April 2006, 09:12 PM
تو رو خدا اگر کسی راهی داره بگه.چون در طرف رانندهی ماشین من هم درست بغل گوشم همین صدا رو میده و دیوونم کرده.یه دفعه هم رو دری رو باز کردم ولی دیدم زیرش یه لایه فوم هست.گفتم اگر چسبش رو جدا کنم نمایندگی میگه از گارانتی خارج شده.
m16586
8 April 2006, 10:22 PM
در 206 های اتوماتیک هم هیچوقت کمپرسور در حالت عادی خاموش نمی شه فقط با کنترل دور فن 8 سرعته دمای ماشین رو توی درجه حرارتی که تنظیم کردید نگه می داره
فقط موقعی که هوای بیرون سرد بشه کمپرسور خاموش میشه
علی206
8 April 2006, 11:07 PM
تیپ2 منم مدل اخر84 دقیقا همینجوره.دور فن که بالا بره فشار رو ماشینم ذیاد میشه
علی206
8 April 2006, 11:17 PM
میتونید با یه تیکه صابون خشک درز رول شیشه رو خوب روانکاری کنید
اینجانب
9 April 2006, 10:34 AM
تو رو خدا اگر کسی راهی داره بگه.
رفتم نمایندگی مرکزی شرق، امتحانش کرد، گفت احتمالا سیمش داره پاره میشه، باید وقت بگیری بیاری برات شیشه بالابر را عوض کنیم.
نمیدون شیشه بالابری که روشه اصل هست و اینیکه میزارن کجایی هست؟
اگر بردم نتیجشو مینویسم.
parab
22 April 2006, 02:48 PM
سلام به همه!
من جديدا با ماشينم (206 تيپ 6) يه مشكلي پيدا كردم: وقتي دور موتور بالاي 3500 (تقريبا) باشه و بار زيادي روي موتور نباشه (مثلا خيابون صاف يا سرپاييني باشه) اگه پامو از روي گاز بردارم يه صداي قرقر از موتور مياد. كسي ميتونه كمك كنه مشكل چيه؟
ممنون.
z_qz54
22 April 2006, 04:14 PM
دقیقا از موتور ؟
چه مدت طول میکشه ؟
ماشین رو دارید سر و ته میکنید هم این صدارو میده ؟
ت.206
23 April 2006, 09:06 AM
سلام دوستان :
:icon_ques اگر لنت ترمز 206 به صدا افتاد ، بهترین نوع لنت برای تعویض چیه ؟
حامدگلشن
23 April 2006, 10:45 AM
سلام دوستان :
:icon_ques اگر لنت ترمز 206 به صدا افتاد ، بهترین نوع لنت برای تعویض چیه ؟
همه لنتهايي كه من تا الان رو ماشينم انداختم چه ايراني چه فرانسوي چه ترك همشون به صدا ميوفته
آقا رضا ميگه لبه هاي لنت رو بايد بدم برام سمباده بزنن به احتمال زياد درست ميشه:icon_surp
shahram2006_m
23 April 2006, 11:51 AM
من هم لنت ايراني استفاده كردم هم غير ايراني ولي بهترين لنتي كه داشتم و الان هم دارم لنت valeo اصل فرانسه هست كه اگه بتوني اصل اونو پيدا كني خيلي عاليه چون مدل مالزي هم داره:icon_cool
امير رضايي
24 April 2006, 11:47 AM
سلام به همگی
حدود 6 ماه هست که سوار ماشین هستم و الان 9000 تا کار کرده
روز اول که ماشین رو گرفتم دنده اون خیلی بد جا میرفت. برای سرویس که بردم، گفت مشکل از گیربکس کستش و باید عوض بشه و ماشین بخوابه. اما عصر همون روز از نمایندگی با من تماس گرفتن و گفتن مشکل حل شده.
رفتم اونجا گفتن از کمپانی توی گیربکس بیش از مقدار لازم روغن ریخته بودن و قضیه این بوده. مشکل بد جا رفتن دنده هم به مرور حل میشه
الان که 9000 تا کارکرده، هنوز دنده بد جا میره. هر موقع که کلاچ میگیریم هم یه صدایی از زیر ماشین میاد. به نظر شما گیربکس مشکل داره؟ پیشنهادتون چیه؟ خیلی اذیت میکنه! :icon_cry:
romeo_1593
24 April 2006, 12:34 PM
شما ماشینت هنوز گارانتیه برو و اصرار کن که باید تعویض شه ... من شنیدم خیلی ها این مشکل رو داشتن .
حامدگلشن
24 April 2006, 12:35 PM
در صورتي كه ماشينت هنوز گارانتي داره بهتره ببري نمايندگي شماره 1 ايران خودرو و از گارانتيش استفاده كني
اونجا كارشون بهتر از بقيه هست
البته يكم بيشتر الاف ميشي ولي ارزشش رو داره
ali-z
24 April 2006, 12:53 PM
به صدا افتادن لنت به علت داغ شدن بيش از حد آن و سوختن سطح آن در اثر ترمز كردن هاي شديد و طولاني (مثلا در سرپائيني ) به وجود مياد و ارتباط مستقيمي با كيفيت لنت داره ، بعد از باصطلاح شيشه كردن لنت اگر يه مدتي با ملاحظه رانندگي كنيد و ترمز بگيريد تا سطح سوخته شده از بين بره يا اينكه به وسيله سمباده سطح سوخته لنت ها رو پاك كنيد مشكل بر طرف ميشه. هرچه كيفيت لنت بيشتر باشه كمتر اين مشكل پيش مياد. سعي كنيد در هنگام رانندگي در سراشيبي ماشين رو با دنده هاي سنگين و دنده معكوس به همراه ترمز مهار كنيد.
Shahram_gle
24 April 2006, 09:34 PM
1- ممکنه دیسک و صفحه اشکال داشته باشه. ( به حرف کارگرای ایرانخودرو خیلی اطمینان نکن. ببر یه تعمیرگاه درست و حسابی ببین اون چی میگه ؟ )
2- بعضی موقع ها اشکال از این روغن هست. ولی بعد از 9000 تا باید درست شده باشه. و فکر نمیکنم از زیاد بودن روغن باشه. از جنس بدش هست.
ما یه بار روغن واسکازین عوض کردیم اولاش دنده خیلی بد جا میرفت ولی به مرور زمان درست شد.
saeed_charmer
24 April 2006, 09:41 PM
ماشین منم دقیقا همین مشکل و داره و لطفا یکی یه راه درست و حسابی بگه تا درست شه . من بردم نمایندگی منو پیچوند و گفت از اگزوز هست :icon_bigg
jacobnazarade
24 April 2006, 11:26 PM
ماشین منم دقیقا همین مشکل و داره و لطفا یکی یه راه درست و حسابی بگه تا درست شه . من بردم نمایندگی منو پیچوند و گفت از اگزوز هست :icon_bigg
با سلام اگزوز چه ربطی به صدا کردن دنده داره معمولا ایراد بد جا خوردن صدای اب هویج گیری مال دنده برنجی های گیربکس هست خوش بحال البته من که قبلا سرو کله می زدم با اینها حسابی دمشون ویتامین خونشون و جیبشون رو جبران می کردم برای همین تا می گفتم فلانش اخ گفته سریع تعویض می کردن البته در مشهد وگرنه یه ماشین می موند رو دستم با تعمییر اساسی گیربکس مشکل دارو هزارتا کوفت دیگه سال 80
امير رضايي
26 April 2006, 05:58 PM
در صورتي كه ماشينت هنوز گارانتي داره بهتره ببري نمايندگي شماره 1 ايران خودرو و از گارانتيش استفاده كني
اونجا كارشون بهتر از بقيه هست
البته يكم بيشتر الاف ميشي ولي ارزشش رو داره
سلام
ممنون از توجه شما. گارانتی که داره هنوز. میشه آدرس نمایندگی 1 رو اگه دارید به من بدید؟ ممنون
parab
26 April 2006, 08:40 PM
salam daste motorhat ro bede check konan
mamoolan sedaye ger ger vagti roye dor bala gazo vel mikoni mitoone az daste motor zire batrit bashe !
توضیح کامل مشکل: موتور وقتی دورش میره بالای 3000 (متغیر بین 3000 تا 3500) و وقتی گاز رو ول میکنم صدای قرقر میده. حتی اگر یه اپسیلون هم پام رو گاز باشه صداش کاملا قطع میشه.
ضمنا ماشینو بردم نمایندگی توی ایران زمین. گفتن از دسته موتوره و عوضش کردن (به انضمام تسمه تایم و دینام که موقع تعویضشون بود)، ولی هیچ تغییری نکرد. بعدشم گفتن ما سر در نمیاریم، صدا از تو موتوره. ببر تعمیرگاه مرکزی!!! :icon_cry:
XELTEK
26 April 2006, 08:49 PM
عیب از بست اگزوزه !!! الکی خرج نکن ببر رو چاه تعویض روغنیا خودت چکش کن!!!
ali1860
29 April 2006, 09:45 AM
سلام
206 تیپ 2 من جدیدا پس از 3000 تا کار کرد بعد از حدود 10 دقیقه رانندگی از فسمت زیر راننده یک صدای وز وز مانند میاد . یکی از دوستان میگفت امکان داره از پمپ بنزین باشه . من میخواستم نظر شما رو بدونم که صدا از چیست ؟ اگر از پمپ بنزین است طبیعی است؟:icon_cry:
saeed_charmer
29 April 2006, 11:39 AM
علی جان منظورت از قسمت زیر راننده دقیقا کجاست ؟
اگه منظورت زیر تنظیم چراغ هست برای منم داره . بردم نمایندگی گفت که باید باهاش بسازی و ولی اگه یه ذره دست کاری کنی صداش قطع میشه ولی بی فایده است چون بازم صدا میده :icon_cool
ali1860
29 April 2006, 11:46 AM
نه از قسمت کف ماشین است بین راننده و صندلی عقب راننده !
kourosh69
29 April 2006, 12:42 PM
نه از قسمت کف ماشین است بین راننده و صندلی عقب راننده !
دوست عزیز :
این مسیری که فرمودید ، فکر می کنم فقط مسیر عبور لوله اگزوز باشه و چیز دیگه ای در این قسمت نیست ، ممکنه لوله اگزوز شما آسیب دیده باشه یا از بست هاش باشه .
پمپ بنزین هم اگه اشتباه نکنم عقب ماشین و سمت شاگرد راننده هست .
jacobnazarade
29 April 2006, 01:20 PM
دوست من شاید از این هم با شه فیلتر هوات رو کی عوض کردی یا تعویض کن یا یه باد بگیر ببین بهتر نیم شه
z_qz54
29 April 2006, 01:48 PM
بست لاستیکی اگزوز مال من هم وقت گاز میدم بدجوری وزوز میکنه.
همونطور که دوستومون گفتن احتمالا از اگزوزه.
tirmah1349
30 April 2006, 03:39 PM
سلام دوستان
من حدود دو و نیم سال است که 206 تیپ 2 خودم را را تحویل گرفته ام ولی فقط 8000 کیلومتر کار کرده متاسفانه دنده هایش خیلی بد جا میره و موقع رانندگی کلی عذابم میده بخصوص دنده های 1 و 2 به نظر شما علت چیست آیا مشکل از جعبه دنده است یا دیسک و کلاچ
arman1356
30 April 2006, 04:38 PM
من یه 206 تیپ 2 مدل 81 دارم
الان یه مدتی ایت که صبح ها یا زمانی که موتور برای مدت زیادی خاموش باشه یا به عبارتی زمانی که موتور سر باشه باید چند بار استارت بزنم تا روشن بشه .برای همین به نماینده گی رفتم گفتند از استپر موتور است باید عوض شه . 65 تومان گرفتن عوض کردن درست نشد . بعد گفتن دیاگ نشون میده که سنسور اکسیژن خطای متناوب می ده باید عوض شه تا ماشینت خوب کارکنه 85 تومان گرفتن درست نشد که نشد .
الان می گن احتمال داره پمپ بنزین باشه عوض کن اگه درست نشد کاتالیست اگزوز است اگه اون هم نبود ....:icon_arro
جالب بود نه آزمایش و خطا من بیچاره آخر نفهمیدم ماشینم چشه .
اینم بگم من این ماشینو از اول داشتم 206 کلکسیون مرضه .
kourosh69
30 April 2006, 05:03 PM
دوست عزیز :
من مکانیک نیستم ، ولی اگه زمانی برای خودم این اتفاق بیفته ، این کارها رو پیش از اینکه به مکانیک مراجعه کنم ، انجام می دهم :
تعویض فیلتر بنزین و فیلتر هوا
تعویض روغن و فیلتر اون
بازدید و در صورت نیاز تعویض شمعها ( با توجه به اینکه ماشین مال 5 سال پیش هست )
آزمایش میزان جریان دهی باطری ( باطری مستهلک و فرسوده توان جریان دهی زیادی که استارت ماشین در هوای سرد و یا برای موتور سرد می کشه رو نداره )
و استفاده حداقل دو باک پیاپی بنزین سوپر
نمیدونم این موارد رو انجام دادین یا نه ؟
شاید کمکی کنه
موفق باشید
kourosh69
30 April 2006, 05:15 PM
سلام دوستان
من حدود دو و نیم سال است که 206 تیپ 2 خودم را را تحویل گرفته ام ولی فقط 8000 کیلومتر کار کرده متاسفانه دنده هایش خیلی بد جا میره و موقع رانندگی کلی عذابم میده بخصوص دنده های 1 و 2 به نظر شما علت چیست آیا مشکل از جعبه دنده است یا دیسک و کلاچ
دوست عزیز :
شما به طور متوسط هر سال با این ماشین 3200 کیلومتر راه رفتین ، طی این مدت چه سرویس هایی رو انجام دادین ، شاید بدونین ولی لازمه که ابتدا سطح روغن واسکازین داخل گیربکس ماشینتون رو بازدید کنید و حتی بهتره اون رو تعویض کنید .
پس از این کنترل می تونید به سیستم کلاچ شک کنید اونهم ممکنه با رگلاژ حل بشه .
یک نکته هم اینکه سیال های روانکاری قطعات اتومبیل جاذب رطوبت هستند و همین طور غبار ، یعنی اینکه حتی اگر شما از ماشینتون استفاده هم نکنید باید به طور متوسط هر 3 الی 4 ماه و یا بسته به نوع روغن هر 6 ماه تعویض بشه .
یک تجربه هم اینکه در ماشین من هم زمانی که هنوز موتور و گیربکس گرم نشده اند ، دنده مخصوصن 1 و 2 و 3 کمی بد جا می رود و پس از چند دقیقه خوب می شه .
tirmah1349
30 April 2006, 05:56 PM
کوروش جان از پاسخ شما ممنونم اتفاقا برای اولین بار بعد از این همه مدت پیش ازعید برای همین کار مراجعه کردم و صاحب مغازه تعویض روغنی هم در مورد تعویض به موقع روغنها تذکرات لازم را داد و واسکازین را هم تعویض کرد یکی دو روز نرمتر شد ولی بازهم مثل سابق شد
persianking62
30 April 2006, 07:15 PM
دوست عزیز یه سوال داشتم؟ من یه تیپ 5 دارام تا حالا 6000KM راه رفته البته دنده هاش راحت جا میره مشکلی نداره.ولی می خواستم بدونم روغن گریبکس 206 هر چند هزار کیلومتر باید عوض کرد؟؟؟؟ ان وقت برای تعویضش حتما باید بریم نمایندگی یا این تعویض روغنیها هم این کارو انجام میدن؟؟؟؟؟؟؟؟عوض کردنش دردسر زیاد داره؟؟؟؟؟؟اون وقت بهترین مارک روغن برای گریبکس 206 چی هست ؟؟؟؟؟؟؟ اگه منو راهنمایی کنی ممنون میشم:icon_ques
.Reza.
30 April 2006, 10:20 PM
با سلام
روغن گيرباكس پژو 206 بايد هر 60000 كيلومتر تعويض بشه.
كلاچ پژو 206 قابل رگلاژ نيست و خودش بايد اين كار رو اتوماتيك انجام بده كه بهش كلاچ تلسكوپي هم گفته ميشه.
دلايل درست جا نرفتن دنده:
-- كيفيت نامناسب روغن گيرباكس يا پايين بودن مقدار ان
-- اشكال در سيستم كلاچ
-- اشكال در گيرباكس
معمولا اگر در زمان سرد بودن موتور اين مشكل بوجود بياد اشكال از گيرباكس يا روغن اون و اگر در زمان گرم بودن يا رانندگي طولاني مدت اين اشكال بوجود بياد اشكال از كلاچ ميتونه باشه. البته اين يك احتماله
Nomad
1 May 2006, 01:41 AM
سلام دوستان
ببخشید دوست عزیز شما تو این 2.5 سال به نمایندگی ایرانخودرو مراجعه نکردی ؟
kourosh69
1 May 2006, 10:02 AM
با سلام
روغن گيرباكس پژو 206 بايد هر 60000 كيلومتر تعويض بشه.
كلاچ پژو 206 قابل رگلاژ نيست و خودش بايد اين كار رو اتوماتيك انجام بده كه بهش كلاچ تلسكوپي هم گفته ميشه.
دلايل درست جا نرفتن دنده:
-- كيفيت نامناسب روغن گيرباكس يا پايين بودن مقدار ان
-- اشكال در سيستم كلاچ
-- اشكال در گيرباكس
معمولا اگر در زمان سرد بودن موتور اين مشكل بوجود بياد اشكال از گيرباكس يا روغن اون و اگر در زمان گرم بودن يا رانندگي طولاني مدت اين اشكال بوجود بياد اشكال از كلاچ ميتونه باشه. البته اين يك احتماله
مدیر گرامی ، آقا رضا :
با اینکه شاید جای این موضوع در این تاپیک نباشه ، ولی اگر ممکنه توضیحی اجمالی پیرامون فرایند رگلاژ اتوماتیک کلاچ 206 بفرمایید .
با سپاس
arman1356
1 May 2006, 01:52 PM
دوست گرامی من همه این کارها را انجام دادم
تعویض فیلتر بنزین فیلتر هوا شمع ها ( بوش 4 زبانه) استفاده همیشگی از بنزین سوپر تست باطری و تعویض آب باطری تعویض روغن ( کاسترول مگنتیک )و ....
نشد که نشد
ممنون اگه راهنمایی دیگری دارید ارائه فرمائید .
Malkemid
1 May 2006, 02:38 PM
منم همین مشکلو دارم...البته سعی کردم زیاد بهش فکر نکنم و تحویلش نگیرم...حالا 2 بار استارت زدن طوری نیست...ولی ممکنه واسه ماشین ضرر داشته باشه؟...یا بدتر شه؟...1 بار هم فیلترها رو عوض کردم تا 80% بهتر شد...ولی بعد از یه مدت دوباره کم کم مثل قبل شده...