View Full Version : تاپیک جامع مشکلات206(تمامی تیپ ها)
birang1357
7 March 2007, 06:51 PM
سلام
چند تا پیشنهاد برای از بین بردن صداهای اضافه:
1- ماهی یک بار قفل درها و صندوق عقب را گریسکاری کنید.
2- اگر ماشین مدل 84 به بعد هست و گاهی (معمولا موقع تعویض دنده) صدای تق از زیر ماشین میاد، واشر سر اگزوز را عوض کنید.
3- اگر از قسمت صندلی های عقب رو دست اندازها صدای قرچ قرچ میاد ، قلاب های بالای صندلی رو نوار برق بپیچید و قلاب را بندازید سر جاش.
4- اگر از قسمت صندلی راننده صدای قرچ قرچ میاد کافیه یک بار دیگه ارتفاع صندلی را تنظیم کنید.
5- اگر از عقب و زیر ماشین صدا میاد معمولا مربوط به زاپاس هست. سعی کنید جعبه مخصوص جک را رو زاپاس بگذارید و یک پارچه حوله ای ضخیم هم رو جعبه مخصوص جک بگذارید، بعد از تو صندوق عقب پیچ زاپاس بند را کاملا سفت کنید. از زیر با دست زاپاس بند را تکان بدهید تا از سفت بودن آن مطمین شوید.
6- از گذاشتن چیزهای پر سر و صدا تو داشبورد خود داری کنید.
7- از گذاشتن چیزهای پر سر و صدا تو صندوق عقب د خود داری کنید، بهتره آچار چرخ هم از جای اصلیش در بیارید و دورش لنگ ماشین رو بگذارید.
چند جای دیگه هم هست که اگه لازم بود بعدا می نوسیم.
خيلي وقته يه صدا از توي داشبورد تقريبا پشت ضبط ولي پايين شنيده مي شه به اين صورت که وقتي ماشين سرده صدايي مثل شل بودن چيزي که توي دست انداز که ميره به شدت مي لرزه ولي وقتي ماشين گرم ميشه ديگه اين صدا شنيده نمي شه.کسي نتونسته بفهمه که صداي چيه از تمام دوستان عاجزانه خواهشمندم اگه کسي اطلاعي داره منو راهنمتيي کنه
z_qz54
7 March 2007, 10:51 PM
دوستان یک سوال دارم ، برای تیپ 2 ، میشه از شمع 3 یا 4 پلاتینه استفاده کرد؟ شدن که البته میشه ، منظورم حرارت بالاییه که ممکنه ایجاد کنه و اینکه اصلا تو راه رفتن و کشش ماشین موثره؟
ممنونم
چرا نمیشه ، هیچ مشکلی هم نداره و امکان نداره توی دما تاثیر بزاره و هیج فاکتوری جز تراکم بیشتر که خیلی ناچیزه تغییر نمیکنه.
تعميرگاه مركزي ايرانخودرو (خيابون آزادي . ابتداي يادگار امام) برو . اونجا از بقيه نمايندگي ها تخصصي تره . البته فكر كنم دنگ و فنگ داشته باشه و بايد نوبت بگيري . اما اگر بگي موردت خاصه و بقيه نمايندگي ها نتونستند حلش كنند حتماً زود پذيرشت ميكنند .
امروز صبح اول وقت ماشین رو بردم نمایشگاه گذاشتم برای فروش ، با تمام اشکالات و نقص ها هر قیمتی بخریند میدم بره شرش کم......
مشاینی که توی ایران نشه به ورت کامل تعمیرش کرد داشتنش مفت ارزش نداره....
abs-e1000
9 March 2007, 03:11 AM
دوستان یک سوال دارم ، برای تیپ 2 ، میشه از شمع 3 یا 4 پلاتینه استفاده کرد؟ شدن که البته میشه ، منظورم حرارت بالاییه که ممکنه ایجاد کنه و اینکه اصلا تو راه رفتن و کشش ماشین موثره؟
ممنونم
دوست عزیز بنده این کارو کردم و شمع چهار پلاتینه انداختم که به شدت پشیمون شدم و بعد از 2 ماه عوضش کردم و همون فابریکشو پیدا کردم و انداختم
مشکلاتی که ایجاد میکنه
اینقدر دمای موتور رو بالا برد که تو تابستون اصلا نمیشود به ماشین گاز بدی تو زمستون هم بازم داغ میکرد
تو شتاب هم تاثیر منفی گزاشته بود پیشنهاد میکنم که این کارو نکنی:icon_mad:
mghadimy
9 March 2007, 08:29 PM
با سلام
مدتی است که چراغ موتور در ماشین من روشن شده و پس از آن صدای سه بوق شنیده میشود
می خواستم بدانم چه مشکلی پیش امده است؟
romeo_1593
10 March 2007, 05:23 AM
با سلام
مدتی است که چراغ موتور در ماشین من روشن شده و پس از آن صدای سه بوق شنیده میشود
می خواستم بدانم چه مشکلی پیش امده است؟
باید اول ماشینتون دیاگ بشه تا معلوم شه مشکلش چیه
behzadov
10 March 2007, 07:43 PM
خيلي وقته يه صدا از توي داشبورد تقريبا پشت ضبط ولي پايين شنيده مي شه به اين صورت که وقتي ماشين سرده صدايي مثل شل بودن چيزي که توي دست انداز که ميره به شدت مي لرزه ولي وقتي ماشين گرم ميشه ديگه اين صدا شنيده نمي شه.کسي نتونسته بفهمه که صداي چيه از تمام دوستان عاجزانه خواهشمندم اگه کسي اطلاعي داره منو راهنمتيي کنه
دوست عزیز این صدا احتمالا از شل بودن یکی از بست های دریچه تهویه میانی خودروی شماست که در اثر گرم شدن خودرو از بین میره. این احتمال هم هست که یه پیچ یا مهره اضافه اون تو ول باشه. توصیه می کنم باهاش کنار بیاید، اگر نه تنها راه باز کردن داشبورت و چک کردن اتصلات هست.:icon_mad:
راه حل یه سری مشکلات عمومی 206:
1- جلوگیری از سرو صدای درها و بدنه--- ماهی یک بار کلیه درها و صندوق عقب رو گریسکاری کنید.
2- صدا از زیر ماشین ( بر اساس نوع و ماهیت صدا یکی از این روش ها) --- چک کردن بست های اگزوز جلو و عقب، گریسکاری میل محک، روغن کاری ژامبونیها، چک کردن گردگیر پلوس ها، تعویض هرز گرد تسمه
3- لرزیدن دنده--- اشکال در فنرهای پلوس
4- شتاب اولیه کم--- فیلر گیری موتور، تنظیم موتور و دیاگ کردن
5- مدل های 84 به بعد بهتره گریس خور ژامبونیهای عقب رو به ماشینشون اضافه کنند. 83 به پایین ها دارند. اگه نباشه بعد از مدتی عقب ماشین به سرو صدا می افته.
6- جلوگیری از بوجود آمدن مشکلات احتمالی برقی--- تعویض باتری با باتری MF در مدل های 84 به بعد
7- هر 10000 کیلومتر--- تعویض روغن ( توتال)، فیلتر هوا (سرکان)، فیلتر روغن (پورفلکس)، صافی بنزین (پورفلکس)
خیلی چیز های دیگه هم هست. دفعه بعد در مورد فنرها و کمک فنرها براتون صحبت می کنم.
بدرود:icon_cool
babialex
11 March 2007, 12:21 PM
ترمز زير پام ميلرزيد مخصوصا توي سرعت هاي بالا
لنت هارو عوض كردم و ديسك هم برام تراشكاري دادن و مشكلم حل شد اما الان بعد از گذشت 2 هفته بازم اين مشكل پيش اومده !!!!! به نظرتون مشكل از كجاست ؟
چند تا مشكل دارم
ماشين تا سرعت 120 تا رو خوب گاز ميخوره اما از اون به بعد خيلي زور ميزنه تا به 150 حتي برسه و جون نداره و موقعي كه سينه كش ميرسه ديگه افت سرعتش زياد ميشه اما تو كفي خوب راه ميره ....
موقع پيچيدن يه صداي قرچي از عقب سمت شاگرد مياد كه هنوز نفهميدم از چيه ؟!!
براي بهتر شدن شتاب و سرعت ماشين چه راه حلي پيشنهاد ميكنيد ؟
در ضمن ماشين تيپ 1 هستش ....
تفاوت هاي تيپ 1 با 2 و 3 و 5 در چيه ؟ ممنون
اینجانب
11 March 2007, 08:46 PM
5-مدل های 84 به بعد بهتره گریس خور ژامبونیهای عقب رو به ماشینشون اضافه کنند. 83 به پایین ها دارند. اگه نباشه بعد از مدتی عقب ماشین به سرو صدا می افته.
با تشکر
این ژامبونیها دقیقا چی و کجا هستند؟
ماشین من مدل 83 (تیپ 5) هست. آیا خودم میتونم به ژامبونیهاش گریس بزنم؟
چه نوع گریسی باید زد؟
behzadov
12 March 2007, 11:49 AM
با تشکر
این ژامبونیها دقیقا چی و کجا هستند؟
ماشین من مدل 83 (تیپ 5) هست. آیا خودم میتونم به ژامبونیهاش گریس بزنم؟
چه نوع گریسی باید زد؟
دوست عزیز
قبل از هر چیز بگم که خودروی شما چون مدل 83 هست گریس خور ژامبونیهای عقب رو داره و نیاز نیست کاری کنید.:icon_cool ایران خودرو در مدل های 84 به بعد این محفظه گریس خور رو فقط در چرخ های عقب حذف کرده که علتش رو نمی دونم. :icon_cry: اینم بگم این اطلاعات در مورد تیپ 2 هست شاید تو تیپ 5 هنوز وجود داشته باشه.
در مورد گریس خور به طور یقین اهمیت اون برای چرخ های جلو خیلی مهمتر از چرخ های عقب هست. اگه شما چرخ های ماشین رو باز کنید به راحتی ژامبونیها و گریسخور ها رو می بینید. اما نبودنش تو چرخ های عقب باعث می شه بعد از یکی دو سال کار با ماشین عقب ماشین به جیر جیر بیفته.
اگه می خواهید بدونید چه موقع مشکل ماشین از ژامبونیهاست، اگر دقیقا در هنگام حرکت ماشین صدای جیر جیر می کنه یا زمانی که پدال گاز رو به یکباره فشار میدی یا به یکباره رها میکنی به طوری که ماشین تقه بزنه به احتمال زیاد اشکال از ژامبونی چرخها هست. در این صورت باید ماشین رو برد پیش یه مکانیک با حوصله و وارد بگی چرخهای ماشینتو باز کنه و ژامبونیها رو برات گریس کاری کنه.
گریس کاریش کار سختی نیست اما کثیف کاری داره، فقط باید ببریش پیش یه مکانیک با حوصله. در حالت عادی تا زمانی که مشکلی پیش نیاد نیاز نیست ژامبونیها گریسکاری بشه به دلیل وجود همان محفظه گریس خور که به اندازه توش گریس هست. تو مدل های جدید ببرید این گریس خور رو اضافه کنید برای چرخ های عقب. نه زمان میبره نه هزینه. در ضمن نبودنش تو کوتاه مدت اشکالی ایجاد نمی کنه، اما تو دراز مدت باعث ایجاد صدا از عقب خودروتون می شه.
نمی دونم چه مدل گریسی خوبه، اما گریس هایی که غلیظ تر هستند و روانی کمتری دارند کیفیت مطلوب تری دارند.
m_eslam
12 March 2007, 04:00 PM
کسی سراغ داره از کجا میتونم فایل کتابچه 206 رو دانلود کنم؟ لطفا یکی راهنمایی کنه.
ضمنا" ادرس هایی رو که تا حالا تو سایت معرفی شده چک کردم ، اما فایلی ندیدم.
چاکریم.
abedinian
13 March 2007, 10:20 AM
سلام
کسی سراغ داره از کجا میتونم فایل کتابچه 206 رو دانلود کنم؟ لطفا یکی راهنمایی کنه.
ضمنا" ادرس هایی رو که تا حالا تو سایت معرفی شده چک کردم ، اما فایلی ندیدم.
چاکریم.
دوست عزيز يه تاپيكي داشتيم براي يوزر مانوال 206 بهتر بود اول يه سرچي مي كردين ولي خوب من آدرس سايت رو بهتون ميدم
http://www.ikco-randd.com/supportp.php
اميدوارم بدردتون بخوره
behzadov
13 March 2007, 04:05 PM
تاپيك ميزنيم سوال ميكنيم زود ميايين قفلش ميكنين
اينجا سوالامونو ميپرسيم كسي اصلا جواب نميده
پست ميزنيم اعتراض ميكنيم زود ميايين پاك ميكنيد !!!!
خيلي جالبه واقعا !! زود اين پست هم پاكش كنيد !!
دوست خوب،فکر کنم دو تا پست شما ادغام شده اند با هم.
در مورد سوال هاتون با توجه به اینکه ماشین تیپ 1 هست حتما باید کیلومتر بالایی داشته باشه. به طور کل وقتی حدود 100،000 کیلومتر با ماشین رفته باشید، ایرادات ماشین می تونه از خیلی چیز ها باشه. من به جای شما باشم یه صفر می خرم. عمر مفید این جور ماشین ها 120 هزار کیلومتره.
تفاوت های تیپ های مختلف 206 بار ها در موردش تو تاپیک های مختلف صحبت شده. یه جستجو کنید پیدا می شه.
babialex
13 March 2007, 04:37 PM
ماشين 76 هزار تا كار كرده و 1 ماه پيش خريدم
يعني مشكلاتشو حل كنم فايده نداره ؟
به نظر من 206 هاي قديمي از صفر هاي الان با كيفيت تر هستند
توي تاپيك هاي ديگه تفاوت هاي 206 تيپ 1 با 2 رو پيدا نكردم
shahram2006_m
14 March 2007, 02:00 AM
تفاوت تیپ 1 نسبت به 2:
1.تغییر فرمان
2.تغییر ضبط صوت
3.تغییر ساعت دیجیتال
4.تغییر رنگ نشان گر های پشت آمپر.
اینجانب
14 March 2007, 07:58 AM
اگر اشتباه نکنم تیپ 1 سیستم برقش غیر مولتی پلکس است.
behzadov
14 March 2007, 11:39 AM
ماشين 76 هزار تا كار كرده و 1 ماه پيش خريدم
يعني مشكلاتشو حل كنم فايده نداره ؟
به نظر من 206 هاي قديمي از صفر هاي الان با كيفيت تر هستند
کاملا در مورد کیفیت درست می گویید. مدل های قدیمی تر بهتر هستن از نظر فابریک بودن قطعه ها. اما به هر حال یه فاکتور هم میزان کارکرد ماشین هست. کلا 206 به دلیل ویژگیهای خاصی که داره دست دومش شانسیه یه مقدار، بستگی داره صاحبه اولش چه جوری باهاش تا کرده باشه. ماشینیه که اگه بهش برسی سال ها ماشینه و اگه نرسی بعد از دو سال باید عوضش کنی.
در مورد مشکلات ماشین.
مشکل ترمزتون رو نمی دونم از چی می تونه باشه!
کم بودن شتاب می تونه با دیاگ کردن، تمیز کردن استیپر یا فیلر گیری حل بشه. اگه ماشین تو سرعت بالا کم میاره شاید لازم باشه سوپاپ ها یا سیستم جرقه زنی بازدید بشه. حتی می تونه از صفحه کلاچ هم باشه. صفحه کلاچ عوض شده تا حالا؟ رو 60 تا 70 هزار باید عوض شه.
صدا از عقب ماشین باید چرخ های عقب باز بشه و یه بازدید و گریسکاری انجام بدید. شاید ژامبونی هاتون ایراد داشته باشه.
یه مکانیک مطمین و خوب می شناسم اگه خواستید تو ایمیل براتون ادرسش رو می دمم. :icon_cool
behzadov
14 March 2007, 12:51 PM
تو یکی از پست هام قول داده بودم در مورد سیستم فنر ها ی ماشین براتون صحبت کنم:
در مورد 206 ساخت ایران به دلیل نا مناسب بودن کیفیت جاده ها در خیلی از جاها، ایران خودرو از فنر هایی با ارتفاع زیاد تر از استاندارد و حد معمول استفاده می کنه. این کار هم یه سری محاسن داره هم یه سری معایب.
محاسن: رو دست انداز ها کف ماشین به جایی نمی خوره، در تصادف از جلو احتمال آسیب دیدن کاپوت ماشین کمتر میشه، به راحتی میشه 5 نفرو سوارش کرد و تو شهر چرخید.
معایب: تو سرعت بالا هندلینگ ماشین ضعیف هست، تو سرعت بالا سر پیچ پایداری ماشین کمتره، ماشین از لحاظ ظاهری زیبایی کمتری داره.
اگه می خواهید بهترین انتخاب رو داشته باشید و ماشینتون استاندارد 206 های اروپا رو داشته باشه، قبل از هر چیز از بریدن و کوتاه کردن فنر های جلو دوری کنید که فاتحه جلو بندی خونده میشه. حتما فنر اصل پژو فرانسه رو بندازید، قیمتش گرونه یه کم حدود 170 تومانه، اما ارتفاع ماشین حدود 5 سانتی متر میاد پایین و چون کمک اصل هست ماشین نرم تر هم میشه رو دست انداز ها بر عکس تصور قبلی، جلو بندی به هیچ وجه آسیب نمی بینه از همه نظر رو رانندگی تاثیر میگذاره. اگه 180 هم برید ماشین لرزش یا عدم تعادل نداره بلکه بیشتر به زمین می چسبه.
فنر بیش از حد کوتاه نندازید که جز دردسر چیزی نداره. استاندارد برای موتور های 1400 فنر نمره 30 و برای موتور های 1600 فنر نمره 32 هست. این فنری که الان رو ماشینه استاندارد نیست و حدود 5 تا 7 سانتی متر ارتفاع ماشین میاد پایین.
عقب ماشین فقط تنظیم میشه ارتفاعش بر حسب اینکه شما معمولا چند نفره از ماشین استفاده می کنید. اگه همزمان لاستیک هاتون هم عوض کنید و لاستیک 205/60/R14 بندازید که دیگه بهترین کاره. این لاستیک ها همون اندازه معمول هست فقط عریض تر هستند و تو هندلینگ خیلی موثرند، نگران نباشید فرمونتون سفت نمی شه. به راحتی میشه با 5 نفر تو ماشین هم رانندگی کرد، فقط رو دست اندازهای بلند باید خیلی آروم برید.
اگه اهل سرعت هستید و زیبایی ماشین براتون مهمه و پول رینگ اسپرت رو هم ندارید از انجام دادن این کار پشیمون نمیشید. تو خیابون خیلی دیدم که کسی رینگ و لاستیک انداخته اما فنر هاشو عوض نکرده. نظر شخصیه من اینه که اهمیت تعویض فنرها خیلی بیشتر از رینگ و لاستیکه. 2 جفت لاستیکه پهن با یه جفت فنر لول پژو نمره 30 یا 32 ماشینتونو حسابی رو فرم میاره. امتحان کنین پشیمون نمی شید.
babialex
14 March 2007, 02:25 PM
کاملا در مورد کیفیت درست می گویید. مدل های قدیمی تر بهتر هستن از نظر فابریک بودن قطعه ها. اما به هر حال یه فاکتور هم میزان کارکرد ماشین هست. کلا 206 به دلیل ویژگیهای خاصی که داره دست دومش شانسیه یه مقدار، بستگی داره صاحبه اولش چه جوری باهاش تا کرده باشه. ماشینیه که اگه بهش برسی سال ها ماشینه و اگه نرسی بعد از دو سال باید عوضش کنی.
در مورد مشکلات ماشین.
مشکل ترمزتون رو نمی دونم از چی می تونه باشه!
کم بودن شتاب می تونه با دیاگ کردن، تمیز کردن استیپر یا فیلر گیری حل بشه. اگه ماشین تو سرعت بالا کم میاره شاید لازم باشه سوپاپ ها یا سیستم جرقه زنی بازدید بشه. حتی می تونه از صفحه کلاچ هم باشه. صفحه کلاچ عوض شده تا حالا؟ رو 60 تا 70 هزار باید عوض شه.
صدا از عقب ماشین باید چرخ های عقب باز بشه و یه بازدید و گریسکاری انجام بدید. شاید ژامبونی هاتون ایراد داشته باشه.
یه مکانیک مطمین و خوب می شناسم اگه خواستید تو ایمیل براتون ادرسش رو می دمم. :icon_cool
ممنون ميشم حتما مكانيك رو بهم معرفي كنيد تا بهش سري بزنم
ماشين رو من از خانمي خريدم كه فقط براي رفتن به سر كارش از خودرو استفاده ميكرده و خيلي به ندرت از تهران هم خارج شده و ايشون توي يك ارگان دولتي كار ميكرده و اهل بد رانندگي كردن نبوده و مسافرت هاشونو هم با ماشين همسرش ميرفتن به خاطر همين ماشين خيلي سالمه و تا حالا اصلا تصادف نداشته به جز 2 - 3 تا خراش جزيي روي بدنه
من لنت ها رو عوض كردم و ديسك ها هم يه بار تراشكاري رفته اما باز اين مشكل به وجود اومده كه ترمز زير پا ميلرزه
بعضي اوقات ماشين اصلا گاز نميخوره مخصوصا وقتي ميزارم دنده يك و ميخام راه بيافتم و گاهي اوقات خاموش ميشه
جديدا هم از دنده يك كه ميخام برم دنده 2 يه صواي قرچ دو سه ثانيه اي از جلوي ماشين كه فكر كنم از زير باشه مياد البته گاهي اوقات
من لاستيك هاي 205 انداختم كه مدتيه عقب ماشين ميكوبه با اينكه رينگ معمولي 15 انداختم زيرش !!
تو یکی از پست هام قول داده بودم در مورد سیستم فنر ها ی ماشین براتون صحبت کنم:
در مورد 206 ساخت ایران به دلیل نا مناسب بودن کیفیت جاده ها در خیلی از جاها، ایران خودرو از فنر هایی با ارتفاع زیاد تر از استاندارد و حد معمول استفاده می کنه. این کار هم یه سری محاسن داره هم یه سری معایب.
محاسن: رو دست انداز ها کف ماشین به جایی نمی خوره، در تصادف از جلو احتمال آسیب دیدن کاپوت ماشین کمتر میشه، به راحتی میشه 5 نفرو سوارش کرد و تو شهر چرخید.
معایب: تو سرعت بالا هندلینگ ماشین ضعیف هست، تو سرعت بالا سر پیچ پایداری ماشین کمتره، ماشین از لحاظ ظاهری زیبایی کمتری داره.
اگه می خواهید بهترین انتخاب رو داشته باشید و ماشینتون استاندارد 206 های اروپا رو داشته باشه، قبل از هر چیز از بریدن و کوتاه کردن فنر های جلو دوری کنید که فاتحه جلو بندی خونده میشه. حتما فنر اصل پژو فرانسه رو بندازید، قیمتش گرونه یه کم حدود 170 تومانه، اما ارتفاع ماشین حدود 5 سانتی متر میاد پایین و چون کمک اصل هست ماشین نرم تر هم میشه رو دست انداز ها بر عکس تصور قبلی، جلو بندی به هیچ وجه آسیب نمی بینه از همه نظر رو رانندگی تاثیر میگذاره. اگه 180 هم برید ماشین لرزش یا عدم تعادل نداره بلکه بیشتر به زمین می چسبه.
فنر بیش از حد کوتاه نندازید که جز دردسر چیزی نداره. استاندارد برای موتور های 1400 فنر نمره 30 و برای موتور های 1600 فنر نمره 32 هست. این فنری که الان رو ماشینه استاندارد نیست و حدود 5 تا 7 سانتی متر ارتفاع ماشین میاد پایین.
عقب ماشین فقط تنظیم میشه ارتفاعش بر حسب اینکه شما معمولا چند نفره از ماشین استفاده می کنید. اگه همزمان لاستیک هاتون هم عوض کنید و لاستیک 205/60/R14 بندازید که دیگه بهترین کاره. این لاستیک ها همون اندازه معمول هست فقط عریض تر هستند و تو هندلینگ خیلی موثرند، نگران نباشید فرمونتون سفت نمی شه. به راحتی میشه با 5 نفر تو ماشین هم رانندگی کرد، فقط رو دست اندازهای بلند باید خیلی آروم برید.
اگه اهل سرعت هستید و زیبایی ماشین براتون مهمه و پول رینگ اسپرت رو هم ندارید از انجام دادن این کار پشیمون نمیشید. تو خیابون خیلی دیدم که کسی رینگ و لاستیک انداخته اما فنر هاشو عوض نکرده. نظر شخصیه من اینه که اهمیت تعویض فنرها خیلی بیشتر از رینگ و لاستیکه. 2 جفت لاستیکه پهن با یه جفت فنر لول پژو نمره 30 یا 32 ماشینتونو حسابی رو فرم میاره. امتحان کنین پشیمون نمی شید.
جايي رو آشنا داريد كه اين فنر رو اصليشو داشته باشه ؟
تفاوت تیپ 1 نسبت به 2:
1.تغییر فرمان
2.تغییر ضبط صوت
3.تغییر ساعت دیجیتال
4.تغییر رنگ نشان گر های پشت آمپر.
ميشه فرمان تيپ 3 رو روي تيپ 1 انداخت ؟
قيمت فرمون تيپ 3 يا 5 چنده ؟
behzadov
14 March 2007, 03:36 PM
لطفا به من یه ایمیل مستقیم بزنید تا ادرس ها رو بدم خدمتتون: behzadov@yahoo.com
good_pesar
15 March 2007, 12:49 AM
با سلام
من تیپ 6 دارم مدل 83 و 45000 تا هم کار کرده جدیدا یک مشگل عجیب غریب پیش اومده دو تا نمایندگی بردمش ولی حل نشد مشگل از این قراره :
وقتی که ماشین سرده بیشتر صبحا بعد از طی سه چهار کیلومتر در حالت D یهو ماشین یه لرزش خفیف میکنه و صدایی مثل کوبیدن مشت روی کاپوت از تو کاپوت شنیده میشه و بعد در حالی که نشانگر های اسپرت و رانندگی در برف در کنار حرف D روی صفحه نمایش گر چشمک میزن صدای سه بوق شنیده میشه وقتی که این اتفاق میوفته ماشین دیگه از دنده 2 بالاتر نمیره - دنده به حالت منو آل نمیره و همچنین از قدرت ماشین به طور محسوس کم میشه و تنها راه حل اینه که بزنم کنار ماشین رو برای چند ثانیه خاموش کنم و مجددا روشن کنم تو آخرین نمایندگی که بردمش یکی بهم گفت که بعید بنظر میرسه که مشگل سخت افزاری داشته باشه و احتمال زیاد مشگل از سیستم نرم افزاری و کامپیتری ماشینه یه چیز هایی هم در مورد کد گیربوکس و این چیزا میگفت که خودش هم درست سر در نمیورد .
حالا کسی چیزی به نظرش میرسه ؟ یا میدونه کجا میتونه این مشگل رو حل کنه ؟
sajjadnegaresh
16 March 2007, 12:09 AM
:icon_razz
در صورتي كه جوابي براي تاپيك نداريد ، لطفا سكوت كنيد. با تشكر
wolf23
19 March 2007, 04:21 PM
دوستان سلام.
من یک 206 تیپ 5 اسپرت مدل 83 خریدم، از ماشین رازیم اما دو تا چیزش منو اذاب میده:
اول اینکه موقع معکوس کشیدن یا تعویض دنده روی دور موتور بالا ماشین یک لحظه دل میزنه بعد عادی میشه که اصلا نفهمیدم از چیه.
دوم و مهمتر اینکه ماشین به هیچ وجه حتی در کفی از 165 بالا تر نمیره که این مورد واسه من که خیلی سرعت و کند ماشین برام مهمه اذاب آوره.
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
مشخصات: ماشین 50000 کارکرده با رینگ 16 لاستیک 205 با فاق 50 ، دارای فیلتر هوای اسپرت خوب.
دنده دو ماشین در دور موتور بسیار بالا به 90 میرسه و توی کفی و سرعت بالا وقتی از 4 به 5 میرم عملا هیچ تاثیری تو سرعتم حتی در دراز مدت نداره و فقط دور موتور رو میاره پایین.
mohammad_138611
23 March 2007, 12:41 PM
سلام
تیپ 5 تحویل بهمن 85
2500 کارکرد
180 تا به زور می رفت!!! دور موتور حدودآ 5200 بالاتر هم نمی رفت
3 سرنشین باد نمیومد (انگشتمو خیس کردم دیدم باد نمیاد:icon_arro )
باد لاستیکها مناسب جاده
دنده هارو کامل پر کردم
ولی از این میسوزم که یک از ریو با 5 سرنشین ( مسلمآ مسافر بودند با کلی وسیله!!!) نتونستم سبقت بگیرم یعنی اون پاشو کرده بود توی موتور کنار من میومد منم هویجوووووور :icon_bigg
چراااااااااااااا؟
طبیعیه؟
جایی که ریو 180 تا با ظرفیت کامل میره تیپ 5 با 3 سرنشین طبیعیه؟
یا شایدم به خاطر ایرانی شدن مقداری از موتور و گیربکس هست؟؟؟:icon_bigg :icon_bigg :icon_bigg
m16586
23 March 2007, 09:07 PM
با سلام
من تیپ 6 دارم مدل 83 و 45000 تا هم کار کرده جدیدا یک مشگل عجیب غریب پیش اومده دو تا نمایندگی بردمش ولی حل نشد مشگل از این قراره :
وقتی که ماشین سرده بیشتر صبحا بعد از طی سه چهار کیلومتر در حالت D یهو ماشین یه لرزش خفیف میکنه و صدایی مثل کوبیدن مشت روی کاپوت از تو کاپوت شنیده میشه و بعد در حالی که نشانگر های اسپرت و رانندگی در برف در کنار حرف D روی صفحه نمایش گر چشمک میزن صدای سه بوق شنیده میشه وقتی که این اتفاق میوفته ماشین دیگه از دنده 2 بالاتر نمیره - دنده به حالت منو آل نمیره و همچنین از قدرت ماشین به طور محسوس کم میشه و تنها راه حل اینه که بزنم کنار ماشین رو برای چند ثانیه خاموش کنم و مجددا روشن کنم تو آخرین نمایندگی که بردمش یکی بهم گفت که بعید بنظر میرسه که مشگل سخت افزاری داشته باشه و احتمال زیاد مشگل از سیستم نرم افزاری و کامپیتری ماشینه یه چیز هایی هم در مورد کد گیربوکس و این چیزا میگفت که خودش هم درست سر در نمیورد .
حالا کسی چیزی به نظرش میرسه ؟ یا میدونه کجا میتونه این مشگل رو حل کنه ؟
به دلیل کثیفی روغن گیربکس اون دو علامت چشمک زن می شوند باید ببری نمایندگی تا روغن گیربکس رو عوض کنند
z_qz54
23 March 2007, 09:08 PM
wolf23 عزیز پیشنها دمیکنم که یک بار انژکتور شویی کنید و موتور شویی هم بد نیست.
یک تست دیاک هم میتونه احتمال وجود اشکال و نشون بده.
نمیشه اینطور چیزی گفت.
mohammad_138611
دوست عزیز ، زیادی به ماشینی که تازه تحویل گرفتید فشار نیارید برای سرعت
اگر میخواهید خوب آبندی کنید ؛به صورت متعادل گاز زیاد بدید(گرچه نیازی به آبندی نداره ولی همه اینها حرفه)
شرایط مشکلی داشته
چون 206 تیپ 5 حداقل 210 تا رو دیدم که رفته.
باید بار دیگر تست کنید.احتیاط هم فراموش نشه
mahyarmn2
24 March 2007, 12:52 PM
من ماشینم بردم کیلوئتر سازی سرعت سنج کار نمیکنه چراغ ای بی اس و ایربگ روشن میمونه کیلوئتر هئ ثابت مونده
Abolfazl2006_p
24 March 2007, 03:52 PM
دوست عزيز اگه امكان داره مي خواستم قيمت خريد ماشينت رو بدونم
دوست عزیز این مسائل را در pm مطرح فرمایید
ازهمکاری شما سپاسگزارم
aliazad49
24 March 2007, 04:13 PM
سلام دوستان
ماشين من مدل 83 است
دماي اب در دندههاي 3و4 در زمستان زير 90 مياد ولي وقتي سرعت کم ميشه و دنده کم ميشه دما ميره بالا تا 99
در تابستون هم با کولر تا 106 هم مياد در صورتي که قبلا تا 95 بيشتر نمي امد لطفا راهنمايي کنييد
abs-e1000
24 March 2007, 04:33 PM
با عرض سلام خدمت دوستان و تبریک سال نو
1-من 206 تیپ 2 دارم مدل 82 هست با 40000 هزارتا کارکرد همه چیزش خوبه ولی موقعی که موتور رو روشن میکنم و موتور سرده میخای گاز بدی 2 ثانیه تا خیر داره بعد گاز میخوره
2-وقطی میزاری تو دنده 1 میخار راه بیفتی ماشین شروع میکنه به لرزیدن و چون 2 بار از روی این دست انداز بزرگا پریدم {شب بود ندیدم} فکر میکنم دسته موتور شکسته حالا میخام نظر شما رو هم بدونم
3-من اصولا تمام دنده هارو تا ته پر میکنم میخام بدونم در این شرایط درجه موتور رو 100 تا 110 هست که مشکل نداره
4- دنده عقب هم بد جا میره که بازم فکر کنم به خاطر دسته موتور هست نمایندگی بردم یکم ور رفت گفت بهتر نمیشه
اگر میتونید راهنمایی کنید ممنون میشم
z_qz54
24 March 2007, 05:51 PM
سلام دوستان
ماشين من مدل 83 است
دماي اب در دندههاي 3و4 در زمستان زير 90 مياد ولي وقتي سرعت کم ميشه و دنده کم ميشه دما ميره بالا تا 99
در تابستون هم با کولر تا 106 هم مياد در صورتي که قبلا تا 95 بيشتر نمي امد لطفا راهنمايي کنييد
1.ترموستات رو چک کنید2.ترمو سوئیچ
با عرض سلام خدمت دوستان و تبریک سال نو
1-من 206 تیپ 2 دارم مدل 82 هست با 40000 هزارتا کارکرد همه چیزش خوبه ولی موقعی که موتور رو روشن میکنم و موتور سرده میخای گاز بدی 2 ثانیه تا خیر داره بعد گاز میخوره
2-وقطی میزاری تو دنده 1 میخار راه بیفتی ماشین شروع میکنه به لرزیدن و چون 2 بار از روی این دست انداز بزرگا پریدم {شب بود ندیدم} فکر میکنم دسته موتور شکسته حالا میخام نظر شما رو هم بدونم
3-من اصولا تمام دنده هارو تا ته پر میکنم میخام بدونم در این شرایط درجه موتور رو 100 تا 110 هست که مشکل نداره
4- دنده عقب هم بد جا میره که بازم فکر کنم به خاطر دسته موتور هست نمایندگی بردم یکم ور رفت گفت بهتر نمیشه
اگر میتونید راهنمایی کنید ممنون میشم
1.طبیعیه
2.منم فکر کنم از دسته موتوره
3.شاید نیاز به جرم گیری و یا تعویض مایع خنک کننده داشته باشه.
4.حدید شاید خراب شده
aliazad49
25 March 2007, 10:51 AM
سلام دوستان
ماشين من مدل 83 است
وقتي ماشين سرده از حالت دنده 1 به 2 وقتي دور پايينه يه قرقر ميکنه .البته وقتي گرمتر ميشه کمتر ميشه.البته اول تا سرده بوي دود هم از زير ماشين حس ميشه. به اگزز ساز نشون دادم ميگه مشکل نداره.لطفا راهنمايي کنيد .
ماشين من 206 است 83تيپ 2 من اين مشكل را دارم از پاسال تابستان هنگام استفاده در جاده با کولر درجه حرارت خيلي بالا ميايد حتي بعضي مواقع ابه 106 نيز ميرسه مواقع با دور موتور بالاي 4000 از .
از اساتيد خواهشمند ام راهنمائي فرمايند.
1-ايا ماشين مشكل پيدا كرده مشكل آن از كجاست؟
2-چگونه ميتوان اين مشكل را حل كرد ؟ (راه حل آن و يا اضافه كردن آپشن و يا.....
harzaabe
25 March 2007, 08:53 PM
سلام دوستان
ماشين من مدل 83 است
وقتي ماشين سرده از حالت دنده 1 به 2 وقتي دور پايينه يه قرقر ميکنه .البته وقتي گرمتر ميشه کمتر ميشه.البته اول تا سرده بوي دود هم از زير ماشين حس ميشه. به اگزز ساز نشون دادم ميگه مشکل نداره.لطفا راهنمايي کنيد .
ماشين من 206 است 83تيپ 2 من اين مشكل را دارم از پاسال تابستان هنگام استفاده در جاده با کولر درجه حرارت خيلي بالا ميايد حتي بعضي مواقع ابه 106 نيز ميرسه مواقع با دور موتور بالاي 4000 از .
از اساتيد خواهشمند ام راهنمائي فرمايند.
دوستان بايد بدونند که صبح به صبح که ميخواهد از ماشين های پژو استفاده کنند بايد صبر کنند تا موتور گرم بشه ، حتی بعضی ها ميگند بايد صبر کرد تا دما نزديک نود برسه.
دوست عزيز راديات را چک کنيد و از وجود ضد يخ و ضد جوش اطمينان حاصل کنيد ، در ضمن بايد بدونيد که 206 ، 2 مرحله هوا گيری داره ، يکی از پيچ مخصوص و ديگری از زيره سرسيلند که به آچار پروانه اي احتياج هست. در تابستان اگر دما بالا مياد نگران نباشيد ، مگر اينکه چراغ stop شروع به چشمک زدن بکنه.تيپ 2 سابق من اين طوری شده بود و با تعويض ترموستات با ترموستات پيکان مشکلم حل شد.
aliazad49
26 March 2007, 09:20 AM
ممنون از راهنمايي استادانه شما در مورد ترمواستات ولي قرقر قبلا نبود .حتي دسته موتور ها را هم چک کردم سالم بودن.البته گفته بودم يه مقدار بوي دود زير ماشين مياد وصداي موتور هم بيشتر شده.
لطفا راهنمايي کنيد
reza44
26 March 2007, 12:13 PM
ماشین من تیپ 5 هستش که یه صدای سوت یا جرینگ جرینگ ازش میاد (و بیشتر وقتی ماشین سرد باشه )و وقتی کلاژ رو میگیرم صدا کمتر میشه
نشون تعمیرکار که دادم میگفت از گیر بکس هستش و همه 206 ها اینطورین و مشکلی نداره
نظر شما چیه و آیا ماشین شما هم اینطوریه؟
harzaabe
26 March 2007, 11:17 PM
ماشین من تیپ 5 هستش که یه صدای سوت یا جرینگ جرینگ ازش میاد (و بیشتر وقتی ماشین سرد باشه )و وقتی کلاژ رو میگیرم صدا کمتر میشه
دوست عزيز ماشين شما واسکازين نداره
سريعا پيگيری کنيد وگر نه خرج رو دستتون ميزاره
البته ممکنه اين صدا ديگه بمونه
romeo_1593
28 March 2007, 01:10 AM
من یه سوال در مورد لنت ترمز جلو 206 داشتم :
من چندی قبل لنت رو عوض کردم و نمایندگی ظاهرا لنت تقلبی به من انداخته چون موقع حرکت صدای وحشتناک بلبلی میده و با کوچکترین اشاره به پدال ترمز دا قطع میشه و بعد از چند ثانیه دوباره شروع میکنه ، دوستان اینجا به من گفتن که باید 2 تا شیار روی لنت بندازم تا مشکل حل شه !!!!!!
میشه به من توضیح بدید که جریان این شیارها چیه ؟ باید باشه یا نباشه و اینکه در قدرت ترمز تاثیر منفی داره یا نه و اینکه چرا خود کارخونه این کار رو نکرده.اینی که به من فروختن والئو هستش ، قبلاهم همین لنت رو داشتم ولی ظاهرا اصل بود چون 30000 تا کارکرد و هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم.....دوستان اینجا گفتن که لنت جلو اصلی 206 بوش هست که این شیارها رو داره ؟ اگر هم کسی از دوستان بتونه از هر دوی والئو و بوش عکس بزاره هم خیلی عالی میشه
ممنون میشم راهنماییم کنین
nima_32ir
28 March 2007, 10:43 AM
سلام
من ماشینم تو دنده 2 و 4 دسته دنده میلرزه رفتم مکانیکی گفت فنرهای پلوس خرابه عوض کرد بازهم همینطور بود گفت دسته موتور ایراد داره دسته موتورها رو هم عوض کرد باز همون مشکل رو داره
چیکار باید کرد؟
دوست عزیز شما اول واسکازین رو عوض کنید واسکازین Totalیا Liqumoliاستفاده کنید
اگر صدا قطع نشد ایراد از بلبرینگ شفت گیربکس هست 4 تا بلبرینگ داره شفت گیربکس که باید باز بشه
و معلوم بشه کدوم ایراد داره قیمت بلبرینگ ها هم از 25000 تومان تا 38000 هزار تومان برای هر عدد میباشد
سرپوش رو که باز کرد یه تیکه فلز با اندازه مشخص و نازک میزاشت بین بالای سوپاپ و یه میله کوچیک که به سوپاپ نیرو برای باز شدن وارد میکنه....بعد پیچ بالاش رو اینقدر شل و سفت میکرد تا به یه حدی که خودش میدونست یفت بشه....من کلا در این موارد آدم واردی نیستم که بتونم بیشتر از این کمکی کنم....فقط مشاهداتم رو گفتم چون بالا سر یارو وایساده بودم
شما اینقدر کار کردین با ماشینتون چقدر دردسر براتون داشته چون مال من 87000 تا کار کرده میخوام بدونم نگرش دارم یا نه.....آیا بعدا خرج زیاد رو دستم میزاره ؟
مال شما چه تیپی و مال چه سالیه ؟
مال من تیپ 2 و مال 1381 هستش
ممنون از وقتتون
اگرماشین از اول دست خودتون بوده نگه دارش اگر نه به کیلومتر کارکرد ماشین نگاه نکن چون من خودم ماشینم مدل 80 تیپ 1 هست و 156000کیلومتر کار کرده ولی خدایش وقتی گاز و میگیرم راحت 190تا رو پر میکنه بدون هیچ درد سری
خواهش میکنم:icon_cry: یعنی هیچ کس نظری نداره هر روز یک بار و فقط یک بار این مشکل رو تجربه میکنم ؟؟
به به:icon_surp رئیس ما هم که تیپ 6 داره راستی مبارکه . یک همچین مشکلی رو شما تجربه نکردی؟:icon_redf
طبق پاره نمیشه ولی شما میتونید بعد از باز کردن طبق ها بوش طبق رو عوض کنید و قیمت هر بوش طبق 5500 تومان میباشد یعنی شما 22 تا 25 هزار تومان هزینه میکنید نه 90 هزار تومان
aliazad49
29 March 2007, 10:18 AM
دوستان سلام
همانطوري که قبلا عرض کردم در هنگام حرکت از دنده 1 به 2 با دور پايين در قسمت سمت راننده يک صداي قر قر مياد .قبلا اينطوري نبود .لطفا راهنمايي کنيد
متشکرم
جابری
29 March 2007, 11:31 AM
پژو 206 تیپ 5 دارم میخوام آب بندی کنم، چطور بهترینه؟
z_qz54
29 March 2007, 06:50 PM
میگند نیازی به آب بندی نداره؟
در رابطه با آبندی تاپیک نبود؟!
talar2006
4 April 2007, 05:04 PM
سلام خدمت دوستان عزیز
من یه206 تیپ5 دارم که متاسفانه هراز چند گاهی موتورش شروع میکنه
به لرزش وسنسور عیب یابش روشن میشه وقتی ماشین رو میبریم زیردیاگ
میگه مشکل از جرقه هست شمع ها رو باز میکنیم خود شمعها هیچ مشکلی ندارن اما یکی از شمعها جرقه نمیزنه
کد خطا رو میگیرن مشکل حل میشه ولی بعد از مدتی موتور شروع میکنه به لرزش
و دیاگ میگه مشکل از جرقست
میخواستم بدونم امکان داره مشکل جرقه از یه قسمت دیگه مثل کوئل باشه که خطا جرقه میده؟ و نهایتا به شمع منتقل میشه؟
در ضمن بگم که شمعها رو چهار ماه پیش اونم از نوع بوش و اصلش عوض کردیم
ممنون میشم از پاسخ دوستان
z_qz54
4 April 2007, 05:55 PM
شاید کوئلتون مشکل داره.
هرکوئل جداگانه سوئیچ میکنه برای برق طبق گفته دوستان
behzadov
4 April 2007, 07:11 PM
اگه شمع های قبلیتون سر قرمز بودن (از نوع شمع هایی که داغ تر میشن) ممکنه که واشر دور محفظه شمع یه کم دفرمه شده باشه در اثر گرما. این واشر جدا از شمع هست و وقتی این اتفاق میفته تو دیاگ اینجور نشون میده که یه شمع خوب کار نمی کنه در صورتی که فقط اون واشر لازمه عوض بشه و ایراد از شمع نیست. لرزش موتور باید به دلیل همین ایراد کذایی باشه که کامپیوتر ماشین رو گیج می کنه. برای همین همیشه فقط شمع های اصل و مخصوص 206 رو استفاده کنید. این شمع ها کمتر از شمع های معمولی داغ میشن. :icon_cool
سلام خدمت دوستان عزیز
میگه مشکل از جرقه هست شمع ها رو باز میکنیم خود شمعها هیچ مشکلی ندارن اما یکی از شمعها جرقه نمیزنه
میخواستم بدونم امکان داره مشکل جرقه از یه قسمت دیگه مثل کوئل باشه که خطا جرقه میده؟ و نهایتا به شمع منتقل میشه؟
شاید از بست اگزوز جلویی باشه. ماشین رو ببرید رو چال سینیش رو باز کنید و واشر سراگزوز رو چک کنید.:icon_cool
دوستان سلام
همانطوري که قبلا عرض کردم در هنگام حرکت از دنده 1 به 2 با دور پايين در قسمت سمت راننده يک صداي قر قر مياد .قبلا اينطوري نبود .لطفا راهنمايي کنيد
متشکرم
talar2006
4 April 2007, 10:37 PM
با توجه به جواب دوستان 3 راه وجود داره
1.تعویض کوئل که نمایندگی این کار رو انجام میده
2.چک کردن واشر دور محفظه شمع
3.چک کردن واشر سر اگزوز جلو
اتفاقا یه بارواشراگزوزجلومشکل پیداکرده بود احتمال داره دوباره مشکل پیداکرده باشه
اخه من یه بارکاتالیزورتیپ5رو برداشتم ولی بدش پشیمون شدم ماله تیپه2روجاش گذاشتم
البته به من گفتن که فرقی نداره چون سنسوردوم اکسیزن تیپ5 (که بعدازکاتالیزور هست)بایک پیچ کور شده
ولی سوال من اینه که بست اگزوز جلو چه ربطی به خطای جرقه داره؟و جرقه نزدنه یکی از شمعها؟
behzadov
5 April 2007, 01:28 AM
یکی دو تا پست منو ادغام کرده برای همین شما اشتباه کردید.
با توجه به جواب دوستان 3 راه وجود داره
1.تعویض کوئل که نمایندگی این کار رو انجام میده
2.چک کردن واشر دور محفظه شمع
3.چک کردن واشر سر اگزوز جلو
اتفاقا یه بارواشراگزوزجلومشکل پیداکرده بود احتمال داره دوباره مشکل پیداکرده باشه
اخه من یه بارکاتالیزورتیپ5رو برداشتم ولی بدش پشیمون شدم ماله تیپه2روجاش گذاشتم
البته به من گفتن که فرقی نداره چون سنسوردوم اکسیزن تیپ5 (که بعدازکاتالیزور هست)بایک پیچ کور شده
ولی سوال من اینه که بست اگزوز جلو چه ربطی به خطای جرقه داره؟و جرقه نزدنه یکی از شمعها؟
abs-e1000
5 April 2007, 02:47 AM
دوستان ماشین بنده بعد از گرم شدن وقطی جای خلوت کار میکنه یک صدای تق تق از توی موتور میاد که انگار یچیزی شل هست
دوم اینکه ماشین من مدل 82 هست و 40 هزارتا کار کرده البطه با دور موتور بالا و تیپ 2 ولی هر چی زور میزنم از 150 تا بیشتر نمیره
پیشا پیش از راهنمایی شما سپاس گزارم
harzaabe
5 April 2007, 04:10 AM
دوستان ماشین بنده بعد از گرم شدن وقطی جای خلوت کار میکنه یک صدای تق تق از توی موتور میاد که انگار یچیزی شل هست
دوم اینکه ماشین من مدل 82 هست و 40 هزارتا کار کرده البطه با دور موتور بالا و تیپ 2 ولی هر چی زور میزنم از 150 تا بیشتر نمیره
پیشا پیش از راهنمایی شما سپاس گزارم
يه فيلر برو
اگه عيبی داشته باشه معلوم ميشه
ممکن هم هست اشکال از شمع ها باشه
007pooya
9 April 2007, 08:10 PM
یه مشکل خیلی عجیب برام پیش اومده!!
ماشین من تو مواقع عادی هیچگونه مشکلی نداره ولی وقتی بارون میاد گازش دچار مشکل میشه
یعنی گیر میکنه و مخصوصا" بعد از توقف وقتی میخوام حرکت کنم گاز میدم ولی ماشین حرکت نمیکنه!!
در موقع توقف هم عقربه دورشمار بالا و پایین میشه و درنهایت ماشین خاموش میشه
رامتين123
10 April 2007, 12:57 PM
استپر موتور كثيفه . يا كلاً خراب شده و نياز به تعويض داره . به تعميرگاه مراجعه كنيد و بگيد براتون تميزش كنه . اگر خراب بود بايد عوض بشه .
behzadov
11 April 2007, 11:15 AM
منم این مشکل رو به نحو دیگه ای دارم. ماشینشم در هوای معمولی خیلی سر حال و پر شتاب. اما خدا نکنه بارون بیاد انگار صذ ساله ماشین تنظیم موتور نشده. البته من تا حد زیادی ایراد و پیدا کردم. به خاطر لاستیک های اسپرتیه که زیر ماشینمه. این تایر ها گل های خیلی قشنگی دارند اما عمدتا برای زمین سرد و خیس طراحی نشدن.
به خاطر همین نیروی محرکه درست کار نمیکنه به دلیل اصطکاک کم و در واقع باید گاز بیشتری بدی که همون سرعت و شتاب معمولت رو داشته باشی. به نظر من اگه شما هم از لاستیک های مخصوص سامر استفاده میکنید تنها راه حل اینه که آروم فشار گاز رو ببرید بالا. من اوایل به نظرم غیر منطقی می رسید که ایراد فقط از گل لاستیکم باسه اما بعد از چکاپ کامل و نشون دادن به چند تعمیرکار کار درست مطمین شدم. اینم بگم ماشین من در بارون خیلی بد راه میره اما خاموش نکرده تا حالا. بدرود.:icon_cool
یه مشکل خیلی عجیب برام پیش اومده!!
ماشین من تو مواقع عادی هیچگونه مشکلی نداره ولی وقتی بارون میاد گازش دچار مشکل میشه
یعنی گیر میکنه و مخصوصا" بعد از توقف وقتی میخوام حرکت کنم گاز میدم ولی ماشین حرکت نمیکنه!!
در موقع توقف هم عقربه دورشمار بالا و پایین میشه و درنهایت ماشین خاموش میشه
greenday
11 April 2007, 09:20 PM
با سلام به دوستان عزیز
من امروز با یک مشکل برخورد کردم.
در حالی که با ماشین به صورت عادی رانندگی می کردم- چراغ اختار زرد رنگ موتور روشن شد و یک صدای بیپ شنیده شد. بعد دیگر سرعت ماشین از ده کیلومتر بالاتر نمیرفت و موتور با لرزش کار میکرد. صدای کار کردن فن هم که با سرعت تمام کار میکرد شنیده میشد. البته درجه آب روی ۹۰ بود.
ماشین را به کناری هدایت کردم و چند بار خاموش و روشن کردم. اما فایده نداشت.
به امداد خودرو زنگ زدم. بعد از رسیدن آنها ماشین را بررسی کردند. و چند سوال پرسیدند.
آیا ماشین بنزین دارد؟
بله دارد. فکر کنم چراغ خطر موتور ربطی به بنزین ندارد.
آیا آب دارد؟
خودش بازدید کرد
بعد سر باطری را جدا کرد و شروع به صحبت کرد.
البته منتظر سپری شدن چند دقیقه زمان برای ریست شدن ماشین بود.
بعد از وصل کردن سر باطری ماشین به حال اول برگشت ولی هنوز چراغ اختار روشن بود
گفت ماشین را فردا به نمایندگی ببر تا چراغ را خاموش کنند. من کارم تمام شد. !
من: ببخشید پس عیب ماشین چی بود؟
او: یا از این سنور اکسیژن است یا از شمعی آب یا یک چیز دیگر.
من: پس شما دستگاه ندارید که عیب را شناسایی کنید؟
او: ایران خودرو این امکانات را به ما نمیدهد. ای ماشینها همه شان ایراد دارند !!!
....
بعد از بدرقه ایشان با فکری در هم به خانه روان شدم که بعد از طی مسافت ۱۰ کیلومتر باز مشکل ایجاد شد. خلاصه با بدبختی به خانه رسیدم.
از دوستان کسی نظری در مورد عیب ندارد.
ماشین ۲۰۶ تیپ ۵ آریان
کیلومتر ۱۰۲۰
با تشکر
با سلام به دوستان عزیز
من امروز با یک مشکل برخورد کردم.
در حالی که با ماشین به صورت عادی رانندگی می کردم- چراغ اختار زرد رنگ موتور روشن شد و یک صدای بیپ شنیده شد. بعد دیگر سرعت ماشین از ده کیلومتر بالاتر نمیرفت و موتور با لرزش کار میکرد. صدای کار کردن فن هم که با سرعت تمام کار میکرد شنیده میشد. البته درجه آب روی ۹۰ بود.
ماشین را به کناری هدایت کردم و چند بار خاموش و روشن کردم. اما فایده نداشت.
.................
از دوستان کسی نظری در مورد عیب ندارد.
ماشین ۲۰۶ تیپ ۵ آریان
کیلومتر ۱۰۲۰
با تشکر
کسی نبود به داد من برسد. ؟؟
ماشین را بردم نمایندگی.
با دستگاه چک کردند.
خطا ها به این شرح بودند.
motorized butterfly, short circuit to earth.
coherence
فکر کنم طرف چیزی نفهمید چون اسرار کرد که من بروم تا بعد از رفع عیب خبرم کنند. :icon_mad:
چیزهای در مورد دانلود ecu هم گفت.
کسی نظری ندارد. این افرادی که من دیدم کارشون خیلی حرف داشت. :icon_eek:
خدا به دادم برسد. گفتم پرایدم را عوض میکنم که درگیر تعمیرات نشم ولی .... :icon_redf
امروز قسط دوم این ماشین را در این شرایط باید پرداخت کنم. :icon_cry:
vivamh
15 April 2007, 09:16 AM
با سلام
1- من یه اشتباه کردم و روغن گیربکس اتوماتیک رو توی مخزن هیدرولیک فرمون ریختم. الان که فهمیدم 3 ماه از قضیه میگذره و من با 206 2000 کیلومتری رفتم و هیچ مشکلی نداشتم. رفتم نمایندگی و اون گفت طوری نشده و محض احتیاط روغن رو عوضش کن. آیا واقعا مشکلی ایجاد نشده؟ بعد از اون وقتی که خواستم با پمپ باد همه روغنا رو بکشم بیرون همه 1 لیتر خارج نشد. چطور می تونم همه روغن قبلی رو خارج و روغن صحیح رو بریزم؟
2- بخش 206 حدود نیم ساعت بعد از خاموش شدن ماشین خود به خود خاموش میشه. چطور میشه این حالت رو برطرف کرد که خاموش نشه؟
3- آبا درسته که 206 های با رنگ قرمز در مقابل نور خورشید نسبت به سایر رنگها کمتر مقاومند و زودتر البته در بلند مدت تغییر رنگ مدن؟
4- برای واکس زدن ماشین با واکس F1 آیا خدم میتونم انجام بدم؟ اگه آره دقیقا چطوری عمل کنم؟ و یا اینکه بدم بیرون انجام بدن؟
ممنون.
احمدمر
15 April 2007, 11:33 AM
با سلام بر دوست عزیز
ecu خودرو شما دچار اختلال شده 2 راه برای رفع عیب وجود دارد
1- دانلود برنامه های ecu و bsi
2 - تعویض ecu با توجه به خطای اعلام شده .
aresh2525
15 April 2007, 12:42 PM
دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم روغن هیدرولیک با روغن اتوماتیک که تو بعضی از گیربوکسهامثل دوو می ریزند تفاوتی نداره و جای نگرانی نداره. حالا هم که شما اونو عوضش کردید. برای تعویض روغن هیدرولیک فرمان هم معمولا زمانی که موتور ماشین روشنه مخزن روغن فرمان را میکشند و روغن جدید را اضافه میکنند و چند بار اینکارو تکرار میکنن.
================================================== ====
دوست عزیز شما در اولین فرصت رو ماشینتو ن یه دیاگ 2000 انجام بدید دستگاه عیب ماشینتون رو دقیقا اعلام میکنه . به حرف این مکانیکها هم زیاد گوش نکنید.
z_qz54
16 April 2007, 12:25 AM
دوستان عزیز ،در تاپیک جامع مشکلات ،به علت مرجعه زیاد عزیزان به این تاپیک و لطف دوستان برای پاسخ دادن به سوالات ، مقداری درهم ریختگی به وجود میاد .
لطفا برای جلو گیری از این مسئله پست حاوی سوالات دوستان را نقل قول کنید تا در آینده که دیگر عزیزان نوشته های شما را میبینند ، گمراه نشوند.
aresh2525
16 April 2007, 12:52 PM
با سلام خدمت دوستان
ماشين من 206 است نيمه دوم 82 تيپ 2 من اين مشكل را دارم امسال تابستان هنگام استفاده در جا درجه حرارت خيلي بالا ميايد حتي بعضي مواقع از 100 نيز ميگذرد در جاده نيز مخصوصا در روز از 98 درجه بالاتر ميايد حتي بعضي مواقع با دور موتور بالاي 4000 از 102 درجه نيز ميگذرد .
از اساتيد خواهشمند ام راهنمائي فرمايند
با تشكر فراوان
دوست عزیز همینطور که میدونید 206 طوری طراحی گردیده که در گرمای بالا راندمان بهتری داره و شرکت سازنده معتقد است بهترین دما برای کارکرد این موتور دمای 97درجه هست کما اینکه دور تند فن در دمای 112عمل میکنه . پس گرمای موتور شما در این حد برای کوتاه مدت اشکالی ایجاد نمیکنه ولی اصولا در حالت نرمال خصوصا در جاده کفی امپر اب شما باید درجه 90 را نشان بدهد . لذا با تفاسیری که شما فرمودید موتور ماشین شما باید یه اشکالی در ترموستات یا شمع موتور داشته باشه که برای رفع ان بهتر ه به یه مکانیک مجرب مراجعه کنید.
aminbehbahani
19 April 2007, 01:11 PM
با سلام خدمت دوستان عزيز
من قبلا يه تيپ يك داشتم اين مشكل رو داشت هيشكي نتونست مشكلش رو حل كنه فروخت يكي ديگه خريدم تيپ2 اما اين يكي هم همونطور شده تو ترافيك وقتي كولر روشن باشه تا كلاچ ميگيرم كه معكوس بدم دور موتور سريع مياد پايين و كمپرسور خاموش ميشه بعدش هم دور تند فن خاموش ميشه كولر بعد از چند ثانيه روشن ميشه ولي فن دور تند ديگه روشن نميشه و آمپر ميره بالا تا 105 حالا اگه ترافيك زياد بشه ديگه كولر كارايي هم نداره چون خيلي خاموش و روشن ميشه يكي ميگه استپره،يكي ميگه انژكتور ها كثيف شده ،يكي ميگه اي سي يو البته تو شهر ما بنزي سوپر نيست و من بنزي معمولي ميزنم ماشين مدل 83 و 59000 تا كاركرد ممنون ميشم كمكم كنين
mohammad mehd
21 April 2007, 04:24 PM
سلام خدمت دوستان
من بعد از 1000 بدبختی به بابام گفتم یا برام 206 میخری یا خودم با پول خودم میخرم
......4ماه میگذره که من این ماشینو دارم باهاش میرم مدرسه و میام......ولی وقتی با ماشین بابای بروبچ کورس میزارم میبینم که وقتی گاز رو تا آخر فشار میدم حدودا 1 ثانیه طول میکشه که ماشین شتاب پیدا کنه حتی در حالت عادی هم که گاز میدم دور موتور بعد از 1 ثانیه شایدم کمتر میره بالا..........از چند نفر که 206 داشتند کمک خواستم اونا گفتند که انژکتورش کثیفه باید مکمل بنزین بریزم تو باک.....البته بگم که ما اینجا بنزین سوپر نداریم و من مجبورم از بنزین با سرب استفاده کنم........ماشین هم تیپ 3 هست...........از دوستان می خواستم راهنماییم کنن که ببینم مشکل از چیه
Foad
21 April 2007, 05:04 PM
احتمال زیاد از کثیفی انژکتوره البته اول از سالم بودن شمع ها مطمئن بشید
mohammad mehd
21 April 2007, 05:16 PM
خب اگه مشکل از انژکتوره با مکمل بنزین حل میشه ؟
Foad
21 April 2007, 05:21 PM
به نظر من مکمل بنزین بی فایدس
انژکتور باید باز و تمیز بشه
mohammad mehd
21 April 2007, 05:26 PM
اوه اوه این که خیلی وقت میبره
حالا یه چندباری بنزین سوپر با مکمل بزنم اگه نشد ببرم نمایندگی بازش کنن
Malkemid
21 April 2007, 06:02 PM
به نظر من مکمل بنزین بی فایدس
انژکتور باید باز و تمیز بشه
باز کردن و تمیز کردن انژکتور وقت گیره؟
هزینش چقدره؟تو شتاب تاثیر داره؟چقدر موثره؟اصولا هر چند هزارتا باید باز شه؟
مرسی:icon_cool
z_qz54
21 April 2007, 10:50 PM
باز کردن و تمیز کردن انژکتور وقت گیره؟
هزینش چقدره؟تو شتاب تاثیر داره؟چقدر موثره؟اصولا هر چند هزارتا باید باز شه؟
مرسی:icon_cool
هزینه اش رو نمیدونم؛ولی باید دریچه تقسیم فشار هوا رو بردارند و بعد پیچ ریل انژکتور ها رو باز کنند و...
این حدودا 30 دقیقه به کندی وقت میگیره.
تمیز کردنش هم 15 دقیقه میانگین.
توی شتاب تاثیر داره در صورتی که نیاز به تمیز کردن داشته باشه.یعنی در پاشش سوخت نقص ایجاد شده باشه.
کیلومتر مبنای خوبی نیست.چون موتور در جا هم کار میکند.ولی حدود 60-70 هزار خوبه.
fafal
22 April 2007, 09:04 AM
سلام
من یک مشکل دارم که خیلی اعصابمو خورد کرده
وقتی از دندخ 1 به 2 و یه 3 به 2 بیام و دور موتور کم باشه دسته دنده ویکمی ماشن میلرزه
فقط تو دنده 2 اینجوریه
میترسم ببرم نمایندگی 1 گیربوکس پیاده کنه
کمک کنید.
aresh2525
22 April 2007, 01:36 PM
احتمالا از دسته موتوره . ولی بهرحال به یه مکانیک وارد نشون بده.
m_eslam
25 April 2007, 11:10 AM
سلام آقايون!
نميدونم چرا توي معكوش كشيدن به دنده 1 مشكل دارم ،البته ميدونم معكوس كشيدن به 1 در سرعت ، اشتباهه اما مثلا" در سرعت 10 يا 15 كيلومتر علي القاعده نبايد موردي باشه ، نميدونم مطلب چيه ، ماشين هم سلامته ،كلاجش روبراهه و... كسي همچين مشكلي داره؟ اينم بگم كه گاهي اوقات اصلا مشكل ندارم.
z_qz54
26 April 2007, 12:12 AM
سلام آقايون!
نميدونم چرا توي معكوش كشيدن به دنده 1 مشكل دارم ،البته ميدونم معكوس كشيدن به 1 در سرعت ، اشتباهه اما مثلا" در سرعت 10 يا 15 كيلومتر علي القاعده نبايد موردي باشه ، نميدونم مطلب چيه ، ماشين هم سلامته ،كلاجش روبراهه و... كسي همچين مشكلي داره؟ اينم بگم كه گاهي اوقات اصلا مشكل ندارم.
توی خشابی ها طبیعیه
AGHA ALI REZA
26 April 2007, 09:01 PM
با سلام فن 206 دوتا دور داره یکی دور آرام که در دمای بین 94 تا 98 روشن میشه و یکی دور تند که بین 98 تا 104 روشن میشه احتمالا فن ماشین شما دور آرامش کار نمیکه با نمایندگی ها تماس بگیر.
harzaabe
28 April 2007, 02:20 AM
دور تند از 105 به بالا روشن ميشه عزيز
m_eslam
28 April 2007, 10:50 AM
يه راهنمايي ميخواست!
كسي زير 206 ،رينگ 15 پرشيا يا 405 انداخته؟ البته ميدونم كه ميشه ، اما ميخوام بدونم قبافه ماشين بهم نميريزه؟ يعني زيادي بالا نمياد؟ چون من قصد ندارم به تركيب ارتفاع ماشين دست بزنم ،نهايتا" 5 سانت عقبشو ميارم پايين ،لطفا" راهنماييم كنين چون لاستيكارو ميخام عوض كنم.
توی خشابی ها طبیعیه يعني اين مشكل توي سيستم هاي خشابي طبيعيه؟ همكار من كه يه تيپ 2 داره ماشينش اينطوري نيست. مال من تيپ يكه.
z_qz54
28 April 2007, 04:09 PM
يعني اين مشكل توي سيستم هاي خشابي طبيعيه؟ همكار من كه يه تيپ 2 داره ماشينش اينطوري نيست. مال من تيپ يكه.
بله.همانطور که خد شما گفتید دنده 1 برای معکوس نیست
علتش هم قدرت زیاد فنر همسو کننده که توی گیرباکس 206 ظاهرا کیفیت خوبی داره.
مال من هم مثل مال شماست.خودرو دوست شما شاید فنر ضعیفه و یا تغییر توی ضخامت ماهک که روی شافت سوار شده داده شده.من شنیدم این رو.
توی سمند که ضخامت 88/10 اینچه هم به زور باید دنده رو توی یک جا زد.
m_eslam
28 April 2007, 04:19 PM
بله.همانطور که خد شما گفتید دنده 1 برای معکوس نیست
علتش هم قدرت زیاد فنر همسو کننده که توی گیرباکس 206 ظاهرا کیفیت خوبی داره.
مال من هم مثل مال شماست.خودرو دوست شما شاید فنر ضعیفه و یا تغییر توی ضخامت ماهک که روی شافت سوار شده داده شده.من شنیدم این رو.
توی سمند که ضخامت 88/10 اینچه هم به زور باید دنده رو توی یک جا زد.
من پشت يه 405 جديد نشستم ،تو هر شرايطي مي شد به دنده يك معكوس داد!!! اونموقع بود كه خدا رو شكر كردم ، كه ماشين من اينطوري نيست!!!
nima_32ir
29 April 2007, 12:25 PM
سلام خدمت دوستان عزیز
دوست عزیز به احتمال خیلی زیاد کوئل دوبل ماشین شما ایراد داره کوئل دوبل ساژم فرانسه از نمایندگی بگیرید قیمتش حدود 90000تومان هستش در ضمن سوزن انژکتورها رو با دستگاه دیاگ چک کنید
چون منم ماشینم همین ایراد رو داشت که با عوض کردن کوئل دوبل و یکی از سوزن های انژکتور برطرف شد البته 150000تومان پیاده شدم
siamak_12
30 April 2007, 05:36 AM
سلام به همه دوستان
من 206 تیپ 3 دارم از اول هم دست خودم بوده مدلشم 83 هست .موقع بوق زدن باید با فرمون کشتی گرفت چون به این راحتی ها صدای بوقش در نمیاد. از یکی از دوستام پرسیدم دیدم اونم این مشکلو با 206 داره.آیا کس دیگری هم این مشکله منو داره یا فقط مختص ماشین منه .در ضمن اگه میدونین چطوری میشه این اشکالو بر طرف کرد به منم بگین.ممنون.
Sajady
30 April 2007, 08:54 AM
اگه منزورتون تاخيره شه كه نميشه كاريش كرد. اين تاخير را عمدا روش گذاشتن
aresh2525
30 April 2007, 09:57 AM
احتمالا منظور شما سفت بودن کاور است که باید فشار زیادی بیارید تا صدای بوق در بیاد . برای اینکه این مشکل حل بشه میتونید کاور روی فرمان رو باز کنید اون موقع سه تا فنر زیر اون می بینید . برای اینکه مشکلتون حل بشه و بوق نرمی داشته باشید باید یه مقداری از فنرها رو کوتاه کنید و مجددا اونا رو سر جاشون ببندید . من اینکارو کردم و الان مجبور نیستم موقع بوق زدن باهاش کشتی بگیرم.
abedinian
30 April 2007, 12:14 PM
سلام
ظاهرا مشكل بوق عموميه منم اين مشكل را داشتم و الان هم دارم ولي يكبار براي رفع آن به نمايندگي مراجعه كردم اون تست كرد و گفت اتفاقا خيلي هم نرمه:191:
خلاصه شايد در مورد اين ماشين اينجوريه و تصور ما غلطه.
z_qz54
1 May 2007, 01:49 AM
سجادی عزیز ، دلیل تاخیرش برای چیه؟
4 تا ریل داره که روی قاب دربردارنده ایربگ سر میخوره و 4 فنر گرد روی اونها است.
من فنر رو ضعیف کردم ولی باز هم سفت بود،آخرش گریس زدم و خیلی نرمتر شد.
البته یک تکه از پلاستیک مال قاب ایربگ شکست.
siamak_12
1 May 2007, 02:50 AM
ممنون از راهنمایی همگی .فکر میکردم شاید این ایراد عمومی نباشه.اما مثل اینکه همه 206 ها این اشکال رو دارن.البته اگه دیده باشین مدلهای اولیه مونتاژ ایران خودرو بوقشون روی فرمون نیست و مثل 405 و سمند روی دسته راهنماست که حتما کیفیت بوق زدنش هم بهتره.واقعا عقده یه بوق باحال به دلم مونده.
harzaabe
1 May 2007, 02:56 AM
سجادی عزیز ، دلیل تاخیرش برای چیه؟
4 تا ریل داره که روی قاب دربردارنده ایربگ سر میخوره و 4 فنر گرد روی اونها است.
من فنر رو ضعیف کردم ولی باز هم سفت بود،آخرش گریس زدم و خیلی نرمتر شد.
البته یک تکه از پلاستیک مال قاب ایربگ شکست.
اين تاخير به خاطر تعريفيست که در bsi شده
تيپ 2 من هم همين شکل بود و الان که تيپ 5 گرفتم خيلی نرم و محشر بوق ميزنه.
اگه يه pps کاره خوب پيدا کنيد ميتونه اين مشکل رو حل کنه واستون.
پس مطمئن باشيد که عيب نرم افزاريست نه سخت افزاری
siamak_12
1 May 2007, 03:38 AM
توی هفته نامه پیام ایران خودرو خوندم که 206 علاوه بر 4 تا انژکتوری که داره یه انژکتور دیگه هم داره که این چهار تا رو تغذیه میکنه و نوشته بود که بهتره هر 40000تا عوض بشه تا یوقت آدمو توی راه نذاره . کسی راجب این مطلب اطلاعات بیشتری داره؟ممنون میشم
---------------------------------------------
راجب بوق سوال کردم یه نفر گفت رله ای که به بوق مربوطه یک رله تاخیری هست یعنی یه زمان کمی رو میگیره و بعد بوق میزنه .گفت هیچ ربطی به فنر و فرمان و ایربگ نداره و چون دیر بوق فعال میشه همه فکر میکنن که باید فشار بیشتری بدن و صورتیکه همه مشکل از این رله تاخیری هست و میشه با عوض کردنش تمام مشکل رو حل کرد . کسی اگه در این رابطه اطلاعات بیشری داره لطفا مستفیضمون کنه.
Sajady
3 May 2007, 01:47 PM
دوست عزيز، جناب z_qz54 سلام دليل اون را نمي دونم ولي فك كنم بواسط كاهش الودگي صوتي توي اروپا باشه تا از زدن بوق با برخورد اتفاقي دست، جلو گيري بشه. نحوه تاخيرشم همونطور كه سيامك جان گفتند مربوط به نوع رله اونه
birang1357
6 May 2007, 04:22 PM
با سلام به همه دوستان 206من تیپ 2 است چند روزیه قسمتی از سمت چپ LCD آن تاریک شده کسی میدونه علتش چیه ؟؟و آیا درست می شه؟؟ با تشکر
z_qz54
6 May 2007, 10:11 PM
با سلام به همه دوستان 206من تیپ 2 است چند روزیه قسمتی از سمت چپ LCD آن تاریک شده کسی میدونه علتش چیه ؟؟و آیا درست می شه؟؟ با تشکر
من هم این مشکل رو داشتم و فکر میکردم صفحه کریستال مایع مشکل مشکل پیدا کرده ولی دوستان همینجا راهنمایی کردند که یکی از 3 لامپ پشتش سوخته.
برای تعویضش قاب رو از قسمت پشتش بیرون بکشید و 2 پیج صفحه رو که از نوع ستاره ای است رو باز کنید و بعد از جدا کردن فیش، با چرخوندن خشاب لامپ؛اون رو در بیارید.
mohammad_138611
7 May 2007, 09:22 AM
سلام
آیا راسته که تیپ 5 های جدید85 (کلا tu5) به خاطر دریافت استاندارد یورو3 (یا چیزی توی همین مایه ها) دارای موتور ضعیفتری نسبت به مدل های قبلی هستند (به خاطر ecu و باز هم چیزی تو همین مایه ها) ؟
ecu مجارستان داریم؟
آقا یک کلام چرا ماشین من نسبت به تیپ 5 های دیگه ضعیفتره؟؟؟؟
m_eslam
7 May 2007, 09:34 AM
دوستان! آيا غربيلك فرمون 206 هم مثل بقيه ماشينا از رو خود فرمون باز و تنظيم ميشه؟ منظورم بعد از ميزون فرمونه. يعني اين امكان هستش كه با برداشتن قاب روي فرمون (در تيپ يك كه فرمونش دو پره داره و نه سه پره و بوق هم روي فرمون نيست) با يك آچار ستاره اي اونو باز و تنظيم كرد؟
mohammad_138611
7 May 2007, 11:04 PM
سلام
آیا راسته که تیپ 5 های جدید85 (کلا tu5) به خاطر دریافت استاندارد یورو3 (یا چیزی توی همین مایه ها) دارای موتور ضعیفتری نسبت به مدل های قبلی هستند (به خاطر ecu و باز هم چیزی تو همین مایه ها) ؟
ecu مجارستان داریم؟
آقا یک کلام چرا ماشین من نسبت به تیپ 5 های دیگه ضعیفتره؟؟؟؟
آخه قبلآ خوب راه میرفت(شایدم من اشتباه میکنم) تا کیلومتر زیر 1000 ولی حالا ر...
thekoroush
8 May 2007, 12:58 PM
اوه اوه این که خیلی وقت میبره
حالا یه چندباری بنزین سوپر با مکمل بزنم اگه نشد ببرم نمایندگی بازش کنن
محمد جان با توجه به تیپ ماشین شما اشکال از بنزین خیلی کم میتونه باشه .اگر تیپ 5 یا 6 بود امکان پذیر بود اما در تیپ های پایین تر نه . شما می توانید به یک تعمیرگاه مجهز که دستگاه مخصوص انژکتور شور دارد ببرید که کلا نیم ساعت وقت شما را بیشتر نمیگیرد .بهتر است به تعمیر کار خود بگویید که با مایع انژکتور شور ROTH آلمان این کار را انجام بدهد و احتیاجی به باز کردن انژکتور نیست . اگر باز هم همان مشکل را داشتی خبر بده .
amahdavi2004
8 May 2007, 08:27 PM
من پشت يه 405 جديد نشستم ،تو هر شرايطي مي شد به دنده يك معكوس داد!!! اونموقع بود كه خدا رو شكر كردم ، كه ماشين من اينطوري نيست!!!
احتمالا گيربكس آن خراب بوده چون من بعد از خواندن نوشته شما به صرافت افتادم اين كار را بكنم (405 مدل 85 با 20 هزار كاركرد و گيربكس هم با اين مقدار كاركرد نرمتر از اول شده است) و متوجه شدم غير ممكن است مگر آن كه خودرو متوقف شده و دور موتور پايين باشد و تازه بايد اول به دنده 2 و بعد به يك معكوس كشيد.
parti3000
9 May 2007, 06:32 PM
کسی میدونه (موثق) گیربکس 206 کامل چند لیتر روغن میگیره ؟
ما بین 2 2.5 و 3 گیر کردیم !!!
به خاطر تعویض پلوس و کاسه نمد گیر بکس که نشتی داشت روغن گیر بکس رو تخلیه کردم و حالا نمیدونم چقدر بریزم از هر کی میپرسم یه چیزی میگه . :icon_cry:
ماشین مدل 84 و از این مدل هاست که گیج نداره
لطفا اگر کسی اطلاع دقیق و موثق داره یه خبر بده :icon_excl :icon_excl :icon_excl
khajeh
19 May 2007, 12:22 PM
سلام .
دوستان من 2 ماهه که تیپ 3 خریدم .تا حالا هم 4 باک بنزین زدم و 80 درصد مسافت جاده ای دارم ولی مصرف ماشین 7.9 تا 8.2 لیتر در 100 کیلومتر است. آیا این منطقی است؟ چکارکنم؟؟؟؟:icon_cry:
Sajady
19 May 2007, 03:36 PM
صفر خريدي؟ كولر ميگيري؟ نحوه رانندگيت چه جوره؟
khajeh
19 May 2007, 03:58 PM
آره صفر 86 است و چون در اراک زندگی میکنم در این دو ماهه احتیاج به کولر نداشته ام وگاهی تهویه روشن بوده است . در ضمن بطور متوسط 100-90 تا (حداکثر 110 کیلومتر در ساعت) باآن رفته ام
kourosh69
20 May 2007, 12:18 PM
سلام .
دوستان من 2 ماهه که تیپ 3 خریدم .تا حالا هم 4 باک بنزین زدم و 80 درصد مسافت جاده ای دارم ولی مصرف ماشین 7.9 تا 8.2 لیتر در 100 کیلومتر است. آیا این منطقی است؟ چکارکنم؟؟؟؟:icon_cry:
دوست گرامي :
در صورتيكه اين ميزان مصرف سوخت ، با بنزين معمولي بدست آمده يكبار هم با بنزين سوپر مصرف سوخت اتومبيلتون رو اندازه بگيريد. فكر مي كنم مشكل از كيفيت نامناسب سوخت باشه .
نكته ديگه اينكه جايگاه هاي سوخت گيري متفاوت رو آزمايش كنيد ، ببينيد نتيجه همينه يا نه ؟، خيلي از پمپ هاي جايگاه ها كاليبره نيستند و براي مثال اگر نشانگر ، ميزان سوخت خروجي رو 30 ليتر گزارش كنه بسته به خطاي اون پمپ ممكنه تا 4 ليتر هوا هم همراه بنزين به باك بنزين شما وارد شده باشه ، در نتيجه سوخت قابل مصرف تنها 26 ليتر بوده .
Sajady
20 May 2007, 04:04 PM
ضمن اينكه كيفيت بنزين هر جايگاه با جايگاه بعديش هم ممكنه فرق كنه.
بهرحال ماشين صفر بدليل خشك بودن و ملاحظاتي كه احتمالن جهت آببندي داريد ممكنه قدري بالاتر باشه و احتمالن بعدن كمتر بشه
در كل براي شرايط تهران مصرف بنزين سوپر با يه ماشين سالم ممكنه از زير 6 براي اتوبانها تا حدود 8.5 در داخل شهر (ترافيك) برسه. مصرف در شهرستانها شايد يه مقدار بهتر باشه
m16586
21 May 2007, 12:26 PM
ضمن اينكه كيفيت بنزين هر جايگاه با جايگاه بعديش هم ممكنه فرق كنه.
بهرحال ماشين صفر بدليل خشك بودن و ملاحظاتي كه احتمالن جهت آببندي داريد ممكنه قدري بالاتر باشه و احتمالن بعدن كمتر بشه
در كل براي شرايط تهران مصرف بنزين سوپر با يه ماشين سالم ممكنه از زير 6 براي اتوبانها تا حدود 8.5 در داخل شهر (ترافيك) برسه. مصرف در شهرستانها شايد يه مقدار بهتر باشه
برای ماشین من با گیربکس اتوماتیک در جاده (مسیر 920 کیلومتری تهران شیراز) مصرف با سرعت متوسط 105 کیلومتر در ساعت 7.2 و داخل تهران اکثرا ترافیک 10.5 لیتر در یکصد کیلومتر هست
البته نحوه رانندگی خیلی در پایین آمدن مصرف سوخت موثره اوایل من موقع راه افتادن زیاد گاز می دادم واسه همین هم تو شهر مصرفم به 12 هم رسیده بود ولی با کمی تغییر در عادت رانندگی و استفاده به موقع از گاز و تنظیم سرعت متناسب با سرعت عمومی ترافیک این مصرف به 10.5 کاهش پیدا کرد
البته من فیلتر هوای ماشین رو هر 7000 تا عوض می کنم و به نظرم خیلی در کاهش مصرف موثر بوده
لازم به ذکر است که مصرف 206 اتوماتیک در شهر در دفترچه 206 هم 9.9 درج شده است.
aresh2525
22 May 2007, 02:48 PM
برای ماشین من با گیربکس اتوماتیک در جاده (مسیر 920 کیلومتری تهران شیراز) مصرف با سرعت متوسط 105 کیلومتر در ساعت 7.2 و داخل تهران اکثرا ترافیک 10.5 لیتر در یکصد کیلومتر هست
البته نحوه رانندگی خیلی در پایین آمدن مصرف سوخت موثره اوایل من موقع راه افتادن زیاد گاز می دادم واسه همین هم تو شهر مصرفم به 12 هم رسیده بود ولی با کمی تغییر در عادت رانندگی و استفاده به موقع از گاز و تنظیم سرعت متناسب با سرعت عمومی ترافیک این مصرف به 10.5 کاهش پیدا کرد
البته من فیلتر هوای ماشین رو هر 7000 تا عوض می کنم و به نظرم خیلی در کاهش مصرف موثر بوده
لازم به ذکر است که مصرف 206 اتوماتیک در شهر در دفترچه 206 هم 9.9 درج شده است.
تعویض فیلتر هوا هر 7000 تا یه خورده زیاد نیست؟
z_qz54
23 May 2007, 12:30 AM
تعویض فیلتر هوا هر 7000 تا یه خورده زیاد نیست؟
بستگی به شرایط آب و هوایی و غیره داره
مثلا توی زمستون که بارون زیاده و خاک کمتر ،دیرتر تعویض میشه
ولی وقتی همیشه توی جاده های خاکی میرید،باید هر 2000 -4000 تا عوض کنید
نسبیه
fafal
23 May 2007, 08:46 AM
دوستان کسی جواب منونداد
ایا دسته دنده شما توی دنده 2 و بین دورموتور1300 تا 2000 میلرزه یا نه
khajeh
23 May 2007, 11:46 AM
آره میلرزه که این به نظر طبیعی می اد
m16586
26 May 2007, 11:48 AM
بستگی به شرایط آب و هوایی و غیره داره
مثلا توی زمستون که بارون زیاده و خاک کمتر ،دیرتر تعویض میشه
ولی وقتی همیشه توی جاده های خاکی میرید،باید هر 2000 -4000 تا عوض کنید
نسبیه
کاملا درسته
فابریکش رو 13000 تا عوض کردم مثل زغال شده بود بعدش 5000 تا عوض می کردم ولی دیدم تقریبا فیلتر تمیزه حالا رسوندم به 7000
با تایید فرمایش دوست گرامی شرایط جاده و آب و هوا تعیین کننده هست به عقیده من بین 5000 تا 7000 دیگه باید عوض بشه تقریبا هر سه ماه یکبار
قیمتش هم به عقیده من ارزونه من 2900 میخرم
aresh2525
26 May 2007, 02:07 PM
[quote=fafal;373075]دوستان کسی جواب منونداد
ایا دسته دنده شما توی دنده 2 و بین دورموتور1300 تا 2000 میلرزهد دوست عزیز قاعدتا نباید بلرزه . بهتره شما دسته موتور ماشینتون رو چک کنید.
simbaleo
27 May 2007, 04:26 AM
حالا واقعا تیپ 5 85 نسبت به مدلای قبلی شتابش کمتره؟ من که فکر نمیکنم، البته(هر چند که عده ای در مورد 206 به آن اعتقاد ندارند) آببندی هم بی تاثیر نیست، من که با ماشین خودم با دو سرنشین راحت به 200 رسیدم (کفی) میتونستم تا 210 هم بیام اما امان از موجای آسفالت!! به هر حال من که هر دوی مدلای 84 و 85 رو روندم تغییری حس نکردم. اما کلا تند نرونید اونم تو این جاده ها.
z_qz54
27 May 2007, 04:38 PM
حالا واقعا تیپ 5 85 نسبت به مدلای قبلی شتابش کمتره؟ من که فکر نمیکنم، البته(هر چند که عده ای در مورد 206 به آن اعتقاد ندارند) آببندی هم بی تاثیر نیست، من که با ماشین خودم با دو سرنشین راحت به 200 رسیدم (کفی) میتونستم تا 210 هم بیام اما امان از موجای آسفالت!! به هر حال من که هر دوی مدلای 84 و 85 رو روندم تغییری حس نکردم. اما کلا تند نرونید اونم تو این جاده ها.
دوست عزیز
ضمن عرض خیرمقدم خدمت شما:icon_wink
لطفا به موضوع تاپیک دقت فرمائید و از انحراف آن جلوگیری کنید:icon_surp
این تاپیک مشکلات 206 است و بحث تغییرات تولید در آن جایی ندارد
ممنونم
romeo_1593
27 May 2007, 08:54 PM
دوستان لنت جلوی من که 3 ماه پیش انداختم...والئو... خیلی صدا مبداد از نوع بلبلی تا اینکه پریروز بعد از فقط 3 ماه تموم تموم شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! قبلیم که اونم ولیو بود 2 سال کار کرده بود....بگزریم ...کلی گشتم تا ولئوی اصل پیدا کردم و امروز انداختم زیر ماشین که با کمال ناباوری دیدم لنتهای بیرونی ماشین کاملا تموم شدن ولی لنتهای تویی ماشین کاملا سالمن مثل روز اول....این برای چیه ؟ کجا باید ببرم که درستش کنن ؟ مشکلش چیه ؟
z_qz54
8 June 2007, 12:04 AM
دوستان لنت جلوی من که 3 ماه پیش انداختم...والئو... خیلی صدا مبداد از نوع بلبلی تا اینکه پریروز بعد از فقط 3 ماه تموم تموم شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! قبلیم که اونم ولیو بود 2 سال کار کرده بود....بگزریم ...کلی گشتم تا ولئوی اصل پیدا کردم و امروز انداختم زیر ماشین که با کمال ناباوری دیدم لنتهای بیرونی ماشین کاملا تموم شدن ولی لنتهای تویی ماشین کاملا سالمن مثل روز اول....این برای چیه ؟ کجا باید ببرم که درستش کنن ؟ مشکلش چیه ؟
سلام
چه مدت کار کرده؟
شاید برای تعویض لنتهای بیرونی رو عوض نکرده!!!
در کل همیشه به یک اندازه برداشته میشند...
توی ترمزگیری مشکلی ندارید؟
romeo_1593
8 June 2007, 11:38 AM
سلام
چه مدت کار کرده؟
شاید برای تعویض لنتهای بیرونی رو عوض نکرده!!!
در کل همیشه به یک اندازه برداشته میشند...
توی ترمزگیری مشکلی ندارید؟
خودم بالا سر یارو موندم...لنت هارو عوض کرد
همیشه به یک اندازه بودن
ترمزم خیلی نرم شده و بزور ماشین رو نگه میداره مثل دوو ها شده
z_qz54
8 June 2007, 10:55 PM
خودم بالا سر یارو موندم...لنت هارو عوض کرد
همیشه به یک اندازه بودن
ترمزم خیلی نرم شده و بزور ماشین رو نگه میداره مثل دوو ها شده
پس حتما نقصی داره که تموم کرده،اینطوری نمیشه نظری داد ولی ABS عمل میکنه؟
فیوز 3 ABS که میسوزه،توی ترمزگیری و فشار روغن تاثیر میزاده
فیوز 3زیر جعبه فیروز داخل موتوره،بلندش کنید و زیرش قسمت جلویی،2تا فیوز20 آمپر مال ABS هستش
فیوز 3 وقتی میسوزه ABS کامل از مدار خارج نمیشه
ولی عمل تقسیم از طریق مدلاتور انجام نمیگیره
romeo_1593
8 June 2007, 11:36 PM
ماشین من تیپ 2 هستش و ABS نداره....چی به نظرتون میرسه حالا....راستی ممنون از وقتی که برام میزارین
parasite
13 June 2007, 11:10 PM
علت اين اخطار در 206 چيست؟Economic mode Actived آيا بدليل تعويض ضبط است؟
syamak
14 June 2007, 11:55 AM
سلام
من مشکل برام پیش اومده راهنمای سمت چپ تند تر از سمت راست میزنه کسی دلیلش رو میدونه تازگی هم چیزی رو عوض نکردم فقط سمت چپ
کمی صافکاری داشتم ودقیقن بعداز اون ماشین اینجوری شد دیگه اینکه ماشین تو سرعت زیر 100 حودوداً35 تا50 ئک میزن و داره بیشتر میشه میگن از فیلتر بنزینه بنظر شما درسته؟آخ ه فیلتر بنزین رو حدود 5 ماه قبل عوض کردم وثقریباً15 بیشتر باش نرفتم
hamed8295
15 June 2007, 12:30 PM
علت اين اخطار در 206 چيست؟Economic mode Actived آيا بدليل تعويض ضبط است؟
این اختار که به صورت ecoهم نمایش داده میشه هنگامی که بعد از بستن سویچ از باتری به هر دلیلی بار
کشیده شود نمایش داده شده و ممولا به مهز باز کردن سوییچ با صدای دیینگگ همراه است و
میتواند مربوط به بد بستن ظبت هم باشد
سلام
من مشکل برام پیش اومده راهنمای سمت چپ تند تر از سمت راست میزنه کسی دلیلش رو میدونه تازگی هم چیزی رو عوض نکردم فقط سمت چپ
کمی صافکاری داشتم ودقیقن بعداز اون ماشین اینجوری شد دیگه اینکه ماشین تو سرعت زیر 100 حودوداً35 تا50 ئک میزن و داره بیشتر میشه میگن از فیلتر بنزینه بنظر شما درسته؟آخ ه فیلتر بنزین رو حدود 5 ماه قبل عوض کردم وثقریباً15 بیشتر باش نرفتم
فلشر ماشینو روشن کن ببین تمام راهنما ها میزنن ممولا اون سمتی که یک لامپش سوخته تنتر میزنه
خرابی یا جرم گرفتن استوپر میتو نه باشه خرابی شمها هم میتونه دلیل تک زدن باشه
syamak
16 June 2007, 09:54 AM
مرسی مشکل حل شد فیش راهنما قطع شده بود
hamed8295
18 June 2007, 02:06 PM
دوستان لطفا روش هوا گیری تیپ 2و5 را توضیح دهید
nasserniazi
19 June 2007, 09:46 AM
سلام پژو 206 تیپ 3دارم بعد از روشن کردن ماشین اگر چند دقیقه ای صبر نکنم ماشین خاموش میشود یا تمایل به خاموشی دارد که گاز زیاد باید بدهی تا حرکت کنی. بهترین کار کرد زمانی است که صبر کنم تا دور موتور به 800 برسد لطفا مرا راهنمایی نمایید رسیدن به دور 800 هم تقریبا در همان زمان استاندارد خودش انجام میشودساسات خوب عمل میکند ماشین خوب استارت میخورد.متشکرم
nima_32ir
19 June 2007, 12:32 PM
دوستان سلام یکی از آقایون تعمیرکار فوق تخصص 206 ترتیب E.C.U رو داد بعد از 20 روز علافی تو نمایندگی های مجاز نزدیک 700هزار تومان پیادم کردن ولی دیگه ماشین ،ماشین بشو نشد
ریموت کار نمیکنه یکی بگه چیکار کنمش؟
darkspell
19 June 2007, 05:04 PM
سلام خدمت دوستان گرامی
سوالی داشتم درباره خشکی و تکانهای زیاد پژو 206…
من یک 206 تیپ 2 دارم و لاستیکها میشلن هستند باد لاستیکها هم 30 هستش البته یک مدت 28 زدم ولی تاثیر زیادی نداشت و احساس می کردم 28 در سرعتهای بالا ماشین کمی پایداری خود رو از دست می داد.
آیا راهی برای بهبود سیستم تعلیق پژو 206 و نرمتر شدن و کاهش کوبیدنها و تکانهای زیاد ماشین در دست اندازها و جادهای ناهموار وجود دارد ؟
مثلا استفاده ار لاستیکهای بهتر یا با تعویض کمک فنرها و در کل تغییراتی در سیستم تعلیق خودرو ؟
پیشا پیش ممنون
از توجه شما
pesaremelli
19 June 2007, 05:33 PM
سلام خدمت دوستان گرامی
سوالی داشتم درباره خشکی و تکانهای زیاد پژو 206…
من یک 206 تیپ 2 دارم و لاستیکها میشلن هستند باد لاستیکها هم 30 هستش البته یک مدت 28 زدم ولی تاثیر زیادی نداشت و احساس می کردم 28 در سرعتهای بالا ماشین کمی پایداری خود رو از دست می داد.
آیا راهی برای بهبود سیستم تعلیق پژو 206 و نرمتر شدن و کاهش کوبیدنها و تکانهای زیاد ماشین در دست اندازها و جادهای ناهموار وجود دارد ؟
مثلا استفاده ار لاستیکهای بهتر یا با تعویض کمک فنرها و در کل تغییراتی در سیستم تعلیق خودرو ؟
پیشا پیش ممنون
از توجه شما
کلن ماهیت 206 ایجاب میکنه که خشک باشه یک هاچبک شهری اسپرت ولی فکر کنم بشه از این کمک فنرهای جدیدی که عملکرد دو گانه ی گازی هیدرولیکی دارند و در 206 سدان هم از اونا استفاده
گذاشت رو ماشین و به طور حتم ماشین نرمتر میشه
darkspell
20 June 2007, 02:00 AM
کلن ماهیت 206 ایجاب میکنه که خشک باشه یک هاچبک شهری اسپرت ولی فکر کنم بشه از این کمک فنرهای جدیدی که عملکرد دو گانه ی گازی هیدرولیکی دارند و در 206 سدان هم از اونا استفاده
گذاشت رو ماشین و به طور حتم ماشین نرمتر میشه
Pesaremelli جان این کمکهای گازی هیرولیکی چه قیمت هستن ؟ مارک معتبری هست ؟ از نمایندگیهای ایساکو میشه تهیه کرد ؟
در سدان فقط کمکهای عقب گازی هیرولیکی هستش ؟
گویا تعلیق عقب سدان بکلی عوض شده آیا در تعلیق جلو سدان از همین تعلیق جلو هاچبک استفاده شده ؟
و یک مسله دیگه تفاوت وزن پژو 206 در اروپا و پژو 206 هستش که در ایران تولید می شه و تا اونجایی که من اطلاع دارم وزن استاندارد 206 1.4 cc در اروپا بالای 1000 kg هستش در صورتی که طبق اطلاعات سایت ایران خودرو وزن 206 در ایران 950 kg هستش. آیا سبکتر بودن می تونه یکی از دلایل لرزشها و تکانها در خودرو در جاده ها ناهموار و دست اندازها باشه ؟ ممکنه با افزایش وزن خودرو مثلا استفاده از سرب در کف ماشین لرزشها و تکانها ماشین رو کاهش داد در نتیجه خودرو نرمتر بشه ؟
khajeh
20 June 2007, 09:57 AM
با سلام، دوستان، آیا کم کردن روغن هیدرولیک فرمان در 206 تیپ 3 در 3000کیلومتر اول طبیعی است؟روغن هیدرولیک فرمان ماشین تا مینیمم کم کرده بود که به آن اضافه کرده ام.
pesaremelli
20 June 2007, 11:09 AM
Pesaremelli جاناین کمکهای گازی هیرولیکی چه قیمت هستن ؟ مارک معتبری هست ؟ از نمایندگیهای ایساکو میشه تهیه کرد ؟
در سدان فقط کمکهای عقب گازی هیرولیکی هستش ؟
گویا تعلیق عقب سدان بکلی عوض شده آیا در تعلیق جلو سدان از همین تعلیق جلو هاچبک استفاده شده ؟
و یک مسله دیگه تفاوت وزن پژو 206 در اروپا و پژو 206 هستش که در ایران تولید می شه و تا اونجایی که من اطلاع دارم وزن استاندارد 206 1.4 cc در اروپا بالای 1000 kg هستش در صورتی که طبق اطلاعات سایت ایران خودرو وزن 206 در ایران 950 kg هستش. آیا سبکتر بودن می تونه یکی از دلایل لرزشها و تکانها در خودرو در جاده ها ناهموار و دست اندازها باشه ؟ ممکنه با افزایش وزن خودرو مثلا استفاده از سرب در کف ماشین لرزشها و تکانها ماشین رو کاهش داد در نتیجه خودرو نرمتر بشه ؟
قیمت که ندارم فکر کنم که کمکهای جلو گازی _هیدرولیکی باشند ولی همونطور که شما گفتید تعلیق عقب 206 سدان کاملن با هاچبک فرق میکنه
این مسئله ی سرب هم یه توهم بیشتر نیست امروزه همه ی خودروسازها برای کاهش مصرف سوخت و استهلاک ماشین سعی میکنن وزن خودروهاشون رو کاهش بدن
hamed8295
22 June 2007, 07:03 PM
با سلام، دوستان، آیا کم کردن روغن هیدرولیک فرمان در 206 تیپ 3 در 3000کیلومتر اول طبیعی است؟روغن هیدرولیک فرمان ماشین تا مینیمم کم کرده بود که به آن اضافه کرده ام.
دوست عزیز ممکن از اول کم بوده باشه گرمو سرد بودنشم تو اندازش اثر داره ولی ببرش رو چال سینی زیرشو بده باز کنن اتصالاتشو چک کنن
peugeot206_16v
24 June 2007, 12:11 AM
دوست محترم همانطور که بیان کردند وجود سرب در کف ماشین یک افسانه است
شما هم به این موضوعات که برخی افراد میگویند اهمیت ندهید
شما میتوانید رد بودن این موضوع به راحتی با پاسخ به این پرسش من پی ببرید
شما وقتی با یک سرنشین با میانگین 80Kg با احتساب اینکه دو برابر وزن سرب تخیلی در حال حرکت هستید آیا تغییر محسوسی در هندلینگ خود احساس میکنید ؟!!!!!
یک 206 با این خصوصیات سیستم تعلیق خود طبعا از سیستم فنربندی خشکی برخوردار است و نسبت به خود از سیستم قابل قبولی برخوردار است
حال اگر بطور مثال نسبت به گلف یا اتومبیلهای در رسته اتاق خود خشکتر و در شرایط دشوار نافرمانبر تر است
میتوان این امر را بر مبنای ضعف تعلیق 206 نسبت به تعلیق گلف یا غیره دانست و این ضعف کمی با خشن تر شدن فنرها جبران شده
از ابتدایی ترین مباحث تقویت و بهبود سیستم تعلیق : کاهش وزن _ کاهش ارتفاع _ سختر شدن فنرهاست
این مصادیق را در پیستهای اتومبیلرانی همین ایران هم میتوانید ببینید چطور ممکن است اتومبیلی برای بهره بری مفید در قدرت کشش شتاب و چسبندگی اتومبیل از بسیاری از قطعات اتومبیل برای کاهش وزن صرفه نظر کنند آنگاه در جای آن از وزنه های سربی استفاده کند؟؟؟؟؟
مطمئن باشید کاهش وزن همانطور که در یک رینگ اتومبیل تاثیر بسزایی در واکنش بهینه سیستم تعلیق دارد استفاده از یک آینه سبک از جنس فیبر کربن هم که جزو کیتهای کاهش وزن هستند هم کم تاثیر نخواهد بود ولی در همین حال ناگهان صحبت از اضافه کردن وزنه های 40Kg میشود
از کسانی که ادعای این مصادیق را دارند بخواهید به گیم های درایوینگ رده سنی 5 تا .... سال بزنند و بطور مثال need for speed را انتخاب کنند و ببینند در این گیم ها در قسمت آپشن تعلیق آیا برای تقویت سیستم تعلیق از ستگینتر کردن و بکار بردن وزنه های سربی نامی برده شده یا نه؟؟؟؟!!!
arash p mbz bmw
24 June 2007, 02:33 AM
البته این گیم ها الان از پر طرفدارترین گیم ها هستن و حتی بزرگسالان هم بازی میکنن
یه مدت بود مد شده بود کف پراید سرب پخش میکردن رفقا
رو این حساب موضوع سرب پخش شد تو ایران
بیخیال رفیق اینقد که توهین نداره که !!!!
بهتره ناراحت نباشی چون اگر حتی بگی سرب نیست برات ثابت میکنم که تعلیق 206مشکل داره و درست طراحیش نکردن!!!!
عذر میخوام بحثو عوض کردم..!!!
متخصص
24 June 2007, 08:17 AM
دوستان عزیز
به مشکلی برخورد نمودم امیدوارم بتوانم از راهنماییهای شما استفاده کنم
حدود 9 ماه پیش یک تصادف جزیی داشتم که مجبور به تعویض کاپوت ماشین شدم.الیته فن کمی آسیب دید.و فن بعد از چند روز سوخت پس از تعویض فن ( بدون پروانه ) تا اوایل بهار بخوبی کار کرد اما آن هم سوخت!
به نظر خودم بدلیل اصل نبودن قطعه این فن هم سوخت و ایندفعه فن اصل همراه با پروانه حدود 80 هزار تومان تعویض نمودم ولی متاسفاه پس از یک ماه باز هم سوخت.( فیوزها را یک به یک چک نمودم سالم هستند)
به نظر شما اشکال از چیست؟ از فن؟ از برق اتومبیل؟
ممنون میشوم اگر راهنمایی کنید.
amahdavi2004
24 June 2007, 03:22 PM
موتور فن بسيار حساس است و با كوچكترين گيري مي سوزد شايد اشكالي در سيني فن وجود دارد كه گاهي منجر به گير كردن فن و سوختن موتور فن مي شود.
Malkemid
24 June 2007, 09:49 PM
دوستان من بزرگترین مشکلم با طبق و بوش طبق ماشینه...هر 6 ماه یه سری خراب می کنم!! به نحوه رانندگی بستگی داره؟
z_qz54
25 June 2007, 12:09 AM
دوستان من بزرگترین مشکلم با طبق و بوش طبق ماشینه...هر 6 ماه یه سری خراب می کنم!! به نحوه رانندگی بستگی داره؟
سلام.
بیشتر مربوط به نحوه عبور از دست انداز و میزان کارکد در دست انداز میشه
ولی شما میگید هر 6 ماه...
پیشنهاد میکنم بدید جلوبندی رو یک دور باز کنند و چک کنند
دوستان عزیز
به مشکلی برخورد نمودم امیدوارم بتوانم از راهنماییهای شما استفاده کنم
حدود 9 ماه پیش یک تصادف جزیی داشتم که مجبور به تعویض کاپوت ماشین شدم.الیته فن کمی آسیب دید.و فن بعد از چند روز سوخت پس از تعویض فن ( بدون پروانه ) تا اوایل بهار بخوبی کار کرد اما آن هم سوخت!
به نظر خودم بدلیل اصل نبودن قطعه این فن هم سوخت و ایندفعه فن اصل همراه با پروانه حدود 80 هزار تومان تعویض نمودم ولی متاسفاه پس از یک ماه باز هم سوخت.( فیوزها را یک به یک چک نمودم سالم هستند)
به نظر شما اشکال از چیست؟ از فن؟ از برق اتومبیل؟
ممنون میشوم اگر راهنمایی کنید.
سلام
حال شما؟
ضمن تائید نوشته های دوستمون در مورد سینی فن،پیشنهاد میکنم رله فن رو هم چک کنید.
زیر جلوپنجره و سمت چپ فن هستند
موفق باشید:icon_cool
simbaleo
25 June 2007, 01:45 AM
سلام بر همگی
ماشین من تیپ 5 و مدل پارساله (85) ، امسال با گرم شدن هوا کولرش یکم اذیت میکنه و با کولر تو سر بالایی بدون اینکه زیاد گاز بدم یا با دنده مرده برونم آمپرش تا 105 هم دیدم که میاد، اگر هم تو ترافیکی که دایم باید نیم کلاچ بگیری باشم میاد رو 100 اما فن هنوز رو دور کنده، شده کنار بزنم و 10 15 دقیقه بهش دقیق شم، آمپر از 100 پایین نمیاد فن هم رو دور تند نمیره، یه مواقعی هم که خیلی نادره به 95 نرسیده میره رو دور تند و آمپر میاد زیر 90 ، تو کفی با سرعت 70 80 به بالا هم میره زیر 90 اما وای اگه یکم شیب پیدا کنه...
دوستم یه تیپ 5 83 داره که تو شرایط مشابه که مال من رو 105 میاد، مال اون رو 95! در حالیکه ماشینش نزدیک 4 برابر من کار کرده. البته بجز اون بازم 206 های دیگه رو امتحان کردم.
کلا با کولر و تو شهر با سرعت کم آمپر نزدیکای 100 هست، به نظر شما چه مشکلی داره؟
pesartala2001
25 June 2007, 02:51 AM
سلام بر همگی
ماشین من تیپ 5 و مدل پارساله (85) ، امسال با گرم شدن هوا کولرش یکم اذیت میکنه و با کولر تو سر بالایی بدون اینکه زیاد گاز بدم یا با دنده مرده برونم آمپرش تا 105 هم دیدم که میاد، اگر هم تو ترافیکی که دایم باید نیم کلاچ بگیری باشم میاد رو 100 اما فن هنوز رو دور کنده، شده کنار بزنم و 10 15 دقیقه بهش دقیق شم، آمپر از 100 پایین نمیاد فن هم رو دور تند نمیره، یه مواقعی هم که خیلی نادره به 95 نرسیده میره رو دور تند و آمپر میاد زیر 90 ، تو کفی با سرعت 70 80 به بالا هم میره زیر 90 اما وای اگه یکم شیب پیدا کنه...
دوستم یه تیپ 5 83 داره که تو شرایط مشابه که مال من رو 105 میاد، مال اون رو 95! در حالیکه ماشینش نزدیک 4 برابر من کار کرده. البته بجز اون بازم 206 های دیگه رو امتحان کردم.
کلا با کولر و تو شهر با سرعت کم آمپر نزدیکای 100 هست، به نظر شما چه مشکلی داره؟
مال من هم که تیپ 3 بودش همین مشکل شما رو داشت ترموستات عوض کردم درست شدش
simbaleo
25 June 2007, 03:14 AM
مال من هم که تیپ 3 بودش همین مشکل شما رو داشت ترموستات عوض کردم درست شدش
مشکلش فقط با کولره بدون کولر 97 روشن 92 خاموش میشه مال شما هم اینجوری بود؟
persianking62
27 June 2007, 02:17 AM
سلام به دوستان
یه سوال داشتم اگه موتور تیپ 5 بشوریم مشکلی پیش میاد؟
arash p mbz bmw
27 June 2007, 02:23 AM
من در چندین مورد اخطارهای ایرانخودرو مبنی بر اینکه نشورین رو شنیدم
چون ممکنه اب ممکنه صدمه بزنه به ماشین بخصوص به کامپیوتر ماشین
شهرام 2
28 June 2007, 02:03 PM
206 اتوماتیک با 4000کارکرد گرفتم
بعداز2روزمتوجه ناله ازچرخ جلو شدم که در سرعت 30 به بالا ازبین میره
نمایندگی بردم گفت ازلنت میباشد استفاده کن تا صداقطع شه
بنظرم صداش بیشتر شده ودر ضمن خیلی آزار دهنده است و آبروبر
اگر لنت رو عوض کنم درست میشه چه مارکی بهتره وقیمتش؟
ازدیروز هم وقتی ماشین رو در حالت (دی)میزارم صدایی مثل پشه میده ازچی میتونه باشه
لطفا راهنمایی کنید
mohammad_138611
28 June 2007, 11:57 PM
سلام
اگر لوله خرطومی که به فیلتر هوا ( طرح جدیدش) وصل میشه تا زیر ماشین بیاریمش ( کنار سینی ماشین) تا از هوای بهتر استفاده کنیم تاثیر یا عیبی داره؟؟؟(با توجه به اینکه فیلتر هوا در مدار هست و زیاد شدن طول لوله خرطومی با جریان هوایی که زیر ماشین ایجاد میشه قابل جبران هست):icon_idea
mea2002
30 June 2007, 12:50 PM
سلام-چند روزي است كه به عدد كيلومترشمار همراه با علامت آچار(نشانگر مقدار كيلومتر باقيمانده تا سرويس بعدي) به هنگام باز كردن سوييچ دقت ميكنم مي بينم كه در روز بعد به اندازه 100 كيلومتر از آن عدد كم شده است در صورتيكه من هر روز حداكثر 30 كيلومتر با ماشين رانندگي ميكنم.ميخواستم بدانم كه دليل اين امر چيست و آيا طبيعي است يا اينكه مشكلي وجود دارد.ماشين 206 تيپ 2 كلاس 1 مدل 85 با تقريباً 8000 كيلومتر كاركرد.با تشكر:icon_ques
Sajady
30 June 2007, 03:10 PM
سلام به دوستان
یه سوال داشتم اگه موتور تیپ 5 بشوریم مشکلی پیش میاد؟
اكثرن تاكيد ميكنن كه نشوريد ولي به نظر من نبايد مشكلي داشته باشه چون اكثر قسمتا و كانكتوراشون واترپروف هستند. من خودم تا حالا چند بار شستم هيچ اتفاقي نيفتاده
فقط حواستون باشه كه حتمن موتور ماشين كاملن سرد باشه
Sajady
30 June 2007, 03:15 PM
سلام-چند روزي است كه به عدد كيلومترشمار همراه با علامت آچار(نشانگر مقدار كيلومتر باقيمانده تا سرويس بعدي) به هنگام باز كردن سوييچ دقت ميكنم مي بينم كه در روز بعد به اندازه 100 كيلومتر از آن عدد كم شده است در صورتيكه من هر روز حداكثر 30 كيلومتر با ماشين رانندگي ميكنم.ميخواستم بدانم كه دليل اين امر چيست و آيا طبيعي است يا اينكه مشكلي وجود دارد.ماشين 206 تيپ 2 كلاس 1 مدل 85 با تقريباً 8000 كيلومتر كاركرد.با تشكر:icon_ques
كيلومتر سرويس 100 تا 100 تا كم ميشه. يعني ممكنه به سرويس بعدي شما 4520 كيلومتر باقي مونده باشه ولي كيلومتر 4500 را نشون ميده و شما اگه 30 كيلومتر راه بريد كيلومتر واقعي به 4490 ميرسه ولي به شما 4400 را نشون ميده.
arman1356
30 June 2007, 07:46 PM
ماشین من هم مدتی است یهویی قدرت و شتابش خیلی کم شده . البته تمام کارهایی که لازم بود بابت سیستم سوخت و هوا بود انجام دادم ولی درست نشد . اما نکنه جالب اینه که ماشین گاز می خوره ولی راه نمی ره یا به عبارتی به نظر میاد از داخل سر می خوره . اینم بگم صفحه و کلاچ رو 50 هزار تا پیش عوض کرده بودم ( پایا کلاچ ) یعنی می تونه همین باشه ؟؟
Sajady
4 July 2007, 08:58 AM
ماشین من هم مدتی است یهویی قدرت و شتابش خیلی کم شده . البته تمام کارهایی که لازم بود بابت سیستم سوخت و هوا بود انجام دادم ولی درست نشد . اما نکنه جالب اینه که ماشین گاز می خوره ولی راه نمی ره یا به عبارتی به نظر میاد از داخل سر می خوره . اینم بگم صفحه و کلاچ رو 50 هزار تا پیش عوض کرده بودم ( پایا کلاچ ) یعنی می تونه همین باشه ؟؟
به احتمال زياد از سيستم كلاچ باشه
FARZAD_1975
4 July 2007, 11:46 AM
اكثرن تاكيد ميكنن كه نشوريد ولي به نظر من نبايد مشكلي داشته باشه چون اكثر قسمتا و كانكتوراشون واترپروف هستند. من خودم تا حالا چند بار شستم هيچ اتفاقي نيفتاده
فقط حواستون باشه كه حتمن موتور ماشين كاملن سرد باشه
پس چرا روي قوطي اسپري هاي موتور شور نوشته که براي حداکثر کارايي موتور بايد کمي گرم باشه؟؟
hamed8295
5 July 2007, 08:34 PM
دوست من اگر دست به اچاری چرخرا باز کن سیلندر نرمزتو تکون تکون بده تا لنتا ول کنن بد دیسکتو بچرخون ببین اون صدا رو میده یا نه اون صدا هم اگر ویییززززززززززززز هست طبیعی است
سود انباشته
6 July 2007, 11:26 AM
سلام
دوستان چند روزی که چراغ مربوط به سطح روغن موتور بعضی مواقع کم وبعضی مواقع هم مقدار معمولی را نشان میدهد سطح روغن هم تست کردم و دقیق بود و کم وکاستی نداشت.
ایا علت از ECU هست یا از سنسور؟
ایا این مشکل برای شما هم پیش امده؟
hamed8295
6 July 2007, 04:18 PM
به احتمال زیاد مال سنسور بعضی وقتام یک دفه که روغنو عوض کنی درست میشه
siamak_12
6 July 2007, 05:44 PM
چند وقتی هست که میخوام استپر و دریچه گاز 206 تیپ 3 م رو تمییز کنم اما متاسفانه پستهای قبلی در این مورد قدیمی شدن و فایلهاش دیگه موجود نیست . یکی از دوستان لطف کنه مراحل کار رو با عکسهاش برام لینک بزاره چون سال 83 که از شرکت گرفتمش تا حال تمییز نشده
z_qz54
7 July 2007, 12:49 AM
چند وقتی هست که میخوام استپر و دریچه گاز 206 تیپ 3 م رو تمییز کنم اما متاسفانه پستهای قبلی در این مورد قدیمی شدن و فایلهاش دیگه موجود نیست . یکی از دوستان لطف کنه مراحل کار رو با عکسهاش برام لینک بزاره چون سال 83 که از شرکت گرفتمش تا حال تمییز نشده
ساده ترین کار اینه که 3 پیچ دیچه گاز رو با پیچ کوشتی ستاره ای بزرگ داخل کیسه آچار ماشین باز کنید
2 پیچ در دوسمت بالایی دریچه گاز است و ویک پیچ در قسمت پایین
برای دسترسی بهشون باید از طرف گلگیر چپ پیچکوشتی رو وارد کنید. فیش سنسور و استپ موتور رو باز کنید و بعد از جدا کردن دیچه گاز؛ با باز کردن 2 پیچ خود استپ موتور اون رو خارج کنید و تمیز کنید
موفق باشید
http://i11.tinypic.com/4t5bo82.jpg
ghasemizadeh
7 July 2007, 12:55 AM
ماشین من تو شهر صدی 9.5 می سوزونه به نظر شما زیاد نیست؟
Sajady
7 July 2007, 08:47 AM
پس چرا روي قوطي اسپري هاي موتور شور نوشته که براي حداکثر کارايي موتور بايد کمي گرم باشه؟؟
اگه آب سرد را بريزي روي س